Εξώδικο προειδοποιητικό στον ΠτΔ για ενέργειες κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Θα επιδοθεί σήμερα το παρόν κείμενο. Μπορεί να γίνει προσυπογραφή με αποστολή μέσω email info@presidency.gr στον ΠτΔ και λήψη αριθμού πρωτοκόλλου. 

Όλγα & Τάνυα Γεριτσίδου

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΑΙΤΗΣΗ

προς

ΠΡΟΕΔΡΟ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

——————–

Έχει καταστεί πασίδηλο και μόνιμο αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού η με κάθε τρόπο ακύρωση και μη ψήφιση/κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών καθώς και κάθε άλλη πράξη οποιασδήποτε φύσεως (κυβερνητικής, διοικητικής, νομοθετικής, κλπ) η οποία αναγνωρίζει και αποδέχεται τόσο την ονομασία «Βόρειος Μακεδονία» όσο και δήθεν εθνότητα- υπηκοότητα – ιθαγένεια – γλώσσα «Μακεδονική» ασχέτως προσδιοριστικής ή άλλης διαφοροποιήσεως.

Αυτό έχει καταδειχθεί τόσο από πολλαπλά, απανωτά, εξαιρετικά πολυπληθή συλλαλητήρια όσο και από σωρεία δημοσκοπήσεων και όσο και από την συνέπεια της Απαιτήσεως του Ελληνικού Λαού επί του θέματος της Μακεδονίας (δηλαδή την μη παραχώρηση των ανωτέρω στην γείτονα χώρα) διαχρονικά.

Δεν υπάρχει δηλαδή καμμία δικαιολογία εκ μέρους σας και βάσει της αρμοδιότητας σας ως τηρητή και υπερασπιστή της αντιπροσωπευτικής αυτής Δημοκρατίας η οποία οφείλει να εξασφαλίζει ότι οι βουλευτές εκπροσωπούν το Έθνος και τον Λαό (άρθρο 1 παρ. 2 & 3 Σ) πάνω από όλα και όχι προσωπικές ιδεολογίες ή ειδικά ή κατά τόπους συμφέροντα (πόσο μάλλον συμφέροντα άλλης χώρας), να μείνετε ακόμα μια φορά θεατής κατά παράβαση των καθηκόντων σας.

Δεδομένου ότι οι βουλευτές και η Βουλή στο σύνολο της οφείλουν να είναι αντιπρόσωποι του Λαού και να μην παρουσιάζουν δυσαρμονία προς το Λαϊκό αίσθημα, ιδιαιτέρως σε διακύβευμα που αφορά Εθνικό θέμα εξαιρετικής σημασίας (άρθρο 41, παρ. 2 Σ)

Δεδομένου ότι η παρούσα κυβέρνηση είναι ούτως ή άλλως κυβέρνηση μειοψηφίας και εξαιρετικά ασταθής, στηριζόμενη σε περιστασιακούς υποστηρικτές που κατά δήλωση πληθώρας κοινοβουλευτικών μελών, πρώην κυβερνητικών στελεχών και μη, πράττουν κατόπιν χρηματισμού και άλλων ευκαιριακών και οπορτουνιστικών ανταλλαγμάτων και όχι κατά συνείδηση κάτι που υπονομεύει de facto την όποια κυβερνητική σταθερότητα

Δεδομένου ότι η παραχώρηση και αναγνώριση ονόματος – γλώσσας – ιθαγένειας-υπηκοότητας- εθνότητας αποτελεί Εθνικό θέμα εξαιρετικής σημασίας που απαιτεί ανανέωση της Λαϊκής Εντολής είτε με διάλυση της παρούσας Βουλής Δημοψηφισματικά είτε με την προκήρυξη Δημοψηφίσματος

