Εξώδικο για μεταναστευτικό, δημοψήφισμα κλπ

 

Αίγιον 30-03-2016

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Των:

ΚΑΪΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΩΤΗΣ

ΚΑΤΑ

Του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως αυτό απαρτίζεται από τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους, και τον Πρόεδρο αυτού Κύριον Γιώργο Ντίνο (τηλ.: 26913-60640):

Του κου Θανάση ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, Δημάρχου Αιγιαλείας, ενοίκου Δημοτικού Μεγάρου Αιγίου, οδός Ανδρέου Λόντου.

ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καταθέτουμε την επιστολή μας προς τον κο Δήμαρχο και κάθε υπεύθυνο. Παρακαλούμε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος να ενημερωθεί ο κος Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο και πάς εις όστις φέρει έννομη ευθύνη και αποτελεί αρχή αποφάσεων και ενεργειών.

Κύριε Δήμαρχε,

Όπως πληροφορούμεθα από δημοσιεύματα εφημερίδων, φαίνεται ότι πρωτοστατείτε για την έλευση –στην περιοχή μας και μάλιστα κοντά στην πόλη του Αιγίου και εν γένει στον αστικό ιστό της Αιγιάλειας– παράτυπων μεταναστών (λαθρομεταναστών), ενδεχομένως ή εν δυνάμει, ισλαμιστών, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι λιποτάκτες από τη Συρία, δηλονότι και το νεαρό της ηλικίας τους.

Ως γνωστόν μεταξύ αυτών παρεισέφρησαν και λαθρομετανάστες από άλλα ασιατικά και αφρικανικά κράτη, καθώς και –σε συντριπτική μειοψηφία– αριθμός οικογενειών από εμπόλεμες περιοχές.

Δεν αγνοείτε ότι από τα μέσα του 20ου αιώνα, υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση μιγαδοποίησης του ευρωπαϊκού πληθυσμού (Σχέδιο Κουντενχόβε-Καλέργκι), ήτοι και πρωτίστως των Ελλήνων, και στη συνέχεια όλων των Ευρωπαϊκών λαών, και τούτο προς εκγαθίδρυση της «Πανευρώπης» και διευκόλυνση της Παγκοσμιοποίησης.

Σε αυτό το πνεύμα, άλλωστε, η εθνική νομοθεσία [ΦΕΚ Αρ. Φ. 2631 – 7/12/2015] προσδίδει πλέον προτεραιότητα στην εργασία παράτυπων μεταναστών, αντί των Ελλήνων!

Δεν αγνοείτε ότι από τα μέσα του 20ου αιώνα, υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση μιγαδοποίησης του ευρωπαϊκού πληθυσμού (Σχέδιο Κουντενχόβε-Καλέργκι), ήτοι και πρωτίστως των Ελλήνων, και στη συνέχεια όλων των Ευρωπαϊκών λαών, και τούτο προς εκγαθίδρυση της «Πανευρώπης» και διευκόλυνση της Παγκοσμιοποίησης.

Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να  καταστραφεί η  ταυτότητα  και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων.

Αυτό δεν γίνεται  για  ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας ευρωπαϊκών οδηγιών που έχουν εκδοθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία. Προς τιμήν του ιδρύθηκε το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove-Kalergi, με το οποίο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια, οι Ευρωπαίοι οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην προώθηση του εγκληματικού  σχεδίου του. Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν είναι η Angela Merkel και ο Herman Van Rompuy. ….

Σε αυτό το πνεύμα, άλλωστε, η εθνική νομοθεσία [ΦΕΚ B 2631 /07-12-2015] προσδίδει πλέον προτεραιότητα στην εργασία παράτυπων μεταναστών, αντί των Ελλήνων!

Δεν αγνοείτε επίσης ότι κυριαρχεί μία γενικευμένη σύγχυση, και στους κατοίκους της περιοχής μας, μεταξύ του εξοβελισμού και της σφαγής των Ελλήνων της Μικράς Ασίας οι οποίοι εκδιώχθηκαν βάρβαρα και με αναμφισβήτητη βία και έφθασαν ως πρόσφυγες, από την εκεί Ελλάδα, στα πατρώα εδάφη, με την σημερινή εποικιστική αθρόα μετακίνηση των παράτυπων μεταναστών.

Τέτοια σύγχιση στην περιοχή μας που δέχθηκε φιλόξενα στις γειτονιές της, τους Έλληνες Μικρασιάτες, δεν μπορεί να υπάρξει!

Και τούτο, διότι είναι χαρακτηριστικό των Ελλήνων ότι, εν καιρώ πολέμου, από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι και σήμερα, δεν διέφυγαν τον κίνδυνο ως «μετανάστες» αλλά αντίθετα υπερασπίσθηκαν την Χώρα τους, αντίθετα από τους πληθυσμούς που εισρέουν μαζικά. Άλλωστε, όσοι το έπραξαν λογίζονταν λιποτάκτες ή προδότες, και εκτελούνταν.

Φαίνεται σημαντικό να προσδιοριστούν αυτές οι ουσιώδεις ιστορικές διαφορές, που φέρνουν σύγχυση στην γνώμη των Αιγιαλέων δημοτών.

Απορρέει από τον συνδιασμό των Συνταγματικών και νομοθετικών διατάξεων ότι, όποια πολιτική Αρχή ή Εξουσία, ακόμα και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εφαρμόζει παράνομες και αντισυνταγματικές διατάξεις, είναι υπόλογος και στην Ποινική Δικαιοσύνη.

Με την απρόβλεπτη μεταστροφή του αποτελέσματος του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, οι αποφάσεις της Κυβέρνησης δεν νομιμοποιούνται πλέον στην αποδοχή και την συνείδηση του Ελληνικού λαού, συμπεριλαμβανομένων των πολιτών της Αιγιάλειας.

Με αυτήν την ευκαιρία, σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου για σύσταση συμμορίας και κατάλυση και παράδοση της χώρας σε εχθρικά συμφέροντα.

Συνεπώς, η εφαρμογή αντισυνταγματικών διατάξεων και από την Δημοτική Αρχή, την καθιστά υπόλογο, ποινικά, και για εσχάτη προδοσία.

Συγκεκριμένα, γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει λαϊκή βούληση στην Αιγιάλεια και την περιοχή Καλαβρύτων για τυχόν υποδοχή παράτυπων μεταναστών.

Η Εθνική μας Επέτειος της Ανεξαρτησίας, δεν επιτρέπει, αυτούς που διώξαμε με ποτάμια αίματος και έπειτα από 400 χρόνια σκλαβιάς κάτω από μουσουλμανικό ζυγό, να τους φέρουμε πάλι εδώ. Διαφωνούμε δε ρητώς, με την τυχόν συμμετοχή σας στην εκχώρηση ελληνικού εδάφους για τις λεγόμενες Ε.Ο.Ζ. και για την αντικατάσταση του εγχώριου εργατικού δυναμικού με παράτυπους μετανάστες, γνωρίζοντας ότι εάν αυτό το σχέδιο εφαρμοστεί σε όλη την Ελλάδα θα στοιχίσει σε βάθος διετίας, 20 δισ. στον ελληνικό λαό, επιπροσθέτως των 6 δισ. προσφερομένων στους Τούρκους προς διευκόλυνση της διακίνησης, και των 750 εκατ. προς την Κυβέρνηση για να μοιρασθούν, όπως αυτοί νομίζουν, τα «αργύρια της προδοσίας».

Την επιβεβαίωση της ύπαρξης σχεδίου εποικισμού επιβεβαιώνει άλλωστε η παρουσία του ΝΑΤΟ στα χωρικά μας ύδατα η οποία ουδόλως απέτρεψε, μείωσε ή σταμάτησε, μέχρι σήμερα, τις εισροές των λεγόμενων “μεταναστών”.

