Ο πρόεδρος των πακιστανών απειλεί με “Τζιχάντ” (βίντεο)

Δεν φτάνει που ήρθαν απρόσκλητοι, απειλούν κιόλας πως δεν θα διστάσουν να εμπλακούν σε ιερό πόλεμο αν τους ζορίσουν περισσότερο.

Αυτά με λίγα λόγια ακούγεται να λέει ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους παράνομους μετανάστες στη χώρα μας.

Δεν ξεχνά βέβαια, να ευχαριστήσει το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ για την ευγενική τους στήριξη και… χορηγία.

Κατά τα άλλα ενοχλούν κάτι αριστερίζοντες αριστερούς τα τούρκικα σήριαλ γιατί λέει μας αποβλακώνουν, χαλαρώνουν τις εθνικές μας αντιστάσεις και λοιπές αηδίες και αρλούμπες.  Το γεγονός ότι μας απειλούν μέσα στην ίδια μας τη χώρα τι είδους αποβλάκωση είναι;  Το γεγονός ότι ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης μίλησε για ανακατάληψη του κέντρου της Αθήνας και δεν θορυβήθηκε κανείς, τι είδους αποβλάκωση είναι;

Τελειώνοντας, μία “αφελής” ερώτηση:  Όλοι αυτοί οι ενδεείς και κατατρεγμένοι Πακιστανοί, Αφγανοί κι άλλες αναξιοπαθούσες φυλές της γης που βρίσκουν χρήματα για να ΄ρθουν από τις μακρινές τους χώρες στη δική μας “πλούσια” Ελλάδα;

Γιατί όλοι αυτοί οι μεταφορείς λαθρομεταναστών σίγουρα δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους. Πληρώνονται και μάλιστα αδρά.

Δεν θέλω να σκεφτώ ότι κάποια “κέντρα” χρηματοδοτούν το ταξιδάκι αυτό για τους δικούς τους σκοτεινούς σκοπούς…

Άμοιρε Κολοκοτρώνη σίγουρα δεν τη φανταζόσουν έτσι την ελεύθερη Ελλάδα.

πηγή: http://www.vimaonline.gr/default.asp?pid=20&ct=1&artid=7367

Σχόλιο justiceforgreece: Δεν ήρθαν απρόσκλητοι ! Τους κάλεσε ο κ Παπανδρέου με την απίστευτη νομοθεσία του  για το μεταναστευτικό. Δείτε σχετικά : Μεταναστευτικό: Άλλο πράγμα η ιθαγένεια, άλλο η υπηκοότητα και άλλο η άδεια παραμονής ! ,  ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ … ,  Μεταναστευτικό,  Greek financial crisis: The full story

6 comments on “Ο πρόεδρος των πακιστανών απειλεί με “Τζιχάντ” (βίντεο)

  1. Είδα το βίντεο (και πολλά άλλα). Η “είδηση “περί “απειλής ιερού πολέμου” (προφανώς κατά Ελλήνων) είναι λανθασμένη. Ο πρόεδρος των Πακιστών μίλησε για πόλεμο, ΟΧΙ για “ιερό πόλεμο”. Επιπλέον, δεδομένου ότι ταυτόχρονα ευχαρίστησε την ελληνική αριστερά, η οποία είναι έλληνες κι αυτοί, ούτε καν διανοήθηκε να υπονοήσει απειλή κατά ελλήνων ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ. Είπε απλά “θα πολεμήσουμε αν χρειαστεί”, ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ αναφερόμενος στα νεο-ναζιστικά υποκείμενα που εξαπέλυσαν πογκρόμ με δολοφονίες πακιστανών κ.ά. ξένων (και προκάλεσαν και τη διαδήλωση διαμαρτυρίας). Ε, αν θέλουν οι ναζί πόλεμο θα τον έχουν. Αυτό λέμε κι εμείς. ΔΕΝ τον θέλουμε όμως. Ετερον εκάτερον…

  2. Υ.Γ. Ενα σχόλιό μου στο άλλο σας ποστ… το κατάπιε η γή διότι εκλήφθη ως σπαμ.
    {διότι περιείχε σύνδεσμο προφανώς)

  3. Είδα ότι είστε πολιτισμένος και σοβαρός άνθρωπος, με ανθρωπιστικές ευαισθησίες, στην απάντησή σας στο άλλο ποστ.
    Κοιτάξτε κάτι (που είναι σχετικό με το παρόν ποστ).

