ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ : ΕΤΣΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΕ!

Ευάγγελος Γούτος : θα σέρνω τον Τσίπρα με αλυσσίδες, σαν το σκυλί, σε όλη την Ελλάδα!

Δημοσιογραφική επιμέλεια – Βίντεο : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Η χθεσινή συζήτησή μου με τον Βαγγέλη Γούτο ήταν συζήτηση για πολύ γερά νεύρα. Δεν είναι εύκολο να παρακολουθήσει κανείς τον χειμαρρώδη λόγο αυτού του ανθρώπου που, κατά μια περίεργη τύχη ή συγκυρία, έπεσε στον λάκκο με τα φίδια, όπως λέει, και βγήκε ζωντανός! Δεν ξέρω αν θυμάστε την πρώτη συζήτηση που είχα μαζί του τον Οκτώβριο του 2014. Αν όχι, σας την υπενθυμίζω (κλικ ΕΔΩ

Ήταν τότε που, για να είμαι ειλικρινής, μολονότι τον άκουσα με προσοχή, δεν πήρα τοις μετρητοίς τον όρκο του πως θα τελειώσει με τα ίδια του τα χέρια τους δωσίλογους πολιτικούς που πούλησαν τη χώρα!

Και ήρθε ξαφνικά χθες το μεσημέρι στο γραφείο μου, μετά από απουσία τριών ετών, για να μιλήσει και πάλι μπροστά στον φακό της βιντεοκάμερας, με ονόματα και αριθμούς, και να με αφήσει άναυδο!

Για τί και για ποιον δεν μου μίλησε χθες ο Βαγγέλης Γούτος. Για όλες τις προδοτικές κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, μου μίλησε, που έδωσαν γη και ύδωρ σε μια γερμανική… εταιρεία περιορισμένης ευθύνης και ξεπούλησαν τη χώρα. Με ονόματα για τους άμεσα εμπλεκόμενους σ’αυτή την προδοσία.

Μου μίλησε για το αεροδρόμιο του Ελληνικού και τις ενέργειες που έχει κάνει προκειμένου να κατοχυρώσει την αγορά και αξιοποίησή του, με απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπέρ της εταιρείας που εκπροσωπεί.

Το πήραμε το Ελληνικό με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2012/2262 INI”, λέει. “Ήρθε το τέλος τους!”, συνέχισε. “H εδαφική ακεραιότητα και η ανεξαρτησία της Ελλάδας μεταβιβάστηκε στις 8 Μαίου του 2010 σε μια ΕΠΕ, η οποία είναι γερμανική, και αυτή η ΕΠΕ είναι το κράτος της Γερμανίας! Η Γερμανία δεν έχει Σύνταγμα!”.

“Μια στιγμή, γιατί αυτό που λες είναι βαρύ. Πού το στηρίζεις; Πώς αποδεικνύεται ότι η Γερμανία δεν είναι κράτος αλλά ΕΠΕ;”, τον ρώτησα. 

Αν βάλεις στο Google το HRB 51411 θα σε βγάλει στην ΕΠΕ στην οποία αναφέρομαι. Μια Ε.Π.Ε. είναι η Γερμανία που έχει βάλει στο χέρι ολόκληρη την Ευρώπη! Διάδοχος ναζιστικών συμφερόντων του 1940 είναι η Γερμανία! Μετά την λήξη του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου δεν έκαναν ποτέ Σύνταγμα, για τους δικούς τους λόγους, εις βάρος του γερμανικού λαού! Ποια είναι η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε που γυρνάει με ένα καρότσι και εκπροσωπεί την Ευρώπη; Αυτό που έχει γίνει είναι πρωτόγνωρο στην παγκόσμια ιστορία! Έχουμε μια ΕΠΕ, δηλαδή ο Σόϊμπλε και η Μέρκελ εκπροσωπούν μια ΕΠΕ, και έχουν διπλωματική ασυλία!

Το 2002 τα κράτη εκχώρησαν τα συνταγματικά τους δικαιώματα για να εκδίδει το νόμισμα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η ΕΠΕ τί εκχώρησε; Tα ευρωπαϊκά κράτη τα εξαγόρασε μια γερμανική ΕΠΕ, δηλαδή καβάλησε η Γερμανία όλη την Ευρώπη μέσω μιας ΕΠΕ, χωρίς να έχει Σύνταγμα, και οι δικοί μας στις 8.5 του 2010 εισέφεραν την Ελλάδα μέσω του ΤΑΙΠΕΔ σε ένα νομικό πρόσωπο ως θυγατρική της ΕΠΕ! Δηλαδή, μετά τις 8.5 του 2010 έχουμε διασυνοριακή απορρόφηση κράτους του ΝΑΤΟ!”.

“Δεν έχουν βγει προς τα έξω αυτά Βαγγέλη. Εγώ τα ακούω σαν επιστημονική φαντασία!”.

Σου μιλάω με την ιδιότητα του αμερικάνου πολίτη. Μετά τις 21.4 του 2016 αντιστρέψαμε την προσφορά του 2011 σε δολλάριο Αμερικής, που είχε κάνει η “ΓΟΥΤΟΣ” σε Ελβετικό φράγκο για το αεροδρόμιο του Ελληνικού, γιατί το 2011 προσφέραμε στην Ευρώπη 31 δισεκατομμύρια εκατό χιλιάδες ευρώ. Κάναμε επιθετική εξαγορά στο νούμερο 2012/2262 INI

Με ψήφο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 2013 αγοράσαμε το αεροδρόμιο του Ελληνικού. Μετά τις 21.4 του 2016 ήρθε η Αμερική και αντασφάλισε την προσφορα της “ΓΟΥΤΟΣ” με 82 δισεκατομμύρια δολλάρια με ημερομηνία 6 Δεκεμβρίου 2011“.

“Μα δεν γίνεται κουβέντα γι’ αυτό στα μ.μ.ε.”, του απάντησα. “Όλοι μιλούν για την “Lamda Development” του Ομίλου Λάτση, που αγόρασε το Ελληνικό, και για τα έργα τα οποία οσονούπω θα ξεκινήσουν. Το ίδιο κάνει και ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος. Ακόμη και τώρα που μιλάμε στο skai.gr έχει δημοσιευτεί άρθρο στο οποίο αναφέρεται ότι υπεγράφη η συμφωνία της “Ελληνικόν Α.Ε.”, του Υπουργείου Πολιτισμού και της “Lamda Development”, η οποία αφορά στον τρόπο ανάδειξης και προστασίας των αρχαιοτήτων που βρίσκονται στην έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού”.

Κάνε λίγη υπομονή και θα ακούσεις σε λίγο τις καμπάνες”, απάντησε χαμογελώντας με νόημα ο Βαγγέλης Γούτος. “Οσα σου λέω είναι κατατεθιμένα σε διεθνή δημόσια δικόγραφα, σε διεθνή διαδικασία διεθνούς εμπορικού δικαίου, που είναι σε εκκρεμές στάδιο, γιατί η Γερμανία ευθύνεται για απάτη κατά των δικαστικών Αρχών επειδή απέκρυψε το αίτημα ετεροδικίας του γερμανικού νομικού προσώπου να εκδικαστεί η υπόθεση μέσα στη Γερμανία. Γιατί όταν κάνω δεύτερη διασυνοριακή προσφορά το 2014, υπεύθυνο είναι το κράτος έκδοσης που εκδίδει τους τίτλους για να αγοραστεί το ακίνητο στην Ελλάδα. Δηλαδή έχουμε στις 11.10 του 2011 υπεύθυνη την Τράπεζα της Ελλάδος, και στις 26.2 του 2014 έχουμε υπεύθυνη την Bundesbank Γερμανίας…

…Το 2002 κανένα κράτος δεν εκχώρησε το δικαίωμα να μην εκδίδει νόμισμα εάν έχει δικό του πλούτο. Πλούτος είναι ό,τι εμπίπτει στο Δημόσιο Δίκαιο. Το χρέος είναι διεθνούς ιδιωτικού δικαίου. Η σύμβαση που υπεγράφη στις 8.5 του 2010, όπου παραβίασε η Γερμανία την Συνθήκη της Βιέννης. Ήρθαν τα υπόλοιπα κράτη της ευρωζώνης και εκχώρησαν την ελληνική εδαφική ακεραιότητα, αέρα, γη και θάλασσα, χωρίς να συμβάλλεται η Ελλάδα, με την σύμφωνη γνώμη των εταίρων, εταίρες, πουτάνες τις λέω εγώ, του Eurogroup και εκχώρησαν την ελληνική επικράτεια και την ιδιωτική περιουσία σε νομικό πρόσωπο που ήταν γερμανική θυγατρική εταιρεία!    

…Και τί πάει, το άλλο το γελοίο το νούμερο, ο Μητσοτάκης, να κάνει στη Γερμανία; Να μιλήσει μ’ αυτόν που χάρισε στον πατέρα του μια mercedes; Στην Ελλάδα μιλάνε για την πολιτική πορεία ενός ανθρώπου και ξεχνούν την οικονομική. Φρόντισε να μάθεις πού είναι χωμένος ο Κοπελούζος, γιατί δεν κάνει ισολογισμό η ἙΛΠΙΔΑ” της Βαρδινογιάννη και ποιος διόρισε τον Παυλόπουλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Τσίπρας τον διόρισε ή ο Βαρδινογιάννης;“. 

