Μήνυση του Ε.ΠΑ.Μ. για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΨΗΦΙΣΜΑ για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

8 comments on “Μήνυση του Ε.ΠΑ.Μ. για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΨΗΦΙΣΜΑ για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

 1. Μήνυση κατέθεσε το Ε.ΠΑ.Μ. για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ – Άρειος Πάγος 5 Φεβ 2018

  Δημοσιεύτηκε στις 7 Φεβ 2018
  ΕΓΓΡΑΦΉ 5 ΧΙΛ.
  Την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.), σε υλοποίηση ομόφωνης απόφασης του 6ου Συνεδρίου του, υπέβαλε Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία).

  Οι μηνυτές,

  • Δημήτρης Καζάκης, ατομικά και ως πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. και
  • ο δρ Νομικής – δικηγόρος Φώτιος- Σπυρίδων Μαζαράκης και συντάκτης της μηνύσεως,

  προσήλθαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενοι από στελέχη του Μετώπου, τους δικηγόρους

  • Γιάννη Γκινοσάτη, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ.,
  • Ευαγγελία Χαραλάμπους, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.,
  • Παναγιώτη Ζησιμάτο, μέλος της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης του Ε.ΠΑ.Μ.,

  τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.,

  • Αντώνη Παπαντωνίου,
  • Χριστίνα Πολυχρονοπούλου,
  • Γιώργο Γεωργή και την
  • Ελπίδα Λέκκα, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ.,

  και υπέβαλαν Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία) η οποία αφορά:

  • την εγκαθίδρυση κατά αντισυνταγματικό τρόπο Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων,
  • την παραβίαση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 και
  • την παράδοση της νομοθετικής αρμοδιότητας της Βουλής στους δανειστές.

 2. Ε.ΠΑ.Μ. – Συνέντευξη Τύπου στην ΕΣΗΕΑ για την Μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία – 8 Φεβ 2018

  Δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβ 2018

  Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου ώρα 18:00 στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ Ακαδημίας 20, 3ος όροφος, παραχωρήθηκε Συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο του Ε.ΠΑ.Μ, κ. Δημήτρη Καζάκη και τον Δρ.Νομικής και δικηγόρο κ. Φώτιο – Σπυρίδωνα Μαζαράκη, με θέμα :

  «Ανακοίνωση υποβολής Μήνυσης – Συνηγορίας για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία)»

  που υποβλήθηκε την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και αφορά:

  • την εγκαθίδρυση κατά αντισυνταγματικό τρόπο Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων,
  • την παραβίαση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 και
  • την παράδοση της νομοθετικής αρμοδιότητας της Βουλής στους δανειστές.

  Στην Συνέντευξη Τύπου παρέστησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ., στρατηγός Δημήτρης Κυπριώτης και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ., καθηγητής Δημήτρης Παναγιωτόπουλος.

  Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ
  https://epamhellas.gr/?p=75418

  Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ
  http://bit.ly/2ErfZUR

 3. Ε.ΠΑ.Μ.-Άκυρα όλα τα μνημόνια & μήνυση για Εσχάτη Προδοσία από το Ε.ΠΑ.Μ.-Radio Aκρόαμα- 10 Φεβ 2018

  Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβ 2018

  Τηλεφωνική συνέντευξη του Προέδρου του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη, στο Radio Aκρόαμα 99,8 FM του Βόλου με τους δημοσιογράφους Κατερίνα Λαμπρονίκου και Άκη Σαμαρτζή, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018.

  – Νομική Κίνηση Ε.ΠΑ.Μ. επί εσχάτη προδοσία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

  – Ψηφισμένο από την Βουλή, κανένα Μνημόνιο κυριολεκτικά.

  – Πολίτες, Πολιτικοί Σχηματισμοί (Κόμματα) και ανταπόκριση Δικαιοσύνης κατά περίπτωση.