Ενιστάμεθα διότι δεν ερωτήθηκε ο λαός της Αιγιάλειας για τις προθέσεις σας!

Αναλαμβάνετε τεράστιες ευθύνες με το να επιτρέψετε την έλευση αλλοφύλων (όπως επιβάλει η «Νέα Τάξη») πιθανώς και συχνά, εξτρεμιστών και τζιχαντιστών, ήτοι εν δυνάμει δολοφόνων, όπως καταγγέλει η Ένωση Λιμενικών έπειτα από τα πρόσφατα επεισόδια στον Πειραιά.

Πώς θα προφυλάξετε την Αιγιάλεια από ανάλογες τυχόν ενέργειες, και εκτροπές;

Ποιές οι συντονισμένες ενέργειές σας με τις ισχνές και, χωρίς πλέον μέσα, Αστυνομικές Δυνάμεις του τόπου;

Το παράδειγμα των πρόσφατων μακελειών σε Γαλλία και Βέλγιο (ότι αφορά την Ευρώπη, αλλά και σε άλλες ισλαμοκρατούμενες περιοχές της γης), δεν σας συνετίζει;

Η ασφάλεια των δημοτών σας, σάς αφήνει αδιάφορο;

Εμείς, ως ευαισθητοποιημένοι και ενεργοί πολίτες της Αιγιάλειας είμαστε ανήσυχοι και εκφράζουμε την αγωνία μας με το παρόν.

Οι Θρησκευτικές και Πολιτισμικές διαφορές είναι τεράστιες και η Ιστορία τις απέδειξε, αγεφύρωτες.

Εάν εμείς, οι γηγενείς κάτοικοι, οι Έλληνες, έχουμε σε απανταχού θέα τον σταυρό μας, πώς μας εγγυάστε, μέχρι σήμερα, τον έλεγχο της αντίδρασης των αλλοθρήσκων και αλλοφύλων, και μάλιστα όταν χτυπάνε και οι καμπάνες των εκκλησιών μας.

Θα υποκύψουμε στις απαιτήσεις τους ή θα αντιδράσουμε εμείς, με πρωτοβουλία μας και με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την διατήρηση της ειρηνικής διαβίωσης στον τόπο μας;

Επιθυμείτε την αναρχία στην περιοχή μας όπου οι πολίτες της Αιγιάλειας θα αυτοαμύνονται;

Πώς εσείς σκοπεύετε να μας προστατεύεστε από την επικείμενη εφαρμογή και εδώ, από αυτούς, της Σαρία;

Ενιστάμεθα διότι δεν ερωτήθηκε ο λαός της Αιγιάλειας για τις προθέσεις σας!

Αναλαμβάνετε τεράστιες ευθύνες με το να επιτρέψετε την έλευση αλλοφύλων (όπως επιβάλει η «Νέα Τάξη») πιθανώς και συχνά, εξτρεμιστών και τζιχαντιστών, ήτοι εν δυνάμει δολοφόνων, όπως καταγγέλει η Ένωση Λιμενικών έπειτα από τα πρόσφατα επεισόδια στον Πειραιά.

Πώς θα προφυλάξετε την Αιγιάλεια από ανάλογες τυχόν ενέργειες, και εκτροπές;

Ποιές οι συντονισμένες ενέργειές σας με τις ισχνές και, χωρίς πλέον μέσα, Αστυνομικές Δυνάμεις του τόπου; Ή μήπως θα υποκατασταθούν οι ελληνικές Αστυνομικές Δυνάμεις από αλλοδαπές;

Το παράδειγμα των πρόσφατων μακελειών σε Γαλλία και Βέλγιο (που αφορά την Ευρώπη, αλλά και τις άλλες ισλαμοκρατούμενες περιοχές της γης), δεν σας συνετίζει;

Η ασφάλεια των δημοτών σας, σας αφήνει αδιάφορους;

Εμείς, ως ευαισθητοποιημένοι και ενεργοί πολίτες της Αιγιάλειας είμαστε ανήσυχοι και εκφράζουμε την αγωνία μας με την παρούσα.

Οι Θρησκευτικές και Πολιτισμικές διαφορές είναι τεράστιες και η ιστορία τις απέδειξε, αγεφύρωτες.

Σας είναι, με βεβαιότητα, γνωστοί, οι βιασμοί αρσενικών και θηλυκών από τους αλλοφύλους σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης, όπως και στην Χώρα μας.

Γνωρίζετε τον βιασμό επτάχρονου κοριτσιού στην Ειδομένη.

Ανησυχούμε βαθειά για την σεξουαλική εκτόνωση των νέων μωαμεθανών αρρένων, οι οποίοι θεωρούν την γυναίκα ως υποδεέστερο είδος, την κακοποιούν, την ακρωτηριάζουν.

Δεν αγνοείτε ότι στη Σουηδία δεν μπορούν, πλέον, τα ντόπια παιδιά να πάνε με ασφάλεια στο σχολείο τους εξ αιτίας του bullying των αλλoφύλων.

Είστε ενημερωμένος σχετικά με το ότι, και στον Νομό μας, στην Πάτρα, υπάρχουν τέτοια συμβάντα συμμοριών αλβανών μωαμεθανών και λοιπών μουσουλμάνων, στα σχολεία.

Πλέον, δεν πρόκειται για μετριοπαθείς και ειρηνικούς μουσουλμάνους, όπως π.χ. οι Έλληνες Πομάκοι της Θράκης (με καταγώγη από Ελληνικό αρχαίο φύλλο), ή οι μουσουλμάνοι Σύριοι, Ιρακινοί, Λιβανέζοι που νικούν κατά κράτος τους τζιχαντιστές, παραμένοντας και μαχόμενοι στις πατρίδες τους μαζί με Χριστιανούς, Αλεβίτες, Κούρδους κλπ., αλλά πρόκειται για ηττημένους, εκ των πεδίων των μαχών, μελών της Αλ Νούσρα και του ΙSIS, μεταμφιεσμένοι και ξυρισμένοι, που έχουν ήδη απεικονιστεί φωτογραφικά βαστώντας ως «τρόφαια» τα κεφάλια των αθώων θυμάτων τους.

Πρόκειται για χρηματοδοτούμενες μετακινήσεις με σκοπό την μετοίκησή τους από τον Τούρκικο κορβανά.

Είμαστε, ωστόσο, βέβαιοι ότι αντιλαμβάνεσθε ότι κάθε έθνος έχει διαφορετικά ιδιώματα και πολιτισμό και είναι φυσικό επακόλουθο η σύσταση συμμοριών και γκέτο, όταν άτομα δαιφορετικών φυλών, με χάσμα εθίμων και πολιτισμική αβυσσώδη αντίθεση με την τοπική κοινωνία, εγκατασταθούν μόνιμα και όχι ως περαστικοί στην ήδη δεινοπαθούσα από την κρίση περιοχή μας, ιδίως, όταν αυτοί, οι μωαμεθανοί στην Θρησκεία, θα ενοχλούνται, μάλιστα, με το παραμικρό.

