Μηνυτήρια Αναφορά, Αίτηση, Καταγγελία με κύριο θέμα “Δεν εξουσιοδοτώ την Ολομέλεια της Βουλής, τον Νυν Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπιο Παυλόπουλο να ενεργήσουν για λογαριασμό του Ελληνικού Λαού”

27/07/2016

anna

ΑΠΟ: ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ…………………….

ΤΗΛ.: …………………….

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑ

 

ΠΡΟΣ: Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 

Προς την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, προς τον Νυν Πρωθυπουργό και προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καταγγέλλω ότι δεν τους εξουσιοδοτώ σαν Ελληνίδα πολίτης (που είμαι κυρίαρχος λαός) βλ. Άρθρο 1 παρ.2 Συντάγματος: Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Παρ.5: Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα. Άρθρο 4: 1) Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ίσοι ενώπιων του Νόμου. Εφ’ όσον είναι ίσοι ενώπιον του νόμου, φέρουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. Εδώ οι υποχρεώσεις είναι μόνο για τον Ελληνικό λαό, που επωμίζεται τα βάρη από ένα επαχθές επονείδιστο χρέος, και όχι για το Ελληνικό  κοινοβούλιο που και αυτοί είναι Έλληνες, εκτός και αν δεν είναι.

Επίσης, αφού οι εξουσίες πηγάζουν από τον Ελληνικό λαό, που είναι κυρίαρχος, η εξουσία είναι δική μας και όχι δική τους, που την έχουν καταχραστεί παρανόμως. Κατάχρηση εξουσίας γίνεται μόνο όταν υπάρχει κατάλυση Συντάγματος και Δημοκρατίας και επικρατεί Δικτατορία. Στην προκειμένη έχουμε και τα δύο, ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ.

Τους κατηγορώ για εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, από την στιγμή που δεν πράξανε αυτά για τα οποία τους εξουσιοδότησε ο Ελληνικός λαός.

Επίσης, τους κατηγορώ για εγκλήματα κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για ξεπουλημό της Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας μου, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας (αρ. 357 Π.Κ., πρόκληση σκανδάλου (αρ. 353 Π.Κ.), συκοφαντική δυσφήμιση (αρ. 363 Π.Κ.), κλοπές και υπεξαίρεση (αρ. 377 Π.Κ.), χρεωκοπία (αρ. 398 Π.Κ.), μείωση εκτάσεων (αρ. 456 Π.Κ.).

Επίσης, τους κατηγορώ ότι χωρίς πόλεμο έχουν παραδώσει την χώρα μας στους δυνάστες, χωρίς να ρωτησούν τον Ελληνικό λαό, από τον οποίο πληρώνονται για να διατηρούν την ευημερία της χώρας μας. Αυτοί, όχι δεν διατηρούν την ευημερία στη χώρα μας αλλά την έχουν μετατρέψει σε χώρα γενοκτονίας των πολιτών. Τους θεωρώ υπεύθυνους για τις χιλιάδες αυτοκτονίες πολιτών, ανήμπορων να μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις.

Τους κατηγορώ το σύστημα υγείας που το έχουν διαλύσει.

Τους κατηγορώ για την ανεργία που έχουν δημιουργήσει στη χώρα μας, για την εξαπάτηση του Ελληνικού λαού στο θέμα του δημοψηφίσματος, που το όχι των Ελλήνων το μετατρέψανε σε ναι.

Τους κατηγορώ για την εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, που ενώ του υποσχέθηκαν ανάπτυξη, κράτος πρόνοιας, υποσχέθηκαν αύξηση σε χαμηλοσυνταξιούχους, υποσχέθηκαν εθνική σύνταξη, υποσχέθηκαν θα ‘σχιζαν τα μνημόνια και αντ’ αυτού προχώρησαν στο 3ο και 4ο μνημόνιο, φτωχοποίησαν τον Ελληνικό λαό, τον εξαθλίωσαν μείωσαν τις συντάξεις, καταντήσανε τον συνταξιούχο να ψάχνει στους κάδους για τροφή, και να μην μπορούν ούτε τα φάρμακά τους να παίρνουν, ενώ τόσα χρόνια πλήρωναν από τον κόπο τους για να έχουν αξιοπρεπή γηρατειά.

Επίσης, τους κατηγορώ για την ανεργία που έχουν δημιουργήσει σε οικογένειες, ενώ στο Σύνταγμα αναφέρεται ότι η οικογένεια είναι το θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους και αντ’ αυτού έχουν διαλύσει οικογένειες λόγω οικονομικής δυσχέρειας. Κάποιοι αναγκάστηκαν να τις αφήσουν, να φύγουν εξωτερικό για εργασία, κάποιοι αρρώστησαν από στεναχώρια, κάποια παιδιά οικογενειών λιποθυμάνε στα σχολεία από ασιτία, κάποια σπίτια ούτε τις βασικές προϋποθέσεις επιβίωσης δεν έχουν, όπως ΔΕΗ, νερό.

Για όλα αυτά και άλλα τόσα εγκλήματα, που έχουν διαπράξει στον Ελληνικό λαό τους κατηγορώ, και δηλώνω ενυπόγραφα ότι ούτε τους έδωσα ποτέ εξουσιοδότηση για να διαπράξουν αυτά τα εγκλήματα, ούτε πρόκειται να τους δώσω ποτέ την εξουσιοδότηση μου να συνεχίσουν να πράττουν αυτά που πράττουν.

Απαιτώ από την δικαιοσύνη να πράξει κατά συνείδηση και τηρώντας τον όρκο που έδωσαν πριν την εκπροσωπήσουν και να εκδικάσουν τις καταγγελίες/μηνύσεις που έχουν καταθέσει Έλληνες πολίτες εναντίον τους, και να λάβουν υπ’ όψιν ότι αφού όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου, να τους καταδικάσουν για όλα αυτά τα εγκλήματα και για το Μεγαλύτερο των εγκλημάτων: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΕΑΝ η δικαιοσύνη δεν τηρείται σε αυτούς δεν πρέπει να τηρείται σε κανέναν Έλληνα πολίτη. Διότι η Δικαιοσύνη μία είναι. Δεν έχουμε άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για τους πολίτες και άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για αυτούς, που οι πολίτες τους εξουσιοδότησαν για να πράξουν για το συμφέρον του Ελληνικού λαού και του Έθνους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

 

update

Στις 10:39 π.μ. Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016, ο/η ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΑΝΝΑ έγραψε:

Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΜΟΥ κατόπιν κλήτευσης από τον Ανακριτή για την μηνυτήρια αναφορά μου στις 27/7/2016 (εδώ). Πριν σας πω για την κατάθεσή μου στον ανακριτή ήθελα να σας αναφέρω κάτι από την Οδύσσεια με την οποία και θα κλείσω στον επίλογο. Όταν ο Τηλέμαχος ρώτησε την Θεά Αθηνά τι μπορεί να κάνει μόνος του, διότι αισθανόταν αδύναμος, εκείνη του απάντησε: Εσύ σαν άνθρωπος θα κάνεις ότι μπορείς και τα υπόλοιπα θα τα κάνουν οι Θεοί. Έτσι ξεκίνησε ο Τηλέμαχος για το ταξίδι του στην Σπάρτη χωρίς να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει, όμως παίρνοντας όλη του την δύναμη!! Αυτό το αναφέρω γιατί κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ όταν με κάλεσε ο ανακριτής, μιας και δεν είχα προηγούμενη εμπειρία από αντίστοιχη διαδικασία.

Έτσι λοιπόν, όταν πήγα στον ανακριτή χωρίς να γνωρίζω, πήρα την δύναμη μου να υπερασπισθώ την Πατρίδα μου και να προσπαθήσω να απαιτήσω από την δικαστική εξουσία να επιληφθεί των εγκλημάτων και της κατάφωρης αδικίας που διαπράττεται στην πατρίδα μας και να αποδοθεί η δικαιοσύνη.

Στην ερώτησή του λοιπόν ποιους καταμηνύω, του είπα ότι καταμηνύω τους νυν -που αναφέρω στην αναφορά μου- έως και τους προκατόχους τους, που από το 2009 έως σήμερα κυβέρνησαν με τις ίδιες καταστρεπτικές πολιτικές, και παρευρίσκονται ακόμη στην βουλή.

Όταν με ρώτησε γιατί τους καταμηνύω απάντησα:

1) Για την κατάλυση του Συντάγματος, που καθιστά ανενεργό το πολίτευμα της προεδρευόμενης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, που θεμέλιο του είναι η λαϊκή κυριαρχία.

2) Για σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας αφού δεν ρωτήσανε τον Ελληνικό λαό για την πολιτική των μνημονίων και του υπέρογκου δανεισμού τους από τους τοκογλύφους για ένα χρέος που μαγειρεύτηκε και τα χρήματα του δανεισμού δόθηκαν για ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών και όχι στο δημόσιο. Ενώ την αποπληρωμή του δανείου που καρπώθηκαν οι τράπεζες την φορτώθηκε ο ελληνικός λαός στις πλάτες του. 

Επίσης τους κατηγορώ για εξαπάτηση του Ελληνικού λαού με πρόθεση δόλου, λόγω του ότι δεν πράξανε αυτά για τα οποία τους έδωσε εντολή ο Ελληνικός λαός. Πχ τύπου Λεφτά υπάρχουν, ανάπτυξη Κράτος δικαίου, σχίσιμο μνημονίων, έξοδος από την κρίση, και αντ’ αυτού Βουλιάξανε την χώρα.

Επίσης τους καταμηνύω για εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Εδαφών, δημόσιου πλούτου που ούτε σε καιρό πολέμου δεν εκχωρείται. Πχ παραχώρησαν λιμάνια, δρόμους, αεροδρόμια, τραινοσέ, θάλασσες, νησιά, βραχονησίδες, λίμνες, ποτάμια, πάτους ποταμιών, πηγές, εναέριο χώρο, αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία κλπ, στους δυνάστες μας!!

Τους θεωρώ ηθικούς αυτουργούς για τις χιλιάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μου που δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στα δυσβάσταχτα χρέη και υποχρεώσεις που παράλογα τους φόρτωσαν. Τους καταμηνύω σαν ηθικούς αυτουργούς για την ασφυξία που προκαλούν τα δυσβάσταχτα απάνθρωπα μέτρα στους συμπολίτες μου, με αποτέλεσμα να τους οδηγούν σε άθλιες έως εγκληματικές συνθήκες διαβίωσης, στερώντας τους ακόμη και τα πιο απαραίτητα αγαθά, όπως: διακοπές ηλεκτροδότησης, ύδρευσης, ή ακόμη και της επαρκούς σίτισης, έτσι ώστε πολλές φορές να προκαλούνται οι θάνατοι τους, ή από την πολλή στενοχώρια ή από τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης τους. Τους καταμηνύω για την γενοκτονία ενός ολόκληρου λαού και τους θεωρώ υπαίτιους για τα θύματα, που έχουν ξεπεράσει σε αριθμό τα θύματα των δύο παγκοσμίων πολέμων.

Τους καταμηνύω επίσης για την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, που δεν με ενδιαφέρει πώς την ερμηνεύετε εσείς άλλα για μένα προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας είναι κι όταν γεννιέται ένα μωρό και του φορτώνετε χρέη που δεν είναι υπαίτιο για αυτά!! Για εμένα αυτό είναι ασέλγεια και βία που θα μεταφερθεί και στις επόμενες γενιές!!

Επίσης τους καταμηνύω για σκάνδαλα, που ενώ έχουν υποσχεθεί ότι θα τα ερευνήσουν τα έχουν αποσιωπήσει, όπως Λαγκάρντ,  Σιεμενς, panama papers, διάφορες άλλες λίστες κ.α. 

Τους κατηγορώ για την καταλήστευση των ταμείων που έχουν φάει τις εισφορές, κόπους των πολιτών, που συνεισέφεραν στα ταμεία για ανταπόδοση της ασφάλειας τους, της ιατροφαρμακευτικής τους περίθαλψης και της σύνταξης γήρατος, η οποία θα τους εξασφάλιζε αξιοπρεπή διαβίωση στα γεράματα τους.

