Ο Σόρος «πιάνει την καλή» με την «εξαναγκασμένη μετανάστευση»

Soros to make a killing with European ‘forced migration’

57f111cfc461880d298b4618

Business magnate George Soros © Luke MacGregor, Johan Nilsson / Reuters

Sam Gerrans

Ο φιλάνθρωπος Τζορτζ Σόρος δημοσίευσε πρόσφατα μια επιστολή στην εφημερίδα Wall Street Journal με τίτλο «Γιατί επενδύω 500 εκατομμύρια δολάρια στους Μετανάστες». Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσω αυτό το γράμμα και θα διαχωρίσω τι εννοεί από αυτό που φαίνεται να λέει.

Η επιστολή του Σόρος αρχίζει ως εξής: «Ο κόσμος έχει αναστατωθεί από ένα κύμα εξαναγκασμένης μετανάστευσης. Δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι είναι στο πόδι προσπαθώντας να ξεφύγουν από τις πατρίδες τους, καθώς ψάχνουν μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό. Μερικοί δραπετεύουν τον εμφύλιο πόλεμο ή καταπιεστικά καθεστώτα. Άλλοι έχουν αναγκαστεί να φύγουν από την ακραία φτώχεια, δελεαζόμενοι από τη δυνατότητα της οικονομικής ανέλιξης για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.»

Αυτό είναι αλήθεια. Και ο Σόρος θα πρέπει να το γνωρίζει από τη στιγμή που η δεξαμενή σκέψης του (think tank) είναι πλήρως συντεταγμένη με την εν λόγω «εξαναγκασμένη μετανάστευση». Ο Σόρος είτε την έχει ξεκινήσει είτε την έχει διευκολύνει και, σύμφωνα με τον Βικτόρ Ορμπάν, τον Πρωθυπουργό της Ουγγαρίας (η οποία σήμερα διενεργεί δημοψήφισμα για το αν θα δεχθεί τις ποσοστώσεις των μεταναστών, όπως απαιτεί η ΕΕ), όπως αναφέρει το Bloomberg: «Το όνομά του [Σόρος] είναι ίσως το ισχυρότερο παράδειγμα όσων υποστηρίζουν οτιδήποτε αποδυναμώνει τα εθνικά κράτη, όσων υποστηρίζουν το κάθε τι που αλλάζει τον παραδοσιακό ευρωπαϊκό τρόπο ζωής […] Αυτοί οι ακτιβιστές που υποστηρίζουν τους μετανάστες ακούσια γίνονται μέρος αυτού του διεθνούς δικτύου παράνομης διακίνησης ανθρώπων.»

Οι υποστηριζόμενοι από τον Σόρος ακτιβιστές βρίσκονται στο κέντρο αυτού του δικτύου.

Ο Σόρος συνεχίζει: «Η συλλογική αποτυχία μας να αναπτύξουμε και να εφαρμόσουμε αποτελεσματικές πολιτικές για να διαχειριστούμε την αυξημένη ροή συνέβαλε σημαντικά στην ανθρώπινη δυστυχία και την πολιτική αστάθεια, τόσο στις χώρες από τις οποίες φεύγουν άνθρωποι, όσο και στις χώρες που τους φιλοξενούν, ηθελημένα ή όχι. Οι μετανάστες συχνά αναγκάζονται σε ζωές μάταιης απόγνωσης, ενώ οι χώρες υποδοχής αδυνατούν να αποκομίσουν το αποδειγμένο όφελος που θα μπορούσε να φέρει η μεγαλύτερη ενσωμάτωση.»

Έχω ασχοληθεί με τις ψυχολογικές ιδιαιτερότητες του Σόρος αλλού: Παρά τα ναρκισσιστικά χαρακτηριστικά του, θα υποθέσω ότι εδώ δεν χρησιμοποιεί το «εμείς» ως πληθυντικό μεγαλοπρεπείας. Με αυτό ως δεδομένο, για ποιον μιλάει όταν μιλάει για «συλλογική αποτυχία μας να αναπτύξουμε και να εφαρμόσουμε αποτελεσματικές πολιτικές»; Αν μιλάει για τις κυβερνήσεις, πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν είναι εκλεγμένος στην κυβέρνηση κανενός έθνους, ούτε έχει εκλεγεί ποτέ.