Συμφωνείτε στην δημιουργία πολυσπερμίας και μωσαϊκού φυλών, όπως στις Η.Π.Α., οι οποίες είναι μίγμα λαών;

Θα αποφασίσετε να εκχωρήσετε εδάφη Ελληνικά σε αλλοφύλους οι οποίοι σε βάθος χρόνου θα είναι οι νέοι επικυρίαρχοι;

Δεν διαβλέπετε το σχέδιο των εχθρών μας το οποίο είναι η αλλοίωση του πληθυσμού;

Δεν γνωρίζετε ότι ήδη ξεσηκώθησαν τα Ιωάννινα, η Κρήτη, στην οποία σχεδόν όλα τα Δημοτικά Συμβούλια είναι αντίθετα σε τέτοια «φιλοξενία», και άλλα μέρη, ενάντια στο σχέδιο αφελληνισμού;

Αγνοείτε ότι άλλες περιοχές και πόλεις της πατρίδος μας δεν δέχονται παράτυπους μετανάστες, Σύριους, Ιρανούς και Κούρδους λιποτάκτες, πολλάκις και τζιχαντιστές ανάμεσά τους, και δεν μερίζονται τα αργύρια της προδοσίας;

Σκοπεύετε να συζητήσετε, έστω, την εύρεση χώρων ή τοποθεσιών υποδοχής ή φιλοξενίας, όταν γνωρίζετε πλέον τις συνέπειες, αλλά και την έντονη αντίδραση του κόσμου της Αιγιάλειας;

Έχετε διάθεση να δολοφονήσετε και το τελευταίο απομεινάρι τουρισμού στην περιοχή μας, με αποτέλεσμα να μην πλησιάζει επισκέπτης στις παραλίες μας, εθελοτυφλώντας στο ότι η Αιγιάλεια φιλοξενεί ένα Μέγα Σπήλαιο, την Αγία Λάυρα, εμβληματικά Εθνικά Μνημεία όχι μόνον Θρησκευτικού ενδιαφέροντος, αλλά και της Νεωτέρας Ιστορίας και της Παλιγενεσίας του Έθνους, αλλά και την Ιερά Μονή Ταξιαρχών, κ.ά. πολλά;

Οποιαδήπε τυχόν απόφαση υποδοχής ή επιλογής σημείων φιλοξενίας, προσβάλει το ένδοξο παρελθόν αυτού του τόπου, ὀπου μαζί με τα Καλάβρυτα και την εμβληματική Αγία Λαύρα αποτελούν τα σημεία έναρξης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα από αυτούς ακριβώς τους «αγαρηνούς» που θέλετε να επιτρέψετε να μας κουβαληθούν, ξανά!

Αυταπατάσθε για τα αίματα ηρώων και μαρτύρων, τα οποία, σας διαβεβαιούμε, δεν πήγαν άδικα χαμένα μέχρι τυχόν να έρθετε εσείς να τους διαγράψετε με μία ανεξήγητη βιασύνη.

Δεν απωλέσαμε την αρχέγονη αίσθηση της φιλοξενίας, αλλά διαβλέπουμε με διαύγεια τον κίνδυνο επικοισμού, αλλοίωσης και αφανισμού της ελληνικότητας μας.

Εσείς, αδιαμφισβήτητα, φάσκετε και αντιφάσκετε την ίδια στιγμή που, ενώ εκδίδετε, με δαπάνη του Δήμου, βιβλίο για την Μυστική συνέλευση της Βοστίτσας και τον Αντρέα Λόντο που απελευθέρωσε το Αίγιο πρώτο από άλλες πόλεις, ταυτόχρονα, δεν υπηρετείτε την ένδοξη ιστορία του τόπου μας με το να πρωτοστατείτε στην μετεγκατάσταση των παρανόμων μεταναστών και την εποικιστική άλωση του τόπου μας, ξανά.

Γνωρίζετε ότι δεν θα δεχθούμε ποτέ αυτή σας την απόφαση, διατί καταγόμαστε από απροσκύνητους προγόνους, ενώ εσείς πάτε γυρεύοντας να χαρακτηριστείτε με μελανά χρώματα στην ιστορία του τόπου σαν σύγχρονος Εφιάλτης που απεμπολεί την ειρήνη του τόπου μας με τα τριάκοντα αργύρια της προδοσίας.

Η εμμονή σας αντιβαίνει στο συμφέρον της περιοχής μας και, διασταλτικά, στο συμφέρον του Έθνους μας.

Τρέφετε αυταπάτες, διότι αναλαμβάνετε ποινική και αστική ευθύνη για ό,τι συμβεί στα παιδιά μας και σε κάθε αδύναμο ενήλικα εξ αιτίας των πολιτικών σας.

Η απόφαση των παραπάνω Δήμων αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να επιβάλλει η κεντρική εξουσία στην τοπική κοινωνία, με το «έτσι θέλω» τέτοιες αποφάσεις, όπως ψευδώς ισχυρίζεστε.

Πρέπει να είστε και εσείς πρόθυμος – όπως και θεωρούμε ότι ενδεχομένως, είστε – αλλά και πρωτεργάτης για να επιβληθούν οι Κεντρικές αποφάσεις.

Έχετε την υποχρέωση να ανιδράσετε όταν, έκδηλα και πασιφανώς, καταστρατηγούνται οι νόμοι και το Σύνταγμα, όταν η λαϊκή βούληση εναντιώνεται και σας καλεί:

Σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 120 του Συντάγματος:

« Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων».

Σήμερα οι περισσότεροι από τους ψηφιζόμενους νόμους του Κράτους είναι αντισυνταγματικοί, δεν συμφωνούν με αυτό, συνεπώς η εφαρμογή τους δεν αποτελεί πλέον «θεμελιώδη υποχρέωση των Ελλήνων».

Σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 120 του Συντάγματος (ακροτελευταία διάταξη):

«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Φεύ! Αλλοίμονο κε Δήμαρχε! Καί είσθε νομικός ! Δεν πρέπει να υπάρχουν αστικές περιοχές που δεν θα τις αγγίζει ο νόμος, δεν πρέπει να υπάρχουν μαζικές ταραχές. Ούτε εξεγέρσεις μεταναστών. Και δεν πρέπει να υπάρχουν συμμορίες που θα κυνηγάνε τις γυναίκες και τις κόρες μας!

Γνωρίζετε βεβαίως άπαντες κκ, ότι έχετε προσαυξημένη ευθύνη των αποφάσεων και ενεργειών σας .

Η ιστορία ανέδειξε πολλάκις ότι την εξουσία αναλαμβάνει ο λαός, όταν το Σύνταγμα της Χώρας καταλύεται βιαίως.

Σας ενημερώνουμε δε, επισήμως, με την παρούσα, ότι ΗΔΗ έχει κατατεθεί και στην Εισαγγελία Αιγίου ιερή δήλωση-αίτηση εφαρμογής του άρθου 120 – με αριθμό πρωτοκόλλου 1810/18/6/2015.

Όπως το αντιλαμβάνεστε, προτεραιότητα για ημας τους υπογράφοντες και ουχί μόνον, έχει πρωτίστως η προστασία της Αιγιάλειας, των πολιτών της, και της Χώρας μας.

Στις Δημοτικές Εκλογές υποσχεθήκατε να προστατέψετε τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας και ΟΧΙ να της επιβάλλετε ανεπιθύμητη υποχρεωτική συγκατοίκηση με ξένους αλλοεθνείς, οι οποίοι μάλιστα δεν διστάζουν να αιματοκυλίσουν τις περιοχές που τους φιλοξενούν μόλις πάρουν εντολή από τους θρησκευτικούς ηγέτες τους.

Γνωρίζετε, με βεβαιότητα, ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΣΑΣΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ σε περίπτωση που αναφερόσασταν σε τέτοιο ενδεχόμενο συγκατοίκησης.

