Ποιος βγαίνει κερδισμένος από την δίκη Παπανδρέου – Καμμένου ;;;; ΕΓΩ !!!!!

Ο Ανδρίκος Παπανδρέου κατέθεσε δυο αγωγές κατά του Π Καμμένου για προσβολή της τιμής και της υπόληψης του. Με την πρώτη ζήταγε 1.000.000 εύρω και τόκους από την επομένη της επίδοσής της στον εναγόμενο Π. Καμμενο, και με την δεύτερη 300.000 εύρω και νόμιμους τόκους. Οι δυο αγωγές εξετάστηκαν  εχθές από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Με την απόφαση του το Δικαστήριο α) απέρριψε την πρώτη αγωγή και υποχρέωσε τον ενάγοντα Παπανδρέου να καταθέσει στον εναγόμενο Καμμένο τα δικαστικά του έξοδα ύψους 20.000 εύρω β)  δέχτηκε εν μέρει την δεύτερη αγωγή, δέχτηκε ότι ο πολιτικός Πάνος Καμμένος δικαιούται να κάνει δημόσια κριτική αλλά όχι να προσβάλει τα πρόσωπα που κριτικάρει, επειδή, μεταξύ άλλων, δεν είναι επίπεδο πολιτικής αυτό και επειδή η χρήση τέτοιων λέξεων ( όπως λαμόγια στην περίπτωση μας) δεν προσφέρει τίποτα στην πολιτική ζωή του τόπου. Κατόπιν τούτου υποχρέωσε τον εναγόμενο Καμμένο να καταβάλει στον ενάγοντα 30.000 χιλιάδες ευρώ ως αποκατάσταση της ηθικής του βλάβη , νόμιμους τόκους από την επομένη της επίδοσης της αγωγής και μέρος των δικαστικών εξόδων του ενάγοντα Παπανδρέου, ύψους 1.100 ευρώ. Ταυτόχρονα απείλησε τον εναγόμενο με περαιτέρω πρόστιμο 500 εύρω σε περίπτωση που αποκαλέσει ξανά “λαμογιο” τον Παπανδρέου.  

Δηλαδή δίνει ο Καμμένος 30 000, τόκους και 1.100 και παίρνει 20.000. Κερδισμένος βγαίνει στα λεφτά ο Παπανδρέου που παίρνει τις 10.000, τους τόκους και μέρος των δικαστικών εξόδων. Το υπόλοιπο μέρος των εξόδων βέβαια μπορεί να ξεπεράσει τις 11.100 χιλιάδες + τους τόκους και έτσι, για να είναι τελικά κερδισμένος, πρέπει να αναγκάσει τον Καμμένο να τον προσβάλει αρκετές φορές στο μέλλον. Έπειτα, μια που από δυο αγωγές μόνο η μισή έγινε δεκτή και από το 1.300.000 που ζήτησε δεν παίρνει ούτε το 2% (στην καλύτερη των περιπτώσεων), πάει να πει ότι ούτε ηθικά δικαιωμένος είναι. Κάθε άλλο μάλιστα … 

Συνεπώς, όπως έχουν τώρα τα πράγματα κανένας από τους δυο δεν κέρδισε. 

ΚΕΡΔΙΣΑ ΟΜΩΣ ΕΓΩ !!

Τι κέρδισα ;; ΠΟΛΛΑ! 

Ενδεικτικά:  

1. Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ο ισχυρισμός μου ότι δεν υπάρχει η βουλευτική ασυλία η οποία  παρέχεται ανελλιπώς και καταχρηστικά τα τελευταία 38 χρόνια. Τι είπε το δικαστήριο για το θέμα όταν το έθεσε ο κ Καμμένος;;; 

” η αρχή του ανευθύνου που θεσπίζει το άρθρο 61 παρ.1 του Συντάγματος για τους βουλευτές και η ειδική διαδικασία που ορίζεται από την δεύτερη παράγραφο του ιδίου άρθρου, για την περίπτωση ποινικής ή και αστικής ευθύνης τους, αφορούν σε υποθέσεις σχετιζόμενες με γνώμη ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των βουλευτικών καθηκόντων τους, δηλαδή κατ΄αρχην στην Βουλή και τις Επιτροπές της, και όχι και σε εκδηλώσεις που είναι άσχετες με την άσκηση των βουλευτικών τους  καθηκόντων, όπως επί παραδείγματι η έκφραση γνώμης στον τύπο “

Υπενθυμίζω επί της ευκαιρίας ότι η Ελλάδα καταδικάστηκε ήδη δυο φορές λόγω της ” βουλευτικής ασυλίας” αλλά οι εισαγγελείς συνεχίζουν και στέλνουν τις υποθέσεις στη βουλή και όχι στα δικαστήρια.

