Μήνυση για την προσβολή εθνικού μας συμβόλου από τους υπερήφανους ομοφυλόφιλους

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ κας. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

Του Νικολάου Βασιλειάδη του Αναστασίου, Δικηγόρου – Επίκουρου Καθηγητή Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κατοίκου Νέας Κρήνης Δήμου Καλαμαριάς Ν. Θεσσαλονίκης, οδός Κανάρη αρ. 33, ΤΚ 55132, τηλ: 6936850112, ΑΦΜ: 055177607, Δ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, νομίμου εκπροσώπου του πολιτικού κόμματος ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ’’.

ΚΑΤΑ

Παντός Υπευθύνου, κατ’ άρθρα 45-49 ΠΚ.

Θεσσαλονίκη 14η Ιουνίου 2017

Αξιότιμη κυρία Εισαγγελεύ,

Εκθέτω στην κρίση Σας τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά και αιτούμαι τα κατά το νόμο.

Το Σάββατο 10.06.2017 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η ‘’εκδήλωση’’ αποκαλούμενη ως ταύτη της ‘’ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας (gay pride)’’. Παρόμοια δε ‘’εκδήλωση’’ έχει προγραμματισθεί να λάβει χώρα και το ερχόμενο Σάββατο 17.06.2017 στη Θεσσαλονίκη.

Οι οργανωτές όμως αυτής της ‘’εκδήλωσης’’, διαφημίζοντας την με ανάρτηση σχετικής αφίσας, πρόσβαλαν τη Σημαία της Ελλάδας, το Εθνικό μας σύμβολο, καθώς και το περιεχόμενο σε αυτήν ιερό σύμβολο του Τιμίου Σταυρού, βάφοντας τα με τα χρώματα της διαφημιζόμενης ιδιαιτερότητας τους.

Ταυτόχρονα, οι ιερόσυλοι δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν την ελληνική παιδεία και το αιώνιο σύμβολο του Ελληνικού πολιτισμού τον Παρθενώνα, χρωματίζοντας τον με τα χρώματα τους, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τους έλληνες, για να διαφημίσουν τί? Το αφύσικο!!!!!!

Οι έλληνες οικογενειάρχες, άνδρες, γυναίκες, καθώς και τα παιδιά τους, βάλλονται καθημερινά και από παντού. Από τα βάρβαρα και απάνθρωπα οικονομικά μέτρα, που τιμωρούν την δημιουργία οικογένειας, από την χαλάρωση των δεσμών και των εκφυλισμό των ηθών, που προωθούνται με κάθε μέσο, αλλά και από ξενόφερτες εκδηλώσεις των παγκοσμιοποιητών .

H ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, νόμιμος πολιτικός σχηματισμός (της οποίας έχω την τιμή να τυγχάνω νόμιμος εκπρόσωπος), ως σταθερός πυλώνας Αρχών και Αξιών που προάγουν το Πνεύμα και την ιστορική Ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού, κατήγγειλε και ζήτησε να σταματήσουν οι εκδηλώσεις αυτές «ως προσβάλλουσες την δημόσια αιδώ και φυσική τάξη».

Καθόσον, τέτοιες εκδηλώσεις είναι ξενόφερτες , οδηγούν στην ηθική κατάπτωση των Ελλήνων, δεν γίνονται αποδεκτές από την Ελληνική Κοινωνία και είναι καταδικαστέες, τόσο από την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, όσο και από σύσσωμο τον Ελληνικό Λαό.

Πέραν όμως της ηθικής διάστασης του ζητήματος, επί του οποίου βεβαίως η Δικαιοσύνη δύναται (αν δεν υποχρεούται) να λάβει θέση, υπάρχει και η νομική πτυχή, που άπτεται των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα.

Διότι, όπως θα παρατηρήσετε και στη φωτογραφία που έχει αναρτηθεί και βεβαίως έχει κυκλοφορήσει σε λίαν ευρεία κλίμακα στο διαδίκτυο, έχουν παραποιήσει την Ελληνική Σημαία, βάφοντας της με τα χρώματα της πολύχρωμης οργάνωσης. Η παραποίηση είναι ευδιάκριτη και δεν πρόκειται και έναν απλό σχεδιασμό από την αρχή, σε ένα πανί στηριγμένο σε κοντάρι, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως διαφημιστικό μπάνερ, ή πλακάτ, αλλά πρόκειται για σχεδίαση που έγινε στην ήδη υπάρχουσα σημαία εφόσον παραμένει στην άνω αριστερή γωνία το σύμβολο του Χριστιανισμού, ο Σταυρός. Με παρόμοιο τρόπο παραποίησαν και απαξίωσαν τον Παρθενώνα.

