Εξώδικο , Μήνυση , Έγκληση για Άμεση ενεργοποίηση του άρθρου 52 του Συντάγματος και της Αυτόφορης Διαδικασίας (εκλογές Σεπτεμβρίου 2015)

Μιλτιάδους Παναγιώτης
12 Σεπτεμβρίου 

Χθες 11 Σεπτ.2015 μετά το μεσημέρι Κατατέθει Εξώδικο , Μήνυση , Έγκληση για Άμεση ενεργοποίηση του άρθρου 52 του Συντάγματος και της Αυτόφορης Διαδικασίας , Εναντίον οποιουδήποτε οργάνου -Λειτουργού του Κράτους ΔΕΝ Διασφαλίζει την ΕΛΕΥΘΕΡΗ και Ανόθευτη Βουλευτική Εκλογική Διαδικασία.Σας δημοσιοποιώ την πρώτη και τελευταία σελίδα του 8σέλιδου βασικού νόμιμου εγγράφου το οποίο όμως συνοδεύεται από άλλα 33 στοιχεία επισυναπτόμενα στα οποία συμνπεριλαμβάνεται και Δίκαιο Αίτημα ως Νόμιμη Έγκυρη Προιδοποίηση προς τα όργανα της τέως αλλά και υπηρεσιακής κυβέρνησης και της Ε.Ε. επίσης για την Άμεση τροποποίηση του ν.3023/2002 το οποίον με Δόλο ψήφισαν για να τουν Επικαλούνται Δήθεν ”ότι εφαρμόζουν τον νόμο” ο οποίος όμως είναι ήδη Ακυρος εξ’ υπαρχής βάσει και του 111 άρθρου του Συντάγματος και Επειδή επίσης ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ τα Θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματα , τις Αρχές της Ισότητας και Μη Διάκρισης , την Αρχή του Πολυκομματισμού και των Ίσων Ευκαιριών Εκλογής οποιουδήποτε υποψήφιου και κόμματος και ΣΥΝΕΠΩΣ υπάρχουν και ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ με έντονο θρασύτατο ΔΟΛΟ από φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν ήδη εκλεγεί στην Εκτελεστική και νομοθετική Εξουσία και Φρόντησαν να νομοθετήσουν ακόμα και ολοφάνερο νόμο για Ίδιο Όφελος, που τους δίνει Εντονότατη οικονομική και Μηντιακή Υπεροχή ( στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – ΜΜΕ ) Έναντι της πλειοψηφίας νέων , νεοπαγών ή και άλλων υπαρχόντων κομμάτων εκτός Βουλής και Συνδέουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ προηγούμενα ποσοστά Εκλογών με μία ΝΕΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ και ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ κατά βάση Όλα τα ΜΜΕ για να Προσηλυτίσουν – Παραπλανήσουν και Παραπληροφορήσουν όπως αυτοί θέλουν τους Ψηφοφόρους και ΠροΚαθορίσουν το Εκλογικό Αποτέλεσμα. ΑΥΤΟ αποτελεί ΜΕΓΑ Προγραμματισμένο ΕΓΚΛΗΜΑ κατα του Δημοσίου Συμφέροντος και κατά βάση Εκλογή νέας κυβέρνησης και Βουλής από ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ της πολιτικής καρέκλας .

 

3 comments on “Εξώδικο , Μήνυση , Έγκληση για Άμεση ενεργοποίηση του άρθρου 52 του Συντάγματος και της Αυτόφορης Διαδικασίας (εκλογές Σεπτεμβρίου 2015)

  1. NOMOΣ 3023/2002 (ΦΕΚ Α 146 20020625)
    Χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων από το κράτος.
    ‘Έσοδα και δαπάνες, προβολή, δημοσιότητα και έλεγχος των οικονομικών των πολιτικών κομμάτων και των υποψήφιων βουλευτών.
    Θέση σε ισχύ: 25.06.2002

    Τροποποιήθηκε με τους εξής νόμους: Ν. 3242/2004 (ΦΕΚ Α ́ 102/24.5.2004), Ν. 3274/2004 (ΦΕΚ Α ́ 195/19.10.2004)

