ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΑΠΑΤΗΣ (10-10-2012)

prodosia10102012
.
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟ∆ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΑΠΑΤΗΣ

κατά

ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΙΕ ́ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΤΕΡΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ

της Όλγας Γεριτσίδου του Γεωργίου
Εκπαιδευτικής Ψυχολόγου
κατοίκου Αθηνών, οδός Ελπίδος, αρ. 29, ΤΚ 141 21 _____________________________________________________________________

Ιστορικό

Την 17η Ιουνίου 2012 διεξήχθησαν βουλευτικές εκλογές από τις οποίες προέκυψε κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τον Αντώνιο Σαμαρά και κατά τις οποίες, πάντα σύμφωνα με τα επίσημα αρχεία του Κράτους ( σχετικό 1 ) για τις εκλογές εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους ( ήτοι Έλληνες Πολίτες φέροντες πλήρη Πολιτικά Δικαιώματα και έχοντες ολοκληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ) ήταν εννέα εκατομμύρια εννιακόσιοι πενήντα δύο χιλιάδες πεντακόσιοι εβδομήντα (9.952.570). Από αυτούς ψήφισαν έξη εκατομμύρια διακόσιοι δεκαεπτά χιλιάδες (6.217.000) και από τους ψηφίσαντες λευκή ψήφο έριξαν εικοσιπέντε χιλιάδες πενήντα τέσσερις (25.054) ψηφοφόροι, η οποία λευκή ψήφος δεν προσμετρήθηκε ούτε αντιπροσωπεύθηκε στον υπολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος ή στην ερμηνεία της Λαϊκής Εντολής. Σημειωτέον ότι το σύνολο αριθμητικά των ψήφων που ήταν λευκές ήταν αριθμητικά μεγαλύτερες από τις λεγόμενες έγκυρες ψήφους υπέρ κομμάτων όπως το «Κίνημα Δεν Πληρώνω» (23.734), ΑΝΤΑΡΣΥΑ (20.391), «Ένωση Κεντρώων» (17.191), ΚΚΕ-ΜΛ (7.648), κ. ά. Τα οποία βεβαίως προσμετρήθηκαν κανονικά στον υπολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος και επηρέασαν την στατιστική βαρύτητα του συνόλου των ψήφων, σε αντίθεση με τις λευκές ψήφους οι οποίες είχαν την ίδια αντιμετώπιση με τα άκυρα ψηφοδέλτια.

Επειδή ακριβώς ως κοινωνικός επιστήμων ήξερα ότι η κατοχυρωμένη από την νομολογία του Στρασβούργου λευκή ψήφος ερμηνευόμενη ως απόρριψη όλων των υποψηφίων ( ενδεικτικά ΕΔΑΔ : αρ. 27863/05, 28422/05, 28028/05, Νο Φ092.22-2512-1/1 ) ΔΕΝ προβλέπεται από τον τρέχοντα εκλογικό νόμο, παρ’ όλο που θα έπρεπε βάσει της Συνταγματικής αρχής περί ίσης αντιμετώπισης έγκυρων ψήφων, θέλησα να ερευνήσω την πρόβλεψη του νομοθέτη για το πώς αντιπροσωπεύεται η μη κομματική συμπεριφορά του Έλληνα Πολίτη-εκλογέα, που όμως καλείται να εκφέρει γνώμη και επιλογή επί των προεκλογικών προτάσεων μέσω της ψήφου του. Η έρευνα μου όμως εν τέλει μου αποκάλυψε ένα πολύ πιο εφιαλτικό τοπίο από μία αντισυνταγματικότητα και καταπάτηση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εντός του εκλογικού νόμου η οποία με δεδομένη την κατάσταση που υπάρχει δεν άπτεται καν του καταγγελλομένου εγκλήματος παρά μόνο ως στοιχείο δολιότητος και έμπρακτης πρόθεσης των συμβαλλομένων σε αυτό το κεκαλυμμένο αλλά οργανωμένο συνεχές έγκλημα : όπως θα παρουσιάσω κατωτέρω, υπηρεσιακά και όπως αποδεικνύεται οφθαλμοφανώς από τα επίσημα στοιχεία είναι σε εξέλιξη μία συστηματική απάτη εις βάρος του Ελληνικού Λαού που αλλοιώνει τόσο την Συνταγματική εξασφάλιση της Δημοκρατικότητας και της πηγής της εξουσίας από τον Ελληνικό Λαό όσο και την ίδια την έννοια του κοινοβουλευτισμού, ουσιαστικά επιτρέποντας και επιδιώκοντας σειρά πραξικοπημάτων με κάλυψη ψευδεπίγραφων εκλογών, γεγονός που συνιστά απάτη και λόγω της φύσεως της απάτης αυτής όπως θα δείξω κατωτέρω Έσχατη Προδοσία όλων των εμπλεκομένων.

Έγκαιρα πριν την διεξαγωγή των συγκεκριμένων εκλογών είχαμε αποστείλει επιστολή στις αρμόδιες αρχές ως ενεργοί Πολίτες με την πλήρη βούληση και πρόθεση να εκπροσωπούνται στο εκλογικό αποτέλεσμα όσον αφορά την πολιτική μας επιλογή και θέση για να λάβουμε ξεκάθαρη απάντηση για το πώς αντιμετωπίζεται η εκλογική συμπεριφορά των ψηφοφόρων και το πώς πρόκειται να ερμηνευθεί ( σχετικό 2 ), όπου λάβαμε απάντηση περί του αποκλεισμού της λευκής ψήφου στην εκπροσώπηση ( σχετικά 3 & 4 ) και καμμία απάντηση για το πώς μπορούμε με τον τρέχοντα εκλογικό νόμο να συμπεριφερθούμε ως εκλογείς ώστε να φανεί στατιστικά αλλά και πολιτικά ( δηλαδή με τρόπο που να επηρεάζει τα πολιτικά δρώμενα ) η πλήρης απόρριψη όλων των υποψηφίων κομμάτων, λόγω του ότι κατόπιν έρευνας μας και προσπάθειας μας να λάβουμε δεσμεύσεις και απαντήσεις που δικαιούμαστε ως Έλληνες Πολίτες και ψηφοφόροι φθάσαμε στο συμπέρασμα ότι καμμία από τις επιλογές που παρουσίαζαν τα υποψήφια πολιτικά κόμματα δεν μας εκπροσωπούσε ή εξέφραζε την δική μας πολιτική βούληση ( ενδεικτικά σχετικά 5 & 6 ).

Ενστάσεις περί διαφόρων προβλημάτων σχετικά με την εγκυρότητα των εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012 είχαν ανακύψει όχι μόνο σε ανεπίσημες δημοσιεύσεις προσωπικών τοποθετήσεων Πολιτών αλλά και από επίσημους εκπροσώπους νομικής εκτιμήσεως/τοποθετήσεως στην Ελλάδα όπως π.χ. η δήλωση του προέδρου Δ.Σ.Α. Γιάννη Δ. Αδαμόπουλου σχετικά με την μη δημοσίευση των στοιχείων της τελευταίας απογραφής από την ΕΛΣΤΑΤ. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο πρόεδρος Δ.Σ.Α. ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα οι εκλογές όφειλαν να διεξαχθούν βάσει της απογραφής της 24ης Μαΐου του 2011 (σχετικό 7) το οποίο, καταμαρτύρησε ο πρόεδρος Δ.Σ.Α. ότι δεν συνέβη με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σωστός αριθμός βουλευτικών εδρών σε κάθε περιφέρεια και να τίθεται θέμα αντισυνταγματικότητος.

