ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (για το Ν. 4389/2016, ΦΕΚ 94/Α/27-5-2016)

ΚΑΤΕΤΕΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/02/2017, ΩΡΑ 11.15 Π.Μ. ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (PDF) ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕIA ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ KΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣ:

Την κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛEΑ ΑΡΕIΟΥ ΠAΓΟΥ

Τον κ. ΠΡOΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕIΟΥ ΠAΓΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ, ΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥ, ΗΤΟΙ ΩΣ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ ΔΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΗΤΟΙ ΩΣ ΕΧΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ Ν. 4389/2016, ΗΤΟΙ ΩΣ ΕΧΩΝ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ», ΑΡΑ ΩΣ ΔΡΑΣΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΔΙΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

http://e-sy.gr/blog/minisi-eschatis-prodosias-kata-tou-prokopi-pavlopoulou/

https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/02/toy.html

ΣΧΕΤΙΚΑ

  • NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4389 (ΦΕΚ 94/Α/27-5-2016): Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις.

Για την διευκόλυνση της ανάγνωσης του παρόντος ΦΕΚ (94/Α/27-5-2016), λόγω του μεγάλου όγκου του σε σελίδες (3768 με αρίθμηση 2657-6424) αλλά και του μεγέθους του ηλεκτρονικού αρχείου, σας ενημερώνουμε ότι εναλλακτικά, μπορείτε να ανατρέξετε στους συνδέσμους που εμφανίζονται στον παρακάτω πίνακα, όπου έχει γίνει τμηματοποίηση σε μικρότερα ηλεκτρονικά αρχεία ψηφιακά υπογεγγραμμένα.

Περιγραφή  / Σελίδες ΦΕΚ και Ηλεκτρονικό Αρχείο:

1.Κείμενο Νόμου 4389/2016  2657-2798 (142 σελ)

2.Παράρτημα Α: Σύμβαση Παραχώρησης για την αναβάθμιση, συντήρηση, διαχείριση και λειτουργία Περιφερειακών Αεροδρομίων Κρήτης, Ηπειρωτικής Ελλάδας και Ιονίου στην Ελληνική και Αγγλική Γλώσσα 2799-3093 (295 σελ), 3094-3795 (702 σελ), 3796-4031 (236 σελ), 4032-4631 (600 σελ

3.Παράρτημα Β: Σύμβαση Παραχώρησης για την αναβάθμιση, συντήρηση, διαχείριση και λειτουργία Περιφερειακών Αεροδρομίων Αιγαίου στην Ελληνική και Αγγλική Γλώσσα 4632-4922 (291 σελ), 4923-5592 (670 σελ), 5593-5826 (234 σελ), 5827-6417 (591 σελ)

4.Παραρτήματα Γ και Δ (Πίνακας ακινήτων ΤΑΙΠΕΔ, Επιχειρήσεις που μεταβιβάζονται στην ΕΔΗΣ) 6418-6424 (7 σελ)

Δημοσιεύτηκε στις 5 Ιουν 2016

ΦΕΚ 94 Α / 27 – 5 – 2016 ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΦΕΚ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ …. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ?? ….Ο ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΑΡΧΗ ….… ΘΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ …….ΕΒΑΨΕ ….. !!!ΦΕΚ 94 Α / 27 – 5 – 2016 ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ !!!!

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ……ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑ

ΤΩΡΑ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΙΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ( που ακουν ΜΟΝΟ στη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ) …ΦΕΚ 94 Α / 27 – 5 – 2016 !!!! ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΧΑ ΕΕΕ ????ΕΙΣΤΕ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ !!!! ( και δεν εχετε ΕΛΛΑΔΑ ) …….KAI EIΣΠΡATEI O NTABATZHΣ ΣΑΣ ΕΕΕΕΕ ??????? …. ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕΕΕΕΕ ??????τι θα κανεις ΤΩΡΑ Ε.ΣΥ. ;;;;;;

27 Μαΐου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 94

NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4389

Άρθρο 1

Σύσταση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων

Εσόδων – Σκοπός

1. Συνιστάται Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή χωρίς νομική προσωπικότητα με την επωνυμία Ανεξάρτητη ΑρχήΔημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) (στο εξής η «Αρχή»), με σκοπό τον προσδιορισμό, τη βεβαίωση και την είσπραξη τωνφορολογικών, τελωνειακών και λοιπών δημοσίων εσόδων, που άπτονται του πεδίου των αρμοδιοτήτων της.