    Πολλές φορές το πάθος είναι κακός σύμβουλος. Ασφαλώς και η ιδέα μιας απειλής για… τζιχάντ κατά ελλήνων είναι κάτι φρικιαστικό, αλλά το πάθος (ή και ο φόβος) ενάντια σε κάτι τέτοιο μπορεί εύκολα να ξεφύγει λιγάκι και να προκαλέσει… αυτό ακριβώς που αρχικά απεύχετο. Αν θέλουμε δηλαδή να προβάλλουμε πάνω στα λεχθέντα του Πακιστανού κάτι… λίγο παραπάνω από ό,τι υπήρξε, ένα επίθετο παραπάνω (“ιερός”) μπροστά από το πόλεμο, αυτό καθίσταται ΤΡΑΓΙΚΑ εύκολο.
    “Τραγικά”, διότι (απλούστατα)… εκατοντάδες νεο-ναζιστικά μπλογκ και μερικά έντυπα καραδοκούν να “αρπάξουν” την είδηση και να την εξαπλώσουν για δικούς τους σκοπούς, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ (εκείνοι πλέον) τον (δήθεν) “ιερό πόλεμο του ισλαμ” (εδώ μάλλον θάπρεπε να πούμε… “ιερό πόλεμο του θείου Αδόλφου” -χεχε).

    Ετσι λειτουργούν σήμερα και πολλές προβοκάτσιες. Θυμίζουν… φαινόμενα δασών που καίγονται από αποτσίγαρο. Μερικές γίνονται εσκεμμένα βέβαια, αλλά και το αποτσίγαρο, το… αχρείαστο παραπανίσιο τσιγάρο ή… επίθετο, πέφτει πάνω στο ξερό γρασίδι και η πυρκαγιά αρχίζει.

    Εξαιρετικά χρήσιμες βρήκα πολλές αναρτήσεις του μπλογκ σας σε θέματα κρίσης. Προφανέστατα είστε πιο πατριώτης από μένα (χεχε) ή και μπορεί σε κάποια πράματα, κάποτε να διαφωνήσομε, αλλά έχουμε επαρκέστατο κοινό υπόβαθρο για να επικοινωνήσουμε εποικοδομητικά νομίζω.

    Ανένταχτος είμαι, προσωπικά. Αλλά θα σας συμβούλευα να… μην ενδίδετε στον πειρασμό μιας τόσο μεγάλης απέχθειας απένατι στην (αμαρτωλή) γυνή αριστερά… διότι… αξίζει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο, αυτή τη στιγμή η αριστερά (με όλα της τα εκνευριστικά ελαττώματα) να είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ελπίδα της χώρας για να ΜΗ γίνει ο “Ιερός Πόλεμος” που λέει τούτο το άρθρο. Διότι για τους Πακιστανούς (όπως και για κάθε ξένο) οι έλληνες αριστεροί είναι κι αυτοί έλληνες, άρα ο πόλεμος κατώ ΟΛΩΝ των ελλήνων δεν έχει αιτία ύπαρξης. Ξέρουν κι αυτοί καλά ΠΟΙΟΙ τους δολοφονούν.

    Κάθησα μέχρι αργά και δεν το μετανοιώνω, άξιζε τον κόπο. ΜΙΑ δολοφονία ακόμη, αν καταφέρουμε να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ, σίγουρα αξίζει τον κόπο.

