Κύριε Καμμένε σας βοηθάω για τελευταία φορά !

Με αφορμή την υπόθεση Μεϊμαράκη προτείνατε τα εξής :

«Να αποφασίσει άμεσα η Βουλή την αναθεώρηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και να καταργηθεί αμέσως η βουλευτική ασυλία», ζητά ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, που μίλησε στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου στον Real fm. Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις της Real News, είπε ότι «πρέπει να διερευνηθεί άμεσα το θέμα και αν βρεθούν ένοχοι, να πάνε φυλακή και να δημευτούν και οι περιουσίες τους».

Εδώ το ηχητικό:

http://www.real.gr//audiofiles/175502.mp3

από netakias.wordpress.com

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ : 

1. Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών είναι αντισυνταγματικός ( πραξικοπηματικός ) και δεν πρέπει να ληφθεί υπόψιν από κανέναν ( δείτε ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ 2001 – La loi c’est moi* και όλα τα σχετικά)

2. Η βουλευτική ασυλία καλύπτει μόνο την ελευθερία του λόγου κατά την άσκηση βουλευτικών καθηκόντων, πλην της συκοφαντικής δυσφήμισης. Αυτή είναι η σωστή ερμηνεία του Συντάγματος και όπως και να έχει, υπάρχουν και σχετικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου – ΕΔΑΔ ( 2 μάλιστα εκδόθηκαν κατά της Ελλάδας και πληρώσαμε και αποζημιώσεις εξαιτίας της Βουλής – βλπ case of syngelidis v. greece http://www.rtdh.eu/pdf/20100211_syngelidis_c_grece.pdf) )

(δείτε σχετικά  Ολόκληρο το Σύνταγμα της Ελλάδας σε μια σελίδα, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ 2001 – La loi c’est moi*, Κατήργησαν την Ισονομία σημαίνει κατήργησαν την δημοκρατία, Η βουλευτική ασυλία και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και πάλι στην επικαιρότητα, Αν έχει την καλοσύνη ο κ. Καμμένος ας μου απαντήσει , Μετά την νέα καταγγελία Γεωργαντά για το έλλειμμα του 2009, το σύστημα έπιασε δουλειά !!(βίντεο) Πολίτευμα

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης για την αποκατάσταση του πολιτεύματος που αρχίζει με την σύλληψη των προδοτών. Δείτε εδώ την αφορμή Μηνύσεις (31+) Για πολλές από αυτές, η δικαιοσύνη ξεκίνησε  προκαταρκτική εξέταση εδώ και καιρό . Ήρθε η ώρα για την επόμενη φάση …

εικόνα από

lsm-new.blogspot.com και από samostour.dk

5 comments on “Κύριε Καμμένε σας βοηθάω για τελευταία φορά !

  1. Pingback: Κύριε Καμμένε σας βοηθάω για τελευταία φορά ! « Ένας Έλληνας

  2. Πολύ καλό το σχόλιο σου, αλλά νομίζω δε θα έπρεπε να απευθύνετε στο Καμμένο, αλλά στους Εισαγγελείς και δικαστές της χώρας που καλύπτουν τους Πολιτικούς τόσα χρόνια.

    Θεσμικά ως βουλευτής και Προεδρός του Κινήματος νομίζω (δεν είμαι νομικός) ότι ο Καμμένος έχει φέρει ;ήδη τα πάνω κάτω στο κατεστημένο παραμάγαζο που έχουν στήσει τα κόμματα τόσα χρόνια.

    Πρώτον με την ψήφο κατά συνείδηση των Βουλευτών του, αυτονόητο μεν αλλά απαγορευμένο στη κομματική δικτατορία τους και τώρα με το να δηλώνει όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται ότι πρέπει να τελειώνουμε με το περι ευθύνης Υπουργών κι Ασυλίας, με την κατάργηση των νόμων/αλλαγή συντάγματος που είναι κι ο θεσμικός του ρόλος σαν βουλευτού.

    Οσο για τις διώξεις και τα δικά σου σχόλια 1 & 2, αυτό δεν θα έπρεπε να το κάνει ένας εισαγγελέας; (ερώτηση σου κάνω γιατί δεν γνωρίζω.)

    Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

    ΥΓ Η αποψη μου για την δικαιοσύνη http://wp.me/p9GCU-1pC

    • 1. Δεν πρόσεξες τον τίτλο. ” Κύριε Καμμένε σας βοηθάω για τελευταία φορά ! ” λέω και το εννοώ. Αν κατάλαβε κατάλαβε ..