Μετά ταύτα, εμφιλοχωρούν ζητήματα ευθείας παραβίασης του Συντάγματος, καθώς και των διατάξεων των άρθρων 181 και 188 Π.Κ.

Συγκεκριμένα:

 

Α) Το ισχύον Σύνταγμα, ως και όλα τα Ελληνικά Συντάγματα (από την Επίδαυρο έως και σήμερα, με εξαίρεση αυτά της δεκαετίας του 1920) ξεκινούν με την εξής εισαγωγή:

Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος”.

Περαιτέρω δε, στο άρθρο 3 προβλέπεται:

«TMHMA Β΄

Σχέσεις Eκκλησίας και Πoλιτείας

Άρθρo 3:

Eπικρατoύσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατoλικής Oρθόδoξης Eκκλησίας τoυ Xριστoύ».

Ενώ στο άρθρο 16 παρ. 2 υπάρχει η εξής ρητή διατύπωση:

2. H παιδεία απoτελεί βασική απoστoλή τoυ Kράτoυς και έχει σκoπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τoυς σε ελεύθερoυς και υπεύθυνoυς πoλίτες.

ΕΡΩΤΗΜΑ: α)Η απεικόνιση του Τιμίου Σταυρού, λίαν ιερού συμβόλου της Ορθόδοξης Πίστης, σε «πολύχρωμη» σημαία, σύμβολο της ως άνω ‘’ οργάνωσης της περί ης ο λόγος εκδήλωσης’’ παραβιάζει ή όχι τις προαναφερόμενες οικείες διατάξεις του Ελληνικού Συντάγματος;

β)Το προβαλλόμενο σύνθημα της ‘’ομοφυλόφιλης περηφάνειας’’ «ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ»!!!, συνάδει με την προμνημονευόμενη διάταξη του άρθρου 16 παρ. 2 του Συντάγματος; Και αν ναι (!!!), τινί τρόπω;

Β) Ποινικός Κώδικας – Άρθρο 181: «Προσβολή συμβόλων του ελληνικού Κράτους».
Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του Κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο (2) ετών.

Γ) Επίσης, με βάση το Άρθρο 188 του Ποινικού Κώδικα: « 1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή.

2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος τελεί πράξεις βανδαλισμού σε τόπους ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας καθώς και σε χώρους φύλαξης νεκρών ή νεκροταφεία ή αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του

από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατ’ άλλη διάταξη».

Παράλληλα, ο νέος που διαφημίζουν στις αφίσες τους, αναφύεται ζήτημα αν είναι ενήλικας ή όχι. Σε περίπτωση που δεν είναι, πως διαφημίζουν ένα ανήλικο παιδί στα χρώματα της πολύχρωμης οργάνωσης και προσκαλούν δημόσια όλους τους νέους και νέες σε αυτά τα πρότυπα για κάλεσμα στο πάρτυ υπερηφάνειας;;;

Μετά τούτων, κατά τα άρτι διαλαμβανόμενα, παρακαλώ πολύ, την διερεύνηση από την πλευρά σας για να διαπιστώσετε αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες και βέβαια να αποδοθούν στους υπεύθυνους.

Επειδή για τον Έλληνα πολίτη ύστατο καταφύγιο τούτες τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, αποτελεί ο θεσμός της Δικαιοσύνης. Ένας θεσμός που βάλλεται πανταχόθεν, ιδία από αυτούς που έχουν συνηθίσει στην αυθαιρεσία και στο ανέλεγκτο αυτής.

