Καταγγελία Πλακά για συγκάλυψη σκανδάλων μαμούθ στην Γ.Γ.Αθλητισμού‏ (απάντηση Ρακιντζή)

_._

Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά 

Δημοσιεύω σήμερα την πολύ πρόσφατη καταγγελία μου προς τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Κύριο Λέανδρο Ρακιντζή. Δημοσιεύω καί την πολύ σοβαρή καί άμεση απάντησή του προς εμένα καί τον ευχαριστώ θερμά δημοσίως.

Διαβάστε την προσεκτικά, λέει ότι «δεν συμφωνούν για την επιστροφή των αχρεωστήτως ληφθέντων ποσών »!

Καί είναι όλοι αυτοί στις θέσεις τους καί τους πληρώνεις Έλληνά μου εσύ κι αυτοί τα παίρνουν κι από πάνω καί όλα αυτά τα έχουν στα χέρια τους εισαγγελείς ,τα έχει το ΣΔΟΕ τα έχει ο Προϊστάμενος εισαγγελέων διαφθοράς ,τα έχει ή εισαγγελέας διαφθοράς, τα έχει ή οικονομική αστυνομία,τα έχει το εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας…. Μόνο στο… φεγγάρι δεν τα έχω πάει…..καί στην Γ.Γ.Αθλητισμού  σφυρίζουν αδιάφορα καί καταδιώκουν εμένα…..ως πότε όμως;;

Τί τιμωρία τούς αρμόζει;; Πείτε μου…..

Η απάντηση Ρακιντζή, αγαπητοί μου αναγνώστες ,φωτογραφίζει τους πολιτικούς πού κάλυψαν καί συγκάλυψαν τα σκάνδαλα μαμούθ,στα οποία αναφέρομαι εγώ,γιατί τα συμφέροντα είναι τεράστια.

Την εποχή στην οποία αναφέρεται ο κύριος Ρακιντζής, Υπουργός Πολιτισμού ήταν ο κύριος Γερουλάνος καί Αθλητισμού ο κύριος Νικητιάδης.

Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού υπεύθυνος γιά τα πειθαρχικά ο κύριος Μπιτσαξής Παναγιώτης (δικηγόρος).

Εδώ στέκομαι καί λέω τα εξης:

Οι κύριοι Γερουλάνος καί Μπιταξής έκαναν ενέργειες να πάει στην δικαιοσύνη το τεράστιο σκάνδαλο Ορφανού.

Παράλληλα ο κύριος Μπιτσαξής αθώωνε τις δύο κυρίες με τα 7!!!!(επτά)πειθαρχικά παραπτώματα ενώ δεν περνάει πειθαρχικό τους 22 οικονομικούς υπολόγους.

Την ίδια στιγμή αγαπητοί αναγνώστες προσέξτε τί έκανε  ο κύριος Μπιτσαξής: Στέλνει σε εμένα κλήση σε απολογία ,Στέλνω το απολογητικό μου και με τιμωρεί με γραπτή επίπληξη,αμέσως κάνω ένσταση  με όλα τα αποδεικτικά μου στοιχεία καί ή ένσταση δεν εκδικάζεται ποτέ μέχρι σήμερα….ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ….

ΕΓΏ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!

Μετά λοιπόν τον αρμόδιο κύριο Μπιτσαξή για τα πειθαρχικά, πάμε στούς επόμενους πού συγκάλυψαν:

Υπουργός Αθλητισμού -Πολιτισμού Κων/νος Αρβανιτόπουλος,

Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος μοίραζε 500.000 ευρώ τον μήνα σε επιτροπές…

Υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος

Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου, είχε το θράσος να παρέμβει στην τηλεόραση να μού κουνήσει το δάχτυλο εμένα…..

Καί ερχόμαστε στο  αριστερό σημερινό δίδυμο Κοντονή-Συναδινός….

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!

Κύριοι, Κοντονή καί Συναδινέ ή απάντηση Ρακιντζή αναφέρει ότι το πειθαρχικό παρακολουθείται από το ΣΕΕΔΔ(Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης),δηλαδή εξαρτάται αν θα τους περάσετε εσείς ή οχι τούς 22 πειθαρχικό μετά από τεσσεράμιση χρόνια!!!!!!(από το 2011,μέχρι σήμερα, παρακολουθείται το πειθαρχικό τους).

Θα πράξετε το καθήκον σας κύριοι;

Γιά να σας δούμε τώρα!

Ολοι αυτοί διαχρονικά αναγνώστες μου, κουκούλωσαν σκάνδαλα μαμούθ εκατομμυρίων καί βάλε ευρώ καί είναι υπεύθυνοι πού αυτή η δημόσια υπηρεσία είναι μέσα στην μπόχα καί στον βούρκο της παρανομίας καί της κατάχρησης.

Όταν οι εντός είναι σάπιοι,τί μπορεί να είναι οι εκτός σε ομοσπονδίες ,σωματεία,ΕΠΟ κ.λ.π ….Όμοιος ,ομοίω…..

Όλοι μαζί τα έφαγαν,όλοι μαζί τα συγκαλύπτουν,όλοι μαζί παρανομούν,όλοι μαζί σε κοροϊδεύουν Έλληνα καθημερινά καί σου ποδοπατούν την αξιοπρέπεια…..

Κύριε αναπληρωτά υπουργέ Δικαιοσύνης ,Δημήτρη Παπαγγελόπουλε,εδώ θα παρέμβετε;; ή μήπως είναι ανέγγιχτοι αυτοί,έχοντας άπαντες ασυλία εις τούς αιώνας των αιώνων;;

Γιατί….

«Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι εκτελεστές της θέλησης τού κράτους(όταν υπάρχει) καί υπηρετούν τον λαό• οφείλουν πίστη στο Σύνταγμα καί αφοσίωση στην Πατρίδα»!

(Άρθρο 103 παρ.1 Συντάγματος)

Εκτός ,αν όσοι δημόσιοι υπάλληλοι γνωρίζουμε τους νόμους και το Σύνταγμα καί θέλουμε να τηρούνται, είμαστε ηλίθιοι;

Πείτε το δημοσίως, να το γνωρίζουμε κι εμείς, κι όσοι νέοι επιθυμούν να  υπηρετήσουν στο δημόσιο στο μέλλον, να ξέρουν ότι το σύστημα της διαφθοράς καί της διαπλοκής θριαμβεύει κι όχι το Σύνταγμα κι οι νόμοι.

Καί το ερώτημα έρχεται καί ξανάρχεται….ποιοί κυβερνούν αυτό τον τόπο;; Μαφιόζοι;;

Θεοδωροβία Πλακά.

Διαβάστε προσεκτικά:

Καταγγελία θεοδωροβίας Πλακά στον κύριο Λέανδρο Ρακιντζή .

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ

Της Θεοδωροβίας Πλακά του Κωνσταντίνου, οδός …

* * * * * * * * * *

Κύριε Γενικέ,

Διά της παρούσης καταγγελίας επιθυμώ να θέσω υπ’ όψιν σας τα κάτωθι προς άσκησιν των ελεγκτικών σας αρμοδιοτήτων.

Κατά το έτος 2010 εξεδόθη από το Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, ύστερα από σχετική εντολή του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, πόρισμα με το οποίο διαπιστώνονται μισθολογικές υπερβάσεις, καθώς και άλλα σημαντικά πειθαρχικά παραπτώματα καθώς και ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα από υπαλλήλους υπηρετούντες στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και με το οποίο ζητήθηκε από τη ΓΓΑ η αποστολή συμπληρωματικών στοιχείων, που αφορούσαν τη διακρίβωση ποινικών και πειθαρχικών παραπτωμάτων από 22 οικονομικούς υπολόγους ισάριθμων Οργανωτικών Επιτροπών συνεστημένων στα πλαίσια της ΓΓΑ, καθώς και από την πλευρά των εκκαθαριστών μισθοδοσίας της ΓΓΑ κυριών Μάρθας Χαλβατζή και Μαρίας Χρυσοστομίδου. Ωστόσο, τα στοιχεία αυτά ουδέποτε δόθηκαν προς το Σώμα από τους αρμοδίους προς τούτο προϊσταμένους υπαλλήλους, με το προκλητικό αιτιολογικό ότι οι σχετικοί φάκελοι έχουν απολεσθεί και οι αρμόδιοι προς φύλαξη και αρχειοθέτησή τους υπάλληλοι έχουν συνταξιοδοτηθεί.

Συνεπεία τούτων, κατά το έτος 2011 εκδόθηκε νέο πόρισμα υπογεγραμμένο από τον Ελεγκτή Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κο Γεωργιάδη, διά του οποίου παραγγέλεται προς τους προϊσταμένους των ως άνω προσώπων, και συγκεκριμένα στους έκτοτε διατελέσαντες Γενικούς Γραμματείς Αθλητισμού, η άσκηση των νομίμων πειθαρχικών τους αρμοδιοτήτων σε βάρος των ως άνω προσώπων για όλες τις προαναφερθείσες πράξεις και παράλειψεις τους, αντιβαίνουσες στα κατά νόμον οριζόμενα.