Επίσης τους κατηγορώ για παράνομη και αντισυνταγματική επιβολή δυσβάσταχτων φόρων!! Εδώ ανέφερα στον κ. Ανακριτή ότι την αναφορά μου την έγραψα επάνω σε συναισθηματική φόρτιση, όταν άκουσα τον Πρωθυπουργό στην τηλεόραση να μιλάει για συνταγματική Αναθεώρηση και μάλιστα να επικαλείται το όνομα του Ελληνικού λαού!! Συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός είπε: θα κάνουμε Συνταγματική αναθεώρηση με τον λαό, από τον λαό, για τον λαό. Και εκεί μου ανέβηκε η πίεση στο κεφάλι. Πώς είναι δυνατόν να επικαλείται τον λαό για μια τόσο σοβαρή υπόθεση, χωρίς να έχει πάρει την έγκριση του ελληνικού λαού, χωρίς να έχει ρωτήσει τον ελληνικό λαό αν τον εξουσιοδοτεί για κάτι τέτοιο; Και μου απαντάει ο ανακριτής: Έχει το δικαίωμα βάσει άρθρου του συντάγματος, που λέει ότι μπορεί να γίνει αν το αποφασίσουν οι βουλευτές!! Του απαντώ λοιπόν του κ. Ανακριτή: ότι το συγκεκριμένο άρθρο τότε αναιρεί το άλλο άρθρο του Συντάγματος που λέει θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία και ότι όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα!!! Μου λέει ναι σωστά, δίκιο έχετε!! Ωραία του λέω άρα είναι άκυρη η συνταγματική αναθεώρηση, που βέβαια ύπουλα θέλουν να νομιμοποιήσουν και τους Θεσμούς (δλδ μνημόνια). Αυτό είναι αντισυνταγματικό!! Όπως αντισυνταγματικό είναι να συνδιασκέπτονται και να συναποφασίζουν με την Τρόικα!! Φυσικά μου λέει!! Επίσης του λέω κ. Ανακριτά υπάρχει νόμος που να υποχρεώνει τον Έλληνα πολίτη να πληρώνει φόρους; Ναι μου λέει, το λέει το Σύνταγμα. Του απαντώ: στο Σύνταγμα, στο αρθ. 4 παρ. 5 λέει ότι οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους. Και βέβαια οι φόροι είναι πάντα ανταποδοτικοί!! Αυτό σημαίνει ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης μπορεί να συνεισφέρει στα δημόσια βάρη εφόσον έχει τα προς το Ζην, αυτά που του επιτρέπουν να έχει μια αξιοπρεπή διαβίωση, και όταν λέμε αξιοπρεπή διαβίωση εννοούμε να έχει τα απαιτούμενα για σίτιση, για τους λογαριασμούς του, για την εκπαίδευση του, για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για συμμετοχή στην κοινωνική ζωή, και αυτά που θα του περισσέψουν να τα προσφέρει στο κράτος για ανταπόδοση!! Η δε Πολιτεία έχει υποχρέωση ανταπόδοσης για δωρεάν υγεία, δωρεάν παιδεία, πρόνοια, ασφαλείς δρόμους κλπ. Έτσι είναι, λέει ο Ανακριτής. Άρα εκτός του ότι πουθενά δεν αναφέρεται στο Σύνταγμα ότι είναι υποχρεωμένος ο ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης να πληρώνει φόρους, και μάλιστα για χρέη που δεν είναι δικά του, και που παράλογα μας έχουν φορτώσει, ένα χρέος που δεν είναι του ελληνικού λαού αλλά των τραπεζών, επειδή όσα δάνεια έχει πάρει το κράτος τα έδωσε για την ανακεφαλαιοποίηση τους, και χωρίς να δώσουν έστω και μισό ευρώ στον ελληνικό λαό, του τα φόρτωσαν.

Εμένα κ. Ανακριτά δεν με ενδιαφέρει κανένας φορολογικός κώδικας ή οποιοσδήποτε άλλος κώδικας που οι νόμοι του δεν συμφωνούν με το Σύνταγμα. Είναι άκυροι!! Επίσης δεν είναι κανένας ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης υποχρεωμένος να εργάζεται και να έχει συνέταιρο στην τσέπη του το κράτος και μάλιστα σε ποσοστό 90%!! Επίσης κανένας ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης δεν είναι υποχρεωμένος να κοπιάζει και να του τρώνε οι άεργοι Πολιτικοί τα λεφτά των κόπων του, και γενικά το βιός του. Μαζί με τους πολίτες κοπιάσανε για να παίρνουν τους κόπους τους οι άεργοι; Που η μόνη δουλειά τους είναι να υπογράφουν μνημόνια, που ούτε καν στον κόπο να τα διαβάσουν δεν μπαίνουν;

Επίσης τους φόρους τούς βάζουν παντού. Φόροι ακινήτων, κληρονομιάς, τέλη κυκλοφορίας, ΔΕΗ, δημοτικά τέλη, είδη κατανάλωσης, τσιγάρα, χαράτσια, ενφια, που κι αυτόν ο ίδιος ο Παυλόπουλος είχε πει το 2014 ότι κρίθηκε από το ΣτΕ Αντισυνταγματικό και όχι μόνιμο. Και τώρα επί προεδρίας του νομιμοποιήθηκε παράνομα!! Ναι, μου λέει έχετε δίκιο. Ε, ωραία του λέω: Αφού έχω δίκιο γιατί δεν προχωράνε οι μηνύσεις των πολιτών; Γιατί -λέει- οι αποφάσεις πηγαίνουν στην βουλή και εκεί κρίνονται αν θα τις εκδικάσουν η όχι!! Μα κ. Ανακριτή, του απαντώ, το άρθρο που λέει ότι τους παρέχει ασυλία τούς την παρέχει μόνο για εκφώνηση λόγου και όχι για εγκλήματα!! Και πώς είναι δυνατόν αφού οι βουλευτές έχουν την νομοθετική εξουσία, ο Πρόεδρος την εκτελεστική και οι δικαστές την δικαστική εξουσία, η οποία μάλιστα πρέπει να είναι ανεξάρτητη, αυτοί οι ίδιοι να δικάζουν τους εαυτούς τους; Αυτό δεν ακυρώνει την ανεξαρτησία της δικαστικής εξουσίας; Είναι δυνατόν ένας εγκληματίας ή κλέφτης να δικάσει τον εαυτό του, και να βγάλει καταδικαστική απόφαση για τον εαυτό του; Όχι μου λέει. Ωραία τότε γιατί δεν τους διώκετε ποινικά, βάσει του άρθρου 134 πκ για Εσχάτη Προδοσία; Δεν μου απάντησε.

Του λέω επίσης ότι κάποιοι μου είπαν να αναφέρω για τους στρατιωτικούς και αστυνομικούς που δικαιώθηκαν από το ΣτΕ και το κράτος παραβίασε την απόφαση του, και δεν τους έδωσε τα αναδρομικά των μισθών τους από τις περικοπές που είχαν υποστεί, που γι’ αυτόν τον λόγο είχαν προσφύγει!! Φυσικά σας το αναφέρω για την παραβίαση του κράτους στο ΣτΕ, ειδάλλως δεν θα σας το ανέφερα διότι είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Διότι 1. οι στρατιωτικοί είναι υποχρεωμένοι πρώτα να διαφυλάξουν τα σύνορα της χώρας μας και τα εδάφη της και σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να επιτρέψουν την Εκχώρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας φοβούμενοι μην χάσουν τους μισθούς και τις θέσεις τους και 2. οι αστυνομικοί, αντί κι αυτοί να ζητάνε τα αναδρομικά από αυτούς που υπηρετούν και εκτελούν τις εντολές των αφεντικών τους σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να τα απαιτούν, διότι δική τους πρωταρχική υποχρέωση είναι να φροντίζουν για την ασφάλεια των πολιτών από τους οποίους και πληρώνονται. Όμως αυτοί αντί να υπηρετούν τους πολίτες τούς καταστέλλουν σε οποιαδήποτε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για οποιονδήποτε αγώνα για την πατρίδα, με χημικά, γκλομπς κλπ.

Στην χώρα μας επικρατεί χάος αυτή την στιγμή!! Δεν τηρούνται οι νόμοι. Οι λαθρομετανάστες 88 εθνικοτήτων έχουν κάνει λαθρο-εισβολή και φυσικά τους δίνουνε περισσότερα προνόμια από ότι στον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη. Τους δίνουν 39.500 θέσεις εργασίας, ενώ εμείς είμαστε άνεργοι. Τους παρέχουν σπίτια λουξ, ενώ κατάσχουν σπίτια Ελλήνων πολιτών για 500€ και τους καταστούν άστεγους!! Τους παρέχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ενώ (σημειωτέον η ξαδέλφη μου που είναι νοσοκόμα μου είπε ότι καλούν τρεις και λίγο το ασθενοφόρο για το παραμικρό, ανεβαίνουν καμιά δεκαριά άτομα επάνω), ενώ τα ασθενοφόρα δεν μπορούν να τα συντηρήσουν ή να βάλουν βενζίνη για να τα μετακινούν, και πολλές φορές βάζουν γιατροί ή νοσοκόμες από την τσέπη τους ή ζητούν από τους ασθενείς. Επίσης για όλα αυτά πληρώνει ο ΕΛΛΗΝΑΣ φορολογούμενος. Και το αποτέλεσμα; Κάποιοι να μας αποκαλούν ρατσιστές η φασίστες! Που οι Έλληνες είναι ο μόνος λαός που όχι απλά φιλοξένησε πολίτες διαφόρων Εθνικοτήτων αλλά έσπευσε να καλύψει κάθε ανάγκη τους και να τους παρέχει ό,τι είδους βοήθεια μπορούσε, από κλινοσκεπάσματα και τροφές έως φάρμακα. Και το αποτέλεσμα: να βγει στην τηλεόραση Αλβανίδα μητέρα να πει σε ένα σύλλογο γονέων στην Αθήνα που διαμαρτύρονταν για τους λαθρομετανάστες, εσείς να πάρετε τα παιδιά σας και να φύγετε!! Εμείς είμαστε πλειοψηφία και εσείς μειοψηφία!!

Όσο για την κυβέρνηση που ήρθε σε αντιπαράθεση με την εκκλησία για το μάθημα των θρησκευτικών, που θίγει το 85% την θρησκευτική συνείδηση των Ελλήνων, άκουσα σε τηλεοπτικό κανάλι ότι η συμφωνία που επήλθε από την συνάντηση των δύο ήταν: Να διδάσκει ο καθηγητής κατ´ επιλογή για τον Ιησού ή για τον Αλλάχ!! Δηλαδή, του λέω, αν πούνε στον καθηγητή απολύεσαι ποιον θα προτιμήσει να διδάξει;

Επίσης αποσύρουν από την ιστορία για τον Μ Αλέξανδρο για ύποπτους σκοπούς!! Έχουν ισοπεδώσει τα πάντα. Αυτοί που εισβάλλουν στην χώρα μας κ. Ανακριτή είναι λαός που δεν μας σεβάστηκε. Διότι δεν σεβάστηκαν το Εθνικό μας σύμβολο, την σημαία μας, που χύθηκε αίμα από τους προγόνους μας για αυτήν, δεν σεβάστηκαν τα ιερά μας αφού αφόδευσαν σε εικόνες και ιερούς χώρους, δεν σεβάστηκαν περιουσίες των Ελλήνων ιδιωτικές και δημόσιες, όπως πχ κάψανε στρέμματα ελιές στην Λέσβο, κάψανε μοναστήρι στην Πέτρα Ολύμπου του 1600 μΧ και πόσα άλλα!! Θα μπορούσαμε εμείς να τα κάνουμε στην Χώρα τους αυτά; Έχουμε χάσει τον ύπνο μας όλοι οι Έλληνες, διότι μας έχει πνίξει η αδικία και η ανομία. Ζούγκλα έχουμε καταντήσει!! Και επειδή στην Χώρα μου δεν τηρούνται οι νόμοι, ή μάλλον τηρούνται αλλά κατ’ επιλογήν, όπως πχ με μεγάλη ευκολία δικάζονται άνθρωποι με πταίσματα ή για χρέη ή για μικροεγκλήματα, και τιμωρούνται με διάφορες ποινές, ενώ όλα τα επαχθή εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί σε ένα ολόκληρο Έθνος και σε ένα ολόκληρο λαό, όπως και το μεγαλύτερο των εγκλημάτων αυτό της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, μένουν ατιμώρητα, και επειδή δεν υπάρχει ισονομία Βάσει Άρθρων του Συντάγματος είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε εμείς την Πατρίδα μας, το Σύνταγμα μας και την τήρηση των νόμων του, με οποιονδήποτε τρόπο, όπως ακόμη και να φέρουμε όπλα για την άμυνα και υπεράσπιση της Πατρίδας μας!!

 

Αυτά και άλλα είπα στον Ανακριτή καθ´ ότι κράτησε 2 ώρες η ανάκριση.

Τέλος, με ρώτησε αν συμβουλεύτηκα δικηγόρο για όλα αυτά και του είπα όχι. Είμαι μία Ελληνίδα πολίτης που μάχεται για τα δίκια της, την πατρίδας μου και των συμπολιτών μου, από την λαίλαπα που έχουμε υποστεί όλοι μας!! Γιατί Πατρίδα δεν είναι μία αόριστη λέξη. Πατρίδα είναι το σπίτι του καθενός μας και όλων μας ταυτόχρονα. Και όσο η Πατρίδα μας βρίσκεται υπό κατοχή ξένων δυνάμεων εγώ θα αγωνίζομαι μέχρι να ξαναποκτήσουμε την Εθνική μας Κυριαρχία!!!

Για όλους αυτούς τους λόγους που προανέφερα και για το δημοψήφισμα του ελληνικού λαού, που το 65% του ΟΧΙ στα μνημόνια, με δόλο και εξαπάτηση μετατράπηκε από τους κυβερνώντες σε ΝΑΙ, και για άλλα πολλά:

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ ΠΛΕΟΝ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ!!!! Για να μην έχουν δικαιολογία ότι πράττουν δήθεν στο όνομα του Ελληνικού λαού, ότι εξουσιοδοτήθηκαν από τον Λαό. Γιατί σε αυτόν τον Λαό ανήκω και εγώ που δεν θέλω το όνομα μου να συμμετέχει στην εξουσιοδότηση καμίας εγκληματικής πράξης!!! Διότι όποιος βλέπει να διαπράττεται έγκλημα ή Αδικία και δεν αντιδράει είναι κι ο ίδιος συνένοχος!!

