Συμφωνία Πρεσπών: Αναφορά Ι.Λαμπρόπουλου στον πρόεδρο της δημοκρατίας και στον πρόεδρο της βουλής

Προς τον αξιότιμον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.
14 Ιανουαρίου 2019


ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Όπως σας επισημαίνουν οι «ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ» με το έγγραφο που επισήμως σας κοινοποιώ, η λεγόμενη «Συμφωνία των Πρεσπών» δεν είναι μόνο μία εθνικά απαράδεκτη συμφωνία, η οποία ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ευθέως τα συμφέροντα της Ελλάδος και των Ελλήνων, αλλά πρόκειται και για μία ΑΚΥΡΗ και πολλαπλώς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ συμφωνία.

Και είναι πολλαπλώς αντισυνταγματική διότι: παραβιάζει το άρθρο 1.2 του Συντάγματος που αποσαφηνίζει πως «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία» ενώ η συμφωνία αυτή έρχεται σε κατάφωρη αντίθεση με την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, οπως αυτή εκφράστηκε με τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια, όπως και το ότι την φέρνει προς κύρωση στην Βουλή, μία κυβέρνηση διασπασμένη που δεν έχει την κυβερνητική πλειοψηφία.

Παραβιάζει επίσης το άρθρο 1.3 του Συντάγματος που αναφέρει πως: «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό , υπάρχουν υπέρ αυτού και του έθνους, και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα». Αν εσείς θεωρείτε ότι η «συμφωνία» αυτή, είναι υπέρ των συμφερόντων του λαού και του έθνους, χρειάζεστε έναν θάλαμο ψυχιατρείου και όχι να βρίσκεστε στην θέση του προέδρου της ελληνικής Δημοκρατίας.

Παραβιάζει επίσης κατάφωρα το άρθρο 28.2 του Συντάγματος που ορίζει ρητώς πως: «για ψήφιση νόμου που κυρώνει συνθήκες ή συμφωνίες με άλλα κράτη ή όργανα διεθνών οργανισμών απαιτείται πλειοψηφία τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών. Απαιτούνται λοιπόν κατά το Σύνταγμα 180 ψήφοι και όχι απλή πλειοψηφία με 151.

Κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας.
ΤΙ ΑΒΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ και γιατί δεν λαμβάνεται υπ’ όψιν σας το Σύνταγμα της Ελλάδος;

ΈΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ, γνωρίζετε να διαβάζετε και ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΕΣΤΕ τις έννοιες των λέξεων που διαβάζετε;

Τι ακριβώς συμβαίνει στην πατρίδα μας; Έχετε ξεχάσει πως έχετε δώσει όρκο, να φιλάτε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ;

Κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας.
Αν παρ’ όλα όσα σας προανέφερα και με την κοινοποίηση του εγγράφου των «ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ» εσείς δεν πράξετε το καθήκον σας σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον όρκο σας , τότε μας δείχνετε φανερά χωρίς να αισχύνεσθε, πως σφετερίζεστε των εξουσιών που σας έχουν παραχωρηθεί και ενεργείτε με ΔΟΛΟ κατά των συμφερόντων του ελληνικού λαού και της πατρίδος και σας ενημερώνω πως κατά το άρθρο 120 παρ 2.3.4. του Συντάγματος, είμαστε υποχρεωμένοι οι Έλληνες πατριώτες να αντισταθούμε και να εμποδίσουμε αυτήν την τραγική παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος με οποιοδήποτε μέσον , για να μην περάσει αυτή η Αντισυνταγματική και εθνικά απαράδεκτη συμφωνία, που ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ευθέως τα συμφέροντα της πατρίδος και του έθνους των Ελλήνων.

Μετά τιμής
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερυνητής-αρθρογράφος
Τηλ. +30693627…….
email: giannis_lampropoulos@yahoo.com

Tα επίσημα βιβλια πρωτοκόλλου της Βουλής και της Προεδρίας , είναι από ένα και μοναδικό, μετά από το 1974 και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας .
Τα έγγραφα που κοινοποίησα πήραν τον αριθμό 189 στο βιβλίο της Βουλής και στο βιβλίο της προεδρίας τον αριθμό 2 (δύο)..!!! 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ 151 ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ».
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.
Όλα αυτά τα ασθενή πολιτικά αποκαΐδια που σφράγισαν με το «ήθος» τους το τέλος της πολιτικής στην Ελλάδα, μας το παίζουν και «τρελίτσα» τώρα στα τελειώματά τους.