  – Συσπείρωση Δημοκρατικού Πόλου, παράνομα Μνημόνια και Δανειστές.

  – Σοβαρός και άμεσος κίνδυνος εδαφικού ακρωτηριασμού της Χώρας.

  – Πολιτικός διάλογος, αντίλογος και Κοινωνία.

  – Δημοψηφίσματα και Λαϊκή Κυριαρχία.

  – Κατάλυση Δημοκρατίας και νομιμότητα επικείμενων εκλογών.

  – Γενοκτονία επί Μνημονιακού Καθεστώτος.

  – Συλλαλητήρια, οργάνωση και ανένδοτος αγώνας.

 4. Δείτε γιατί είναι εγκληματικές και ανυπόστατες όλες οι συμφωνίες τους και γιατί θα μπουν φυλακή όλοι μαζί !

  Στις 13 Σεπτεμβρίου 2016, τρεις συμπολίτες μας κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης, μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά όσων άσκησαν νομοθετική και εκτελεστική εξουσία από 4 Οκτωβρίου 2009 και έπειτα, Ζήτησαν την αποκατάσταση του Πολιτεύματος και έως τότε Δήλωσαν ανυπακοή και στάση πληρωμών προς το δημόσιο και τους συνεργαζόμενους οργανισμούς. Οι μηνυτές κατήγγειλαν κυρίως α) την παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας της χώρας με σκοπό την σύναψη ενός δανείου μαμούθ προς όφελος των τραπεζών, β) την επιβολή στον λαό δυσβάσταχτων μέτρων λιτότητας καθώς και την παραχώρηση περιουσιακών δικαιωμάτων της χώρας με σκοπό την σύναψη του δανείου γ) την εξαπάτηση του λαού και δ) την συγκάλυψη / συμμετοχή σε αυτά τα εγκλήματα, των προέδρων δημοκρατίας, πρωθυπουργών, υπουργών, βουλευτών και άλλων προσώπων που άσκησαν και ασκούν νομοθετική και εκτελεστική εξουσία από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 έως τώρα. Δείτε την μήνυση εδώ.

  Σήμερα 22 Μαΐου 2017, στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης, οι μηνυτές κατέθεσαν το ακόλουθο συμπληρωματικό / διευκρινιστικό της μήνυσης τους υπόμνημα:

  ΥΠΟΜΝΗΜΑ/Κατάθεση
  Στην από 13 Σεπτεμβρίου 2016 μηνυτήρια αναφορά Γ16|447 με θέμα:

  1) ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ) ΑΠΟ ΤΙΣ 4/10/2009 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ

  2) ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ

  3) ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ, ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.

  Κύριε εισαγγελέα / Κύριε ανακριτή

  Με το παρόν υπόμνημα αποδεικνύουμε περαιτέρω τους ισχυρισμούς τους οποίους προβάλαμε με τη μήνυσή μας και διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:

  Όπως αναφέραμε,

  Στις 4/10/2009 διεξήχθησαν οι βουλευτικές εκλογές και ανέλαβε την πρωθυπουργία ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο οποίος παρακούοντας την εντολή του Ελληνικού λαού και καταπατώντας το σύνταγμα, επέτρεψε να:

  α) παραχωρηθεί η Εθνική κυριαρχία της χώρας μας με την υπογραφή της διακρατικής δανειακής σύμβασης η οποία υπογράφηκε από τον τότε υπουργό οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, στις 8/5/2010, που καθιστά την χώρα μου υπό κατοχή ΚΑΙ

  β) να επιβληθούν στον λαό δυσβάσταχτα μέτρα λιτότητας τα οποία ο ίδιος υπουργός οικονομικών συμφώνησε με τους δανειστές στις 3/5/2010 όταν υπέγραψε το «Μνημόνιο Συνεννόησης» της Ελληνικής Δημοκρατίας με κράτη της ευρωζώνης και έπειτα του ΔΝΤ.

