Συνθήκη Πρεσπών: Επείγουσα εξώδικη δήλωση στον πρόεδρο της δημοκρατίας και δημόσια καταγγελία σοβαρών κακουργημάτων

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

«ΕΛ.ΛΑ.Σ.»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ

Ευριπίδου 57–Τ.Κ. 10554 Αθήνα –Τηλ210 3250220

Αθήνα 27η Ιανουαρίου 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τον, ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ φερόμενον ως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίαςκύριο Προκόπιο Παυλόπουλο, εκλεγέντα από ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ Βουλή, ως υπόλογο της  ΕΚΤΡΟΠΗΣ της μορφής του πολιτεύματος, διότι διά της παραλείψεως οφειλομένων νομίμων ενεργειών τουκατά κατάχρηση εξουσίας, καταστρατηγώντας τις διατάξεις του Καταστατικού Χάρτη της Χώρας και διαπράττοντας, κατά συναυτουργία μετά των λειτουργιών σύνταξης της Πολιτείας (Νομοθετική, Εκτελεστική και Δικαστική), κατ’ εξακολούθηση, το συνεχές έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, είναι συνένοχος της συντελούμενης Εθνοκτονίας και της δολοφονίας του ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Το επισφράγισμα της συνταγματικής εκτροπής της 25ης Ιανουαρίου 2019 με την επικύρωση της Συμφωνίας των «Πρεσπών», από μία ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ κυβέρνηση, αποτελεί προδοσία και Εθνικό έγκλημα.

Εκατό πενήντα τρείς δολοφονικές μαχαιριές πλήγωσαν τον εθνικό κορμό της χώρας προσβάλλοντας την   Ιστορία ενός ουράνιου Έθνους και ο κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, με την χρυσή του γραφίδα, θα δώσει την χαριστική βολή και με αυτό το ανοσιούργημά του θα οδηγήσει τον Λαό του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού στην οριστική ταπείνωση.

Οι εκατό πενήντα τρείς φιάλες των «ληγμένων πολιτικών χημικών» ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κυρίως δε ΣΥΝΙΣΤΑ πράξη αυτόχρημα ΑΝΙΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Διά της εφαρμογής της παρακαταθήκης του Καθηγητού του Συνταγματικού Δικαίου Αλέξανδρου Σβώλου ότι 

«Η εκτέλεσις του καθήκοντος απέναντι εις τον κυρίαρχον Ελληνικόν Λαόν δεν πρέπει να έχη όρια»,

Εμείς, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ στον «ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Αγώνα!!!»

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής

210 3250220                   6944325056

 

\

2 comments on “Συνθήκη Πρεσπών: Επείγουσα εξώδικη δήλωση στον πρόεδρο της δημοκρατίας και δημόσια καταγγελία σοβαρών κακουργημάτων

  1. Posted on Ιαν 26, 2019

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ (ΜΕΚΕΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ «ΙΣΤΟΡΙΚΗ» ΣΥΜΦΩΝΙΑ