Έχουν στρέψει εναντίον τους όλη την ελληνική κοινωνία και το παίζουν «τρέλα». Και αποκαλούν «φασίστες» όλη την ελληνική κοινωνία και αυτοί το παίζουν… «Δημοκρατία»..

Έρχεται και ο νέος ΥΠΕΘΑ ο Ναύαρχος του γλυκού νερού να «απειλεί» εκ του ασφαλούς του γραφείου, του Τούρκους, αλλά την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ την ξεπουλάει και ψήφο δίνει.
Το παίζουν όλοι «τρέλα»…. με τα λόγια …. «πατριώτες» και με την ψήφο ΠΡΟΔΟΤΕΣ. 

Και αν δεχθούν καμία απειλή, σου πετάνε και ένα: «η Δημοκρατία θα νικήσει» και αναρωτιέσαι πόσες χούφτες χάπια παίρνουν…

Σήμερα όμως και εν όψει της «ψήφου εμπιστοσύνης» σε μία κυβέρνηση μειοψηφίας και προδοτών, και προκειμένου να αποφευχθεί η παράλληλη ψηφοφορία της προδοσίας της Μακεδονίας, τους έχω μία ΕΚΠΛΗΞΗ…..!!!!

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, έτσι ώστε να ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να ισχυριστούν σε κανέναν,
ότι «δεν ήξεραν» πως η «συμφωνία αυτή» είναι ΕΘΝΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, πως ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ τα συμφέροντα της Ελλάδος και πως το κυριότερο, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ.

Και φανταστείτε να το λες αυτό στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Προκόπη Παυλόπουλο που ….. είναι Συνταγματολόγος…!!!!

Επειδή οι περισσότεροι Έλληνες δεν γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας του πολιτικού συστήματος και τους κανονισμούς της ΒΟΥΛΗΣ και φαντάζονται πολλά και διάφορα, θα πω το εξής για να καταλάβετε πως λειτουργεί η Βουλή και πόσο μεγάλη σημασία έχουν αυτές οι κοινοποιήσεις.

Ο Πάνος Καμμένος την Δευτέρα μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του “star” και μεταξύ άλλων, είπε πως το Σύνταγμα, απαιτεί 180 ψήφους για να κυρωθούν διακρατικές συμφωνίες και όχι 151.

Αυτό είναι αλήθεια, όμως το λέει στην τηλεόραση για κοροϊδία του λαού. Γιατί ο πρόεδρος της Βουλής και οι βουλευτές, δεν βλέπουν τηλεόραση, ούτε ενημερώνονται από την τηλεόραση και από το διαδίκτυο για το τι είναι συνταγματικό και τί όχι.
Και μην πείτε πως «πρέπει να ξέρουν», γιατί …. άλλο το «πρέπει» και άλλο το …. «υποχρεωμένος». 

Έ, λοιπόν κατά τους κανονισμούς της Βουλής «δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει» αν αυτό που καλείται να ψηφίσει είναι ή όχι σύμφωνο με τις επιταγές του Συντάγματος.

Πρέπει να το αναφέρουν στην Βουλή, κάποιοι βουλευτές ή ο πρόεδρος που έχουν γνωστικό αντικείμενο του Συντάγματος.
Και αν το αναφέρει κάποιος μέσα στην Βουλή, μετά δεν μπορούν να πουν «ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ» ,
γιατί αυτό που έχει ακουστεί μέσα στην αίθουσα της Βουλής,
έχει ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ στα ΠΡΑΚΤΙΚΑ της Βουλής. Και αυτό μένει γραμμένο στα αρχεία του Ελληνικού κράτους.

Οπότε μετά δεν μπορούν να ψηφίσουν ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΌΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Τώρα μπορεί να το κάνουν και σου λένε:… “δεν ήξερα”..!!

Γι’ αυτό και ο Καμμένος και ο κάθε «Καμμένος» όπως και ο αρχηγός και οι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» που σας το παίζουν «πατριώτες» ,
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα το πει αυτό μέσα στην Βουλή,
γιατί αν το πει εκεί μέσα, τελείωσε η αντισυνταγματική ψηφοφορία, και αν γίνει, ξέρουν ότι είναι ΑΚΥΡΗ….

Να το πείτε και στον ΚΟΥΛΗ μην το ξεχάσετε,
και σε όλους τους προδότες της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, που δεν τολμούν να μιλήσουν για το άρθρο 28 παρ 2 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ μέσα στην ΒΟΥΛΗ.!!!

