Ο Γ. Παπανδρέου και ο Κ. Μητσοτάκης μας φόρτωσαν διεγραμμένα χρέη

 

mitsotakis_eleftheria.jpg

“Όποιος δεν γνωρίζει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει”

Το ρητό αυτό είναι πολυεπίπεδο, ένα από τα επίπεδα έχει να κάνει με τα οικονομικά και ένα παρακλάδι της οικονομικής ιστορίας – λεηλασίας με το 1964, όταν η Ελλάδα με Πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου και Υπουργό Οικονομικών τον Κ. Μητσοτάκη επανέφεραν διαγραμμένα επονείδιστα χρέη διπλασιάζοντας τα!

Για να δούμε μερικά πράγματα για κάποια την ιστορία αυτή:
efhmerida-1.jpg

Νωρίτερα από το 1964 η Ελλάς είχε διαγράψει κάποια επονείδιστα εσωτερικά και εξωτερικά δάνεια-χρέη τα οποία μας είχαν φορτώσει κάποιοι πονηροί όπως πάντα. Με δικαιολογίες όπως “αποκατάσταση της πίστεως της χώρας και σεβασμού των υπογραφών που έχει βάλει για να βγούμε στις αγορές” η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου με Υπουργό Οικονομικών τον Κ. Μητσοτάκη δημιούργησε ομόλογα τα οποία τα έδωσε σε αυτούς που χρωστούσε η Ελλάδα προπολεμικά με διπλασιασμό της ονομαστικής αξίας αυτών, αυξάνοντας επίσης και τον τόκο!

Δεν μας είπαν όμως ΠΟΤΕ σε ποιανών χέρια βρίσκονταν αυτά τα ομόλογα, δεν εξετάσαμε ποτέ τις συνθήκες με τις οποίες τα δανειστήκαμε, αν παρόλα αυτά τα είχαμε αποπληρωσεί και σε τι βαθμό.

Επίσης οι εθνοπατέρες δεν μας εξήγησαν ΠΟΤΕ γιατί “ξεχάσανε” να ζητήσουν τον χρυσό που μας έκλεψαν κατά την διάρκεια του πολέμου οι Άγγλοι και οι Γερμανοί, γιατί δεν τίθεται ΠΟΤΕ θέμα πίστεως αυτών προς εμάς, και πως είναι δυνατόν εμείς να αποπληρώνουμε την στιγμή που αυτοί μας χρωστάνε περισσότερα!!!

Δηλαδή εμείς τους χρωστάμε 10 δραχμές και τους τις επιστρέφουμε εις ένδειξη πίστεως, ενώ αυτοί μας χρωστούν 100 και όχι μόνο δεν μας τα δίνουν, αλλά με τα ψίχουλα που τους χρωστάμε και τους τόκους αυτών έρχονται τώρα να μας αγοράσουν ολόκληρους!!! Δηλαδή αν αποκτούσαμε ποτέ Ελληνική Κυβέρνηση πόσες φορές θα έπρεπε εμείς να τους αγοράσουμε;

Το ίδιο σκηνικό ζούμε και σήμερα με αποπληρωμή δανείων που κανείς δεν ξέρει πόσα ακριβώς είναι διότι αν ξέραμε πόσα ακριβώς είναι θα έπρεπε αναγκαστικά να γνωρίζουμε και σε ποιούς επιτέλους τα χρωστάμε άρα να δούμε αν πρέπει να τα χρωστάμε διότι κατα πάσα πιθανότητα τους τα έχουμε δώσει πίσω Χ1000!!!

Ας δούμε τις αποδείξεις και ας βγάλει ο κάθε ένας τα δικά του συμπεράσματα:

 efhmerida-2.jpg

 

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδος

efhmerida-3.jpg

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το άρθρο της Εφημερίδος

knossopolis.com

ΣΧΕΤΙΚΑ 

eggrafo1 (1).jpg

video

 

ανανεωμένο στις  5/10/2017 με υλικό από gresistance

3 comments on “Ο Γ. Παπανδρέου και ο Κ. Μητσοτάκης μας φόρτωσαν διεγραμμένα χρέη

 1. Pingback: ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ – ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ …ΚΡΕΜΑΛΑ « CretanPatriot ***** (Blog Ελλήνων Δημοκρατών Κρήτης)

 2. Οι Παπανδρέου αναγνώρισαν το χρέος που είχε διαγράψει ο Μεταξάς

  Ακαρνάν
  Δημοσιεύτηκε στις 30 Απρ 2014
  ΕΓΓΡΑΦΉ 22 ΧΙΛ.
  Μαζί με τον Παπανδρέου και τα “παλικάρια”που υπέγραψαν το προδοτικό έγγραφο ήταν οι Α.Παπανδρέου , Πολυχρονίδης , Τούμπας , Μελάς ,Ζίγδης , Μπατατζής , Μπακόπουλος , Π. Βαρδινογιάννης , Έξαρχος , Ακρίτας , Μαρής , Αγγελούτσης ,Μυλωνάς
  Το βίντεο είναι αναμετάδοση από knossopolisN http://www.youtube.com/user/knossopolisN όπου μπορείτε να μεταφερθείτε και στο σάιτ του καναλιού και να δείτε το σχετικό ΦΕΚ και όλες τις αποδείξεις τις προδοσίας

 3. Το 1964, με Πρωθυπουργό τον Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και Υπουργό Οικονομικών Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, εγινε μια «ΑΝΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ», δηλαδή επανέφεραν τα προπολεμικά διαγραμμένα χρέη, και μάλιστα υπερδιογκωμένα, με περίοδο αποπληρωμής 42-45 έτη (λήξη: 2009).

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/01/1964.html

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.