Εάν λοιπόν θέλετε εσείς την φιλοξενία παρανόμων μεταναστών και προσφύγων, ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, να δώσετε το καλό παράδειγμα στους συμπολίτες μας, και να τους δεχθήτε και να τους φιλοξενήσετε, πρώτιστα, εσείς, στο δικό σας σπίτι, όπως μας προτρέπετε από τον τύπο, ώστε να αναλάβετε με το παράδειγμά σας, πλήρως, την ευθύνη για ό,τι συμβεί με τον ερχομό των λαθρομεταναστών, παράτυπων μεταναστών, προσφύγων και λοιπών επικοιστών, διότι έχουμε ήδη διαπιστώσει τί συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα, και αυτά που έρχονται…

Σας θέτουμε όλους προ των ευθυνών σας και ενώπιον του Συντάγματος και του νόμου, εάν …τυχόν ψηφίσετε θετικά υπέρ της δημιουργίας τέτοιων κέντρων (“Hot spots”).

Σας καλούμε επίσης δια της παρούσας, σε τοπικό Δημοψήφισμα, αφού το επίμαχο θέμα εδράζεται άμεσα σε σοβαρό κοινωνικό ζήτημα επί ψηφισθέντων νομοσχεδίων (άρθ. 44 Συντ).

Στην περίπτωση που παρά τις καταγγελίες μας επιμείνετε στην παράνομη και πρωτίστως αντισυνταγματική απόφασή σας να μην απορρίψετε την προσέλευση των λαθρομεταναστών στην περιοχή μας, τότε εμείς οι πολίτες της Αιγιάλειας, ως γηγενείς Έλληνες και όχι η δοτή κυβέρνηση και τα μίσθαρνα όργανά της, θα πράξομε κατά το Σύνταγμα.

Ενδεικτικά σας καταγγέλλομε :

Οι αλλοεθνείς αυτοί κατά ποσοστό πλέον του 90% ! έχουν εμφιλοχωρήσει παρανόμως (χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα και δίχως να υπόκεινται στους απαραίτητους ελέγχους) στην Ελλάδα μας.

Η απέλαση τους από την Ελλάδα και η εγγραφή τους στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθυμήτων Αλλοδαπών/ΕΚΑΝΑ (ν. 3386/2005) αποτελούν μέτρα που το Ελληνικό Κράτος υποχρεούται να λαμβάνει σε βάρος αλλοδαπών υπηκόων εφόσον κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι δημόσιας τάξης και ασφάλειας, οι οποίοι όντως ! Συντρέχουν!

Η διαδικασία  αναγνώρισης της προσφυγικής ιδιότητας  δεν συντελείται επαρκώς… ενώ “επισπεύδεται” τάχιστα η διαδικασία παροχής άλλου είδους διεθνούς προστασίας (επικουρική προστασία ή ανθρωπιστικό καθεστώς) στην συντριπτική πλειοψηφία των αλλοεθνών που εισέρχονται ανεξέλεγκτα στην χώρα μας, τους οποίους σκοπεύετε να μας επιβάλλετε-δηλαδή τους “αχαρτογράφητους” λαθρομετανάστες!

Περαιτέρω, οι “τάχιστα και πάσει θυσία” (αλλοεθνείς/λαθροεισελθέντες) αναγνωρισμένοι όμως ως πολιτικοί (!) πρόσφυγες εξομοιώνονται με τους Έλληνες πολίτες ως προς την παρεχόμενη από το Δημόσιο πρόνοια και συνδρομή και το δικαίωμα σε παροχές κοινωνικής ασφάλισης (άρθρα 23, 24 ΝΔ 3989/1959). Περαιτέρω προβλέπεται από το ΠΔ 266/1999 (άρθρα 15-17) σε συνδυασμό με την ΥΑ 139491/16-11-2006 (ΦΕΚ Β 1747) ότι οι “πολιτικοί πρόσφυγες” και οι αλλοδαποί “με άδεια διαμονής για ανθρωπιστικούς λόγους” είναι δικαιούχοι δωρεάν ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης και την απολαμβάνουν με μόνη την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας πρόσφυγα ή του ειδικού δελτίου παραμονής στις υπηρεσίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας! Ενοσω οι Ελληνες λιμοκτονούν ανασφάλιστοι! Αν οι ανθρωπιστικοί λόγοι συνίστανται σε λόγους υγείας τότε ο αλλοδαπός με “σχετική” (!) άδεια παραμονής δικαιούται και πιστοποιητικό κοινωνικής προστασίας, εφόσον υπάρχει αποδεδειγμένα (?) πρόβλημα υγείας (ΥΑ 139491/16-11-2006).

Κρατούμε δε στην διάθεσή μας, έτερα επιπλέον στοιχεία τα οποία θα προσθέσομε κατά την περαιτέρω κατά νόμον και Σύνταγμα άσκηση πάντων των νομίμων δικαιωμάτων μας.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΖΗΤΑΜΕ

Όπως εγγράψετε την παρούσα ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην Ημερησία διάταξη του επερχομένου Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και κάθε Δημοτικού Συμβουλίου μέχρις πλήρους γνώσεως όλων των εμπλεκομένων εις ψηφοφορίας, να δώσετε δε δημόσια γνώση και ανάγνωση της παρούσης σε όλα τα μέλη ανεξαιρέτως των παρατάξεων, όπως επίσης και να τεθεί προς ψήφιση αυθημερόν στην επομένη ψηφοφορία και ει δυνατόν σε κάθε ψηφοφορία, προκειμένου να έλθει εις πλήρη γνώσιν το κάθε μέλος.

Με την ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μας εκ της περιγραφομένης στην παρούσα, αιτίας, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει νομίμως την παρούσα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να επιδοθεί στον Δήμαρχο Αιγιαλείας, κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, και σε κάθε μέλος ξεχωριστά, νομίμως εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρό του κ. Γεώργιο Ντίνο, εδρευόντων στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αιγίου επί της οδού Ανδρέου Λόντου, προς γνώση των και για νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς αυτήν ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεως.

 

Αίγιον 30-03-2016

Οι εξωδίκως διαμαρτυρόμενοι Αιγιαλείς πολίτες, ενέργεια την οποίαν προσυπογράφει πλήθος Αιγιαλέων.

Ακολουθούν τα εξής συνημμένα στο επισυναπτόμενο DVD:

1) Κείμενο γραμμένο από πολλούς Αιγιαλείς πολίτες σχετικά με το θέμα.

2) Βίντεο στο DVD στο οποίο αποκαλύπτεται ότι οι αρχές ψεύδονται και εξ αυτού συνάγεται αβίαστα ότι πρόκειται περί σχεδίου. (Δήλωση ΣΟΚ οι αρχές μας λένε ΨΕΜΜΑΤΑ για τους πρόσφυγες.mp4)

3) Βιντεο στο DVD σχετικά με το σχέδιο της συμμορίας των πολιτικών και την εφαρμογή του στο ΚΑΛΑΙ της Γαλλίας (Δείτε τι έρχεται. Διαδώστε το. Ξυπνήστε.mp4)

4) Έγγραφο σε pdf μορφή στο οποίο αποκαλύπτεται(ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ! (βιντεο) | ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.pdf) ότι όσοι έρχονται δεν είναι από την Συρία αλλά υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο, στο οποίο είναι υποταγμένοι οι κυβερνήτες των διαφόρων χωρών μεταξύ των οποίων και η δική μας, ώστε να έχουμε εσχάτη προδοσία.

Ακολουθεί κείμενο γραμμένο από πολλούς Αιγιαλείς … εις γνώσιν του Δ.Σ. και κάθε υπευθύνου…

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΤΑ

ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Μ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ*

Κατεπείγον. Κύριε δήμαρχε, όπως πληροφορούμεθα από δημοσιεύματα εφημερίδων ότι πρωτοστατείτε για την έλευση – στην περιοχή μας και μάλιστα κοντά στο Αίγιο -λαθρομεταναστών ισλαμιστών οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι λιποτάκτες από τη Συρία, δηλονότι και το νεαρό της ηλικίας τους. Ως γνωστόν μεταξύ αυτών παρεισέφρησαν και λαθρομετανάστες από άλλα ασιατικά κράτη.