Αυτά και άλλα πολλά μου είπε ο Βαγγέλης Γούτος που θα αφήσουν άφωνους, όσους δουν το βίντεο που ακολουθεί, όπως άφησαν άφωνο και εμένα! Δεν γνωρίζω, βεβαίως, αν ευσταθούν όσα μου είπε, γι’ αυτό και  διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Αν δεν ευσταθούν και είναι προϊόντα μυθοπλασίας, θα μιλάμε για έναν άνθρωπο που η κρίση τάραξε το μυαλό του. Αν όμως ευσταθούν;. Μήπως η επανάσταση άρχισε εκεί που δεν την περιμέναμε; 

Δείτε ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξής του και ανακυκλώστε το γιατί δεν ξέρω πόσο θα παραμείνει στον αέρα τού YouTube…


vaggelis.goutos2

http://docplayer.net/34221737-8-june-a-global-legal-entity-identifier-for-financial-markets.htmlAristotle Global Web Monetary Institution http://www.ecb.europa.eu Bank Europe Number: ‘Foreign Account Tax Compliance Act’ (FATCA) AML  HCMC HRB 68648, Deutschland. BIC – Bank Code ISO 20122262INI  OECD Data  API API Documentation https://data.oecd.org/api/sdmx-json-documentation/ https://www.sec.gov/Archives N-CSR 1 e50074ncsr.htm ANNUAL REPORT UNITED Washington, D.C  USA COUNTERPARTY OF EUROPE 11.10.2011 EEA Guarantor G20 Bank Identification Code (BIC) GR011200567 Legal Entity Identifier (L.E.I.)https://www.justia.com YUV8PRHOZSRFRC4JO269, Greece Deals, E.D.GOUTOS Sa http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/ALL/?uri=CELEX:32011L0061(AIFMs), Department Member … EUROPÄISCHE KOMMISSION (Registrierungsnummer : 2016/072505) SA.45289(2016/MI)  WS-I Transitions to OASIS WKN: A1ZGAT / ISIN: GR0112005674 G.HDBOND STOXX EUR GC Greece worldwide http://www.oasis-ws-i.org/node/9 New Bic EVK05KS7XY1DEII3R011 London Stock Exchange No 05369106 Akadimias 81 PC 10678 E.D.GOUTOS SA GREECE Huettentr 3 PC 40215 Duesseldorf GERMANY.  GERMANY INDUSTRIAL IDENTIFICATION NUMBER 93172860596 http://fliphtml5.com/ntbg/gfzw/basicECB euro reference exchange rate 01 European Identifier, LEI YUV8PRHOZSRFRC4JO269 and Register Ministry AG HRB68648 = 5299 00 PH63HYJ86ASW55 Cross border https://yellow.place Bank Europe (IFRS) Banking Stakeholder Group”, BSG  GREECE DEUTSCHLAND. 

.

Προς το 
Νομικό Συμβούλιο του Κράτους
Ακαδημίας 68 και Χαρ. Τρικούπη, Αθήνα.

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2017

Κύριοι,

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 ο κ. Ευάγγελος Γούτος, ως διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Development Beteiligungs A.G, σε μια συζήτηση που είχα μαζί του on camera, κατήγγειλε σωρεία παράνομων πράξεων και παραλείψεων εκ μέρους των Ελληνικών Πολιτειακών και Δικαστικών Αρχών στην προσπάθειά του να αγοράσει και να αξιοποιήσει το αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Το link της συνέντευξής του, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο YouTube και στο διαδικτυακό περιοδικό μου, είναι αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=U3v8pjiOytc

Επειδή όσα κατήγγειλε ο κ. Ευάγγελος Γούτος έχουν δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου αναστάτωση και έχουν εγείρει σωρεία ερωτημάτων, σας παρακαλώ να εξετάσετε όσα κατήγγειλε, να επιβεβαιώσετε ή να διαψεύσετε τους ισχυρισμούς του και να με ενημερώσετε σχετικώς.

Με τιμή
Ιωσήφ Ι. Παπαδόπουλος
Ελεύθερος δημοσιογράφος

ribandsea

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ

Βενετία Κάντζια

12 comments on “ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ : ΕΤΣΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΕ!

 1. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ: ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ!

  Δημοσιεύτηκε στις 7 Νοε 2014
  Τη χαρά του ελεύθερου και αδέσμευτου δημοσιογράφου ένοιωσα και πάλι χθες το βράδυ. Μολονότι απομονωμένος και άνεργος, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που έχω κατά καιρούς την ευκαιρία να δημοσιοποιώ τις τεκμηριωμένες καταγγελίες ανθρώπων που σκοπίμως δεν προβάλλονται από τα καθεστωτικά μέσα μαζικής εξαπάτησης. Απέναντί μου στάθηκε χθες ένας άνθρωπος που δεν μασούσε τα λόγια του. Ένας επιχειρηματίας που καταθέτει στοιχεία και ονόματα γι’ αυτά που καταγγέλει και τα οποία, για ευνόητους λόγους, δεν προβάλλονται, όπως ήδη έγραψα, από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης.

 2. 13 Μαρτίου 2013
  Από το ιστολόγο της ΣΟΦΙΑΣ ΒΟΥΛΤΕΨΗ βουλευτής Β’ ΑΘΗΝΩΝ με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  http://www.elzoni.gr/html/ent/451/ent.32451.asp

  ΣΟΚ – Καταγγελίες επιχειρηματία για το ΤΑΙΠΕΔ!

  Γράφει ο
  Δημήτρης Αγγελίδης
  Ακόμα και σοκαριστικά θα μπορούσαν να αποκληθούν τα καταγγελλόμενα από Έλληνα επιχειρηματία του χώρου των ακινήτων αναφορικά με το περίφημο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

  Όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια εκπομπής τηλεοπτικού σταθμού, υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έχριζαν ακόμα και της παρέμβασης των υπερδραστήριων οικονομικών εισαγγελέων!!

  Το ΤΑΙΠΕΔ λειτουργεί σε άλλο καθεστώς από αυτό των απλών καθημερινών Ελλήνων που έχουν ένα περιουσιακό στοιχείο. Η εταιρία έχει στην κατοχή της ακίνητα τα οποία εκχωρήθηκαν χωρίς καν να γίνει αποτίμηση από διεθνείς εκτιμητές και να καθοριστεί μια αξία γι’ αυτά. Το μεγάλο σκάνδαλο είναι η μη αποτίμηση της ακίνητης περιουσίας του ελληνικού Δημοσίου, το οποίο σύμφωνα με τον επιχειρηματία ανέρχεται σε αξία τετραπλάσια με πενταπλάσια του ελληνικού χρέους!

  Την ίδια στιγμή, η ελληνική πολιτική εξουσία εισέφερε 80.000 ακίνητα στο ΤΑΙΠΕΔ τα οποία εντελώς αυθαίρετα αποτιμήθηκαν σε μόλις 25 δισεκατομμύρια ευρώ! Και όλα αυτά τη στιγμή που η συγκεκριμένη έκταση είναι τρεις φορές μεγαλύτερη από την έκταση του Μονακό!

  Την ίδια στιγμή, η πρόταση του συγκεκριμένου επιχειρηματία στο ελληνικό Δημόσιο με βάση νέο – για την Ελλάδα – μοντέλο, μόνο για την αξιοποίηση του αεροδρομίου του Ελληνικού είναι μεγαλύτερη από 20 δισεκατομμύρια ευρώ!

  Όλα αυτά είναι σχέδια που έχουν κατατεθεί στο ελληνικό Δημόσιο και τα υπουργεία και, τι έκπληξη! Κανείς δεν ασχολήθηκε, όχι να αποδεχθεί την πρόταση, αλλά να την αξιολογήσει και αν εξηγήσει για ποιον λόγο «δεν βγαίνει».

  Το αστείο είναι ότι η πρόταση έχει γίνει δεκτή με τελείως διαφορετικό «μάτι» στο εξωτερικό, όπου η οπτική των θεσμικών επενδυτών είναι επαγγελματική και όχι αυτή των Ελλήνων πολιτικών που μετατράπηκαν…….σε μεσίτες και λειτουργούν με τη νοοτροπία επαίτη στο εξωτερικό.

  Το ακίνητο-«φιλέτο», ο χώρος του πρώην αεροδρομίου της Αθήνας στο Ελληνικό, με μια έκταση τριπλάσια αυτής του Μονακό για την οποία έχει κατατεθεί πρόταση αξιοποίησης με εγγυημένα έσοδα άνω των 20 δισεκατομμυρίων για την Ελλάδα και περιέργως όλοι κωφεύουν……ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;

  Οι καταγγελίες που έκανε ο επιχειρηματίας κ. Ευάγγελος Δ. Γούτος είναι σοκαριστικές!! Ακόμα πιο φοβερό είναι ότι ένας άνθρωπος της αγοράς, επιτυχημένος, ανεξάρτητος οικονομικά, ο οποίος υποστηρίζει δεσμεύοντας την αξιοπιστία του, ότι η χώρα μπορεί να ξεχρεωθεί και μόνο από την ακίνητη περιουσία της και κανείς δεν δίνει σημασία!

  Πήγε στη Γερμανία και προχώρησε στη σύσταση εταιρίας με αντικείμενο αυτή ακριβώς την αξιοποίηση της περιουσίας, όπου διαπίστωσε ότι η αντιμετώπιση είναι τελείως διαφορετική, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημα είναι στην Ελλάδα, όχι στους δανειστές: «Αυτοί που τα χαρίσανε δεν μπορούν να τα διαχειριστούν», αναφέρει χαρακτηριστικά με καταφανή αγανάκτηση και προσθέτει ότι δεν υπάρχει στρατηγικό σχέδιο.

  Οι δανειστές ενδιαφέρονται για τις υπεραξίες ώστε να πάρουν πίσω τα χρήματά τους και αυτές δεν δημιουργούνται με την τακτική που ακολουθεί σήμερα η χώρα μας…

  Στο βίντεο που ακολουθεί αξίζει να παρακολουθήσει κανείς τα πρώτα 20 λεπτά, όπου όσα λέγονται είναι κυριολεκτικώς απίστευτα και αξίζει να μας προβληματίσουν!!

  ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ είναι, αν η κυβέρνηση έχει λόγους να έχει τα αυτιά της κλειστά, αφού όσα καταγγέλλονται είναι εγείρουν σοβαρότατα ερωτήματα για την ικανότητα του μηχανισμού του οποίου προΐσταται, ΠΟΥ είναι η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, η οποία υποτίθεται αναζητά πραγματικά θέματα που καίνε για να αρθρώσει πραγματικά εναλλακτικό πολιτικό λόγο και να μας πείσει ότι έχει βιώσιμο σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση;

  http://www.kifisiapress.blogspot.gr/2013/03/blog-post_3009.html#more

 3. V+O: Σιωπή για το ΤΑΙΠΕΔ και τα «συμβόλαια» με ΔΕΚΟ

  Posted by olympiada στο Ιουνίου 16, 2012

  Συνεχίζεται ο θόρυβος για τις συνεργασίες με δημόσιους φορείς και επιχειρήσεις ενώ διατυπώνονται υπαινιγμοί περί διακριτικής μεταχείρισης

  V+O: Σιωπή για το ΤΑΙΠΕΔ και τα «συμβόλαια» με ΔΕΚΟ

  Μετά την αποκάλυψη για την πανάκριβη (αλλά χωρίς αποτέλεσμα) επικοινωνιακή εκστρατεία της εταιρείας επικοινωνίας V+O για λογαριασμό του Ταμείου Αξιοποιήσεως της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) πολλά στελέχη της αγοράς συντηρούν το θέμα.