Επειδή κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 24 παρ. 2 Κ.Ο.Δ.Κ.Δ.Λ. «(Η Εισαγγελία) Δρα ενιαία και αδιάκριτα και έχει ως αποστολή την τήρηση της νομιμότητας, την προστασία του πολίτη και τη διαφύλαξη των κανόνων της δημόσιας τάξης.». Ως κατέχουσα λοιπόν την ανώτερη θέση της εισαγγελικής ιεραρχίας της χώρας μας, είσθε πολλαπλώς ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να διασφαλίσετε την τήρηση της νομιμότητας, την προστασία του πολίτη και την διαφύλαξη των κανόνων της δημόσιας τάξης.

Επειδή σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 1 του Συντάγματος: «Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου». Επειδή η δικαιοσύνη αποτελεί σ’ αυτούς τους πραγματικά δύσκολους καιρούς την υπέρτατη προσδοκία και ελπίδα του πολίτη, προκειμένου να διασφαλισθεί το αρραγές των αρμών της κοινωνικής μας συνοχής.

Επειδή ο Ελληνικός λαός προσβλέπει σ’ Εσάς για την ευθυδικία, την τήρηση της νομιμότητας και την αποκατάσταση της κοινωνικής ειρήνης και στην εν λόγω περίπτωση.

Επειδή οι νόμοι του κράτους μας υπάρχουν για να εφαρμόζονται και όχι να παραμένουν ανενεργοί, σαν «ακάλυπτες νομικές επιταγές».

Επειδή οι υπαίτιοι εγκληματικών πράξεων πρέπει να ανευρίσκονται και να τιμωρούνται αναλόγως.

Επειδή, αναμφίρρηστα, έχουν διαπραχθεί ιδιαιτέρως σοβαρά ποινικά αδικήματα, κατά τα άρτι ανωτέρω εκτεθέντα.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Παρακαλώ για τις δικές Σας ενέργειες προκειμένου να διερευνήσετε, αν συντρέχει περίπτωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων, καθώς επίσης και τα πρόσωπα, τα οποία τα τέλεσαν, αποκαθιστώντας, έτσι, τη νομιμότητα.

Ο αναφέρων

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ  

 

triklopodia.gr

Advertisements

5 comments on “Μήνυση για την προσβολή εθνικού μας συμβόλου από τους υπερήφανους ομοφυλόφιλους

 1. Athens pride 2017

  Ο Τσακαλώτος στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στο Athens Pride

  ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ;;;

  εικόνες από huffingtonpost.gr και popaganda.gr

 2. Νόμος περί προσβολής της δημοσίας αιδούς
  Ν.3064/2002 – ΦΕΚ 248/Α/15-10-2002

  Άρθρο 10
  Η παράγραφος 2 του άρθρου 353 του Ποινικού Κώδικα αντικαθίσταται ως εξής:
  “2. Όποιος εν γνώσει προσβάλλει βάναυσα την αιδώ άλλου με ακόλαστη πράξη που ενεργείται ενώπιόν του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών ή με χρηματική ποινή.
  Αν η πράξη του προηγούμενου εδαφίου ενεργείται ενώπιον προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών τιμωρείται με φυλάκιση.
  Για την ποινική δίωξη των πράξεων αυτής της παραγράφου απαιτείται έγκληση.”

  Συμπεριλαμβάνεται στον Νόμο για: Καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, των εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας, της πορνογραφίας ανηλίκων και γενικότερα της οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής και αρωγή στα θύματα των πράξεων αυτών.

  Αναλυτικά:

  Αιδώς: Ο σεβασμός στα αρχαία ελληνικά/η ντροπή στα νέα ελληνικά
  αιδώς η [eδós] Ο γεν. αιδούς, αιτ. αιδώ (χωρίς πληθ.) : (λόγ.) 1α. το συναίσθημα της ντροπής που προέρχεται ιδίως από καταπάτηση των ηθικών ή κοινωνικών κανόνων: H νεολαία συχνά κατηγορείται για έλλειψη σεμνότητας και αιδούς. ~, Aργείοι, (ως επίπληξη για τους Έλληνες) ντροπή σας! β. (νομ.) Προσβολή της αιδούς κάποιου / της δημοσίας αιδούς, για εκτέλεση άσεμνης ή ακόλαστης πράξης.
  2. τα απόκρυφα μέρη του ανθρώπινου σώματος: Mε ένα απλό κομμάτι ύφασμα αντί για ρούχο γύρω από την αιδώ.