  Από τότε και έως τώρα, η κρατική εξουσία συνέχισε την ίδια τακτική/πολιτική, με καταστροφικά αποτελέσματα για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

  Συγκεκριμένα:

  Στις 4 Οκτωβρίου 2009 διεξάχθηκαν εθνικές βουλευτικές εκλογές και νικητής τότε ήταν το ΠΑΣΟΚ, το οποίο κατέλαβε την πλειοψηφία των βουλευτικών εδρών και κατ΄ επέκταση τη διακυβέρνηση της χώρας.

  Η λαϊκή εντολή διακυβέρνησης που έλαβε διά των εκλογών, ήταν να εκτελέσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του, δηλαδή να προστατεύει την χώρα από την διεθνή κρίση, να προστατεύει το κύρος και την αξιοπιστία της, να λύσει τα χρόνια προβλήματα, να νοικοκυρέψει το κράτος, να επανεκκινήσει την οικονομία αξιοποιώντας τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας (διότι όπως έλεγε ο αρχηγός του, η Ελλάδα είναι μια χώρα αστείρευτων δυνατοτήτων, η οικονομία μπορεί να επανέλθει σε τροχιά ανάπτυξης και να παράγει νέο πλούτο που θα μοιράζεται δίκαια), να φτιάξει ένα δίκαιο και σταθερό φορολογικό πλαίσιο, να μην φορτώσει την χώρα με τεράστια ποσά νέου χρέους, να καταπολεμήσει την φοροδιαφυγή, την διαφθορά και τη σπατάλη και να φτιάξει ένα κοινωνικό κράτος που παρέχει υπηρεσίες ποιότητας στον πολίτη και διασφαλίζει τα δικαιώματά του.

  Αυτή τη πολιτική έθεσε σε λαϊκή ετυμηγορία το ΠΑΣΟΚ και για την άσκηση αυτής της πολιτικής έλαβε λαϊκή εντολή.

  Μετά από εφτά μήνες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ όμως, κατά τους οποίους δεν είχαν εφαρμοσθεί οι πολιτικές που είχε επικυρώσει το εκλογικό σώμα, ο υπουργός οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, ζήτησε εγγράφως βοήθεια από ξένα κράτη και διεθνής οργανισμούς, για το καθορισμό μιας νέας οικονομικής (και όχι μόνο) πολιτικής, η οποία να οδηγήσει την χώρα στην έξοδο από το αδιέξοδο που φερόταν ότι είχε τότε βρεθεί. Πράττοντας έτσι ο υπουργός, ο οποίος ως μέλος της εκτελεστικής εξουσίας είχε μόνο το δικαίωμα να εφαρμόσει τις υπάρχουσες αποφάσεις της βουλής που είχαν γίνει νόμος του κράτους, έλαβε μια απίστευτη πρωτοβουλία: Εμμέσως πλην σαφώς δήλωσε προς πάσα κατεύθυνση ότι η Ελληνική Δημοκρατία είναι μια χώρα ανίκανη να κανονίσει τα του οίκου της και η οποία για να τα βγάλει πέρα, χρειάζεται την βοήθεια που ο ίδιος ζήτησε από ξένα κράτη και διεθνής οργανισμούς! Η παρέμβαση της διεθνής κοινότητας με σκοπό κατά τα λεγόμενα τη διάσωση της Ελλάδας, αφορούσε την παροχή οικονομικής βοήθειας 110 δις ευρώ υπό μορφή έντοκου δανεισμού, τον σχεδιασμό των κατάλληλων πολιτικών που η χώρα θα εφάρμοζε στο εξής και την άσκηση κάποιων διοικητικών αρμοδιοτήτων από τους διασώστες. Το αντάλλαγμα που ο Γ. Παπακωνσταντίνου προσέφερε για την παροχή αυτής της βοήθειας, ήταν η αμετάκλητη και άνευ όρων παραίτησή του για λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας, από τα νομικά και περιουσιακά της δικαιώματα, έτσι ώστε η υπάρχουσα και η μελλοντική περιουσία της χώρας να μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά το δοκούν από τους διασώστες για την υλοποίηση του προγράμματος και την εξόφληση του δανείου.