Αυτό δεν τον εμποδίζει, όμως, από την ανάμιξη του στις εσωτερικές υποθέσεις τους και την υποστήριξη εξεγέρσεων, όπως οι λεγόμενες έγχρωμες επαναστάσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών στη Γεωργία και την Ουκρανία, και της πρόκλησης χάους μέσω του BLM (Black Lives Matter) στις ΗΠΑ.

Επίσης, είναι πασίγνωστο ότι επιτέθηκε στη βρετανική λίρα, κάνοντας πλουσιότερο τον εαυτό του κατά ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Κάνοντας χρήση του «μας», επιθυμεί από τον αναγνώστη να θεωρήσει τον εαυτό του ενταγμένο, «μέσα στα πράγματα». Αλλά εμείς δεν είμαστε ενταγμένοι. Εμάς απλά μας λένε τι πρόκειται να συμβεί.

Στη συνέχεια γράφει για «το αποδεδειγμένο όφελος που θα μπορούσε να φέρει η μεγαλύτερη ενσωμάτωση». Αυτό είναι ένα σχεδόν ρητορικό αίνιγμα. Αυτός και οι δικηγόροι του αναμένουν –όχι χωρίς λόγο– ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα δώσουν τη δική τους ερμηνεία σε ό,τι λένε τα λόγια στη σελίδα. Ισχυρίζεται ότι υπάρχει απόδειξη, αλλά δεν παρέχει καμία –και αυτή είναι μια σημαντική παράλειψη δεδομένου ότι αναμένεται από εμάς να εμπιστευτούμε ολόκληρο το πολιτιστικό και οικονομικό μέλλον μας στους ισχυρισμούς του.

Πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, της Κίνας, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ισραήλ και η Σιγκαπούρη, είναι εξαιρετικά προσεκτικές σχετικά με το πού χορηγούν υπηκοότητα. Αν είχαν αποδειχθεί τα οφέλη που αξιώνει ο Σόρος, σίγουρα θα ήταν μαζί του, επίσης.

Για να συνεχίσει: «Οι κυβερνήσεις πρέπει να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αντιμετώπιση της κρίσης με τη δημιουργία και τη διατήρηση επαρκών φυσικών και κοινωνικών υποδομών για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Αλλά είναι, επίσης, ζωτικής σημασίας η τιθάσευση της δύναμης του ιδιωτικού τομέα.

Αναγνωρίζοντας το αυτό, η κυβέρνηση Ομπάμα ξεκίνησε πρόσφατα μια “Πρόσκληση για Δράση”, ζητώντας από τις εταιρείες των ΗΠΑ να διαδραματίσουν μεγαλύτερο ρόλο στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που θέτει η εξαναγκασμένη μετανάστευση. Σήμερα, οι ηγέτες του ιδιωτικού τομέα συναντώνται στα Ηνωμένα Έθνη για να προβούν σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις που θα βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος.»

Ο Σόρος, φυσικά, δεν κοκκινίζει όταν μας λέει τι «πρέπει» οι κυβερνήσεις μας να κάνουν.

Ο όρος «εξαναγκασμένη μετανάστευση» “κολλάει” έξυπνα στο μυαλό. Να είστε σίγουροι ότι τον δούλεψε για ώρες και απορρίφτηκαν πολλοί εναλλακτικοί όροι. Η δύναμή του έγκειται στο γεγονός ότι δηλώνει τόσο μια αδυναμία μπροστά σε μια ασταμάτητη εξωτερική δύναμη, όσο και το αναπόφευκτο του αποτελέσματος – ενώ την ίδια στιγμή περιφρονεί τις αιτίες.

Για κάθε ενδιαφερόμενο, οι αιτίες περιλαμβάνουν: Επιθέσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ σε χώρες που δεν τους έκαναν κανένα κακό. Την ανοιχτή πρόσκληση της Ανγκέλα Μέρκελ στον Τρίτο Κόσμο να μετακινηθεί στην Ευρώπη. Υλική και πληροφοριακή υποστήριξη από οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος.