Δεδομένου ότι άρνηση σας να δράσετε κατά το Λαϊκό και Εθνικό αίσθημα αλλά και την Συνταγματική τάξη (καθ’ ότι η όλη διαδικασία που προωθείται από την παρούσα κυβέρνηση βρίθει ακυροτήτων, παρανομιών και παραβάσεων του Συντάγματος που καταγγέλλουν οι δικηγορικοί σύλλογοι όλης της Χώρας και σύσσωμη η αντιπολίτευση καθώς και των συνθηκών επίλυσης του θέματος που προβλέπει η ενδιάμεση Συμφωνία του 1995 περί λύσεως του θέματος άνευ πιέσεων έξωθεν) αποτελεί παραβίαση των καθηκόντων σας και συμμετοχή σε πράξεις προπαρασκευαστικές που ενδεχομένως θα διακυβεύσουν την ακεραιότητα της Χώρας μας εδαφικά αλλά σίγουρα και διαταράσσοντας ανεπανόρθωτα την λειτουργία και ακεραιότητα της Χώρας μας οικονομικά και κοινωνικά εγχωρίως και διεθνώς

Δεδομένου ότι τέτοια βαθιά παραβίαση των καθηκόντων σας που επιφέρει τέτοιες ανεπανόρθωτες ζημίες ή έστω τον κίνδυνο των ζημιών αυτών (κατά κοινή διαπίστωση και πρόγνωση των παραγωγικών τάξεων της Χώρας) αποτελεί προπαρασκευαστική πράξη Εσχάτης προδοσίας την οποία πλέον εν γνώσει σας θα αποδέχεστε εάν δεν προβείτε σε πράξεις

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

όπως

Αρνηθείτε να υπογράψετε την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή, αναπέμποντας την ώστε να πρέπει να ψηφιστεί και από τους 300 βουλευτές, είτε

Προβείτε σε ενέργειες Δημοψηφισματικής Διάλυσης της βουλής άμεσα προ της ολοκλήρωσης της διαδικασίας ψήφισης της τις επόμενες ημέρες, είτε

Παραιτηθείτε με σκοπό την διάλυση της Βουλής πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας ψήφισης της εν λόγω Συμφωνίας

Ελπίζουμε έστω και την ύστατη στιγμή να πράξετε το καθήκον σας απέναντι στον Ελληνικό Λαό και το Ελληνικό Έθνος και Σύνταγμα προς προάσπιση της Δημοκρατίας στην Χώρα μας.

Επιφυλασσόμενες παντός νομίμου Δικαιώματος μας

ΟΛΓΑ Γ. ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ

Εκπαιδευτική Ψυχολόγος

ΤΑΝΥΑ-ΜΑΡΙΑ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ

Ψυχοπαιδαγωγός και Εκδότης

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής …..

 

Σχετικά

4 comments on “Εξώδικο προειδοποιητικό στον ΠτΔ για ενέργειες κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

  1. ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ : Πάκη, τι πολίτευμα έχουμε; Μήπως Υπουργευόμενη Ελληνική Δημοκρατία; Ντροπή σου…

    George Adalis B

    Παυλόπουλε, δεν ενοχλείσαι καθόλου που ο Κοτζιάς ασκεί τα καθήκοντα σου; Τι έγινε ρε σύντροφε ; Καταργήθηκε η Προεδρευόμενη Δημοκρατία και αποκτήσαμε … Υπουργευόμενη Δημοκρατία; ΠΩΣ ανέχεσαι να υπογράφουν κάτι που μόνο εσύ μπορούσες εκ του Συντάγματος να υπογράψεις; Πως ανέχεσαι να εξευτελίζεται η χώρα και να δέρνει τον κόσμο ένας Πρωθυπουργός που έβγαλε την ουρά του απ έξω από την συμφωνία;

    Πως επιτρέπεις στον εαυτό σου ως ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ να εξευτελίζεσαι ΚΑΙ επιστημονικά επιτρέποντας σε μερικούς κατσαπλιάδες να κάμουν ιδιωτικές συμφωνίες λες και πουλάνε σπίτια και χωράφια των παππούδων τους στα κοράκια; Γιατί κάθεσαι στην θέση σου και δεν παραιτήθηκες ακόμα μιας και ούτε στην βουλή ήρθε το θέμα, ούτε ψηφίστηκε και ούτε στο έφεραν να το υπογράψεις!

