4 comments on “39.298 προσλήψεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ παράνομων μεταναστών

 1. Οι Ελληνες Πολιτικοί Οι Συνεργάτες Τους, Και Οι Εμπλεκόμενοι Σε Δίκτυα Διακινητών Λαθρομεταναστών by ANTI300 on Scribd Aug 30, 2016

  DESCRIPTION

  Ο Πάνος Καμμένος, ο υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Ντάλιος και πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο., ο Βασιλιάς των ΡΟΜΑ Βασίλης Στηροκλέας, συνεργάτες σε κύκλωμα εγκληματιών-Λαθρο Διακινητών στην χώρα μας.

 2. Pingback: Θέλω να μείνω πολιτισμένος, θέλω να μην είμαι αθυρόστομος, δεν με αφήνουν οι εγκάθετοι πολιτικοί προδότες όλων των παρατάξεων! « ΑΡΧΑΙΑ Ι

 3. Καλά διαβάζω σωστά;;; Μήπως δεν καταλαβαίνω;;; Δηλαδή εμείς είμαστε ανώτεροι και από την Γερμανία!!!
  Δηλαδή δεν έχουμε δικούς μας άνεργους;;;
  Διώχνουμε τους δικούς μας ιδικούς και προσλαμβάνουμε ξένους!!!
  Τι σημαίνει η παρακάτω προδοτική ανακοίνωση;;;
  Μου έκατσε η προδοτική αναφορά της (υψηλής ειδίκευσης) και το ΕΠΕΙΓΟΝ!
  ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

  Πρόσκληση σε σύσκεψη με θέμα «εκτίμηση του αριθμού των θέσεων για εξαρτημένη εργασία, αλιεργάτες και απασχόληση υψηλής ειδίκευσης που θα καλυφθούν με τη διαδικασία της μετάκλησης από πολίτες τρίτων χωρών κατά τα επόμενα δύο έτη»
  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/10/2016 / ΩΡΑ: 14:58
  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

  ΕΠΕΙΓΟΝ -ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Σπάρτη 26 Οκτωβρίου 2016
  ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αριθ. Πρωτ. 1508
  Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Π.Ε.ΛΑΚΩΝΙΑΣ
  ΤΜΗΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
  Ταχ. Δ/νση : Διοικητήριο Π.Ε.Λακωνιας
  20χιλ Ε.Ο. Σπάρτης – Γυθείου ΠΡΟΣ : ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ
  Ταχ. Κώδικας : 23100
  Πληροφορίες:Αθ. Κολοβού/Ειρ.Μιχαλόχρηστα
  Τηλέφωνο : 2731363250-252
  Fax: 27310-22315 /89439
  E-mail :paidias@ lakonia.gr / e.mixaloxrista@lakonia.gr

  ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε σύσκεψη
  ΣΧΕΤ: Το υπ αριθ.44523/820/3-10 -2016 έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας.

  Σας καλούμε την 7η Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11 π.μ να προσέλθετε στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε. Λακωνίας(1ο όροφο), σε σύσκεψη με θέμα « εκτίμηση του αριθμού των θέσεων για εξαρτημένη εργασία, αλιεργάτες και απασχόληση υψηλής ειδίκευσης που θα καλυφθούν με τη διαδικασία της μετάκλησης από πολίτες τρίτων χωρών κατά τα επόμενα δύο έτη »
  Οι εργοδοτικοί φορείς σύμφωνα με την αριθ. 66224/2014 (ΦΕΚ 7/Β’ /8-1-2015) ΚΥΑ, καλούνται μέχρι την διενέργεια της σύσκεψης να μας αποστείλουν έκθεση με την εκτίμησή τους για τον αριθμό των θέσεων από τρίτες χώρες, οι οποίοι είναι αναγκαίο να εισέλθουν στην χώρα μας με σκοπό την εργασία.
  Η εκτίμηση αφορά μόνο τις ειδικότητες απασχόλησης που εμπίπτουν στον τομέα αρμοδιότητας κάθε φορέα και θα αναφέρει: α) αν πρόκειται για εξαρτημένη εργασία (άρθρο 12 Ν.4251/2014), εποχική απασχόληση (άρθρο 13 Ν. 4251/2014), απασχόληση αλιεργάτη (άρθρο 14 Ν. 4251/2014) η απασχόληση υψηλής ειδίκευσης (άρθρα 109-127 Ν. 4251/2014) και β) την πιθανή χώρα προέλευσης.
  Θεωρούμε απαραίτητη την παρουσία σας.
  ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ:
  Επιμελητήριο Λακωνίας
  Ομοσπονδία επαγγελματιών βιοτεχνών και εμπόρων Λακωνίας
  Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης (με την παράκληση να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι σύλλογοι του Νομού)
  Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας
  Αγροτικούς Συνεταιρισμούς Νομού
  Κτηνοτροφικούς Συλλόγους Νομού
  Σωματεία και Συλλόγους Αλιέων Νομού
  Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης
  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νομού

