Έγκληση – μήνυση κατά του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγορίου Πεπόνη

Επιστολή των κ. Θεμιστοκλή και Εμμανουήλ Κουτεντάκη, Ιατρών. 

“Στις  15 οκτωβρίου του 2012 ημέρα Δευτέρα καταθέσαμε την υπ’αριθμόν ΑΒΜ:Β12/1147 μήνυση-έγκληση κατά του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγορίου Πεπόνη καθότι από τις 9 Νοεμβρίου του 2011 ενώ είχε ενημερωθεί με την υπ’αριθμόν πρωτ.117 καταγγελία μας  για την διάπραξη σοβαρότατων κατ’εξακολούθηση κακουργηματικών πράξεων και φοροδιαφυγή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ του Β’ Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Ηρακλείου,  μετά το πέρας ενός έτους, αγνοώντας δολίως τα αδιάσειστα στοιχεία της δικογραφίας δεν προέβη στις νόμιμες ενέργειες που υπάγονται στα καθήκοντα του συγκαλύπτοντας το οικονομικό έγκλημα κακουργηματικού χαρακτήρα εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και εις βάρος της περιουσίας μας.

Σας αποστέλλω την υπ’αριθμόν ΑΒΜ:Β12/1147 μήνυση-έγκληση κατά του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγορίου Πεπόνη που καταθέσαμε ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου στις 15 οκτωβρίου του 2012. Επίσης σας αποστέλλω την υπ’αριθμόν πρωτ.117 καταγγελία προς τον Οικονομικό Εισαγγελέα Γρηγόριο Πεπόνη.”

http://www.2810.gr/crete/index.php?option=com_content&view=article&id=30701:2012-10-15-20-50-52&catid=32:arthra-themata-more&Itemid=183

Δείτε εδώ  και την σχετική με το θέμα μήνυσή τους κατά του πρώην Υπουργού Υ.Π.Ε.Κ.Α Γιώργου Παπακωνσταντίνου (27/03/2012)  και στην συνέχεια δείτε την μήνυση κατά του εισαγγελέα και την προαναφερόμενη καταγγελία.

Και επειδή όλα έχουν την σημασία τους, δείτε και αυτό :
anipsios-peponi
Σύμφωνα με το www.makeleio.gr , ο συγκεκριμένος δικηγόρος είναι ανιψιός του κ. Πεπόνη.
εικόνα από odofragma-skas.blogspot.com

4 comments on “Έγκληση – μήνυση κατά του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγορίου Πεπόνη

  1. Pingback: 22.02.2010 – 18.01.2013: Οι νομικές κινήσεις των πολιτών και η αδράνεια της δικαιοσύνης … | ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

  2. Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ σας υποβάλω την αναφορά αυτή κατά του Εισαγγελέα κυρίου ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ

    ΑΝΑΦΟΡΑ 16/10/2012

    ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

    Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ σας υποβάλω την αναφορά αυτή με τα πραγματικά και αληθινά γεγονότα κατά του Εισαγγελέα κυρίου ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ και κατά παντός υπευθύνου

    ΙΣΤΟΡΙΚΟ
    Εδώ και λίγο καιρό στα μέσα ενημέρωσης διαρρέουν έγγραφα της δικαιοσύνης για μεγάλες υποθέσεις που χειρίζεται ο καταγγελλόμενος κ.Εισαγγελέας η Υπηρεσία μας βλέποντας αυτή την κατάσταση αποφάσισε να ερευνήσει το θέμα και να σας αναφέρει τις πιθανές πηγές διαρροής των εγγράφων.
    Την 15/10/2012 και ώρα 16.00 πήγα έξω από τα γραφεία του ΣΔΟΕ όπου στεγάζετε και η υπηρεσία του Οικονομικού Εισαγγελέα και έξω από τους κάδους των απορριμμάτων ήταν πεταμένες στα σκουπίδια δύο μαύρες μεγάλες σακούλες και περιείχαν τα έγγραφα που σας υποβάλω.
    Τα έγγραφα αυτά αν έπεφταν σε χέρια δημοσιογράφων θα γινόταν σάλος αν έπεφταν στα χέρια κακοποιών μπορούσαν να γίνουν πολλές παράνομες πράξεις.
    Πχ αναφορά στρατηγού κατά Άκη Τζοχανζοπουλου, άνοιγμα λογαριασμού στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία σε Πασίγνωστο Τραπεζίτη, άνοιγμα λογαριασμού στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία σε Πασίγνωστη κυρία, πολλά έγγραφα με υπηρεσιακά θέματα και προσωπικά δεδομένα πολιτών και υπαλλήλων καθώς και λειτουργών της δικαιοσύνης, επίσης προσωπικές χειρόγραφες σημειώσεις του κ. Εισαγγελέα.