Ο Σόρος συνεχίζει: «Ως απάντηση, έχω αποφασίσει να δρομολογήσω 500 εκατομμύρια δολάρια για επενδύσεις που θα απευθύνονται συγκεκριμένα στις ανάγκες των μεταναστών, των προσφύγων και των κοινοτήτων που τους φιλοξενούν. Θα επενδύσω σε εταιρείες startup, σε αναγνωρισμένες εταιρείες, σε πρωτοβουλίες με κοινωνική απήχηση και σε επιχειρήσεις που χρηματοδοτούνται από τους ίδιους τους μετανάστες και πρόσφυγες. Αν και το βασικό μου ενδιαφέρον είναι να βοηθήσω τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που φτάνουν στην Ευρώπη, θα αναζητώ καλές επενδυτικές ιδέες που θα επωφελήσουν τους μετανάστες σε όλον τον κόσμο.»

Θα μεταφράσω ως εξής: «Τώρα που η εισροή μεταναστών έχει στηθεί, πρόκειται να επενδύσω 500 εκατομμύρια δολάρια για να κάνω την διαδικασία ασταμάτητη, ατελείωτη και αυτο-χρηματοδοτούμενη, και την ίδια στιγμή να βγάλω πολλά λεφτά για τον εαυτό μου. Και αφού αυτό θα πλασάρεται με τη γλώσσα της συμπόνοιας, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να πεις εναντίον του.»

Πίσω στο γράμμα του Σόρος: «Αυτή η δέσμευση περί επενδύσεων σε μετοχές θα συμπληρώσει τις φιλανθρωπικές συνεισφορές που έχουν κάνει οι οργανώσεις μου για να αντιμετωπίσουν την εξαναγκασμένη μετανάστευση, που αποτελεί ένα πρόβλημα που το δουλεύουμε παγκοσμίως για δεκαετίες και για το οποίο έχουμε αφιερώσει ιδιαιτέρως σημαντικές οικονομικές πηγές.»

Απλά αφαιρέστε τις λέξεις «φιλανθρωπικές» (η οποία δεν σημαίνει αυτό που νομίζετε ότι σημαίνει στο επίπεδο των ελίτ) και μπορείτε να καταλάβετε ότι το «για να αντιμετωπίσουν» σημαίνει για τον Σόρος «διευκολύνουν», και θα αντιληφθείτε την πρόταση καλύτερα. Αυτή είναι μία προσεκτικά κατασκευασμένη πολιτική δήλωση.

Συνεχίζει: «Θα αναζητήσουμε επενδύσεις σε πληθώρα τομέων, ανάμεσά τους στην αναδυόμενη ψηφιακή τεχνολογία, η οποία μοιάζει ιδιαιτέρως υποσχόμενη ως ένα τρόπος να παρέχει λύσεις στα συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που έχουν εγκαταλείψει την πατρίδα τους. Η πρόοδος σε αυτόν τον τομέα μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποκτήσουν πρόσβαση πιο αποτελεσματικά σε κυβερνητικές, νομικές, οικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίας υγείας. Ιδιωτικές επιχειρήσεις ήδη επενδύουν δισεκατομμύρια δολάρια να αναπτύξουν τέτοιες επιχειρήσεις για κοινότητες μη μεταναστών.

Γι’ αυτό τον λόγο τα χρήματα μετακινούνται πλέον ακαριαία από το ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι στο άλλο, οι οδηγοί βρίσκουν πελάτες χρησιμοποιώντας μόνο ένα κινητό, και ένας γιατρός στη Βόρεια Αμερική μπορεί να δει έναν ασθενή στην Αφρική σε πραγματικό χρόνο. Προσαρμόζοντας και επεκτείνοντας αυτές τις καινοτομίες για να εξυπηρετούν τους μετανάστες, θα βοηθήσουν να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής για εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο.

Όλες οι επενδύσεις που κάνουμε θα ανήκουν στις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις μου. Προορίζονται να είναι πετυχημένες – επειδή θέλω να δείξω πώς το ιδιωτικό κεφάλαιο μπορεί να διαδραματίσει έναν εποικοδομητικό ρόλο βοηθώντας τους μετανάστες–και όποια κέρδη (υπάρξουν) θα πάνε στην χρηματοδότηση προγραμμάτων του Open Society Foundations, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων που ωφελούν μετανάστες και πρόσφυγες.»

