Για τα πρακτικά – Γ Κασιμάτης: Έγινε πραξικόπημα, Σαμαράς : τα ξέρω όλα

Διευκρινίσεις: 

– Ο Γιώργος Κασιμάτης είναι ο συντάκτης του συντάγματος 

– Οι δηλώσεις Σαμαρά έγιναν πριν αναλάβει την  πρωθυπουργία της χώρας. 

Τα σχόλια είναι περιττά. 

 

Γ Κασιμάτης:  Έγινε πραξικόπημα

Γ. Κασιμάτης: “Στην Ελλάδα έγινε πραξικόπημα…”

Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες….

Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν…

Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν- και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.

Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.

Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.

Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.

Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.

Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.

Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς…

Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου…

Ή αυτοί, ή εμείς…

Α. Σαμαράς ….. 

Αυτό που θέλω να σας πω ξεκάθαρα είναι ότι πιστεύουμε στην κατεύθυνση αυτή Όχι άλλους φόρους Όχι άλλες μειώσεις  Όχι άλλες απολύσεις και σε αυτό είμαι ξεκάθαρος ότι είναι η δικιά μας η θέση η οποία θα είναι κοφτή θέση από εδώ και πέρα σε όλα τα ζητήματα Και νομίζω ότι οι ίδιοι οι ευρωπαίοι αντιλαμβάνονται ότι είναι όχι απλά μάταιο αλλά μπαίνει λιγάκι και στο αστείο Παράδειγμα: Να αυξάνεις τους φόρους και με το που τους αυξάνεις αντί το κράτος να έχει μεγαλύτερα έσοδα να έχει λιγότερα έσοδα Το είδαμε με το ΦΠΑ το είδαμε με κάθε φόρο που μπήκε Το κράτος αντί να κερδίσει έχασε Σαν άνθρωπος που πιστεύει ότι η αγορά και ο ιδιώτης μπορεί να δώσουν την μεγάλη αλλαγή στην Ελλάδα, να φύγουμε πια από αυτό το σπάταλο κράτος σας το λέω ότι το μόνο τρόπο είναι μέσω του ιδιωτικού τομέα Και ο ιδιωτικός τομέας δεν μπορεί να έχει μια φορολογία που τον πνίγει. Ούτε μπορείς εσύ να ασφυκτιάς από  φόρους όταν δίπλα η Βουλγαρία και η Τουρκία,  σήμερα ήμουν με τον βούλγαρο τον πρωθυπουργό δίπλα μου, έχει φόρους  το εν τέταρτο της Ελλάδας. Θα φύγουν οι επιχειρήσεις από εδώ πέρα και θα πάνε δίπλα. Και Το βλέπουμε να συμβαίνει στην Βόρεια Ελλάδα. Είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο Πρέπει να φέρουμε επενδύσεις. 

 

 

Κοιτάξτε, μόλις χθες κορυφαίος Γερμανός πολιτικός και μάλιστα πρώην υπουργός των οικονομικών, είπε ότι με αυτά τα μέτρα που παίρνονται στην Ελλάδα, όχι μόνο ότι δεν σηκώνεις τον ασθενή στα πόδια του αλλά τον ρίχνεις στο φορείο. Εγώ τι άλλο να πω ;; Αυτό δεν φωνάζω εδώ και δυο χρόνια ;;; Φαίνεται ότι έξω έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν. Μέσα τι θα γίνει. Εδώ στην Ελλάδα που δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα. Φτάσαμε στο σημείο ο κόσμος να μην ξέρει τι του ξημερώνει. Και δυστυχώς αυτή η κυβέρνηση να μην καταλαβαίνει τι τραβάει ο κόσμος

 

Σχετικά:

Αφιέρωμα στον Αντώνη Σαμαρά

Κασιμάτης: Καθημερινή η παραβίαση του Συντάγματος και των Ευρωπαϊκών Συνθηκών

Κασιμάτης: Η εξουσία που ασκείται βάσει των Συμβάσεων με την Τροικα είναι πραξικόπημα

Επειδή κάποτε θα δικαστούν, ας ξέρουν από τώρα ότι ο δόλος έχει ήδη αποδειχτεί [βίντεο]

5 comments on “Για τα πρακτικά – Γ Κασιμάτης: Έγινε πραξικόπημα, Σαμαράς : τα ξέρω όλα

  1. Είπε ο Σαμαράς το 2012 :

    ” …. Ούτε μπορείς εσύ να ασφυκτιάς από φόρους όταν δίπλα η Βουλγαρία και η Τουρκία, σήμερα ήμουν με τον βούλγαρο τον πρωθυπουργό δίπλα μου, έχει φόρους το εν τέταρτο της Ελλάδας. Θα φύγουν οι επιχειρήσεις από εδώ πέρα και θα πάνε δίπλα. Και Το βλέπουμε να συμβαίνει στην Βόρεια Ελλάδα. Είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο Πρέπει να φέρουμε επενδύσεις. ” (δεύτερο βίντεο)

    Γράφει το bankingnews στις 15 Ιανουαρίου 2014:

    Συνεχίζεται το κύμα φυγής των ελληνικών επιχειρήσεων στη Βουλγαρία – Ακόμη 3.000 εταιρίες μετέφεραν την έδρα τους λόγω χαμηλής φορολόγησης

    Ο βασικός λόγος μετανάστευσης των ελληνικών επιχειρήσεων – εκτός της οικονομικής κρίσης της Ελλάδας – είναι οι χαμηλοί φορολογικοί συντελεστές
    Κορυφώνεται το κύμα μετανάστευσης των ελληνικών εταιριών στη γειτονική Βουλγαρία, καθώς το 2013 ακόμη 3.000 επιχειρήσεις καταχωρήθηκαν στη χώρα.
    Ὀπως προκύπτει από τα στοιχεία του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Σόφια, ο αριθμός των ελληνικών επιχειρήσεων στη Βουλγαρία ανέρχεται στις 9.000, ενώ το 2012 ο αριθμός τους κυμαινόταν στις 6.000.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι περισσότερες από τις εταιρείες με ελληνική συμμετοχή (περισσότερες από 3.100 ή το 34,44% του συνόλου των επιχειρήσεων με ελληνική συμμετοχή στη Βουλγαρία) είναι εγκατεστημένες στη Σόφια.
    Ακόμη, περίπου 3.400 εταιρείες (το 37,7% του συνόλου) με ελληνική συμμετοχή είναι εγκατεστημένες σε 3 πόλεις πλησίον των ελληνικών συνόρων: α) Στο Πετρίτσι 1.800 εταιρείες (20% του συνόλου), β) στο Μπλαγκόεβγκραντ περίπου 760 εταιρείες (8,44% του συνόλου) και γ) στο Σαντάνσκι περισσότερες από 800 εταιρείες (περίπου 8,88%).
    Η Φιλιππούπολη συγκεντρώνει 600 επιχειρήσεις με ελληνική συμμετοχή (περίπου 6,66 % επί του συνόλου).
    Οι τομείς όπου δραστηριοποιούνται οι ελληνικών συμφερόντων επιχειρήσεις είναι ο τραπεζικός, οι τηλεπικοινωνίες, η πληροφορική, ο κατασκευαστικός, η παραγωγή και εμπορία δομικών υλικών, η παροχή υπηρεσιών υγείας, η παροχή νομικών – φοροτεχνικών και λογιστικών συμβουλευτικών υπηρεσιών, η εμπορία πετρελαιοειδών, η παραγωγή – μεταποίηση και εμπορία ειδών διατροφής, ένδυσης – υπόδησης και ευρείας κατανάλωσης, η εστίαση, το εισαγωγικό εμπόριο και άλλα.
    Ο βασικός λόγος μετανάστευσης των ελληνικών επιχειρήσεων –εκτός της οικονομικής κρίσης της Ελλάδας –είναι οι χαμηλοί φορολογικοί συντελεστές, το φθηνό εργατικό δυναμικό και η φθηνή γη για αγορά ή ενοικίαση. Πρόκειται, άλλωστε, για χώρα με κατά κεφαλήν ΑΕΠ μόλις 9.300 ευρώ και μισθούς των 300 – 400 ευρώ.
    «Ο αυξανόμενος αριθμός των ελληνικών επιχειρήσεων που αναπτύσσουν ή μεταφέρουν απλώς δραστηριότητες στη Βουλγαρία οφείλεται στην ενιαία φορολόγηση του 10% για εισοδήματα και μερίσματα και στην απλοποίηση των διαδικασιών για την ίδρυση επιχειρήσεων», αναφέρουν παράγοντες της αγοράς.

    http://bankingnews.gr/επιχειρήσεις/item/125834-συνεχίζεται-το-κύμα-φυγής-των-ελληνικών-επιχειρήσεων-στη-βουλγαρία-–-ακόμη-3-000-εταιρίες-μετέφεραν-την-έδρα-τους-λόγω-χαμηλής-φορολόγησης/125834-συνεχίζεται-το-κύμα-φυγής-των-ελληνικών-επιχειρήσεων-στη-βουλγαρία-–-ακόμη-3-000-εταιρίες-μετέφεραν-την-έδρα-τους-λόγω-χαμηλής-φορολόγησης.html

  2. Professor Constitutionalist George Kasimatis: “Whether we like it or not, in Greece has become a coup” – Believe it or not, we all know that it is now a matter of life and death …Either them or us.

    It is understandable that some have doubts ….
    It is understandable that some are looking forward and are hoping …
    It is understood that the horrible truth that we know-although they try to hide it-and we do not want to believe it, and to accept it.

    Whether we like it or not, in the country has been a coup, a very well organized plan, with variations in the position
    of the puppet Prime Minister.
    The political system is very aware of what is happening, as it knows very well what it has accepted, knowing too well the suffix of … what we live up to today.

    In Greece has been a coup and the country has been surrendered unconditionally to the cartels of financial interests, has been surrendered to interests of third countries and at the same time our country is the maximum “experiment” of the new world order for the absolute occupation of a country without war.