  Μιλάμε δηλαδή για το απόλυτο πραξικόπημα, διότι ο εν λόγω υπουργός, άσκησε ταυτόχρονα καθήκοντα Αρχηγού Κράτους και Ολομέλειας της Βουλής προς υλοποίηση μιας ανύπαρκτης λαϊκής εντολής!

  Το πρώτο σχετικό αίτημα το έστειλε στις 15 Απριλίου 2010, τις οικονομικές πολιτικές που επηρέαζαν όλους τους τομείς του δημοσίου και ιδιωτικού βίου, τις καθόρισε με τους εκπροσώπους όσων είχαν προσφερθεί να βοηθήσουν στις 3 Μαΐου 2010 διά Μνημονίου Συνεννόησης και τη συμφωνία περί του τρόπου παροχής της διεθνής οικονομικής βοήθειας, την έκλεισε στις 8 Μαΐου 2010 διά την υπογραφή της διεθνής δανειακής σύμβασης, βάσει της οποίας τα πρώτα χρήματα κατατέθηκαν στις 12 Μαΐου 2010.

  Διά του λόγου το αληθές δείτε:
  ……

  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:

  https://justiceforgreece.wordpress.com/2017/05/22/δείτε-γιατί-είναι-εγκληματικές-και-αν/

 5. Εκτός νομιμότητας τα Μνημόνια λόγω οικονομικών εγκλημάτων

  Last Updated on Wednesday, 05 July 2017 17:12
  Written by Administrator

  Ποινικές ευθύνες για χειραγώγηση του νομίσματος και για το αδίκημα της τρομοκρατίας του χρήματος

  Όλα τα δημόσια και ιδιωτικά περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδος, από 8-5-2010, έχουν ενεχυριαστεί, παράνομα, στην γερμανική τράπεζα KfW, ακόμη και αυτά που είναι σε άλλο νόμισμα, δηλαδή εκτός ευρώ ή βρίσκονται εκτός εθνικής επικράτειας!

  Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά εγκλήματα, διεθνώς, από την ίδρυση του παγκοσμίου χρηματοπιστωτικού… συστήματος, μέχρι σήμερα, γιατί αφορά την ενεχειρίαση ενός ολόκληρου κράτους αλλά και ατομικά των πολιτών του, για ένα χρέος που θα μπορούσε να ρυθμιστεί με την υποθήκευση ενός τμήματος μόνο της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου. Αντ’ αυτού, ενεχειριάστηκε, όχι, μόνο, το σύνολο της Δημόσιας περιουσίας αλλά και ο ίδιος ο Έλληνας πολίτης, σαν φυσικό νομικό πρόσωπο, κάτι για το οποίο δεν υπάρχει αντίστοιχο προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία, επειδή επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Παπανδρέου, εκχωρήθηκαν στην KfW, εκτός από την ιδιωτική περιουσία και τα εμπράγματα δικαιώματα δημιουργούσης περιουσίας του Έλληνα.