Σύμφωνα λοιπόν με το σχέδιο Καλέργη του 1919 στόχος είναι η μιγαδοποίηση του λευκού πληθυσμού, των Ελλήνων πρώτα, και στη συνέχεια των Ευρωπαίων. Μάλιστα δε το ΦΕΚ Αρ. Φ. 2631(7 Δεκ. 2015)της δωσιλογικής κυβέρνησης παρέχεται προτεραιότητα στην εργασία, έναντι των Ελλήνων σε λαθρομετανάστες.

Συγχέουν μερικοί τον εξοβελισμό και τη σφαγή των Ελλήνων της Μικράς Ασίας που έφυγαν με την βία ως πρόσφυγες από την εκεί Ελλάδα και ήρθανε στην πατρώα Ελλάδα, με την εποικιστική αθρόα μετακίνηση των λαθρομεταναστών .

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι Έλληνες εν καιρώ πολέμου, από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι και σήμερα δεν έφυγαν μετανάστες εν καιρώ πολέμου και ότι όσοι το έκαναν λογίζονταν λιποτάκτες και προδότες και εκτελούνταν.

Στο διά ταύτα κ. δήμαρχε μετά την 5η Ιουλίου του δημοψηφίσματος (με το ΟΧΙ του 62% του ελληνικού λαού), ο μη εφαρμόζων αυτό, σύμφωνα με το άρθρο 44 του Συντάγματος προκαλεί εκτροπή πολιτεύματος και κατάλυση λαϊκής κυριαρχίας. Έκτοτε παύει η νομιμότητα της τότε κυβέρνησης και οποιαδήποτε κυβέρνηση προέλθει και με εκλογές μετά το δημοψήφισμα δεν νομιμοποιείται. Οπότε όποιος εφαρμόζει παράνομες και αντισυνταγματικές διατάξεις είναι υπόλογος και στη ποινική δικαιοσύνη. Σας ενημερώνουμε ότι ήδη έχει γίνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για σύσταση συμμορίας και κατάλυση και παράδοση της χώρας σε εχθρικά συμφέροντα και συμμορίες.

Λοιπόν κύριε δήμαρχε εάν εφαρμόσετε αντισυνταγματικές διατάξεις, είσαστε ήδη υπόλογος ποινικά και για εσχάτη προδοσία. Δεν υπάρχει λαϊκή βούληση στην Αιγιάλεια και την περιοχή Καλαβρύτων για λαθρομετανάστες. Την 25η Μαρτίου εορτάζομε την επανάσταση του 1821 και αυτούς που διώξαμε με ποτάμια αίματος ΔΕΝ θα τους φέρουμε πάλι εδώ. Ήδη παρέδωσαν τα νησιά στους στρατοχωροφύλακες Τούρκους. Συμμετέχετε κι εσείς λοιπόν στην εκχώρηση ελληνικού εδάφους για τις λεγόμενες ΕΟΖ, για την αντικατάσταση του ντόπιου εργατικού δυναμικού με λαθρομετανάστες που αν εφαρμοστεί σε όλη τη χώρα θα στοιχίσει στη διετία 20 δισ. στον ελληνικό λαό, 6 δισ. δώρο στους τούρκους να τους στέλνουν εδώ και 750 εκατ. στην κυβέρνηση για να μοιράσουν όπου αυτοί νομίζουν τα αργύρια της προδοσίας.

Κε Δήμαρχε, ερωτήθηκε ο λαός της Αιγιάλειας για τις προθέσεις σας; Γνωρίζετε τις ευθύνες που αναλαμβάνετε με την έλευση αλλοφύλων(όπως θέλει η νέα τάξη) εξτρεμιστών και τζιχαντιστών εν δυνάμει δολοφόνων όπως καταγγέλει η ένωση λιμενικών για τα πρόσφατα επεισόδια στον Πειραιά;

Το παράδειγμα των πρόσφατων μακελειών σε Γαλλία και Βέλγιο δεν σας συνετίζει;

Η ασφάλεια των δημοτών σας σας αφήνει αδιάφορο; Εάν εμείς οι γηγενείς κάτοικοι οι Έλληνες, έχουμε στη θέα τον σταυρό μας πώς θα αντιδράσουν αυτοί και μάλιστα όταν χτυπάνε και οι καμπάνες των εκκλησιών μας; Θα υποκύψουμε στις απαιτήσεις του ή θα αντιδράσουμε εμείς με ό,τι αυτό συνεπάγεται;

Δεν σας είναι γνωστοί οι βιασμοί αρσενικών και θηλυκών από τους αλλοφύλους σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης; Δεν ακούσατε για τον βιασμό επτάχρονου κοριτσιού στην Ειδομένη; Πώς θα εκτονωθούν σεξουαλικά όλοι τούτοι οι νέοι και άρρενες οι οποίοι μάλιστα θεωρούν και τη γυναίκα ως υποδεέστερο είδος; Δεν μαθαίνετε τι γίνεται σε άλλες χώρες; Δεν γνωρίζετε ότι στη Σουηδία δεν μπορούν τα ντόπια παιδιά να πάνε με ασφάλεια στο σχολείο τους εξ αιτίας του boοling των αλλoφύλων; Δεν γνωρίζετε ότι και στην Πάτρα ακόμη υπάρχουν τέτοια συμπτώματα συμμοριών αλβανών, μωαμεθανών κλπ στα σχολεία;Δεν είναι αυτοί μετριοπαθείς και ειρηνικοί μουσουλμάνοι, όπως π.χ. οι Έλληνες Πομάκοι της Θράκης(Ελληνικό αρχαίο φύλλο), ή οι μουσουλμάνοι Σύριοι, Ιρακινοί, Λιβανέζοι που νικούν κατά κράτος τους τζιχαντιστές, μένοντας και μαχόμενοι στις πατρίδες τους μαζί με Χριστιανούς,Αλεβίτες,Κούρδους κλπ. αλλά ηττημένοι εκ των πεδίων των μαχών μέλη της Αλ Νούσρα και του ΙSIS, μεταμφιεσμένοι και ξυρισμένοι, που προ ολίγου καιρού φωτογραφίζονταν βαστώντας τα κεφάλια των αθώων θυμάτων τους, και χρηματοδοτούμενοι για την μετοίκησή τους από Τούρκικο κορβανά των μυστικών υπηρεσιών.

