Νεο αίτημα άμεσης διερεύνησης δικογραφιών εσχάτης προδοσίας από την τακτική δικαιοσύνη

Προς: Πρωθυπουργό της Ελλάδας και (εν ταυτώ) Πρόεδρο του Αρείου Πάγου

Κοιν/ση: Πρόεδρο της Βουλής

2 Σεπτεμβρίου 2015

Θέμα: Ο ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ (ΕΝ ΤΑΥΤΩ) ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ (ΑΜΕΛΛΗΤΙ) ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 86Σ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Κυρία Πρωθυπουργέ και εν ταυτώ Πρόεδρε του Αρείου Πάγου. Παρακαλώ, δεδομένου ότι πέραν των αδιαμφισβήτητων (εν ταυτώ) αρμοδιοτήτων Υμών, ακόμα και οι ευρωπαίοι εταίροι καθώς και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θεωρούν σύμφωνα με το πρώτο συνημμένο “ουσιώδες” το έργο που έχετε αναλάβει, παρακαλώ απαντήστε στις προς Υμάς παραινέσεις (*) του προέδρου της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, όπως επιβάλλει ο κατακτημένος νομικός πολιτισμός που περιγράφεται στο Θέμα πιο πάνω (και εξηγείται από το δεύτερο συνημμένο).

Θεωρώ ότι η Πρόεδρος της Βουλής κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έχει δηλώσει (τρίτο συνημμένο) πως “Η Βουλή δεν μπορεί να λειτουργεί ως πλυντήριο σκανδάλων και νεκροταφείο ποινικών δικογραφιών” πέραν της “ΜΑΥΡΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ (** από τέταρτο συνημμένο), θα διευκολύνει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο για την διεκπεραίωση των σχετικών αρμοδιοτήτων και υποχρεώσεων Υμών.

(*) … οι ευρωπαίοι εταίροι καθώς και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θεωρεί ουσιώδες να υπάρξει πλήρης στήριξη του προγράμματος…κλπ.

(**) Το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης Σαμαρά, μέσα από τις καταγεγραμμένες πράξεις μετ ατροπής της κοινοβουλευτικής λειτουργίας σε μηχανισμό ξεπλύματος σκανδάλων. Οι χαριστικές ρυθμίσεις για εταιρίες -διαφθορείς (Siemens, HDW, Thyss enKrupp). Οι τροπολογίες -ντροπολογίες αμνήστευσης, ασυλίας και ατιμωρησίας «ημετ έρων», εαυτώ ν και αλλήλων. Η επιβράβευση μιζαδόρων και διαφθορέων. Οι γενναιόδωρες φορολογικές ελαφρύνσεις και διευκολύνσεις στους ισχυρούς , την ώρα της εξουθενωτικής φορολογικής επίθεσης στους αδυνάμους. Ο ενταφιασμός δεκάδων ποινικών δικογραφιών κατά Υπουργών και Πρωθυπουργών των μνημονιακών κυβερνήσεων. Οι σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις εκποίησης της δημόσιας περιουσίας μέσω του ΤΑΙΠΕΔ . Τα δώρα στους στυλοβάτες των Μνημονίων.

Γεώργιος Γρυμπογιάννης

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ 

1. ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΜΕΣΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 86Σ

2. Γιούνκερ προς Θάνου: Απαραίτητη η πλήρης στήριξη του προγράμματος 

3. Κωνσταντοπούλου: Η Βουλή δεν μπορεί να λειτουργεί ως “νεκροταφείο” ποινικών δικογραφιών

4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.pdf

 

ΣΧΕΤΙΚΑ:

 «Εξαφανίστηκαν» στη Βουλή τέσσερις δικογραφίες- φωτιά-για εξοπλιστικά από τη χώρα του Σόϊμπλε (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015)

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

 22 Δεκεμβρίου 2013 Η ασυλία καλά κρατεί με τις υποθέσεις να διαγράφονται Σε σύνολο 130 δικογραφιών που έχουν διαβιβαστεί από τη Δικαιοσύνη στο Κοινοβούλιο για ποινικά αδικήματα πρώην και νυν μελών της κυβέρνησης από το 2010 μέχρι σήμερα, 41 έχουν ήδη παραγραφεί, ενώ οι υπόλοιπες βρίσκονται κλειδωμένες σε κάποιο συρτάρι, περιμένοντας την παραγραφή τους… Δεν είναι μόνον ο νόμος περί ευθύνης υπουργών που λειτουργεί ως μηχανισμός ποινικής προστασίας των πολιτικών και εργαλείο ατιμωρησίας. Ο δρόμος που μπορεί να τους εξασφαλίσει την ασυλία και το ακαταδίωκτο περνά και μέσα από τη Βουλή κλπ κλπ 

23 Ιανουαριου 2014 – ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 173 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ Α’ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ 2010

 Παρακαλώ διαδώστε: Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

– Η «ατιμωρησία» μεγαλύτερος φόβος των Ελλήνων… Σύμφωνα με έρευνα, η συντριπτική πλειονότητα των ερωτηθέντων (91,7%) εξέφρασε φόβο για την έλλειψη δικαιοσύνης, ακολουθούν η ανεργία ( 84,4%), η φτώχεια ( 83,6%) η εγκληματικότητα (82,6%) και η αρρώστια ( 81,4%)…..