2. Στο σκεπτικό της απόφασης λέει το δικαστήριο πως φαίνεται ότι υπάρχουν ενδείξεις πως ο Αντρίκος Παπανδρέου έχει σχέση με την υπόθεση των CDS και μου βάζει βούτυρο στο ψωμί για την μήνυση που έκανα στον αδελφό του Ανδρίκου και την προσφυγή στην Χάγη. [ Σαλεμή κατά Παπανδρέου (έσχατη προδοσία κλπ – 20/06/2011) &  Καταγγελία Σαλεμή στον Εισαγγελέα του ΔΠΔ (ICC) Και στις δυο επικαλέστηκα την υπόθεση των  CDS ]

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ! 

Χριστίνα Σαλεμή

ΥΓ Αυτή την απόφαση θα την κάνω κορνίζα ! Και μάλλον δεν θα είμαι η μόνη καθώς  βοηθάει και άλλους μηνυτές. Mέχρι να την δουν όμως, γλεντάω μόνη μου … 

Δείτε την και εσείς :

ΜΕΡΟΣ 1

ΜΕΡΟΣ 2

ΜΕΡΟΣ 3

ΜΕΡΟΣ 4

ΜΕΡΟΣ 5

ΜΕΡΟΣ 6

ΜΕΡΟΣ 7

ΜΕΡΟΣ 8

πηγή http://www.iefimerida.gr

Δείτε τώρα από περιέργεια και τι έχουν δηλώσει οι διάδικοι !! Και οι δυο κέρδισαν !

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : 

«Κατέπεσαν οι σε βάρος μου και της οικογένειάς μου συκοφαντίες για CDS, κερδοσκοπικά παιχνίδια και άλλα μυθεύματα του κυρίου Καμμένου».

«Η ουσία της αγωγής του Αντρέα Παπανδρέου κατά του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, έγινε δεκτή από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και ο τελευταίος καταδικάστηκε για εξύβριση και απαξιωτικές δηλώσεις εναντίον του πρώτου, για δηλώσεις που «δεν προσιδιάζουν με εκείνον τον λόγο που οφείλουν να εκφέρουν οι πολιτικοί σε μία ευνομούμενη πολιτεία» όπου «με κανένα τρόπο δεν μπορεί να είναι ανεκτό να θίγεται ο πυρήνας της αξιοπρέπειας του οποιουδήποτε».

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/540813/katepesan-oi-se-varos-mou-kai-tis-oikogeneias-mou-sukofadies/

ΚΑΜΜΕΝΟΣ :

Δελτίο τύπου 04/06/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ 

ΣΤΙΣ 18:00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟΝ κ. ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ κ. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

 
Το πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνών funds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας κάνοντας μάλιστα λόγο και για εσωτερική πληροφόρηση του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου από συνεργάτες του αδελφού του κ. Αντρίκου Παπανδρέου που μετείχαν στις ίδιες εταιρείες με τον τελευταίο.
 
Παράλληλα η ίδια απόφαση απαγόρευσε στον κ. Καμμένο να χρησιμοποιεί δημόσια την λέξη «λαμόγιο» καθόσον έκρινε ότι δεν συνάδει σε πολιτικό να χρησιμοποιεί την ανωτέρω έκφραση όταν αναφέρεται στον κ. Αντρίκο Παπανδρέου.
 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη τύπου στις 18:00 στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Συγγρού και Χαροκόπου 2.

Δείτε και την συνέντευξη τύπου, αλλά προσοχή !

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ Ή ΑΛΛΟΙ ΕΧΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ Ο Κ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΑ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΥΒΡΙΣΗ. 

Συνεπώς η ηρωική εμφάνιση του Π Καμμένου είναι εκτός τόπου και χρόνου. Όσο για την βοήθεια που ζητάει από τον κόσμο για να προσφύγει ΤΩΡΑ στην δικαιοσύνη τι να πω ;;; Ότι έγιναν ήδη από εμάς τους ” απλούς” πολίτες  εκατοντάδες προσφυγές από το 2009 έως τώρα ;;; Δεν έχει νόημα επειδή το ξέρει πάρα πολύ καλά καθώς έχει μηνυθεί και ο ίδιος και έχει λάβει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ! Αυτές : 22.02.2010 – 18.01.2013: Οι νομικές κινήσεις των πολιτών και η αδράνεια της δικαιοσύνης … και αυτές ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Εκεί θα βρείτε και μήνυση κατά των οικονομικών δολοφόνων που εξετάζεται ήδη από την δικαιοσύνη και ότι άλλο θέλει η καρδιά σας. 

 

Δελτίο τύπου 04/06/2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για εμένα προσωπικά, για τον αγώνα τον οποίο ξεκίνησε μετά την ένταξη της Ελλάδος στην τρόικα και το ταμείο στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έγινε με δόλο από τον πρώην πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου. Μια έρευνα που ξεκίνησε για την πώληση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε συγκεκριμένους πελάτες που πόνταραν στην πτώχευση της χώρας μας. Ένα σενάριο το οποίο δεν είναι σενάριο συνωμοσίας, αλλά πλέον με απόφαση της δικαιοσύνης είναι επιβεβαιωμένο σενάριο υποταγής της Ελλάδος σε έναν μηχανισμό στήριξης υπό το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, από ανθρώπους που πόνταραν και κέρδισαν από την πτώχευση της χώρας. Εμπλεκόμενος στο κύκλωμα αυτό είναι ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Η απόφαση έχει να κάνει με δύο αγωγές που κατέθεσε ο αδελφός του τέως πρωθυπουργού κ. Αντρίκος Παπανδρέου, οι οποίες δικάστηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη, από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και που δέχονται στο σύνολό τους – απορρίπτοντας τις αγωγές – τους ισχυρισμούς ότι ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού κ. Αντρίκος Παπανδρέου λειτούργησε ως broker των διεθνών τοκογλύφων. Ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού κ. Αντρίκος Παπανδρέου ήταν υπάλληλος της εταιρείας UNIGESTION, η οποία αποδέχεται το δικαστήριο ότι «έπαιξε» ελληνικά CDS, δηλαδή ασφάλιστρα κινδύνου. Ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού κ. Αντρίκος Παπανδρέου είχε εταιρεία στην Ελβετία, την I4CENSE συνέταιρος του οποίου μέσα στο ΔΣ ήταν o Jose Maria Figueres που μετείχε στην εταιρεία του Θεόδωρου Μαργέλλου την IG Partners η οποία ελέγχεται από την ελληνική δικαιοσύνη για τη συμμετοχή της – και αυτή – στα ασφάλιστρα κινδύνου, εταιρεία ενός ανθρώπου ο οποίος απασχόλησε την ελληνική δικαιοσύνη με την υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού πριν από αρκετά χρόνια, περίπου τη δεκαετία του 1990.

Η απόφαση της δικαιοσύνης ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο για την ποινική διερεύνηση που έχει ξεκινήσει ήδη ο Εισαγγελέας κ. Πεπόνης και οι Οικονομικοί Εισαγγελείς και που πρέπει να οδηγήσει στην καταδίκη εκείνων που έστησαν στον τοίχο ως κοινοί μαφιόζοι την πατρίδα μας και τους Έλληνες πολίτες σε συνεργασία με τους διεθνείς τοκογλύφους και τους οικονομικούς δολοφόνους. Η απόφαση λοιπόν αυτή, αφού απορρίπτει κάθε ισχυρισμό του κ. Αντρίκου Παπανδρέου, αφού δεν του επιδικάζει τα εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε ως αποζημίωση και βεβαίως η αγωγή αυτή έχει συνέχεια με τις αγωγές που έχει καταθέσει ο κ. Μαργέλλος και οι υπόλοιποι που αναφέρονται στη συγκεκριμένη απόφαση, επιδικάζει 20.000 ευρώ ως δικαστικά έξοδα υπέρ εμού και των συνηγόρων μου και καταλογίζει 30.000 ευρώ επειδή δεν ήταν σωστοί οι χαρακτηρισμοί, κατά την άποψη της δικαιοσύνης, της λέξης «λαμόγιο» και η απειλή ότι θα δικάζουμε κάτω από το σπίτι του. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συνηγόρους μου, τη σύζυγό μου Έλενα Τζούλη, τον βουλευτή Βασίλη Καπερνάρο, τον Ηλία Γιολδασέα και τη συνάδελφο βουλευτή κ. Χρυσούλα Γιαταγάνα για την μάχη την οποία έδωσαν.