Ωστόσο, και αυτή η παραγγελία δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Ακόμη και σήμερα, ουδεμία εξήγηση έχει παρασχεθεί, ουδεμία επιστροφή υπερβαλλόντων ποσών έχει επισυμβεί και ουδεμία πειθαρχική διαδικασία σε βάρος των υπολόγων προσώπων έχει κινηθεί.

Διά της παρούσης αιτούμαι όπως ελεγχθεί:

Ποιά πρόσωπα παρέβησαν τα νόμιμα καθήκοντα τους διά της παραλείψεως της ασκήσεως των πειθαρχικών τους αρμοδιοτήτων επί υπαλλήλων που υπέπεσαν

σε πειθαρχικά αδικήματα, επιφέροντας διά της παραλείψεως αυτής σοβαρό πλήγμα στο κύρος της υπηρεσίας, τα δημόσια οικονομικά, στο κοινό περί δικαίου αίσθημα και στο θεμελιώδες αίτημα διαφάνειας, λογοδοσίας και χρηστής διοικήσεως εκ μέρους των κρατικών αρχών.

Αθήνα, 09.11.2015

Η καταγγέλουσα

 

Απάντηση Ρακιντζή στη Θεοδωροβία Πλακά :

 

http://www.triklopodia.gr/αποκαλυψη-τωρα-aυτοί-συγκάλυψαν-σκάνδ/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Πάνο Καμμένε, τί έκανες τα έγγραφα ντοκουμέντα της Θεοδωροβίας Πλακά; (29 Οκτωβρίου 2015)

Βουτηγμένη στον βούρκο των σκανδάλων η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (13 Αυγούστου 2015)

4 comments on “Καταγγελία Πλακά για συγκάλυψη σκανδάλων μαμούθ στην Γ.Γ.Αθλητισμού‏ (απάντηση Ρακιντζή)

 1. 13 Αύγουστος 2015
  Βουτηγμένη στον βούρκο των σκανδάλων η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

  Γράφει o Μάριος Αραβαντινός

  Βουτηγμένη στον βούρκο των σκανδάλων η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού
  Αύγουστος 2014. Μια πολυσέλιδη αναφορά διαβιβάζεται στο γραφείο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και προϊσταμένου των Εισαγγελέων Διαφθοράς, Νίκου Παντελή. Τα όσα περιγράφονται σε αυτήν, αφορούν σκάνδαλα στον χώρο του Αθλητισμού και τεκμηριώνονται από εκθέσεις και πορίσματα ελεγκτικών αρχών. Πρόκειται για αναφορά της υπαλλήλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) Θεοδωροβίας Πλακά, η οποία από το 2006 έχει επανειλημμένως καταγγείλει φαινόμενα εκφυλισμού στην υπηρεσία της και φαινόμενα διαφθοράς στον χώρο του Αθλητισμού, που αγγίζουν την πολιτική ηγεσία και τους προσφάτως διατελέσαντες υφυπουργούς Αθλητισμού.

  Ενδεικτικό της σοβαρότητας όσων κατά καιρούς έχει καταγγείλει η κ. Πλακά, είναι το γεγονός ότι από τον Απρίλιο του 2013 βρίσκεται υπό αστυνομική προστασία, ενώ για περίπου 20 ημέρες με εντολή της κρατικής ασφάλειας, συνοδευόταν από αστυνομικό και στον χώρο της εργασίας της, αφού όπως εξηγεί η ίδια στο Hot Doc, οι καταγγελίες της στάθηκαν αφορμή για εκβιασμούς, ανοικτές και απροσχημάτιστες απειλές, ακόμη και βίαιη επίθεση εις βάρος της, από συναδέλφους της. Η Θεοδωροβία Πλακά, επί πολλά χρόνια ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας, επιχείρησε από το 2007, ως γραμματέας πια της Διεύθυνσης Οικονομικών της ΓΓΑ, να αποκαλύψει τα σκάνδαλα στην ηγεσία του κόμματος της, σε εν ενεργεία βουλευτές και υπουργούς, συνάντησε όμως, όπως λέει σήμερα, κλειστές πόρτες. Την ίδια στιγμή όμως που η επίσημη Νέα Δημοκρατία, αποφάσιζε να καλύψει πιθανές παρανομίες στους κόλπους της ΓΓΑ, το δημόσιο χρήμα εξανεμιζόταν, είτε με πρόσχημα εκδηλώσεις οι οποίες δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ, είτε μέσω εσωτερικών σκανδάλων και παράνομων ενεργειών σχετικών με τη μισθοδοσία υπαλλήλων, είτε ακόμη, μέσω υπερβάσεων σε μισθοδοσίες λόγω συμμετοχής υπαλλήλων σε επιτροπές, που συνολικά, ζημίωσαν το Δημόσιο κατά πολλά εκατομμύρια.

  Σωρεία καταγγελιών στα χέρια των αρχών

  Η Θεοδωροβία Πλακά, που στα τέλη Ιουλίου παύθηκε προσωρινά με απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΓΓΑ, με πρόσχημα την «αδικαιολόγητη» απουσία της, έχει καταθέσει μέχρι σήμερα επτά μηνυτήριες αναφορές στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ενώ υπάλληλοι της ΓΓΑ που έχουν καταγγελθεί συμπεριελήφθησαν σε πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και παράλληλα διώχθηκαν πειθαρχικά, ωστόσο τα αρμόδια όργανα της ΓΓΑ δεν τους παρέπεμψαν ποτέ.

  Στα μέσα του περασμένου Ιουλίου, αναφορά της κ. Πλακά που είχε κατατεθεί το 2012, διαβιβάστηκε από τον εισαγγελέα Χάρη Λακαφώση για διερεύνηση στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ). Στην αναφορά αυτή συμπεριλαμβάνεται υπόμνημα μέσω του οποίου η Θεοδωροβία Πλακά ζητά τον έλεγχο και την άρση του τραπεζικού απορρήτου συνολικά 13 προσώπων. Η καταγγελία αυτή είναι, σύμφωνα με τα λεγόμενα της κ. Πλακά, η σημαντικότερη όλων, αφού αφορά 50 οργανωτικές επιτροπές της ΓΓΑ, ο έλεγχος των οποίων αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Οκτώβριο. «Πρόκειται για τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο πολλών εκατομμυρίων ευρώ» αναφέρει η ίδια στο Hot Doc. Ανάμεσα στα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι εισαγγελικές αρχές είναι και άλλα, για τους Μεσογειακούς Αγώνες που θα φιλοξενούσαν η Λάρισα και ο Βόλος και που τελικά ανατέθηκαν στη Μερσίνη της Τουρκίας, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Αθήνας το 1997, αλλά και καταγγελίες για οργανωτικές επιτροπές όπως οι: «Όλοι οι Έλληνες στηρίζουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004», «Η βία στους αθλητικούς χώρους» και «Γυμνασιάδα 2006». Παράλληλα, η κ. Πλακά έχει μιλήσει για μαύρο χρήμα και παράνομη νομιμοποίηση εσόδων.

  Ανάμεσα στα άλλα κατατέθηκε από την ίδια το καλοκαίρι του 2012 αίτημα για οικονομικό και φορολογικό έλεγχο του Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων της ΓΓΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Hot Doc, το ΣΔΟΕ προέβη σε επιτόπιο έλεγχο στα γραφεία του Συλλόγου Υπαλλήλων που στεγάζονται στη ΓΓΑ κατά τη διάρκεια του οποίου οι υπάλληλοί του δέχθηκαν λεκτικούς προπηλακισμούς, ενώ δεν κατόρθωσαν να λάβουν οικονομικά στοιχεία για το σύνολο των ετών από το 2000 έως το 2014, αφού ο Σύλλογος, αρνήθηκε να τα παράσχει, επικαλούμενος ότι δεν διαθέτει σχετικούς φακέλους για τις χρονιές πριν το 2004. Κατάφεραν ωστόσο να ανακαλύψουν πλήθος παραβάσεων και να επιβάλλουν σχετικά πρόστιμα, ενώ όπως εξηγεί η κ. Πλακά «το ΣΔΟΕ εντόπισε επίσης ενδείξεις τέλεσης ακόμη περισσότερων αδικημάτων που περιλαμβάνονται σε έκθεσή του, η οποία βρίσκεται στα χέρια του αρμόδιου εισαγγελέα Γκύζη, που είχε διατάξει την έρευνα».