    Παρακαλώ λάβετε γνώση για τα νόμιμα.

    Με τιμή

    Δημήτρης Γεωργακόπουλος
    Πρόεδρος ΣΕΑ
    Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012, 02:57

    http://www.zougla.gr/blog/article/616876

  3. Φύλο της 24/11/12 εφημερίδας της ΣΕΑ

    Προς τον
    Κ. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου
    κ. Υπουργό Οικονομικών
    κ. Υπουργό Εξωτερικών

    Σας γνωρίζω ότι
    κάτι περίεργο μπορεί να συμβαίνει με τις υπηρεσίες των οικονομικών Εισαγγελέων αφού έγινε τόσος μεγάλος σάλος με την διαρροή της λίστας λαγκαρντ και άλλων εγγράφων ΗΜΕΡΑΣ !!!!!! των Οικονομικών Εισαγγελέων σήμερα η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 δημοσιεύει έγγραφα που έχουν στην δικογραφία οι Εισαγγελείς και δημοσιεύει έγγραφο της 15/11/2012 του Αναπληρωτή οικονομικού Εισαγγελέα κ. Σπύρου Μουζακιτη προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Εξωτερικών για τα 160.000.000. εκατομμύρια ευρώ που έχουν διατεθεί τα έτη 2009, 2010 και 2011.

    Επειδή γυρίζω που έχουν διατεθεί τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ σύμφωνα με αναφορά μου προς τον κ Εισαγγελέα έχω αναφέρει την διαρροή αυτή των μυστικών κονδυλίων και οι διαρροή τους καθώς και η δημοσίευση του μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα εθνικά συμφέροντα κρίνω ότι με τις διαρροές από τα γραφεία των Εισαγγελέων είναι πάλη πιθανών να διαρρεύσουν κρίνω σκόπιμο το Υπουργείο Εξωτερικών να μην δώσει τα συγκεκριμένα έγγραφα για λογούς εθνικής ασφαλείας διότι όπως βλέπω τα πράγματα θα είναι πάλι όλα δημοσιευμένα στον τύπο.

    Όταν μάλιστα μέσα στο έγγραφο του κ. Εισαγγελέα υπάρχουν και πολιτικές απόψεις ((όπως η χώρα βρίσκετε σε δανεισμό )) και οι (( δαπάνες και υπερβάσεις των ειδικών κονδυλίων είναι πέραν των προϋπολογισθέντων )).

    Τέλος σας γνωρίζω ότι από το φαξ του ΣΔΟΕ έφυγαν από υπάλληλο τις τελευτές μέρες έγγραφα προς την Τοπική οργάνωση Βριλησσίων του ΣΥΡΙΖΑ.

    Δημήτρης Γεωργακόπουλος

    Εκδότης διευθυντής και κατά νόμο υπεύθυνος αριθμός εντύπου 2068
    όλα είναι δημοσιευμένα τώρα στην ζούγκλα στο ΒLOG για να βρίσκεται θα γράφεται στην αναζήτηση του BLOG sea2010

    http://www.zougla.gr/blog/article/638441

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.