ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΠΑΣΟΚ λήστευαν τους ΕΛΛΗΝΕΣ και η μοιρασιά γίνονταν στον ΠΑΝΑΜΑ

Λήστευαν Τους ΕΛΛΗΝΕΣ, Και Τα Μοίραζαν Στον Παναμα by ANTI300 on Scribd

 

update

1164.jpg

2157.jpg

397.jpg

1166.jpg

455.jpg

 

hellasforce

 

4 comments on “ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΠΑΣΟΚ λήστευαν τους ΕΛΛΗΝΕΣ και η μοιρασιά γίνονταν στον ΠΑΝΑΜΑ

  1. Γέμισε Ληστές Και Κλοπιμαία ο ΠΑΝΑΜΑΣ. Δεν Λήστευαν Τους ΕΛΛΗΝΕΣ Μόνο Αυτοί Έχει και άλλους …

    DESCRIPTION

    Ο «Διαχρονικός και Στενός φίλος» του Γιώργου Παπανδρέου ο Θόδωρος Μαργέλος, βρέθηκε ….στον ΠΑΝΑΜΑ. Πρόκειται για τον ίδιο Θόδωρο Μαργέλο των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ), το γνωστό τεράστιο σκάνδαλο της χώρας μας. Ένα σκάνδαλο το οποίο έχει πολλές βρώμικες πτυχές, και αυτό διότι, δεν είναι μόνο ότι χάνεται ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο του ΤΤ και κατ’ επέκταση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, αλλά, και το γεγονός ότι από την άλλη, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ λαμβάνουν αποφάσεις που ευνοούν συγκεκριμένα συμφέροντα σε βάρος του ελληνικού λαού. Αυτόν τον Θόδωρο Μαργέλο που έχει σε «μαύρη λίστα» o Β. Πούτιν, ο «persona non grata» για τους Ρώσσους, ο οποίος χαίρει «ασυλίας» στον τόπο του εγκλήματος, λογικά δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά στην ΚΟΛΟΜΒΙΑ των ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ. Ο Θόδωρος Μαργέλος με δραστηριότητες στον ΠΑΝΑΜΑ…εδώ και χρόνια, που δεν θέλει να γνωρίζει η «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» διότι έχει τους δικούς της λόγους…, και πολύ διαφορετικά συμφεροντα από αυτά των ΕΛΛΗΝΩΝ.

  2. Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

    Να γιατί τα Golden Boys θα πληρωθούν πλουσιοπάροχα. Γνωρίζουν…συνέβαλαν με τις υπηρεσίες τους, και σιώπησαν. Να μας πούνε τα “GOLDEN BOYS” του Ο.Δ.ΔΗ.Χ εάν έτυχαν και οι ΕΛΛΗΝΕΣ παρόμοιων ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, την στιγμή που είχε καταρρεύσει το σύμπαν επι εποχής Σαμαρά-Βενιζέλου, τότε που μας λήστευαν πανταχόθεν, απαξάπαντες, και τα μοίραζαν στον ΠΑΝΑΜΑ

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. by ANTI300 on Scribd

    http://www.triklopodia.gr/η-μεγαλη-ληστεια-των-ελληνων-απορρητα/

  3. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΤΡΩΚΤΙΚΟ» ροκάνισε CD με αποδεικτικά στοιχεία …σήμερα παριστάνει και την «αδιάφθορη». ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ από ΠΑΝΑΜΑ