  “Η οργανωτική επιτροπή για τα βραβεία της FIFPro καθορίζει τον προϋπολογισμό στα 6,3 εκατ. ευρώ, ποσό κατά 2,3 εκατομμύρια υψηλότερο από την αμοιβή που προβλεπόταν για την εργολάβο εταιρία”

  Η οργανωτική επιτροπή για τα βραβεία της FIFPro καθορίζει τον προϋπολογισμό στα 6,3 εκατ. ευρώ, ποσό κατά 2,3 εκατομμύρια υψηλότερο από την αμοιβή που προβλεπόταν για την εργολάβο εταιρία

  Η οργανωτική επιτροπή για τα βραβεία της FIFPro καθορίζει τον προϋπολογισμό στα 6,3 εκατ. ευρώ, ποσό κατά 2,3 εκατομμύρια υψηλότερο από την αμοιβή που προβλεπόταν για την εργολάβο εταιρία

  Σε μια από τις πρόσφατες προσπάθειές της να αναδείξει τη διαφθορά, η Θεοδωροβία Πλακά επισκέφτηκε στις 5 Ιουλίου τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας καταγγέλλοντας παράνομες πράξεις υπουργών ως προϊσταμένων της ΓΓΑ, αναφορικά κυρίως με παραλείψεις τους ως προς τη διερεύνηση καταγγελιών της και ως προς την προστασία της από πράξεις των εμπλεκόμενων σε αυτές προσώπων. Στην κατάθεσή της υποδεικνύει σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη έξι πρόσωπα, τα οποία κατονομάζει ως υπαίτιους πράξεων διαφθοράς, απιστίας δωροδοκίας και φοροδιαφυγής ζητώντας να αρθεί το τραπεζικό τους απόρρητο. Στην ίδια κατάθεση αναφέρει ακόμη 22 ονόματα που θεωρούνται οικονομικοί υπόλογοι από τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, οι οποίοι εμφανίζονται να έχουν διακινήσει μεγάλα χρηματικά ποσά χωρίς να παράσχουν σχετικά στοιχεία στους ελεγκτές, ισχυριζόμενοι ότι οι σχετικοί φάκελοι έχουν χαθεί.

  Η σκανδαλώδης σύμβαση με την υπογραφή Ορφανού

  Το πλέον ενδεικτικό παράδειγμα διασπάθισης χρήματος, που σήμερα πια αποτελεί ιστορία, δεδομένου ότι τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα, τα πιθανά αδικήματα έχουν παραγραφεί, είναι η σύμβαση που υπέγραψε το 2006 ο τότε υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, για τη φιλοξενία στη χώρα μας της τελετής των βραβείων της FIFPro, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Ποδοσφαιριστών. Η τελετή θα πραγματοποιείτο στην Αθήνα στις 6 Νοεμβρίου της χρονιάς εκείνης και το ποσό που συνολικά ζημιώθηκε το Δημόσιο άγγιξε τα 14 εκατ. ευρώ, αφού η εκδήλωση της μιας ημέρας, δεν έγινε ποτέ. Η περιβόητη σύμβαση είχε υπογραφεί μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και δύο ιδιωτικών εταιριών. Της RAM MEDIA LTD και της PARALLEL MEDIA GROUP PLC. Από μηνυτήρια αναφορά του πρώην γενικού γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή προκύπτει μεταξύ άλλων ότι «στις 10 Μαΐου 2006 υπεγράφη από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Ορφανό με αντισυμβαλλόμενες τις δύο εταιρίες, ιδιωτικό συμφωνητικό. Η εταιρία RAM MEDIA φερόμενη ως αποκλειστική αδειούχος των εμπορικών δικαιωμάτων των βραβείων της FIFPro παραχώρησε στο υπουργείο Πολιτισμού το δικαίωμα να φιλοξενήσει στην Αθήνα την εκδήλωση του 2006 έναντι αμοιβής ύψους 4 εκατομμυρίων, τα 2,4 εκ των οποίων είχαν δοθεί ως προκαταβολή. Ωστόσο τα δικαιώματα της εκδήλωσης είχαν αποκτηθεί από την εταιρία RAM MEDIA και τη FIFPro έναντι μόλις 400 χιλιάδων και μεταβιβάσθηκαν για μια χρονιά στο υπουργείο Πολιτισμού, με προσαύξηση 1000%».

  Η σύμβαση για τα βραβεία της FIFPro προβλέπει μεταξύ άλλων ότι τυχόν διαφορές που θα προκύψουν υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των αγγλικών δικαστηρίων

  Η σύμβαση για τα βραβεία της FIFPro προβλέπει μεταξύ άλλων ότι τυχόν διαφορές που θα προκύψουν υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των αγγλικών δικαστηρίων

  «Με το συμφωνητικό αυτό», συνεχίζει ο κ. Μπιτσαξής «η εταιρία RAM δεν αναλάμβανε καν την υποχρέωση να εξασφαλίσει την διενέργεια της πανάκριβης αυτής εκδήλωσης στην Αθήνα, αλλά να καταβάλει καλές προσπάθειες να προσελκύσει αορίστως έξι βραβευμένους ποδοσφαιριστές καθώς και διάφορες διασημότητες και VIP γενικώς από τον κόσμο». Η διατύπωση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία αφού, αφενός η εκδήλωση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αφετέρου υπήρχε ρήτρα δικαιοδοσίας των βρετανικών δικαστηρίων και ρήτρα εφαρμογής του δικαίου της Μεγάλης Βρετανίας, τις οποίες ο Γιώργος Ορφανός είχε συνομολογήσει για λογαριασμό του ελληνικού Δημοσίου. Στο μεταξύ η εταιρία RAM τέθηκε υπό εκκαθάριση, ωστόσο τα βρετανικά δικαστήρια ως αρμόδια, βάσει και της συμφωνίας που είχε υπογράψει ο Γιώργος Ορφανός, έκριναν, ότι το ελληνικό Δημόσιο όφειλε 14 εκατ. ευρώ. Από το κείμενο της απόφασης αυτής μάλιστα προέκυπταν επιπλέον στοιχεία για το πραγματικό υπόστρωμα της σύναψης της επαχθούς για το ελληνικό κράτος σύμβασης. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η μηνυτήρια αναφορά του Παναγιώτη Μπιτσαξή, «ο Γιώργος Ορφανός εμφανίζεται τον Νοέμβριο του 2005 να συναντάει κάποιον Τσικλητήρα για να συζητήσουν ένα επενδυτικό σχέδιο σχετικά με το γκολφ. Το ραντεβού Τσικλητήρα – Ορφανού είχε κλείσει κάποιος Μαματζής, συνέταιρος κυρίου ονόματι Τάκη Μάσκελ και κάποιου «άγνωστου» τρίτου προσώπου, που είχαν εμπλακεί στο επενδυτικό σχέδιο του γκολφ. Από τα πρόσωπα αυτά φαίνεται, κατά τις παραδοχές του δικαστηρίου του Λονδίνου, ότι ο Γιώργος Ορφανός συνέλαβε την ιδέα σύναψης της σύμβασης».

  Ο προϋπολογισμός που λίγους μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης επικύρωσε η Οργανωτική Επιτροπή που συγκροτήθηκε, καθόρισε το συνολικό κόστος της εκδήλωσης στα 6,3 εκατομμύρια, ποσό κατά 2,3 εκατ. ευρώ μεγαλύτερο από την αμοιβή της RAM. Μια σύντομη προσέγγιση του προϋπολογισμού αυτού προκαλεί ίλιγγο, όπως αναφέρεται στη μήνυση, αφού εμφανίζονται έξοδα επιτροπής 200 χιλιάδων ευρώ, αμοιβές προσωπικών 100 χιλιάδων ευρώ, αποζημίωση στελεχών 500 χιλιάδων ευρώ, και διάφορα άλλα έξοδα 200 χιλιάδων ευρώ.

  “Η σύμβαση για τα βραβεία της FIFPro προβλέπει μεταξύ άλλων ότι τυχόν διαφορές που θα προκύψουν υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των αγγλικών δικαστηρίων”

  Τα ποσά αυτά προϋπολογίσθηκαν για μια εργασία την οποία υποτίθεται ότι είχε αναλάβει η εταιρία RAM, αλλά λόγω αδυναμίας της να υλοποιήσει τα απαιτούμενα, κι ενώ ήδη είχε λάβει μέρος των συμφωνηθέντων χρημάτων, οδηγήθηκε στη ματαίωση. Το ελληνικό Δημόσιο μάλιστα εμφανίζεται ζημιωμένο για τη συγκεκριμένη υπόθεση κατά επιπλέον 10 εκατ. ευρώ για δικαστικές δαπάνες και αμοιβές δικηγόρων. Η δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τη μήνυση Μπιτσαξή διαβιβάστηκε στη Βουλή τον Ιούλιο του 2011, έναν ολόκληρο χρόνο μετά την αποστολή της στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κι έπειτα από παρέμβαση της Θεοδωροβίας Πλακά, η οποία προχώρησε σε νέα σχετική καταγγελία. Όμως, όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, το πιθανό αξιόποινο της πράξης του πρώην υφυπουργού της κυβέρνησης Καραμανλή παραγράφηκε και οι ευθύνες σε πρόσωπα που ευθύνονται για την τεράστια ζημία του ελληνικού Δημοσίου, δεν καταλογίστηκαν ποτέ. Είναι ωστόσο αξιοπερίεργο το γεγονός ότι μέχρι σήμερα τα χρήματα αυτά δεν έχουν διεκδικηθεί από το ελληνικό Δημόσιο, ούτε μέσω των αστικών δικαστηρίων, όπου οι παραπάνω ενέργειες δεν θα παραγραφούν πριν το πέρας εικοσαετίας από την τέλεσή τους.