Δεν αντιλαμβάνεσθε ότι κάθε έθνος έχει διαφορετικά ιδιώματα και πολιτισμό και είναι φυσικό επακόλουθο η σύσταση συμμοριών και γκέτο, όταν άτομα ίδιων φυλλών με χάσμα εθίμων και κουλτούρας με την τοπική κοινωνία, εγκατασταθούν μόνιμα και όχι ως περαστικοί στην δεινοπαθούσα από την κρίση περιοχή μας, που μάλιστα θα ενοχλούνται με το παραμικρό; Θα δημιουργήσουμε και εδώ geto όπως στις ΗΠΑ οι οποίες είναι μίγμα λαών; Θα εκχωρήσετε εδάφη Ελληνικά σε αλλοφύλλους οι οποίοι σε βάθος χρόνου θα είναι οι νέοι επικυρίαρχοι;

Δεν βλέπετε ότι το σχέδιο των εχθρών μας είναι η αλλοίωση του πληθυσμού; Δεν γνωρίζετε ότι ήδη ξεσηκώθησαν τα Ιωάννινα, η Κρήτη( στην οποία σχεδόν όλα τα δημοτικά συμβούλια είναι αντίθετα σε τέτοια «φιλοξενία» και άλλα μέρη ενάντια στο σχέδιο αφελληνισμού και δεν δέχονται λαθρομετανάστες και λιποτάκτες και τζιχαντιστές ανάμεσά τους, και δεν συμμετέχουν στα αργύρια της προδοσίας; Θα μπορούσατε π.χ. να λάβετε υπόψη σας την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καλαμπάκας που αρνήθηκε την σύσταση καταυλισμού, προβάλλοντας το εύλογο επιχείρημα του ιδιαίτερου τουριστικού και προσκυνηματικού χαρακτήρα των Μετεώρων. Έχετε διάθεση να δολοφονήσετε και το τελευταίο απομεινάρι τουρισμού στην περιοχή μας, να μην πλησιάζει επισκέπτης στις παραλίες μας ή μήπως δεν έχουμε εδώ ένα Μ.Σπήλαιο, Ι.Μονή Ταξιαρχών κ.ά. Τι σας κάνει να προσβάλετε το ένδοξο παρελθόν αυτού του τόπου που μαζί με τα Καλάβρυτα και την εμβληματική Αγία Λαύρα αποτελούν τα σημεία έναρξης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα από αυτούς ακριβώς τους αγαρηνούς που θέλετε να μας κουβαλήσετε ξανά. Τόσα αίματα ηρώων και μαρτύρων πήγαν άδικα χαμένα για να έρθετε εσείς να τους διαγράψετε με μία ανεξήγητη βιασύνη; Φάσκετε και αντιφάσκετε την ίδια στιγμή που εκδίδετε δαπάνη του Δήμου βιβλίο για την μυστική συνέλευση της Βοσίτσας και τον Αντρέα Λόντο που απελευθέρωσε το Αίγιο πρώτο από άλλες πόλεις αλλά δεν υπηρετείτε την ένδοξη ιστορία του τόπου μας με το να πρωτοστατείτε στην εγκατάσταση των παρανόμων μεταναστών και την άλωση του τόπου μας ξανά.

Δεν θα δεχθούμε ποτέ αυτή σας την απόφαση γιατί καταγόμαστε από απροσκύνητους προγόνους , ενώ εσείς πάτε γυρεύοντας να χαρακτηριστείτε με μελανά χρώματα στην ιστορία του τόπου σαν σύγχρονος Εφιάλτης που απεμπολεί την ειρήνη του τόπου μας με τα τριάκοντα αργύρια της προδοσίας. Η εμμονή σας αντιβαίνει στο συμφέρον του Έθνους μας.

Αναλαμβάνετε ποινική και αστική ευθύνη για ό,τι συμβεί στα παιδιά μας και σε κάθε αδύναμο ενήλικα εξ αιτίας των πολιτικών σας;

Η απόφαση των παραπάνω δήμων δείχνει ότι δεν μπορεί να επιβάλλει η κεντρική εξουσία στην τοπική κοινωνία με το έτσι θέλω τέτοιες αποφάσεις, όπως ψευδώς ισχυρίζεστε. Πρέπει να είστε και εσείς πρόθυμος, όπως και είστε, πρωτεργάτης.

Σύμφωνα με το άρθρο 120 του συντάγματος, την εξουσία την αναλαμβάνει ο λαός, όταν παραβιάζεται με τη βία, και ήδη έχει κατατεθεί και στην Εισαγγελία Αιγίου ιερή δήλωση εφαρμογής του άρθου 120 – με αριθμό πρωτοκόλλου 1810/18/6/2015.

Προτεραιότητα για μας έχει πρωτίστως η προστασία της Αιγιάλειας και της χώρας.

Στις Δημοτικές Εκλογές υποσχεθήκατε να προστατέψετε τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας και ΟΧΙ να της επιβάλλετε υποχρεωτική συγκατοίκηση με ξένους αλλοεθνείς οι οποίοι μάλιστα δεν διστάζουν να αιματοκυλίσουν τις περιοχές που τους φιλοξενούν μόλις πάρουν εντολή από τους θρησκευτικούς ηγέτες τους. Γνωρίζεται καλά ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΣΑΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ σε περίπτωση που αναφερόσαστε σε τέτοιο ενδεχόμενο συγκατοίκησης. Εάν λοιπόν τους θέλετε εσείς, να δώσετε το καλό παράδειγμα και πάρτε τους εσείς στο δικό σας σπίτι, όπως μας προτρέπετε από τον τύπο, για να αναλάβετε πλήρως την ευθύνη για ό,τι συμβεί με τον ερχομό των λαθρομεταναστών και έχουμε δει τι συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα και αυτά που έρχονται. Σας θέτουμε προ των ευθυνών σας, εσάς και κάθε μέλος του δημοτικού συμβουλίου που θα ψηφίσει την δημιουργία τέτοιων κέντρων, ενώπιον του νόμου.

Σας καλούμε σε τοπικό Δημοψήφισμα, εάν επιμένετε στην παράνομη και αντιδημοκρατική απόφασή σας, έτσι ώστε εμείς οι πολίτες της Αιγιάλειας, οι ντόπιοι γηγενείς Έλληνες, να αποφασίσουμε τι θέλουμε και όχι η δοτή κυβέρνηση και τα μίσθαρνα όργανά της. Τέλος κε Δήμαρχε η πόλη του Αιγίου είναι πύλη εισόδου και εξόδου και σύμφωνα με το δίκαιο είναι απαγορευτικός τόπος εγκαταστάσεως λαθρομεταναστών ώς και έτερα επιπλέον στοιχεία σύμφωνα με τα οποία αποδεικνύεται ότι πρόκειται περί σχεδίου αλλοιώσεως του πληθυσμού εκ των εχθρών μας, τα οποία προτιθέμεθα εντός ευλόγου χρονικού περιθωρίου να σας γνωρίσουμε, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας. Οι Αιγιαλείς πολίτες. Επιτροπή αγώνα aigion.org

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κε Δήμαρχε, Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικό Συμβούλιο και λοιποί υπεύθυνοι.

Ένα τόσο μεγάλο ζήτημα, τόσο σοβαρό για όλους μας, ένα ζήτημα που θα επηρεάσει τη ζωή μας τώρα και διά παντός, και όμως οι περισσότεροι είναι ανενημέρωτοι.

Ρωτώντας τόσο κόσμο, δεν το γνωρίζουν και δεν έχουν καταλάβει οι περισσότεροι περί τίνος πρόκειται.

ΕΝ ΤΗ ΠΡΑΞΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΊ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ “ΤΥΤΡΑΚΙ” ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΦΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, προχωρώντας μάλιστα σε ενημέρωσή σας μέσω δικαστικού επιμελητού ο οποίος σας κατέθεσε όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία προς ενημέρωσή σας, ενημέρωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, με την ρητή υποχρέωση να αναγγελθεί η παρούσα εκ του Προέδρου του Δ.Σ. στα μέλη του Δ.Σ. αφού μάλιστα πριν δωθεί και σε έντυπη μορφή στα μέλη προκειμένου να τελούν υπό πλήρη γνώση για το επερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης στις 30-3-2016, διατηρώντας κάθε έννομο δικαίωμα απέναντι σε κάθε φυσικό πρόσωπο και σε βάθος χρόνου.