    DESCRIPTION

    Η Εισαγγελέας Διαφθοράς ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ, ο Υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ και άλλοι που ενεπλάκησαν, παρέχοντας προστασία σε τεράστιου μεγέθους εγκληματική δράση, στην αποσιώπησή των εγκλημάτων, στην προστασία των εγκληματιών, καταστρέφοντας τα αποδεικτικά στοιχεία με σκοπό το προσωπικό τους όφελος, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ στους Ελληνες, διότι το έγκλημα που διάρπαξαν σε βάρος όλων των Ελλήνων είναι μεγάλο, όπως και το άδικο.
    Η Εισαγγελέας ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ και ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, καθώς και όλοι γνωστοί Εισαγγελείς και Υπουργοί της χώρας που παραπαίει στον βούρκο της διαφθοράς, αποδεδειγμένα, και ενώ γνώριζαν, καθότι είχαν στα χέρια τους το CD που «έφαγαν» και περιείχε πλήθος αποδεικτικών στοιχείων για το μεγαλύτερο Δίκτυο Εγκληματικής Οργάνωσης με δράση στην χώρα.
    ]ΦΩΤΟ]
    Αργότερα όλοι αυτοί είπαν ψέματα στους Ελληνες, με αποτέλεσμα σήμερα οι Ελληνες να πληρώνουν με αίμα την μεγάλη ληστεία σε βάρος τους, μαζί πληρώνουν και όλους τους κλέφτες που μοίρασαν τα λάφυρα στον Παναμά και αλλού.
     ΕΔΩ: https://www.scribd.com/document/340094402
     ΕΔΩ: https://www.scribd.com/document/340579525
    Πρόκειται για το CD που ενώ είχε στα χέρια της αργότερα «εφαγώθην» από την ίδια την «αδιάφθορη» Εισαγγελέα Ελένη Ράικου, και τον βρώμικο-άτιμο Πάνο Καμμένο και από πολλούς άλλους γνωστούς Εισαγγελείς και Υπουργούς όπως αποκάλυψα και δεν έχουν λόγια για να απαντήσουν, και κρύφτηκαν…
     ΕΔΩ: https://www.scribd.com/document/343429149
     ΕΔΩ: https://www.scribd.com/document/343210770
    ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, παρότι αυτή βγάζει μάτια, ΕΙΔΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ με αποτέλεσμα να «φαγωθεί» το CD με τα στοιχεία για το ΔΙΚΤΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ με δράση στην χώρα μας.
    Ειδικότερα η Εισαγγελέας ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ υπεύθυνη για την καταπολέμηση της διαφθοράς στην χώρα μας, ενώ γνώριζε με λεπτομέρεια την δράση των εγκληματιών και ενώ κάποιοι από αυτούς παριστάνουν τους εκατομμυριούχους ήταν υπάλληλοι της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης που πληρώνονταν από του Ελληνες φορολογούμενους, με Γενικό Γραμματέα τον Μιχάλη Αγγελόπουλο πολιτευτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και σημερινό Δήμαρχο Σάμου, την ίδια ώρα οι υπάλληλοι είχαν OFFSHORE εταιρείες και επιχειρηματικές δραστηριότητες εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρώ στον ΠΑΝΑΜΑ, στα νησιά Marshall κα., όπως είχε ο έμπορος ναρκωτικών Escobar, και αργότερα προσπάθησαν να συνεργαστούν και με ανθρώπους του Escobar…!!!
    Όλοι οι «αδιάφθοροι» «είδαν» ΜΟΝΟ τον φουκαριάρη ΚΑΣΤΑΝΑ, και αυτό διότι από αυτόν δεν είχαν να πάρουν για να μοιράσουν τίποτα. Άλλοι είχαν κλέψει τα εκατομμύρια ευρώ, και με αυτούς μοίρασαν…!!!

    [ΦΩΤΟ]
    ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΓΓΕΡ
    ΑΥΤΟΣ είναι ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ της Περιφέρειας ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ΘΡΑΚΗΣ με OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ στον ΠΑΝΑΜΑ, στα νησιά Marshall και αλλού, και με ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ σε παράνομες δραστηριότητες στην Ελλάδα, στοιχεία που περιείχε το CD που είχε λάβει η Εισαγγελέας Ελένη Ράικου και ο Υπουργός Πάνος Καμμένος, πρόεδρος των ΑΝΕΛ και άλλοι, το οποίο χάθηκε…!!!
    ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ
    «ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ»
    [ΦΩΤΟ]

    CORONA DEVELOPMENT S.A.
    Αυτή είναι η εταιρεία του «υπάλληλου» της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΓΓΕΡ.
    Η Εταιρεία του «υπάλληλου» της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΓΓΕΡ στον ΠΑΝΑΜΑ με την επωνυμία «CORONA DEVELOPMENT S.A.» κατά το ΠΑΝΑΜΕΖΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και τα επίσημα έγγραφα τον ίδιο Μιλτιάδη Βάγγερ παρουσιάζει και ως διαχειριστή, μαζί με την Χρυσούλα Ζαββού και την Σοφία Κωνσταντίνου. Όλοι τους έχουν δηλώσει ότι είναι Ελληνες πολίτες και για κατοικία τους όλοι δήλωσαν το Δικηγορικό Γραφείο του Γιώργου Λαζαράτου Πλάτωνος 7, ΤΚ 185 35 ΠΕΙΡΑΙΑ.
    ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
    ΔΙΚΤΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
    Που προστάτευσε η Εισαγγελέας ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ και ο Υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ με σκοπό το προσωπικό όφελος.
    [ΦΩΤΟ]

    «Εισαγγελέας Τρωκτικό» Ροκάνισε CD Με Αποδεικτικά Στοιχεία Για Δίκτυο Εγκληματικής Οργάνωσης, Σήμερα Παριστ… by ANTI300 on Scribd

    http://theodorovias.blogspot.gr/2017/03/cd_31.html

  4. Στον ΠΑΝΑΜΑ έχουν τα λεφτά τους και οι ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ και μάλιστα Α Δ Η Λ Ω Τ Α.