  Πάρτι εκατομμυρίων στη ΓΓΑ

  Τον Φεβρουάριο του 2010, ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης συνέταξε πόρισμα έπειτα από νέες καταγγελίες υπαλλήλου της ΓΓΑ, αναφορικά με τη μισθοδοσία υπαλλήλων της υπηρεσίας. Μεταξύ άλλων διαπιστώνει, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» ότι επί υπουργίας Γιάννη Ιωαννίδη δόθηκαν περί τα 30 εκατ. ευρώ σε υπαλλήλους της ΓΓΑ και ιδιώτες μέσω του ΟΠΑΠ. Το άκρως επιβαρυντικό πόρισμα βρίσκεται στα χέρια των εισαγγελικών αρχών, μέχρι σήμερα όμως δεν είναι γνωστή η πορεία του. Οι διαπιστώσεις του παρόλα αυτά είναι αξιοσημείωτες. Φαίνεται συγκεκριμένα, ότι για το χρονικό διάστημα από 1η Ιανουαρίου 2004 και μετά προκύπτουν υπερβάσεις νόμου ο οποίος προβλέπει ότι σε καμιά περίπτωση και για οποιονδήποτε λόγο το σύνολο των πρόσθετων μηνιαίων αμοιβών ή απολαβών των λειτουργών, υπαλλήλων μισθωτών του Δημοσίου, από συμμετοχή σε μόνιμα ή προσωρινά συλλογικά όργανα των υπηρεσιών αυτών δεν μπορεί να υπερβαίνει το 50% των συνολικών μηνιαίων αποδοχών της οργανικής τους θέσης. Ενδεικτικό των υπερβάσεων αυτών είναι το γεγονός ότι μόνο τρεις μήνες, τον Μάιο του 2004, τον Σεπτέμβριο του 2006 και τον Νοέμβριο του 2008, ποσό που δεν αναλογούσε στα καθήκοντά τους πήραν δεκάδες υπάλληλοι, ενώ γινόταν λανθασμένος υπολογισμός των μηνιαίων αποδοχών υπαλλήλων που ταυτόχρονα ήταν συνταξιούχοι του Δημοσίου. Παράλληλα, δεν υποβαλλόταν στην αρμόδια Υπηρεσία Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Βουλής η συγκεντρωτική κατάσταση των πρόσθετων αμοιβών, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία, ούτε υποβάλλονταν οι εξαμηνιαίες δηλώσεις για έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Τέλος για διάστημα οκτώ ετών, από το 2000 έως το 2008 δεν διενεργείτο κανένας έλεγχος στις αποζημιώσεις των μελών των συλλογικών οργάνων από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα.

  Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης διαπιστώνει στο πόρισμά του για τη ΓΓΑ, σωρεία παραβάσεων, μεταξύ των οποίων οι τεράστιες μηνιαίες δαπάνες για συμμετοχή υπαλλήλων σε συλλογικά όργανα
  Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης διαπιστώνει στο πόρισμά του για τη ΓΓΑ, σωρεία παραβάσεων, μεταξύ των οποίων οι τεράστιες μηνιαίες δαπάνες για συμμετοχή υπαλλήλων σε συλλογικά όργανα
  Όπως παρατηρείται στην έκθεση των επιθεωρητών, στη ΓΓΑ και στους εποπτευόμενους από αυτήν φορείς λειτουργούσαν το 2008 περίπου 70 συλλογικά όργανα, στα οποία συμμετείχαν περίπου 800 άνθρωποι, με τη μηνιαία δαπάνη να ανέρχεται σε περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ. «Συνεπώς», συμπεραίνει η έκθεση, «στη ΓΓΑ λειτουργεί μεγάλος αριθμός προσωρινών συλλογικών οργάνων χωρίς να ορίζεται στις αποφάσεις συγκρότησης για την πλειονότητα αυτών, η χρονική διάρκεια λειτουργίας τους και στις οποίες μάλιστα ορίζεται μεγάλος αριθμός γραμματέων. Επίσης υπάρχουν επιτροπές των οποίων το έργο συμπίπτει με τα κύρια υπηρεσιακά καθήκοντα των συμμετεχόντων υπαλλήλων, καθώς και επιτροπές για την υποβοήθηση του έργου άλλων επιτροπών». Ένα ακόμη χαρακτηριστικό στοιχείο, που αποτυπώνει τη χαώδη κατάσταση που επικρατούσε στους κόλπους της ΓΓΑ είναι το γεγονός ότι από το 2000 έως το 2010 συγκροτήθηκαν 50 οργανωτικές – εκτελεστικές επιτροπές, ενώ κάθε χρόνο ιδρύονταν με δαπάνες της ΓΓΑ, σχολές προπονητών, οι οποίες στο ίδιο διάστημα ήταν 146, που διοικούνταν από πενταμελή ή επταμελή επιτροπή της οποίας τα μέλη και οι γραμματείς ήταν ως επί το πλείστον υπάλληλοι της ΓΓΑ και λάμβαναν αποζημίωση. Στα παραπάνω δεν περιλαμβάνονται στοιχεία σχετικά με την καταβολή αμοιβών σε υπαλλήλους της ΓΓΑ για 17 οργανωτικές – εκτελεστικές επιτροπές, αφού οι αρμόδιοι δεν τα παρείχαν στους επιθεωρητές.

  Διαπιστώθηκαν επίσης παρατυπίες συγκεκριμένων προσώπων, εκ των οποίων ένας εμφανίζεται να έχει καταταγεί σε λάθος μισθολογικό κλιμάκιο με αποτέλεσμα να λαμβάνει μεγαλύτερο μισθό, άλλοι να υπηρετούν στη ΓΓΑ παράνομα και επομένως παράνομα να πληρώνονται και δύο πρώην γενικοί διευθυντές να λαμβάνουν αποζημίωση για υπερωριακή εργασία επίσης παράνομα. Προέκυψαν ακόμη στοιχεία για τέσσερις πρώην γενικούς διευθυντές οι οποίοι εμφανίζονται να λαμβάνουν περισσότερα χρήματα ακόμη και από τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου, από τη συμμετοχή τους σε επιτροπές της ΓΓΑ και του ΟΠΑΠ. Ένας εξ αυτών μάλιστα φέρεται κατά τη διάρκεια της θητείας του ως γενικός διευθυντής να συμμετείχε σε συνολικά 23 επιτροπές διοίκησης σχολών προπονητών κι αυτό μόνο για την τριετία 2005-2007. Για τον συγκεκριμένο πρώην υπάλληλο της ΓΓΑ, ο οποίος σήμερα έχει συνταξιοδοτηθεί, έχει συνταχθεί πόρισμα, έπειτα από μια ακόμη καταγγελία της Θεοδωροβίας Πλακά. «Από τα στοιχεία που παρασχέθηκαν» αναφέρουν οι επιθεωρητές «διαπιστώθηκε επίσης η μη σύννομη καταβολή του μηνιαίου επιδόματος θέσης ευθύνης σε 20 υπαλλήλους, οι οποίοι είτε τοποθετήθηκαν χωρίς κρίση του οικείου υπηρεσιακού συμβουλίου είτε ήταν προϊστάμενοι σε μη αυτοτελή γραφεία και σε τρεις υπαλλήλους οι οποίοι δεν προΐσταντο καμιάς οργανικής μονάδας», ενώ τεκμηριώθηκε ότι καταβαλλόταν «όλο το ποσό της μηνιαίας ειδικής αποζημίωσης του λογαριασμού αλληλοβοήθειας σε όλους ανεξαιρέτως τους αποσπασμένους υπαλλήλους της ΓΓΑ σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου, των πολιτικών κομμάτων, του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Αθλητισμού και Νομικών Προσώπων, χωρίς να έχει προσκομισθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΓΓΑ σχετική βεβαίωση ότι δεν λαμβάνουν από την υπηρεσία που έχουν αποσπασθεί οποιαδήποτε άλλη προσαύξηση αποδοχών ή αποζημίωση».

  Προωθούσαν ρύθμιση για να μην καταβληθούν τα χρήματα

  Η ΓΓΑ παραδέχεται ότι τα αχρεωστήτως ληφθέντα ποσά από υπαλλήλους της για το διάστημα 2004-2008 ανέρχονται σε 1 εκατ. ευρώ και δηλώνει πως προωθεί νομοθετική ρύθμιση, ώστε να μην καταβληθούν
  Η ΓΓΑ παραδέχεται ότι τα αχρεωστήτως ληφθέντα ποσά από υπαλλήλους της για το διάστημα 2004-2008 ανέρχονται σε 1 εκατ. ευρώ και δηλώνει πως προωθεί νομοθετική ρύθμιση, ώστε να μην καταβληθούν
  Το πόρισμα αυτό κατατέθηκε από τη Θεοδωροβία Πλακά στις 13 Απριλίου 2011 στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου απ’ όπου τέθηκε στο αρχείο μετά από ενημέρωση της ΓΓΑ ότι έχει ήδη κατατεθεί στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Ωστόσο, σύμφωνα με έγγραφο της ίδιας της ΓΓΑ, στο πλαίσιο ελέγχου μισθοδοσίας που διενήργησε το υπουργείο Οικονομικών για αχρεωστήτως ληφθέντα ποσά από υπαλλήλους κατά το χρονικό διάστημα των ετών 2004 έως 2008, συντάχθηκε σχετική έκθεση η οποία διαπίστωσε υπερβάσεις στις καταβληθείσες αποδοχές του προσωπικού και ταυτόχρονα υπέδειξε τον τρόπο επιστροφής τους. Η υπόθεση αυτή αφορά συνολικά 316 υπαλλήλους, μόνιμους, ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ορισμένου χρόνου και συνταξιούχους και το ποσό που έχει βγει από τα ταμεία της ΓΓΑ την πενταετία 2004 – 2009, από τη συμμετοχή τους σε συλλογικά όργανα, Οργανωτικές Επιτροπές, Σχολές Προπονητών, ΟΠΑΠ κ.λπ., ανέρχεται σε τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ. Οι αμοιβές αυτές, σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο της ΓΓΑ προς το υπουργείο Οικονομικών δόθηκαν κατόπιν έκδοσης υπουργικών αποφάσεων του εκάστοτε αρμόδιου υφυπουργού.