Επίσης, της ιδίας γνώμης με άρθρο του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ήταν και ο εκλογολόγος Ηλίας Νικολακόπουλος ( σχετικό 7 ). Επίσης της ιδίας γνώμης ετάχθη και ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Άλκης Δερβιτσιώτης σε συνέντευξη του στον «Παρατηρητή της Θράκης» (σχετικό 7) αλλά και ο συνταγματολόγος Γιώργος Σωτηρέλης ( σχετικό 7 ).

Εν συνόλω, δηλαδή, υπήρξε ένσταση και κοινή συμφωνία ότι οι εκλογές εφ’ όσον δεν είχαν κατανομή εδρών σύμφωνα με την τελευταία απογραφή θεωρούνται άκυρες. 

Τότε ήταν, που συνειδητοποίησα ότι το θέμα της απογραφής απτόταν άμεσα των εκλογών και μάλιστα με τον πλέον ζωτικό και νευραλγικό τρόπο αφού η αρτιότητα αλλά και οι παράμετροι εντός της απογραφής επηρεάζουν τόσο τον εκλογικό χάρτη όσο και την εφαρμογή του εκάστοτε εκλογικού νόμου και αποτελέσματος, εξασφαλίζοντας δηλαδή την πεμπτουσία του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος, δηλαδή την εξασφάλιση της πλήρους, αντιπροσωπευτικής και απόλυτης αποτύπωσης της Λαϊκής Βούλησης και Εντολής η οποία σύμφωνα με το Σύνταγμα δεσμεύει άρρηκτα τους αιρετούς εκπροσώπους – υπαλλήλους ( νόμος 3126/2003, άρθρο 2 παρ. 3, άρθρον 13 περ. α΄, άρθρο 263 α ΠΚ και συναφούς νομολογίας ενδεικτικά Μον.Πρωτ.Αθ. 252/2011 ) όσον αφορά τις δράσεις τους ως εκτελεστική και νομοθετική εξουσία και βεβαίως και την εγκυρότητα τους ως κρατικούς αξιωματούχους. Δηλαδή, τα στοιχεία της απογραφής είναι ο ακρογωνιαίος λίθος εξασφάλισης της λειτουργίας της Δημοκρατίας και εφαρμογής των εξασφαλίσεων του Συντάγματος για Λαϊκή Κυριαρχία ( άρθρο 1 παρ. 2 & 3 Σ ).

Καθ’ ότι γνώριζα ότι επρόκειτο να κατατεθούν ενστάσεις σχετικά με το θέμα της χρήσης της απογραφής 2001 για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, επιδόθηκα στην ανάλυση των στοιχείων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών (σχετικό 1) και ανέμενα την δημοσίευση της απογραφής του 2011 ως την πλέον έγκυρη και επικαιροποιημένη για να πραγματοποιήσω συγκρίσεις και εκτιμήσεις όσον αφορά την αντιπροσώπευση του Ελληνικού Λαού ανά κόμμα, εκλογική συμπεριφορά και δυνατότητα επηρεασμού της ερμηνείας της Λαϊκής Εντολής. Δηλαδή, ο σκοπός μου ήταν να διαπιστώσω στατιστικά εάν τα αποτελέσματα της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης ανταποκρίνονταν στα πραγματικά στοιχεία του πληθυσμού όσον αφορά τους Έλληνες Πολίτες με πλήρη Πολιτικά Δικαιώματα. Βεβαίως, αναγκάσθηκα να περιμένω σχεδόν δύο μήνες για την δημοσίευση της απογραφής αλλά και την σταθεροποίηση των επισήμων αποτελεσμάτων των εκλογών ώστε να μην υπάρχει και η παραμικρή απόκλιση στα πρωτεύοντα στοιχεία της έρευνας μου. Στο χρονικό αυτό διάστημα άρχισα να αναλύω και τα στοιχεία που μας παρουσίαζε η απογραφή 2001 (σχετικό 8) χωρίς όμως να έχω προβεί σε καμμία σύγκριση ακόμα. Δεν είχα δηλαδή ακόμα συνειδητοποιήσει την τεράστια απάτη που ενυπήρχε ατέχνως κρυμμένη σε δύο διαφορετικές τράπεζες δεδομένων αυτές των εκλογικών καταλόγων και των απογραφών της ΕΛΣΤΑΤ. 

Εν τέλει, η ΕΛΣΤΑΤ δημοσίευσε τα στοιχεία απογραφής της του 2011 επίσημα καταγράφοντας τον νόμιμο πληθυσμό της Ελλάδας εν συνόλω σε εννιά εκατομμύρια εννιακόσιες τρείς χιλιάδες διακόσιους εξήντα οκτώ (9.903.268) (σχετικό 9), όπου νόμιμος πληθυσμός κατά την ΕΛΣΤΑΤ ορίζεται ο αριθμός των δημοτών κάθε δήμου της Χώρας ( σχετικά 9 & 10 ). Έχοντας λοιπόν τα στοιχεία που περίμενα και έχοντας και τα τελικά στοιχεία των αποτελεσμάτων των εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012, ξεκίνησα να κάνω τις πρώτες βασικές συγκρίσεις ανάμεσα στην τράπεζα δεδομένων της απογραφής 2011 και στην τράπεζα δεδομένων που είναι οι εκλογικοί κατάλογοι, που στατιστικά αποτελούν τον πολιτικά ενεργό πληθυσμό των Ελλήνων, σύμφωνα πάντα με τον ορισμό του Ελληνικού Συντάγματος ( άρθρο 51 παρ. 3 Σ ), ήτοι άρρενες και θήλυς άνω των 18 ετών με Ελληνική Υπηκοότητα. 

Και τότε ξεδιπλώθηκε ανάγλυφο μπροστά μου το εφιαλτικό τοπίο της πλήρους ασυμφωνίας με χοντροειδέστατη αλλοίωση και νόθευση του εκλογικού σώματος, δηλαδή του ενεργού και νευραλγικού μέρους του Κυρίαρχου Λαού, σε τέτοιο ευρύ και εξόφθαλμο επίπεδο που ουσιαστικά χαλκεύεται de facto η Λαϊκή Ετυμηγορία κατά το δοκούν, από πολυπληθείς ομάδες ατόμων που είναι αδύνατο να δικαιούνται πραγματικά να είναι εκλογείς και που συσκοτίζουν, υπονομεύουν και αλλάζουν την Βούληση των Ελλήνων Πολιτών, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά πολιτική αστάθεια και ακυβερνησία δεδομένου ότι είναι μαθηματικά σίγουρο ότι οι Έλληνες Πολίτες δεν πειθαρχούν σε πολιτικές που δεν έχουν πραγματικά προσυπογράψει με την ψήφο τους. Το αυτό βεβαίως φαίνεται ανάγλυφο και έμπρακτα τόσο από το πλήθος προβλημάτων όσον αφορά την ανυπακοή και αντίσταση των Ελλήνων Πολιτών από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα αλλά και από το 2010 που ουσιαστικά οι κυβερνήσεις έπαψαν να έχουν την παραμικρή σχέση με την Λαϊκή Βούληση και Εντολή.