  Πολλοί επισημαίνουν μάλιστα ότι μπορεί η συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ να μην απέδωσε καρπούς αλλά λέγεται πως ο διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου κ. Κώστας Μητρόπουλος πρότεινε τη συνέχιση της συνεργασίας. Όπως γράφτηκε σε εβδομαδιαία εφημερίδα, μετά το θόρυβο για διακριτική μεταχείριση της εταιρείας των κυρίων Θωμά Βαρβιτσιώτη και Γιάννη Ολύμπιου, το ποσό της συνεργασίας έπεσε παραπάνω από 50%!

  Λέγεται ότι ενώ αρχικώς δόθηκαν 150 χιλιάδες ευρώ, στη δεύτερη φάση δαπανήθηκαν 60 χιλιάδες, ωστόσο, έργο δεν έχει φανεί και όσο επικρατεί η πολιτική αβεβαιότητα τα πάντα θα μένουν βαλτωμένα, εκτός από τις χρηματικές υποχρεώσεις ενός φορέα του ευρύτερου τομέα προς μια εταιρεία επικοινωνίας. Κι ύστερα βγήκαν ορισμένοι στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κατηγορώντας το σπάταλο κράτος.

  Στη λίστα όμως δεν είναι μόνο το ΤΑΙΠΕΔ. Το ρεπορτάζ που δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα το «Newsbomb.gr» ήταν η αφορμή για να έρθουν νέα στοιχεία στο φως από τρίτες πηγές.

  Λέγεται λοιπόν ότι η ηγεσία της «V+O» φέρεται να έχει καλλιεργήσει ιδιαίτερα στενές σχέσεις με φορείς και επιχειρήσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα λόγω των ανοικτών διαύλων που διατηρούνται με πολιτικούς παράγοντες.

  Το δεύτερο συμβόλαιο

  Σε μια τέτοια επαφή αποδίδεται η σύναψη συμβολαίου επικοινωνίας της «V+O» με την Εταιρεία Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης. Η ΕΥΔΑΠ -που υποτίθεται πως πρέπει να ασχολείται με την παροχή ποιοτικού νερού στο δίκτυό της και να εξασφαλίζει τη λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος- έχει εν μέσω οικονομικής κρίσης την ανάγκη συμβούλου επικοινωνίας!

  Δημοσιογραφικές πληροφορίες μιλούν για ανάθεση που έγινε από την «πράσινη» διοίκηση της εταιρείας ενώ φημολογείται ότι εγκρίθηκε ένα ασύλληπτο ποσό πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Ποιος είπε ότι «λεφτά υπάρχουν», είπαμε; Αν ισχύει το ποσό και δεν αποδειχθεί από έγγραφα που διακινούνται σε «στικάκια» κάποιοι θα πρέπει να στήσει το άγαλμα του άγνωστου ποδηλάτη στη… λίμνη Μαραθώνα!

  Με την «Εθνική»

  Στην εταιρεία των κυρίων Βαρβιτσιώτη και Ολύμπιου αποδίδεται μία ακόμα καλή δουλειά. Λέγεται ότι τους τελευταίους τρεις μήνες η «V+O» είναι ο σύμβουλος επικοινωνίας της «Εθνικής Τραπέζης». Μάλιστα τα χέρια δόθηκαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

  Μυστήριο καλύπτει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και τον τρόπο με τον οποίο έκλεισε η δουλειά. Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν στα συμβαλλόμενα μέρη αναφέρεται το όνομα υπηρεσίας ή θυγατρικής εταιρείας της Εθνικής Τραπέζης. Πάντως ένα αξιοσέβαστο ποσό αρκετών χιλιάδων ευρώ θα καταβληθούν, όπως ακούγεται.

  Αυτά τα ενδιαφέροντα συμβαίνουν και πρέπει να προβληματίσουν λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες…

  newsbomb.gr

  https://olympia.gr/2012/06/16/vo-σιωπή-για-το-ταιπεδ-και-τα-συμβόλαια/

 4. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ “ΕΛΛΗΝΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”, ΑΡ. ΠΡΤ. 000629

  26 Φεβρουαρίου 2014 7:36 µ.µ

  Christie Theodorakou .

  Προς:
  info@hraf.gr Κοιν.: comm rep lux@ec.europa.eu, COMM REP BRU@ec.europa.eu, comm rep athens@ec.europa.eu, couraudi@otenet.gr, tfgr athens@ec.europa.eu, endikeis@otenet.gr, info@ende.gr, doris.tippmann@diplo.de, info@esm.europa.eu, info@bei.org, info@ecb.europa.eu, Evangellos Goutos Κρυφή κοιν.:…

  Το παρόν ηλεκτρονικό µήνυµα υπέχει θέση καταγγελίας, σύµφωνα µε το Ευρωπαϊκό ίκαιο και θέση αποδεικτικού µέσου.

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

  Του
  Ευάγγελου. Γούτου, Έλληνα υπηκόου, κατοίκου προσωρινά Πορτοχελίου του ήµου Εµιονίδας, Ν. Αργολίδας – Ελλάδα (Τ: (+30) Ε: ως έχων έννοµο συµφέρον από την παράνοµη µη αξιολόγηση της πρότασης έργου Ελλήνων Πολιτεία, που έγινε τον Οκτώβριο του έτους 2011, στην οποία υπήρχε πρόβλεψη της δωρεάν συµµετοχής του ελληνικού δηµοσίου σε αυτό, µε ποσοστό 30%, µε αποτέλεσµα τη µη ευόδωση του ως άνω έργου.

  ΠΡΟΣ
  Το Νοµικό Πρόσωπο Ιδιωτικού ικαίου µε την επωνυµία ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Ι ΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΗΜΟΣΙΟΥ – Τ.Α.Ι.ΠΕ.., που εδρέυει στην Αθήνα (Κολοκοτρώνη 1 & Σταδίου), και εκπροσωπείται νόµιµα από τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου του και πιο συγκεκριµένα από α/τον Κωνσταντίνο Σ. Μανιατόπουλο, Πρόεδρο, β/τον Ιωάννη Εµίρη, ιευθύνοντα Σύµβουλο (CEO), γ/τον Ανδρέα Ταπραντζή, Εντεταλµένο Σύµβουλο, δ/το Γεώργιο Κουτσουδάκη, Μέλος του Συµβουλίου και ε/τον Άρη Καλλιπολίτη, Μέλος του Συµβουλίου.- 1

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ 1)Την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Rue de la Loi / Wetstraat 170 B-1049, Βρυξέλλες), 2)Την αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα (Βασιλίσσης Σοφίας 2, Αθήνα), 3)Το Ελεγκτικό Συνέδριο της Ελλάδας (Τσόχα & Βουρνάζου 4, Αθήνα), 4)Τα µέλη της Επιτροπής της Τρόικα στην Ελλάδα, όπως αυτή νόµιµα εκπροσωπείται από τον κ. Horst Reichenbach (Χορστ Ράιχενµπαχ), (Πειραιώς 132, Αθήνα), 5)Την Ένωση ικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδας (Πρώην Σχολή Ευελπίδων Αθηνών, Κτίριο 6), 6)Την Πρεσβεία της Οµοσπονδιακής ηµοκρατίας της Γερµανίας στην Ελλάδα, ως εκπρόσωπο του Οµοσπονδιακού Υπουργείου Οικονοµικών της Γερµανίας (Καραολή & ηµητρίου 3, Αθήνα), 7)Το Ευρωπαϊκό Ταµείο Χρηµατοπιστωτικής Σταθερότητας (6a, Circuit de la Foire Internationale, Λουξεµβούργο), 8)Την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (98-100, Boulevard Konrad Adenauer L-2950, Λουξεµβούργο) και 9)Την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Kaiserstrasse 29, Frankfurt am Main, Γερµανία), για να λάβουν γνώση και για τις νόµιµες ενέργειές τους.-

  Θέµα: Έργο Μητροπολιτικό – Θεµατικό – Οικιστικό Πάρκο Ελλήνων Πολιτεία Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, δυνάµει του υπ 3986/2011 νόµου του ελληνικού κράτους που προσάρµοσε το Μνηµόνιο στην ελληνική έννοµη τάξη, σας έχει ανατεθεί η διαχείριση και αξιοποίηση – εκποίηση (µεταξύ άλλων) του µεγαλύτερου σε έκταση και αξία ελληνικού δηµοσίου ακινήτου, ήτοι του πρώην ιεθνούς Αεροδροµίου του Ελληνικού Αττικής.
  Η σύσταση του Ταµείου σας είχε ως αποκλειστικό σκοπό την εν γένει αξιοποίηση των κρατικών ακινήτων, ώστε να αποµειωθεί το ελληνικό δηµόσιο χρέος. Για το σκοπό αυτό, ο Νοµοθέτης φρόντισε η σύστασή σας να οπλιστεί µε το κατάλληλο νοµοθετικό (αναπτυξιακό) πλαίσιο, καθώς και να χρηµατοδοτηθεί επαρκώς για την στελέχωσή του, ώστε η ιοίκησή σας να είναι ανεξάρτητη από την κρατική εξουσία και κατ επέκταση να απεµπλακεί µε την κρατική διαφθορά, όπως αρµόζει στα ΙΕΘΝΗ νοµικά πρόσωπα – ταµεία (τύπου fund). Παρατήρηση: Το ελληνικό δίκαιο, βάσει του οποίου η σύστασή σας και η εν γένει λειτουργία σας, σαν εκπρόσωποι και διαχειριστές του νοµικού προσώπου – Ταµείου, θεωρεί ως πρόσωπα τις ενώσεις φυσικών προσώπων ή περιουσίας για την θεραπεία κοινωνικών αναγκών.
  Έτσι το “νοµικό πρόσωπο”, µολονότι δεν υπάρχει στη φύση, αναγνωρίζεται «κατά πλάσµα δικαίου» ως υποκείµενο δικαιωµάτων και υποχρεώσεων, συνεπώς µε αυτοτελή ικανότητα ικαίου. Υπενθυµίζεται λοιπόν σε εσάς, ο σκοπός σύστασης του Ταµείου σας: Σύµφωνα µε το άρθρο 1 του Ν. 3986/2011, όπως ισχύει µετά την τροποποίησή του από το Ν. 4038/2012: 1. Συνιστάται ανώνυµη εταιρεία µε την επωνυµία «ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Ι ΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε.» (Ταµείο). Το Ταµείο έχει αποκλειστικό σκοπό την Αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων της ιδιωτικής περιουσίας του ηµοσίου, καθώς και περιουσιακών στοιχείων Ν.Π… ή των δηµοσίων επιχειρήσεων των οποίων το µετοχικό κεφάλαιο ανήκει εξ ολοκλήρου, άµεσα ή έµµεσα, στο ηµόσιο ή σε Ν.Π…, όπως ορίζεται στην παράγραφο 1 του άρθρου 5, σύµφωνα µε τις επικρατούσες συνθήκες της αγοράς και µε εγγυήσεις πλήρους διαφάνειας, προκειµένου να επιτευχθούν οι 2 στόχοι των εσόδων.