 

Και τώρα στον Επίλογο ήθελα να αναφέρω κάτι, που φυσικά δεν είπα στον ανακριτή. Αυτό είναι για όλους εμάς!! Από την ΟΔΥΣΣΕΙΑ:

Όταν ο Οδυσσέας, μετά την Οδύσσειά του, κατάφερε επιτέλους να γυρίσει στην Ιθάκη του για να διεκδικήσει τον κόσμο του, το Βιός του, και έμαθε ότι πολιορκούνταν από τους υποψήφιους μνηστήρες, αποφάσισε μετά από πολλή σκέψη και σύνεση ότι πρέπει με στρατηγική να τους σκοτώσει για να απαλλαγεί από δαύτους και να διεκδικήσει όλα όσα με δόλο του αρπάξανε!! Έτσι λοιπόν τους κλείδωσε σε ένα δωμάτιο και σκότωσε πρώτα τον Αντίνοο!!! (δλδ ερμηνεία Αντί νόηση). 

Κάποιος από τους μνηστήρες τρέμοντας για την ζωή του τον ρώτησε: Ποιο ήταν το έγκλημα μας και μας σκοτώνεις; Και ο Οδυσσέας απάντησε: Το έγκλημα σας είναι ότι κλέψατε το βιός μου, τον κόσμο μου, την οικογένεια μου, αυτά που κοπίασα με ιδρώτα και αίμα για να τα αποκτήσω!!

Ο δεύτερος που σκότωσε ήταν ο Ευρύμαχος (αυτός που μάχεται τον λαό), ο τρίτος ο Ευρύνομος (αυτός που μάχεται τους νόμους) και ο τέταρτος ο Αγέλαος (αυτός που άγει τον λαό με την παρότρυνση τού αντί νου). 

Έτσι, αφού σκότωσε όλους τους μνηστήρες που επιβουλεύτηκαν την ζωή του ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕ!! 

ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!! 

Πόσο διαχρονικός και Επίκαιρος ο ΟΜΗΡΟΣ!! 

Η ΙΘΑΚΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ!! Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ Ο ΛΑΟΣ. Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!! ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΠΟΧΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΧΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!!

ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ

filenameutf-8%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-1

10 comments on “Μηνυτήρια Αναφορά, Αίτηση, Καταγγελία με κύριο θέμα “Δεν εξουσιοδοτώ την Ολομέλεια της Βουλής, τον Νυν Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπιο Παυλόπουλο να ενεργήσουν για λογαριασμό του Ελληνικού Λαού”

 1. Η Δικαιοσύνη θριάμβευσε!! Καταδικάστηκε ο άνεργος που έκλεψε μαρκαδόρους για το παιδί του!


  23/09/13

  Την προηγούμενη εβδομάδα, συγκλόνισε το πανελλήνιο, με την προσπάθειά του να κλέψει μαρκαδόρους από βιβλιοπωλείο, ούτως ώστε να τους δώσει στον γιο του για το σχολείο, καθώς δεν είχε χρήματα.
  Ο Βολιώτης πατέρας, κάθισε στο εδώλιο, χωρίς συνήγορο υπεράσπισης.
  Οι δικαστές στο Αυτόφωτο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ακολούθησαν πιστά το «γράμμα του νόμου» και, καθώς σε βάρος του πατέρα υπήρχε η μήνυση του επόπτη των ταμείων του πολυκαταστήματος, ο οποίος πάντως δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, το υπέβαλαν την ποινή φυλάκισης 20 ημερών με τριετή αναστολή και του χρέωσε δικαστικά έξοδα ύψους 80 ευρώ.

  Με δάκρυα στα μάτια, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε την πράξη του στην απολογία του επισημαίνοντας ότι αναγκάστηκε να κλέψει γιατί δεν του έφταναν τα χρήματα για να αγοράσει όσα σχολικά είδη χρειαζόταν το παιδί του… «Όταν με κατάλαβαν, ήθελα να με καταπιεί η γη. Τους έδειξα το πορτοφόλι μου που είχε μέσα 20 ευρώ και τα πήραν. Ζητάω συγνώμη και δεν πρόκειται να το ξανακάνω», είπε στους δικαστές.

  https://justiceforgreece.wordpress.com/2013/09/25/η-δικαιοσύνη-θριάμβευσε-καταδικάστη/

  • Καταλάβατε ;;;
   ΚΑΙ ποινή φυλάκισης ΚΑΙ κατάσχεση χρηματικού ποσού που υπερκαλύπτει την ζημία που δεν έγινε !

 2. ΔΕΝ ΣΤΈΚΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΓΕς ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙς ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΟΧΗς ΚΑΙ ΒΙΑΙΗς ΚΑΤΑΛΥΣΗς ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς. ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΛΘΕΙ Η ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙς ΑΓΩΓΕΣ ΑΥΤΕς , ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ 120 ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡ 2 ( ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΒΙΑΙΗς ΚΑΤΑΛΥΣΗς..ΞΥΠΝΉΣΤΕ.. ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕς ΤΙς ΑΠΑΤΕς ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙς ΒΑΡΟς ΣΑς …ΚΑΤΑΓΕΙΛΤΕ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΔΙΩΞΕΩΝ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΚΑΙ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς Διότι κανένας πολίτης (με εκλογικά δικαιώματα στην Ελλάδα) δεν εχει το δικαίωμα να συγκαλύπτει και να αποσιωπά προδοσία και να μήν αντιδρά στο έγκλημα της παράλειψης διώξεων στοιχειοθετημένου ( απ τη δικαιοσύνη) εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας .. ΕΝΩ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥς ΚΑΤΑΛΥΣΗς ΤΟΥ .ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗς . ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΕΧΕΙ με ταυτόχρονη παράλειψη διώξεων ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΤΟΤΕ ,ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΚΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ αυτό που τουλάχιστο όλοι όσοι εχουμε εκλογικά δικαιώματα υποχρεούμαστε να πράξουμε , ειναι να διαφωνήσουμε και να καταγγείλουμε το έγκλημα (ΕΙΔΑΛΩς ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ) .Υποχρεούμαστε λοιπόν,, ενώπιον ανακριτικού υπαλλήλου, 1) ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ(φανερά και όχι σιωπηρά) ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 , 2) να ζητήσουμε ( γραπτώς και ενόρκως επίσης) τα όπλα και το εθνόσημο . 3) Να αποκαλύψουμε ενόρκως ότι ισχύει δικογραφία εσχάτης προδοσίας εις βάρος των πολιτικών 4)ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ όλους τους πολιτικούς για κακούργημα , δόλο και συνέργεια σε γενοκτονία, επίσης και τον κάθε υπεύθυνο για κακουργηματική παράληψη διώξεων δικογραφίας εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών -υπουργών , απ τις 24\11\2011 , 5)να πάρουμε (ο π ω σ δ ή π ο τ ε )επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε- καταθέσαμε (το επικυρωμένο αντίγραφο , είναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ δικαστική εντολή οπου η οποία , έκτοτε μας προστατεύει νομικά αλλα και ουσιαστικά . 6) να κοινοποιήσουμε παντού (σε όσους πολίτες συγκάλυψαν την προδοσία και καταπάτησαν το σύνταγμα και ιδίως να ενημερώνουμε επισήμως όλες τις κρατικές υπηρεσίες κοινοποιώντας τους το επικυρωμένο αντίγραφο …https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200775518050203&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=1&theater..

 3. μερικά σχετικά :

  Δήλωση άρνησης υποβολής φορολογικής δήλωσης
  https://justiceforgreece.wordpress.com/2016/07/23/δήλωση-άρνησης-υποβολής-φορολογικής/

  Όλγα και Τάνυα-Μαρία Γεριτσίδου :

  30 Ιανουαρίου 2013

  ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΕΝΣΤΑΣΗ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Αφού καταγραφούν τις περισσότερες προειδοποιήσεις, καταγγελίες και μηνύσεις για τις παρανομίες βουλευτών και κυβερνώντων απαιτούν παραίτηση και δηλώνουν ότι δεν θα πληρώνουν φόρους
  https://justiceforgreece.wordpress.com/2013/01/31/προσ-τον-προεδρο-τησ-βουλησ-δηλωση-δ/

  1 Μαΐου 2015
  ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ κατά Αντισυνταγματικής Φορολογίας
  https://justiceforgreece.wordpress.com/2015/05/01/αποκηρυξη-διακηρυξη-κατά-αντισυνταγ/

 4. Απίστευτο σκάνδαλο: Εγγυητική επιστολή 900 εκατ. παρείχε η κυβέρνηση Τσίπρα στη Εurobank EFG

  13Σεπτεμβρίου2015

  Μοιάζει απίστευτο αλλά, το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών αποδεικνύει

  πως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ήταν ικανή για τα πάντα.

  Και την ίδια ακριβώς στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες ιδιωτικών επιχειρήσεων έβαλαν λουκέτα λόγω οικονομικής ασφυξίας, με την πραγματική ανεργία να ξεπερνά το 30% και εκατομμύρια συνταξιούχων να μένουν απλήρωτοι λόγω των capital controls, το ελληνικό κράτος αίφνης αποφασίζει να βάλει το κεφάλι του στον ντορβά για έναν «διαφορετικό» ιδιώτη επιχειρηματία και να μπει ως εγγυητής για κάλυψη ομολογιακού δανείου της Eurobank και ύψους 900 περ. εκατ. ευρώ !

  Αξίζει να σημειωθεί πως στην απόφαση ρητώς αναφέρεται πως σε οποιαδήποτε κατάπτωση της εγγύησης, αυτή οφείλει να καταβληθεί από το Ελληνικό ∆ημόσιο, δηλαδή από τους έλληνες φορολογουμένους !

  Η Σχετική Απόφαση έχει ημερομηνία 24-07-2015 και φέρει την υπογραφή του Αναπλ. Υπουργού Οικονομικών, ∆ημήτρη Μάρδα.

  http://www.ereportaz.gr/apistefto-skandalo-engiitiki-epistoli-900-ekat-pariche-i-kivernisi-tsipra-sti-eurobank-tou-latsi

 5. Pingback: Κατάθεση στον ανακριτή για Προδοσία … Πρέπει να διαβαστεί !!! | κ.α.π.α. – Κίνηση Ακομμάτιστων Πολιτών Αγρινίου

 6. απόσπασμα από
  Προς την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία: ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και καταγγελία

  …..

  ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ
  ******************************

  ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΚΤΕΘΕΝΤΩΝ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΗΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ, ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

  ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ και ως κοινοί απατεώνες επί σαρανταδύο έτη εναλλάσσεσθε στην νομή της εξουσίας ως πολιτικά κόμματα, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑ.ΣΟ.Κ και άλλα πολιτικά μορφώματα για να φθάσουμε σήμερα στο μοιραίο συνονθύλευμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχοντας κάθε φορά τη Λαϊκή Εντολή να κυβερνήσετε με βάση το πρόγραμμα που εξαγγείλατε σεβόμενοι το Σύνταγμα και τους Νόμους που συνάδουν προς αυτό. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, με την ανερμάτιστη Κυβερνητική Πολιτική που εφαρμόσατε, διαδραματίζεται γύρω μας ένα άθλιο σχέδιο ξεπουλήματος του Ελληνισμού που αποσκοπεί στον εδαφικό ακρωτηριασμό της πατρίδας μας και στην βιολογική εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους το οποίο βιώνει έναν οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό Αρμαγεδδώνα.

  Αυτή την κοινωνική πραγματικότητα της εξαθλίωσης των Ελλήνων και της λοιδορίας γενικώς του Ελληνικού Κράτους και του Έλληνα ανθρώπου, καλούμεθα σήμερα Εμείς να αντιμετωπίσουμε από τις επαναλαμβανόμενες κατά γεωμετρική πρόοδο παραβιάσεις του Συντάγματος από τα κυρίαρχα πολιτικά όργανα, που σφετερίζονται την λαϊκή κυριαρχία.
  Οδηγός μας είναι η ενίσχυση της Ελληνικής Δημοκρατίας και η προάσπιση των Ελλήνων, της Πατρίδας και του Έθνους μας δια της πιστής τηρήσεως του Συντάγματος που θα προσδώσει στο Ελληνικό Κράτος του 21ου αιώνα συντακτικά χαρακτηριστικά, ικανά να θεμελιώσουν την ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και την ακύρωση της υπαγωγής της χώρας υπό ξένους ζυγούς ως και της εκχωρήσεως της εθνικής μας κυριαρχίας διά της ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ δανειακής Συμβάσεως και των ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ υπό τις επιταγές της Goldman Sacks και των διεθνών τοκογλύφων.