  Για όσους δεν το γνωρίζουν αυτό, ο όρος “εμπράγματο δικαίωμα δημιουργούσης περιουσίας” σημαίνει οιαδήποτε οικονομική, επαγγελματική, νομική και φυσική δραστηριότητα ασκείται εντός του Ελληνικού χώρου, άρα αφορά, ατομικά, τον οποιονδήποτε κάτοικο της χώρας. Προς επίρρωσιν των παραπάνω, παραθέτουμε, επί λέξει, το άρθρο 8, της πρώτης Μνημονιακής Σύμβασης (8-5-2010), όπως το είχαμε γνωστοποιήσει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κα Ξένη Δημητρίου, από 17-10-2016, με αναφορά μας, η οποία, στη συνέχεια, διαβιβάστηκε από την ίδια στην Εισαγγελία Διαφθοράς. Το άρθρο 8 αναφέρει ότι: σαν “Εξωτερικό Χρέος νοείται το συνολικό χρέος του Δανειολήπτη, που εκδόθηκε κατ’ ουσίαν σε πιστωτές που είναι όλοι κάτοικοι της Ελλάδας ή σε οντότητες, οι οποίες έχουν την έδρα τους ή τον βασικό τόπο των συναλλαγών τους εντός της επικράτειας της Ελλάδας”. Εκείνο που αξίζει να επισημανθεί, είναι ότι δεν έχει προηγηθεί της υπογραφής της Μνημονιακής Σύμβασης, καμία αποτίμηση της αξίας της ενεχειριαζόμενης περιουσίας, με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται καθολικό ενεργητικό, όπως αυτό ορίζεται από τους Ευρωπαϊκούς Κανόνες και Οδηγίες και τα Διεθνή Λογιστικά Χρηματοοικονομικά Πρότυπα.

  Το γεγονός ότι δεν είναι εγγεγραμμένη όλη η περιουσία στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στερεί από την Eλληνική Δημοκρατία το δικαίωμα, να προχωρήσει στην έκδοση επιπλέον νομίσματος ευρώ, όπως προβλέπουν οι Κανόνες της ΟΝΕ. Οι δραστηριότητες της KfW κινούνται εκτός Ευρωπαϊκού Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (ΑΕΠ) και συνακόλουθα εκτός Ευρωπαϊκού προϋπολογισμού και ως εκ τούτου, η εξόφληση του χρέους της Ελλάδας δεν κατευθύνεται στην Ευρώπη και στο Ευρωπαϊκό ΑΕΠ αλλά στο ΑΕΠ της Γερμανίας.

  Όλα τα παραπάνω καθιστούν τη Σύμβαση άκυρη, γιατί δεν υπάρχει δημοκρατική νομιμοποίηση εκτός του Ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου, ενώ επιπρόσθετα, η πιο πάνω τράπεζα λειτουργεί εκτός Συνταγματικής επίβλεψης, αφού η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, από την ενοποίηση της, στερείται Συντάγματος. Και δεν είναι μόνο η Σύμβαση άκυρη και οι παράγωγες πράξεις και συμφωνίες αλλά συγχρόνως καταδεικνύονται και βαρύτατες ποινικές ευθύνες κακουργηματικού χαρακτήρα χειραγώγησης νομίσματος, του ευρώ δηλαδή, οι οποίες άπτονται μεταξύ άλλων και του σοβαρότατου αδικήματος της τρομοκρατίας του χρήματος, για τους άμεσα ενεχόμενους πολιτικούς και τραπεζίτες της Ελλάδας και της Γερμανίας.

  Σημειώνουμε ότι το μοντέλο του ελληνικού ΤΑΙΠΕΔ αποτελεί πιστή αντιγραφή του αντίστοιχου ταμείου, που συστάθηκε, από την κυβέρνηση του Χέλμουτ Κολ και αφορούσε την εξόφληση των οφειλών της Ανατολικής Γερμανίας προς τη Σοβιετική Ένωση, όταν 75 χιλιάδες εταιρίες εξαγοράστηκαν μέσα σε ένα χρόνο από την Δυτική Γερμανία σε ιδιαίτερα εξευτελιστικές τιμές. Όσο για τον Ελληνικό λαό, αυτός εξακολουθεί να βιώνει τις συνέπειες τεχνητών συνθηκών χρεοκοπίας, απόρροια των παιχνιδιών, τα οποία παίζουν τα διεθνή κέντρα οικονομικής παραεξουσίας, με συνέπεια να δικαιολογείται, απόλυτα, ο όρος επαχθές και επονείδιστο χρέος, που χρησιμοποιείται, ευρέως, στις μέρες μας και την ακριβή έννοια του οποίου, ουδείς, μέχρι σήμερα, έχει, επαρκώς, επεξηγήσει στους απλούς πολίτες.