Παραθέτουμε λοιπόν επιπλέον στοιχεία και υπογραφές πολιτών επιφυλλασσόμενοι και για πολύ περισσότερα στοιχεία, ενημερώνοντάς σας ότι έχει δημιουργηθεί και επιτροπή πολιτών η οποία διαχειρίζεται αυτό το ζήτημα, στα πλαίσια του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και της Λαϊκής κυριαρχίας, βασικές ιδιότητες του Πολιτεύματός μας, με βάση το Σύνταγμα της χώρας σύμφωνα με το οποίο όλες οι εξουσίες πηγάζουν εκ του υπερτάτου οργάνου του κράτους που είναι ο ίδιος ο λαός και υπέρ αυτού του λαού, που είναι βέβαια αυτός ο Ελληνικός Λαός, απ τον οποίο εκπηγάζουν όλες οι εξουσίες, εξ αυτού και δι αυτόν, και οιοσδήποτε επιχειρεί την κατάλυση δια της βίας ή άλλων μέσων αυτής της υπερτάτου εξουσίας καταλύει το Πολίτευμα της χώρας και καθίσταται αυθωρεί προδότης και ένοχος εσχάτης προδοσίας.

Ένα από τα βασικά επιχειρήματα της πολιτικής ενσωματώσεως αλλοφύλων μωαμεθανών κλπ, είναι ότι πρόκειται για μετανάστες οι οποίοι εκδιώκονται από τη Συρία και πρέπει να φύγουν από τον τόπο τους και να πάνε αλλού.

Αυτό είναι πλήρως ψευδές. Πάνω από 88 έθνη έρχονται να εγκαταβιώσουν στην Ευρώπη και όχι μόνον από τη Συρία. Όλοι αυτοί έρχονται μέσα από την Τουρκία. Εισερχόμενοι δε στην Τουρκία, εκεί δεν απειλούνται και δεν υπάρχει ανάγκη μετοικήσεως στην Ευρώπη. Στην Τουρκία μπορούν κάλλιστα να μείνουν. Φεύγοντας από την Τουρκία χωρίς βίζα καθίστανται σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο λαθρομετανάστες οι οποίοι κοιτούνε να μπουν στην Ευρώπη, είτε από οργανωμένο σχέδιο όπως επανειλημμένως έχει ειπωθεί και γραφεί με σκοπό την αλλοίωση των ντόπιων πληθυσμών, την ενίσχυση από ψηφοδοτικής απόψεως των δωσιλογικών κυβερνήσεων με τη χορήγηση και ιθαγενείας, την κατάργηση της ισχύουσας θρησκείας και πολιτισμού, πράγμα προγραμματισμένο από του εχθρούς του έθνους με την κατάργηση του φέροντος πολιτισμού και τη δημιουργία geto όπως έγινε στις ΗΠΑ, κλασσικό παράδειγμα μη ενσωματώσεως των μουσουλμάνων στις χριστιανικές κοινωνίες, πράγμα που καλά γνωρίζουν αυτοί που έχουν σχεδιάσει τη νέα τάξη πραγμάτων η οποία επιζητά αλλοίωση πληθυσμών, κατάργηση του χριστιανισμού ως επικρατούσας θρησκείας, αποσυμβολισμό των πάντων, απόλυτο έλεγχο από μια δράκα τραπεζιτών, ελεγχόμενες από αυτούς μέσω των μυστικών υπηρεσιών των κομμάτων που εκφράζουν την πολιτική τους, ελεγχομένους από αυτούς εισαγγελείς και δικαστές μέσω των φακέλλων τους ως ομοφυλλοφίλων και λεσβιών ή μασσώνων και προσκυνημένων στις αντίστοιχες πρεσβείες τους, όπως τα στοιχεία θα σας κατατεθούν στο πρωτόκολλο ώστε να είστε με πλήρη στοιχεία ενήμεροι. Γιατί έχει γραφεί, μάθετε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει ημάς, και η αλήθεια πέρα από το θεανδρικό πρόσωπο σε κάθε ζήτημα είναι λίαν σημαντική για τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει ο καθένας από μάς.

Εν τη πράξει βάζουν βόμβες στα θεμέλια κάθε κοινωνίας, βόμβες τις οποίες μέσω των πρακτόρων τους θα μπορούν να τις εκπυρσοκροτήσουν όποτε θελήσουν, είτε να εκβιάσουν είτε να πράξουν οτιδήποτε άλλο παράνομο, ελέγχουσες εν τη πράξει ολόκληρη την επικράτεια και εκβιάζοντάς μας.

Το Αίγιο αποτελεί πύλη της χώρας μας εισόδου και εξόδου και απαγορεύεται η εγκατάσταση λαθρομεταναστών και δημιουργία geto σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, κατά το οποίο υπάρχει συγκεκριμένη αιτιολόγηση και αυτή είναι η αναμενόμενη διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, είσοδος και έξοδος ανθρώπων χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά(βίζα κλπ), μεταφορά νοσημάτων και διακίνηση λαθραίων αντικειμένων και αντικειμένων αρχαιολογικής σημασίας κλπ.

Το Αίγιο, μια μικρή πόλη, πύλη εισόδου και εξόδου διαθέτει μικρή αστυνομική δύναμη οπότε θα είναι αδύνατη η εξυπηρέτηση των πολιτών, θα αναγκαστεί η τοπική αστυνομία να επιφορτιστεί με ιδιάζουσες και νέες ευθύνες και θα βρεθεί ενώπιον ιδιαιτέρων συνθηκών βίας και ανάγκης.

Θα αναγκαστεί ο Δήμος σε αποψίλωση και απαλλοτρίωση εδαφών για τους λαθρομετανάστες με έργα πολλών δις, τα οποία προφανώς θα χρεωθεί ο Έλλην πολίτης και έχει γραφεί ότι θα είναι της τάξεως των 20 δις, δηλαδή προκειμένου να υλοποιηθεί η πολιτική της νέας τάξης πρέπει εμείς οι πολίτες να υποστούμε και παράλληλη βαρύτατη φορολόγηση, ενώ την ίδια στιγμή η Τουρκία θα χρηματοδοτηθεί γι αυτές τις πολιτικές με 6 δις.

Η δωσιλογική ψεύτικη κυβέρνηση ήδη έχει λάβει τις εντολές δημιουργίας hotspot, δηλαδή geto, ήδη το έχει αποφασισμένο, ήδη ενεφανίσθη στην περιοχή μας πρακτόρικο αυτοκίνητο με φυμέ τζάμια με ανθρώπους που έψαχναν μέρη και μας καταγγέλθηκε, ήδη το σχέδιο προχωράει χωρίς τη γνώμη μας, ενώ αυτή τη στιγμή θα παιχτεί εναντίον μας η αποφυγή ευθυνών με την μεταφορά των ευθυνών στην κεντρική εξουσία, ώστε να βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων, ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

Όλοι αυτοί που έρχονται, έρχονται από την Τουρκία κυρίως, η οποία δημοσίως έχει δηλώσει ότι θα μας καταλάβει με αυτό τον τρόπο, δεν πρόκειται όπως αποδείχθηκε παραπάνω για μετανάστες, αλλά για λαθρομετανάστες με την κυριολεκτική έννοια του όρου και ενσυνείδητους εποικιστές.

Στα πλαίσια δημιουργίας geto και προσπαθείας αλλοιώσεως του πληθυσμού και ενσωματώσεως, o φερόμενος ως υπουργός παιδεία Φίλης άρχισε την αποδόμηση του έθνους και της εννοίας της Πατρίδος η οποία ενοχλεί την πολιτική της νέας τάξεως, φτάνοντας μάλιστα να αποστείλλει στα σχολεία και οδηγίες ενσωματώσεως των παιδιών των λαθρομεταναστών στα δικά μας σχολεία, οπότε θα είναι φασιστικές ενέργεις η πρωϊνή προσευχή, οι εικόνες, η αναφορά στις παραδόσεις, η επανάσταση του 1821, τα κορίτσια θα φοράνε μπούργκα, και επιτέλους θα έχει επιτευχθεί η πολιτική της νέας τάξης που αρρωσταίνει στις λέξεις Πατρίδα, Πίστη, οικογένεια, αρετή, τάξη, ομοιογένεια κλπ.