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
  Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λακωνίας
  Τμήμα Πληροφορικής(με την παράκληση να αναρτηθεί η πρόσκληση στην ιστοσελίδα της περιφέρειας)
  Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
  ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΤΖΑΝΕΤΕΑ
  http://ppel.gov.gr/2016/10/%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%8d%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%ce%b8%ce%ad%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%af%ce%bc%ce%b7%cf%83/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+ppelgov+%28%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%A6%CE%95%CE%A1%CE%95%CE%99%CE%91+%CE%A0%CE%95%CE%9B%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3%CE%9F%CE%A5%29

  http://www.arxaiaithomi.gr/2016/10/26/καλά-διαβάζω-σωστά-μήπως-δεν-καταλαβα/#more-20506

 4. Ποιός θα σταματήσει τον εποικισμό και αφελληνισμό της Ελλάδος; Διαδώστε το

  Σάββατο, 11 Μάρτιος 2017 09:33

  Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

  Όλα ξεκίνησαν πριν από είκοσι περίπου χρόνια, όταν τα πρώτα κύματα νομίμων αλλά και παράνομων (λαθραίων) μεταναστών άρχισαν να έρχονται στην Ελλάδα.
  Σε γενικές γραμμές, τα δεξιά κόμματα έλεγαν ότι δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό, ενώ τα αριστερά έλεγαν ότι πρέπει ελεύθερα να έρχονται στη χώρα μας όποιοι και όσοι θέλουν.
  Το κομβικό σημείο στο χρόνο, ήταν η στιγμή που ο “σοφός” και “κυρίαρχος” λαός, αποφάσισε να ψηφίσει “πρώτη φορά αριστερά”.
  Η τωρινή διοίκηση λοιπόν της Ελλάδος, έχει ανοίξει τα σύνορα και έστειλε με τον τρόπο της το μήνυμα, ότι όποιος θέλει μπορεί να έρθει στην Ελλάδα.
  Αυτά σύμφωνα με την ιδεολογία της αριστεράς, του Μαρξ και του Λένιν και όλων των μπολσεβίκων, είναι αποδεκτά και ορθά και η αριστερά δεν κάνει κάτι ανέντιμο, αφού ενεργεί σύμφωνα με την ιδεολογία της, που είναι η ιδεολογία της συνανάμιξης των λαών και η κατάργηση των εθνών αλλά και των κρατών εθνών με την πλήρη κατάργηση των συνόρων.
  Ο σοφός και κυρίαρχος λαός όμως στην Ελλάδα, όταν ψήφισε μέσα στο 2015 τρεις απανωτές φορές αριστερά (δύο για την βουλή και μία για το δημοψήφισμα), δεν ήθελε να σκέφτεται τι σημαίνει αριστερά και θεωρούσε ότι απλά, θα του χαριστούν τα δάνεια, θα φύγουν τα μνημόνια, θα κοπεί ο ΕΝΦΙΑ και θα γίνουν μαζικοί διορισμοί στο δημόσιο, το οποίο με ένα μαγικό και εξωπραγματικό τρόπο, θα έβρισκε τα λεφτά, όπως τα έβρισκε επί Ανδρέα Παπανδρέου.
  Τότε όμως, ο Ανδρέας Παπανδρέου, αφενός μεν καταχρέωσε τη χώρα, αφετέρου δε ξόδεψε όλα τα επενδυτικά κονδύλια της Ευρώπης, για να διορίσει τον κομματικό στρατό του ΠΑΣΟΚ που τώρα τον ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού πριν η Νέα Δημοκρατία, προσπάθησε να τον οικειοποιηθεί.
  Τώρα, λεφτά δεν υπάρχουν και έτσι αποφασίστηκε να πάρουν βάζοντας τρελούς φόρους, όλα τα λεφτά όσων είχαν στην άκρη κάποιες οικονομίες (άσχετα αν τις έκαναν με νόμιμο ή παράνομο τρόπο) και να τα χρησιμοποιήσουν για να πληρώνουν τους μισθούς του δημοσίου.
  Όλο όμως αυτό το “τρελοκομείο” της φορολογικής καταιγίδας, έχει σαν σκοπό, να στρέψει την προσοχή των Ελλήνων από ένα άλλο πολύ σημαντικότερο γεγονός, το γεγονός του εποικισμού της Ελλάδος και του αφανισμού του Ελληνικού γένους.
  Τα βήματα εν συντομία είναι τα εξής.