  Εκείνο που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι η ΓΓΑ παραδέχεται πως προωθεί νομοθετική ρύθμιση προκειμένου να μην καταβάλλουν οι υπάλληλοί της τα ποσά που τους αναλογούν, με το σκεπτικό ότι «η υλοποίηση του καταλογισμού, αντίκειται στις αρχές της χρηστής διοίκησης» εξαιτίας της «μετά την πάροδο μακρού χρόνου αναζήτηση των αχρεωστήτως αλλά καλοπίστως ληφθέντων χρηματικών ποσών». Τη συγκεκριμένη ρύθμιση προώθησε πράγματι ο τότε αρμόδιος υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος στη συνεδρίαση της Βουλής στις 18 Δεκεμβρίου 2013 ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «χρειάζεται µια νοµοτεχνική βελτίωση την οποία θα καταθέσω. Χρειάζεται δηλαδή η προσθήκη στη διάταξη της εξής φράσεως: “Τυχόν καταλογισµοί που έχουν ήδη πραγµατοποιηθεί, αίρονται µε τη δηµοσίευση του παρόντος”». Η συγκεκριμένη τροπολογία δεν κατατέθηκε τελικά, ωστόσο θα ψηφιζόταν όπως φαίνεται όχι μόνο από τους βουλευτές της συγκυβέρνησης, με το σκεπτικό ότι «δεν μπορεί να ζητούνται αναδρομικά χρήματα, για τα οποία οι υπάλληλοι έχουν ήδη φορολογηθεί», όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει στην ίδια συνεδρίαση η βουλευτής των ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά. Δεν αναζητήθηκαν όμως ποτέ οι πιθανές ευθύνες των αρμόδιων υπουργών που επί χρόνια υπέγραφαν τις σχετικές αποφάσεις, ενώ όπως καταγγέλλει στο Hot Doc η Θεοδωροβία Πλακά, «πίσω από τη ζημία στα ταμεία της ΓΓΑ, υποκρύπτονται πράξεις απιστίας σε βάρος του Δημοσίου και πράξεις ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας». Ο ίδιος Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής είχε δηλώσει σχετικά, μιλώντας στην τηλεοπτική «Δίκη» τον περασμένο Ιανουάριο ότι «προσπαθούν να ξεπεράσουν νομοθετικά το ζήτημα. Εμείς διαπιστώσαμε αδικαιολόγητο πλουτισμό και τα χρήματα πρέπει να επιστραφούν».

  Οσμή σκανδάλου και στην Παραολυμπιακή Επιτροπή

  Ομιχλώδες είναι το τοπίο και στην Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ), η οποία για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν φαίνεται να τηρούσε σωστά οικονομικά στοιχεία. Και γι’ αυτή την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία, μετά και τη σύναψη σχετικής έκθεσης ελέγχου ανεξάρτητου ορκωτού λογιστή της Ernst & Young, η οποία εκδόθηκε τον Αύγουστο του 2009 και αφορούσε ελέγχους οικονομικών στοιχείων για την τετραετία 2005 – 2008.
  Όπως διαπιστώνεται, στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή δεν υφίστατο αναλυτική κατάσταση συνδεσμολογίας μεταξύ των ποσών του βιβλίου εσόδων – εξόδων και των απολογισμών για τις χρήσεις 2005 έως 2008, οι αθροίσεις του απολογισμού της χρήσης 2007 δεν ήταν ορθές, τα σύνολα του βιβλίου εσόδων – εξόδων δεν συμφωνούσαν με τα ποσά που είχαν μεταφερθεί στο απολογισμό της χρήσης 2005 κι ακόμη το βιβλίο εσόδων – εξόδων ήταν θεωρημένο από τη ΓΓΑ και όχι από τη Νομαρχία όπως προβλέπεται από τον Αθλητικό Νόμο.
  Από την ίδια έκθεση προκύπτει ακόμη ότι: «έχουν χορηγηθεί ταμιακές διευκολύνσεις με μορφή δανείου σε σωματεία και ομοσπονδίες τα οποία καταχωρούνταν ως έξοδα και όχι ως απαιτήσεις της ΕΠΕ από τρίτους, ότι πραγματοποιούνταν ταμειακές χορηγίες για την οικονομική στήριξη θεατρικών παραστάσεων, παρότι αυτό δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Ομοσπονδίας», ενώ αναφορικά με τη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών τον Ιούνιο του 2007, διαπιστώθηκε η μη ύπαρξη επίσημου εγκεκριμένου αναλυτικού απολογισμού, η μη ύπαρξη εγκεκριμένου προϋπολογισμού δαπανών, η μη ύπαρξη διαγωνισμού κατακύρωσης του έργου, η μη καταχώρηση των εσόδων και εξόδων της διοργάνωσης, η μη ύπαρξη συμφωνητικού με την εταιρία Select η οποία συνεργαζόταν με την ΕΠΕ για τη διοργάνωση κ.ά. Παράλληλα εντοπίστηκαν παρανομίες αναφορικά με θέματα εσόδων και δαπανών για τη διοργάνωση. Για την υπόθεση αυτή διεξάγεται ήδη προκαταρκτική έρευνα από τον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα, μετά την κατάθεση της έκθεσης των ορκωτών λογιστών στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου το 2011 από την Θεοδωροβία Πλακά.

  άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Hot Doc # 61, τον Οκτώβριο του 2014

  http://hotdoc.gr/article/voutigmeni-ston-vourko-twn-skandalwn-i-geniki-grammateia-athlitismoi/

 2. 19/03/2017

  Αναζητούνται….. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ακούει?? (έγγραφο)

  Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά

  Ήταν ΑΥΓΟΎΣΤΟΣ του έτους 2014…..και δεν είναι μυθιστόρημα,αλλά απίστευτη αλήθεια….

  ΤΌΤΕ ακριβώς πέρασα το κατώφλι του οικονομικού εισαγγελέα και κατέθεσα επωνύμως 3 αιτήσεις (ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ) με ονόματα δημοσίων υπαλλήλων εν ενεργεία και συνταξιούχων,ζητώντας να γίνει άρση απορρήτου όλων των προσωπικών τραπεζικών λογαριασμών τους ,αναφέροντας ότι πλούτισαν παράνομα και πιθανότατα και να φοροδιαφεύγουν….ΈΒΑΛΑ για πολλοστή φορά ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ την ασφάλειά μου, την προσωπική,οικογενειακή και επαγγελματική μου ζωή,,,,

  ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ στην δικαιοσύνη ….ΠΟΛΛΑ….ΑΨΗΦΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ…

  Στις 12 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ ΤΟΥ 2014 οι συγκεκριμένες αιτήσεις διαβιβάστηκαν από τον αξιότιμο οικονομικό εισαγγελέα κύριο Αθανασίου στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ για τα περαιτέρω…

  (εδώ η μία από τις 3 αιτήσεις)

  ΣΉΜΕΡΑ ΕΝ ΕΤΗ 2017 αναζητούνται οι αιτήσεις μου…

  ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ??

  ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ την εξέλιξη των αιτήσεων μετά τόσα χρόνια και τούς οποίους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ….αλλά η ιστορία εξελίσσεται σε θρίλερ για γερά νεύρα και η υπόθεση αποκτά από μέρους μου μεγάλο ενδιαφέρον….

  ΓΙΑΤΙ τα στοιχεία μέχρι στιγμής,εμφανίζουν….

  Την διαδρομή των αιτήσεών μου σε κάποιο σημείο και μετά να εμπλέκεται με δικογραφία (άκουσον -άκουσον) ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ….η οποία δεν έχει καμμία σχέση με τις αιτήσεις μου ,αλλά και να είχε (τρόπος του λέγειν) δεν υπάρχουν ούτε στην δικογραφία την συγκεκριμένη της ανθρωποκτονίας (έστω κατά λάθος!!!!), που ανοίχτηκε και μάλιστα είχε δικάσιμο τον περασμένο μήνα!!!! Ω Ρ Α Ι Ο ????

  Το θρίλερ συνεχίζεται…μέχρι να ανακαλύψω τί έχει συμβεί ακριβώς φίλοι αναγνώστες…ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ με την βοήθεια όσων σέβονται τον αγώνα μου ,αλλά σέβονται και τους εαυτούς τους και το λειτούργημά τους….

  Το έχω ξαναγράψει ότι έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη την μη ελεγχόμενη και πιστέψτε με ΥΠΑΡΧΕΙ και δεν καταλαβαίνει ΤΙΠΟΤΑ….

  Δυστυχώς η ΑΔΙΚΙΑ έχει την τιμητική της στις μέρες μας ,αλλά για να είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ δυνατή πρέπει να υπάρχει Δικαιοσύνη….Σε αντίθετη περίπτωση θα χαθούμε όλοι στην ζούγκλα των ΤΕΡΑΤΩΝ….