    Είσαι Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας εσύ; Η μήπως βολεύτηκες με τα 280.000 ευρώ που σου δίνουμε ετησίως και είπες να κάνεις την πάπια; Παίρνεις πιο μεγάλο μισθό ακόμα κι από τον Τραμπ! Και ανέχεσαι όλη αυτή την ανωμαλία και δεν λες κουβέντα για το ξύλο και τα χημικά που τρώει ο κόσμος που έχει βγει στα κάγκελα γιατί θέλει να φωνάξει απλά, ότι ΔΙΑΦΩΝΕΙ με την συμφωνία αυτή; Δεν τους ακούς αλήθεια που ωρύονται καθημερινά στους δρόμους;;;

    Εχουν καταπατηθεί τα άρθρα 26, 28 του Συντάγματος των Ελλήνων και ετοιμαζόμαστε να ενεργοποιήσουμε τα άρθρα 87, 89, 91, 97 του Συντάγματος καθώς και το άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα … Πάκη! Και η τιμωρία θα επέλθει για πολλούς … Πάκη!

    Φρόντισε τον λαό, γιατί με αυτά που ΔΕΝ κάνεις, θα είσαι κι εσύ ανάμεσά τους … Πάκη!

    https://www.triklopodia.gr/αδαλησ-γιωργοσ-πάκη-τι-πολίτευμα-έχου/#

  2. 26/01/2019 – 12:25 | Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2019 – 16:25

    «Τετέλεσται η Μακεδονία» και με σφραγίδα Π.Παυλόπουλου: O ΠτΔ υπέγραψε το διάταγμα εκχώρησης της Βόρειας Ελλάδας

    Τετέλεσται η Μακεδονία και με σφραγίδα Π.Παυλόπουλου. Χωρίς καμία καθυστέρηση υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, το διάταγμα εκχώρησης της βόρειας Ελλάδος με αποτέλεσμα να δημοσιευθεί άμεσα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

    Υπενθυμίζουμε ότι υπέγραψε ο Π.Παυλόπουλος ενώ ο πρόεδρος των Σκοπίων ΔΕΝ έχει υπογράψει!

    Η Συμφωνία αποτελεί πλέον νόμο του κράτους, καθώς αμέσως μετά την κύρωσή της από τη Βουλή, υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στη συνέχεια πήρε ΦΕΚ.

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ με υπογραφή Π.Παυλόπουλου

    Οπως ανέφερε χτες το pronews.gr, oι ευθύνες ειδικά του ελληνικού πολιτικού προσωπικού και γενικά του ελληνικού πολιτικού συστήματος που διαχειρίστηκαν το Σκοπιανό, είναι τεράστιες.

    Από τις πολιτικές ευθύνες πέραν των 153 αυτουργών, έχουν και αυτοί που είτε διαφώνησαν καθυστερημένα και σε χαμηλούς τόνους (Κ.Καραμανλής) ενώ θεσμικές ευθύνες έχουν και όσοι κατέχουν θέσεις από τις οποίες θα μπορούσαν να πλήξουν την εκχώρηση της Μακεδονίας και δεν το έπραξαν όπως ο ΠτΔ,Π.Παυλόπουλος.

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έπρεπε να είχε προασπίσει το Σύνταγμα και να ζητήσει να ψηφιστεί η συμφωνία από 180 βουλευτές τηρώντας ως θεματοφύλακας το άρθρο 28 του Συντάγματος.

    Και αυτό για η συμφωνία δεσμεύει τη χώρα. Πρόκειται για συνθήκη που “προάγει” το εθνικό συμφέρον. Δεν το έκανε και υιοθέτησε τους τακτικισμούς και δικαιολογίες ΣΥΡΙΖΑ.