Έτσι, όποιος το επιθυμεί θα είναι σε θέση να συνδεθεί στο σύστημα που εσείς και οι οικογένειές σας πληρώνατε μια ζωή, και να αποκτήσει πρόσβαση στις βασικές του αρτηρίες, με τίποτα παραπάνω από ένα κινητό τηλέφωνο. Εν τω μεταξύ ο Σόρος βγάζει ένα σωρό περισσότερα χρήματα, τα οποία θα μπορεί τότε να διοχετεύει στις ίδιες αυτές οργανώσεις, που θα κάνουν σίγουρο ότι η εισροή μεταναστών δεν σταματάει ποτέ.

Ο Σόρος προχωρά παραπάερα υποστηρίζοντας: «Ως μακρόχρονοι νικητές της κοινωνίας των πολιτών, εμείς θα επικεντρωθούμε στο να εξασφαλίσουμε ότι οι επενδύσεις μας θα οδηγήσουν σε προϊόντα και υπηρεσίες που πραγματικά θα ωφελούν τους μετανάστες και τις κοινότητες που τους φιλοξενούν».

Αφήνοντας παραδίπλα το τι ίσως εννοεί ο Σόρος με τον όρο «κοινωνία των πολιτών», στρέφομαι στη χρήση της λέξης «ωφελούν». Όφελος σε σχέση με ποιον; Σε σχέση με τον Τζόρτζ Σόρος–έναν άνθρωπο ο οποίος αποσταθεροποιεί κυρίαρχα κράτη ως μέρος του τρόπου λειτουργίας του.

Ο Σόρος καταλήγει: «Θα εργαστούμε, επίσης, κοντά με οργανώσεις όπως το Γραφείο της Υψηλής Επιτροπείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και τη Διεθνή Επιτροπή Διάσωσης, για να καθιερώσουμε αρχές που θα κατευθύνουν τις επενδύσεις μας. Ο στόχος μας είναι να τιθασεύσουμε, για το κοινό καλό, τις καινοτομίες που μόνο ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να παρέχει.

Εύχομαι ότι η αφοσίωσή μου θα εμπνεύσει και άλλους επενδυτές να κυνηγήσουν την ίδια αποστολή.»

Αυτό που εννοεί εδώ είναι: «Η τράπουλα είναι σημαδεμένη, και τώρα όλοι εσείς τα μικρά ψάρια που είστε πολύ κάτω στην τροφική αλυσίδα μπορείτε να πιάσετε καλό χρήμα από το τίποτα, ξεπουλώντας τις χώρες σας, γιατί αν κάτι τέτοιο δεν ήταν σίγουρο, εγώ δεν θα συμμετείχα».

Αυτό αποτελεί πολιτιστική εκκαθάριση και εθνο-κάθαρση με επιχειρηματικό κοστούμι. Είναι ο ντε φάκτο σφετερισμός του έθνους κράτους ως μια κοινωνική κατασκευή για τους λαούς της Ευρώπης, ως τμήμα ενός πολέμου με πολλούς στόχους, που σχεδιάστηκε για να καταστρέψει κράτη πλούσια σε πετρέλαιο και κάθε κράτος χωρίς κεντρική τράπεζα, ενώ ταυτόχρονα θα αποσαρθρώνει κυρίαρχα κράτη.

Ωστόσο, αυτό που θέλω να πω εδώ δεν έχει να κάνει με την μαζική μετανάστευση – αν και με την αναπόφευκτη, τελική εκμηδένιση της μεσαίας τάξης στις χώρες υποδοχής του Σόρος, οι αυθεντικοί πρόσφυγες δεν θα έχουν πουθενά να πάνε. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι φορολογούμαστε χωρίς ούτε το φύλλο συκής της αντιπροσώπευσης, όσο άνθρωποι σαν τον Σόρος μπορούν να δημιουργούν και να υπαγορεύουν ανοιχτά πολιτικές.