  Τα περιουσιακά στοιχεία µεταβιβάζονται στο Ταµείο, σύµφωνα µε τις επόµενες διατάξεις. 2. Το προϊόν αξιοποίησης χρησιµοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωµή του δηµοσίου χρέους της χώρας, σύµφωνα µε όσα ορίζονται στην παράγραφο 17 του επόµενου άρθρου. 3. Το Ταµείο λειτουργεί για την εξυπηρέτηση του δηµοσίου συµφέροντος, σύµφωνα µε τους κανόνες της ιδιωτικής οικονοµίας, δεν υπάγεται στην κατηγορία των οργανισµών και επιχειρήσεων του ευρύτερου δηµόσιου τοµέα και δεν εφαρµόζονται σε αυτό, καθώς και στις εταιρείες των οποίων το µετοχικό κεφάλαιο ανήκει εξ ολοκλήρου, άµεσα ή έµµεσα, στο Ταµείο, οι διατάξεις που διέπουν εταιρείες που ανήκουν άµεσα ή έµµεσα στο ηµόσιο, µε εξαίρεση όσων ρητά ορίζονται στις διατάξεις του παρόντος Κεφαλαίου. 4. Το Ταµείο διέπεται από τις διατάξεις της νοµοθεσίας περί ανωνύµων εταιρειών, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στις διατάξεις του παρόντος Κεφαλαίου. 5. Το Ταµείο εδρεύει σε δήµο του Νοµού Αττικής, ο οποίος ορίζεται µε το Καταστατικό του. 6. Η διάρκεια του Ταµείου είναι έξι (6) έτη από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόµου. Με αποφάσεις του Υπουργού Οικονοµικών, που δηµοσιεύονται στην Εφηµερίδα της Κυβερνήσεως, η διάρκεια αυτή µπορεί να παρατείνεται, εφόσον ο σκοπός του Ταµείου δεν έχει εκπληρωθεί. (http://hradf.com/uploads/files/mesoprothesmo.pdf)
  Όπως επίσης πολύ καλά γνωρίζετε, οι ενέργειές σας πρέπει να αποσκοπούν αποκλειστικά στην προστασία και προάσπιση των συµφερόντων του Ταµείου που εκπροσωπείτε (Τ.Α.Ι.ΠΕ..), καθώς βασικός µέτοχός του, ως αυτόνοµη νοµική οντότητα, είναι το ελληνικό δηµόσιο, όπως νόµιµα εκπροσωπείται από τον εκάστοτε Υπουργό οικονοµικών και για το λόγο αυτό, οι ενέργειές σας οφείλουν να είναι σύννοµες και να συµπλέουν µε το ελληνικό δίκαιο (ελληνικό δηµόσιο συµφέρον), το ευρωπαϊκό δίκαιο (κράτη πιστωτές του ελληνικού δηµοσίου χρέους) και το αγγλικό δίκαιο, ήτοι το δίκαιο των δανειακών συµβάσεων – µνηµονίων µεταξύ του κράτους – δανειολήπτη (Ελλάδα), του πιστωτή – Τρόικα και του κράτους – εγγυητή της δανειακής σύµβασης (Γερµανία), µε σκοπό την εξόφληση του ελληνικού δηµοσίου χρέους. Ενέχεστε δηλαδή, νοµικά και θεσµικά, τόσο έναντι των Ελλήνων πολιτών, όσο και έναντι των Γερµανών πολιτών, ως πιστωτές – εγγυητές του ελληνικού δηµοσίου χρέους.
  Πλην όµως εσείς, καίτοι οι σύµβουλοί σας τυγχάνουν τεχνοκράτες µε εξειδικευµένες γνώσεις σχετικά µε την αξιοποίηση ακινήτων και γνωρίζετε το θεσµικό σας ρόλο και το σκοπό ίδρυσης του Ταµείου που εκπροσωπείτε, παρά ταύτα δεν έχετε µέχρι σήµερα αποτιµήσει την αξία του προαναφερόµενου ακινήτου, δεν έχετε προβεί ούτε καν σε στοιχειώδη επιχειρηµατικό σχεδιασµό και αρχιτεκτονική µελέτη αξιοποίησης αυτού, δεν έχετε απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για κατάθεση ιδεών, δεν έχετε προσδιορίσει το ελάχιστο επιτευχθησόµενο τίµηµα από την αξιοποίησή του, παρά µόνο φηµολογείται, κατά τα σχετικά δηµοσιεύµατα, ότι θα πραγµατοποιηθεί διαγωνισµός µε τιµή εκποίησης µικρότερη του 1 δις ευρώ (!!!) και µε διακανονισµό αποπληρωµής του τελικού επιτευχθησόµενου, από τους ιδιώτες που θα επενδύσουν, τιµήµατος, διάρκειας 10 ετών, χωρίς ουσιαστική αποµείωση του ελληνικού δηµοσίου χρέους, που αποτελεί και το µοναδικό λόγο της εκποίησης από εσάς του εν λόγω ακινήτου. Με όλες τις παραπάνω ενέργειές σας, πράξεις τε και παραλείψεις, κατάφωρα παραβιάζετε το άρθρο 1 του Καταστατικού – Σκοπού του Ταµείου σας, περί αξιοποίησης και όχι εκποίησης των ακινήτων που εκπροσωπείτε, ως διαχειριστές αυτών.

  Εσείς λοιπόν, έχοντας µάλιστα για πρώτη φορά στην παγκόσµια ιστορία υπό τη διαχειριστική δικαιοδοσία σας τις υπεραξίες της ελληνικής επικράτειας (assets, κατά τη διεθνή ορολογία), ουδέποτε µε καλέσατε, ως καθ ύλην αρµόδιος φορέας, να σας παρουσιάσω αναλυτικότερα την πρότασή µου και να απαντήσω σε τυχόν διευκρινήσεις και ουδέποτε προβήκατε στην αποτίµηση των αξιών αυτών, παρά την εκ του νόµου υποχρέωσή σας και έτσι, καθίσταται προφανές πως δεν ενδιαφέρεστε ουσιαστικά για την υλοποίηση του σκοπού δηµιουργίας σας, ήτοι την αποµείωση του ελληνικού δηµόσιου χρέους, η οποία θα πραγµατοποιείτο συµπληρωµατικά και µέσω της δωρεάν συµµετοχής του ελληνικού κράτους κατά ποσοστό 30% στην προαναφερόµενη πρότασή µου. Το ως άνω ποσοστό συµµετοχής αποτιµάτο στα 9,3 δις ευρώ το έτος 2011, ενώ το όφελος υπέρ του δηµοσίου χρέους αποτιµάται µέχρι και σήµερα στα 21,8 δις ευρώ για το δικαίωµα χρήσης της επιφάνειας γης για 100 έτη, δηλαδή συνολικό δηµόσιο όφελος 31,1 δις ευρώ, ποσό που αν δεν οδηγούσε σε αποµείωση του δηµόσιου χρέους, θα το καθιστούσε τουλάχιστον βιώσιµο, µε ό,τι αυτό συνεπάγεται τόσο για τους Έλληνες, όσο και τους Γερµανούς, αλλά και λοιπούς Ευρωπαίους πολίτες. Σκοπίµως λοιπόν εσείς παραβιάζετε ή έστω, από εγκληµατική αµέλεια παραβλέπετε τόσο το σύνολο της πρότασής µου, αλλά και τα κοινωνικοοικονοµικά οφέλη αυτής για τη σταθερότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς να αναλαµβάνετε τις ευθύνες που σάς αναλογούν, αφού έχετε ήδη στέρξει να τις αποποιηθείτε.

  Με την παρούσα µου καταγγέλλω σήµερα, ατοµικά ως φυσικό πρόσωπο και πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την παραβίαση των ατοµικών δικαιωµάτων µου από τα εκάστοτε µέλη των διοικήσεων του Ταµείου σας, λόγω της µη αξιολόγησης από εσάς -ως οφείλατε- της πρότασης του έργου Ελλήνων Πολιτεία, όπως νόµιµα γνωστοποιήθηκε σε εσάς µε το από συνηµµένο στην παρούσα έγγραφό µου την 11η , καθώς επίσης συγγνωστοποιήθηκε στο σύνολο των ελληνικών κοµµάτων και στα µέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, καθώς θεωρώ πως εκ του γεγονότος αυτού υπέστην διακριτική µεταχείριση, η οποία ουδόλως συνάδει µε τον ορισµό των ανθρώπινων δικαιωµάτων, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του ατόµου, της ατοµικής ελευθερίας, της ισότητας, της ισονοµίας και του κράτους δικαίου, αρχές που έχουν ενσωµατωθεί εξαρχής στις Συνθήκες της Ε.Ε. και ενισχύονται σήµερα χάρη στο Χάρτη Θεµελιωδών ικαιωµάτων του Ανθρώπου. Επικαλούµαι επίσης την δέσµευση των κρατών για την προάσπιση του οικουµενικού και αδιαίρετου χαρακτήρα των ανθρωπίνων δικαιωµάτων να αναπτύσσουν ολοκληρωµένη και ενεργό συνεργασία µε χώρες – εταίρους, διεθνείς οργανισµούς, περιφερειακούς οργανισµούς και την ευρωπαϊκή κοινωνία των πολιτών.
  Φυσικά, δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που διαµαρτύροµαι προς εσάς για το παραπάνω γεγονός, αλλά και στο παρελθόν διαµαρτυρήθηκα µε την από Εξωδικό µου προς τον τότε Πρόεδρο του Ταµείου σας, καταγγέλλοντας ΗΜΟΣΙΑ στα Μ.Μ.Ε. την αποσιώπηση κατάθεσης της προαναφερόµενης προτάσεώς µου, καθώς, παρανόµως και χωρίς να έχετε κανένα δικαίωµα επ αυτού, ως ιοίκηση του Τ.Α.Ι.ΠΕ.., τηρήσατε την παράνοµη διακρατική συµφωνία της Ελλάδας µε το Κατάρ, ουσιαστικά µέχρι και το φθινόπωρο του έτους Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριµένη συµφωνία είχε συναφθεί το 2010 από τον τότε Πρωθυπουργό της Ελλάδας, ο οποίος είχε προσδιορίσει τότε και το τίµηµα της εκποίησης, αυτή έπρεπε, ήδη από τον Ιούλιο του έτους 2011, να καταγγελθεί άµεσα τόσο από την τότε ελληνική κυβέρνηση όσο και από αυτή που τη διαδέχθηκε, ως όφειλαν εκ του Μνηµονίου.