Να πω ότι αυτή η απόφαση της δικαιοσύνης δείχνει ότι υπάρχουν έντιμοι δικαστές και ελπίζω η ποινική δικαιοσύνη να αρχίσει την έρευνα.

Οι σημερινοί οικονομικοί δολοφόνοι, εκείνοι που παρείχαν εσωτερική πληροφόρηση εις βάρος του ελληνικού λαού και της εθνικής οικονομίας φαίνεται ότι θα πληρώσουν και στα ποινικά δικαστήρια και ότι ουσιαστικά η μία και μόνη εξεταστική την οποία ο κ. πρωθυπουργός παρότι υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό και εν συνεχεία λόγω προστασίας του συμμαθητή του Γιώργου Παπανδρέου έχει ακυρώσει, είναι πλέον υποχρέωση της Βουλής των Ελλήνων να την αποφασίσει προκειμένου να πληρώσουν εκείνοι που οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση.

Τις λεπτομέρειες θα τις δείτε στην απόφαση την οποία δίνω στη δημοσιότητα που δεν είναι καθαρογραμμένη. Αναγκάζομαι και κάνω αυτή την συνέντευξη τύπου και δίνω στην δημοσιότητα την πρόχειρη απόφαση την μη καθαρογραμμένη, διότι με έναν τρόπο που εκείνοι ξέρουν βγήκαν σήμερα στο διαδίκτυο να πανηγυρίσουν για δήθεν δικαίωση του κ. Παπανδρέου, ενώ ουσιαστικά η απόφαση είναι ακριβώς το αντίθετο και δεύτερον για να εξηγήσουμε ότι εμείς όχι απλώς δεν ζητάμε συγγνώμη από κανέναν αλλά θα τους κυνηγήσουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για την εμπλοκή τους στην παράδοση της χώρας στον μηχανισμό στήριξης και την εξαθλίωση των Ελλήνων.

Θέλω να δώσω το λόγο στην κ. Τζούλη και στον κ. Καπερνάρο προκειμένου να σας πουν λεπτομέρειες της αποφάσεων οι οποίες καταδεικνύουν την πραγματικά σοβαρή αυτή απόφαση για την Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και για την πολιτική ζωή του τόπου.»

Ε. ΤΖΟΥΛΗ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ: Εγώ θέλω να αναφέρω ότι όπως προείπε και ο κ. πρόεδρος πρόκειται για μια ιστορική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία ουσιαστικά δικαίωσε όλα όσα ισχυριζόμασταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα και ουσιαστικά πάνω σε αυτούς τους ισχυρισμούς μας οι οποίοι απεδείχθησαν σήμερα ως αληθείς, βασίστηκε όλη η πολιτική βάση αυτού του Κινήματος.

Η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου απορρίπτει στο σύνολό τους όλους τους ισχυρισμούς του κ. Αντρίκου Παπανδρέου, επιβεβαιώνει όλους τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου που αφορούν τη συμμετοχή του Αντρίκου Παπανδρέου σε διεθνή κερδοσκοπικά funds τα οποία πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας, με τη συμμετοχή μάλιστα του κ. Μαργέλλου και του κ. Jose Maria Figueres. Ο μεν πρώτος κατηγορήθηκε για την απάτη με το ελληνικό καλαμπόκι για το οποίο η Ελλάδα καταδικάστηκε και ο κ. Figueres καταδικάστηκε στη χώρα του για απάτη με εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Αυτοί και οι δυο ήταν φίλοι του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου και συμμετείχαν παράλληλα στις εταιρείες του αδελφού του τέως πρωθυπουργού, κ. Αντρίκου Παπανδρέου.