Η ανωτέρω διαπίστωση φαίνεται άμεσα με μία απλή σύγκριση αριθμητικής φύσεως των επισήμων στοιχείων που προανέφερα που μας περιγράφουν ένα σουρεαλιστικό τοπίο που δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα ή έστω και την απλή λογική. 

Δηλαδή, σύμφωνα με την επίσημη απογραφή της ΕΛΣΤΑΤ του 2011 ( σχετικό 9 ) και σύμφωνα με την επίσημη αναφορά του Υπουργείου Εσωτερικών όσον αφορά τους εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους ( σχετικό 1 ) οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους υπερβαίνουν το σύνολο του νομίμου πληθυσμού της Χώρας ( συμπεριλαμβανομένων ανηλίκων και ατόμων που δεν δικαιούνται να ψηφίσουν ) κατά σαράντα εννιά χιλιάδες τριακόσια δύο (49.302) άτομα ψηφοφόρους, δηλαδή οι πλεονάζοντες ψηφοφόροι από μόνοι τους είναι σχεδόν στα επίπεδα αριθμού ψήφων που έφεραν οι «Οικολόγοι Πράσινοι» στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 (54.420), χωρίς να υπολογίσουμε επιπλέον την διαφορά που θα έπρεπε να υπάρχει ανάμεσα στους εγγεγραμμένους Πολίτες με πλήρη δικαιώματα ψήφου και στο σύνολο του πληθυσμού ώστε να αντιπροσωπεύονται τουλάχιστον οι ανήλικοι Έλληνες Πολίτες.

Αλλά ούτως ή άλλως, ακόμα και οι αριθμοί που παρουσιάζονται στην απογραφή 2001 της ΕΛΣΤΑΤ ( σχετικό 8 ) και πάλι δεν δείχνουν να ενυπάρχει νομιμότητα και εγκυρότητα στους εκλογικούς καταλόγους του 2012 τουλάχιστον καθ’ ότι και πάλι οι εγγεγραμμένοι σε αυτούς ενήλικοι Πολίτες –εκλογείς ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια αληθοφάνειας αφού θα έπρεπε να ήταν οχτώ εκατομμύρια πεντακόσιες σαράντα επτά χιλιάδες είκοσι τέσσερεις (8.547.024) [ αφαιρώντας δηλαδή το σύνολο του ανηλίκου πληθυσμού από 0 έως 19 ετών που ανερχόταν σε δύο εκατομμύρια τριακόσιες ογδόντα επτά χιλιάδες εβδομήντα τρείς (2.387.073) ]. Αλλά ακόμα και υπολογίζοντας την εκτίμηση του συνόλου του πληθυσμού της Ελλάδας με την εκτίμηση που υπήρχε στην επετηρίδα της ΕΛΣΤΑΤ του 2009 ( βλέπε σελ. 37, σχετικό 9 ), που ούτως ή άλλως η πραγματικότητα δεν τα επαληθεύει καθ’ ότι έχουμε πλέον τα στοιχεία της απογραφής του 2011, από το σύνολο του εκτιμητέου πληθυσμού που ανερχόταν στα έντεκα εκατομμύρια διακόσιες τριάντα επτά χιλιάδες εξήντα οκτώ (11.237.068) θα πρέπει να αφαιρεθούν οι ανήλικοι το σύνολο των οποίων το 2009 ανερχόταν σε δύο εκατομμύρια εκατόν ογδόντα έξη χιλιάδες εξακόσιοι εβδομήντα έξη (2.186.676), κάτι το οποίο αφήνει περιθώριο να υπάρχουν εκλογείς ( σύμφωνα με την λογική ) που ανέρχονται σε εννιά εκατομμύρια πενήντα χιλιάδες τριακόσιους δώδεκα (9.050.312) και άρα τουλάχιστον εννιακόσιες δύο χιλιάδες εκατόν εβδομήντα οχτώ ( 902.178) εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους δεν μπορούν να δικαιολογηθούν ως νόμιμα εγγεγραμμένοι. Ακόμα και αν υποθέσουμε ( που δεν το δικαιούμαστε ) ότι από τους καταλόγους δεν έχουν αφαιρεθεί νεκροί Πολίτες και μεταναστεύσαντες στο εξωτερικό και πάλι το επίπεδο της διαφοράς, που είναι παραπάνω σε ψήφους από το τρίτο κόμμα ( ΠΑΣΟΚ ) που έφερε εφτακόσιες πενήντα πέντε χιλιάδες οχτακόσιους εξήντα οχτώ (755.868) ψήφους, έχουμε μία συντριπτικά μεγάλη εσφαλμένη αντιπροσώπευση των Πολιτών σε κάθε εκλογικό αποτέλεσμα τόσο όσον αφορά την στατιστικά ποσοστιαία σημασία ( βάρος ) της ψήφου του κάθε Πολίτη όσο και στον στατιστικό υπολογισμό της αποχής αλλά και της κατανομής των ιδίων των βουλευτικών εδρών. 

Δηλαδή, το εκλογικό αποτέλεσμα θα ήταν πολύ διαφορετικό εάν οι εκλογικοί κατάλογοι ήταν ακριβείς ενώ η τεράστια υπερ- συμπερίληψη μη δικαιολογήσιμων βάσει των στατιστικών στοιχείων ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ εκλογέων δημιουργεί εύλογα και τεκμηριωμένα υπόνοιες για κατανόθευση του εκλογικού σώματος. ( βλέπε ενδεικτικό έγγραφο παραδοχής του ΥΠ. ΕΣ. Για συμπερίληψη ατόμων στους εκλογικούς καταλόγους μη έχοντα δικαίωμα ψήφου λόγω αλλοδαπής ιθαγένειας κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας, σχετικό 11 )

Όλα αυτά τα διαπιστώσαμε από την στιγμή που η ΕΛΣΤΑΤ δημοσίευσε κατόπιν των εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012 την απογραφή του 2011 και ερευνήσαμε κάθε στατιστικό στοιχείο που ήταν διαθέσιμο. Επιπλέον, η δήλωση της ΕΛΣΤΑΤ περί μη συγκρισιμότητας των στοιχείων της τελευταίας της απογραφής με τις προηγούμενες ( σχετικό 12 ) επίσης σημαίνει ότι όσον αφορά την διαμόρφωση του εκλογικού χάρτη αλλά και των εκλογικών καταλόγων οι εκλογές ΔΕΝ μπορούν να κριθούν Συνταγματικά έγκυρες διότι δεν είναι βασισμένες σε στοιχεία που να είναι τεκμηριώσιμα επιστημονικά και άρα έγκυρα και αξιόπιστα, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ η ΕΛΣΤΑΤ υποδείξει με επιστημονικά αντικειμενικό παραδεκτό και ελέγξιμο τρόπο, διαδικασία σύγκρισης ανάμεσα στις απογραφές.

Δεδομένων όλων των ανωτέρω και του ότι εν γνώσει όλων των αρμοδίων φορέων του Κράτους διεξήχθησαν εκλογές με ελλειπή και/ή πλασματικά στοιχεία για το εκλογικό σώμα οδηγηθήκαμε στην διαπίστωση ότι υπάρχει εξαπάτηση των εκλογέων και απάτη στον υπολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος που οδήγησε σε κατασκευασμένα αποτελέσματα και άρα τα άτομα που αυτή την στιγμή έχουν τα αξιώματα και τις εξουσίες της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας της Χώρας τα έχουν παράνομα και οι πράξεις τους δεν μπορεί να είναι έγκυρες.