  ΕΠΕΙΔΗ δεν δεχόμαστε πλέον να μας κυβερνούν επίορκοι υπάλληλοί μας που παραβίασαν την Λαϊκή Εντολή μας, πρόδωσαν τον Ελληνικό Λαό και τον  όρκο τους στο Σύνταγμα, στον Θεό και στην συνείδησή τους, επιχείρησαν δε και διέπραξαν, με σφετερισμό της ιδιότητάς τους, την κατάλυση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, καθ’ όσον προσέβαλαν ευθέως θεμελιώδεις αρχές του άρθρου 134α Π.Κ. εδάφιο στ: «η αρχή της δέσμευσης του νομοθέτη από το Σύνταγμα και της εκτελεστικής και της δικαστικής εξουσίας από το Σύνταγμα και τους νόμους» ως και του εδαφίου η: «η γενική ισχύς και προστασία των ατομικών δικαιωμάτων που προβλέπει το Σύνταγμα».
  ΕΠΕΙΔΗ κανένα δημοκρατικό σύνταγμα και καμιά δημοκρατία δεν όρισε ποτέ ότι η κατάσταση οικονομικής ανάγκης μιάς χώρας ΑΝΙΠΑΡΚΤΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ αποτελεί λόγο άρσης των εγγυήσεων των δικαιωμάτων του ανθρώπου και της παραίτησης του κράτους από τα κυριαρχικά του δικαιώματα και την προσβολή της αξίας του ανθρώπου, ως εν προκειμένω, ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΠΑΡΑΥΤΑ μη αποδεχόμενος την ανυπαρξία τόσο των Συνταγματικών λειτουργιών που ΟΦΕΙΛΑΝ να προασπίσουν την κατάλυση του Καταστατικού Χάρτη της χώρας όσο και την επιβολή του παρανόμου καθεστώτος.
  Μετά το σοκ από την απροσδόκητη επίθεση που δέχθηκε από το Καστελόριζο, ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ τόσο ατομικά όσο και συλλογικά προσφεύγοντας, εις μάτην, προς την ανύπαρκτη και χειραγωγούμενη Δικαιοσύνη υποβάλλοντας, κατά «Ελλήνων» επίορκων πολιτικών και κρατικών παραγόντων, μηνύσεις για σειρά τελεσθέντων αδικημάτων και δη για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας και για τα ενενηντατρία (93) γνωστά σε εμάς σκάνδαλα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και τα πενηντατέσσαρα (54) της Νέας Δημοκρατίας, σκάνδαλα τα οποία παραμένουν εν υπνώσει χωρίς να έχουν διερευνηθεί και χωρίς βέβαια να αποδοθούν οι ευθύνες από την Δικαιοσύνη σε εκείνους που πρωταγωνίστησαν σε αυτά προσθέτοντας στον αισχρό κατάλογο των χρηματισθέντων επίορκων οργάνων του Κράτους και το πρόσφατο αναδυόμενο οικονομικοπολιτικό σκάνδαλο της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας Novartis, που ταρακουνάει για άλλη μία φορά συθέμελα το σαθρό πολιτικό στερέωμα της Πατρίδος μας, στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται πρώην υπουργοί, υπεράνω υποψίας, αλλά πιθανότητα και πρώην πρωθυπουργοί.

  Παραθέτουμε ενταύθα πίνακα στον οποίο εμπεριέχονται οι αριθμοί πρωτοκόλλου των, ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, κατά τις συνδυασμένες διατάξεις των άρθρων 86 του Συντάγματος, 1 και 4 του Νόμο 3126/2003 «Ποινική ευθύνη Υπουργών» και 83 παράγραφο 1 του Κανονισμού της Βουλής, εκ των εκατό σαράντα εξ (146) γνωστών σ’ εμάς, προς την Βουλή διαβιβαστικών εγγράφων του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από 14-4-2009 έως 09-10-2013 που αφορούν πρότερες ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΕΣ δικογραφίες κατά μελών Κυβερνήσεων έως 09-10-2013 που με τα κολοσσιαία σκάνδαλά τους κατέστρεψαν την χώρα, υποδουλώθηκε η Ελλάδα από ένα χρέος επαχθές και επονείδιστο.. Και οι δικογραφίες αυτές, αγνοούμενες, χειμάζουν σε κάποια συρτάρια της Βουλής, με την συμπαιγνία «μαύρου μετώπου» – «κόκκινης προβιάς», αφού οι εκάστοτε αρμόδιοι και ΥΠΟΛΟΓΟΙ Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι της Βουλής, σε μία άθλια θεατρική παράσταση, «ανέφεραν σε κάποια ολομέλεια» την ύπαρξή τους.

  Θέματα που δεν ετέθησαν ποτέ στην ολομέλεια της Βουλής από κανένα κόμμα, ενώ ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εμπλοκή των καταστροφέων της πατρίδας μας και των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ των 8.500 αυτοχειριασθέντων Ελλήνων αδελφών μας υπό την ομερτά των συμμοριών της Βουλής και την διάπραξη του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας και εκ των τριών ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ συνταγματικών λειτουργιών της πολιτείας.

  Δυστυχώς με τέτοιες πρακτικές ενισχύεται στον Ελληνικό Λαό το αίσθημα συνομωσιολογίας και βρίσκουν πρόσφορο έδαφος οι απόψεις ότι το πολιτικό προσωπικό της Χώρας όχι μόνο δεν υπηρετεί τη διαφάνεια, αλλά αντίθετα εφευρίσκει «παραθυράκια» και τεχνητές γραφειοκρατικές καθυστερήσεις που επιτρέπουν στη διαπλοκή να… ζει και να βασιλεύει εις βάρος του Έθνους προδίδοντας τον κατά το Σύνταγμα κυρίαρχο Λαό.

  ΓΕΓΟΝΟΣ 12ον. Ο φόβος της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας για την άσκηση ελέγχου της υπό του Συντάγματος θεσμοθετημένης Δικαστικής λειτουργίας τις οδήγησε σε λήψη νομοθετικών μέτρων, ώστε να ενσπείρουν τον τρόμο στην Δικαστική Εξουσία και να την οδηγήσουν σταδιακά σε ένα φοβικό σύνδρομο, για να μην επιτελεί το θεσμικό της έργο. Θέσπισαν κατ’ αρχήν το άρθρο 86 του Συντάγματος, ώστε για τα εγκλήματα των πολιτικών να αποφασίζει η ίδια η Βουλή, αν θα ασκήσει δίωξη. Όμως από την όλη υφή του στρατηγικού τους σχεδίου, όπως αποκαλύπτεται μετά την ομολογία Θεόδωρου Τσουκάτου στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής στις 14-9-2010 η ψήφιση του ανωτέρω άρθρου (86) εμπίπτει στις προπαρασκευαστικές πράξεις του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας 134 παρ. 2β διότι η νομοθετική λειτουργία, υπό την ανοχή και συναίνεση του Προέδρου της Δημοκρατίας, σφετερίζεται το Σύνταγμα και προβαίνει στην κατάλυσή του, και το έγκλημα τούτο διαπράττεται από το 1996 σε βάρος του Ελληνικού Λαού, του Ελληνικού Έθνους και της χώρας ως κρατικής οντότητας.

  Επί του θέματος αυτού η Δικαιοσύνη περί άλλων να τυρβάζει και τούτο διότι, ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ της ωμής παρέμβασης τόσο της νομοθετικής όσο και της εκτελεστικής λειτουργίας στην λειτουργία της Δικαιοσύνης έχει αποδεχθεί την θεσμική της κατάργηση αφού, κατά παράβαση των Συνταγματικών διατάξεων, έχει εκχωρήσει η ίδια τις θεσμικές της αρμοδιότητες αναμένοντας τόσο τις κατά την 5η παράγραφο του 90ου άρθρου προαγωγές της από την πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου όσο και την 1η παράγραφο εδάφιο β του 91ου άρθρου υπό του Υπουργού Δικαιοσύνης έγερση της πειθαρχικής αγωγής δικαστικού τινός λειτουργού και την εκ των άρθρων 62 και 86 του Συντάγματος πλήρη και άνευ αντιλόγου απαξίωση αυτής ως θεσμοθετημένης λειτουργίας της Πολιτείας χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν η διάταξη της 2ας παραγράφου του 87ου άρθρου του Συντάγματος η οποία ορίζει: «οι δικαστές δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά κατάλυση του Συντάγματος».

  Είναι γνωστή η διάκρισης μεταξύ συνταγματικού και κοινού κανόνος Δικαίου. Εξ αυτού αναγκαίως συνεπάγεται ότι αφού το Σύνταγμα είναι ο υπέρτερος νόμος της χώρας, κάθε απλός νόμος ψηφισθείς υπό της Βουλής και ευρισκόμενος σε αντίθεση με το Σύνταγμα πρέπει να εξαφανισθεί διότι το υποδεέστερο πρέπει να υποχωρεί πρό του υπέρτερου.
  Αφού οι μέχρι σήμερα Πρόεδροι της Ελληνικής Δημοκρατίας, οι βουλευτές, οι υπουργοί της εκάστοτε κυβέρνησης, ο εκάστοτε πρωθυπουργός δεν επελήφθητε του ζητήματος της αντισυνταγματικότητας των ψηφισθέντων Νόμων με τους οποίους η εκάστοτε κυβέρνηση έβαζε «ταφόπλακα» στην έννοια της αξιοπρεπούς διαβίωσης του Έλληνα, ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ότι ΑΠΑΝΤΕΣ δεν σέβεστε το Σύνταγμα ΚΑΙ τους νόμους που συνάδουν με αυτό, καθιστάμενοι επίορκοι και σφετεριστές του Συντάγματος και των εξουσιών που απορρέουν από αυτό.

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον πρώην φερόμενο ως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ΔΙΟΤΙ, κατά την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του την 8η Φεβρουαρίου 2005 προσφωνώντας τον η Πυθία-πρόεδρος της τότε Βουλής, μετά την εκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας, μεταξύ των άλλων διαλαμβανομένων του ανακοίνωνε και εκείνη την μακάβρια για τη χώρα μας προφητεία τονίζοντάς του: «Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης. Η χώρα μας εξάλλου θα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά διλήμματα σε πολλούς τομείς: Στα εθνικά θέματα δρομολογούνται εξελίξεις που απαιτούν σύμπνοια και νηφαλιότητα, στον οικονομικό και τον κοινωνικό τομέα πρέπει να γίνουν τομές και να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών, η διαπαιδαγώγηση των νέων θα απαιτήσει αναπροσανατολισμούς στην εκπαίδευση και την κατάρτιση, ο ελληνικός πολιτισμός θα πρέπει να ανακτήσει την ιστορική του πρωτοπορία. Εν όψει των παραπάνω η ρυθμιστική και ενοποιητική αποστολή που σας αναθέτει το Σύνταγμα αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Είμαι βεβαία ότι θα ανταποκριθείτε άριστα στον υψηλό αυτό ρόλο, με όπλα τη μακρά πολιτική πείρα σας, την επιστημονική σας κατάρτιση, την κοινωνική ευαισθησία και τον ήπιο και μετριοπαθή χαρακτήρα σας. Θα έχετε άλλωστε αρωγό και συμπαραστάτη τους παράγοντες του πολιτεύματος και όλες τις πολιτικές δυνάμεις».

  Ο Ελληνικός λαός επί του θέματος αυτού ΟΥΔΕΠΟΤΕ και εις ΟΥΔΕΝΑ έδωσε λευκή επιταγή να χειριστεί κατά το δοκούν αυτό που ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητά του. Καμιά Κυβέρνηση, καμιά Βουλή, κανένα κόμμα δεν νομιμοποιείται να αποφασίζει δεσμευτικά για την παρούσα και τις επερχόμενες γενεές σε θέμα που αφορά την ύπαρξη του ίδιου του Έθνους και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας με την επαίσχυντη πράξη του περιορισμού της Εθνικής της Κυριαρχίας, για την οποία τόσοι ποταμοί αιμάτων χύθηκαν.

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον πρώην φερόμενο ως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ΔΙΟΤΙ συναίνεσε σε όλα αυτά τα τραγικά για το Έθνος διαπράττοντας, αν και νομικός ων, τόσον ο ίδιος όσον και οι τότε τριακόσιοι αυτήκοοι «εθνοπατέρες», το έγκλημα ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞ ΟΥΔΕΝΟΣ. Αλλά στην Ελλάδα, η παραβίαση του Συντάγματος, με την ανοχή των διοριζομένων από τα κόμματα προέδρων της Δημοκρατίας, είναι σύνηθες φαινόμενο.

