About

 

Σε αυτό το blog θα συγκεντρωθούν σταδιακά όλες οι νομικές κινήσεις που έγιναν μετά το 2009, κυρίως κατά της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας και των συνεργών τους, καθώς και πολύ αποδεικτικό υλικό ικανό να στηρίζει το δικαστικό αγώνα όλων των Ελλήνων. Τις αποδείξεις θα τις βρείτε ενσωματωμένες στις μηνύσεις και σχεδόν σε όλες τις αναρτήσεις. Για να διευκολυνθείτε, στο τέλος της κάθε ανάρτησης και στα σχόλια, θα υπάρχουν και άλλα δημοσιεύματα που σχετίζονται με το θέμα. Χρησιμοποιήστε όμως και τα tags.

Εννοείται ότι θα βρείτε εδώ  και τις προσφυγές σε διεθνή δικαστήρια και οργανισμούς, αλλά και το ηλεκτρονικό αίτημα (petition) προς τον Εισαγγελέα του ICC (εδώ). Ο σκοπός αυτής της κίνησης, είναι από την μια η ενημέρωση της κοινής γνώμης μέσω του ιστορικού της πρωτοβουλίας και από την άλλη, μέσω των υπογραφών, η άσκηση πιέσεων τόσο προς τον Εισαγγελέα όσο και προς τους “σωτήρες” της Ελλάδας. Διαβάστε το ιστορικό (εδώκαι θα καταλάβετε τι εννοώ.

Χριστίνα Σαλεμή

In this blog,  will gradually be accumulated all the legal steps taken especially against the political and State leadership of the country after 2009 and all evidence capable of supporting the struggle of all Greeks. The evidence for that, will be found attached in every lawsuit and in every upload. To help you, at the end of each post, there will be and other publications related to the topic. Use the tags, however.

You will also find here, appeals to the international courts  and organizations, but also the electronic request (petition) to the Prosecutor of the ICC (here) . The purpose of this move, on the one hand,  is to inform the public  through the history of the initiative, and on the other hand, through signatures, clamp both the Prosecutor and the  ¨saviors¨  of Greece. (see the backgrond )

Christina Salemi

3 comments on “About

  1. Pingback: Fonazogiasena | Pearltrees

  2. Προτείνω να συναντηθούμε στον Άρειο Πάγο την Τετάρτη στις 17:30 με αφορμή το αποτέλεσμα της εξής Δίκης και μετά να συνεχίσουμε απέναντι για συζήτηση του θέματος της προβολής της :
    Την Τετάρτη 8/2 στις 18:00 ανακοινώνεται στην αίθουσα Ολομέλειας του Αρείου Πάγου η απόφαση της Δίκης του Δημοψηφίσματος 2015 ( http://www.geokolaw.gr/index.php/el/askisi-aed-enantion-ell-dimosiou-05072016/ ), που διεξήχθη την 9/11/16 ( https://www.youtube.com/watch?v=6UovpHOItOY & feature=youtu.be & http://www.novasports.gr/epikairotita/article/298350/dikigoros-zita-na-akurothoun-nomoi-antithetoi-me-to-ohi-sto-dimopsifisma/#.WCWUpsn57dg ) και θεωρούμε σκόπιμη την εκδήλωση της βούλησης του Ελληνικού Λαού για εφαρμογή των αποτελεσμάτων του Δημοψηφίσματός μας ( https://www.youtube.com/watch?v=6UovpHOItOY&feature=youtu.be & http://www.dimovoulio.gr/?p=3609#.WJW-bvL56FY ), όπως γίνεται σε όλα τα Κράτη, που ισχυρίζονται ότι έχουν “ΔΗΜΟ-κρατία”!!

    Με εκτίμηση
    Γιώργος Λ. Κόκκας
    ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ

    …γιατί το μέλλον της χώρας
    είναι στα χέρια μας
    dimovoulio@dimovoulio.gr
    http://www.dimovoulio.gr

  3. Pingback: Έκτακτη είδηση: Η Χάγη έπραξε το αναμενόμενο ! Χώρισε την υπόθεση και σχεδόν την απέρριψε - Κατοχικα Νεα ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑ

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.