    In Greece has been a coup and the coup plotters govern while participating in a project of total loss of sovereignty and of National independence.

    In Greece became COUP by all those who knew that their position for the rest of their lives was in a cell of a subterranean prison and they exchanged their punishment with our own slavery and the conquest of the country in perpetuity.

    We have to remove these coup plotters by ourselves, as no one will do it for us …
    Believe it or not, we all know that it is now a matter of life and death …Either them or us.

  3. Pingback: Γ. Κασιμάτης: Δεν είμαστε στο χείλος του γκρεμού αλλά ΠΕΦΤΟΥΜΕ!

  4. Σχετικά με “Ούτε μπορείς εσύ να ασφυκτιάς από φόρους όταν δίπλα η Βουλγαρία και η Τουρκία, σήμερα ήμουν με τον βούλγαρο τον πρωθυπουργό δίπλα μου, έχει φόρους το εν τέταρτο της Ελλάδας. Θα φύγουν οι επιχειρήσεις από εδώ πέρα και θα πάνε δίπλα. Και Το βλέπουμε να συμβαίνει στην Βόρεια Ελλάδα. Είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο Πρέπει να φέρουμε επενδύσεις.”

    Ξέχασε την Αλβανία !

    Εταιρία στην Αλβανία

    Φορολογία μόνο 7.5% Κόστος Ίδρυσης 1550€

    Corporate Tax Rate

    Ξεκινώντας από την 1η Ιανουαρίου 2014, για τις επιχειρήσεις με ετήσιο κύκλο εργασιών (τζίρος) υψηλότερο από 8 εκατομμύρια ALL (περίπου € 57.000), ο φορολογικός συντελεστής είναι 15% στα καθαρά κέρδη και 10% στη διανομή μερισμάτων.

    Αν ο συνολικός ετήσιος κύκλος εργασιών είναι μεταξύ 2.000.000 ALL (περίπου 14.000€), και 8.000.000ALL (περίπου 57.000€), η οικονομική οντότητα υπόκειται στην απλουστευμένη φορολογία εισοδήματος με συντελεστή 7,5%.

    Οντότητες με συνολικό ετήσιο κύκλο εργασιών κάτω των 2.000.000 ALL (περίπου 14.000€ ), υπόκεινται στην απλούστερη μορφή του φόρου εισοδήματος για τις μικρές επιχειρήσεις σε ένα σταθερό ετήσιο ποσό των 25.000 ALL (€ 179), που πρέπει να καταβληθεί μέσα στους πρώτους έξι μήνες του έτους .

    Οι νέοι συντελεστές φορολογίας των επιχειρήσεων καθιστούν τις αλβανικές εταιρείες άκρως ανταγωνιστικές για τις μικρές επιχειρήσεις και νεοσύστατες εταιρείες (stand ups).

    Προϋποθέσεις εγγραφής

    Μια αλβανική εταιρεία μπορεί να συσταθεί με έναν τουλάχιστον μέτοχο και διευθυντή. Μια εταιρεία μπορεί να έχει ένα μέτοχο, φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σχετικά με τη συμμετοχή στα ξένα κεφάλαια σε μια αλβανική εταιρεία ούτε υπάρχει πόθεν αίσχη καταβολής μετοχικών κερδών. Κάθε εταιρεία πρέπει να έχει καταστατική έδρα στην Αλβανία, στο οποίο μπορεί να αποστέλλεται η αλληλογραφία.

    Γενικότερα, οι απαιτήσεις που προβλέπονται για την ίδρυση εταιρείας περιορισμένης ευθύνης στην Αλβανία είναι οι παρακάτω :

    1. Επωνυμία εταιρείας

    2. Συνοπτική περιγραφή των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων

    3. Διεύθυνση έδρας στην Αλβανία

    4. Στοιχεία μετόχων και το ποσοστό συμμετοχής

    5. Στοιχεία του Διευθυντή

    6. Ελάχιστο μετοχικού κεφαλαίου που έχει καταβληθεί από 100 ALL ή περισσότερα

    7. Ιδρυτικό Έγγραφο και Καταστατικό

    Διαδικασία Εγγραφής και Χρονοδιάγραμμα

    Η διαδικασία του σχηματισμού της εταιρείας Αλβανία είναι γρήγορη και αποδοτική. Η εταιρεία μπορεί να εγγραφεί στο Εθνικό Κέντρο Εγγραφών σε 1-2 εργάσιμες ημέρες υπό κανονικές συνθήκες.

    Πλήρεις λογιστικές και μισθοδοτικές υπηρεσίες προσφέρονται επίσης από τους συνεργάτες μας (ορκωτούς λογιστές).

    Το κόστος ίδρυσης αλβανικής εταιρείας είναι 1550€ συμπεριλαμβανομένων το άνοιγμα εταιρικού λογαριασμού και όλων των κρατικών εξόδων.

    http://www.callamus.gr/idrisi-etairias-stin-alvania/

  5. Pingback: Γ. Κασιμάτης: Δεν είμαστε στο χείλος του γκρεμού αλλά ΠΕΦΤΟΥΜΕ! - Anexartitos Web Tv

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.