    Όλοι οι αρχολίπαροι στη Βουλή ψήφισαν μια συμφωνία για την οποία δεν είχε ποτέ ρωτηθεί ο λαός —κάτι που κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι «αριστεροί», ΕΑΜίτες και Μακεδονομάχοι δεν το θεώρησαν πρόβλημα, παρόλο που η Κυβέρνηση αυτή έκανε την Ελλάδα το μεγαλύτερο πιόνι των «προστατών» της στην Ελληνική Ιστορία. Γι’ αυτό και σήμερα όλες οι ελίτ σε Αμερική και Ευρώπη, ΝΑΤΟ και ΕΕ πανηγυρίζουν για τη συμφωνία (που οι ίδιοι επέβαλαν στους τυχάρπαστους βουλευτάδες και Υπουργούς!), ενώ αναγνωρίζουν ως «statesman», αν όχι αύριο και ως Νομπελίστα, τον πιο ασήμαντο ίσως πρωθυπουργό στην Ελληνική Ιστορία. Κάποτε ο Βασιλιάς Παύλος είχε πει ότι μπορεί να διορίσει πρωθυπουργό και τον κηπουρό του. Σήμερα οι ελίτ στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ μπορούν να πουν αντίστοιχα ότι μπορούν να διορίσουν πρωθυπουργό και το παιδί που τους δένει τα κορδόνια των παπουτσιών τους. Αντίστοιχο βέβαια είναι και το επίπεδο αυτών που παριστάνουν τους «Υπουργούς» του κλπ.
    Η συμφωνία επομένως αυτή (τυπικά) απολαύει της εκτίμησης των χωρών στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ αλλά όχι βέβαια των ενδιαφερομένων λαών. Ούτε καν των Σκοπιανών που απείχαν μαζικά από την ψηφοφορία σε ποσοστό 70%, που κάθε άλλη σεβόμενη εαυτόν χώρα θα είχε ακυρώσει το δημοψήφισμα. Ούτε βέβαια και του δικού μας λαού που δεν τον είδαμε να κατεβαίνει στους δρόμους να ζητωκραυγάζει για τη συμφωνία. Αυτοί που ζητωκραύγαζαν για τη συμφωνία ήταν οι «βολεψάκηδες» και «βολεμένοι» από την Κυβέρνηση, στη Βουλή, αλλά και μεταξύ των «ανθρώπων των γραμμάτων και των Τεχνών» καθώς και οι σφουγγοκωλάριοι στα ΜΜΕ. Κανένας από αυτούς δεν έδωσε ποτέ εξήγηση με ποιο δικαίωμα πήρε μια απόφαση εθνικής σημασίας ο σύλλογος αυτός των βολεμένων χωρίς να ρωτήσουν τον υποτιθέμενα κυρίαρχο Ελληνικό λαό, αφού προηγούμενα τα ΜΜΕ έκαναν πραγματικές συζητήσεις επί όλων των απόψεων και όχι παρωδίες συζητήσεων μεταξύ των βολεμένων (και όχι βέβαια και εκπροσώπων από τα λαϊκά στρώματα που διαδήλωναν), σαν αυτές που οργάνωναν τα κρατικά κανάλια.
    Τέλος, όχι μόνο ο «λαός» που υποστήριζε τη συμφωνία ήταν αόρατος, και, αντίθετα, ο λαός που την καταδίκαζε γέμισε τις πλατείες και τους δρόμους κατά εκατοντάδες χιλιάδες, για να δεχτεί μια λυσσώδη κρατική βία με ληγμένα χημικά κλπ την οποία δικαιολογούσε η Γκεμπελική προπαγάνδα των αθλίων βολεμένων με το «επιχείρημα» ότι δήθεν προστάτευαν το πολίτευμα που κινδύνευε από τους 10-20 κουκουλοφόρους που πετούσαν πέτρες κλπ…
    Απόκειται στον Ελληνικό λαό να αυτο-οργανωθεί για την εθνική, οικονομική και πολιτιστική κυριαρχία του, όπως κάνουν σχεδόν όλοι οι άλλοι λαοί στην Ευρώπη, εάν δεν θέλει να βλέπει τη συνέχεια του στραγγαλισμού της πολιτικής, οικονομικής και πολιτιστικής υπόστασής του μέσα στην ουσιαστική Κατοχή που έχουν επιβάλει στη χώρα μας το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και οι σφουγγοκωλάριοί τους στην Ελλάδα.

    ΜΕΚΕΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 26/1/2019

    http://www.mekea.org/ανακοινωση-μεκεα-για-την-ιστορικη-σ/

  2. Αποβάλλοντας πολιτικά σκύβαλα, ανατρέποντας την συμφωνία των Πρεσπών

    Από Χριστόφορος ΤΡΙΠΟΥΛΑΣ – 27 Ιανουαρίου 2019

    Ο τρόπος με τον οποίο βιάστηκε η λαϊκή βούληση για να ψηφιστεί η επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών από την ελληνική(sic) Βουλή θα γραφεί στην ιστορία με μελανά χρώματα, μαζί με τους 153 που έδρασαν με απροκάλυπτη ιδιοτέλεια. Για να είμαστε δίκαιοι, το μερίδιο ευθύνης βαραίνει περισσότερο τους 8 βουλευτές που συμμάχησαν με την κυβέρνηση μειοψηφίας του Σύριζα για να πραγματοποιηθεί η πράξη αυτή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που δεν βρήκε λέξη να ψελλίσει ή έστω συμβολικό τρόπο να αντιδράσει στα όσα αντιδημοκρατικά συμβαίνουν.