 

Σκεπτικό

Το κύρος των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας των βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012 αμφισβητείται λόγω αθεραπεύτων προβλημάτων που προκύπτουν από απλή επισκόπηση και σύγκριση των στοιχείων που ενυπάρχουν αφ’ ενός στους εκλογικούς καταλόγους βάσει των οποίων τελέσθηκε η ψηφοφορία (σχετικό 1) και αφ’ ετέρου από τα πληθυσμιακά όρια που μας θέτουν οι επίσημες απογραφές της ΕΛΣΤΑΤ τόσο του 2001 ( σχετικό 8 ) όσο και του 2011 ( σχετικό 9).

Δηλαδή, εάν συγκρίνουμε τους εκλογικούς καταλόγους του 2012 με τα πλέον έγκυρα ( εφ’ όσον δεν υπάρχει επίσημη προσβολή από τα υπεύθυνα υπουργεία προς την ΕΛΣΤΑΤ και ουδεμία απαγόρευση δημοσίευσης τους ως επίσημα στοιχεία του Κράτους ) στοιχεία απογραφής 2011, όχι μόνο παρουσιάζεται ένας πληθυσμός που είναι στο σύνολο του, μέχρι και τον τελευταίο Πολίτη άνω των 18 ετών (!) και άρα δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε ένα παιδί Ελληνικής Υπηκοότητας στην Ελληνική Επικράτεια και άρα περιέργως λειτουργούμε νηπιαγωγεία, σχολεία και γυμνάσια όπου η παρουσία των παιδιών είναι σκαιώδης και μυστηριώδης (!) αλλά κυκλοφορούν ανάμεσα μας τουλάχιστον σαράντα χιλιάδες (40.000) αόρατοι Πολίτες Έλληνες με πλήρη Πολιτικά Δικαιώματα που κανείς δεν έχει ποτέ καταγράψει επισήμως οπουδήποτε αλλού εκτός από τους εκλογικούς καταλόγους !

Και όχι μόνο αυτό αλλά δεδομένου ότι η απογραφή του 2011 ορίζει τον νόμιμο πληθυσμό της Ελλάδας ως «άτομα κάθε ηλικίας και φύλου καταχωρημένα στα αντίστοιχα δημοτολόγια» σύμφωνα με τους εκλογικούς καταλόγους όχι μόνο είναι όλος ο νόμιμος πληθυσμός άνω των 18 ετών αλλά ψηφίζουν συλλήβδην όλοι, ανεξαρτήτως δικαιώματος ψήφου! ( σχετικό 13 )

Δηλαδή, όντας υποχρεωμένοι να υποθέσουμε ότι ισχύει η διαδικασία κατ’ άρθρον 12 του ΠΔ 26/2012 σύμφωνα με την οποία τόσο οι δήμοι όσο και το ΥΠ.ΕΣ. ανά τρίμηνο διαγράφουν από τα δημοτολόγια και από τους εκλογικούς καταλόγους κάθε νεκρό συμΠολίτη μας και προσθέτουν κάθε νέο ενήλικα συμΠολίτη μας δηλαδή γίνεται επικαιροποίηση των εκλογικών καταλόγων τακτικότατα, τότε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ, ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ή ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΣ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΙΖΕΙ.

Συνεπώς, κάθε εκλογικό αποτέλεσμα που έχει προκύψει από ψηφοφορία με αυτούς τους εκλογικούς καταλόγους δεν μπορεί να θεωρηθεί έγκυρο σε καμμία περίπτωση και ούτε βεβαίως υπολογισμοί ποσοστού αποχής, εγκύρων ψήφων αλλά και ποσοστού ψήφων υπέρ του κάθε κόμματος ( το οποίο συνεπάγεται και νόμιμη εκλογή για την σύνθεση τόσο της Βουλής όσο και της κυβερνήσεως ) αφού πρόκειται για προδήλως αλλοιωμένη και μη αντιπροσωπευτική του Ελληνικού Λαού τράπεζα δεδομένων με προφανή διαβλητότητα.

Αλλά ακόμα και αν υποθέσουμε ότι το τωρινό προσωπικό της ΕΛΣΤΑΤ, δεδομένης της γενικότερης παραδοχής των για αλλοίωση στοιχείων ζωτικής φύσεως όπως π.χ. τον υπολογισμό του ΑΕΠ, του ελλείμματος και του δημοσιονομικού χρέους της Χώρας κατ’ εντολήν άλλων ατόμων ( σχετικό 14 ), δεν είναι πλέον έμπιστο στα στοιχεία τα οποία δημοσιεύει ( σχετικό 15 ) ( γεγονός που ενέχει τεράστιες ποινικές ευθύνες τόσο για το ίδιο το προσωπικό όσο και για τους διοικητικώς προϊσταμένους τους, ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά και περιοριστικά κατ’ άρθρα 235, 236, 239, 242, 256, 259, 261 ΠΚ ) και πάλι οδηγούμαστε στο αναντίρρητο συμπέρασμα ότι υπάρχει έλλειψη δυνατότητας εξακρίβωσης στοιχείων και πλέον λόγω παλαιότητας η απογραφή του 2001 δεν μπορεί παρά να αποτελέσει μόνο ιστορικό στοιχείο σύγκρισης που και αυτό έχει παραχθεί από την ίδια υπηρεσία η οποία κατηγορήθηκε για τα λεγόμενα «Greek statistics» της εποχής εκείνης που σύμφωνα με επίσημες παραδοχές τόσο του Κράτους όσο και της Ε.Ε. και άλλων διεθνών αρμοδίων (σχετικό 16) ήταν ο λόγος της πλαστής εμφάνισης ευρωστίας στην Ελλάδα, προϋπόθεση, για την είσοδο μας στην Ευρωζώνη με σκόπιμη και ενσυνείδητη αλλοίωση επισήμων στοιχείων και δεδομένων για την επίτευξη του στόχου αυτού.

Δηλαδή, η ΕΛΣΤΑΤ προς εξυπηρέτηση συμφερόντων τρίτων και όχι του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδας, σύμφωνα με τις δημόσιες δηλώσεις και τις παραδοχές των αρμοδίων ( σχετικά 17 ), παρουσίασε την εποχή εκείνη ψευδή στοιχεία. Η ίδια δηλαδή υπηρεσία που παρήγαγε την απογραφή του 2001, η οποία απογραφή χρησιμοποιήθηκε για να διαμορφώσει τον εκλογικό χάρτη με ό,τι αυτό συνεπάγεται όσον αφορά την εκλογιμότητα βουλευτών και την αντιπροσώπευση του Ελληνικού Λαού σε ζωτικότατες αναμετρήσεις όπου η Λαϊκή Βούληση και Εντολή έκρινε την πορεία της Ελλάδος διεθνώς, είναι η υπηρεσία που διευκόλυνε και έκανε δυνατή την εισαγωγή μας στην Ευρωζώνη όταν, κατ’ ομολογίαν της Ε.Ε. δεν ήμασταν έτοιμοι και άρα υπογράφαμε τον οικονομικό μας θάνατο όπως και έγινε.