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που δέχτηκε η σημερινή απόφαση είναι ότι ο Αντρίκος Παπανδρέου παράνομα δεν είχε συμπεριλάβει στη φορολογική του δήλωση (φύλλο 20 της απόφασης) την offshore Ελβετική εταιρεία με την επωνυμία I4CENSE που είχε με τη σύζυγό του καθώς και τα έσοδα που είχε από αυτήν, δεχόμενη η ίδια απόφαση ότι υφίσταται παράβαση οικονομικού περιεχομένου από πλευράς του κ. Αντρίκου Παπανδρέου.

Πλέον αρμόδιος είναι ο οικονομικός εισαγγελέας ο οποίος αυτεπάγγελτα θα διαχειριστεί και τη νέα αυτή υπόθεση που προέκυψε και αποκαλύφθηκε σήμερα.

Β. ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Θέλω προσωπικά να παρακαλέσω τους πραγματικούς δημοσιογράφους, τους κανονικούς δημοσιογράφους και όχι αυτούς οι οποίοι με γκεμπελικές επινοήσεις και μακιαβελικές εμπνεύσεις προσπαθούν να προλάβουν την κοινή γνώμη λέγοντας πράγματα τα οποία είναι αναληθή για να μην πω ψευδέστατα, βέβαια εξυπηρετούν τις δικές τους σκοπιμότητες, αλλά εν πάση περιπτώσει θέλω να παρακαλέσω τους πραγματικούς δημοσιογράφους να αναδείξουν από αυτήν την ιστορικά την εξαιρετική απόφαση τα σημεία εκείνα, που δίνουν θάρρος, δίνουν κουράγιο, δίνουν δύναμη σε αυτούς που μαζί μας θα προσπαθήσουν να αποκαλυφθεί η τραγικότητα αυτής της αλήθειας που θέλει ορισμένους ανθρώπους να έχουν βάλει στόχο – αλλά νομίζω ότι δεν θα το καταφέρουν – να καταστρέψουν εντελώς τη χώρα μας. Θα αγωνιστούμε εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με κάθε τρόπο, θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη με όσα όπλα διαθέτουμε και παρακαλούμε και άλλους Συνέλληνές μας να μας βοηθήσουν  σε αυτό το ρόλο και το σκοπό που έχουμε, για να αποδειχθεί η αλήθεια ότι πίσω από κάποια ηχηρά ονόματα κρύβεται η σημερινή κατάντια της χώρα μας.

Παρακαλούμε λοιπόν και τους Συνέλληνές μας να μας βοηθήσουν με στοιχεία, διότι η απόφαση η δική μας είναι σαν το ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω. Θα προσφύγουμε σε όλα τα επίπεδα της δικαιοσύνης και με κάθε τρόπο θα κυνηγήσουμε αυτούς, που επαναλαμβάνω,  κατέστρεψαν τη χώρα μας και διακυβεύουν να καταστραφεί και το μέλλον των παιδιών μας.  Ευχαριστούμε πολύ για αυτή τη βοήθεια από τους πραγματικούς δημοσιογράφους, τους δώσαμε την αγωγή και παρακαλούμε αυτά τα πολύ σοβαρά στοιχεία που επικαλείται και όσα επιχειρήματα επικαλείται αυτή η αγωγή, να τα αναδείξουν, έτσι ώστε και ο κόσμος να ξέρει την πραγματικότητα , την πραγματική αλήθεια και να μην φοβάται να μας βοηθήσει να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη. Σας ευχαριστούμε πολύ.

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Πολιτικά τι σημαίνει αυτή η απόφαση; Και επίσης αν μου επιτρέπετε, για ποιό λόγο σας τιμώρησε με 30.000 ευρώ; 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Πολιτικά σημαίνει μια μεγάλη δικαίωση, εγώ ξεκίνησα αυτή την  έρευνα με εντολή τότε, όπως παραδέχθηκε στη Βουλή, του σημερινού πρωθυπουργού. Ο οποίος σταμάτησε στο τέλος και όταν τα βρήκε με τον Γιώργο Παπανδρέου ανέκρουσε πρύμνα, ανακαλώντας την πολιτική του θέση κατά του μνημονίου τότε, συμμετέχοντας στην κυβέρνηση μαζί με το ΠΑΣΟΚ, μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου και τους συνεργούς του στην κυβέρνηση που παραδίδει τελικά την Ελλάδα στο μνημόνιο.