  Ακολασία: 1. Η τέλεση ακόλαστων πράξεων 2. Η έλλειψη ηθικού φραγμού και η παράδοση στις ηδονές, ιδιαίτερα τις γενετήσιες
  ακολασία η [akolasía]: τρόπος ζωής χωρίς ηθικούς φραγμούς, συνήθ. σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική συμπεριφορά, ακόλαστη ζωή: Άντρο ακολασίας, τόπος όπου γίνονται όργια. || (πληθ.) πράξεις ανήθικες: H ζωή του είναι γεμάτη ακολασίες.
  ακόλαστος 1 -η -ο [akólastos]: α.που ζει μια ζωή γεμάτη ηδονές, χυδαίες απολαύσεις: Ένας ~ γέρος. β. που χαρακτηρίζει έναν ακόλαστο άνθρωπο, που ταιριάζει σε αυτόν: Aκόλαστη ζωή.
  Aκόλαστες επιθυμίες.
  Ηδονή: 1. Η ευχαρίστηση που αισθανόμαστε, όταν ικανοποιούνται οι φυσικές-βιολογικές επιθυμίες, ανάγκες ή ορμές μας, ειδικότερα η έντονη σωματική ευχαρίστηση που αισθανόμαστε κατά τη διάρκεια της ικανοποίησης της γενετήσιας ορμής μας
  ηδονή η [iδoní]: 1. εξαιρετικά έντονη αισθησιακή απόλαυση που δημιουργείται από την ικανοποίηση ενστίκτων και ορμών: Είναι έκδοτος στις ηδονές. Ρίγη ηδονής. Θέλει να δοκιμάσει κάθε είδους ηδονές. Επιδίωξη της ηδονής. Επιρρεπής στις ηδονές. || Tι ~ ένα καλό γεύμα! ΦΡ σκεύος* ηδονής. 2. ψυχική, ηθική ή πνευματική απόλαυση:
  H ~ της εκδίκησης.

  Χυδαίος: Ο πρόστυχος, μη ευπρεπής, συχνά προσβλητικός
  χυδαίος -α -ο [xiδéos]: που τον χαρακτηρίζει η έλλειψη ηθικής και ευπρέπειας: ~ άνθρωπος. Xυδαία συμπεριφορά. Έχει κάτι το χυδαίο επά νω του. Xυδαίες λέξεις / εκφράσεις / χειρονομίες, κυρίως αυτές που αναφέρονται στο σεξουαλικό τομέα. Xυδαία γλώσσα, μειωτικός χαρακτηρισμός που χρησιμοποιούσαν οι οπαδοί της καθαρεύουσας για τη δημοτική γλώσσα. || ~ υλισμός, απλοποίηση της θεωρίας του υλισμού.
  Ηθική είναι κλάδος της φιλοσοφίας που ασχολείται κυρίως με το ερώτημα ποιες ανθρώπινες πράξεις είναι αποδεκτές και ορθές, και ποιες ανάρμοστες και λανθασμένες
  Ηθική: Το σύνολο των θεσμοθετημένων κανόνων μιας κοινωνίας που καθορίζουν τη συμπεριφορά των ατόμων με βάση το κοινωνικά αποδεκτό, το καλό και το κακό

  Το να γνωρίζει κανείς την σημασία νόμων και λέξεων, είναι Θέμα Παιδείας! Και ξαναρωτάμε:
  Ο ν. περί προσβολής της δημοσίας αιδούς δεν ισχύει για το Athens Pride;

  http://kyklwpas.blogspot.gr/

 3. Athens Pride: Σάλος με την βεβήλωση της ελληνικής σημαίας και τον αισθησιακό χορό
  Ιούν 11, 2017

  Πολλές είναι οι εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου από το Gay Pride, με πολλές να εξοργίζουν.

  Αυτές όμως που προκάλεσαν τις περισσότερες αντιδράσεις, ήταν εκείνες που απεικονίζουν παραποιημένη την ελληνική σημαία, με τα χρώματα της παρέλασης.

  Άλλο ένα σκηνικό που προκάλεσε, ήταν ο αισθησιακός χορός δύο αντρών μπροστά από τη Βουλή.