      2. Για την δικαιοσύνη τώρα. Αυτό είναι το τελευταίο μου σχόλιο για το θέμα :

      (θα το βρεις εδώ με όλα τα σχετικά λινκ – είναι πολλά – Σοκ! Το πραγματικό έλλειμμα του 2009 ήταν… 3,9% ένα από τα χαμηλότερα στην ΕΕ https://justiceforgreece.wordpress.com/2012/09/21/σοκ-το-πραγματικό-έλλειμμα-του-2009-ήταν-39/ )

      ” Σχόλιο JFG : Κύριοι εισαγγελείς, κύριοι δικαστές , ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ . Από την αρχή του 2010 έως τώρα, πληθώρα μηνύσεων για εσχάτη προδοσία και προδοσία της χώρας έχουν κατατεθεί, αλλά δεν τις έχετε εξετάσει και δεν έχετε κινήσει τις διαδικασίες όπως είχατε καθήκον. Παραβιάσατε έτσι επανειλημμένα το Σύνταγμα και θα βρεθείτε προ των ευθυνών. Για τελευταία φορά σας καλώ /ικετεύω ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ! ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ . Θα φροντίσει γι΄αυτό ο Λαός. Η ιστορία αυτό μας διδάσκει. Αφήστε τις δικαιολογίες περί της ασυλίας των πολιτικών και τα άλλα παρόμοια κόλπα και ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ! Αυτό είναι κύριοι το Σύνταγμα και το ξέρετε Ολόκληρο το Σύνταγμα της Ελλάδας σε μια σελίδα Πολλές από τις αντίθετες διατάξεις είναι πραξικοπηματικές ( λχ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ 2001 – La loi c’est moi*) και εσείς είστε συνένοχοι επειδή τις εφαρμόζετε. Για την τιμή των όπλων και για χάρη των παιδιών σας, κάντε επιτέλους το καθήκον σας. Και μην κάνετε άλλο ότι δεν βλέπετε την πλήρη ανατροπή του πολιτεύματος που συντελέστηκε τον Ιούνιο του 2012 με την de facto κατάργηση των βουλευτικών εκλογών. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την διαφορά, αλλά εσείς ΞΕΡΕΤΕ ότι Κοινοβουλευτική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χωρίς εκλογή βουλευτών ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ! Και μάλιστα εκλογή την ημέρα που αρχίζει η θητεία τους. Ούτε μια μέρα πριν ούτε μια μετά (Βουλευτικές Εκλογές 2012: Έγκυρες ή Άκυρες; ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ!, ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΕΓΚΥΡΕΣ Ή ΑΚΥΡΕΣ;)
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ . Εάν αυτό δεν γίνει αντιληπτό δεν υπάρχει ούτε μια ελπίδα σωτηρίας.

      Κύριοι εισαγγελείς, κύριοι δικαστές, αν θέλετε να σωθείτε αφήστε τις διαμαρτυρίες και κάντε την δουλειά σας. Σταματήστε να στείλετε τις δικογραφίες στην νομοθετική εξουσία ( Βουλή ) να τις εξετάσει και κάντε το εσείς, η αρμόδια εξουσία δηλαδή, Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ (βλπ 26, 120 Σ). Σε αυτό το μπλογκ θα βρείτε και με το παραπάνω μάλιστα, όλα όσα χρειάζεστε.

      Χριστίνα Σαλεμή

      [ Σαλεμή, Μυλωνά (νόμος περί ευθύνης υπουργών ), Σαλεμή κατά Παπανδρέου (έσχατη προδοσία κλπ), Καταγγελία Σαλεμή στον Εισαγγελέα του ΔΠΔ (ICC)]

      ΥΓ Κυροί εισαγγελείς, κύριοι δικαστές, παρακαλώ μην νομίζετε ότι στην Χάγη ” σπάσαμε τα μούτρα μας ” και ότι μπορείτε να επωφεληθείτε γιατί η πραγματικότητα είναι εντελώς, μα εντελώς διαφορετική. Δεν ξέρετε πια μόνο εσείς δικονομικά κόλπα. Αναγκαστήκαμε να τα μάθουμε και εμείς και έτσι η πρώτη νίκη ήρθε. Δουλέψαμε σκληρά, προβλέψαμε επιτυχώς την αντίδραση της Χάγης και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γι΄αυτήν. Η μπάλα τώρα είναι στο δικό μας γήπεδο. Περιμένετε να δείτε τι έχει να γίνει μόλις μαζέψουμε τις υπογραφές μας και λίγο υλικό ακόμα ( …. για τα μάτια του κόσμου όχι ότι θα χρειαζόταν κιόλας) .

      Δείτε σχετικά :

      Έκτακτη είδηση: Η Χάγη έπραξε το αναμενόμενο ! Χώρισε την υπόθεση και σχεδόν την απέρριψε …., Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά !, OPEN LETTER TO THE PROSECUTOR OF THE INTERNATIONAL CRIMINAL COURT (ICC)

      Το κείμενο έχει σταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στους ακόλουθους παραλήπτες: Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος eisag@otenet.gr, Ελληνική Αστυνομία press@hellenicpolice.gr, Γιάννης Αδαμόπουλος, πρόεδρος του Δικηγορικού Σύλλογου Αθηνών info@gadamopoulos.gr, Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης dsthe@otenet.gr, Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων – Πρωτοδικείο Αθηνών endikeis@otenet.gr, info@ende.gr, Ίδρυμα Μαραγκοπούλου ; “

  3. Pingback: Κύριε Σώρρα, γιατί δεν αγοράζετε το ΔΝΤ; Να είναι ελληνικό και να δανείζουμε σε όποιον θέλουμε! « Τόνοι καὶ Πνεύματα ….

  4. Pingback: SOS ! Συνελήφθη ο ανεξάρτητος βουλευτής Μιχάλης Κασσής « ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.