5 comments on “Μήνυση κατά της Τρόικας

  1. Pingback: 22.02.2010 – 18.01.2013: Οι νομικές κινήσεις των πολιτών και η αδράνεια της δικαιοσύνης … | ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

  2. Αγαπητέ Τέρενς με όλο το σεβασμό και την εκτίμηση που σας έχουμε πιστεύουμε ακράδαντα πως για τα ίδια εγκλήματα που εγκαλείτε τους τροϊκανούς είναι εξ’ ίσου συνυπεύθυνοι και οι Ελληνες πολιτικοί!
    Συγκεκριμένα όλοι όσοι διετέλεσαν πρωθυπουργοί,υπουργοί και βουλευτές που ψήφισαν τα τρία μνημόνια και τις αμέτρητες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου από τις αρχές του 2010 και εντεύθεν!
    Η μήνυσή σας συνεπώς θα έπρεπε να στρέφονταν και κατ’ αυτών και ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε το λόγο για τον οποίο στρέφεστε μόνο κατά των τροϊκανών.
    Μπορεί οι εισηγητές και οι δραγουμάνοι να ήταν οι ξένοι αλλά αυτοί που ανέλαβαν να τα κάνουν πράξη στην Ελληνική κοινωνία (παραβιάζοντας ακόμα και διατάξεις του Συντάγματος) ήταν Ελληνες και μάλιστα στην πλειοψηφία τους εκλεγμένοι,γι’ αυτό και θα έπρεπε να διωχθούν πέραν των άλλων και για παραπλάνηση και υφαρπαγή της ψήφου μας!
    Ζείδωρον

    http://zeidoron.blogspot.gr/2013/01/blog-post_1521.html

  3. Στις 27 Ιανουαρίου 2015, ο Τέρενς Κουίκ έγινε εξωκοινοβουλευτικός Υφυπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό Κυβερνητικού Έργου και από της 23 Σεπτεμβρίου 2015, είναι εξωκοινοβουλευτικός Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ

  4. Λεπτομέρειες για την καταγγελία που ζήτησε να σταλεί στην Χάγη θα βρείτε :

    εδώ:

    Η πέμπτη καταγγελία


    (Η πέμπτη καταγγελία για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και απόπειρα γενοκτονίας )

    εδώ:
    ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

    και εδώ :
    Και πέμπτη καταγγελία για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης

    Και πέμπτη καταγγελία για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης

  5. Δελτίο τύπου 15/01/2013

    ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

    «ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΕΣ. ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ»

    Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ κατέθεσε σήμερα (15/1/2013) στις 11:30 μήνυση εναντίον των τριών αξιωματούχων της τρόικας Πωλ Τόμσεν, Δανού υπηκόου, στελέχους του ΔΝΤ, Ματίας Μορς, Γερμανού υπηκόου, στελέχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κλάους Μαζούχ, Αυστριακού υπηκόου, στελέχους της Ε.Κ.Τ., όλοι μέλη της τρόικας η οποία ανέλαβε από το Μάιο του 2010 να επιβάλλει στην Ελλάδα τα πιο σκληρά, τα πιο ανάλγητα και τα πιο απάνθρωπα αντιλαϊκά μέτρα.

    Η μήνυση κατατέθηκε ενώπιον του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Αντώνη Ρουπακιώτη με κοινοποίηση στον κ. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου.

    Με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες η μήνυση θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.

    Το Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συνόδευε ο επιστημονικός του σύμβουλος, Δικηγόρος και Πολιτευτής Α’ Αθήνας Ευάγγελος Παπαγεωργίου, ο οποίος συνέταξε και τη μηνυτήρια αναφορά.

    Βγαίνοντας από το Υπουργείο Δικαιοσύνης ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

    «Σήμερα, έγινε πράξη η δέσμευσή μου από το Βήμα της Βουλής. Δηλαδή να καταθέσω μήνυση εναντίον του Πωλ Τόμσεν και της μισητής του παρέας για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και πιο συγκεκριμένα για εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού και της ίδιας της Ελλάδας.

    Τα μέτρα που επέβαλλαν με μεθόδους ψυχρού εκτελεστή, οδήγησαν σε αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών, σε ιλιγγιώδεις αριθμούς ανέργων, σε κλείσιμο εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων, σε διάλυση οικογενειών και σε βαθιά οικονομική ύφεση της χώρας.

    Ως Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ο Πωλ Τόμσεν είναι persona non grata όπως και οι άλλοι δύο χαρτογιακάδες της τρόικας

    Οι δεσμεύσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι δεσμεύσεις χωρίς μεταστροφές. Ότι υπόσχονται το εννοούν».

    Εδώ το πλήρες κείμενο της μήνυσης σε μορφή .pdf

    Click to access ΜΗΝΥΣΗ%20Τ.ΚΟΥΙΚ.pdf

    Ο Τέρενς Κουίκ υπογράφει τη μήνυση στο Πρωτόκολλο του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

    Τέρενς Κουίκ και Βαγγέλης Παπαγεωργίου με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντώνη Ρουπακιώτη.

    http://anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=1747

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.