  1. Δημιουργία εφιαλτικών συνθηκών διαβίωσης στην Κεντρική Ασία, την Μέση και την Εγγύς Ανατολή, όπως και στην Βόρεια Αφρική.

  2. Χρηματοδότηση με τρεις ή και τέσσερεις χιλιάδες δολάρια κατά κεφαλήν για κάθε μετανάστη, με δώρο ένα smart phone, με ελεγχόμενη σύνδεση και καταγεγραμμένο αριθμό για να στέλνονται μαζικά SMS με εντολές.

  3. Άνοιγμα των συνόρων στην Ελλάδα με εντολή των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, όχι μόνο να μην εμποδίζουν αλλά και να βοηθούν τους μετανάστες-εποίκους.

  4. Διαφήμιση και έπαινος από τα κανάλια και τα ΜΜΕ, εκείνων (λιμενικοί, ψαράδες κτλ) που σώζουν ανθρώπινες ζωές από τα νερά του Αιγαίου, ώστε να μαθαίνουν οι διστακτικοί μετανάστες ότι κάποιοι θα νοιαστούν για αυτούς και να κάνουν το τόλμημα της μετακίνησης.

  5. Προώθηση των μεταναστών στην δυτική Ευρώπη με τρόπο ανεξέλεγκτο και δράση προβοκατόρικων ομάδων μουσουλμάνων με βιασμούς, φόνους και ληστείες, ώστε οι τοπικές κοινωνίες να ξεσηκωθούν και να ζητούν το σταμάτημα της εισροής των μουσουλμάνων εποίκων.

  6. Κλείσιμο των συνόρων γύρω από την Ελλάδα, ώστε να σταματήσει η ροή μεταναστών προς την Ευρώπη, πλην των οικογενειών με γυναικόπαιδα.

  7. Συγκέντρωση και απομόνωση στην Ελλάδα εκατομμυρίων ανδρών στρατεύσιμης ηλικίας, που δεν θα γίνονται αποδεκτοί στην Ευρώπη.

  8. Δημιουργία ανοικτών στρατοπέδων (HOT SPOTS) σε διάφορα σημεία της Ελλάδος, από όπου αποκλειστικά και μόνο άνδρες κυρίως 18 ως 30 ετών, αφού οι μεγαλύτεροι δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα, θα γυρίζουν ανεξέλεγκτοι, νηστικοί και εννοείται έτοιμοι για βιασμούς, φόνους και κάθε είδους εγκληματική συμπεριφορά.

  9. Οι άνδρες αυτοί σαν μουσουλμάνοι, έχουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία την αίσθηση, που προέρχεται από την ισλαμική τους παιδεία, ότι όλες οι γυναίκες γύρω τους είναι πόρνες και ο Αλλάχ επιτρέπει να τις βιάζουν και όλοι οι άνδρες γύρω τους είναι άπιστοι που απλά πρέπει να τους ανέχονται μέχρι να βρουν ευκαιρία να τους αφανίσουν.

  10. Όσοι από αυτούς ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία, αναγκαστικά θα κάνουν μικτούς γάμους , ή θα φέρουν τέσσερεις γυναίκες ο καθένας από τις χώρες τους, και θα κάνουν από δέκα παιδιά και θα θέλουν τζαμιά και επιβολή της Σαρία, του μουσουλμανικούς νόμου και ήδη στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζουν και τις ισλαμικές σπουδές στο πανεπιστήμιο.

  ΕΡΩΤΗΣΗ

  Ποιός θα τα σταματήσει όλα αυτά; Ποιος μπορεί να κλείσει την Κερκόπορτα που άνοιξε στην Ελλάδα, εδώ και μερικούς μήνες, ειδικά τώρα που θα κλείσουν τα σύνορα με Σκόπια και Βουλγαρία και θα εγκλωβιστούν εδώ μέσα όλοι οι μετανάστες, αποκλειστικά σχεδόν άνδρες από 18 έως 30 ετών και σε λίγο θα είναι πιο πολλοί από τον αντίστοιχο ελληνικό πληθυσμό;

  Αξίζει μια υπόσχεση για διορισμό στο δημόσιο, σαν αντίτιμο για τον αφελληνισμό της Ελλάδος;

  Σκεφτείτε το.

  http://www.liakonews.gr/index.php/liako-apopsi/item/209-poios-tha-stamatisei-ton-epoikismo-kai-afellinismo-tis-ellados-diadoste-to

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.