Ο Σαμ Γκέρρανς είναι Άγγλος συγγραφέας, μεταφραστής, σύμβουλος υποστήριξης και ακτιβιστής. Έχει επίσης επαγγελματική κατάρτιση στα μίντια, στις στρατηγικές τηλεπικοινωνίες και την τεχνολογία. Τον οδηγεί η δέσμευση του για το υπέρτατο νόημα, και επικεντρώνεται σε αυθεντικές προσεγγίσεις επάνω στο θέμα της αποκάλυψης και της «ρεαλπολιτίκ». Είναι ο ιδρυτής του Quranite.com – όπου το Κοράνι ερευνάται στη βάση του λόγου παρά της παράδοσης – και προσφέρει ιδιαίτερη εκμάθηση γλώσσας και προσωπικής υποστήριξη και συμβουλευτική στο SkypeTalking.com.

http://www.antipagkosmiopoihsh.gr/2016/10/15/i-ependisi-tou-soros-sto-prosfigiko-mochlos-gia-tin-alosi/ 

 

who-is-rt-america-the-host-of-the-2nd-free-and-equal-debate-97613

Soros to make a killing with European ‘forced migration’

Published time: 2 Oct, 2016 14:58

The philanthropist George Soros recently published a letter in the Wall Street Journal entitled, ‘Why I’m Investing 500 million USD in Migrants’. In this article, I will be looking at that letter and separating what it means from what it appears to say.

Soros’ letter begins: “The world has been unsettled by a surge in forced migration. Tens of millions of people are on the move, fleeing their home countries in search of a better life abroad. Some are escaping civil war or an oppressive regime; others are forced out by extreme poverty, lured by the possibility of economic advancement for themselves and their families.”

This is quite true. And Soros should know since his think tank is fully on board with that “forced migration”. He has either initiated it or facilitated it and, according to Viktor Orban, Prime Minister of Hungary (which is presently holding a referendum on whether to accept migrant quotas as demanded by the EU), as quoted by Bloomberg: “His name is perhaps the strongest example of those who support anything that weakens nation states, they support everything that changes the traditional European lifestyle […] These activists who support immigrants inadvertently become part of this international human-smuggling network.”

Soros-backed activists are at the center of that network.

Soros continues: “Our collective failure to develop and implement effective policies to handle the increased flow has contributed greatly to human misery and political instability—both in countries people are fleeing and in the countries that host them, willingly or not. Migrants are often forced into lives of idle despair, while host countries fail to reap the proven benefit that greater integration could bring.”

Read more

579887f7c4618850188b45a9
‘Not medicine, but poison’: Hungarian PM says his country does not need ‘a single migrant’

I have touched on Soros’ psychological peculiarities elsewhere; his narcissistic traits notwithstanding, I shall assume he is not using the royal “we”. That granted, about whom is he speaking when he talks of “Our collective failure to develop and implement effective policies”? If about governments, we should remember that he is elected to no nation’s government, nor has he ever been.

That does not prevent him, however, from meddling in their internal affairs and supporting insurrections such as so-called Color Revolutions, including in Georgia and Ukraine, and whipping up chaos via BLM in the US.

He also famously attacked the British pound, making himself a billion dollars.

He wishes the reader to assume inclusion by his use of “our”. But we are not included; we are simply being told what is to happen.

He then writes of “the proven benefit that greater integration could bring”. This is almost a rhetorical conundrum; he and his lawyers expect – not without reason – that most people will provide their own color to what the words on the page say. He claims proof but provides none – and that is a major omission given that we are expected to entrust our entire cultural and economic future to his assertions.

Many countries, including Japan, China, UAE, Israel and Singapore, are extremely careful to whom they grant citizenship. If the benefits Soros claims were proven, surely they would be on board, too.

View image on Twitter

To continue: “Governments must play the leading role in addressing this crisis by creating and sustaining adequate physical and social infrastructure for migrants and refugees. But harnessing the power of the private sector is also critical.

Recognizing this, the Obama administration recently launched a “Call to Action” asking U.S. companies to play a bigger role in meeting the challenges posed by forced migration. Today, private-sector leaders are assembling at the United Nations to make concrete commitments to help solve the problem.”

Soros, naturally, does not blush at telling us what our governments “must” do.

The term “forced migration” is clever mind hook. You may be sure that it was worked on for hours and many alternatives discarded. Its power lies in the fact that it implies both helplessness in the face of an unstoppable external force and inevitability of result – while at the same time disregarding causes.