  Καταγγέλλω επίσης ότι οι ενέργειές σας, πράξεις τε και παραλείψεις, από την σύστασή σας το έτος 2011 και µέχρι σήµερα, ήτοι οι ενέργειες των εκάστοτε µελών του ιοικητικού Συµβουλίου σας, όχι µόνο όσον αφορά στο συγκεκριµένο ακίνητο του Αεροδροµίου, αλλά και στην υπόλοιπη ελληνική ακίνητη περιουσία, ουδόλως συνάδουν µε τα χρηστά ήθη, τις αρχές χρηστής διοίκησης – διαχείρισης της αξιοποιήσιµης ελληνικής ακίνητης περιουσίας, που εκ της θέσεώς σας εσείς και µόνο διαχειρίζεστε, αλλά ούτε και µε τα πρότυπα της ευρωπαϊκής εταιρικής διακυβέρνησης. Αντίθετα, αν συνέτρεχαν όλα τα παραπάνω, τότε θα διευκολύνατε την εισαγωγή ξένων και την επένδυση εγχώριων κεφαλαίων στην ελληνική οικονοµία, µε άµεσο αποτέλεσµα την αποµείωση και βιωσιµότητα του ελληνικού δηµοσίου χρέους. Σηµειώνεται, ότι το Μάιο του έτους 2012 προέβην σε σχετική απάντηση – καταγγελία προς την Dr. Angela Merkel, ύστερα από προσωπικό της ενδιαφέρον για το αυθαίρετα οριζόµενο τίµηµα των 25 δις ευρώ για το σύνολο της ελληνικής ακίνητης περιουσίας!!!

  Τέλος, δια της παρούσας µου σας επανακαταθέτω σήµερα την ως άνω πρόταση Ελλήνων Πολιτεία, (Συνηµµένο σχετικό αρχείο 1) όπως ισχύει σήµερα κατόπιν επικαιροποίησής της, τα πνευµατικά δικαιώµατα επί της οποίας κατέχει πλέον η εδρεύουσα στο Ντίσσελντορφ της Γερµανίας εταιρεία µε την επωνυµία Hellenic Development Beteiligungs AG και το διακριτικό τίτλο HDB AG, κατόπιν εξουσιοδοτήσεώς µου εκ µέρους της, επιφυλασσόµενος παντός νοµίµου (ενοχικού ή εµπράγµατου) δικαιώµατός µου έναντι των φυσικών προσώπων της ιοίκησής σας ή έναντι οιωνδήποτε τρίτων, για τα διαφυγόντα αποθετικά ατοµικά κέρδη µου ή την οικονοµική αποθετική ζηµιά µου από την µη αξιολόγηση της πρότασης έργου Ελλήνων Πολιτεία το έτος 2011, σύµφωνα µε το ευρωπαϊκό ή το αγγλικό δίκαιο. Επιπλέον, επιφυλάσσοµαι να ζητήσω νοµική συνδροµή του γερµανικού κράτους όποτε και αν αυτό απαιτηθεί. Σηµειώνεται δε, ότι η παρούσα καταγγελία µου, αλλά και η πρότασή µου Ελλήνων Πολιτεία υποστηρίζεται από πλήθος φυσικών προσώπων, Ελλήνων και µη. Πληρεξούσιο ικηγόρο και εκ του νόµου αντίκλητό µου ορίζω τον Dr. Kuschka Marius, (www.engel-heckmann.de).-

  Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ
  Ευάγγελος. Γούτος Επιχειρηµατίας

  Συνηµµένα αρχεία:
  1. Επικαιροποιηµένη πρόταση έργου Ελλήνων Πολιτεία Η πρόταση είναι επίσης διαθέσιµη σε: – Γερµανικά: – Αγγλικά:
  2. Αποδεικτικό παράδοσης πρότασης στο Τ.Α.Ι.ΠΕΔ στις 11/10/
  3. Η από 06/10/2011 πρόταση Ελλήνων Πολιτεία που γνωστοποιήθηκε στο Ταµείο στις 11/10/
  4. Εξώδικος πρόσκληση – διαµαρτυρία προς το Τ.Α.Ι.ΠΕΔ 5

  Αρµόδιοι Επικοινωνίας στην Ελλάδα: Κα Χασάπη Κατερίνα Κα Θεοδωράκου Κρίστυ

  3 συνηµµένα αρχεία
  ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Τ.Α.Ι.ΠΕΔ…JPG 142K
  1.4 ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.pdf 1153K
  ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ Τ.Α.Ι.ΠΕΔ…pdf 218K

  http://docplayer.gr/4770967-Kataggelia-mi-apo-ohis-protasis-ergoy-ellinoy-politeia-ar-prot-000629.html

 5. HDB-AG: (20/02/2013) Evangelos Goutos, complaint : DEUTSCHLAND

  Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγ 2013

  http://Www.hdb-ag.de Greek real estate value
  Request for Issuance of Cross-Border Order Prosecution (18/02/2015)
  “Ellinon Politeia” Metropolitan – Theme – Residential Park Project
  Prosecutor, connected to the protection of the European Currency (Euro) by the competent Public Prosecutor of Greece (competent authority according to the loan agreement on fraud investigation). We present as new Evidence the relevant Intercreditor Agreement (ref. 1), which the Hellenic Republic is not a party to and on which the Legal Council of the Greek State has not issued a legal opinion.

  The implementation and revision, as defined by international financial standards, European financial regulations and international accounting standards, of a type of valuation or provision, within these techno‐economic annexes of the memorandums, connected to the Loan Agreements of the Greek public debt, to include financial data of the Greek public property as net asset value. This has resulted to the selling of the former public property with zero values by the Hellenic Republic Asset Development Fund (HRADF), not its development according to customary international trade laws, European goodwill and the sound management of legal interests.

  “financial crimes” affect legal interests. public “net assets” of a euro area member state are … equal parts: real estate and financial assets, property income … the current value of a financial instrument is not directly identifiable, but may be identified for its assets or a similar instrument. The current value may be derived from the value of its assets or of a similar instrument in a conditionality loan agreement, with no provisions for debt mortgage value lenders!! .

 6. Ar.G.W.MI.FATCA BANK 1IGA MARKET EFTA HRB68648 Global Stock Exchange GREECE E.D.GOUTOS SA

  Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιαν 2017
  DIRECTIVE 2013/36/EU OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCILof 26 June 2013
  http://eur-lex.europa.eu/legal-conten
  2006-21/4/2016 FATCA SWISS BANK USD EUROPE TTIP-ECB services for securities transactions ISO 20022 Payments 2006 Σύστημα TARGET και τη διασύνδεσή του (interlinking) με την ΕΚΤ και τις ΕθνΚΤ.■ Πράξεις νομισματικής πολιτικής και διαχείρισης διαθεσίμων■ Σύστημα τηλεδιάσκεψης.■ Εφαρμογή κοινής υποδομής τηλεπικοινωνιών.■ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κεντρικών τραπεζών (Cebamail), SWIFT.■ Λειτουργία μοντέλου ανταποκριτριών κεντρικών τραπεζών.■ Σύστημα στοιχείων ισοζυγίου πληρωμών.■ Σύστημα διακίνησης λογιστικών στοιχείων.■ Τραπεζογραμμάτια ευρώ.t2s 2006
  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (TTIP) ΑΠΟ 11/10/11 (FEDERAL NEW YORK) ΤΡΑΠΕΖΑ HBCI
  DIMI INTERNATIONAL LTD SWISS FATCA BANK
  2009 SOFTWARE PRESENTATION OF ELECTRONIC CURRENCIES
  http://WWW.GOUTOS.COM
  (distributed ledger technology – DLT)
  https://www.ecb.europa.eu/explainers/

 7. Basic Law for the Federal Republic of Germany
  From Wikipedia, the free encyclopedia

  The Basic Law for the Federal Republic of Germany (German: Grundgesetz für die Bundesrepublik Deutschland) is the constitution of the Federal Republic of Germany.

  The Basic Law was approved on 8 May 1949 in Bonn, and, with the signature of the western Allies of World War II on 12 May, came into effect on 23 May. Its original field of application (German: Geltungsbereich) comprised the states of the Trizone that were initially included in the then West German Federal Republic of Germany, but not West Berlin. As part of the Two Plus Four Agreement of 1990 between the two parts of Germany and all four Allied Powers, a series of amendments were agreed to be implemented. In the subsequent Unification Treaty of 1990, this amended Basic Law was adopted as the constitution for a united Germany.

  The German word Grundgesetz may be translated as either Basic Law or Fundamental Law (Grund is cognate with the English word ground). The term Verfassung (constitution) was not used, as the drafters regarded the Grundgesetz as an interim arrangement for a provisional West German state; expecting that an ultimate reunified Germany would adopt a full-blown constitution enacted under the provisions of Article 146 of the Basic Law, where it is stipulated that such a constitution must be “freely adopted by the German people”. Nevertheless, although the amended Basic Law was finally to be approved in 1990 by the full Allied Powers (who thereby relinquished their continued reserved constitutional rights); neither in 1949 nor in 1990 was it submitted to a popular vote.

  The authors of the Basic Law sought to ensure that a potential dictator would never again have the chance to come into power in the country. Although some of the Basic Law is based on the Weimar republic constitution, the authors also ensured that human rights and human dignity were made central and core parts of the Basic Law. The principles of democracy, republicanism, social responsibility, and federalism are key components of the Basic Law; the principles underlying these articles are constitutionally entrenched; and, although several of these articles have since been reworded, extended or refined, they are barred from being removed or repealed by the normal amendment process.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Basic_Law_for_the_Federal_Republic_of_Germany

 8. Wednesday, July 22, 2015

  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ … !!!
  Δεν υφίσταται η Χώρα Γερμανία …
  Δεν υφίσταται η Ευρωπαϊκή Ένωση …
  Δεν υφίσταται η Ευρωζώνη …
  Δεν υφίστανται τα μνημόνια … !!!