  Αναμονή έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας….

  Να είστε σίγουροι ότι ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη,αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη….

  Θα συνεχίζουν να προστατεύονται οι διεφθαρμένοι,οι παράνομοι και οι διαπλεκόμενοι??
  Για να δούμε….

  Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι ΠΡΟΣΕΧΩΣ…..

  http://theodorovias.blogspot.gr/2017/03/blog-post_388.html

 3. Συνέντευξη της Θεοδωροβίας Πλακά σε ραδιοσταθμό της Αυστραλίας

  Το κληρονομικό χάρισμα που έχει λάβει από τον Ήρωα πατέρα της και έχει να κάνει με τις Αξίες της,τούςΑγώνες της,τα Πρέπει της,την Πατρίδα μας,την Θρησκεία μας,την Οικογένεια και την Αξιοπρέπεια, αποτελούν τον Ισχυρό,Δυναμικό, Μαχητικό με κότσια και τσαγανό Χαρακτήρα, της Ελληνίδας που τόλμησε να τα βάλει με το σάπιο σύστημα,κάνοντας το καθήκον της ως δημόσιος υπάλληλος.
  Ο λόγος φυσικά για την κυρία Θεοδωροβία Πλακά,γνωστή σε όλους.
  Έχει κυνηγηθεί μανιωδώς από πολιτικούς και ανώτερα στελέχη του δημοσίου και έχει απειληθεί όσο άλλος κανείς,αλλά δεν κολώνει πουθενά,ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ.
  Έχει πολλές ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και ΚΡΥΦΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ στα μανίκια της.
  Έφτασαν στο προκλητικό ΑΔΙΚΟ σημείο οι Συριζαίοι, μετά από 25 χρόνια υπηρεσίες της στην Γ.Γ.Αθλητισμού, να την αποτελειώσουν,να την ΔΙΩΞΟΥΝ εκδικητικά,αφήνοντας μέσα τους καταχραστές και τους παράνομους σύμφωνα με αποδείξεις,Πορίσματα και στοιχεία που έχει δημοσιεύσει η ίδια και έχουμε δει και δημοσιεύσει κι εμείς στην ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ.
  Αυτοί που θα έκαναν ΚΑΘΑΡΣΗ,επιλέγουν που την κάνουν με πολιτικές σκοπιμότητες.
  Το δίκιο όμως και η αλήθεια δεν μπορούν να κρυφτούν για πολύ.
  Η δικαιοσύνη ελπίζουμε να την δικαιώσει σύντομα και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
  Ακούστε την φωνή της που έφτασε στην άλλη άκρη ,στην μακρινή Αυστραλία!
  Ακούστε την προσεκτικά, γιατί αυτές οι φωνές φιμώνονται στην Ελλάδα της αρπαχτής, του μαύρου χρήματος,της ψευτιάς και της κομπίνας.
  Έχει καταγγείλει τόσο κόσμο στην δικαιοσύνη, που σίγουρα όλοι κάποιον γνωστό θα έχουν ανάμεσά τους, για να την μισούν τόσο πολύ, που έπαψαν να την φιλοξενούν σε ράδιο και τηλεόραση στην Ελλάδα!
  Το θέμα είναι ότι ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που την γνωρίσαμε από τους αγώνες της ενάντια στην διαφθορά ,πρέπει να την ακολουθήσουμε και στην πολιτική, με όποιο κόμμα κι αν κατέβει ενάντια στα Μνημόνια!
  Να την βοηθήσουμε να έχει πολύ κόσμο δίπλα της.Να αποκτήσει πολύ Δύναμη.
  Αν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι από αυτή την κατάντια που ζούμε, η Θεοδωροβία Πλακά, έχει και Δύναμη και Θάρρος και Κότσια και Γνώσεις από πολιτική!

  Πρέπει να βάλουμε αυτή την φωνή στην ΒΟΥΛΗ!

  Μπράβο Θεοδωροβία,εξαιρετική η συνέντευξη,σε στηρίζουμε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκες στο διαδίκτυο και θα συνεχίσουμε.

  Καλή Επιτυχία σου ευχόμαστε σε ότι κάνεις για το καλό της ΕΛΛΑΔΑΣ.
  Καλή και γρήγορη Δικαίωση.

  Εκ της διαχείρισης της ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣ

  http://theodorovias.blogspot.gr/2017/09/blog-post_34.html

 4. Ένοχοι χωρίς Ελαφρυντικά….

  Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά

  Κάθε άνθρωπος είναι ένοχος για όλο το ΚΑΛΟ που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.(Βολταίρος)

  Άσχημοι χαρακτήρες,σκληροί,κακοί ,κι ανήθικοι…
  Όλοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας και χωρίς τύψεις και ντροπή σπέρνουν το κακό…
  Όταν μάλιστα αυτοί οι χαρακτήρες τυγχάνει να είναι και δημόσιοι υπάλληλοι,κρατικοί λειτουργοί,δημοσιογράφοι,αλλά και δικηγόροι υπεράνω υποψίας, τα πράγματα περιπλέκονται και οι χαρακτήρες καταλήγουν εγκληματικοί….
  Εγκληματίας δεν είναι μόνο αυτός που έχει διαπράξει αποδεδειγμένα βαρύ ποινικό αδίκημα,αλλά και αυτός που έχει κάνει κάτι ΗΘΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ….Γιαυτό και είναι ΕΝΟΧΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ και ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΥ μετά από 24 έτη ΕΝΤΙΜΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ….
  Τελευταίο ραντεβού με το δίκιο μου στις 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ….
  Αν δεν είναι όλα όπως πάντα ΣΤΗΜΕΝΑ,θα δικαιωθώ….
  Αν όχι,θα τα πω μαζί τους στην Τακτική Δικαιοσύνη….

  Οι ένοχοι δεν νοιώθουν τύψεις,ούτε μεταμέλεια….κι αυτοί είναι που δεν έχουν ελαφρυντικά για το κακό που προκαλούν ή προκάλεσαν….
  Δεν έχουν ηθικά κριτήρια και ηθικούς κανόνες,γι αυτό παραβιάζουν νόμους και σπέρνουν ΑΔΙΚΙΕΣ…

  Δεν αναλαμβάνουν ευθύνες ,δεν ελέγχουν τις ενοχές τους….
  Δεν διορθώνουν τα λάθη τους ,αλλά τα επαναλαμβάνουν μέχρι να τελειώσουν το καταστροφικό τους έργο…
  Επεμβαίνουν,παρεμβαίνουν,κινούνται μυστικά,κάνοντας παράνομα κατάχρηση εξουσίας για προσωπικό όφελος,καλύπτοντας την διαφθορά τους με την Διαπλοκή τους…

  Διεφθαρμένοι δημόσιοι υπάλληλοι,εκβιάζουν και διακινούν μαύρο χρήμα…
  Όλοι στο κόλπο, πολιτικοί Υπεράνω υποψίας και κυβερνήσεις,σε ένα ανύπαρκτο Κράτος Δικαίου….
  Με τόση διαφθορά δεν έρχεται ανάπτυξη…
  Η διαφθορά τους υπονομεύει την δημοκρατία….
  Η τεράστια διαφθορά στην δημόσια διοίκηση οδηγεί σε Αδικίες και Άνιση μεταχείρηση….
  Συγγενείς και φίλοι έχουν κατακλείσει το Δημόσιο και αυτό αποτελεί ΔΙΑΦΘΟΡΑ…

  Τις πταίει ?? όπως είχε πει και ο Χαρίλαος Τρικούπης….

  Η ένοχη συνείδηση είναι κρυφός εχθρός….

  Η έλλειψη διαφάνειας…
  Η έλλειψη ελέγχου….
  Η έλλειψη σκεπτόμενης κοινωνίας….
  Η δωροδοκία στον δημόσιο τομέα….
  Η κλεψιά Δημοσίου χρήματος και η νομιμοποίηση παράνομων εσόδων….δεν διώκονται, αλλά καλύπτονται…
  Η έλλειψη Κράτους Δικαίου…
  Η διαφθορά και η Διαπλοκή στις Κρατικές εξουσίες…Στην Ασυνομία…στην Δικαιοσύνη….
  Η έλλειψη παιδείας…
  Το κυνηγητό όσων έχουν το θάρρος να καταγγέλουν υποθέσεις Μεγαλοδιαφθοράς και οικονομικών εγκλημάτων….

  Όλα αυτά φταίνε και τελειωμό δεν έχουν,γιατί είναι όλοι εμπλεκόμενοι και γι αυτό δεν υπάρχει η πολιτική βούληση της κάθαρσης κι ας βροντοφώναζαν ότι θα την πατάξουν….

  Η σωστή ελευθερία του τύπου με αποδείξεις και στοιχεία συμβάλλει στην ανάδειξη της διαφθοράς….
  Όταν η ελευθερία του τύπου περιορίζεται σε ότι συμφέρει τον καθένα,το παιχνίδι έχει χαθεί….