Είναι μια πολιτική δικαίωση προσωπική, αλλά και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Τώρα όσον αφορά την επιδίκαση του ποσού, σας είπα ότι επιδικάστηκαν 20.000 ευρώ σε εμάς και 30.000 ευρώ σε εκείνους, για τους χαρακτηρισμούς «λαμόγιο», όπως επίσης και την προτροπή στο facebook, εδώ έχουμε πρώτη φορά ποινικοποίηση των social media  «εάν δεν έρθει στο δικαστήριο θα τον δικάσουμε κάτω από το σπίτι του» και μάλιστα 500 ευρώ κάθε φορά που θα επαναλαμβάνω το όνομα Αντρίκος Παπανδρέου ως λαμόγιο.

Καταρχήν να τον ευχαριστήσω, εγώ κάθε τέσσερις του μήνα θα σας καλώ στις έξι, θα αποκαλώ από σήμερα τον Αντρίκο Παπανδρέου λαμόγιο, αρχιλαμόγιο της πολιτικής ζωής του τόπου για τη συμμετοχή του σε αυτά που παραδέχθηκε η δικαιοσύνη και θα του δίνω και 500 ευρώ. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το πολιτικό αποτέλεσμα, εγώ  καλώ όλους τους βουλευτές, όλων των κομμάτων συμπεριλαμβανομένων και των κομμάτων που στηρίζουν σήμερα την κυβέρνηση, να αντιληφθούν ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μια οργανωμένη εγκληματική οργάνωση η οποία σε συνεργασία με τους διεθνείς οικονομικούς δολοφόνους, Σόρος κλπ , έχουν στήσει μια μηχανή κατά της πατρίδας μας, να τους διώξουμε από την Ελλάδα, να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας από αυτό το σύστημα στο οποίο ενέπλεξαν τους Έλληνες πολίτες και να προχωρήσουμε στο αύριο απελευθερωμένοι, ως εθνικά κυρίαρχο κράτος 

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Θα ζητήσετε εσείς εξεταστική επιτροπή ίσως σε συνεργασία με κάποιο άλλο κόμμα; 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ως οφείλω, την απόφαση αυτή και τα στοιχεία τα οποία βεβαίως αποτελούν πολύ σημαντικό νομικό κείμενο για τους οικονομικούς εισαγγελείς. Έχουμε ουσιαστικά την πρώτη απόφαση  αστικού μεν δικαστηρίου. Θα την καταθέσω και στην Βουλή των Ελλήνων ώστε να υπάρχει στα πρακτικά όπως έκανα μέχρι σήμερα στην διάρκεια της πολιτικής μου σταδιοδρομίας ώστε να υπάρχει στα χέρια των 300 βουλευτών, 299 .

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Για τον κύριο Παπανδρέου;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Προκειμένου να μπορέσουμε, για να σώσουμε την αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου να προχωρήσουμε σε μια προανακριτική επιτροπή έχουμε πλέον απόφαση του δικαστηρίου για να δούμε ποιοι οδήγησαν σε συνεργασία με ποιους την Ελλάδα και τους Έλληνες σε αυτό το σημείο. Μακάρι να έχουμε εκείνη την πλειοψηφία την οποία δεν είχαμε στην περίπτωση παραπομπής του κ. Γεωργίου Παπανδρέου όταν παραπέμφθηκε ο κ. Παπακωνσταντίνου προκειμένου βεβαίως να γίνει μια και μόνο εξεταστική η οποία θα διερευνήσει αυτό το τεράστιο σκάνδαλο

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Η επίκαιρη επερώτηση για τα νοικοκυριά;

Β. ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Το πήραν πίσω το νομοσχέδιο

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πότε έγινε αυτό;

Β. ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Σήμερα. Πάει κανονικά δεν υπέγραψαν. Δεν πέρασε στην επιτροπή από το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ επομένως δεν πάει αύριο ,στις καλένδες από εβδομάδα. Εμείς θα κάνουμε μια τροπολογία, εγώ έχω στείλει στον βουλευτή μας Κώστα Γιοβανόπουλο ένα σχέδιο για τροπολογία πάνω σε αυτό το κομμάτι

http://anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=2715

Σχετικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ CDS ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ (Δελτίο τύπου 25/01/2013)

Κύριε Καμμένε σας βοηθάω για τελευταία φορά !

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.