    ΔΕΥΤΈΡΑ, 27 ΜΑΡΤΊΟΥ 2017

    Παναμέζος Καραμανλῆς μέ ἀνακριβῆ δήλωσιν πόθεν ἔσχες.

    Τοῦ Μανώλη Χατζησάββα

    Στον ΠΑΝΑΜΑ έχουν τα λεφτά τους και οι ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ και μάλιστα Α Δ Η Λ Ω Τ Α.
    Εκτός και εάν στον ΠΑΝΑΜΑ έχουν Καραμανλήδες, όπως έχουν στην Τουρκία, και δεν είναι το γνωστό σόι ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ Recep Tayyip Erdoğan της Τουρκίας, «σωτήρες» της χώρας μας.

    Μετα τους ΚΛΕΦΤΕΣ, και τον ισχυρό άνδρα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κύριο Σταύρο Παπασταύρο, ο οποίος ως γνωστό, υπήρξε και είναι μέχρι σήμερα ο εξ απορρήτου σύμβουλος του τ. Πρωθυπουργού ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, που μοίραζαν τα κλοπιμαία στον Παναμά , συνεταιρικά με ανθρώπους της Goldman Sachs των Ελληνικών Swap.

    Σημ. Γιἀ όλες αυτές τίς κλοπές σέ βάρος των Ελλήνων,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ,μάλιστα αρνούνται ακόμα καί νά ακούσουν…καί οι λόγοι πολλοί,ακόμα περισσότερα δε,τά «Βιβλία» στις «Βιβλιοθήκες» τύπου Βγενόπουλου,όσο γιά τα χρήματα-συνεταιρισμούς,ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ : https://www.scribd.com/document/340094402

    ΤΩΡΑ βρήκαμε και τους ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ στον ΠΑΝΑΜΑ ! Τα στοιχεία ότι έχουν και οι ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ τα λεφτά τους στον Παναμά και μάλιστα Α Δ Η Λ Ω Τ Α είναι αδιάσειστα !!!

    Ενδεικτικά ένα από αυτά τα στοιχεία είναι η ύπαρξη μίας Ανώνυμης Εταιρείας του ΠΑΝΑΜΑ με την επωνυμία «SUPER SEA S.A.» Με πλήθος εταιρικών πράξεων της συγκεκριμένης εταιρείας του ΠΑΝΑΜΑ όπου τα ονόματα των ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ εμφανίζονται να έχουν κύριους διαχειριστικούς ρόλους . Μάλιστα όλα αυτά κατά την ίδια χρονική περίοδο που είχαν την υποχρέωση κατά νόμο να δηλώσουν στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στην ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ που κατέθεσαν στην ΒΟΥΛΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ, και φρόντισαν επιμελώς να τα αποκρύψουν όλα. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ
    ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΣΚΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΜΕΖΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

    Την ύπαρξη της Ανώνυμης Εταιρείας του ΠΑΝΑΜΑ «SUPER SEA S.A.» ο κύριος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ έχει επιμελώς αποκρύψει από την δήλωση ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ προς την ΒΟΥΛΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ , όπως αυτό αποδεικνύεται παρακάτω:

    Είναι στοιχεία, μέρος της ΛΙΣΤΑΣ του ΠΑΝΑΜΑ, (όχι της πετσοκομμένης , αλλά της αληθινής, ολόκληρης), της ΛΙΣΤΑΣ ΠΑΝΑΜΑ που αποκάλυψα στους Ελληνες εγώ ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ με τα +7.300 Ονοματεπώνυμα Ελλήνων είναι ΕΔΩ:
    https://www.scribd.com/document/340443454
    και αποδεικνύουν, όχι μόνο ότι πρόκειται για τους ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ, αλλά ότι πρόκειται για τους ιδίους Καραμανλήδες που γλείφει διακαώς ο κύριος ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΥΕΘΑ και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια του, μήπως και σωθεί…!!!