  http://ixnilatis.org/component/content/article/241–4-.html

 6. Εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ. Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα τη Μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία – Θεσσαλονίκη 31 Μαρτίου 2018

  1 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2018

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Μαρτίου, η εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ. – Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα: «Γιατί τα μνημόνια είναι παράνομα: μήνυση επί εσχάτη προδοσία», στο ξενοδοχείο Imperial Palace, στην Θεσσαλονίκη.

  Ο κόσμος που συνέρρευσε και γέμισε την αίθουσα του ξενοδοχείου, παρακολούθησε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσίαση της μήνυσης επί εσχάτη προδοσία που έχει καταθέσει το Ε.ΠΑ.Μ. στον Άρειο Πάγο, η οποία έχει ήδη ανατεθεί σε εισαγγελέα προκειμένου να ξεκινήσει η προκαταρκτική εξέταση.

  Οι κεντρικοί ομιλητές, Φ. Σπ. Μαζαράκης, Γ. Γκινοσάτης και Δ. Καζάκης, καθήλωσαν το κοινό με τις ολοκληρωμένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες τοποθετήσεις τους.

  Ο Δρ. Φώτιος Σπυρίδωνος Μαζαράκης, συντάκτης της μήνυσης, ανέπτυξε στην ομιλία του την μεγάλη εξαπάτηση του ελληνικού λαού με την έντεχνα κατασκευασμένη εντύπωση ότι όλοι οι μνημονιακοί νόμοι που καταστρέφουν τη ζωή των Ελλήνων πολιτών, είναι απολύτως νόμιμοι και αναπόφευκτοι. Ο κ. Μαζαράκης απέδειξε ότι όλα είναι παράνομα και απολύτως ακυρώσιμα, αφού τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις ουδέποτε κυρώθηκαν από την ελληνική βουλή, ως όφειλαν.

  Ο Γιάννης Γκινοσάτης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ., τεκμηρίωσε το πραξικόπημα που συντελέστηκε τον Ιούλιο του 2015 με την ακύρωση στην πράξη του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος. Ένα δημοψήφισμα όπου το ερώτημα ήταν απολύτως σαφές, επομένως απόλυτα σαφής ήταν και η απάντηση του ελληνικού λαού σ’ αυτό και άρα μη επιδεχόμενη παρερμηνείας.

  Ο Δημήτρης Καζάκης, Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ., έθεσε το γενικότερο πολιτικό πλαίσιο της μήνυσης και τόνισε την ανάγκη για ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος, ως μόνη οδό σωτηρίας του ελληνικού λαού από τη γενοκτονία την οποία υφίσταται και τον εθνικό ακρωτηριασμό. Μετά το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση, όπου απαντήθηκαν ερωτήσεις του κοινού.

  Το Ε.ΠΑ.Μ. δεσμεύεται απέναντι στον ελληνικό λαό ότι τη μάχη αυτή θα τη συνεχίσει μέχρι τέλους. Τόσο με τη Νομική Δέσμευση, όσο και με τη Μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία, το Ε.ΠΑ.Μ. έχει μπει σ’ ένα δρόμο στον οποίο δεν υπάρχουν περιθώρια για πισωγυρίσματα. Στον δρόμο αυτόν, καλούμε κάθε συνεπή, δημοκρατική και πατριωτική αντιμνημονιακή δύναμη, σε συστράτευση και συμπόρευση.

  Θεσσαλονίκη 1/4/2018

  Γραφείο Τύπου Ε.ΠΑ.Μ. Κεντρικής Μακεδονίας

  https://epamhellas.gr/?p=76178

 7. Δημ. Καζάκης: Υπάρχει λύση για τη σωτηρία της Ελλάδας

  Ο πρόεδρος ΕΠΑΜ μίλησε στο «Ράδιο-Ένα», για τα «παράνομα μνημόνια» και τη «μήνυση επί εσχάτη προδοσία»!