    Το Σύριζα, βέβαια, φέρει την ευθύνη της φανατικής προώθησης του νομοσχεδίου και της άρνησης να συνδιαλεχθεί δημοκρατικά με την κοινωνία και τα άλλα κόμματα, ώστε να παραταχθεί η Ελλάδα ενωμένη ως προς τα εξωτερικά θέματά της. Αλλά αυτό ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο λόγω των ξεκάθαρων τοποθετήσεων του κόμματος αυτού υπέρ του εθνομηδενισμού. Η απόφαση του όμως να στραφεί εναντίον αθώων πολιτών όλων των ηλικιών, που απλώς ασκούσαν τα καθόλα νόμιμα δημοκρατικά δικαιώματά τους, με χημικά και δακρυγόνα σφυρηλατεί την επίσημη προσχώρηση του πολιτικού αυτού εσμού στον αριστεροφασισμό.

    Πλέον, κάθε τσιρίδα των εκπροσώπων του περί «φασιστών» και της «ανόδου της ακροδεξιάς» θα πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν τα δάκρυα του κροκόδειλου, που όταν θέλει να ξεγελάσει το θήραμα του, κρύβεται και βγάζει παράξενους ήχους, όμοιους με κλάμα παιδιού. Όσοι τον ακούν ξεγελιούνται και, τελικά, πιάνονται στα «ηχητικά» δίχτυα του θύτη, ο οποίος επιτίθεται ξαφνικά και γεύεται τη λεία του.

    Οι πολιτικοί γυρολόγοι ως μείζον απειλή για την δημοκρατία

    Οι υπόλοιποι 8 + 1 αποτελούν το πραγματικό πρόβλημα. Ο λαός δεν έδωσε αυτοδυναμία στον Σύριζα, στον οποίο άλλωστε στράφηκε για τις (δυστυχώς ανεκπλήρωτες) αντμνημονιακές του υποσχέσεις και όχι για τις θέσεις γύρω από τα εθνικά θέματα, ακριβώς επειδή ήθελε να προφυλαχθεί από μια τέτοια δυσμενή εξέλιξη. Εντελώς αυθαίρετα, όμως, ωσάν σύγχρονοι εφιάλτες, οι ανεκδιήγητοι Δανέλλης, Θεοδωράκης, Μαυρωτάς, Λυκούδης, Κουντουρά, Παπαχριστόπουλος, Παπακώστα και Θεοχαρόπουλος παραβίασαν την δικλείδα ασφαλείας που επέβαλε ο λαός. Με την σιωπή του και την υπογραφή του στην κυρωτική πράξη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισφραγίζει το λαοστυγές έργο τους.

    Έστω ότι οι 8 ελευθέρας βοσκής «αντιπρόσωποι» του λαού ήθελαν να εξασφαλίσουν μια «παρά φύσιν» έδρα για την «έδρα» τους. Ο ΠτΔ όμως, ως συνταγματολόγος, δεν έπρεπε να συμπράξει με την κυβέρνηση στο θέμα αυτό, διότι αφενός το πολίτευμα διολισθαίνει σε επικίνδυνο σημείο αντιδημοκρατικότητας, κλονίζοντας τα θεμέλια της μεταπολίτευσης, και αφετέρου, η άρνηση του σκοπιανού ομολόγου του να υπογράψει την πράξη δημιουργεί ένα μείζον θέμα ανισότητας μεταξύ των δύο ομολόγων, ταπεινώνοντας την χώρα που εκπροσωπεί ο κ. Παυλόπουλος διεθνώς.