Συνεπώς, τόσο το 2001 όσο και τα 2010-2011 έχουμε κρούσματα διαφθοράς και παράβασης καθήκοντος στην υπηρεσία που επαφίεται το σύνολο του Κράτους και ο Ελληνικός Λαός για σωστές καταμετρήσεις και στοιχεία και ως εκ τούτου κάθε πόρισμα της, συμπεριλαμβανομένων και των δύο τελευταίων τουλάχιστον απογραφών δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστο ή αδιάβλητο παρά μόνο εάν αυτό αποδειχθεί δημοσίως και ενώπιον της διεθνούς στατιστικής επιστημονικής κοινότητας και της κοινής γνώμης, κάτι που βεβαίως δεν έχει συμβεί. Συνεπώς, δεν μπορεί Συνταγματικά να γίνει χρήση του.

Αλλά ακόμα και αν υποθέσουμε, χάριν του ερωτήματος και μόνο, ότι τα στοιχεία της απογραφής του 2001 και η επακόλουθες εκτιμήσεις πληθυσμιακής διαφοροποίησης είναι λίγο-πολύ ακριβείς, και πάλι εάν συγκρίνουμε τα στοιχεία της απογραφής αυτής με τα στοιχεία των εκλογικών καταλόγων, και πάλι έχουμε τεράστιες διαφορές ( όπως ήδη αναλύσαμε στο ιστορικό μέρος της παρούσας ) και πλέον του μισού εκατομμυρίου εγγεγραμμένων έως και σχεδόν ενός εκατομμυρίου ψηφοφόρων που δεν δικαιολογούνται να υπάρχουν δεδομένων των στοιχείων περί της υπάρξεως ανηλίκων που βεβαίως δεν δικαιούνται να ψηφίζουν.

Δηλαδή, σε καμμία περίπτωση δεν έχουμε συμφωνία απογραφής και εκλογικών καταλόγων, ούτε ανάμεσα σε αυτή του 2001 ( ακόμα και με υπολογισμό της εκτιμήσεως του 2008 ) ούτε με αυτήν του 2011 γεγονός που de facto οφείλει να χαρακτηρίσει τουλάχιστον τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 που διεξήχθησαν με αυτούς τους εκλογικούς καταλόγους ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΟΡΙΖΟΥΝΔηλαδή, υπάρχει ενσυνείδητη, σκόπιμη και αποδείξιμη ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, αδίκημα κολάσιμο από τον ΠΚ και απόδειξη εξαπάτησης εκλογέων αφ’ ης εξ αρχής αφού το συγκεκριμένο θέμα σε καμμία περίπτωση δεν έχει γίνει γνωστό έγκαιρα και με τρόπο που να εξασφαλίσει την ενημέρωση των Πολιτών ώστε να έχουν την δυνατότητα αντίδρασης και ενεργειών όποιες και αν είναι αυτές, είναι όμως de facto γνωστό σε όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της Χώρας και βεβαίως στην κυβέρνηση και την Βουλή η οποία επιφορτίζεται με την επισκόπηση του καλώς έχειν σε όλους τους τομείς της λειτουργίας του Κράτους και της Πολιτείας και οι οποίοι μηχανισμοί ουδεμία δράση ή έστω μνεία και ένσταση για αυτό το χοντροειδέστατο κρούσμα υπέρογκης νοθείας δεν έπραξαν, γεγονός που τους καταστεί υπόλογους και ένοχους με πιθανή παράληψη λόγω οικονομικού ή άλλου οφέλους που καρπώνονται από αυτήν την κατάσταση, θεραπεία της οποίας πιθανώς να τους κόστιζε τα οφέλη από τις θέσεις τους με τις αποζημιώσεις και τα ευεργετήματα τους.

Δηλαδή, προδήλως και αδιαμφισβητήτως έχουμε παράβαση του άρθρου 164 ΠΚ αφού έχει με πρόθεση προκληθεί αλλοίωση της Λαϊκής Εντολής και συνεπώς υφαρπαγή της Λαϊκής Εξουσίας και Κυριαρχίας και μάλιστα από υπαιτίους πληρεξούσιους, εκτελούντες υπηρεσία επιστατώντας αυτών των θεμάτων προάσπισης της Δημοκρατίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας επί της οποίας στηρίζεται το Πολίτευμα που κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα της Ελλάδας ( άρθρο 1 παρ. 2 & 3 και άρθρο 26 Σ άρθρο 52 Σ ) και τον ΠΚ άρθρο 134 α και τιμωρείται ποινικά ( όπως ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά θα αναφέρω σύμφωνα με τα άρθρα 134, παρ. 1, εδ. β & παρ. 2, 134 β, 135, 138, 141, 150, 259 ) .

Επίσης, είναι σαφές ότι οι αρμόδιοι φορείς που αναλαμβάνουν την ευθύνη και το καθήκον να προσφέρουν υπηρεσίες στο Κράτος τέτοιας νευραλγικής φύσεως όπως διαδικασιών που άπτονται της διαφύλαξης αυτής της ίδιας της φύσεως της Δημοκρατίας και του Πολιτεύματος de facto είναι υπόλογοι και πρέπει να εγγυούνται περί της ακριβείας, της ακεραιότητας και της πλήρους επαληθευσιμότητας και δυνατότητας επιστημονικής τεκμηρίωσης των στοιχείων βάσει των οποίων εκλέγονται αντιπρόσωποι που διαχειρίζονται την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία του Ελληνικού Λαού σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος άμεσα, και έμμεσα τον διορισμό και άρα τις επιλογές λειτουργών και υπαλλήλων που διαχειρίζονται όχι μόνο εξουσίες όπως η δικαστική αλλά κάθε ελεγκτική και διοικητική αρχή και κυρίως το σύνολο της Δημοσίας και άλλης φύσεως περιουσίας του Ελληνικού Κράτους η οποία αποτιμάται και ανέρχεται σε πολλά τρισεκατομμύρια ευρώ τουλάχιστον εάν υπολογισθεί και το σύνολο της περιουσίας αρχαιοτήτων.

Επειδή λοιπόν κανένα από τα αρμόδια και υπεύθυνα άτομα δεν έχουν αναφέρει ή καταγγείλει ή εμποδίσει κανένα από τα ανωτέρω αναφερθέντα τεράστια προβλήματα σε σχέση με την ακεραιότητα των εκλογών και την σωστή αποτύπωση του εκλογικού σώματος βάσει των σχετικών απογραφών, και επειδή ακόμα και σήμερα στον επίσημο ιστοχώρο του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 αναφέρεται ως το σύνολο του εκλογικού σώματος παράλογα μεγαλύτερο του συνόλου του Ελληνικού Λαού, και παρουσιάζεται ως αληθές και πραγματικό στοιχείο μήνες μετά την επίσημη δημοσίευση της τελευταίας απογραφής και ούτως ή άλλως σε ασυμφωνία απλής αριθμητικής φύσεως με την απογραφή και τις εκτιμήσεις επ’ αυτής 2001 έως 2008, πληρείται προδήλως η περιγραφή του αδικήματος της απάτης κατ’ άρθρον 386 παράγραφος 1 ΠΚ περί της «ανοχής με την εν γνώσει παράσταση ψευδών γεγονότων σαν αληθινών ή την αθέμιτη απόκρυψη ή παρασιώπηση αληθινών γεγονότων στον βαρύτατο δυνατό βαθμό αφού και διαπράττεται κατά συνήθεια και η συνολική ζημία είναι ανυπολογίστου κόστους για το Δημόσιο, τον Ελληνικό Λαό, την Χώρα και το Πολίτευμα της Ελλάδος, χωρεί δε και πληρείται πλήρως και το αδίκημα της απιστίας τόσο των υπευθύνων στο ΥΠ.ΕΣ. για τον έλεγχο και την επικύρωση των εκλογικών καταλόγων, στα μέλη του Αρείου Πάγου που επιφορτίστηκαν με την επίβλεψη, έλεγχο και διασφάλιση της ακεραιότητας της διαδικασίας, των υπευθύνων στους δήμους και κοινότητες για την σωστή κατάρτιση και ενημέρωση των εκλογικών καταλόγων, όσο και των αντιστοίχων υπευθύνων στην ΕΛΣΤΑΤ για την μη υπόδειξη και καταγγελία της συγκεκριμένης ασυμφωνίας κατ’ άρθρον 390 ΠΚ αλλά και 259 ΠΚ για παράβαση καθήκοντος με ενσυνείδητη βλάβη του Κράτους.