Εθνικοί μειοδότες ζημίωσαν τη χώρα τουλάχιστον 1.000 δις ευρώ

 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

(ενόψει και των εθνικών βουλευτικών εκλογών) 

Βασει του Συντάγματος (αρθ.5.1), δικαίωμα συμμετοχής στην κοινωνική, οικονομική και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ζωή της Χώρας, έχουν μόνο όσοι δεν προσβάλλουν τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζουν το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη. Λογω της ατιμωρησιάς όμως, την οποία ατιμωρησία προκαλεί η μη παρέμβαση της δικαιοσύνης σε υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται Έλληνες πολίτες που κατέχουν η κατείχαν “υψηλά πόστα”, κυρίως στη πολιτική ζωή της Ελλάδας, συμμετέχουν (επί των πλείστων) ακριβώς εκείνοι που δεν έχουν το δικαίωμα.

ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !

ενδεικτικά:

ΣYΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ 8 ΜΑΪΟΥ 2010,

άρθ 14 ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

….. παρ. 5 Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος».

Γιώργος Κασιμάτης: Όταν διάβασα την δανειακή σύμβαση νόμισα ότι κάτι έπαθε το μυαλό μου

4 comments on “Νεο αίτημα άμεσης διερεύνησης δικογραφιών εσχάτης προδοσίας από την τακτική δικαιοσύνη

  1. Απίστευτο και όμως αληθινό: Ελέγχεται για έσχατη προδοσία ο Θάνος Τζήμερος !

    Ο κ. Τζήμερος ανέβασε στο Facebook την κλίση του εισαγγελέα γράφοντας τα εξής: «Η Δικαιοσύνη προστατεύει τη Δημοκρατία. Είναι φως φανάρι. Αφού ανέχεται 40 χρόνια τώρα να υπάρχει κόμμα στη Βουλή που θέλει να επιβάλει την δικτατορία του προλεταριάτου, αφού κάνει τα στραβά μάτια όταν κάνουν προπαγάνδα ο Κουφοντίνας και ο Μαζιώτης υπέρ της τρομοκρατίας μέσα από το κτήριο της Νομικής, αφού θεωρεί φυσικό ο ΣΥΡΙΖΑ να εγκωμιάζει την τρομοκρατία, να χαϊδεύει τους μπαχαλάκηδες και να καλεί σε ανυπακοή και απειθαρχία μέσα από το Κοινοβούλιο, αφού δεν άκουσε τίποτε για την εισβολή που ετοίμαζε στο Νομισματοκοπείο ο Λαφαζάνης και για το σχέδιο εξόδου από το ευρώ και την επιβολή δελτίου στα τρόφιμα που σχεδίαζαν Βαρουφάκης και Τσίπρας, τώρα αποφάσισε να κινηθεί αστραπιαία και ερευνά αν διέπραξα το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, ώστε να ασκήσει δίωξη! Κοιμηθείτε ήσυχοι».

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

  2. Pingback: - Triklopodia

  3. Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Οι υπαίτιοι για τα Μνημόνια πρέπει να λογοδοτήσουν σε Μεικτά Ορκωτά Δικαστήρια»

    16/06/2016

    Απόσπασμα

    Αναφέρθηκε στα Μνημόνια, υπογραμμίζοντας ότι “συνιστούν εσχάτη προδοσία και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, για το οποίο υπάρχουν υπεύθυνοι και υπαίτιοι, που πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, όπως προβλέπει το Σύνταγμα, σε δικαστήρια με λαϊκή συμμετοχή, σε Μεικτά Ορκωτά Δικαστήρια, που εγγυώνται την αντικειμενική και αναλογική απόδοση ευθυνών”.

    Μίλησε για το θράσος όσων σήμερα ως Αξιωματική και Ελάσσων Αντιπολίτευση εξανίστανται για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, τις κατεπείγουσες διαδικασίες, την απαξίωση της Βουλής, ενώ οι ίδιοι ως Κυβέρνηση κατέφυγαν στις ίδιες ακριβώς αντισυνταγματικές πρακτικές κατά κόρον. Στηλίτευσε τα κόμματα του Κοινοβουλίου που στήριξαν με την αποχή τους την Κυβέρνηση και όχι τον λαό.

    Πρέπει να μην επιτρέψουμε η μνημονιακή δεσποτεία να συμπληρώσει επταετία, σαν άλλη δικτατορία. Είμαστε ήδη στα 6 χρόνια. Και σας θυμίζω ότι αυτά τα 6 χρόνια ξεκίνησαν με υποσχέσεις και εξαγγελίες ευημερίας και ανάπτυξης που θα έρχονταν το 2011, το 2012, το 2013, ’14, ’15 και τώρα ακούμε τον κ. Τσίπρα σαν άλλο κ. Σαμαρά, σαν άλλο κ. Παπαδήμο, σαν άλλο κ. Παπανδρέου να λέει τα ίδια: ότι η ανάπτυξη θα έρθει στο τέλος του ’16. Για να προστεθεί και ο ίδιος στη θλιβερή σειρά των μνημονιακών Πρωθυπουργών που αφού πρόδωσαν τον λαό, τον μπούκωσαν με κούφιες υποσχέσεις, με ψέματα, με απάτη.

    Για την απόδοση Δικαιοσύνης για το μνημονιακό έγκλημα

    Το Μνημόνιο συνιστά εσχάτη προδοσία και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και γι’ αυτό το έγκλημα υπάρχουν υπεύθυνοι και υπαίτιοι. Πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Και πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, όπως προβλέπει το Σύνταγμα, σε δικαστήρια με λαϊκή συμμετοχή, σε Μεικτά Ορκωτά Δικαστήρια, που εγγυώνται την αντικειμενική και αναλογική απόδοση ευθυνών.

    https://www.plefsieleftherias.gr/zoi-konstantopoulou-ypetii-gia-ta-mnimonia-prepi-na-logodotisoun-se-mikta-orkota-dikastiria/

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.