    Και έτσι εξηγούνται πάρα πολλές εγκληματικές πράξεις του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ στην προσπάθεια του να προστατεύσει τουςεγκληματίες, απόκρυψε και κατάστρεψε αποδείξεις δράσης των εγκληματιών, που έλαβε απόεμένα τον ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ.ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΕΛΑΒΕΣ – ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΔΩ…

    (ΣΗΜ.: από εκείνη την ημέρα που η ΛΙΣΤΑ ΠΑΝΑΜΑ βγήκε στην δημοσιότητα οι προσφορές για χρηματισμό μου πέφτουν βροχή, παράλληλα πολλές είναι και οι ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ότι είμαι πράκτορας των Τούρκων, ότι κυκλοφορώ με τουρκικό διαβατήριο και μάλιστα διπλωματικό και άλλα ζουμερά και ωραία).

    Απλά να θυμίσω ότι ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ΛΙΣΤΑ ΠΑΝΑΜΑ πρωτοβγήκε, κάπως πρόωρα, αλλά έπρεπε να δώσω απάντηση στις συκοφαντίες σε βάρος μου που εξαπέλυσε ο «δημοσιογράφος» ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ και εκδότης της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».
    Τελικά,όπως τα στοιχεία επιβεβαιώνουν,όλοι οι «εθνοπατέρες» και «σωτήρες» της ρημάδας της Πατρίδος μας,όλοι αυτοί που μάς κουνούν το δάχτυλο,έχουν τα λεφτά τους στον Παναμά.

    Μαζί με τα αδήλωτα χρήματα έχουν και ένα κάρο ΑΔΗΛΩΤΕΣ επιχειρηματικές δραστηριότητες, αλλά στο ταμείο πας μόνο εσύ , κορόιδο ΕΛΛΗΝΑ, φουκαριάρη.
    Κατά τα άλλα , ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ…όπως μας λέει και ο κάθε θρασύτατος Πάγκαλος που από το φάε -φάε είναι έτοιμος να σκάσει ο μπαγάσας.

    Με μία διαφορά ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ που λείπουν από τις τράπεζες, τα δημόσια και ασφαλιστικά ταμεία ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, παραταύτα θα πρέπει να πληρώσεις μόνο εσύ… ,
    και αυτό διότι, ΕΛΛΗΝΑ ,εάν δεν πας να πληρώσεις για τα κλεμμένα τους οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ των Παναμέζων θα σε βάλουν φυλακή. Μάρτυρες Θα είναι όλοι αυτοί που σου κουνούν το δάκτυλο προκλητικά, παρότι υποκριτές, ψεύτες και παράνομοι του ΠΑΝΑΜΑ.

    Μέχρι τότε, όλοι όσοι παριστάνουν τον ξύπνιο ΕΛΛΗΝΑ να «ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ», και να συνεχίσουν να τους κοιτούν στα μάτια, τα καλύτερα έπονται…

    Click to access KARAMANLIS_KONSTANTINOS_7558.pdf

    Μη υποβολή ή υποβολή ανακριβούς δήλωσης

    2.Υπόχρεος που παραλείπει να υποβάλει δήλωση μετά την πάροδο τριάντα ημερών από την παρέλευση της προθεσμίας ή υποβάλει ανακριβή ή ελλιπή δήλωση, τιμωρείται με φυλάκιση και με χρηματική ποινή έως 100.000 ευρώ. Σε περίπτωση που ο υπόχρεος τελεί το αδίκημα με σκοπό την απόκρυψη περιουσιακού στοιχείου που απέκτησε επωφελούμενος της ιδιότητάς του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και με χρηματική ποινή από 10.000 ευρώ έως 500.000 ευρώ.
    3. Ο υπαίτιος της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα ετών και με χρηματική ποινή από 20.000 ευρώ έως ένα 1.000.000 ευρώ, αν η συνολική αξία της αποκρυπτόμενης περιουσίας του ιδίου και των λοιπών προσώπων για τα οποία αυτός οφείλει να υποβάλει δήλωση υπερβαίνει συνολικά το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ, ανεξαρτήτως αν η απόκρυψη επιχειρείται με τη μη υποβολή δήλωσης ή την υποβολή ελλιπούς ή ανακριβούς δήλωσης.

    ΑΝΤΙ300

    http://sxolianews.blogspot.gr/2017/03/blog-post_13.html

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.