Όμως, ο ανώτατος προϊστάμενος και υπεύθυνος για την καλή διεξαγωγή και έλεγχο της σωστής λειτουργίας του Κράτους και των κρατικών μηχανισμών είναι αδιαμφισβήτητα η εκάστοτε κυβέρνηση και βεβαίως και η Βουλή, οι οποίοι επιφορτίζονται με την υποχρέωση να εξασφαλίσουν την νομιμότητα και την ακεραιότητα κάθε διαδικασίας που άπτεται του Πολιτεύματος αλλά και της ανάθεσης αξιώματος και διαχείρισης εξουσίας. Είναι ευθύνη κατ’ αρχάς του Πρωθυπουργού, κατ’ άρθρο 82 παρ. 2 του Συντάγματος της Ελλάδος αλλά και της Βουλής ως ελεγκτικού μηχανισμού να επισκοπεί και να επιστατεί και να μην επιτρέπει ιδίως σε θέματα περί ελεύθερης ασκήσεως των Πολιτικών Δικαιωμάτων αλλά και περί προσβολών του Πολιτεύματος την ύπαρξη και της παραμικρής υπονοίας αδιαφάνειας και νόθευσης και εγκληματικής ενέργειας. Η μη επιμέλεια του θέματος αυτού που είναι τόσο εξόφθαλμα εμφανές ότι είναι αποτέλεσμα στην καλύτερη περίπτωση πλημμελούς επιμελείας επιλογής στοιχείων που όμως συνεπάγεται, κακουργηματική αμέλεια λόγω της σοβαρότητας των στοιχείων αυτών και των επιπτώσεων που έχουν στο Δημόσιο, το Πολίτευμα, την Χώρα και τον Λαό, Εσχάτη Προδοσία κατ’ άρθρον 134 παρ. 1β, 134β και 135 ΠΚ συνεπάγεται άμεσα την εκούσια και ενσυνείδητη τουλάχιστον ανοχή αν όχι πρόκληση των αδικημάτων αυτών αλλά και νόθευση αποδεικτικών, νόθευση εκλογής, εξαπάτηση εκλογέων, πρόκληση και προσφορά για την εκτέλεση κακουργήματος και βεβαίως κατάχρηση εξουσίας με προσπορισμό οικονομικού οφέλους τόσο στους ιδίους όσο και σε τρίτους και μόνο λόγω των παχυλών αποζημιώσεων που καρπώνονται αχρεωστήτως ( άρθρα ΠΚ : 134 παρ. 1β, 134β, 135, 150, 151, 158, 162, 164, 186, 235 και 239 ).

Το γεγονός ότι αυτές οι επισήμως δημοσιευμένες πληροφορίες ασυμφωνίας δεδομένων με αριθμούς στις διαφορές που να ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ψήφων που να αγγίζουν το εκατομμύριο, υπάρχουν επί μήνες αν όχι έτη και ουδείς εκ των βουλευτών, συμπεριλαμβανομένων και των υπουργών δεν έδρασαν επ’ αυτού με κάθε πρόσφορο τρόπο ώστε να εξαφανίσουν με επιστημονικό, διαφανή και δημοσιοποιημένο τρόπο αυτές τις αθεράπευτα καίριες αιτίες ακυρότητας της διαδικασίας που παρέχει σταθερότητα πολιτική, οικονομική και κοινωνική στην Ελλάδα, στο Δημόσιο και στον Λαό σύμφωνα με τις επιταγές του Συντάγματοςαποδεικνύει δόλο καθ’ ότι αμέλεια τέτοιας βαρείας μορφής είναι και αυτή δόλια όπως προκύπτει από το συνδυασμό των άρθρων περί αμελείας, πέραν του γεγονότος ότι αμέλεια για αυτά τα καθήκοντα για τα οποία επιφορτίζεται και αμείβεται και επιδιώκει να αναλάβει κάποιος την ανάληψη καθήκοντος ( ενδεικτικά άρθρα ΠΚ 29, 191, 240 ) δεν μπορεί να επιτραπεί πέραν και του συνυπολογισμού του ανυπέρβλητου ύψους ζημίας σε ανθρώπινες ζωές και περιουσίες αλλά και ζημίες δισεκατομμυρίων ευρώ στο Δημόσιο και βλάβες στην Επικυριαρχία της Χώρας και την Ανεξαρτησία της. Εξ άλλου, όποιος έχει κίνητρο να αμελεί ουσιαστικά επιδεικνύει ανοχή και όχι αμέλεια.

ΕΠΕΙΔΗ ως Ελληνίδα Πολίτης με πλήρη Πολιτικά Δικαιώματα και άρα έχω έννομο συμφέρον πρόδηλο για την σωστή Δημοκρατική διαδικασία των εκλογών και την εξασφάλιση του σωστού και αντιπροσωπευτικού της Λαϊκής Βούλησης και Εντολής αποτελέσματος

ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με την απογραφή του 2011, είναι αδύνατον να υπάρχει ο αριθμός των εγγεγραμμένων Ελλήνων Πολιτών με πλήρη Πολιτικά Δικαιώματα που επίσημα παρουσιάζεται στα αρχεία του ΥΠ.ΕΣ. ως εκλογικό σώμα 

ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με την απογραφή του 2001 και τις συναφείς εκτιμήσεις είναι αδύνατον να υπάρχει ο αριθμός των εγγεγραμμένων Ελλήνων Πολιτών με πλήρη Πολιτικά Δικαιώματα που επίσημα παρουσιάζεται στα αρχεία του ΥΠ.ΕΣ. ως εκλογικό σώμα

ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με την νομολογία του ΕΔΑΔ υπάρχει υποχρέωση για την εξασφάλιση από το Κράτος της σωστής στατιστικά αντιπροσώπευσης της Λαϊκής Βούλησης και Εντολής καθώς και σωστή εκπροσώπηση/καταγραφή του εκλογικού σώματος

ΕΠΕΙΔΗ εάν οι εκλογές είναι νοθευμένες τα εκλογικά αποτελέσματα είναι de facto άκυρα και οι κατέχοντες τα πολιτικά αξιώματα βάσει αυτών των εκλογικών αποτελεσμάτων δρούν παράνομα και με απόλυτη ακυρότητα των αποφάσεων, πράξεων, διορισμών και υπογραφών τους