  Όπως ήδη είχε υποσχεθεί ο Γιάννης, οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν θα είναι καταιγιστικές και ραγδαίες και σκοπό έχουν την συνειδητοποίηση από τους πάντες, για την μεγάλη πλάνη που άλλοι δημιούργησαν και μας υποχρέωσαν να ζούμε εγκλωβισμένοι μέσα σε αυτήν, υποχρεώνοντας μας να υπηρετούμε τα δικά τους συμφέροντα …

  Το θέμα είναι να κατανοήσουμε το «παιχνίδι» που έχει στηθεί, με σκοπό την παντελή υποδούλωση των Λαών, στην επικυρίαρχη «ελίτ» …

  Το διαδίκτυο κυριολεκτικά «καίγεται» με αποκαλύψεις για το θέμα αυτό και κάθε αναγνώστης μπορεί να ερευνήσει το θέμα εξονυχιστικά, είτε από Ελληνικούς ιστότοπους, είτε και από Ευρωπαϊκούς και κυρίως από Γερμανικούς και Αυστριακούς, όπου πλέον πολλοί γνώστες Καθηγητές Πανεπιστήμιου, έχουν βγει μπροστά και μιλάνε τονίζοντας για τον παγκόσμιο κίνδυνο που διατρέχουν ΟΛΟΙ οι Λαοί από την εσκεμμένη πλάνη της δήθεν ισχυρής «Γερμανίας» …

  Στο παρόν κείμενο, δεν αναλύεται εξονυχιστικά το θέμα της σημερινής «Γερμανίας», για το οποίο υπάρχει ένα τεράστιο αρχείο, χάρη των ερευνών της κας. Βενετίας Κάντζιας, η οποία ώθησε στην ενασχόληση με το πολύ σοβαρό αυτό θέμα και την ευχαριστούμε θερμά …

  Μετά από αυτά τα στοιχεία αποκαλύπτεται η απάτη που έχει στηθεί δια στόματος,

  των πιο επισήμων στελεχών της σημερινής δήθεν ισχυρής Γερμανίας,

  της Άνγκελας Μέρκελ και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε … !!!

  Με απόλυτη προσοχή λοιπόν, καμαρώστε τους … !!!

  Αρχίζουμε με την ομολογία του ίδιου του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ότι : «Η Γερμανία δεν είναι κυρίαρχο κράτος από το 1945»

  Προχωρούμε στην δημόσια συνέντευξη της Άνγκελας Μέρκελ, η οποία δεν ξέρει πώς να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και φανερά πλέον αποκαλύπτεται το ψέμα …

  Ψέμα το οποίο ομολογεί και ο Αντικαγκελάριος στο επόμενο βίντεο,

  που έχουν φτιάξει οι ίδιοι οι Γερμανοί των κινημάτων διαμαρτυρόμενοι για την σημερινή κατάσταση …

  Άρα τι ακριβώς συμβαίνει ???

  Το τι συμβαίνει είναι πολύ απλό και κατανοητό, αλλά συνάμα τραγικό και ΑΚΡΩΣ επικίνδυνο … !!! Η Γερμανία μετά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο, ποτέ δεν υπέγραψε καμία συνθήκη ειρήνης με τα κράτη που ήταν σε εμπόλεμη κατάσταση, παρά μόνον κατάπαυση του πυρός και συνεπώς ποτέ από τότε μέχρι και σήμερα, δεν απέκτησε την ταυτότητα ενός κυριάρχου κράτους, αλλά είναι υπό συνεχή κατοχή και εκκαθάριση από τις μεγάλες συμμαχικές δυνάμεις (ΗΠΑ, Σοβιετική Ένωση, η Μεγάλη Βρετανία και η Γαλλία) …

  Έτσι, το πρώην Ναζιστικό κράτος της Γερμανίας, σήμερα δεν έχει κανένα συνεχιστή, αλλά τυπικά τελεί υπό εκκαθάριση από τις μεγάλες συμμαχικές δυνάμεις … Συνεπώς, εφ’ όσων δεν υπάρχει συνέχεια στο πρώην Ναζιστικό κράτος της Γερμανίας, τόσο οι Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, όσο και το κατοχικό δάνειο είναι τραγικό λάθος (κατά την γνώμη μας εσκεμμένα γίνεται έτσι, προκειμένου ποτέ κανείς να μην αποζημιωθεί …) να ζητούνται από την σημερινή «Γερμανία», που όμως ΔΕΝ είναι ο συνεχιστής του πρώην Ναζιστικού κράτους της Γερμανίας και είναι αυτό που διέπραξε αυτά τα εγκλήματα … Το σωστότερο θα ήταν να απαιτηθούν αυτά από τους εκκαθαριστές της πρώην Γερμανίας και όχι από μια «Γερμανία» που δεν έχει καμιά σχέση με την πρώην Ναζιστική Γερμανία …

  Αλλά, τι πραγματικά είναι αυτό που σήμερα λέμε «Γερμανία» … ???

  Λοιπόν, αυτό είναι απλώς μια θυγατρική εταιρεία ΕΠΕ, της μητρικής εταιρείας και συνάμα τράπεζας, της KfW γνωστών σιωνιστικών συμφερόντων … !!!

  Μάλιστα και για να γίνουμε πιο σαφείς η εταιρεία «Γερμανία» είναι εγγεγραμμένη στα μητρώα επιχειρήσεων με την κατωτέρω εγγραφή :

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ε.Π.Ε.
  BUNDESREPUBLIK DEUTSCHLAND
  FINANZAGENTUR
  GmbH ΟΔΟΣ:LURGIALLEE 5 D – 60439 FRANKFURT
  ΤΗΛ.: + 4969 – 25616 – 0 FAX : + 4969 – 25616 – 1476
  E-Mail: info@deutsche-finanzagentur.de
  Αρ.Εγκρίσεως: HRB 51411 από το AMTSGERICHT/FRANKFURT/MAIN (ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ)
  VERTRETUNGSBERECHTIGTE
  ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: – Dr. Tammo Diemer – Προϊστάμενος – Dr. Carsten Lehr – Προϊστάμενος
  UMSATZSTEUER – IDENTIFIKATIONS- NR: [ = ΑΦΜ ] : DE 137223325

  Συνεπώς:

  Η σημερινή Γερμανία είναι εταιρεία ΕΠΕ και μάλιστα θυγατρική τράπεζας !!!

  Τι σημαίνουν λοιπόν όλα αυτά … ??? Σημαίνουν πολλά, σημαντικά και επικίνδυνα, αλλά τα κυριότερα για τα οποία πρέπει σίγουρα να είστε ΟΛΟΙ ενήμεροι, περιλαμβάνονται στην λίστα που ακολουθεί:

  · Οι πολιτικοί μας όλα αυτά τα χρόνια μας κοροϊδεύουν και μας εξαπατούν για την αληθή υπόσταση της σημερινής Γερμανίας … Υπογράφουν συμβάσεις με μια εταιρεία και μας παρουσιάζουν τις συμβάσεις αυτές σαν συμβάσεις μεταξύ κρατών (Συμβάσεις που όπως θα δούμε παρακάτω είναι όλες άκυρες) … !!!

  · Μην υπογράφοντας την συνθήκη ειρήνης, η Γερμανία-Χώρα δεν μπορεί ποτέ να ελευθερωθεί από την κατοχή των μεγάλων συμμαχικών δυνάμεων και να γίνει κυρίαρχο κράτος … Αυτό σημαίνει, ότι αυτό που σήμερα λέγεται Γερμανία είναι και παραμένει ένα πιόνι των μεγάλων συμμαχικών δυνάμεων και ειδικά της σιωνιστικά ελεγχόμενης Αμερικής, ενώ παίζει έναν επικίνδυνο ρόλο τόσο μέσα στην Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως, υπέρ των σιωνιστικών συμφερόντων που την ελέγχουν σήμερα πλήρως … !!! Και ενώ όλο το πολιτικό προσωπικό της Ευρώπης σίγουρα τα γνωρίζει όλα αυτά, για κάποιο λόγο που καλύτερα εσείς πρέπει να σκεφτείτε, τα συγκαλύπτει … !!!

  · Το καταστατικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και της Ευρωζώνης, ρητά ορίζουν ότι σε αυτά μπορούν να προσχωρούν ΜΟΝΟΝ κυρίαρχα κράτη και όχι εταιρείες … !!! Η «Γερμανία» έχει υπογράψει και έχει συσταθεί τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και η Ευρωζώνη, έχει δε υπογράψει μνημόνια και μάλιστα με περίσσιο θράσος έχει απαιτήσει από τα κοινοβούλια των επισήμων κρατών, να επικυρώσουν τα μνημόνια αυτά, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΚΥΡΑ, ΔΙΟΤΙ Η «ΓΕΡΜΑΝΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ … !!! Είναι λογικά αδιανόητο, πλήρως ανήθικο και άκρως αντιδημοκρατικό, μια εταιρεία (οι εκλογές σε αυτήν είναι μόνον για την ανάδειξη του διευθύνοντος συμβούλου, ο οποίος πρέπει πάντα να δηλώνει υποταγή στους «ιδιοκτήτες» της εταιρείας και σε καμιά περίπτωση για την ανάδειξη πρωθυπουργού) να κάνει κουμάντο σε εκλεγμένα κοινοβούλια κυριάρχων κρατών και ουδείς να μην αντιδρά και να μην καταλαβαίνει την επερχόμενη παγκόσμια καταστροφή … !!!

  Συνεπώς και κλείνοντας για να μην σας κουράσουμε περισσότερο …

  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ … !!!
  Δεν υφίσταται η Χώρα Γερμανία …
  Δεν υφίσταται η Ευρωπαϊκή Ένωση …
  Δεν υφίσταται η Ευρωζώνη …
  Δεν υφίστανται τα μνημόνια … !!!

  Σας Ευχαριστώ Πολύ για μια ακόμη φορά για την προσοχή σας και την όποια συνδρομή σας …
  Πάντα με πολύ Αγάπη για τους Έλληνες …

  Μασσέλος Ν. Ιωάννης
  Email: qaetos@gmail.com
  Ελεύθερος, Ανεξάρτητος, Κυρίαρχος Έλλην Πολίτης
  Μέλος της Εθνικής Αντίστασης
  ΑΤ: ΑΙ 615555, κάτοικος Αθηνών.