Ειρήσθω εν παρόδω ότι οι ενέργειες του Φίλη ήταν στην μικρά περίοδο υπουργίας του οι εξής:

Σκεφθείτε κύριοι υπεύθυνοι, ότι τόσοι λαθρομετανάστες θα πρέπει να έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, οπότε το νοσοκομείο θα γεμίσει από όλους αυτούς που αφήσανε τις πατρίδες τους και από τους άλλους που δεν συνταχθήκανε με τη νόμιμη κυβέρνηση του Άσαντ να πολεμήσουν τους εισβολείς, αλλά λειτουργήσανε προδοτικά αφήνοντας τον τόπο τους, και βέβαια αυτό δεν είναι αντίστοιχο με την καταστροφή της Σμύρνης όπου όλος ο Ελληνισμός υπέστη ήττα με την συνέργεια των ξένων και οι Έλληνες αναγκάσθησαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους μη υπαρχούσης στα μέρη εκείνα κυβερνήσεως Ελληνικής(καμμία αντιστοιχία με τους λαθρομετανάστες). Αυτοί λοιπόν που εγκαταλείψανε τις πατρίδες τους σε καιρό ανάγκης του τόπου τους, τι από αυτούς μπορείς να περιμένεις;

Σκεφθείτε κύριοι υπεύθυνοι, ότι έρχεται καλοκαίρι. Ξαφνικά θα δούμε του λαθρομετανάστες στις παραλίες, δίπλα στα παιδιά μας, αφ ενός εχθρικοί λόγω θρησκείας και παραδόσεως απέναντί μας, αφ ετέρου άφραγκοι. Τέλος στα παραλιακά καταστήματα, βρωμιά απερίγραπτη στις παραλίες, μετάδοση νοσημάτων, υποβάθμιση περιοχών, κίνδυνοι βιασμών αρσενικών και θηλυκών λόγω της θρησκείας τους, αδυναμία περιπάτων του ντόπιου πληθυσμού, κλοπών και διαρρήξεων μη ελεγχομένων, κίνδυνος τοπικής κοινωνίας μέσω εκβιασμών μέσω πρακτόρων τους που είναι ανάμεσά τους και ήδη έχει καταγγελθεί και δημοσιοποιηθεί, ενώ παράλληλα τεράστιος κίνδυνος για τους αδυνάμους της τρίτης ηλικίας. Θα φέρετε για όλα αυτά ποινική και αστική ευθύνη;

Όπως λέει ο λαός μας, σιγά-σιγά γίνεται η αγουρίδα μέλι. Σιγά-σιγά και στα μουλωχτά χρόνια η νέα τάξη τα ετοιμάζει αυτά με τους πράκτορές της, καλιεργεί την κοινή γνώμη να είναι αδιάφορη, ή να αποδεχθεί όλα αυτά λειτουργώντας με το συναίσθημα, προβάλλοντας έντεχνα μερικούς υποφέροντες και μικρά παιδιά, ώστε κάμπτοντας την λογική, βασιζόμενοι στο συναίσθημα, με τη χρήση των καταλλήλων προδοτών και σφουγκοκωλάριων του δωσιλογικού συστήματος, αφελληνισμένων, ηττοπαθών, πρακτόρων, διεθνιστούληδων κλπ, να περάσει τα σχέδιά της, βασιζόμενοι ότι έχουν πλέον καμφθεί όλοι, και ότι δεν θα αντιδράσουν και ότι έχουν πλέον αποβάλλει την αγάπη στην Πατρίδα και είναι ισσοπεδωμένοι από τον οδοστρωτήρα της προπαγάνδας, της παραπληροφόρησης, αλλά σφάλλανε για άλλη μια φορά.

Σκεφθείτε κύριοι υπεύθυνοι, ότι τα μουσουλμανόπαιδα θα θελήσουν σχολείο, στα σχολεία θα εφαρμοστεί η μπούργκα και η προσευχή τους, θα απαιτήσουν εκκλησίες ως τεμένη και αφού καλά καλά εγκατασταθούν θα έρθουν κι άλλοι μέχρι να εφαρμοστεί ο νόμος του κορανίου η σαρία, όπου αν είναι πάνω από 50% οι μουσουλμάνοι πρέπει όλοι ακόμη και με τη χρήση βίας να ασπασθούν όλοι το ισλάμ, ενώ από τους μιναρέδες θα βγαίνει ο ιμάμης και θα καλεί σε προσευχή ή θάνατο των χριστιανών και εξανδραποδισμό των αλλοθρήσκων όπως είναι η παράδοση σ`αυτές τις φυλές.

Επειδή δε όλοι τούτοι οι ριψάσπιδες έρχονται από την Τουρκία και αποτελούν εν τοις πράγμασιν και με την κυριολεκτική έννοια του όρου λαθρομετανάστες και ενσυνείδητοι εισβολείς και όχι μετανάστες(καθότι δεν κατέχουν βίζα εισόδου), και ακόμη επειδή όλοι αυτοί έχουν στόχευση εγκαταβίωσης την κεντρική Ευρώπη δηλώνοντας ψευδώς ότι βρίσκονται σε κίνδυνο λόγω πολέμου(μπαίνοντας στην ομόδοξη Τουρκία δεν βρίσκονται σε κανέναν κίνδυνο) και έχουν ως στόχο την εγκαταβίωση σε κράτη της κεντρικής Ευρώπης, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο είναι υποχρεωμένα τα κράτη αυτά να τους παράσχουν βίζα και δεν δικαιούνται να κλείνουν τα σύνορα, πράξη η οποία είναι παράνομη, πράγμα που σημαίνει ότι την παρανομία της Γερμανίας και των άλλων κρατών δεν θα την υποστούμε για άλλη μια φορά εμείς, οπότε η ψευτοκυβέρνηση των αθέων, απάτριδων, δωσιλόγων, υπολόγων σε εθνική μειοδοσία, κατάλυση πολιτεύματος, εσχάτη προδοσία(οι οποίοι υφάρπαξαν ψευδόμενοι την ψήφο πολλών), πρέπει να λάβουν το μήνυμα του Λεωνίδα…

Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ὅτι τῇδε κείμεθα τοῖς κείνων ῥήμασι πειθόμενοι.

Τέλος να σας υπενθυμίσουμε ότι ουδέν μονιμώτερον του προσωρινού. Άπαξ και δωθεί τόπος όχι μόνον θα μείνουν για πάντα αλλά θα φέρουν και τους δικούς τους και έπεται συνέχεια ώστε να διαλυθεί το έθνος σύμφωνα με τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων. Ελλάδα τέλος. Ως προκομμένος λαός αφήνουμε ένα δωμάτιο σπίτι για τα παιδιά μας αλλά τελικά δεν θα μείνει με αυτές τις ενέργειες αέρας να αναπνεύσουν.

Δι όλα αυτά ζητούμε να έχουμε παρέμβαση στο επερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο δι ενημέρωση του Δ.Σ.

Οι αναγγέλλοντες, διατηρούντες κάθε έννομο συμφέρον.

http://aigion.org/enopion.html

 

ΣΧΕΤΙΚΑ 

Ομαδική και ατομική μήνυση κατά Τσίπρα και παντός υπευθύνου (πολιτικού, δημοσιογράφου, τραπεζίτη), για έσχατη προδοσία κ.α.