  Κι έτσι ερχόμαστε στις δικές μου καταγγελίες για Τεράστια Διαφθορά στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού…

  Το τι μου συνέβη το έχω γράψει δημόσια πολλές φορές…
  Τι συνέβη σε έναν μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος εθνικής σημασίας??…
  Σε όλα τα κράτη του κόσμου ισχύει ο θεσμός WHISTLEBLOWERS….Γιατί άραγε εγώ βασανίζομαι στην Πατρίδα μου,την Ελλάδα και για μένα δεν ισχύει?? Πόσοι Επενέβησαν για να μην ισχύει??
  Οι εγκληματίες του κράτους μπορούν να μου απαντήσουν??
  Αν όμως πάθω κάτι,θα είστε ΕΝΟΧΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ….

  Ακούστε όσοι δεν ακούσατε συνέντευξή μου σε ραδιοσταθμό της Αυστραλίας

  Είναι θέμα Τιμής να τιμωρηθούν όσοι….ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

  Τιμωρήθηκα εγώ με ΑΠΟΛΥΣΗ γιατί έκανα σαν δημόσιος Υπάλληλος το ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ…Γιατί ΟΛΟΙ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ,Δικηγόροι και ημοσιογράφοι,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων,είναι εμπλεκόμενοι σε Διαπλοκή και διαφθορά συγκάλυψης και κουκουλώματος των απατεώνων και παράνομων .Ακόμα και η Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς….Γιατί εγώ είμαι η μία και αυτοί οι πολλοί….Γιατί ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΕΝΩ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ….
  Γιατί έχουν φίλους,κολλητούς διεφθαρμένους σε όλα τα επίπεδα που δεν θέλουν να πειράξουν,γιατί τα ΑΤΟΜΙΚΑ ή ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ συμφέροντα είναι υπεράνω ΟΛΩΝ…και της Διαφάνειας και του Δημοσίου συμφέροντος και του Κράτους Δικαίου….Όλοι μαζί σε ένα τεράστιο κύκλωμα ατόμων Υπεράνω υποψίας που ισοπεδώνουν τα πάντα….

  Έτσι καταστρώνοντας καταστροφικό και εγκληματικό σχέδιο εναντίον μου με επιθέσεις ,απειλές,και τεράστιo bullying ,που τόλμησα να σηκώσω κεφάλι και να καταγγείλω παρανομίες και οικονομικά εγκλήματα στην ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ,ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ,η Διοίκηση αυτής, με εγκέφαλους και πρωτεργάτες θιγόμενους Υπουργούς,και ανώτερα στελέχη,εκ των οποίων και η Γενική Διευθύντρια Αθλητισμού Μαρία Χρυσοστομίδου,η οποία με κυνηγάει βάναυσα και εκδικητικά,κάνοντας κατάχρηση της εξουσίας της από το έτος 2009 έως σήμερα…. Έχει παρανομήσει πολλάκις,με πολλά πειθαρχικά παραπτώματα και με παρανόμως νομιμοποιηθέντα Ευρώπουλα….

  Όποια προσπάθεια κι αν έκανα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας,αλλά απλή καταγγέλουσα έπεφτε στο κενό…Δεν έδιναν σημασία σε τίποτα ,σε κανένα έγγραφο ,γιατί ήταν αφοσιωμένοι σε ένα και μοναδικό σκοπό….ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΥ….

  Στις 9 Αυγούστου λοιπόν (σημσιωτέον ό,τι μου έχουν κάνει ,το έχουν κάνει μήνα Αύγουστο που τα δικαστήρια και οι δικηγόροι έχουν καλοκαιρινή άδεια ,για να μην έχω περιθώρια να αντισταθώ) ο Συριζαίος Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης χωρίς τύψεις και ντροπή δημοσιεύει στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την καταγγελία Σύμβασης Εργασίας μου….ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ….

  Την περίμενα γιατί ήξερα το μίσος εναντίον μου…
  Την περίμενα για να έκανα μετά εγώ τις νομικές μου διαδικασίες εναντίον τους….

  Με περίμενε όμως μία αναπάντεχη θα έλεγα εγώ είδηση…
  25 Σεπτεμβρίου μου παρεδόθη από την Αστυνομία ένα έγγραφο ότι στις 4 Οκτωβρίου εκδικάζεται μία ΈΝΣΤΑΣΗ που είχα κάνει εναντίον της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού το ΈΤΟΣ 2014!!!!!!!!!!!! Άκουσον ,άκουσον…..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ….

  Δηλαδή με ΕΔΙΩΞΑΝ μεν πρώτα,αλλά με στέλνουν μετά εορτής να εκδικαστεί η ΈΝΣΤΑΣΗ….
  Όταν εκκρεμεί Ένσταση γίνεται αναστολή της οριστικής παύσης μέχρι να εκδικαστεί….
  Τι συνέβη όμως όταν με το χαρτί στο χέρι έτρεξα στο Δτικηγορικό Γραφείο Παπαδημητρίου που με βοηθούσε στα εργασιακά μου??

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ FACEBOOK

  Via Plaka5 Οκτωβρίου στις 11:53 π.μ. ·

  Πάμε λοιπόν….
  Από την Αστυνομία Γλυφάδας με έψαχναν να μου παραδώσουν ένα έγγραφο στις 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ,για να παρουσιαστώ ενώπιον του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου στην Σπινθάρου και Φιλοξένου 2, στις 4 Οκτωβρίου 2017, για να εκδικαστεί ΕΝΣΤΑΣΗ μου, από το έτος 2014 (ΑΚΟΥΣΟΝ ,ΑΚΟΥΣΟΝ) κατά της Πρωτοβάθμιας απόφασης της απόλυσής μου που είχε καταθέσει ο πληρεξούσιος Δικηγόρος μου Αλέξανδρος Ντάσκας….
  Διαβάζοντας το έγγραφο έπαθα ένα ΣΟΚ από χαρά προς στιγμήν ,αλλά αμέσως έγινε μεγάλος θυμός,γιατί ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ μου είχε κάνει καταγγελία της σύμβασης της εργασίας μου και το είχε δημοσιεύσει στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 9 Αυγούστου του 2017….Δηλαδή πολύ πριν πάρω στα χέρια μου την εκδίκαση της ένστασης…Δηλαδή διέπραξε εγκληματική ενέργεια εναντίον μου….ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ…και είναι και δικηγόρος….ΓΙΑΤΙ…
  Ενώ εκκρεμούσε ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ,αυτός με τους συνεργούς του με απέλυσε ΠΑΡΑΝΟΜΑ,,,γιατί ο ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ αναφέρει ότι ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΥΣΗ αν εκκρεμεί ΕΝΣΤΑΣΗ…
  Όπως καταλαβαίνετε βρέθηκα μπροστά στην κορύφωση της ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ ΤΟΥΣ….και έτρεξα στο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 56 που ασχολείται με τα της εργασίας μου για να προβούμε ΑΜΕΣΑ σε ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ…..

  Τι συνέβη όμως εκεί μετά???
  Ήπια πολλά χαπάκια για την πίεση για να μην πάθω 100 εγκεφαλικά…..
  Το τι επακολούθησε από εκείνη την στιγμή μέχρι χθες που παρουσιάστηκα στο ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ θα σας το γράψω αργότερα,γιατί όταν τα γράφω ,επειδή με πνίγει το δίκιο και τα θυμάμαι, χρειάζομαι μία παύση για να ηρεμήσω και να ξαναεπιστρέψω….
  Σε λίγο η συναρπαστική συνέχεια,,,,για γερά νεύρα….

  Via Plaka 5 Οκτωβρίου στις 1:11 μ.μ. ·

  Συνεχίζω….
  Για να καταλάβετε όσοι δεν γνωρίζετε λεπτομέρειες της δραματικής Έντιμης Δημόσιο-Υπαλληλικής ιστορίας μου,σας λέω ότι από τις 10 Δεκεμβρίου 2012 που επέστρεψα από την απόσπασή μου που είχα ζητήσει εγώ στην Θεσσαλονίκη,επειδή δεν ήθελαν να με βλέπουν στα πόδια τους στην Γ.Γ.Αθλητισμού τα ΛΑΜΟΓΙΑ,ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,επέλεξαν να με απειλήσουν,να μου επιτεθούν και να με κυνηγήσουν παράνομα και εγκληματικά….φυσικά για να φοβηθώ και να μην ξαναπατήσω ,για να πατήσουν αυτοί και να με διώξουν ως ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ ΑΠΟΥΣΑ….Ζήτησα την προστασία της Ασφάλειας και της ΕΛ,ΑΣ και μου την παρείχαν ΑΜΕΣΑ…
  Εκείνη την περίοδο λοιπόν ζήτησα την βοήθεια ενός φίλου νεαρού δικηγόρου τον οποίο απείλησαν και εκβίασαν ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΜΟΥ κι εμένα, γιατί θα είχε πρόβλημα η ομοσπονδία του που ήταν Νομικός σύμβουλος…( Το Σάββατο θα δημοσιεύσω την καταγγελία μου αυτή,να την δείτε)…Μου το είπε και το έχω καταγγείλει στην δικαιοσύνη και στην Αστυνομία….Αποχώρησε φοβούμενος και έμεινα χωρίς δικηγόρο μεγάλο διάστημα και οι εγκληματίες έκαναν διάφορα εναντίον μου ανενόχλητοι….
  Η ομοσπονδία του δικηγόρου εκείνη την εποχή πήρε γερή Επιχορήγηση…
  Δεν τον ανέφερα στον Δικηγορικό σύλλογο τον δικηγόρο που προτίμησε να με εγκαταλείψει,γιατί είχε δύο μικρά παιδάκια και τον λυπήθηκα…
  Έτσι η τύχη και ο Θεός με βοήθησε και βρήκα τον φύλακα άγγελο μου στο πρόσωπο του εξαιρετικού Ανθρώπου και δικηγόρου Αλέξανδρου Ντάσκα…Απείλησαν τον πατέρα του Γιάννη Ντάσκα να μην ασχολείται μαζί μου….δεν υπάκουσε….πρόσφεραν χρυσά συμβόλαια στον υιό του και δικηγόρου μου Αλέξανδρο Ντάσκα για να με εγκαταλείψει….δεν δέχτηκε και μέχρι σήμερα είναι με πάθος δίπλα μου….
  Αφού λοιπόν σας έκανα μιά εισαγωγή για να συνδέσετε ΚΙΝΉΣΕΙΣ, πρόσωπα και καταστάσεις επανέρχομαι στο σήμερα…..για να κατανοήσετε αυτό που συνέβη με τον Δικηγόρο Παπαδημητρίου….κι όλες αυτές τις μέρες καταπίνω χαπάκια για την πίεση,γιατί μεγαλώνω κιόλας και μπορεί να είμαι ΔΥΝΑΤΗ,αλλά ο οργανισμός με όλα αυτά διαμαρτύρεται….
  ΦΤΙΑΧΝΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΦΕ….ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΩ….

