Σκουριές Χαλκιδικής Η φωνή των ελεύθερων πολιτών! Δώστε μας πίσω την χώρα μας

Μαζευτήκαμε την Κυριακή 24/2/2013 στην Μεγάλη Παναγία, πολίτες από κάθε γωνιά της Χαλκιδικής, χωρίς κομματικές και άλλες ταμπέλες, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, με συμπαραστάτες πολίτες από άλλα μέρη, να δηλώσουμε για μια ακόμη φορά πάλι προς πάσα κατεύθυνση ότι:
Το περιβαλλοντολογικό και οικονομικό έγκλημα που ξεκίνησαν στην Χαλκιδική πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες χωρίς να λογαριάσουν τις τοπικές κοινωνίες πρέπει κάποτε να σταματήσει.
Πρέπει να γίνουν γνωστές και στον τελευταίο πολίτη , ώστε να πάρει θέση, οι ανεπανόρθωτες βλάβες απο τις γιγαντιαίας έκτασης εξορύξεις που σκόπιμα προσπαθεί να κρύψει η εταιρεία, ενω υπάρχουν ντοκουμέντα που τα επιβεβαιώνουν ανεξάρτητοι πανεπιστημιακοί φορείς 
Οι θέσεις εργασίας που θα χαθούν είναι μακροπρόθεσμα πάρα πολύ περισσότερες απο αυτές που τάζει η εταιρεία ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ την συναίνεση κάποιων συμπολιτών μας.
Αυτά και πολλά άλλα θέματα που προσπαθούν να κρύψουν τα παπαγαλάκια της εταιρείας κρυβόμενοι και ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.
Ο δίκαιος και ειρηνικός αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι να λάμψει η αλήθεια.
(φωτό μέσα από το πούλμαν, από τη διαδρομή) Αυτή είναι η ελάχιστη μειοψηφία που μάχεται ενάντια στον ευεργέτη μπόμπολα

Η φωνή των ελεύθερων πολιτών! – Το πλήρες βίντεο της διαδήλωσης

25 February, 2013 by antigoldgreece

Δείτε κι ακούστε:

  • Στο 1:15 την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αυτοκινητοπομπή από την Ιερισσό στη Μ. Παναγία
  • Στο 12:10 τον κεντρικό ομιλητή, π.Χριστόδουλο Αγγελόγλου. Η ομιλία του σε κείμενο εδώ
  • Στο 22:03 τον Λάζαρο Τόσκα: “Είμαστε όλοι φυσικοί αυτουργοί μιας μεγαλειώδους συγκέντρωσης”
  • Στο 27:27 το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη “Πως γίνεται να αντέχουν κάποιοι αυτοδιοικητικοί να κάθονται ενώ δεν είναι αποδεκτοί, ενώ δεν υπηρετούν τα συμφέροντα του λαού τους;”
  • Στο 34:00 τον Τόλη Παπαγεωργίου: “Οι Σκουριές σήμερα είναι το Μεσολόγγι, είναι η ελπίδα του τόπου μας”.
  • Στο 40:43 το Σαράντη Δημητριάδη: “Ο κόσμος εδώ δεν παλεύει για ιδέες. Παλεύει για πολύ βασικά πράγματα, το δικαίωμα στο νερό, στον καθαρό αέρα, το καθαρό έδαφος”

Στη συνέχεια μίλησαν βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων και άλλων φορέων, καθώς και κάτοικοι της Χαλκιδικής που τις τελευταίες μέρες έζησαν την κρατική τρομοκρατία. Το βίντεο και το κείμενο που ακολουθεί είναι από το ιστολόγιο ΧΡΥΣΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

Μαζευτήκαμε την Κυριακή 24/2/2013 στην Μεγάλη Παναγία, πολίτες από κάθε γωνιά της Χαλκιδικής, χωρίς κομματικές και άλλες ταμπέλες, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, με συμπαραστάτες πολίτες από άλλα μέρη, να δηλώσουμε για μια ακόμη φορά πάλι προς πάσα κατεύθυνση ότι:

Το περιβαλλοντολογικό και οικονομικό έγκλημα που ξεκίνησαν στην Χαλκιδική πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες χωρίς να λογαριάσουν τις τοπικές κοινωνίες πρέπει κάποτε να σταματήσει.
Πρέπει να γίνουν γνωστές και στον τελευταίο πολίτη , ώστε να πάρει θέση, οι  ανεπανόρθωτες βλάβες  από τις γιγαντιαίας έκτασης εξορύξεις  που σκόπιμα προσπαθεί να κρύψει η εταιρεία, ενώ υπάρχουν ντοκουμέντα που τα επιβεβαιώνουν ανεξάρτητοι πανεπιστημιακοί φορείς
Οι θέσεις εργασίας που θα χαθούν είναι μακροπρόθεσμα πάρα πολύ περισσότερες απο αυτές που τάζει η εταιρεία ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ την συναίνεση κάποιων συμπολιτών μας.
Αυτά και πολλά άλλα θέματα που προσπαθούν να κρύψουν τα παπαγαλάκια της εταιρείας κρυβόμενοι και ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.
Ο δίκαιος και ειρηνικός αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι να λάμψει η αλήθεια.