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον ως άνω Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ΔΙΟΤΙ γνώριζε πολύ καλά, αφού υπήρξε από τα πιό έμπιστα στελέχη του ανομολόγητου Ανδρέα Παπανδρέου, και ήταν γνώστης των δεσμεύσεων του αρχηγού του για την εφαρμογή των Νατοϊκών σχεδίων «OVERKILL» και «ΦΑΙΔΩΡΑ», επιχειρήσεις εκπορευόμενες από το Δόγμα Κίσινγκερ και που έχουν μελετηθεί από τις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α και αφορούν η μεν επιχείρηση Φαιδώρα την εδαφική διάλυση της Ελλάδος από εξωτερική παρέμβαση, η δε επιχείρηση Overkill έχει τα στοιχεία ψυχολογικού πολέμου και τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού σε περίοδο ειρήνης διά τρομοκρατικών ενεργειών, επιδρομή κουκουλοφόρων και «διαδηλώσεων».
  ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον πρώην φερόμενο ως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ως υπόλογο και για το διαπραχθέν εκ μέρους του έγκλημα ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ διότι ως αρχηγός της εκτελεστικής εξουσίας, υπό την επίκληση της 1ης παραγράφου του 44ου άρθρου του Συντάγματος, ΠΡΟΕΒΕΙ στην έκδοση της εις το υπ’ αριθμό ΦΕΚ Α΄ 240/12 Δεκεμβρίου 2012 διαλαμβανόμενης ΠΡΑΞΕΩΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ προκειμένου να εγκριθούν άμεσα τα Σχέδια των Συμβάσεων Τροποποίησης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης, οι οποίες έχουν συναφθεί, μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας [Ε.Τ.Χ.Σ] και της Ελληνικής Δημοκρατίας, με τον κατωτέρω τίτλο εκάστη:
  α] «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης» που κυρώθηκε με το νόμο 4060/2012 (ΦΕΚ Α΄ 65),
  β] «Σύμβαση Διευκόλυνσης Διαχείρισης Υποχρεώσεων ΣΙΤ» που καταρτίσθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4046/2012 (ΦΕΚ Α΄ 28),
  γ] «Διευκόλυνση αποπληρωμής Τόκων Ομολόγων» που καταρτίσθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4046/2012 (ΦΕΚ Α΄ 28),
  ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ την Συνταγματικώς θεσμοθετημένη ανεξάρτητη Ελληνική Δικαστική Εξουσία αποδεχόμενος τον όρο ότι:
  1ον «Η Σύμβαση Τροποποίησης και κάθε εξωσυμβατική αξίωση που γεννάται από ή σε σχέση με αυτή θα διέπεται και θα ερμηνεύεται σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο.» και ότι: «…..η ερμηνεία ή εκτέλεση της Σύμβασης Τροποποίησης θα υπάγεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου.» με αποτέλεσμα η Ελληνική Πολιτεία να αποξενωθεί από τις προστατευτικές διατάξεις του Εθνικού Δικαίου, να παραιτηθεί αμετάκλητα και άνευ όρων και εν τέλει να απολέσει κάθε ασυλία της, ως υπαγόμενη στο State Immunity Act -1978- [Ίδετε σελίδα 5797 του ΦΕΚ παράγραφο 4 εδάφια 4.1 και 4.2].
  2ον «Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος, η Τράπεζα της Ελλάδος και το Τ.Χ.Σ παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση Τροποποίησης, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, κάθε δικαιώματος ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφασης ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων στο μέτρο που τα ανωτέρω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο.» [Ίδετε σελίδα 5798 του ΦΕΚ 4η παράγραφο, εδάφια 4.4] όρος δια του οποίου, σε αντάλλαγμα για τα κεφάλαια από τα πακέτα «διάσωσης», λεηλατείται η Ελλάς, ΑΠΕΜΠΟΛΕΙΤΑΙ η εθνική μας κυριαρχία και κάθε περιουσιακό εθνικό μας στοιχείο ξεπουλιέται, διαπράττοντας έτσι ο ίδιος το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας διά της παραβιάσεως, με πρόθεση, του Συντάγματος, καταστάς επίορκος κατά τις διατάξεις της 1ης παραγράφου του 49ου άρθρου αυτού αφού κατά την 2α παράγραφο του 33ου άρθρου: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του, δίνει ενώπιον της Βουλής τον ακόλουθο όρκο: «Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τους πρώην και τον νυν φερόμενους ως Προέδρους της Ελληνικής Δημοκρατίας ΔΙΟΤΙ διά της υπογραφής των έχει καταλυθεί ο Καταστατικός Χάρτης της Ελλάδος και δη τα κάτωθι άρθρα αυτού:
  Άρθρο 1ο παράγραφος 3η: Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει τι Σύνταγμα».
  Άρθρο 4ο παράγραφος 5η: «Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους».
  Άρθρο 5ο παράγραφος 1η: [μη αναθεωρητέο]: «Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη».
  Άρθρο 21: «1. Η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους.
  2. Πολύτεκνες οικογένειες, ανάπηροι πολέμου και ειρηνικής περιόδου, θύματα πολέμου, χήρες και ορφανά εκείνων που έπεσαν στον πόλεμο, καθώς και όσοι πάσχουν από ανίατη σωματική ή πνευματική νόσο έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Κράτος.
  3. Το Κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων.
  4. Η απόκτηση κατοικίας από αυτούς που τη στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του Κράτους.
  5. Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους.
  6. Τα άτομα με αναπηρίες έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν μέτρων που εξασφαλίζουν την αυτονομία, την επαγγελματική ένταξη και τη συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας».
  Άρθρο 22ο παράγραφος 1η: «Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού…..»
  Άρθρο 23ο παράγραφος 1η: Το Κράτος λαμβάνει τα προσήκοντα μέτρα για τη διασφάλιση της συνδικαλιστικής ελευθερίας και την ανεμπόδιστη άσκηση των συναφών μ’ αυτή δικαιωμάτων εναντίον κάθε προσβολής τους, μέσα στα όρια νόμου…»
  Άρθρο 25ο παράγραφος 1η: Η καταστρατήγηση των διατάξεων του άρθρου αυτού αναιρεί την αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου, σύμφωνα δε με το άρθρο αυτό, πρέπει να προστατεύονται τα άρθρα που ήδη έχουν προαναφερθεί!
  Άρθρο 28ο παράγραφος 2α: «Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.
  παράγραφος 3η: Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας».
  Άρθρο 52ο: «Η ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης, ως έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας, τελεί υπό την εγγύηση όλων των λειτουργών της Πολιτείας, που έχουν υποχρέωση να τη διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση. Νόμος ορίζει τις ποινικές κυρώσεις κατά των παραβατών της διάταξης αυτής».
  Άρθρο 59ο παράγραφος 1η: «Οι Βουλευτές πριν αναλάβουν τα καθήκοντά τους δίνουν στο Βουλευτήριο και σε δημόσια συνεδρίαση τον ακόλουθο όρκο: «Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».
  Άρθρο 78ο παράγραφος 2α: «Φόρος ή άλλο οποιοδήποτε οικονομικό βάρος δεν μπορεί να επιβληθεί με νόμο αναδρομικής ισχύος που εκτείνεται πέρα από το οικονομικό έτος το προηγούμενο εκείνου κατά το οποίο επιβλήθηκε».
  Άρθρο 106ο παράγραφος 2α: «Η ιδιωτική οικονομική πρωτοβουλία δεν επιτρέπεται να αναπτύσσεται σε βάρος της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή προς βλάβη της εθνικής οικονομίας.»
  Άρθρο 120ο παράγραφος 2α: «Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.»

 7. ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  ΕΠΕΙΔΗ με την σωρευτική παραβίαση του Συντάγματος έχει ριζώσει η διαφθορά στον δημόσιο βίο και ως Λερναία Ύδρα απομυζά τον ιδρώτα του Λαού κατά τρόπο παράνομο, βέβηλο και ανήθικο έχει δε καταστεί γάγγραινα και ηθική νόσος που αναδίδει αφόρητη δυσοσμία οδηγώντας την Χώρα στην βαθύτερη πολιτική και κοινωνική σήψη του αιώνα.
  ΕΠΕΙΔΗ με την ολιγωρία απάντων υμών των λειτουργιών της πολιτείας καταρρακώθηκε το εθνικό, το ευρωπαϊκό και το διεθνές δίκαιο και με την πρακτική της πλήρους χειραγώγησης του Ελληνικού Λαού μέσω του πρωτοφανούς ελέγχου των ραδιοτηλεοπτικών και έντυπων ειδησεογραφικών μέσων και του συνδικαλισμού, με την διαρκή άσκηση ψυχολογικής βίας και του τρόμου δι’ ενός ανηλεούς και διαρκούς σφυροκοπήματος δημιουργίας στους Έλληνες του συμπλέγματος ενοχής («φταίμε εμείς», «φταίμε όλοι», «μαζί τα φάγαμε»), με την πλήρη απόκρυψη των πραγματικών στοιχείων που δείχνουν τις κοινωνικές συνέπειες και τις αντιδράσεις του Ελληνικού Λαού, με την δολοφονία ακόμη των τριών υπαλλήλων της Μαρφίν και ενός αγέννητου παιδιού, επεβλήθη το απάνθρωπο και άνομο καθεστώς δανεισμού της Ελλάδας η επιβολή του οποίου προσβάλλει την Πατρίδα μας, το μέχρι πρότινος Έθνος του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού, προσβάλλοντας συγχρόνως και τον Οικουμενικό πολιτισμό και την αξία του ανθρώπου γενικότερα λόγους για τους οποίους σας και καταγγέλλουμε ως εχθρούς του Λαού και του Έθνους ημών των Ελλήνων το γένος.
  ΕΠΕΙΔΗ το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος ως καταληκτική επιταγή άμεσης ανάγκης προστάζει και την πολιτική δράση αντίστασης κατά του σημερινού καθεστώτος, έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να αντισταθούμε, με κάθε μέσον, κατά οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει ή το έχει ήδη καταλύσει.
  Η αντίσταση κατά της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος ουσιαστικά σημαίνει την φυσικώ τω τρόπω εκδίωξη των όσων κατέλυσαν το Σύνταγμα, με απλά λόγια την εκδίωξη των βιαστών του Συντάγματος απολακτίζοντας, μετά βδελυγμίας, όσους καπηλεύονται ιδιοτελέστατα την εμπιστοσύνη των εντολέων τους. Και αυτή η υποχρέωση αφορά όλους, μηδέ των υπογραφόντων εξαιρουμένων.

  ΓΕΓΟΝΟΣ 13ον. Εδώ γεννήθηκε η Δημοκρατία και είμαστε Λαός θεματοφύλακας αυτής, υπάρχουμε επί 15.000 και πλέον έτη και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε ακόμα και όταν εσείς θα έχετε χαθεί στη λήθη της Ιστορίας.
  Βλέποντας όμως τις αμέτρητες κερκόπορτες να ανοίγουν η μία πίσω απὸ τὴν άλλη και να έχουμε εισέλθει στο τελικό στάδιο της αποσταθεροποίησης της Χώρας από τις σιωνιστικές δυνάμεις του σκότους και πανίσχυρους αρχιτέκτονες οικονομικών και πολιτικών κέντρων να προωθούν τα ποικίλα συμφέροντά τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝΤΑΣ εις βάρος του Ελληνικού Λαού και του Ελληνικού Κράτους, βασιζόμενοι στα δέσμια πολιτικά κόμματα που κυβέρνησαν και κυβερνούν την Ελλάδα μέχρι σήμερα και εμπλεκόμενα σε οικονομικά σκάνδαλα διασπάθισης Δημοσίου Χρήματος, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να εγερθούμε.