  Τόσο η κοινοποίηση, όσο και η μετάφραση του ανωτέρου κειμένου σε πολλές γλώσσες επιβάλλεται και εκ’ των προτέρων ευχαριστούμε κάθε Πολίτη που θεωρεί υποχρέωση του να πράξει τούτα …

  Για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο (Ίσως δεν είναι στα Ελληνικά):

  Στο video του 2011 ο ίδιος ο Σόιμπλε λεει : Η Γερμανία ΔΕΝ είναι ένα κυρίαρχο κράτος

  OBAMA…εάν ήθελες θα είχες διαλύσει την «Γερμανική εταιρία» σε…. μια μέρα. http://ixnos.blogspot.gr/2015/07/obama.html

  Ξέρετε ποια είναι η εταιρία BRD GmbH (γραμμένη στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο ως Bundes Republik Deutschland GmbH); http://ixnos.blogspot.gr/2015/07/brd-gmbh-bundes-republik-deutschland.html

  Το “κράτος” BRD
  http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=de&u=http://equapio.com/de/politik/ist-deutschland-ein-staat-oder-ist-die-brd-eine-gmbh/&prev=search

  Schäuble: Deutschland ist kein souveräner Staat
  μετάφραση google
  Σόιμπλε: Η Γερμανία δεν είναι ένα κυρίαρχο κράτος
  http://www.theintelligence.de/index.php/politik/eu-europaeische-union/3592-schaeuble-deutschland-ist-kein-souveraener-staat.html

  ΓΕΡΜΑΝΙΑ δεν είναι κράτος! Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης επιβεβαίωσε τη σιωπηρή κατάσταση προσομοίωσης Brid
  https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&prev=search&rurl=translate.google.gr&sl=de&u=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D_2O1B5ITN08&usg=ALkJrhhpV1nIiBDxZ58PSdF2qwr6ZJWzVQ&spfreload=10

  Η Γερμανία είναι μόνο οικονομικός οργανισμός και ως εκ τούτου ότι έχει υπογραφεί από ιδρύσεως της Ε.Ε. είναι άκυρο.
  Μόνο κράτη μπορούν να υπογράφουν.

  Allied Occupation and “Trizonesia” (1945-1949)
  http://www.wir-rheinlaender.lvr.de/engl_version/trizonesia/

  Μυστική συνθήκη υποταγής …
  Εκτός, όμως, από τον Βασικό Νόμο και πριν αυτός εγκριθεί, φέρεται να υπήρξε και μια μυστική Κρατική Συνθήκη με ημερομηνία 21 Μαΐου 1949, με την οποία οι Σύμμαχοι μετά τον πόλεμο εξασφάλισαν την εξουσία λήψεως αποφάσεων επί του γερμανικού κράτους, δηλαδή δήλωση υποταγής του εκάστοτε καγκελαρίου πριν αναλάβει τα καθήκοντά του, και έλεγχο όλων των μέσων επικοινωνίας (ΜΜΕ) μέχρι το έτος 2099.
  Αποκαλυπτικά για τη συμφωνία αυτή ήταν όσα αναφέρονται στα απομνημονεύματα του πρώην αρχηγού των γερμανικών Στρατιωτικών Μυστικών Υπηρεσιών (Militärischer Abschirmdienst, MAD), του στρατηγού Γκερντ-Χέλμουτ Κομόσσα. Το βιβλίο του, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2007 στην Αυστρία, είχε τίτλο Ο γερμανικός χάρτης (Die Deutsche Karte). Σε αυτό ο απόστρατος στρατηγός μιλά για τις μεταπολεμικές σχέσεις μεταξύ Γερμανίας και ΗΠΑ.
  Η Γερμανία, γράφει, διαδραμάτιζε τον ταπεινωτικό ρόλο ενός υποτελούς των κρατών.

  Υπήρξε μια άκρως απόρρητη Κρατική Συνθήκη που υπογράφηκε στις 21 Μαΐου 1949 για να περιορίσει την κρατική κυριαρχία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας έως το 2099.
  Στο βιβλίο του διαβάζουμε: «Η Μυστική Κρατική Συνθήκης της 21ης Μαΐου 1949 κατατάχθηκε από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών στην κατηγορία «αυστηρά απόρρητο».

  Click to access dr-_c-_nordbruch__die_kanzlerakte_falschung.pdf

  Η ανάλυση για το τι εστί «Γερμανία» από την ερευνήτρια κα. Βενετία Κάντζια

  Click to access germaniko.pdf

  Πηγή http://iriwolf.blogspot.gr/2015/07/blog-post_21.html

  http://diaforos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_22.html

 9. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ : ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!

  Ευάγγελος Γούτος : η Ελλάδα θα ελευθερωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, για πρώτη φορά μετά το 1821!

  Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 07 Ιούλιος 2017 13:49 | Γράφτηκε από τον/την Super User

  Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

  Μπήκε για δεύτερη φορά προχθές στο γραφείο μου, ως μαινόμενος ταύρος σε υαλοπωλείο, μίλησε για όλους και για όλα, “στόλισε” με πολλά “κοσμητικά” επίθετα πολιτικούς, δικαστές, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους των μέσων μαζικής εξαθλίωσης, μου ζήτησε να μην βάλω “μπιπ” στους χαρακτηρισμούς, και προέβλεψε ότι σε λίγες ημέρες η Ελλάδα θα απελευθερωθεί! Ο λόγος για τον Ευάγγελο Γούτο, πρόεδρο της “Γούτος Κτηματομεσιτική Α.Ε.”, ο οποίος επιμένει σε όσα κατήγγειλε στην προηγούμενη συζήτησή μας :

  http://www.ribandsea.com/face/3063-vaggelis-goytos-tha-serno-ton-tsipra-me-alyssides-san-ta-skylia-se-oli-tin-ellada

  Αυτή τη φορά ο Ευάγγελος Γούτος πρόσθεσε μάλιστα και νέα στοιχεία σε όσα είχε ήδη καταθέσει στην τελευταία μας συνάντηση. Μίλησε για έκδοση νέου ευρώ, με ισοτιμία του 1989 μεταξύ δραχμής, Ελβετικού φράγκου και Αμερικανικού δολαρίου, για αποτίμηση και αποκατάσταση της αξίας της ελληνικής γης, για τιμωρία των επίορκων πολιτικών που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση, για την δυνατότητα να μην πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες φόρους, όπως ο ΕΝΦΙΑ, απευθυνόμενοι στο Στρατοδικείο του Ρουφ, για κατάργηση των πλειστηριασμών και πολλά άλλα.

  Ελπίζοντας πως όσα μου είπε προχθές ο Ευάγγελος Γούτος ευσταθούν, περιμένω να δω αν, πότε και πώς θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την απελευθέρωση αυτού του λαού, όπως ο πρόεδρος της “Γούτος Κτηματομεσιτική” την ευαγγελίζεται και την περιγράφει. Περιμένω να δω αν ο συνομιλητής μου θα δικαιωθεί ή αν θα αποτελέσει ένα γραφικό στοιχείο που κάποιοι θα χλευάσουν και γρήγορα θα ξεχάσουν…

  Σύμφωνα με όσα μου είπε προ ολίγου ο Ευάγγελος Γούτος, τα capital control θα αρθούν την επόμενη εβδομάδα. Αναμένω, διατηρώντας ωστόσο τις επιφυλάξεις μου…

  Σταχυολόγησα κάποιες από τις ατάκες του Ευάγγελου Γούτου και τις παραθέτω εδώ :

  “… Το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος το έκαναν οι πολιτικοί μέσω των τραπεζών! Ο Βενιζέλος ξέπλυνε χρήμα μέσω της Eurobank!…

  … Στην Ελλάδα έχουμε κληρονομική διαδοχή δωσιλόγων από το 1945!…

  … Ο Τσίπρας Μαρξ μιλάει για αγορές; Έχει βγάλει το παιδάκι ποτέ του ένα εκατομμύριο ευρώ;…

  … Από το αγγλικό δάνειο έγιναν οι εμφύλιοι στην Ελλάδα!…

  … Στην Αμερική τον Αλ Καπόνε τον έβαλαν στη φυλακή για φοροδιαφυγή. Δεν τον έβαλαν στη φυλακή για φόνους! Όταν έγινε η κρίση της Lehman Brothers, δεν πήγε η Αμερική να πηδήξει τον κόσμο. Μπορεί αυτοί που γνωρίζουν οικονομικά να βρουν πώς έγινε και το αμερικανικό δημόσιο δεν έχασε τότε λεφτά…

  … Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Υπουργείο Πολιτισμού είναι προϊόντα τρομοκρατίας ξεπλύματος από τα 28 ακίνητα της “ΠΑΓΓΑΙΑ”! Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας στη ΓΑΔΑ στεγάζεται σε κτίριο που είναι από ξέπλυμα μαύρου χρήματος! Έχεις καταλάβει ότι πούλησαν και το κτίριο της Αστυνομίας;…

  … Οι ευρωπαίοι είναι δωσίλογοι καννιβαλιστές! Την καννιβαλίσανε οι ευρωπαίοι την Ελλάδα! Αυτοί που γαμάνε με νόμο τα σκυλιά και τις κότες ήρθαν στην Ελλάδα και πήραν τις κότες! Εμάς δηλαδή!…

  … Ποιος έδωσε το διακαίωμα στον Σόϊμπλε να ορίζει νόμισμα;…

  … Η περιουσία της Ελλάδας, η περιουσία των Ελλήνων είναι εκτός ευρωπαϊκού ΑΕΠ. Αφού είμαι λοιπόν εκτός ευρωπαϊκού ΑΕΠ, άντε γαμήσου Ευρώπη!…

  … Σε όλα τα Εμπορικά Επιμελητήρια υπήρχαν κομματικοί στρατοί! Το ξέρει αυτό ο Μίχαλος από το 2011! Έχουμε τα τρωκτικά επάνω στον κρατικό μηχανισμό! 10.000 – 15.000 άτομα είναι αυτά που εμπλέκονται σ’ αυτή την ιστορία. Ξέρεις ποιον είχαν ορίσει υπεύθυνο στην Ελλάδα για να κάνει διασυνοριακή μεταφορά; Την ιδιαιτέρα του Βενιζέλου! Την είχε και ο Τσίπρας! Πώς θα τραβήξω λοιπόν εγώ τα κεφάλαια να φύγω απ’ την Ελλάδα;…

  … Το αεροδρόμιο του Ελληνικού το είχαν υπολογίσει με μηδενική αξία. Το είχαν για φάγωμα!…

  … Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν έννομες συννέπειες αυτών που λέω. Θα πάει το λαμόγιο ο Καραμούζης της Eurobank να πατήσει το computer και θα είναι κλειδωμένο! Θα είναι αναγκασμένος λοιπόν να πάει στην άλλη εφαρμογή, θέλει δεν θέλει! Απλά είναι τα πράγματα!…

  … Ο Στουρνάρας, τον Δεκέμβριο του 2016 πέρασε διάταγμα για να ακυρώσει αυτό που ψήφισε η Βουλή τον Ιούνιο του 2016! Έχουμε ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Ελληνικό, και το ελληνικό Κοινοβούλιο ψηφίζει για τον Λάτση τον Ιούνιο του 2016! Μιλάμε για απίστευτα πράγματα δηλαδή! Το έγκλημα αυτό δεν το διέπραξαν μόνοι τους οι ντόπιοι απατεώνες. Το έκαναν σε συνεργασία με τους απ’ έξω!…

  … Εγώ πώς θα μπορούσα να δουλέψω στην Ελλάδα αφού ξέπλενα λεφτά πολιτικών; Τα λεφτά των πελατών μου ήταν μαύρα απ’ την κρατική εξουσία! Τί να κάνω κι’ εγώ; Τα μετέφερα στην Ελβετία! Ο νόμος για το ξέπλυμα των χρημάτων στην Ελλάδα ψηφίστηκε το 2002. Στην Ελλάδα η κρατική εξουσία κρατάει αιχμάλωτο τον πολίτη!…

  … Την ελευθερία την έχουν μεταφράσει οι πολιτικοί μετά το ’74 σε ξέσκισμα του κρατικού πλούτου!…

  … Η Θάνου ήθελε τον Μαρινάκη συνομιλητή! Εγώ δεν της έκανα! Δηλαδή είμαι εγώ αδιάφθορος εισαγγελέας και πάω στον Μαρινάκη;…

  … Είναι δυνατόν να αγοράζει η Ντόϊτσε Τέλεκομ τον ΟΤΕ και να έχουν οι γερμανοί την γυναίκα του Αλογοσκούφη σύμβουλο ακινήτων; Δηλαδή ο αγοραστής είχε την γυναίκα του Υπουργού Οικονομικών σύμβουλο της ακινήτου περιουσίας του ΟΤΕ; Και παίρνουν οι γερμανοί τον ΟΤΕ και δεν αποτιμούν την αξία των ακινήτων του;…

  … Ο κόσμος πρέπει να δει την ταινία που έχει σαν θέμα τη ζωή του Ερρίκου Ντυνάν. Ο Ερυθρός Σταυρός είναι διεθνής Οργανισμός. Όταν ένας τέτοιος Οργανισμός σου δίνει εσένα το δικαίωμα διαχείρισης του ονόματος για κοινωφελείς σκοπούς, σε ποιο πολιτισμένο κράτος του κόσμου τα τρωκτικά, υπουργοί, πρωθυπουργοί – γιατί ο κ. Μαρτίνης έχει πουλήσει και 17 στρέμματα στα Ζεπέϊκα της Γλυφάδας – θα μαγαρίζουν τον Ερυθρό Σταυρό και δεν πρέπει να τους γαμήσει ο στρατός και να τους κρεμάσει ανάποδα; Σε ρωτάω : αυτό άπτεται του αστικού δικαίου;”.

  https://yellow.place/en/ar-g-w-mi-ttip-greek-government-debt-hrb-68648-id-g2ypa9-d%C3%BCsseldorf-germany

  http://www.isinlei.com/ISIN/prefix/GR0112005674

  πηγή

  http://www.ribandsea.com/face/3090-evaggelos-goytos-i-ellada-tha-eleftherothei-tin-erxomeni-evdomada-gia-proti-fora-meta-to-1821

 10. WEB GR. Global EURODEBT.Govermental Credit Central Bank of Cyprus SIC 8888

  About:
  NEW GLOBAL OPEN WEB E BANKING MARKET HANDLING INTERNATIONAL GREEK CHARGES GR0112005674 Name und Anschrift des Leistenden Name/Unternehmen E.D.GOUTOS SA Postleitzahl 21300 Ort PORTOCHELI GREECE Staat Vereinigte Staaten von Amerika Steuernummer/USt-IdNr. 93

  https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t31.0-0/p180x540/20861554_1502913453102645_7639997519634686428_o.jpg?oh=2f1c883efe2ddf57f6da986fd341fe29&oe=5A28A1FA

  Mission:
  TTIP Greek government-debt HRB 68648 EG GIIN Keynesian DSGE models.
  ΝΑΤΟ ARMY GR ΑΡΘΡΟ 5 HRB 68648 ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ EG

  ANTI-MONEY LAUNDERING (1)
  International Financial Statistics
  https://books.google.gr/books?isbn=1475531990 – Μετάφραση αυτής της σελίδας
  International Monetary Fund. Statistics Dept. – 2012 – ‎Business & Economics
  1|.d 952.98 1,157.25 1,806.91 2,291.55 2,851.13 3,255.11 3,449.69 3,129.39 … 12an —404.79 —803.10 —1,62503 —2,68648 —1,96881 —1,78261 —1,77763 …

  ΕΕΤΤ (2)

  1.6 ASSET HDB AG «Hellenic Development Beteiligungs AG» Registry Court- District Court Düsseldorf Company Register Number- HRB 68648 1.
  US FATCA DIRECTIVE 2013/36/EU 1IGA F1 IRS NFFE HCMC HRB 68648
  https://yellow.place/en/ttip-greek-government-debt-hrb-68648-eg-giin-keynesian-dsge-models-d%C3%BCsseldorf-germany
  ΕΛΛΑΔΑ Ε.Δ.ΓΟΥΤΟΣ ΑΕ G–SII ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΝΕΜΗΜΕΝΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ http://WWW.GOUTOS.COM EBanking2006 TTIPs HRB 68648 EG – Chfusdgrd ΕΔΡΑ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ.

  1 (ΟΔΟΣ/ ΑΡΙΘΜΟΣ, Τ.Κ., ΠΟΛΗ, ΝΟΜΟΣ, ΧΩΡΑ) ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ ΚΟΣΤΑ ΤΚ 21300 ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑ.

  2 ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 81 1ος ΟΡ. ΤΚ 10678 ΑΘΗΝΑ

  Α.Φ.Μ.: DE 285941183

  Δ.Ο.Υ.:USA

  ΤΗΛ.: 2103807064.

  FAX: 2103801728

  E-mail: INFO@GOUTOS.COM
  Entity PFFI Participating Foreign Financial Institution as defined in the US FATCA regulations (§1.1471-1(b)(91).)[http://…]…
  Name: HCMC HRB 68648 EVANGELOS GOUTOS Cross Border Bank Europe 01 European Identifier, LEI
  YUV8PRHOZSRFRC4JO269 Department Member … EUROPÄISCHE KOMMISSION

  (Registrierungsnummer : 2016/072505) SA.45289(2016/MI) WS-I Transitions to OASIS WKN:

  A1ZGAT / ISIN: GR0112005674 G.HDBOND STOXX EUR GC

  Address: Ar.G.W.MI.

  Huettentr 3

  AKADIMIAS 81 Pc 10678 1st Floor

  Dusseldorf, DC 40215 US Telephone: (003) 02103807064 NEW GLOBAL OPEN WEB E BANKING MARKET HANDLING INTERNATIONAL GREEK CHARGES GR0112005674 Name und Anschrift des Leistenden Name/Unternehmen E.D.GOUTOS SA Postleitzahl 21300 Ort PORTOCHELI GREECE Staat Vereinigt

  Description
  HELLENIC REPUBLIC EIN/TIN – SIC 8888 https://www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?action=getcompany&SIC=8888&owner=include 0000931106.
  Kontoinhaber GREEK GENERAL ACCOUNTING OFFICE. EUROPA-GAAP-G20
  BIC ATHCGRA1
  IBAN GR1201000230000002341152228
  Zulassungsnummer 02640344
  Bezeichnung des Instituts ARISTOTLE GLOBAL WEB MONET. IN
  Straße HUTTENSTR
  Hausnummer 3
  Postleitzahl 40215
  Ort DUSSELDORF
  Telefonnummer 021187637520
  Steuernummer 5106057703417
  ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
  World-Wide Web Access Statistics GLOBALETATE24.COM (HDB DATABASE DE)
  Company Name NEW EURO ISO 2012/2262/INI 2006 NBG E.D.GOUTOS.SA ( l-bank) HRB 68648 GERMANY
  Ενσωμάτωση στην Ελληνική Νομοθεσία της Οδηγίας 2013/36/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 26ης Ιουνίου 2013, σχετικά με την πρόσβαση στη δραστηριότητα πιστωτικών ιδρυμάτων και την προληπτική εποπτεία πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων επενδύσεων, για την τροποποίηση της Οδηγίας 2002/87/ΕΚ και για την κατάργηση των οδηγιών 2006/48/ΕΚ και 2006/49/ΕΚ.
  http://www.opengov.gr/minfin/?p=4551
  CY.GLOBALESTATE24.COM HRB 68648 No 02075721. LSEG worldwide offices General Exchange Contacts. Company Information. London Stock Exchange plc
  IGTB GR(CY) 11/10/2011 T.R. TAKEOVER ELLINONPOLITEIA.ORG 2012/2262/INI > D.M.F.S.D. W.G20 No 053969106 London Stock Exchange plc GLOBALDEBT (EURODEBT-URO)

  13.-(1) Τα άρθρα 10 μέχρι 12 δεν εφαρμόζονται στις συμβάσεις εξ
  αποστάσεως και στις πιστωτικές συμβάσεις που καταγγέλλονται
  δυνάμει του άρθρου 7 του περί της Σύναψης Καταναλωτικών
  Συμβάσεων εξ Αποστάσεως Νόμου του 2000 και του άρθρου 8 του
  περί της Χρονομεριστικής Μίσθωσης Νόμου του 2001, αντίστοιχα,
  όπως αυτοί εκάστοτε τροποποιούνται ή αντικαθίστανται.

  Click to access 2004_1_242.pdf

  World-Wide Web Access Statistics GLOBALETATE24.COM (HDB DATABASE DE)
  Company Name NEW EURO ISO 2012/2262/INI 2006 NBG E.D.GOUTOS.SA ( l-bank) HRB 68648 GERMANY
  Dates Employed Aug 1999 – Present Employment Duration 18 yrs 1 mo
  Location Greece

  η συνέχεια εδώ :
  https://yellow.place/en/web-gr-global-eurodebt-govermental-credit-central-bank-of-cyprus-sic-8888-kran%C3%ADdi-greece

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.