  Via Plaka 5 Οκτωβρίου στις 2:37 μ.μ. ·
  Τον Δικηγόρο Παπαδημητρίου στην Πανεπιστημίου 56 στην Αθήνα,μου τον σύστησαν εξαιρετικά ΈΝΤΙΜΟΙ φίλοι και τον εμπιστεύτηκα τυφλά…
  Έτσι με το χαρτί της Αστυνομίας στα χέρια μου για την Ένσταση που θα εκδικαζόταν στις 4 Οκτωβρίου ,δηλαδή χθές και με άλλα έγγραφα σοβαρά,κατόπιν ραντεβού τον επισκέφτηκα στο γραφείο του….
  Η συνομιλία μας και οι συμβουλές του για το τι νομικές διαδικασίες θα κάναμε με ενθουσίασαν….του είπα κι εγώ τι ήθελα και συμφωνήσαμε την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου να είχε έτοιμες τις νομικές διαδικασίες….Τίποτα δεν μου έδειχνε αυτό που θα ακολουθούσε…..
  Μου είπε να βγάλω φωτοτυπίες τα έγγραφα που είχα μαζί μου…κατέβηκα στην Ομόνοια τα έβγαλα και επειδή εγώ δεν μπαίνω σε ασανσέρ λόγω κλειστοφοβίας και το γραφείο του είναι 8ο!!!! όροφο ,μου είπε να τα αφήσω στον θυρωρό…αυτό έκανα ,τον πήρα τηλέφωνο στο κινητό του και του είπα ότι τα παρέδωσα στον θυρωρό….Μού είπε ότι θα τα δει και θα μου τηλεφωνήσει…
  Πέρασε το σαββατοκύριακο( 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου) αφού του τηλεφωνούσα και δεν απαντούσε….Ήρθε η Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και ο Δικηγόρος ΑΦΑΝΤΟΣ….Τηλεφωνούσα εναλλάξ μία στο γραφείο,μια στο κινητό…ΤΙΠΟΤΑ….Αρχισαν να με ζώνουν τα φίδια….η εμπειρία μου από αυτά που είχαν συμβεί στο παρελθόν μου έλεγαν ότι κάτι δεν πάει καλά…
  Ενημέρωσα αυτούς που μου τον σύστησαν….μου είπαν να περιμένουμε….
  Την επομένη δηλαδή την Τρίτη 3 Οκτωβρίου ξεκίνησα πάλι τα τηλέφωνα….Η κοπέλα του γραφείου του μου είπε ότι είχε ραντεβού ….της είπα ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ γιατί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου έχω ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ και πρέπει να μάθει τα μέλη και να μιλήσουμε οπωσδήποτε….Μου είπε θα του το πει….

  ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ….

  Έτσι έφτασε η Τρίτη το βράδυ 3 Οκτωβρίου με τα νεύρα μου στο κόκκινο….ΗΤΑΝ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ…..Κάποιοι τον πλησίασαν κι αυτόν….
  Έτσι στις 9 το βράδυ της Τρίτης ενημερώνω τους πολύ καλούς φίλους ότι ο δικηγόρος Δεν απαντάει στα μηνύματά μου και στις κλήσεις μου…..Εκείνοι τα πήραν κρανίο και τον πήραν θυμωμένοι…
  ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ και με πήρε ΤΗΛΕΦΩΝΟ στις 10 το βράδυ της Τρίτης 3 Οκτωβρίου….
  Με τρεμάμενη φωνή μου είπε ότι ήταν άρρωστος με 40 πυρετό…
  το πρωί όμως η κοπέλα του γραφείου του μου είχε πει ότι έχει ραντεβού!!!!!!!
  Τον ρώτησα γιατί δεν με πήρε να μου το πεί για να δω τι θα κάνω με το πειθαρχικό….καμία απάντηση….Το μόνο που είπε, στείλε μου το e-mail σου να σου στείλω ένα χαρτί τώρα ότι είμαι άρρωστος για να το πας στο Πειθαρχικό και να δώσουν ΑΝΑΒΟΛΗ….
  Το χαρτί στο e-mail μου δεν ήρθε ΠΟΤΕ….
  Ούτε ντροπή απέναντι σε εμένα,ούτε απέναντι σε αυτούς που μου τον σύστησαν….
  Καταλαβαίνετε πως ξημερώθηκα ….
  Έπρεπε να παρουσιαστώ αυτοπροσώπως και να ζητήσω ΑΝΑΒΟΛΗ ,λέγοντας ότι ο δικηγόρος μου είναι άρρωστος χωρίς όμως να έχω κάποιο χαρτί….Μία τρέλα….
  Ενημέρωσα τους φίλους που μου τον σύστησαν και χωρίς αμφιβολία μου είπαν ότι κάτι βρωμάει….
  Όντως….έκανα την προσευχή μου,οπλίστηκα με πολύ δύναμη για τί η αλήθεια δεν έχει να φοβηθεί κάτι και παρουσιάστηκα πριν τις 10 που ήταν η συνεδρίαση του πειθαρχικού….Είπα για την ασθένεια του Δικηγόρου με ρώτησαν για χαρτί…δεν είχα…αλλά τους είπα ότι αυτή την ένσταση την περίμενα χρόνια να εκδικαστεί για το δίκιο μου και χρειάζομαι την αναβολή….ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ….ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΗ ΜΕΣΑ….
  ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΫ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ….
  Περιμένοντας στην αίθουσα Αναμονής βλέπω να περνάει από μπροστά μου η Γενική Διευθύντρια της Γ.Γ.Αθλητισμού η ΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΟΥ…Η πλέον Παράνομη ,εμπλεκόμενη και με πολλά πειθαρχικά παραπτώματα στην πλάτη της ,αλλά και καταχραστής δημοσίου χρήματος την οποία έχω καταγείλει ήταν μέλος του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ που θα έκρινε εμένα….
  Έχεις πολύ θράσος Χρυσοστομίδου και δεν θα σου περάσει….
  Δεν υπάρχει περίπτωση!!!!

  Ο πρόεδρος του Πειθαρχικού κύριος Νικόλαος Μουδάτσος και Αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ήταν εξαιρετικός και ευγενέστατος,κατανόησε όσα είπα και μου έδωσε ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 29 Νοεμβρίου….
  Πως γίνεται να έχει δίπλα του Την πλέον Διεφθαρμένη, Παράνομη και διαπλεκόμενη Μαρία Χρυσοστομίδου???Θα μάθει πιά είναι η συγκεκριμένη και το ποιόν της…
  Από ότι με έχουν πληροφορήσει τις επόμενες ημέρες κι άλλος συνάδελφος θα της καταθέσει μήνυση και αγωγή….
  Ο Δικηγόρος Παπαδημητρίου μέχρι σήμερα ΑΦΑΝΤΟΣ ,ούτε καν πήρε να ρωτήσει τι έγινε…..έστω για ξεκάρφωμα….
  Τσίπα μηδέν….
  Οι εξελίξεις από μέρους μου θα είναι ραγδαίες….γιατί για ένα τόσο σοβαρό θέμα μου, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ και με άφησε εκτεθειμένη,με μάρτυρες και στοιχεία….Ε ΟΧΙ……Τι σου έταξαν εσένα και με εγκατέλειψες?? Θα το μάθουμε εν καιρώ…..
  Εδώ τελειώνει η περιγραφή φίλοι μου των όσων πέρασα αυτές τις ημέρες….
  Η Σαπίλα τεράστια….
  Πιστεύω ότι το έχετε καταλάβει ,αλλά από εμένα το μαθαίνετε από πρώτο χέρι,γιατί τα ζω στο πετσί μου…..
  Την αγάπη μου σε όλες και όλους!!!!!😘😘😘😘😘😘😘🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

  http://theodorovias.blogspot.gr/2017/10/blog-post_8.html

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.