  Πολλοί ξέσπασαν με την παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πίστευαν πως ήταν πιο σωστό να βρίσκονται στην κηδεία του μικρού Μάριου και όχι στην παρέλαση.

  http://www.alphafreepress.gr/athens-pride-salos-tin-vevilosi-tis-ellinikis-simeas-ke-ton-esthisiako-choro/

 4. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

  Από την ιστοσελίδα προώθησης της παρέλασης των ομοφυλοφίλων, που θα γίνει στο κέντρο της Αθήνας στις 10 Ιουνίου 2017 και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Περιφέρειας Αττικής, μπορεί να δει κανείς τους χορηγούς, στους οποίους ξεχωρίζουν αρκετά γνωστά ονόματα.
  Καλό είναι να τα γνωρίζουμε, για να μην κάνουμε χρήση των προϊόντων τους, στο πλαίσιο βεβαίως του εφικτού, εφόσον διαφωνούμε με την παράλογη προώθηση της ομοφυλοφιλικής ατζέντας, που τελευταία γίνεται στη χώρα μας όλο και εντονότερη (μόνο μια οργάνωση αντιδιαδήλωσης διαμαρτυρίας ίσως έκανε την αντίδραση πιο ηχηρή, δεν ξέρω όμως αν θα ήταν σκόπιμη αν δεν οργανωνόταν σωστά και κατέληγε σε ακροδεξιό ή θρησκευτικό φανατισμό, δίνοντας λανθασμένο μήνυμα και παριστάνοντας τους αντιδρώντες ως γραφικούς).

  Από χρυσούς χορηγούς:
  – Vodafone
  – Μπύρα Mythos

  Από αργυρούς χορηγούς:
  – Το νερό Evian
  – Τα αναψυκτικά Frutop

  Από χορηγούς επικοινωνίας:
  – Η δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ)
  – Το Πρώτο Πρόγραμμα
  – Ο Δήμος Αθηναίων, ο ραδιοφωνικός του σταθμός 9.84 και το προωθητικό για την πρωτεύουσα δίκτυο City of Athens
  – Το κανάλι MAD
  – Το περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ
  – Αριστερά περιοδικά και ιστοσελίδες τύπου Lifo, Εφημερίδα των συντακτών, antivirus κλπ.

  Από online χορηγούς:
  – ΟΑΣΑ
  – toradiofono.gr
  – Ίδρυμα Μποδοσάκη
  – Ίδρυμα Ωνάση
  – Mercedes
  – Πρεσβεία των ΗΠΑ

  Από χορηγούς φιλοξενίας
  – Aegean airlines
  – Hilton

  Δείτε αναλυτικά εδώ: http://athenspride.eu/sponsors/

  Δεν αντέχει βέβαια κανείς στον πειρασμό να σχολιάσει ορισμένα ονόματα, όπως της Αμερικανικής Πρεσβείας, που πετροβολούν ανήμερα του Πολυτεχνείου αρκετοί από αυτούς που συμμετέχουν και στην ομοφυλοφιλική παρέλαση, της Mercedes, τα αυτοκίνητα της οποίας καταστρέφουν πολλοί από τους υποστηρικτές των ομοφυλοφίλων σε ταραχές στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και της Vodafone, η οποία έχει κάνει προνομιακό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας για οικογένειες – μέλη της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων. Νομίζω μια καλή κίνηση θα ήταν όσοι χρησιμοποιούν το εν λόγω συμβόλαιο να αποχωρήσουν, συντάσσοντας μια ομαδική επιστολή διαμαρτυρίας προς τη Vodafone, ίσως και μέσω του επίσημου φορέας τους (ΑΣΠΕ), μια και δεν είναι δυνατό να εμφανίζεται η εν λόγω εταιρία ότι ενισχύει ταυτόχρονα τόσο τους ομοφυλοφίλους όσο και τις πολύτεκνες οικογένειες, που συμβάλλουν στον περιορισμό του δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας, μια και η διάδοση της ομοφυλοφιλικής ατζέντας βάλει ευθέως κατά της θεώρησης της παραδοσιακής οικογένειας άντρας-γυναίκα-παιδί ως φυσικό τρόπο διαδοχής των γενεών και θεμέλιο του κοινωνικού ιστού.

  https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/06/blog-post_184.html

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.