  Οι ποικιλώνυμοι μαστροποί του πολιτικού υποκόσμου εκβιάζοντας την έρμαια και υπό ομηρεία των αμαρτιών που βαρύνουν κάθε πολιτική κομματική συμμορία, τις ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ του Λαού ο οποίος προσπαθώντας να αντιδράσει εστράφη προς την ιδεολογικά χρεοκοπημένη «Αριστερά» με εκφραστή αφ’ ενός μεν τον ΣΥΡΙΖΑ του οποίου η πλειονότητα των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας του αποτελείται, από πρώην άεργους θεραπευτές της αριστερίζουσας ραθυμίας και αοριστολογίας που καπηλεύθηκαν την αγανάκτηση του Λαού για να πρωταγωνιστήσουν στην παρθενογένεση ενός εκτρωματικού μορφώματος, αφ’ ετέρου δε στο ΚΚΕ ζητώντας την Κοινωνική Δικαιοσύνη που ευαγγελίζετο.
  Συλλήβδην όμως η «ΑΡΙΣΤΕΡΑ», υπό την ομερτά των συνδαιτυμόνων του άντρου της διαπλοκής, είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΟΜΗΡΟΣ των διακυβερνησάντων την Χώρα κομμάτων, γιατί ως μη ορκιζόμενη και μη εφαρμόζουσα τις δεσμευτικές διατάξεις του Συντάγματος, έχει εισπράξει παρανόμως ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ (Βουλευτικές Αποζημιώσεις κ.λ.π) χωρίς να τις δικαιούται, αφού δεν έχει συνταγματική νομιμότητα και παράλληλα έχει απεμπολήσει τον ιδεολογικό λόγο υπάρξεώς της και ως εκφράζουσα ΔΗΘΕΝ την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ μετά την τεράστια ανεργία των 1.500.000 και πλέον Ελλήνων, διαλύει εμμέσως τα εργατικά συνδικάτα και απαξιώνοντάς τα εκπροσωπεί στην ουσία τους κάθε είδους αλλοεθνείς εργάτες νόμιμους και μη προσδένοντας με τον τρόπο αυτό υποχρεωτικά αυτούς που διατείνεται ότι εκπροσωπεί, στους κόλπους του «κομματικού ορνιθώνα» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που τυπικά ως δυναμικό αλλά ταυτόχρονα ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟ κατά το Σύνταγμα και τους νόμους κόμμα, εμφανίζεται ως μία πολιτική διέξοδος για τον Ελληνικό Λαό που οδηγεί κοινωνικές δυνάμεις, που θέλουν να αντισταθούν στην ισοπέδωση της χώρας, να βαφτισθούν ως Χρυσαυγίτες που «υπόσχονται άμυνα στην επερχόμενη λαίλαπα» χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτή η κομματική συντεχνία είναι ένα κατασκεύασμα ξένων μυστικιστικών κύκλων και υπηρεσιών, που έχουν διεισδύσει και στον Ελληνικό Κρατικό Μηχανισμό. Είναι πασιφανές ότι οι ιδεολογικές αρχές του κόμματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που απορρέουν από το Καταστατικό του 1983 και από την διατυπούμενη αρθρογραφία του στα ιδεολογικά του όργανα [περιοδικά και εφημερίδα], σε μιά ψυχοπαθολογική «διαδικασία επανάληψης», αναμηρυκάζουν τις ψυχανώμαλες υπαγορεύσεις ενός ψευδεπίγραφου εθνικοσοσιαλισμού που δείχνουν την σαφή επιρροή ξένων κύκλων και την προσκόλληση σε ψευδαισθητικά ιδεολογήματα της χαμένης τόλμης του επαναστάτη.
  Με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ασύστολο καρναβαλικό λαϊκισμό του στην πρώτη θέση και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τον υποκριτικό εθνικισμό της στην τρίτη, επιχειρείται από σκοτεινούς πολιτικοοικονομικούς κύκλους και οργανωμένα διεθνή οικονομικά συμφέροντα να διαχωριστεί ξανά ο Ελληνικός Λαός στον ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΥΘΟ Φασίστες-Αντιφασίστες, Ρατσιστές – Αντιρατσιστές σε αντικατάσταση του παλαιοτέρου μυωπικού διαχωρισμού Βενιζελικοί-Βασιλικοί, Αριστεροί-Δεξιοί ώστε στην αντιμαχία των ιδεοληπτικών εμμονών και αντιπαραθέσεων να επέλθει η επιζητούμενη σύγκρουση στους κόλπους του Ελληνικού Λαού με την δημιουργία συνθηκών «1946», για να αποκομίσουν ξανά οι δυνάμεις του σκοταδισμού τα επιδιωκόμενα ωφελήματα του παρελθόντος εις βάρος της εθνικής υπόστασης της Χώρας μας με τον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ αυτής δια της εισόδου μας σε μία ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, με πρόσχημα την δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

  Η ιλαροτραγωδική κυβέρνηση της πούρας επανάστασης, πάσχουσα από ιδεολογική σύνθλιψη, ζει στις αυταπάτες της Γαλλικής και της Οκτωβριανής «επανάστασης» και του διαφωτισμού και διακατεχόμενη πλέον από το «σύνδρομο της κομμουνιστικής ιδεοληψίας και την ιδεολογική κυριαρχία των σταλινικών απολογητών της», εμβολιασμένη δε εκ γενετής με τον βάκιλο του Μπολσεβικισμού, γοητεύτηκε από την πλέον σύγχρονη και πλέον θελκτική ρητορεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ που επένδυσε στους ψηφοφόρους του ΚΚΕ με τα ιοβόλα συνθήματά του. Προσκολλημένη λοιπόν στην φιλοσοφία του Κάρλ Μάρξ, του Λένιν, της Ρόζας Λούξεμπουρκ, του Αντόνιο Γκράμσι και άλλων αστέρων του Μαρξιστικού πανθέου αυτό που την απασχολεί είναι «πώς θα βρει τρόπο να ξεγελάσει τον λαό αντί να τον υπερασπιστεί» παραβιάζοντας την λαϊκή εντολή που πήρε και οι πράξεις της από πλευράς πολιτικής ηθικής είναι ανομιμοποίητες αφού με την δέσμευσή της ότι θα έσκιζε τα μνημόνια για να τα ξαναγράφουν τώρα επί τα χείρω, έχουμε ένα θρίαμβο του «ιστορικού υλισμού» στην πιο χυδαία μορφή του που αντικαθιστώντας την τυφλή πίστη στη Σοβιετική Ένωση με την εξίσου τυφλή στην Ευρωπαϊκή και την ιδέα ενός σοσιαλιστικού μέλλοντος με τη θεσμολαγνεία τους, γνωρίσαμε πλέον το αποκορύφωμα του υπαρξιακού «δόγματος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ»: «Οι Ιδέες καθορίζονται από και ακολουθούν την Τσέπη μας και το Εγώ μας» και η μεταρρύθμιση ως και η αξιοκρατία για την κυβέρνηση των ψευτοεπαναστατών είναι φαίνεται συνώνυμη της ανακύκλωσης, του βολέματος και της πελατειακής σχέσης.

  Η παρούσα ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ κυβέρνηση, αυτό το σπαραχτικό ξόδι της επαναστατικής ορμής, με την υποχωρητικότητά της και τους αυτοσχεδιασμούς της, να βάζει την θηλιά στον λαιμό του Ελληνικού Λαού και να φέρνει την Ελλάδα προ τετελεσμένων γεγονότων αποδυναμώνοντας την διαπραγματευτική της ικανότητα, ενισχύοντας παράλληλα την αδιαλλαξία των οικονομικών της δολοφόνων, αφού δεν είναι σε θέση ούτε και μπορεί αλλά ούτε και θέλει προφανώς να προασπιστεί και να διεκδικήσει τα δίκαια του Λαού και της πατρίδας μας, ΟΥΔΟΛΩΣ γίνεται αποδεκτή από εμάς τους Έλληνες το γένος.

