ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τo δημοψήφισμα της Κυριακής 05/07/2015.

 

Προς: Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κα Ζωή Κωνσταντοπούλου
Κοινοποίηση: Πρόεδρο Αρείου Πάγου

ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Θέμα: Τo δημοψήφισμα της Κυριακής 05/07/2015.

Η κυβέρνηση θέτει στο δημοψήφισμα της Κυριακής 05/07/2015 την επιλογή του ΝΑΙ στην πρόταση των Θεσμών-Δανειστών.

Συγκεκριμένα το ερώτημα που τίθεται στο δημοψήφισμα είναι:

«Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας, το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25.06.2015 και αποτελείται από δύο μέρη, τα οποία συγκροτούν την ενιαία πρότασή τους; Το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται «Reforms for the completion of the Current Program and Beyond» (Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού) και το δεύτερο «Preliminary Debt sustainability analysis» (προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους).

»Δενεγκρίνεται/ΟΧΙ

»Εγκρίνεται / ΝΑΙ»

Η πρόταση αυτή (στο σκέλος της επιλογής του ΝΑΙ) αποτελεί συνέχεια και επέκταση της μνημονιακής πολιτικής, για την οποία μνημονιακή πολιτική έχουν σχηματιστεί δικογραφίες εσχάτης προδοσίας και δικογραφίες για τις σχετικές ευθύνες (με αυτονόητη υποχρέωση αποζημίωσης) των εκπροσώπων της Τρόϊκας.

Οι δικογραφίες αυτές παραμένουν ανεξέταστες (στέρηση φυσικού δικαστή), στα χέρια της ολικά διεφθαρμένης Βουλής, της Βουλής του άρθρου 86Σ, του Τεχνικού αυτού Κατασκευάσματος που καταργεί κάθε δικαιϊκό, δικονομικό και συνταγματικό ΟΡΙΖΟΜΕΝΟ, σύμφωνα με τα συνημμένα τεκμήρια. Εδώ πρέπει να διακρίνω από την ολική κοινοβουλευτική διαφθορά τις αξιοσημείωτες αλλά ανολοκλήρωτες παρεμβάσεις της Προέδρου της Βουλής, τόσο ως προς την ανάδειξη του κακουργηματικού χαρακτήρα των μνημονιακών πολιτικών, όσο και ως προς τη διενέργεια ενός περιορισμένου λογιστικού ελέγχου του χρέους σε σχέση με τα από τον ΟΗΕ προτεινόμενα.

Με βάση τα προαναφερθέντα, η τοποθέτηση της δημοψηφισματικής επιλογής ΝΑΙ αποτελεί εξ αντικειμένου, μία κυβερνητική ενέργεια πολιτικής «νομιμοποίησης» και ταυτόχρονα ντε φάκτο αποχαρακτηρισμού, του κακουργηματικού χαρακτήρα της πεντάχρονης μνημονιακής πολιτικής.

Επίσης η δημοψηφισματική επιλογή ΝΑΙ, αποτελεί κυβερνητικό εκβιασμό σε βάρος των πολιτών που αντιτίθενται (ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΑΙΪΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ) στην «πρόταση των θεσμών» και το διατρανώνουν (συνειδητό και δημοψηφισματικό OXI) επί πέντε έτη ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, υφιστάμενοι δόλια παραπλάνηση/εκβιασμούς/αντίποινα – καταστολή/φτωχοποίηση-αναξιοπρέπεια /καταλήστευση περιουσιακών στοιχείων/ψυχικά και σωματικά πλήγματα/αυτοκτονίες/εκπατρισμούς.

Και τούτο, προκειμένου αυτοί να συμμετέχουν εξαναγκαστικά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, σε ένα δημοψήφισμα όπου (και ΚΥΡΙΩΣ επειδή) η άλλη επιλογή (το ΝΑΙ) συνιστά εκτός από ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ δημόσιας υποστήριξης κακουργηματικών πράξεων, πιθανά (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΕΙ) και δέσμευση κυβερνητική προκειμένου να συνεχίστούν ακόμα και από την παρούσα κυβέρνηση, οι ίδιες ή παρεμφερείς κακουργηματικές πράξεις. Όσο για τον από τον ΟΗΕ προτεινόμενο λογιστικό έλεγχο του χρέους, για την άμεση κατάθεση του αιτήματος της διεκδίκησης των Γερμανικών Κατοχικών Δανείων, αποζημιώσεων, επανορθώσεων κλπ σύνολο τουλάχιστον 300δις ευρώ, αλλά και της υπαγωγής της Τράπεζας της Ελλάδος στην Ελληνική Κυβέρνηση με ουσιαστική ακόμα και δικονομική διερεύνηση επιλογής μεταξύ του αξιώματος φεντεραλισμός/ευρώ και της αναγκαιότητας εθνική κυριαρχία-ανεξαρτησία/δραχμή, αυτά, η παρούσα κυβέρνηση αρνείται να τα θέσει στην Ελληνική κοινωνία πολλώ δε μάλλον στο τραπέζι των Θεσμών. Ακόμα η παρούσα κυβέρνηση αρνείται να συμπεριλάβει στις επιλογές της, να αναγνωρίσει και να επικαλεστεί το μέγιστο, δηλαδή την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ που βιώνει η χώρα και οι πολίτες με ένα δημόσιο χρέος περί τα 700δις (περιλαμβανομένου του δημοσίου χρέους που δεν εμφανίζεται στον προϋπολογισμό και αφορά τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών) και ένα συνολικό χρέος στο ένα τρις ευρώ.

Η επιλογή του ΝΑΙ προωθείται από το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ, σε μία κυρίαρχα διεφθαρμένη και διαφθοροποιό (δικαϊκά και δικονομικά) Ελλάδα.

Η επιθετική επιλογή του ΝΑΙ «ζητάει και τα ρέστα», μέσα από την αργυρώνητη τηλεοπτική, ραδιοφωνική και έντυπη, κατεστημένη δημοσιογραφία.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη υποτάσσεται στο άρθρο 86Σ.

ΕΛΛΑΔΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Γεώργιος Γρυμπογιάννης

Παλαμά ….

Τηλ….

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.