If anyone still cares, the causes include: attacks by the US and Nato on countries which have done them no harm; Angela Merkel’s open invitation to the third world to move to Europe; material and informational support from Soros-funded organizations.

Soros continues: “In response, I have decided to earmark $500 million for investments that specifically address the needs of migrants, refugees and host communities. I will invest in startups, established companies, social-impact initiatives and businesses founded by migrants and refugees themselves. Although my main concern is to help migrants and refugees arriving in Europe, I will be looking for good investment ideas that will benefit migrants all over the world.”

I will translate: “Now that the inflow of immigrants has been set up, I am going to invest $500 million to make the process unstoppable, endless and self-funding, and make a lot of money for myself at the same time. And since this is dressed in the language of compassion, there is nothing you can say against it.”

Read more

5793d414c36188ba4e8b4606

EU reduced to weak regional player unable to defend itself – Hungary’s Orban

Back to Soros’ letter: “This commitment of investment equity will complement the philanthropic contributions my foundations have made to address forced migration, a problem we have been working on globally for decades and to which we have dedicated significant financial resources.”

Just remove the words ‘philanthropic’ (which does not mean at the elite level what you think it means) and realize that ‘address’ means ‘facilitate’ to Soros, and you will understand this sentence correctly; this is a carefully crafted statement of policy.

He continues: “We will seek investments in a variety of sectors, among them emerging digital technology, which seems especially promising as a way to provide solutions to the particular problems that dislocated people often face. Advances in this sector can help people gain access more efficiently to government, legal, financial and health services. Private businesses are already investing billions of dollars to develop such services for non-migrant communities.

This is why money now moves instantaneously from one mobile wallet to another, drivers find customers by using only a cellphone, and how a doctor in North America can see a patient in Africa in real time. Customizing and extending these innovations to serve migrants will help improve the quality of life for millions around the world.

All of the investments we make will be owned by my nonprofit organization. They are intended to be successful—because I want to show how private capital can play a constructive role helping migrants—and any profits will go to fund programs at the Open Society Foundations, including programs that benefit migrants and refugees.”

Thus, anyone who wishes to will be able to plug into the system you and your families have been paying into all your lives and access its main arteries with nothing more than a mobile phone. Soros, meanwhile, makes a load more money which he can then plough into the very organizations which will make sure the inflow of migrants never stops.

Soros goes on to claim: “As longtime champions of civil society, we will be focused on ensuring that our investments lead to products and services that truly benefit migrants and host communities.”

Leaving what Soros may mean by ‘civil society’, I turn to his use of ‘benefit’; benefit according to whom? According to George Soros – a man who destabilizes sovereign states as part of his modus operandi.

Soros concludes: “We will also work closely with organizations such as the Office of the United Nations High Commissioner for Refugees and the International Rescue Committee to establish principles to guide our investments. Our goal is to harness, for public good, the innovations that only the private sector can provide.

I hope my commitment will inspire other investors to pursue the same mission.”

What this means in English is: “The fix is in, and now all you smaller fish further down the food chain can make a nice buck off the gravy train of selling your countries out because if this weren’t a sure thing, I wouldn’t be in it.”

This is cultural- and ethnic-cleansing in a business suit; it is the de facto usurpation of the nation state as a social construct for the peoples of Europe as part of a multi-purpose war – one designed to destroy oil-rich states and any state with no central bank, while simultaneously collapsing sovereign states.

However, my point here is not the mass immigration – although with the inevitable, eventual annihilation of the middle class in Soros’ “host countries” there will be nowhere for genuine refugees to go; it is that we have taxation without even the fig leaf of representation so long as men like Soros can openly create and dictate policy.

@SamGerrans

sam-gerrans-photo

Sam Gerrans is an English writer, translator, support counselor and activist. He also has professional backgrounds in media, strategic communications and technology. He is driven by commitment to ultimate meaning, and focused on authentic approaches to revelation and realpolitik. He is the founder of Quranite.com – where the Qur’an is explored on the basis of reason rather than tradition – and offers both individual language training and personal support and counseling online at SkypeTalking.com.

https://www.rt.com/op-edge/361376-george-soros-investing-forced-immigration/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.