  Δημοσιεύθηκε 30/05/2018 05:35Τροποποιήθηκε 07:46

  Με την παρουσίαση ξεκάθαρων σύμφωνα με τον ίδιο, επιχειρημάτων και θέσεων, αλλά και βαριές κατηγορίες για όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις, απ΄ το 2010 μέχρι και τη σημερινή, ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ κ. Δημήτρης Καζάκης, μίλησε χθες στο «Ράδιο-Ένα 102,5», με αφορμή τη σημερινή εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Μαγνησίας του Μετώπου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του ΤΕΕ Μαγνησίας με θέματα: «Γιατί τα Μνημόνια είναι παράνομα» και «Η μήνυση του Ε.ΠΑ.Μ. «επί εσχάτη προδοσία».
  Όπως τόνισε ο κ. Καζάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ραδιοφώνου, «το θέμα αφορά όλες τις κυβερνήσεις από το 2010 μέχρι και τη σημερινή, που ψήφισαν μνημόνια και δανειακές συμβάσεις. Το δικόγραφο που είναι πολλών εκατοντάδων σελίδων και το αποδεικτικό υλικό που το συνοδεύει, είναι αρκετά σημαντικό, στην τεκμηρίωση της εσχάτης προδοσίας, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον Ποινικό Κώδικα της χώρας, και εστιάζει σε τρία πράγματα:
  1. Δεν ψηφίστηκαν τα μνημόνια που εφαρμόζονται στη χώρα, ούτε και οι δανειακές συμβάσεις, αλλά ψηφίστηκαν μόνο σχέδια μνημονίων και δανειακών συμβάσεων. Άρα έχουμε κατάλυση του ρόλου της Βουλής.
  2. Σε σχέση με το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, είναι παραβίαση της λαϊκής κυριαρχίας, διότι το Δημοψήφισμα έχει υποχρεωτική ισχύ, ως προς το πολιτικό σύστημα και όπως όλοι γνωρίζουμε το «όχι» έγινε «ναι». Το ερώτημα ήταν σαφές, αν ο Ελληνικός λαός θέλει τη συνέχιση του δευτέρου μνημονίου και περαιτέρω, δηλαδή νέα μνημόνια. Ένα 62% του λαού ψήφισε «όχι» και το όχι έγινε «ναι». Αυτό είναι παραβίαση της λαϊκής κυριαρχίας και του Συντάγματος και εντοπίζεται στο ζήτημα της εσχάτης προδοσίας.
  3. Η δημιουργία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και η παραχώρηση του σκληρού πυρήνα της δημοσιονομικής διαχείρισης του Κράτους σε μια Αρχή που δεν ελέγχεται ούτε από Ελληνικό Δίκαιο, ούτε από το Ελληνικό Σύνταγμα, επίσης εντάσσεται στην εσχάτη προδοσία και κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος.