ΕΠΡΕΠΕ λοιπόν με κάποιο τρόπο, να ΓΡΑΦΤΕΙ σε κάποιο ΕΠΙΣΗΜΟ βιβλίο της Βουλής των Ελλήνων, που δεν σβήνεται και ακολουθεί την λειτουργία του ελληνικού κράτους.
ΕΠΡΕΠΕ Να γραφτεί και να ΜΕΙΝΕΙ, πως η ψηφοφορία για την κύρωση της «συμφωνίας των Πρεσπών» με 151 ψήφους, ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και συγκεκριμένα το άρθρο 28 παρ.2 που αναφέρει:
«για ψήφιση νόμου που κυρώνει συνθήκες ή συμφωνίες με άλλα κράτη ή όργανα διεθνών οργανισμών απαιτείται πλειοψηφία τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών”.
Το Σύνταγμα λοιπόν ζητάει 180 ψήφους για να κυρωθούν «διακρατικές» συμφωνίες και όχι απλή πλειοψηφία με 151. Αυτό είναι σε όλα σχεδόν τα Συντάγματα των κρατών, όπως το ίδιο είναι και στα Σκόπια που ζήταγε τα 2/3 και όχι απλή πλειοψηφία.

Παραβιάζει βέβαια και άλλα άρθρα του Συντάγματος, η “συμφωνία”.. αλλά αυτό είναι το πιο «καραμπινάτο».

ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, στον πρόεδρο της Βουλής και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
΄Και θέλουν δεν θέλουν αυτά που τους κοινοποίησα, ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Συνταγματολόγο, να του λες τα άρθρα του Συντάγματος που ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ η επιχειρούμενη κύρωση της «συμφωνίας»….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ θέλουν δε θέλουν, ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ
ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ 151 ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ..

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

3 comments on “Συμφωνία Πρεσπών: Αναφορά Ι.Λαμπρόπουλου στον πρόεδρο της δημοκρατίας και στον πρόεδρο της βουλής

 1. Ψηφίσματα 43 Δημοτικών Συμβουλίων Δήμων της Μακεδονίας – «ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ»

  Τον Δεκέμβριο του 2017 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων ζήτησε επίσημα από ΟΛΟΥΣ τους Δήμους της Μακεδονίας να φέρουν στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της (πιθανής τότε) παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας στο κράτος των Σκοπίων. Ανταποκρίθηκε το 80% περίπου των Δήμων. 43 Δήμοι μας έστειλαν τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, οι οποίες (άλλες ομόφωνες και άλλες κατα πλειοψηφία) εξέφρασαν ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι οι κάτοικοι της ΜΙΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ Μακεδονίας δε δέχονται να παραχωρήσουν το όνομά τους στους γείτονες. Οι Μακεδόνες έχουν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού τους και φυσικά το 80% των Δήμων της Μακεδονίας εκφράζει την ΡΗΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

  Η κυβέρνηση καταχράστηκε την κρατική εξουσία, σφετερίστηκε την προαναφερόμενη ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και προχώρησε στην υπογραφή της «συμφωνίας» των Πρεσπών, με την οποία όχι μόνον παραχωρεί το ονόμα των Μακεδόνων, αλλά δίνει υπόσταση σε ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ «μακεδονική» γλώσσα και σε ΔΗΘΕΝ «μακεδονική» εθνότητα των σλάβων. Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Κοτζιάς μαζί με όσους τους στηρίζουν διαπράττουν ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ σε βάρος του λαού της Μακεδονίας. Τα ψηφίσματα των Δημοτικών Συμβουλίων της Μακεδονίας απετέλεσαν ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ σε όλες τις νομικές ενέργειες της ΠΟΠΣΜ:

  στα εξώδικα προς τους 300 βουλευτές με τα οποία έγινε η προειδοποίηση ότι παράδοση ονόματος άνευ συγκατάθεσης του λαού σημαίνει παραχώρηση εδαφών, συνιστά ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και τιμωρείται από τον Ποινικό Κώδικα με την εσχάτη των ποινών.
  στην μήνυση κατά Κοτζιά που κατέθεσε ο Πρόεδρος της ΠΟΠΣΜ κ.Γεώργιος Τάτσιος στην οποία τον κατηγορεί για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ λόγω κατάχρησης εξουσίας και σφετερισμό λαϊκής κυριαρχίας. Για ΠΡΩΤΗ φορά στα χρονικά μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά Υπουργού εν ενεργεία μεταβιβάσθηκε στην Βουλή για άρση βουλευτικής ασυλίας. Δυστυχώς παρήλθε το 3μηνο στο οποίο έπρεπε να συσταθεί εξεταστική επιτροπή χωρίς να γίνει ΚΑΜΙΑ απολύτως ενέργεια.
  Στην αίτηση ακύρωσης της «συμφωνίας» της ντροπής την οποία όμως απέρριψε το Συμβούλιο της Επικρατείας με την επίκληση της αναρμοδιότητας, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το δικαστικό κενό που υπάρχει σε περίπτωση πράξεων και αποφάσεων ΕΝΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
  Στις μαζικές αγωγές κατά του Ελληνικού Δημοσίου για καταπάτηση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων των Μακεδόνων.
  Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ όλα τα δημοτικά ψηφίσματα των 43 Δήμων της Μακεδονίας και αναρωτηθείτε ΠΩΣ γίνεται να κυρωθεί η «συμφωνία» της ντροπής από το Ελληνικό Κοινοβούλιο όταν η συντριπτική πλειοψηφία των Μακεδόνων, αλλά και όλων των Ελλήνων αντιτίθενται ΣΘΕΝΑΡΑ στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας και κατ’ επέκταση ΚΑΙ στην προδοτική «συμφωνία»;

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

  ΑΛΜΩΠΙΑ

  ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΜΕΝΕΜΕΝΗ

  ΑΜΥΝΤΑΙΟ

  ΑΜΦΙΠΟΛΗ

  ΑΡΓΟΣ

  περισσότερα στη πηγή :
  http://www.popsm.gr/ψηφίσματα-43-δημοτικών-συμβουλίων-δήμω/

 2. 17/1/19
  Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας με ψήφισμά της καλεί τα κόμματα να καταψηφίσουν τη «Συμφωνία των Πρεσπών»

  Έπειτα από πρόταση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΝΠΕ εξέδωσε κατά πλειοψηφία ψήφισμα κατά της «Συμφωνίας των Πρεσπών», ανάλογο του ψηφίσματος που εξέδωσε χτες το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.
  «Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στάθηκε στο ύψος της και επιτελεί το χρέος της να κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να μην περάσει η απαράδεκτη, εθνικά επιζήμια και επικίνδυνη ‘Συμφωνία των Πρεσπών’. Μετά το ψήφισμα που υιοθέτησε χτες το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, σήμερα και το συλλογικό όργανο των Περιφερειαρχών όλης της χώρας, η ΕΝΠΕ, συντάχτηκε υπέρ της πρότασής μας για έκδοση αντίστοιχου ψηφίσματος, με το οποίο καταδικάζουμε τη ‘συμφωνία’ και καλούμε την κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα και τους βουλευτές να την καταψηφίσουν όποτε κι αν έρθει στη Βουλή», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.
  Το ψήφισμα της ΕΝΠΕ είναι το εξής:

  «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, μετά την κύρωσή της «Συμφωνίας των Πρεσπών» από τη Βουλή των Σκοπίων, με απόφασή του εκφράζει την έντονη αντίθεσή του στην επικίνδυνη και εθνικά επιζήμια «Συμφωνία των Πρεσπών».
  Καλεί τα πολιτικά κόμματα και κάθε Βουλευτή ξεχωριστά να καταψηφίσει τη «συμφωνία» αυτή, οπότε κι αν έρθει στη Βουλή των Ελλήνων προς κύρωση.
  Το λόγο για ένα τόσο σημαντικό εθνικό ζήτημα θα πρέπει να έχει ο ελληνικός λαός.
  Η ιστορικότητα, η ελληνικότητα και η μοναδικότητα της Μακεδονίας είναι αδιαπραγμάτευτη σήμερα και στο μέλλον».
  Με απόφαση μάλιστα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, το χτεσινό ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου εστάλη στους βουλευτές όλης της χώρας, προκειμένου να ενημερωθούν για τις θέσεις του ανώτατου συλλογικού οργάνου της Αυτοδιοίκησης στην Κεντρική Μακεδονία για τη «Συμφωνία των Πρεσπών».
  Στο ψήφισμα που έλαβαν επισήμως οι βουλευτές όλης της χώρας, καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να καταψηφίσουν τη «συμφωνία» όποτε κι αν έρθει στη Βουλή.

  http://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/01/blog-post_447.html

 3. Pingback: Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές, πριν την κύρωση της Συμφωνία των Πρεσπών | JusticeForGreece – Kallithea Press

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.