Το πολίτευμα λειτουργεί με εγκληματική οργάνωση στη βουλή ;;; ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ;;

Σύλληψη Μιχαλολιάκου-Κασιδιάρη

Τις τελευταίες μέρες, όλοι, ΜΜΕ, δικαιοσύνη  και πολιτικά κόμματα, ισχυρίζονται ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και τελικά έχουν συλλάβει τον αρχηγό της. Το πρόβλημα όμως είναι οτι οι ίδιοι που τα λένε αυτά, ισχυρίζονται και ότι το πολίτευμα λειτουργεί κανονικά και κατ΄επέκταση ότι η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και όλα τα συναφή. Και ερωτώ εγώ: σε έναν κράτος δικαίου τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων κυκλοφορούν ελεύθερα και μπαίνουν στη βουλή ;;;; Όχι βέβαια. 

 

Θα επανέλθω με λεπτομέρειες. Η ουσία όμως έχει ειπωθεί: ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ! 

 

σχετικά:

Την «κεφαλή» της Χρυσής Αυγής χτύπησαν Δικαιοσύνη και αστυνομία, μετά “το δέσιμο” της κατηγορίας ότι συνιστά εγκληματική οργάνωση…. 

Με κεραυνοβόλα επιχείρηση, η αντιτρομοκρατική συνέλαβε νωρίς το πρωί τον αρχηγό της ΧΑ Νίκο Μιχαλολιάκο στο σπίτι του. Του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στη ΓΑΔΑ.

Στη συνέχεια έπιασε και τον Ηλία Κασιδιάρη, ενώ ο Ηλίας Παναγιώταρος πήγε μόνος του ως την ΓΑΔΑ, όπου οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.  Λίγο αργότερα πέρασαν χειροπέδες και στον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργο Πατέλη.

Πάντως, επίκειται η σύλληψη και άλλων βουλευτών. Συνολικά, θα συλληφθούν πάνω από 30 στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Σύλληψη Μιχαλολιάκου-Κασιδιάρη

Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή – Σύλληψη Μιχαλολιάκου και …

Κεδίκογλου για σύλληψη Μιχαλολιάκου: Η Δημοκρατία μας δεν …

Έκτακτη είδηση σε όλο τον κόσμο η σύλληψη Μιχαλολιάκου | Madata …

Τον γύρο του κόσμου κάνει η σύλληψη Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη

δείτε εδώ γιατί συμβαίνουν όλα αυτά:

Βουλευτικές Εκλογές 2012: Έγκυρες ή Άκυρες; ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ!

 

ΥΓ : ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ;;; ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ;;; ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ …

3 comments on “Το πολίτευμα λειτουργεί με εγκληματική οργάνωση στη βουλή ;;; ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ;;

  1. Η δημοκρατία μας είναι ισχυρή και οι θεσμοί λειτουργούν, τόνισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

    Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τις εξελίξεις αναφορικά με τη σύλληψη του αρχηγού, βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη.

    Εξερχόμενος ο υπουργός Δικαιοσύνης. Χαρ. Αθανασίου, τόνισε πως η δημοκρατία μας είναι ισχυρή και οι θεσμοί λειτουργούν. Η δικαιοσύνη κινήθηκε με αποφασιστικότητα και νηφαλιότητα. Για όλους που συνελήφθησαν θα υπάρχει δίκαιη δίκη. Δεν υπάρχει θέμα εκλογών.

    Ενώ από τη πλευρά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιας, ερωτηθείς ιδιαίτερα για τις συλλήψεις αστυνομικών είπε: « Η ΕΛΑΣ, υπό τις εντολές της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, έκανε το καθήκον της».

    http://www.alphatv.gr/Newsroom/Alpha-News/Politics/Η–δημοκρατια-μας-ειναι-ισχυρη-και-οι-θεσμοι-λειτο.aspx

  2. Εντολή για επέκταση της έρευνας για Χρυσή Αυγή
    «Αυτή είναι μόνο η αρχή»
    Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013 14:42

    Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος φέρεται σύμφωνα με το πόρισμα που συνέταξε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, να είναι ο αρχηγός της «εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε από το 1987 μέχρι σήμερα», ενώ η οργάνωση της Χρυσής Αυγής, στηρίζεται στη ναζιστική «Αρχή του Ηγέτη» («Fuehrerprinzip»).

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, δίνει εντολή να γίνει σε βάθος η έρευνα για την Χρυσή Αυγή, καθώς όπως ερμηνεύουν δικαστικές πηγές «αυτή είναι μόνο η αρχή».

    Ο κ. Χαράλαμπος Βουρλιώτης στο 9σέλιδο πόρισμά του, δίνει εντολή, να ερευνηθούν και άλλα πρόσωπα, καθώς και η διάπραξη άλλων αδικημάτων, όπως αυτά για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και εκβίαση, επειδή υπάρχουν ενδείξεις ύποπτης χρηματοδότησης στα μέλη της Χ.Α , όπως και συνεργασία μελών του κόμματος με ανθρώπους της νύχτας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα, δέκα εισαγγελείς συμμετέχουν σε κατ΄ οίκον έρευνες των συλληφθέντων.

    http://www.naftemporiki.gr/story/708224

    ΣΧΟΛΙΟ:

    Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 1987 ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ;;;

    ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ !

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.