Σχετικά : 

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ [βίντεο]

Η ΑΟΡΑΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, Θεσ/νίκη 24/11

Η ΒΑ Χαλκιδική είναι “Μεταλλευτική Περιοχή” και απαγορεύεται σε αυτήν η ανάπτυξη κάθε δραστηριότητας

Η κυβέρνηση Παπανδρέου προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για να μην εισπράξει το κράτος 15 εκατ. ευρώ από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ!

Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών Σπίθα: ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ! (ΨΗΦΙΣΜΑ)

Υποβλήθηκαν προσφυγές στο ΣτΕ κατά των φαστ τρακ Β-ΑΠΕ στην Κρήτη [βίντεο]

updated on February 26, 2013, 3:58 pm

Και οι πολίτες της Χαλκιδικής ενεργοποίησαν το Αρθ 120 Σ

Σας υπενθυμίζω ότι το σχετικό άρθρο ενεργοποιήθηκε ουσιαστικά και από την Ελληνική Δικαιοσύνη η οποία δεν εξέτασε τις μηνύσεις των πολιτών για έσχατη προδοσία αλλά τις έστειλε στους καταγγελλόμενους ως προδότες να τις εξετάσουν αυτοί Δείτε όλες τις καταγγελίες εδώ   ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗς ΧΑΛΚΙΔΙΚΗς KAI ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 120 , Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΟΒΑΡΕΥΕΙ.

https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/στο-πλευρο-των-κατοικων-της-χαλκιδικης-kai-με-την-γραπτη-ενεργοποιηση-του-120-η-/517799014930118

ΒΗΜΑ 1)

ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗς ΧΑΛΚΙΔΙΚΗς . ΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕς ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤEΥΘEIΝΟΥΝ κομματικά ΤΙς ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙς .Προσέξτε ποιοί σας καλούν να εξεγερθείτε. Διοτι υπάρχει δόλος .Δείτε εδω το δόλο. .ΕΚΤΕΛΩΝΤΑς ΤΙς ΕΝΤΟΛΕς ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΔΕΙΛΆ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ,ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΜΠΟΥΛΑ ΤΗς ΕΞΕΓΕΡΣΗς, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΔΗΘΕΝ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙς ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ (ΌΠΩς ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗ ΛΥΒΗ ΤΗ ΣΥΡΙΑ , ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1944 , Κ Λ Π ..Δειτε το αίσχος και την δικογραφια εσχατης προδοσιας (της οποιας προδοσιας , δευτερογεννη συνεπεια ειναι και η πωληση των ορυχείων της Χαλκιδικης) . Και που την οποιαν δικογραφια υποκριπτουν οι πολιτικοι και ολοι οι φορείς που προσπειουντε τους μαχιτες και οτι δήθεν πολεμουν για τα ορυχεια και στο πλευρο των κατοικων της Χαλκιδικης . Υποκρυπτουν ΕΤΟΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ …24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.

ΒΗΜΑ 2)

ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ , ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς . (σχετιζοντας σε δικογραφο και την ανω δικογραφια (ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗς ΒΟΥΛΗς) την οποια ολοι οι πολιτικοι για πανω απο ενα χρονο υποκρύπτουν .

ΔΕΙΤΕ..

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗς ΧΑΛΚΙΔΙΚΗς KAI ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 120  ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ  ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΑ  ΣΥΣΩΜΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΠΟΛΙΤΕς    . Ο νόμος   ειναι μαζιμας πλεον  και ετσι   .ΠΟΛΕΜΑΜΕ ME ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΛΑ  ΚΑΘΩΣ  ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗς ΕΘΝΙΚΗς ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥς ΝΟΜΟΘΕΣΙΑς ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟς ΜΑς ΠΛΕΟΝκοινοποιηστε το συνεχως ετουτο μεχρι να αποχωρισουν τα κόμματα  απο την περιοχη . .