  4. Κύριε, το μπλογκ έχει καθαρά νομικό περιεχόμενο, δηλωμένη ταυτότητα και αποδεδειγμένη απέχθεια απέναντι στο τερατώδες έγκλημα κατά της Ελλάδας, το οποίο έγκλημα προσπαθεί κιόλας να εμποδίσει με κάθε τρόπο. Σας είχα πει να διαβάσετε το about αλλά δεν το κάνατε. Για να σας διευκολύνω σας το αντιγράφω εδώ :

    “About
    Σε αυτό το blog θα συγκεντρωθούν σταδιακά όλες οι νομικές κινήσεις που έγιναν κυρίως κατά της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας μετά το 2009 και πολύ αποδεικτικό υλικό ικανό να στηρίζει το δικαστικό αγώνα όλων των Ελλήνων. Τις αποδείξεις θα τις βρείτε ενσωματωμένες στις μηνύσεις και σχεδόν σε όλες στις αναρτήσεις. Για να διευκολυνθείτε, στο τέλος της κάθε ανάρτησης θα υπάρχουν και άλλα δημοσιεύματα που σχετίζονται με το θέμα. Χρησιμοποιήστε όμως και τα tags.

    Εννοείται ότι θα βρείτε εδώ  και τις  προσφυγές σε διεθνή δικαστήρια και οργανισμούς, αλλά και το ηλεκτρονικό αίτημα (petition) προς τον Εισαγγελέα του ICC  (εδώ). Ο σκοπός αυτής της κίνησης, είναι από την μια η ενημέρωση της κοινής γνώμης μέσω του ιστορικού της πρωτοβουλίας και από την άλλη,  μέσω των υπογραφών, η άσκηση πιέσεων τόσο προς τον Εισαγγελέα όσο και προς τους “σωτήρες” της Ελλάδας. Διαβάστε το ιστορικό (εδώ) και θα καταλάβετε τι εννοώ.

    Χριστίνα Σαλεμή ”

    Τι εννοώ με αυτά;;; Ότι όλα όσα διαβάσατε και όσα σχολιάσατε, δεν είναι προσωπική εκδήλωση συμπάθειας ή αντιπάθειας σε πρόσωπα ή πολιτικούς χώρους αλλά καταγγελίες, μηνύσεις, αγωγές και αποδεικτικό υλικό. Άμεσο ή έμμεσο.

    Τέλος, πρέπει να ξέρετε ότι δεν υπάρχει «Ιερός πόλεμος» στο Ισλάμ ( ο «ιερός» πόλεμος πραγματοποιείται για να επιβληθούν βίαια σε άλλους τα πιστεύω κάποιου, πράγμα που είναι ρητά απαγορευμένο ) και ότι σύμφωνα με την θέση του Ισλάμ για την εχθροπραξία και την βια, οι δηλώσεις του πρόεδρου των πακιστανών είναι εγκληματικές. Όσο για την λέξη «Τζιχάντ», σημαίνει κάτι σαν αγώνας και ασκείται με κάθε προσπάθεια, όχι μόνο με εχθροπραξία, μια που το Τζιχάντ μπορεί να είναι ενάντια στις επιθυμίες ή τις κακές τάσεις κάποιου. Αυτός ο αγώνας μπορεί να έχει και στρατιωτική μορφή αλλά η διαφορά μεταξύ αυτού και ενός φυσιολογικού πολέμου είναι ξεκάθαρη: το Τζιχάντ δεν μπορεί ποτέ να εκδηλωθεί για κοσμικό κέρδος, εκδίκηση κ.τ.λ. Και ναι, έχετε δίκιο. Ο πρόεδρος των πακιστανών δεν είπε Τζιχάντ!!

  5. Pingback: Ακόμα να παρέμβει εισαγγελέας για τα βίντεο του αίσχους, με απαγωγές μεταναστών από πακιστανική μαφία στην καρδιά της Αθήνας;;; (βίντεο) «

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.