  Ο «καιρός» της κρίσης φαίνεται ότι θα είναι μακρός και επίπονος. Θα διχάσει και θα ενώσει. Περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαίο, εμείς ως Έλληνες, άτομα, θεσμοί και συλλογικότητες να εκπληρώσουμε το καθήκον μας, απέναντι στις περασμένες και στις μέλλουσες γενεές, να προσθέσουμε νόημα στην ύπαρξή μας, να είμαστε μία και μόνη Ελληνική οικογένεια που θα πέφτουμε και θα σηκωνόμαστε μαζί σαν ένα Έθνος, σαν ένας Λαός, ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
  Στην πολιτική του εθνικού ενδοτισμού, του κοινωνικού αρνητισμού, του πολιτικού αυταρχισμού, της ανικανότητας, της πολιτικής αναξιοπιστίας, της εθνικής και οικονομικής υποθήκευσης της Χώρας μας πρέπει να αντιπαραταχθούν οι εθνικά υπεύθυνες πατριωτικές δυνάμεις του ήθους, της αξιοπρέπειας, της συνέπειας και της αξιοπιστίας οι οποίες θα πραγματώσουν το διαχρονικό εθνικό δόγμα: «Εκπληρώνουμε στο ακέραιο τις υποχρεώσεις μας και διεκδικούμε επίσης στο ακέραιο τα δικαιώματά μας, και εάν τα κόμματα μας χωρίζουν, η Ελλάδα μας ενώνει!!!» Αυτή πρέπει να είναι η απάντηση του υγιούς ενεργού δυναμικού της Χώρας απέναντι στο φθαρμένο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα διαχείρισης της ύστερης μεταπολιτευτικής περιόδου που σκοπεύοντας να προχωρήσει στην «τελική λύση» στα σαράντα τρία χρόνια της «Μεταπολίτευσης» πέτυχε ό,τι δεν πέτυχε ο τουρκικός ζυγός των 400 χρόνων.
  Το πολιτικό και ιδεολογικό κενό που προκύπτει μετά την πλήρη ταύτιση των πολιτικών δυνάμεων της χώρας στα Εθνικά κυρίως θέματα και η ασκούμενη πολιτική που ακυρώνει την εθνική μας κυριαρχία, αποεθνικοποιεί τον Λαό μας και υπονομεύει την κρατική μας οντότητα ως έθνος-κράτος, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την δημιουργία ενός μετώπου πολιτικής και ηθικής αντίστασης για να αποτραπεί η επιδιωκόμενη αποσάθρωση και ο εθνικός και κοινωνικός θρυμματισμός ημών των Ελλήνων που έχουμε τα δικά μας πρότυπα, τις δικές μας διαχρονικές αξίες και τα δικά μας ιδανικά.
  Το «φτάνει πιά…» που ξεπηδά από το στόμα του αγανακτισμένου Λαού επιβάλλει την συσπείρωση όλων των Ελλήνων που πιστεύουν στα Μεγάλα πεπρωμένα της Φυλής μας και στα απαράγραπτα δικαιώματα του Έθνους μας που αποτελούν τον λόγο της υπάρξεώς μας.
  Εμείς, ως πρεσβεύοντες τα αιώνια αξιακά Ελληνικά καταπιστεύματα, πιστεύουμε στον Ελληνισμό πρωτίστως ως φορέως των ορθών αρχών, της ορθής θεωρήσεως των ριζών της ζωής και του κόσμου, των Ελληνικών ιδεωδών αλλά κυριότατα των αείποτε Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και όχι των υπηρετών των οπισθοφυλακών της παρακμής που ατυχώς για το Έθνος, θέλουν να συντηρούν την Βουλή στο κρατικό «θερμοκήπιο» ως την κορυφαία ΔΕΚΟ που μετετράπη σε παρακρατικό μηχανισμό.
  Υπάρχει απόλυτη ιστορική ανάγκη Εθνικής Ηγεσίας αταλάντευτα πατριωτικής, ασυμβίβαστα κοινωνικής και γνήσια δημοκρατικής που με άξονα την εθνική ενότητα και την κοινωνική ευαισθησία και εκφράζοντας ανυποχώρητα σε παγκόσμιο επίπεδο ως αυθεντικό στοιχείο το Έθνος-Κράτος, θα μεταρρυθμίσει και θα εξυγιάνει, με ηθικό θάρρος και πνευματική τόλμη, το πολιτικό απόστημα της «Μεταπολίτευσης» για να βγάλει την Χώρα από το αδιέξοδο, να αποτρέψει εθνικές συμφορές και να εμπνεύσει αισιοδοξία και πίστη στην Νέα Γενιά.
  Νέες πολιτικές εθνικές δυνάμεις, με παιδεία, συνέπεια λόγων και έργων, με ηθική και τόλμη, ετοιμάζονται και συμφωνούν ότι, για να φέρουμε την Επόμενη Ημέρα, πρέπει να σπάσουν οι αλυσίδες με την Νέα Τάξη Πραγμάτων και με αποφασισμένη δράση να αποτρέψουμε την αρνητική εξέλιξη εις βάρος της πατρίδας μας, να ανατρέψουμε τις αναχρονιστικές αντιλήψεις και τις στρεβλώσεις του στείρου παλαιοκομματισμού που ταλανίζουν τις κοινωνικές, οικονομικές και εθνικές δομές της Χώρας, δημιουργώντας προς τούτο μία ΑΣΠΙΔΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ που δεν πρέπει να αφεθεί στην λεηλασία των δήθεν πεφωτισμένων εθνοσωτήρων!
  Κοινή είναι η διαπίστωση της ανάγκης που καθιστά επιτακτική την ανάληψη εκ μέρους μας της στρατηγικής πολιτικής πρωτοβουλίας οργάνωσης της ΑΣΠΙΔΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ εκφράζουσα κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις που αναζητούν διέξοδο στα οξυμένα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα αλλά και των σταθερών ηθικών και εθνικών αξιών της χώρας προς ανόρθωση της Ελλάδος και διάσωσης του Ελληνισμού αλλά και ανάδειξης της συμπαντικής ταυτότητας του Έλληνα ανθρώπου.
  Πέραν των ανωτέρω, λόγω των, αφ’ ενός, κατά του Έθνους ημών διαπραχθέντων αδικημάτων σας αφ’ ετέρου και καθ’ ημών ενός εκάστου προσωπικώς και προκειμένου να αποκατασταθεί η έννοια του δικαίου, η ΑΣΠΙΔΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ να επιβάλει τις προβλεπόμενες πολιτικές και ποινικές συνέπειες ήτοι:
  1ον. Την στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων όλων των βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που συμμετείχαν στην Βουλή των Ελλήνων από το έτος 2000 μέχρι και σήμερα, διότι τα πολιτικά τους κόμματα δωροδοκήθηκαν και δεν αντέδρασαν.
  2ον. Την στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων όλων των υποψηφίων και των εκλεγέντων βουλευτών καθώς και των μελών της κεντρικής επιτροπής των πολιτικών κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που συμμετείχαν στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, της 6ης Μαΐου 2012, της 17ης Ιουνίου 2012, της 25ης Ιανουαρίου 2015 και της 20ης Αυγούστου 2015 διότι αν και γνώριζαν την απο 13ης Αυγούστου 2009 δημοσιευθείσα απόφαση του Ειρηνοδικείου του Μονάχου, με την συμμετοχή τους ενίσχυσαν τα παράνομα κόμματα στον σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας.
  3ον. Την ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΟΥ το από την 13η Αυγούστου 2009 μέχρι και σήμερα ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ που θέσπισαν τα ανωτέρω κόμματα διότι η ψήφισής του είναι άκυρη καθ’ όσον η Βουλή δεν ήτο νομίμως συγκροτημένη αφ’ ενός κατ’ άρθρον 53§2 του Συντάγματος, λόγω μη ορκωμοσίας των Βουλευτών, αφ’ ετέρου λόγω του ότι οι Βουλευτές των εγκληματικών οργανώσεων ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, σφετεριζόμενοι την ιδιότητά τους ως όργανα του Κράτους παραβιάζοντας ειδικά την αρχή της δέσμευσης του νομοθέτη από το Σύνταγμα και τους νόμους επέφεραν την δολιοφθορά της ελληνικής κοινωνίας, την παράνομη και πραξικοπηματική, εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, την αλλοίωση του πολιτεύματος, την κατάργηση της δημοκρατίας, την καταλήστευση του δημοσίου, την καταλήστευση των ταμείων μας και την υπονόμευση της υγείας και της ζωής των πολιτών, την μη αναστρέψιμη καταστροφή της πατρίδας μας που δεν είναι και δική τους, τελεσθέντα εγκλήματα τα οποία οδηγούν στην δολοφονία της χώρας και τον εξανδραποδισμό των ανθρώπων της και την διαφαινόμενη συνωμοσία με σκοπό την εκχώρηση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας ως προπαρασκευαστική πράξη εσχάτης προδοσίας (άρθρα 135 ΠΚ) και την κατά τις διατάξεις του άρθρου 134 του Ποινικού Κώδικα διάπραξη του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας αφού η εσχάτη προδοσία τιμωρείται και εν αποπείρα ως τετελεσμένη.
  4ον. Την εγγραφή στον προϋπολογισμό του Ελληνικού κράτους ως έσοδα των νομίμων απαιτήσεών μας απο τις διεθνείς συνθήκες και το διεθνές δίκαιο που μας οφείλουν οι Γερμανοί (Αποζημιώσεις Α & Β Π.Π.- Επανορθώσεις – Κατοχικό Δάνειο – κλοπή χρυσού και αρχαιοτήτων).
  5ον. Την κατάργηση, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΠΟΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ με έναν νόμο και ένα άρθρο ει δυνατόν, αυτής της φοβερής μάστιγας, που βρίσκεται πίσω από κάθε καταστροφή που μας χτύπησε η θέση σε εφαρμογή της Δανειακής Σύμβασης και η ψήφιση της  λεγόμενης «μνημονιακής νομοθεσίας», (νόμος 3845/2010 και 47 εφαρμοστικά αυτού νομοθετήματα, νόμος 4046/2012-2ο Μνημόνιο και 58 εφαρμοστικά αυτού νομοθετήματα, νόμος 4093/2012-3ο Μνημόνιο και 20 εφαρμοστικά αυτού νομοθετήματα), νόμοι που μας προκαλούν βαρύτατη ηθική βλάβη εκ της προσβολής των δικαιωμάτων που σχετίζονται με την εν γένει προσωπικότητά μας και την ζωή ημών, των μελλοντικών γενεών και του Έθνους μας.
  Η ευόδωση αυτού του σκοπού απαιτεί την σύγκλιση των ευρύτερων δυνάμεων που διακατέχονται από την συναίσθηση της εθνικής ευθύνης, εκείνων που ιστορικά εκφράζονται από τις διακηρυγμένες αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Δημοκρατίας (Πολιτικής, Οικονομικής, Κοινωνικής), η οποία απορρέει από τη γνήσια έκφραση της Λαϊκής Κυριαρχίας και που, φυσικά, διακατέχονται από την αίσθηση αποκατάστασης του Κράτους Δικαίου, το οποίο με ευθύνη των εκάστοτε Κυβερνώντων υποχωρεί και συρρικνώνεται.
  Είναι φανερό ότι πατριωτικές δυνάμεις παγιδευμένες στο διεφθαρμένο ενυπάρχον πολιτικό σύστημα έχουν αδρανοποιηθεί και λιμνάζουν χωρίς να έχουν αυτοτελή έκφραση και υπάρχει άμεση ανάγκη απεγκλωβισμού των υγιών κοινωνικών δυνάμεων από τον διχαστικό και εμφυλιοπολεμικό διπολισμό προκειμένου να αναδειχθούν σε μοχλό πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών εξελίξεων, για μια κοινωνία απελευθερωμένη από δουλείες, για μια κοινωνία προοδευτική και δημιουργική, για μια Ελλάδα Κυρίαρχη και Ανεξάρτητη, για μια Ελλάδα με σύνορα και για έναν Ελληνισμό χωρίς σύνορα, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να συσπειρωθούμε για την τελική σύγκρουση με τους υπηρέτες του Διεθνούς Σιωνισμού, της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης που βρίσκουν την έκφρασή στους ιδαλγούς του μερκελισμού, στους νοσταλγούς του χιτλερισμού και στους αμετανόητους ρεβανσιστές του Κομμουνιστοσυμμοριτισμού που υπό τις ιαχές των μπολσεβίκικων συνθημάτων τροχίζουν τα σκουριασμένα τους μαχαίρια στα ακόνια του Γράμμου και του Μελιγαλά!!!
  Όταν τις μαύρες αυτές μέρες για το Έθνος των Ελλήνων έχουν δημιουργηθεί 387 κόμματα ανά την επικράτεια και οι δημιουργοί των δεν έχουν καταλάβει ότι τα λάβαρά των θα γίνουν τα αυριανά σάβανά των, ας μην μιλάμε για ταξικό αγώνα. Είδαμε ποιοί εκπροσωπούν τους «ταξικούς αγώνες». Γνωρίσαμε τους ΔΗΘΕΝ διεκδικητές των κοινωνικών αγώνων.
  Συνεπώς υπό τις συνθήκες αυτές και τις ανωτέρω προϋποθέσεις, που είναι σαφέστατες, φανερές και χωρίς αμφιβολίες καταστροφικές δολιχοδρομίες, ανόητους και ασύμφορους προσανατολισμούς και ανωφελείς καιροσκοπισμούς, δεν χρειάζεται πλέον παρά ειλικρινής πατριωτική έξαρση και αποφασιστικότητα για να αφυπνισθούμε κάποτε και επί τέλους να ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΜΕ.
  ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ έντονη δραστηριότητα, αποφασιστικότητα και πίστη στην δύναμη της φυλής και εργασία για την διαφώτιση και την εξυπηρέτηση του Λαού και του Έθνους, για να τερματισθούν οι κομματικές αντιθέσεις και ΟΛΕΣ οι πατριωτικές δυνάμεις της Χώρας χωρίς εγωκεντρισμούς και νοσηρές μισαλλόδοξες, φιλοπρωτίες και μικροκομματισμούς, χωρίς ιδιοτελή προσωπικά συμφέροντα δήθεν αρχηγών, χωρίς Καισαρισμούς και εμπαθείς αντιθέσεις, συνενωμένες κάτω από το γενικότερο συμφέρον του Έθνους να επιστρατευθούν, ανεξάρτητα από κομματικές τοποθετήσεις, να αφοσιωθούν και να επιδοθούν στην ανασύσταση του κράτους των Ελλήνων και στην επιβεβλημένη προστασία, προάσπιση και εξυπηρέτηση των ιδεωδών, των αρχών και των πραγματικών συμφερόντων της ΑΘΑΝΑΤΗΣ και αιώνιας αυτής φυλής και στις ικανότητες του Λαού μας υπό την κάλυψη του αρραγούς μετώπου της ΑΣΠΙΔΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
  Εάν δεν κατανοήσουμε ότι έχουμε καθήκον και υποχρέωση να σεβαστούμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στον Λαό και το Έθνος, εάν δεν απογυμνωθούμε από το κοχλάζον πάθος της ικανοποίησης του εγώ μας και της ασυγκράτητης φιλοδοξίας μας ένας έκαστος εξ ημών και δεν συνειδητοποιήσουμε την επιτακτική ανάγκη της συσπείρωσης των λαϊκών δυνάμεων σε έναν σχηματισμό εθνικής αφύπνισης ΑΣΠΙΔΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, τότε μοιραίως θα πληρώσουμε τις συνέπειες της αφροσύνης μας και θα κλάψουμε οπωσδήποτε πικρά και όπως πάντοτε, αλλά αυτή την φορά ίσως οριστικώς, επί των ερειπίων που θα δημιουργηθούν, από τους κινδύνους που διαγράφονται και μας απειλούν, τόσο από την αφηνιασμένη και αχαλιναγώγητη Νέα Τάξη Πραγμάτων, όσο και από τις δόλιες και σκοτεινές προσπάθειες και επιδιώξεις και των δήθεν φίλων μας και φανερών ή αφανών εχθρών μας, των γνωστών αδυσώπητων και πανάρχαιων εχθρών του Ελληνισμού.
  ΕΠΕΙΔΗ, έχει καταλυθεί πλέον το πολίτευμα και υφίσταται σύγχυση των διακριτών εξουσιών, σε βαθμό που να μην μπορούμε να συζητήσουμε πλέον για Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, αλλά για κάποιου είδους ολοκληρωτικού καθεστώτος, με το εκτελεστικό στον ρόλο του απόλυτου δικτάτορα και την Δικαιοσύνη θεραπαινίδα των ανομιών των Συνταγματικών Λειτουργιών.
  ΕΠΕΙΔΗ η ολιγωρία των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας, όσον αφορά την προς τον ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ εκπλήρωση των υποχρεώσεών των, δεν διασφαλίζει, σε κάθε περίπτωση, το δημόσιο συμφέρον και την λαϊκή θέληση που ως κυρίαρχα όργανα ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ εγγυώμενα ΑΠΑΝΤΑ να υπηρετούν, κατά την ρητή επιταγή του άρθρου 52 του Συντάγματος και με τον εκ μέρους των σφετερισμό του Καταστατικού Χάρτου της χώρας ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ αυτόν και δολοφονούν τη Δημοκρατία και τον Ελληνικό Λαό.

  ΕΠΕΙΔΗ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ!!!
  ΕΠΕΙΔΗ βάσει των διατάξεων της 1ης παραγράφου του άρθρου 2 του Συντάγματος που ορίζει ότι: «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας» και η από την γενική νομοθεσία πρόβλεψη ικανοποίησης της κατά το άρθρο 59 του Αστικού Κώδικα «ηθικής βλάβης» που συνδεόμενη με την κατά το άρθρο 59 του Αστικού Κώδικα προσβολή δικαιωμάτων επί της ιδίας προσωπικότητος, οι πράξεις σας και οι παραλείψεις σας, σας καθιστούν υπόλογες ως φορείς μιάς ευνομούμενης πολιτείας την οποία ζημιώσατε.
  ΕΠΕΙΔΗ τα δικαιώματα ημών των πολιτών προστατεύονται μόνο με την τήρηση των κανόνων δικαίου, της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας και η ασυδοσία και η συστηματική ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές διακινδυνεύει ευθέως τα δικαιώματα και τις ελευθερίες ημών ως πολιτών, η πίστη μας στο Σύνταγμα και η προστασία της εθνικής δομής αποτελεί υπέρτατο καθήκον ημών των πολιτών.
  ΕΠΕΙΔΗ συνεπεία της διαχρονικής άσκησης της εξουσίας καθ’ υπέρβασιν (ήτοι κατά ΝΟΣΦΗΣΙΝ) από το πολιτικό κατεστημένο και ειδικότερα από την όλως καταχρηστική άσκηση της πολιτικής της χώρας μας, ειδικώς μετά την διενέργεια του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, ως πολίτες και πρωτίστως ως ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ υφιστάμεθα μιά ανοίκεια, όλως παράνομη προσβολή κάθε ατομικού και κοινωνικού μας δικαιώματος, όπως αυτά προβλέπονται και κατοχυρώνονται από το Ελληνικό Σύνταγμα και από μια σειρά Διεθνών Συνθηκών, αλλά πρωτίστως τόσο από το Φυσικό (υπερθετικό, κατ’ ουσίαν) Δίκαιο, όσο και από το Θετικό (τεθειμένο, ισχύον) Δίκαιο.
  ΕΠΕΙΔΗ η 1η παράγραφος του άρθρου 25, αναφέρει ρητά ότι «Τα δικαιώματα του ανθρώπου ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου και η αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου τελούν υπό την εγγύηση του Κράτους. Όλα τα κρατικά όργανα υποχρεούνται να διασφαλίζουν την ανεμπόδιστη και αποτελεσματική άσκησή τους» η 2α δε παράγραφος ότι: «Η αναγνώριση και η προστασία των θεμελιωδών και απαράγραπτων δικαιωμάτων του ανθρώπου από την Πολιτεία αποβλέπει στην πραγμάτωση της κοινωνικής προόδου μέσα σε ελευθερία και δικαιοσύνη» και η 3η παράγραφος αυτού ρητώς ορίζει ότι: «Η καταχρηστική άσκηση του δικαιώματος δεν επιτρέπεται».