2. Η Αρχή απολαύει λειτουργικής ανεξαρτησίας, διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας και δεν υπόκειται σεέλεγχο ή εποπτεία από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές. Η Αρχή υπόκειται σε κοινοβουλευτικό έλεγχο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής και τη διαδικασία του άρθρου 4 του παρόντος νόμου.

8 comments on “ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (για το Ν. 4389/2016, ΦΕΚ 94/Α/27-5-2016)

  1. Η ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ YOUTUBE:

    Δημοσιεύτηκε στις 16 Φεβ 2017

    ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ. ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΣΗ ΣΤΟ HD 1080p

    Η μήνυση είναι απολύτως βάσιμη, και παρακάμπτει με επίσης βάσιμο τρόπο τον σκόπελο του άρθρου 86 του συντάγματος περί βουλευτικής ασυλίας. Συγχαρητήρια στους δικηγόρους που τη συνέταξαν και καλό κουράγιο στους δικαστές που θα την δικάσουν. Όποιος δικαστής την βάλει στο αρχείο, θα κατηγορηθεί επίσης για συνέργεια σε έγκλημα εσχάτης προδοσίας και υπόθαλψη εγκληματιών.
    Ακολουθούν μηνύσεις προς Πρωθυπουργό και υπουργούς.
    Το σάπιο σύστημα ξεσκεπάζεται και προσπαθεί να αμυνθεί με τη μέθοδο της στρουθουκαμήλου.
    Η μήνυση αφορά τη σύσταση ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων, που συστάθηκε για να μαζέψει και να φυγαδεύσει όλα τα δημόσια έσοδα. Δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα και δεν υποχρεούμαστε να πληρώνουμε φόρους σε μία “Τέταρτη εξουσία” χωρίς έδρα και νομικό πρόσωπο. Κατά το παρελθόν, τέτοιου είδους “ανεξάρτητες αρχές” αντί νόμιμων κυβερνήσεων, δημιουργούσαν οι κατακτητές στις υποτελείς χώρες.
    Όσο για τον Σώρρα, κατάφερε να ανοίξει τα μάτια σε νομικούς και δικαστές, και να βάλει τα δύο πόδια των πολιτικών σε ένα παπούτσι. Αυτή η μήνυση έπρεπε να είχε κατατεθεί από Σύλλογο νομικών ή από τους δικαστές αυτεπάγγελτα.

    Sakis Theodoridis

  2. Προκόπης Παυλόπουλος: Αντισυνταγματικές οι επιδιώξεις του μνημονίου, αντισυνταγματική η «εξουσία» της Τρόικας

    Posted by olympiada στο Οκτώβριος 12, 2011

    ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

    του Προκόπη Παυλόπουλου

    Βουλευτή, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών

    Η πολιτική των Μνημονίων, εκτός από τη δραματική επιδείνωση της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τον Τόπο, έχει δρομολογήσει, αρχής γενομένης ιδίως από το ν. 3845/2010, μια πραγματική επιδρομή και σε βάρος των συνταγματικώς κατοχυρωμένων δικαιωμάτων. Ιδίως εκείνων που συνθέτουν τον πυρήνα του κοινωνικού κράτους. Η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου διακηρύσσει, urbi et orbi, ότι αυτή η πρωτοφανής υποβάθμιση τους status άσκησης των συνταγματικώς κατοχυρωμένων δικαιωμάτων οφείλεται στις απαιτήσεις των δανειστών μας –ήτοι της Τρόικας-οι οποίοι επιβάλλουν τους δικούς τους όρους για τη συνέχιση της δανειοδότησης της Χώρας.