    Click to access 2002_3023.pdf

  2. Γαζή σε ΥΠΕΣ, ΑΠ
    1o

    ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ
    ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

    ypourgos@ypes.gr / gramatia@ypes.gr / a.toumpi@ypes.gr

    ΑΘΗΝΑ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
    ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

    Σε απάντηση,του με αριθμ.πρωτ:29801 της 28/8/2015 ηλεκτρονικού σας μηνύματος,σας γνωρίζω οτι δεν με κάλυψαν,τα γενικόλογα και αόριστα επιχειρήματά σας.Γεγονός,που μπορεί να αποτελέσει τεκμήριο βαρύτατης αμέλειας ή δόλου.
    Μέσω του αιτήματός μου,ζητώ να διασφαλιστούν οι εκλογές καθώς και τα εκλογικά αποτελέσματα και πρέπει να εχω τις πληροφορίες,για τον τρόπο που αυτό θα επιτευχθεί. Καθίσταται σαφές,οτι ενυπάρχει κατεπείγουσα περίπτωση και επικείμενος κίνδυνος ανεπανόρθωτης βλάβης,στο επίδικο Δικαίωμά μου.

    Επιπροσθέτως προβάλλω τις ενστάσεις μου,τις αμφισβητήσεις μου και τα επιχειρήματά μου,προς επίρρωση αυτού του αιτήματος.
    Λόγω του κατεπείγοντος του θέματος και του εις τη διάθεσή μου,ελαχίστου χρονικού περιθωρίου,δεν επισύναψα τα αποδεικτικά στοιχεία,που όμως υπάρχουν και βρίσκονται στη διάθεσή σας.

    η συνέχεια εδώ

    Γαζή σε ΥΠΕΣ, ΑΠ

  3. Τα πάντα για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 (αποτελέσματα, συμμετοχή, έδρες κλπ)

    ΓΕΝΙΚΑ

    Οι εθνικές βουλευτικές εκλογές διεξάγονται για την επιλογή 300 αντιπροσώπων του έθνους των 10 εκατ. Ελλήνων στην βουλή τους. Στη Βουλή των Ελλήνων δηλαδή.

    Από τους 300 Βουλευτές, οι 288 εκλέγονται με σταυρό προτίμησης σε 56 εκλογικές περιφέρειες και 12 εκλέγονται από δεσμευμένο συνδυασμό (λίστα) για όλη την επικράτεια και ονομάζονται βουλευτές Επικρατείας.

    Για να εισέλθει ένας εκλογικός σχηματισμός (κόμμα, συνασπισμός κομμάτων, συνασπισμός μεμονωμένων υποψηφίων) ή ένας μεμονωμένος υποψήφιος στη Βουλή, πρέπει να λάβει ποσοστό τουλάχιστον 3% επί των εγκύρων ψηφοδελτίων της επικράτειας. Τελος, οι 250 από τις 300 έδρες κατανέμονται βάσει απλής αναλογικής (εκλογικό μέτρο της περιφέρειας) και 50 έδρες παραχωρούνται στον πρώτο σχηματισμό, ανεξάρτητα από το ποσοστό του ή τη διαφορά του από τον δεύτερο.

    ΕΘΝΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

    1.Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 δεν έγιναν με σταυρό προτίμησης, και έτσι, όλοι οι βουλευτές επιλέχτηκαν με τον ίδιο τρόπο που κανονικά εκλέγονται οι βουλευτές επικρατείας. Συγκεκριμενα, το εκλογικό σώμα υποχρεώθηκε να επιλέξει μια λίστα υποψήφιων την οποία έχουν προτείνει 19 κόμματα, συνασπισμοί κομμάτων (ή απλά οι αρχηγοί τους). Τους 19 πολιτικούς φορείς μπορείτε να τους δείτε εδώ: Βουλευτικές Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015: Οι υποψήφιοι συνδυασμοί και οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι.

    η συνέχεια εδώ :

    Τα πάντα για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 (αποτελέσματα, συμμετοχή, έδρες κλπ)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.