Μόνο οι δικτάτορες κλείνουν την δημόσια τηλεόραση [βίντεο]

Μόνο τα ολοκληρωτικά καθεστώτα κλείνουν την δημόσια τηλεόραση και το κάνουν όταν φοβούνται την ανατροπή τους ! Η δημόσια τηλεόραση είναι το μοναδικό δίκτυο εθνικής εμβέλειας και γι΄αυτό ένα φοβερό όπλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον της εξουσίας. Σας θυμίζω ότι η ΕΡΤ κλείνει για δεύτερη φορά, μόνο που τώρα ήταν ήδη  δικό τους  εργαλείο.

Κατοχή – Ανακοίνωση ραδιοφωνικού σταθμού Αθηνών 1941-2013

Η ΕΡΤ ανήκε στην κατοχική τρόικα εσωτερικού. Δική τους ήταν. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΛΥΣΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ;;; Γιατί παραιτήθηκαν από το τεράστιο πλεονέκτημα που η ΕΡΤ τους παρείχε ;;

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΟΠΛΑ . 

Διδάχτηκαν από την ιστορία και έδρασαν ανάλογα για να μην πάθουν αυτό που έπαθε ο Τσαουσέσκου το 1989 . Αν το ξεχάσατε σας υπενθυμίζω ότι έπεσε όταν έχασε τον έλεγχο της δημόσιας τηλεόρασης. 

Άλλωστε η ίδια η κυβέρνηση έκανε λόγο για “έκτακτη περίπτωση εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης για την αντιμετώπιση  κατεπείγοντος θέματος “

Σχετικό: 

Δείτε πως έκλεισαν την ΕΡΤ σε μόλις λίγες ώρες. Τα 2 ΦΕΚ της κατάργησης της ΕΡΤ

One comment on “Μόνο οι δικτάτορες κλείνουν την δημόσια τηλεόραση [βίντεο]

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.