    I. Ακόμη και αν ο ισχυρισμός αυτός είναι ακριβής, μεγάλα και επώδυνα ερωτηματικά δημιουργούνται ως προς την άμυνα που θα όφειλε η Κυβέρνηση να έχει εγκαίρως οργανώσει προκειμένου ν’ αποκρούσει αποτελεσματικά μια τέτοια επιδρομή. Γιατί, άραγε, έχει αποφύγει «επιμελώς» ως τώρα ν’ αντιτάξει απεριφράστως στους δανειστές μας τις ρυθμίσεις του Συντάγματός μας ως προς την προστασία των συνταγματικώς κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, και πρωτίστως των κοινωνικών; Διότι είναι δεδομένο ότι, με βάση τον κανόνα του σεβασμού της κυριαρχίας κάθε κράτους-μέλους και τη δημοκρατική αρχή, που διέπουν τη δομή και τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι δανειστές μας δεν δικαιούνται, κατά το δίκαιο μάλιστα που οριοθετεί τις δικές τους αρμοδιότητες, να επιβάλουν στην Ελλάδα λήψη μέτρων αντίθετων προς το Σύνταγμά της.
    II. Όμως συντρέχει και ένα πρόσθετο, νομικώς καταλυτικό επιχείρημα, προς την ίδια κατεύθυνση: Πολλά από τα δικαιώματα –ατομικά, κοινωνικά ή και μικτά- που κατοχυρώνει το Σύνταγμά μας κατοχυρώνονται ευθέως και από την, lato sensu, ευρωπαϊκή έννομη τάξη. Συγκεκριμένα τόσο από το πρωτογενές και παράγωγο ευρωπαϊκό δίκαιο όσο και από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, η οποία αποτελεί πλέον αναπόσπαστο τμήμα της ευρωπαϊκής έννομης τάξης. Αρκούμαι ν’ αναφέρω δύο, και μόνο, παραδείγματα.
    Α. Η συλλογική αυτονομία θεσμοθετείται βεβαίως από τις διατάξεις του άρθρου 22 παρ. 2 και 3 του Συντάγματός μας. Εξίσου όμως κατοχυρώνεται και από κανόνες του διεθνούς δικαίου που έχουν ευθεία επιρροή στο ευρωπαϊκό δίκαιο, όπως είναι π.χ. οι κανόνες των Διεθνών Συμβάσεων Εργασίας 98/1949 (άρθρο 2), 151/1978 (άρθρο 8), 154/1981 (άρθρο 5) και οι κανόνες του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη (άρθρα 6 και 12). Αντιπροσωπευτική είναι η απόφαση της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας 632/1978.

    Β. Ομοίως την ιδιοκτησία εγγυάται εκτός από το άρθρο 17 του Συντάγματός μας και το άρθρο 1 του Πρώτου Πρόσθετου Πρωτοκόλλου της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Μάλιστα το άρθρο αυτό εγγυάται γενικώς την προστασία της, υπό την ευρεία του όρου έννοια, περιουσίας, η οποία περιλαμβάνει όχι μόνο τα εμπράγματα αλλά όλα τα περιουσιακής φύσης δικαιώματα καθώς και τα κεκτημένα οικονομικά δικαιώματα. Εξίσου αντιπροσωπευτικές είναι οι αποφάσεις «Γεωργιάδης κατά Ελλάδας» (28/3/2000) του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και 1295/2004, 104/2009 του Αρείου Πάγου.

    III. Αν λοιπόν μετά τα Μνημόνια και μέχρι τώρα η Τρόικα, ιδίως δε οι ευρωπαϊκές συνιστώσες της, απαιτούν από την Ελλάδα μέτρα όπως π.χ. η ουσιαστική κατάργηση ως και των Εθνικών Γενικών Συμβάσεων Εργασίας –μέσω της εξουθενωτικής μείωσης των μισθών στον ιδιωτικό τομέα πολύ κάτω από τα όρια που αυτές καθορίζουν- ή η επέμβαση στον πυρήνα της περιουσίας –μέσω της ισοπεδωτικής υπερφορολόγησης της ακίνητης περιουσίας- γιατί η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου ουδέποτε έχει αντιτάξει το αυτονόητο; Ότι δηλαδή τα όργανα αυτά δεν έχουν ούτε την αρμοδιότητα ούτε, άρα, τη νομιμοποίηση να ζητούν από την Ελλάδα μέτρα, τα οποία παραβιάζουν ευθέως όχι μόνο το Σύνταγμά της αλλά και την ίδια την έννομη τάξη, από την οποία οι εκπρόσωποι της Τρόικας αντλούν την θεσμική τους δυνατότητα να χειρίζονται τους όρους δανεισμού της Χώρας μας.
    Καταλήγω επισημαίνοντας ότι η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου φέρει βαρύτατη ευθύνη για την ανεξήγητη –κατά την επιεική εκδοχή- παράλειψή της να θωρακίσει τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα και το κοινωνικό κράτος από αυθαίρετες απαιτήσεις της Τρόικας, αντιτείνοντάς της την αυτονόητη υποχρέωση σεβασμού, και από την πλευρά της, θεμελιωδών κανόνων, τους οποίους καθιερώνει το αμάλγαμα Συντάγματος και ευρωπαϊκού δικαίου.