    Ούτε οι κ.κ. Κόκκαλης και Ζουράρις θα πρέπει να εξαιρεθούν από τις βαρύτατες ευθύνες που φέρουν, διότι μπορεί μεν να καταψήφισαν το Προσύμφωνο των Πρεσπών, αλλά με την κρίσιμη στήριξη που προσέφεραν στην κυβέρνηση κατά την ψήφο εμπιστοσύνης, είναι σαν να το υπερψήφισαν, αφού ήταν ήδη γνωστό ότι η κυβέρνηση είχε εξασφαλίσει τους απαραίτητους πολιτικούς γυρολόγους που χρειαζόταν να αναβαπτιστούν μαζί της στις Πρέσπες. Το δε γεγονός ότι ο κ. Καμμένος διατηρεί ακόμη τον κ. Παπαχριστόπουλο στην κοινοβουλευτική ομάδα αποδεικνύει ότι τα δάκρυα του άλλοτε συγκυβερνήτη του κ. Τσίπρα είναι κι αυτά κροκοδείλια και προφανώς εμπαίζει τον λαό.

    Μαζική αντίδραση για την ανατροπή της συμφωνίας των Πρεσπών

    Η κύρωση του κατάπτυστου κειμένου των Πρεσπών από την παρούσα Βουλή δεν σηματοδοτεί το τέλος του αγώνα – ούτε για την Μακεδονία, ούτε για την επικράτηση της δημοκρατίας στην Ελλάδα. Ήδη, κάποιες φωνές από την πολιτική σκηνή καλούν τον λαό να θέσει τους πάντες ενώπιον των ευθυνών τους και να αφήσει την Νέμεσιν να φέρει την πολυπόθητη Κάθαρσιν.

    Στις δημοτικές εκλογές που έρχονται, υπάρχουν άνθρωποι σαν τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Νασιούλα που δηλώνουν ευθαρσώς ότι δεν θα εφαρμόσουν την κατάπτυστη αυτή συμφωνία από την θέση τους και θα αγωνιστούν για την ανατροπή της, από την τοπική βάση, η οποία άλλωστε αποτελεί το παραδοσιακό και φυσικό οργανωτικό σχήμα του Ελληνισμού. Ήδη, άλλωστε, οι εν ενεργεία δήμαρχοι και περιφερειάρχες όφειλαν να είχαν αναλάβει δράση και να έθεταν την κυβέρνηση προ των βαρυτάτων ευθυνών της. Η στάση τους στο θέμα αυτό πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο στην επανεκλογή ή απόρριψή τους τον Μάιο.

    Σε εθνικό επίπεδο, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Λεβέντης ήδη μίλησε με σαφήνεια στην Βουλή, δηλώνοντας ότι για να στηρίξει η Ε.Κ. κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις φετινές εκλογές, θα πρέπει εκείνη να δεσμευθεί να κάνει δημοψήφισμα για την συμφωνία των Πρεσπών και στην συνέχεια να την καταγγείλει στον ΟΗΕ ως προϊόν εκβιασμού.

    Αναμένεται πλέον από τους υπόλοιπους υφιστάμενους προέδρους των κομμάτων να ξεκαθαρίσουν την θέση τους. Η νομοτελειακή πτώση της αντιδημοκρατικής κυβέρνησης μειοψηφίας Τσίπρα δεν θα πρέπει να σηματοδοτήσει την εύκολη λύση για την συνέχιση αυτής της άθλιας πολιτικής από το όποιο διάδοχο σχήμα. Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα πρέπει να επαναπαύεται εάν δεν είναι έτοιμος κα αποφασιμσμένος να αναλάβει τολμηρές πρωτοβουλίες που θα συμβαδίζουν με την ξεκάθαρη τοποθέτηση του λαού.

    Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα, όπως έλεγε ο Ίων Δραγούμης, να μας σώσει η Μακεδονία, αν τρέξουμε, έστω και τώρα, να την σώσουμε.

    https://aristeia.online/archives/17135

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.