  ΕΠΕΙΔΗ, δεν επιτρέπουμε στον υπερήφανο Ελληνικό Λαό, αλλά κυρίως, γιατί δεν αξίζει ένας Λαός να ζεί μετερχόμενος την τέχνη της επαναστατικής θρηνωδίας και της αγωνιστικής επαιτείας, ξεσπώντας σε λυγμούς και ικεσίες μπροστά σε οιονδήποτε ξένο αξιωματούχο σχετικό ή άσχετο με το «χρέος» μας και την υποτιθέμενη «λιτότητα».
  ΕΠΕΙΔΗ με την ανερμάτιστη και ανθελληνική πολιτική πάντων υμών των εμπλεκομένων και διαπλεκομένων στοχεύοντας στον πυρήνα του Έθνους επιδιώξατε ώστε η νέα γενιά να χάσει την αυτοπεποίθησή της στις δικές της δυνάμεις, να χάσει την εμπιστοσύνη της στην κάθε είδους ηγεσία του τόπου (πνευματική, πολιτική, οικονομική), να χάσει την πίστη της στις ηθικές, ιστορικές και πνευματικές αξίες του Λαού μας και με τις πολιτικές απαξιωτικές συμπεριφορές σας την οδηγείτε στην αδιαφορία, την απογοήτευση και την παραίτηση, σκοτώνοντάς της την ελπίδα και το όραμα, με συνέπεια το μέλλον της πατρίδας να διαγράφεται δυσοίωνο και ζοφερό.
  ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να συνεχίσουμε να φυτοζωούμε σε ένα περιβάλλον ανυποληψίας και δημόσιας χλεύης. ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να είμαστε υπό συνεχή ομηρεία διεφθαρμένων κρατικών λειτουργών που μας εξοντώνουν οικονομικά με εκβιασμούς, πρόστιμα και υπέρογκη φορολογία. ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ως Έλληνες, να είμαστε τα πληγωμένα θηράματα ζώντας ξανά την βαρβαρότητα της κατοχής, ως ελεύθεροι Έλληνες το γένος, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΑΣΘΕ και ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΘΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ την ανατροπή των υφισταμένων κανόνων της κατ’ επίφαση «κατάστασης ανάγκης» και των «εκτάκτων συνθηκών» που είναι σύμφυτες με την εκ μέρους σας παραβίαση των κανόνων δικαίου.
  Με την παρούσα εξώδικη δήλωσή μας, η οποία περιλαμβανόμενη στην  Έκθεση Επιδόσεως του δικαστικού επιμελητού που την επιδίδει, έχει ισχύ δημοσίου εγγράφου,
  ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:
  ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ άμεσα, στην πράξη, τις διατάξεις του άρθρου 120 του Συντάγματος και ξεκινάμε ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ για την ανατροπή του καθεστώτος της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που έχετε επιβάλει στη χώρα μας τουλάχιστον από την 13η Αυγούστου 2009, μετά την δημοσίευση της αποφάσεως του Ειρηνοδικείου του Μονάχου κατά Μιχαήλ Χριστοφοράκου [υπόθεση ΖΙΜΕΝΣ], ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ, ως φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, κατ’ εξακολούθηση ειδεχθή εγκλήματα κατά του ελληνικού Λαού [οικονομικά-κοινωνικά-πολιτικά αλλά και κατά της ζωής του].
  ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:
  ΟΥΔΕΠΟΤΕ σας παρείχαμε την εντολή να προχωρήσετε και να υλοποιήσετε την κυβερνητική πολιτική την οποία ακολουθήσατε από την επομένη των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009 κατά παράβαση των προεκλογικών σας εξαγγελιών, αλλά αντίθετα με εξαπάτηση, ως ανωτέρω αναφέρουμε, αποσπάσατε την ψήφο μας τελώντας κατά τον τρόπο αυτό, μεταξύ άλλων και σωρεία ποινικών αδικημάτων.
  ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:
  ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ οι δανειακές συμβάσεις που υπογράψατε κατά παράβαση της Λαϊκής Εντολής που λάβατε και θα καταργηθούν την επομένη ημέρα της αναλήψεως της διακυβέρνησης της Χώρας από Κυβέρνηση που θα αποτελεί την ΑΣΠΙΔΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ και αυτό θα γνωστοποιηθεί και στους αντισυμβαλλομένους σας, προκειμένου να είναι γνώστες της διάστασης που υφίσταται ανάμεσα σ’ εσάς και στον Ελληνικό Λαό, διότι ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ και τοκογλυφικά δάνεια και άρα παράνομα.
  ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:
  ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ οι Αντισυνταγματικοί Νόμοι που ψηφίζετε, δεν θα τους ακολουθήσουμε, δεν θα υπακούσουμε και θα τους καταργήσουμε και τυπικά δια της δικαστικής οδού τους οποίους και ουσιαστικά τους έχουμε καταργήσει με την μη πληρωμή των επιβληθέντων παρανόμων φόρων, εισφορών, τελών και χαρατσιών το ύψος των οποίων υπερακοντίζει τα 94 δις ευρώ.
  ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:
  Δεν θα θυσιασθούμε, ούτε εμείς, ούτε τα παιδιά μας, ούτε οι επόμενες γενιές, για να επιβιώσει ένα άκρως διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό σύστημα που εσείς εκθρέψατε επί σειρά ετών, προς ίδιον όφελος, συμψηφίζοντας, εν τέλει, τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες σας, δηλώνουμε δε ότι, τις ευθύνες αυτές θα τις αναζητήσουμε και θα τις αποδώσουμε τιμωρώντας τους αξιοθρήνητους Νενέκους και τους κατοχικούς απάτριδες δοσίλογους έστω και αν εσείς οι άφρονες «ηγέτες» έχετε την λανθάνουσα εντύπωση ότι έχετε «ξεφύγει».

  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

  Ως έχοντες άμεσο, ενεστώς, προσωπικό ένας έκαστος εξ’ ημών και συλλογικά, ως Συνταγματικός φορέας, ηθικά πρωτίστως, έννομο συμφέρον ως και το κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της 1ης παραγράφου του 10ου άρθρου του Συντάγματος δικαίωμα, προκειμένου ως Έλληνες πολίτες και ως Συνταγματικός φορέας υπηρετών την έννοια της λαϊκής κυριαρχίας να εκπληρώσουμε την αποστολή μας και να ασκήσουμε τα Συνταγματικά μας δικαιώματα που απορρέουν εκ των διατάξεων του Συντάγματος.
  Ως εκπλήρωση του χρέους όσων πιστεύουν στην Ελλάδα και όσων αισθάνονται Έλληνες θέτομεν εαυτούς προ των συνταγματικών ευθυνών μας θεωρώντας ως υποχρεωτική την διερεύνηση και την διαπίστωση συντελεσθείσης παραβιάσεως των υφισταμένων συνταγματικών απαγορεύσεων και κανόνων προκειμένου οι επίορκοι θεραπαινίδες ενός ενορχηστρωμένου σχεδίου που έχει να κάνει με την Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας και την απώλεια της εθνικής μας ταυτότητος να υποστούν τα εκ των νόμων προβλεπόμενα.
  ΚΑΛΟΥΜΕ τον Ελληνικό Λαό σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ και ως πρώτο βήμα αντίστασης ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ να σταματήσει να πληρώνει τους άμεσους κεφαλικούς και τεκμαρτούς φόρους [χαράτσια, τέλη επιτηδεύματος, φορολογία εισοδήματος κ.λ.π.] που επιβάλλατε ως ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ με το νομικό πλαίσιο που παρανόμως θεσπίσατε από την 13η Αυγούστου 2009 μέχρι και της παραιτήσεώς σας.
  ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ δε διά της παρούσης μας προς πάσαν κατεύθυνση ότι, θα αρχίσουμε τον αγώνα μας ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ότι, κάθε σας πολιτική ή νομική ή και ηθικολογούσα ή διεθνολογούσα υπεκφυγή, κωλυσιεργία, αναβλητικότητα ή κακή επιλογή θα προσκρούει πάντοτε στον υπέρτατο νόμο του Εθνικού Συμφέροντος και θα έχει ως αδυσώπητο κριτή, την ρήση: «εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί Πάτρης» και τούτο διότι: «…αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες…»
  Γιάννης Μακρυγιάννης
  «Ο Θεός σώζει την Ελλάδα»
  Με την  ρητή επιφύλαξη παντός δικαιώματός μας οθενδήποτε απορρέοντος, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται και σε αυτούς προς τους οποίους κοινοποιείται προς γνώσιν τους και για τις νόμιμες συνέπειες.
  Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
  ΟΙ εκ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΟΥΝΤΕΣ:
  Οδυσσέας Τηλιγάδας               Στέργιος Σμυρλής Δημήτρης Βόγγολης
  2103250220 6944325056 6944357378

  ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ:
  1) Οδυσσέας Τηλιγάδας του Ανδρέου και της Χρυσούλας, Επιχειρηματίας,
  2) Στέργιος Σμυρλής του Σταύρου και της Δέσποινας, Ταξίαρχος ε.α., 
  3) Δημήτρης Βόγγολης του Γεωργίου και της Σοφίας, Καθηγητής Αγγλικής Φιλολογίας,
  4) Δημητρακόπουλος Κωνσταντίνος του Γεωργίου και της Ευαγγελίας, Έμπορος,
  5) Πανελλήνιο Κίνημα Πανωτοκίων (ΠΑ.ΚΙ.ΠΑ), Καποδιστρίου 12, ΤΚ 35100 Λαμία.
  6) Τσάμης  Γεώργιος του  Σωτηρίου και  της  Παναγιώτας,                                        
  7) Παναγιώτα Δρακονταειδή, ενεργή Ελληνίδα πολίτης, εργασία στον ιδιωτικό τομέα,
  8) Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος  του Δημητρίου και της Αγγελικής, Συνταξιούχος ΔΥ  
  9) Κυριακάκης Σταμάτης, Πολιτικός Μηχανικός,
  10) Σμυρλή Eυτυχία , Α. Κοραή 3, Γλυκά Νερά Αττικής-
  11) Σπύρου Βασίλειος  του Ιωάννη και της Καλλιόπης, Συνταξιούχος Δημοσίου.
  12) Παπαδολιάς Βασίλης του Δημητρίου και της Ελένης, άνεργος,
  13) Χόνδρος Λουκάς του Γεωργίου και της Δήμητρας, Συνταξιούχος,
  14) Γασπαράτου Φωτεινή του Πλουτάρχου και της Αικατερίνης,
  15) Πατρίκιος Γεώργιος του Γερασίμου και της Ειρήνης,
  16) Κουλούρης Διονύσιος του Ιωάννου και της Ευγενίας,
  17) Καραντζίκος Αθανάσιος του Νικολάου και της Ελένης, Αντιστράτηγος ε.α,
  18) Λαϊνάς Αθανάσιος του Αντωνίου και της Σοφίας, Έμπορος,
  19) Δαγκίλας Αργύριος, του Γεωργίου και της Ανδρονίκης, Συνταξιούχος,
  20) Μαρινάκης Αργύριος του Ιωάννου και της Ευφροσύνης, Υπεργολάβος Οικοδομών,
  21) Στεφανής Νικόλαος του Δημοσθένη και της Χρυσής, Συνταξιούχος Μηχανικός,
  22) Καλαμαράς Ηλίας-Χρήστος-Γεώργιος του Γεωργίου και της Αγγελικής, Συνταξιούχος,
  23) Κασιδόκωστας Πέτρος του Νικολάου και της Σταυρούλας, Συνταξιούχος,
  24) Πατρίκιος Αλέξανδρος του Σπυρίδωνα-Χρήστου και της Αικατερίνης, Μαθηματικός,
  25) Κοσμίδης Χρήστος του Γεωργίου και της Σουλτάνας, Bοτανοθεραπευτής,
  26) Ματσούκας Αθανάσιος του Ελευθερίου και της Μαρίας,
  27) Νικολάτος Ευστάθιος του Μιχαήλ και της Σωτηρίας, 
  28) Βαρελίδης Ευάγγελος του Σταύρου Κ. Κωνσταντινίδη ,
  29) Κουτσούκος Χρήστος του Αλεξάνδρου και της Βασιλικής, Συνταξιούχος,
  30) Τσελεκίδης Ιωάννης,
  31) Μίχος Δημήτριος του Ιωάννου και της Πασχαλίνας, Επιχειρηματίας,
  32) Βαρελίδης Ευάγγελος του Σταύρου, Κ. Κωνσταντινίδη 21,
  33) Κυριακάκη Αλίκη του Δημητρίου και της Αικατερίνης, Συνταξιούχος ΔΥ,
  34) Δάλμαρης Θεόδωρος του Ιωάννου και της Μαθηματικός-Συγγραφεύς,
  35) Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος του και της ,Στρατηγός ε.α- Συγγραφέας,
  36) Κόκκας Γεώργιος του Λέανδρου και της Βιλελμίνης, Δικηγόρος,
  37) Φουστέρης Ευάγγελος του Δημητρίου και της Ελένης, Συνταξιούχος Αρχιτέκτων,

  Ολόκληρο το κείμενο εδώ :
  https://justiceforgreece.wordpress.com/2017/02/04/προς-την-πολιτική-και-πολιτειακή-ηγεσ/

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s