    https://olympia.gr/2011/10/12/προκόπης-παυλόπουλος-αντισυνταγματ/

  3. Έργα & ημέρες Προκόπη Παυλόπουλου

    17 Φεβ, ’15

    – Χιλιάδες προσλήψεις «γαλάζιων παιδιών» παρακάμπτοντας και απαξιώνοντας το ΑΣΕΠ κατά την περίοδο 2004 – 2009
    – Υπογραφή επιζήμιων για το ελληνικό δημόσιο συμβάσεων των C4I με την SAIC και την Siemens
    – Παραχωρεί με νόμο στην Lamda την έκταση για την ανέγερση του Mall
    – Επιβραβεύει τον εμπνευστή του Mall, ο οποίος ενώ κατηγορούνταν για κακούργημα -η υπόθεση μπήκε στο αρχείο- βρέθηκε διορισμένος στις Βρυξέλλες ως εκπρόσωπος της Ελλάδας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
    – Υπουργός Εσωτερικών κατά τις δολοφονικές πυρκαγιές του 2007
    – Υπουργός Εσωτερικών κατά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και κατά τη διάρκεια των «Δεκεμβριανών» που ακολούθησαν
    – Τροποποίησε τον εκλογικό νόμο δίνοντας μπόνους 50 εδρών στο πρώτο κόμμα
    – Ψήφισε ΝΑΙ σε όλα τα μνημόνια και τα κατεπείγοντα νομοσχέδια τα τελευταία χρόνια, παρ’ όλο που τα χαρακτήριζε αντισυνταγματικά
    (Όπως καταλαβαίνετε, ο Jo Di έχει ενθουσιαστεί με την επιλογή της κυβέρνησης να προτείνει για υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Προκόπη Παυλόπουλο.)

    https://pitsirikos.net/2015/02/%ce%ad%cf%81%ce%b3%ce%b1-%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%85%ce%bb%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%85/#ixzz4e2CkJMYd

  4. ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΗΝΥΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΗΝΥΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΩΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ Ν.4389/2016 ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΛΛΕΣ «ΑΡΧΕΣ» ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

    http://alfeiospotamos.gr/?p=27853

    Ελένη Κίτσου: Καταγγέλλουμε τον Προκόπη Παυλόπουλο για… «εσχάτη προδοσία»
    13:00 13 Απριλίου 2017

    Για την «αναφορά της» (την οποία κατέθεσε προχθές ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης) κατά του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, μιλά στην «Θ» η επικεφαλής του γραφείου της Ε.ΣΥ. 2 στην Ξάνθη, κα Ελένη Κίτσου που (πρώτη για την Ξάνθη, μαζί με άλλους δύο συμπολίτες μας) καταγγέλλει τον ΠτΔ ως «ποινικά ευθυνόμενο εξ αιτίας του θεσμικού του συνταγματικού ρόλου και της επιστημονικής του ιδιότητος (σ.σ. ως συνταγματολόγου) ήτοι ως ηθικού και φυσικού αυτουργού, για κακουργηματικές πράξεις, ήτοι ως έχων εκτελέσει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, δια της εκχωρήσεων της εθνικής κυριαρχίας μέσω της προσυπογραφής του Ν. 4389/2016…»

    http://www.thraki.com.gr/ελένη-κίτσου-καταγγέλλουμε-τον-προκό/

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.