ΕΠΕΙΔΗ οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και οι ως ανωτέρω κατηγορούμενοι αξιωματούχοι και υπεύθυνοι αρμόδιοι λειτουργοί και υπάλληλοι επιδεικνύουν ανοχή και υιοθέτηση της νοθευμένης αυτής κατάστασης των βασικών παραμέτρων της εκλογικής διαδικασίας, καθιστώντας σωρεία θεσμών και λειτουργιών της Δημοκρατίας και του Πολιτεύματος ανενεργούς

ΕΠΕΙΔΗ αυτή η ανοχή και αναγνώριση του καθεστώτος που έχει προκύψει από την πρόδηλη ανακρίβεια και ουσιαστική πλαστή κατάσταση του εκλογικού σώματος προσπορίζει σε αυτούς και σε τρίτους τεράστια οικονομικά οφέλη εις βάρος του Δημοσίου, της Χώρας, του Ελληνικού Λαού αλλά και εμού προσωπικά αφού καλούμαι να επωμισθώ το κόστος της θητείας τους και των αποφάσεων/πράξεων τους μέσω της φορολογίας αλλά και των άλλων οικονομικοκοινωνικών συνθηκών που η πολιτική τους προκαλεί, συμπεριλαμβανομένης και της διαχείρισης της προσωπικής μου περιουσίας με την μορφή των εισφορών μου πάσης φύσεως και ιδιαιτέρως σε ασφαλιστικά ταμεία

ΕΠΕΙΔΗ προδήλως η επί έργω αποδοκιμασία των ως ανωτέρω κατηγορουμένων και των πράξεων τους από τον Ελληνικό Λαό υποδεικνύει ότι δεν είναι αντιπρόσωποι της Λαϊκής Βούλησης και Εντολής

ΕΠΕΙΔΗ προδήλως η παραμονή τους στην εξουσία επιτυγχάνεται με την βίαια καταστολή και τον εκφοβισμό των Πολιτών και όχι λόγω έστω και της ανοχής των στην οποία βία και καταστολή εγώ προσωπικά έχω εκτεθεί και την έχω υποστεί, καθώς και συνάδει με την αναρρίχηση τους στην εξουσία αυτή βάσει ψευδών και πλασματικών στοιχείων και όχι βάσει πραγματικής εκλογικής διαδικασίας και αποτύπωσης

ΕΠΕΙΔΗ δεν έχουν προβεί σε έλεγχο και διόρθωση των ασυνεπειών στους καταλόγους ή την πρόσκληση σε απολογία των αρμοδίων της ΕΛΣΤΑΤ επί του θέματος των απογραφών ώστε να μην ακυρώνεται λόγω αριθμητικής ανακολουθίας και αντίφασης που de factoχαρακτηρίζει τουλάχιστον η μία από τις δύο βάσεις δεδομένων ( αν όχι και οι δύο ) ως εσφαλμένη ή και πλαστή και άρα αδύνατον να συνδυαστεί με την άλλη για την δυνατότητα οργάνωσης και διεξαγωγής Δημοκρατικών και ελεύθερων εκλογών χωρίς νοθεία, γεγονός που υποδηλώνει δόλο με κίνητρο την παράνομη και καταχρηστική παραμονή τους στην εξουσία

ΕΠΕΙΔΗ κυβέρνηση και Βουλή που έχει προκύψει βάσει νοθευμένων ή πλαστών στοιχείων είναι άκυρη ή πραξικοπηματική

ΕΠΕΙΔΗ πραξικοπηματική κυβέρνηση συνιστά επίθεση κατά του Πολιτεύματος και Έσχατη Προδοσία 

ΕΠΕΙΔΗ κάθε πραξικόπημα συνεπάγεται την επίθεση στην ασφάλεια του Κράτους και εκλογές βάσει νοθευμένων ή πλαστών στοιχείων συνεπάγονται την επιβουλή της Δημοκρατίας και του Συντάγματος και της Λαϊκής Κυριαρχίας

 

ΖΗΤΩ

  1. την δίωξη και παραδειγματική τιμωρία των ως άνω αναφερομένων υπαιτίων
  2. την έρευνα για κάθε άλλον υπεύθυνο και συνεργό και/ή ηθικό αυτουργό στην νόθευση των εκλογών και στην διατήρηση της κατανόθευσης αυτής
  3. την δικαστική προστασία του Πολιτεύματος από την επί της ουσίας προδήλως άκυρη και παράνομη κυβέρνηση και Βουλή
  4. την δίωξη τους με τις τακτικές διαδικασίες στα τακτικά δικαστήρια αφού, στην περίπτωση βουλευτών και υπουργών, λόγω της ακυρότητας και παρανομίας της εκλογικής διαδικασίας η ανάληψη αξιώματος και η ιδιότητα των ως άνω καταγγελλομένων ως βουλευτές ή υπουργοί και πρωθυπουργός δεν μπορεί να ισχύει αφού είναι άκυρη και άρα δεν χωρεί εφαρμογή του άρθρου 86Σ ή όποιου άλλου άρθρου περί ασυλίας ή ειδικής μεταχείρισης κυβερνήσεως και Βουλής
  5. την άμεση άρση του δικαιώματος τόσο της κυβέρνησης αυτής όσο και της Βουλής αυτής να ασκούν καθήκοντα.

 

Μάρτυρες προτείνω :

 

  1. Ζωή Γεωργαντά,
  2. Γιάννη Αδαμόπουλο, πρόεδρο ΔΣΑ
  3. Τάνυα-Μαρία Γεριτσίδου

Επιφυλασσόμενη παντός νομίμου Δικαιώματος μου

Όλγα Γ. Γεριτσίδου

Αθήνα, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Συνημμένα σχετικά  :