  Σύμφωνα με τον Δημήτρη Καζάκη, μια και δεν δίνονται απαντήσεις από τον οργανωμένο πολιτικό διάλογο, ακόμη και το ότι δεν θα κατατίθεται τίποτα προς ψήφιση, αν δεν έχει τη σύμφωνη γνώμη των θεσμών, το ΕΠΑΜ καταφεύγει στη Δικαιοσύνη, ώστε μέσω της προανάκρισης και της ανάκρισης, να καλέσει να απολογηθούν οι έχοντες την ευθύνη, είτε είναι πρώην και νυν βουλευτές, είτε ανώτατοι κρατικοί αξιωματούχοι.
  Υπάρχει λύση
  Ο πρόεδρος των ΕΠΑΜ δήλωσε ότι υπάρχει λύση και δεν είναι η πρώτη φορά που καταρρέει μια χώρα, έστω κι αν αυτό γίνεται σκοπίμως.
  Όπως είπε, η χώρα ανέκαμψε και μάλιστα με πολύ γρήγορο τρόπο, μετά από μια δεκαετία πολέμων (Β’ Π.Π. και εμφύλιος) και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί να μην ανακάμψει και τώρα και μάλιστα με πολύ καλύτερους όρους, εάν γίνει προς όφελος της μεγάλης πλειοψηφίας.
  Σύμφωνα με τον κ. Καζάκη αυτό μπορεί να γίνει, με βάση τη διεθνή εμπειρία, καταγγέλλοντας τις παρανομίες, ώστε να ακυρώσουμε ό,τι είναι αντισυνταγματικό. «Από τη στιγμή που οι δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια είναι άκυρα, οτιδήποτε έχει συμβεί στη βάση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, είναι άκυρο και ως μηδέποτε γενόμενο, συμπεριλαμβανομένου και του χρέους που πληρώνει η χώρα», τόνισε. Ο ίδιος είπε ότι ακόμη και οι πλειστηριασμοί που έχουν γίνει στο πλαίσιο των μνημονίων είναι άκυροι και οφείλουν να γυρίσουν πίσω στους νόμιμους ιδιοκτήτες όλα τα ακίνητα και περιουσιακά στοιχεία που έχουν εκπλειστηριαστεί ή αυτά που προορίζονται για πλειστηριασμούς.

  Όπως η Ιταλία…

  «Για να γλιτώσουμε το χρέος, η χρηματοδότηση πρέπει να γίνει όχι με δανεικά, αλλά με έκδοση δικού μας νομίσματος, με τον τρόπο που ετοιμαζόταν να το κάνει η Ιταλία».
  Ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ είπε ότι υπάρχουν τρόποι που ορίζουν η επιστήμη και η διεθνής εμπειρία, αλλά το ερώτημα είναι αν εμείς ελέγχουμε τη χώρα μας, αν παίρνουμε τις αποφάσεις μας ή τις επιβάλλουν κάποιοι άλλοι.

  «Από την ΟΝΕ και μετά, η Ελλάδα
  έχασε το 67% της θέσης της διεθνώς»

  Ο Δ. Καζάκης είπε ότι από κει και πέρα πρέπει να πάρει εισόδημα ο εργαζόμενος και να δουλέψουν όλοι χωρίς να φορτώνονται χρέη. Ο ίδιος είπε ότι από τη στιγμή που η Ελλάδα μπήκε στη νομισματική Ένωση έχασε το 67% της θέσης της διεθνώς και δεν πρέπει πλέον να μας απασχολεί αν θα παραμείνουμε στην Ε.Ε. «Αυτή είναι η βασική αφετηρία μιας ανάκαμψης της χώρας», τόνισε.

  https://magnesianews.gr/slider/dim-kazakis-yparchi-lysi-gia-ti-sotiria-tis-elladas.html

 8. καταγγελία των ενόχων επί εσχάτη προδοσία απ΄το Ε.Πα.Μ. με τον νομικό και συγγραφέα Φώτη Μαζαράκη

  Δημοσιεύτηκε στις 5 Ιουν 2018
  ΕΓΓΡΑΦΉ 1,1 ΧΙΛ.
  Τα Μνημόνια εγκαθιδρύθηκαν με αδρανοποίηση της Δημοκρατίας.Οι βουλευτές ποτέ δεν ψήφισαν κανένα μνημόνιο παρά σχέδια νόμου. Φώτης Μαζαράκης κ΄ Πέτρος Ιωάννου στον ”Σπορnews 90,1 της Λάρισας,στην εκπομπή :”ακροβάτες του ονείρου” (5.6.18) / για το διαδύκτιο sportnews901.gr κάθε μέρα 10.00-11.17 π.μ.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.