    Και οι δύο φέρουν ευθύνες για τα δεινά που έρχονται. Είναι συνυπεύθυνοι για την εκχώρηση της Μακεδονίας από την στιγμή που δεν έκαναν εγκαίρως τίποτα για να την αλλάξουν.

    Πώς θα αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους;

    Οταν δεχόμαστε μια εθνική καταστροφή χωρίς να πέσει… τουφεκιά, χωρίς να βρίσκεται η χώρα σε εμπόλεμη κατάσταση. Οταν οι ΕΔ βλέπουν οικιοθελή παράδοση άνευ όρων στις επιταγές των ξένων κέντρων εξουσίας.

    Oπως έχει γράψει το pronews.gr πρόκειται για την μεγαλύτερη εθνική ήττα από το 1922, η οποία γίνεται μεγαλύτερη αν σκεφθεί κανείς ότι δεν κρίθηκε στα πεδία των μαχών, αλλά στα βρώμικα παρασκήνια των συνομιλιών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τους ανθρώπους του Σόρος και βέβαια, τους Γερμανούς και τους Αμερικανούς.

    Η ήττα, είναι ακόμα μεγαλύτερη και από αυτή του 1974 στην Κύπρο, δεδομένου ότι απωλέστηκε με την δική μας συγκατάθεση κάτι πολύ μεγαλύτερο από την προσωρινή απώλεια εδάφους:

    Απωλέστηκαν ιστορικά και οικονομικά δικαιώματα 2500 ετών!

    Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες για όλη την Βόρειο Ελλάδα και πλέον η χώρα εισέρχεται σε μία καθοδική τροχιά εθνικής έκλειψης, όπως άλλωστε παραδέχθηκε και με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ψηφοφορία.

    Ολα συνέπεια των Μνημονίων, που έφεραν στην εξουσία την ακροαριστερή κυβέρνηση, η οποία χωρίς καμία εθνική συνείδηση, απλά προχώρησε στο deal με τον Σόρος, όπως ο ίδιος ο πρώην συνεταίρος του Α.Τσίπρα, Π.Καμμένος, παραδέχθηκε και κατήγγειλε (καθυστερημένα…).

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/proedria-dimokratias/746465_dimosieythike-se-fek-i-symfonia-ton-prespon?fbclid=IwAR05XzjGV0NLRBIRioIFVq66OD73vWRBjZ6pJWPYnqn8Y0d33w7pAT7EyoI

    • ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΟΛΟΥ

      ΕΞΟΔΙΚΑ

      05/03/2018 εξώδικη διαμαρτυρία της δικηγόρου Αθηνών Αικατερίνης – Βεατρίκης Κίμωνος Παντελίδου, προς τον πρόεδρο της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο
      22/03/2018 ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ”ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.”
      16/06/2018 δεύτερη εξώδικη διαμαρτυρία της δικηγόρου Αθηνών Αικατερίνης – Βεατρίκης Κίμωνος Παντελίδου, προς τον πρόεδρο της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο
      16/01/2019 Συμφωνία Πρεσπών: Αναφορά Ι.Λαμπρόπουλου στον πρόεδρο της δημοκρατίας και στον πρόεδρο της βουλής
      20/01/2019 Εξώδικο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την συμφωνία των Πρεσπών, το συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου και τα χημικά (Αικατερίνη Παντελίδου)
      24/01/2019 τέταρτη εξώδικη διαμαρτυρία της δικηγόρου Αθηνών Αικατερίνης – Βεατρίκης Κίμωνος Παντελίδου, προς τον πρόεδρο της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο Νέο εξώδικο Αικατερίνης Παντελίδου πρός Πρόεδρο της Δημοκρατίας

  3. Καμμένος κατά Παυλόπουλου για Συμφωνία των Πρεσπών: Κρίμα κ. πρόεδρε…

    «Για πρώτη φορά Αρχηγός κράτους δέχεται να υπογράψει διμερή συμφωνία που ο ομόλογος του έχει αρνηθεί να υπογράψει και να νομιμοποιήσει. Κρίμα κ.πρόεδρε…..το περίμενα….»

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.