  1. Σχετικό 1 : απλή εκτύπωση της σελίδας του Υπουργείου Εσωτερικών «Βουλευτικές εκλογές Ιούνιος 2012», πίνακας Επικράτειας, τελευταία ενημέρωση 25-6-2012, 15:23, ekloges.ypes.gr
  2. σχετικό 2 : απλό φωτοαντίγραφο επιστολής κατατεθειμένης στο Υπουργείο Εσωτερικών, γραφείο υπουργού με θέμα «παροχή διευκρινήσεων ζωτικών για την άσκηση του εκλογικού μας Δικαιώματος», με αρ. πρωτ. 1949 και ημερομηνία 24/4/2012
  3. σχετικό 3 : απλό φωτοαντίγραφο επιστολής Υπουργείου Εσωτερικών, Διεύθυνση Εκλογών, με θέμα «άσκηση εκλογικού Δικαιώματος», με αρ. πρωτ. 16751, και ημερομηνία 27-4-2012.
  4. σχετικό 4 : απλό φωτοαντίγραφο επιστολής Υπουργείου Εσωτερικών, με θέμα «άσκηση εκλογικού Δικαιώματος», με αρ. πρωτ. 16750, και ημερομηνία 27-4-2012.
  5. σχετικό 5 : απλή εκτύπωση καταχώρησης στον ιστοχώρο Human Supportτων ηλεκτρονικών επιστολών που εστάλησαν σε υποψήφια κόμματα, σελ 1-3 από 3.
  6. σχετικό 6 : απλή εκτύπωση ενδεικτικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ανάμεσα σε εμένα και τον εκπρόσωπο της ΝΔ Νότη Μυταράκη, σελ 1-5 από 5.
  7. σχετικό 7 : απλή εκτύπωση από τον ιστότοπο των Ενωμένων Αδέσμευτων Δικηγόρων με ημερομηνία 26 Ιουνίου 2012 και τίτλο «Η αμφισβητούμενη εγκυρότητα των εκλογών : το ζήτημα της απογραφής – αντισυνταγματική η εκλογική διαδικασία», σελ. 1-6 από 11.
  8. σχετικό 8 : σελίδα 37 από το βιβλίο της ΕΛΣΤΑΤ «Συνοπτική στατιστική επετηρίδα της Ελλάδος 2009», με ISSN 1106-059X
  9. σχετικό 9 : σελ. 3 από 27, από την ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ με ημερομηνία 31 Ιουλίου 2012
  10. σχετικό 10 : σελ. 1 από έννοιες και ορισμούς απογραφής πληθυσμού -κατοικιών έτους 2001.
  11. σχετικό 11 : από φωτοαντίγραφο εγγράφου Υπουργείου Εσωτερικών Διεύθυνση Εκλογών με θέμα «διαγραφή εκλογέων λόγω ανάκλησης των αποφάσεων καθορισμού της ιθαγένειας τους» με αρ. πρωτ. 15695/23-4-2012.
  12. σχετικό 12 : ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ με ημερομηνία 31 Ιουλίου 2012.
  13. σχετικό 13 : ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ με θέμα «διευκρινήσεις για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του νόμιμου πληθυσμού της Χώρας της απογραφής 2011» με ημερομηνία 1-8-2012.
  14. σχετικό 14 : βλέπε άρθρο «Γεωργαντά (ΕΛΣΤΑΤ) : φούσκωσαν το έλλειμμα του 2009», Euro today, 16-9-2011
  15. σχετικό 15 : άρθρο Ζωής Γεωργαντά από τον ιστοχώρο της με τίτλο «Μία ακόμα ασέλγεια του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ επί των στατιστικών μας στοιχείων : η παταγώδης αποτυχία της απογραφής πληθυσμού-κατοικιών», 24-5-2012
  16. σχετικό 16 : έκθεση της eurostat επί του Ελληνικού ελλείμματος και χρέους «report on Greek Government deficit and debt statistics» Ιανουάριος 2010, Βρυξέλλες.
  17. σχετικό 17 : άρθρο «επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή και διάσπαση της ευρωζώνης βλέπουν οι Γερμανικές τράπεζες Deutsche Bank &Commergbank –θανάσιμη αμαρτία για τον Γερμανό Τheo Waigel η είσοδος της Ελλάδας στο ευρώ», στην online τραπεζική εφημερίδα «Banking News», 20-6-2012.
Συνημμένα:
Αρχείο Περιγραφή Μέγεθος αρχείου
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (esxati-prodosia.pdf)esxati-prodosia.pdf 663 Kb

πηγή http://crimesagainstgreeks.com/attachments/article/67/esxati-prodosia.pdf

Δείτε σχετικά ( updated ): 

Πολίτευμα,

Διαρκής Κώδικας Νομοθεσίας 1ΑΖ – Το σύνολο της εκλογικής νομοθεσίας από το 1844 έως σήμερα

Ολόκληρο το Σύνταγμα της Ελλάδας σε μια σελίδα

GREEK ELECTION: Athens Bar Association declares June 17th election null and void, suspects criminal activity by John Ward

Βουλευτικές Εκλογές 2012: Έγκυρες ή Άκυρες; ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ!

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012: ΕΓΚΥΡΕΣ Ή ΑΚΥΡΕΣ ; (2)

Επιτροπή της Βενετίας – Κώδικας ορθών πρακτικών επί εκλογικών ζητημάτων

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ : Ο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΕΛΣΤΑΤ- Νόμιμος Πληθυσμός 2011 (9.903.268)

ΣτΕ 350/2011 – Αντισυνταγματικό το δικαίωμα ψήφου σε αλλοδαπούς

I Cannot Vote

Αν αυτό δεν είναι πραξικόπημα τότε τι είναι ;;; (!!!!)

5 comments on “ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΑΠΑΤΗΣ (10-10-2012)

  1. Στους εκλογικούς καταλόγους περιλαμβάνονται νομιμότατα και πολλά ονόματα ομογενών καθώς όσοι Έλληνες μεταναστεύουν στο εξωτερικό, παραμένουν Έλληνες πολίτες με πλήρη δικαιώματα και τα ονόματά τους δεν διαγράφονται από τους εκλογικούς καταλόγους.

    • Έλληνες μετανάστες

      Το 1897 η Ελλάδα χάνει τον Ελληνοτουρκικό πόλεμο, καταστρέφεται οικονομικά και της επιβάλλεται Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος. Η κακή οικονομική κατάσταση της χώρας, που θα γινόταν ακόμα πιο άσχημη με τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-13 και τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο που ακολούθησε, οδήγησε ένα μεγάλο αριθμό Ελλήνων στη μετανάστευση. Υπολογίζεται πως στην εικοσαετία 1900-1920 περίπου το 8% του συνολικού πληθυσμού της χώρας μετανάστευσε στο εξωτερικό, κυρίως στις ΗΠΑ και την Αυστραλία.[3] Αρκετοί επίσης κατευθύνθηκαν περίπου την ίδια εποχή στη Νότια Αφρική.

      Μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο παρατηρήθηκε δεύτερο κύμα μετανάστευσης είτε για πολιτικούς είτε για οικονομικούς λόγους. Οι πρώτοι αφορούν αρκετούς από τους ηττημένους κομμουνιστές του Εμφυλίου (ή Συμμοριτοπολέμου) που κατέφυγαν στις σοσιαλιστικές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, οι δεύτεροι έναν μεγάλο αριθμό Ελλήνων, ειδικά από τη Βόρεια Ελλάδα, που οδηγήθηκε κυρίως σε χώρες της Ευρώπης όπως η Γερμανία, το Βέλγιο, η Σουηδία, αλλά και στον Καναδά και την Αυστραλία. Η μετανάστευση στη Γερμανία μετά το 1960 γινόταν οργανωμένα, με την υπογραφή συμφώνου ανάμεσα στις δυο χώρες (Σύμφωνο Προσέλκυσης Εργατών). Στον πίνακα που ακολουθεί παρατίθενται ο αριθμός των Ελλήνων τις διασποράς, πρώτης, δεύτερης και τρίτης γενιάς, όπως καταγράφεται από τη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού:[4]

      Χώρα Πληθυσμός

      ΗΠΑ 3.000.000
      Αυστραλία 700.000
      Γερμανία 354.500
      Καναδάς 350.000
      Ουκρανία 250.000
      Μ. Βρετανία 212.000
      Ρωσία 180.000
      Νότια Αφρική 120.000
      Γεωργία 40.000
      Βέλγιο 25.000
      Βουλγαρία 25.000
      Βραζιλία 25.000
      Καζακστάν 20.000
      Σουηδία 20.000

      http://el.wikipedia.org/wiki/Δημογραφία_της_Ελλάδας

  2. Pingback: 22.02.2010 – 18.01.2013: Οι νομικές κινήσεις των πολιτών και η αδράνεια της δικαιοσύνης … | ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

  3. Pingback: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ( εκλογές Ιούνιος 2012) | Τόνοι καὶ Πνεύματα ….

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.