ΚΑΘΩΣ  ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΙς ΣΚΟΥΡΙΕς ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ,, ΕΙΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΤΕ ΜΕΝΩΝΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΑΤ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗς ΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ  ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ,  ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 .ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥς ΕΠΙΤΕΙΘΟΝΤΩ ΝΑ ΗΤΑΝ (ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩς ) ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ .. ΑΛΛΑ , ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥς ΚΑΤΟΙΚΟΥς ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ 120 . < τους εκφοβiζουν και τους λενε οτι θα μπλεξουν με το νομο> …ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΤΟΥΤΟ στους Κατοικους που αντιστεκοντε και που ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥς ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟς ΤΙΜΗΝΤΩΝ …. ΟΜΩς, ΑΛΗΘΕΙΑ , οτι δια της σιωπης των και χωρις οι ιδιοι να το γνωρίζουν , οτι εχουν ηδη ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΟς ΣΥΝΕΠΩς ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗςΤΩΝ , ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΤΩΝ . ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑ ΤΙς ΠΑΡΑΛΗΨΕΩς ΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥς ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ως ΕΧΘΡΟς ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕς ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .. ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗς ΤΩΝ , ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗς ΙΕΡΗς ΔΗΛΩΣΕΩΣ . Η ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΟΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ . ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙς ΕΝ ΔΥΝ , ΚΑΙ ΕΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥς ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ως ΕΧΘΡΟς ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕς ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . ΠΕς ΤΟΥς ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑς ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς.. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ .ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟς και διαχωριζουμε τις θεσεις μας απο τους προδοτες που σιωπουν και που ειτε ενεργά ειτε παθητικά υποθαλπτουν και υποκρυπτουν την προδοσια .Ετούτη την ιερή καταγγελία δήλωση που βλέπετε στον τοίχο μου , ή κάποια άλλη ανάλογη ,την καταθέτουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά >{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}…_________……………………

 

5 comments on “Σκουριές Χαλκιδικής Η φωνή των ελεύθερων πολιτών! Δώστε μας πίσω την χώρα μας

  1. Δειτε το αίσχος και την δικογραφια την οποιαν υποκρυπτουν.
    24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης…

    ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    Download ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ

    http://www.sendspace.com/file/qwtmbz

    • Κατά λάθος δεν βάλαμε το σωστό λινκ και λόγω τεχνικών προβλημάτων μόλις τώρα μπορέσαμε να κάνουμε την διόρθωση

      Εδώ είναι όλες οι καταγγελίες :

      ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

      ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

      Πρέπει να υπάρχει και η σχετική ανακοίνωση για την μήνυση σας αλλά την ίδια την μήνυση δεν την είχαμε στην συλλογή μας 🙂

      Ευχαριστούμε για το λινκ αλλά αν μπορείτε σας παρακαλούμε να μας την στείλετε
      και σε word (με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)

      Ευχαριστούμε !

  2. Pingback: Και οι πολίτες της Χαλκιδικής ενεργοποίησαν το Αρθ 120.!!! ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

  3. Η ιστορία από την αρχή ….. Δείτε πότε και γιατί χαρίστηκαν τα μεταλλεία

    …….

    Μετά τις εκλογές τις 9 Απριλίου 2000 διατήρησε το Υπουργείο Εξωτερικών και όταν άνοιξε το θέμα της μη αναγραφής του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες, άρχισε τακτικές συνομιλίες με τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και ήταν ο μόνος υπουργός που δεν είχε βρεθεί «στα όπλα» με την ηγεσία της Εκκλησίας. Γενικότερα όμως, όπως έλεγαν τότε οι αντίπαλοί του, oυδείς ξέρει ποιες είναι οι απόψεις του για τα θέματα της επικαιρότητας. Ποια είναι η θέση του για το ασφαλιστικό, για τη φορολογική μεταρρύθμιση, για τις σχέσεις ΠΑΣΟΚ-αριστεράς; Ακόμη κι όταν είναι υποχρεωμένος ν’ απαντήσει σ’ αυτά τα ερωτήματα, επιλέγει «στρογγυλές» θέσεις που δε στενοχωρούν κανέναν έλεγαν. Κάπου στη μέση της δεύτερης αυτής θητείας του κ. Σημίτη ως πρωθυπουργού και λίγους μόνο μήνες από την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβρη του 2001, ο υπουργός εξωτερικών άρχισε να δηλώνει ενδιαφέρον για την αρχηγία του κόμματος και κατ΄ επέκταση και για την πρωθυπουργία. Μέχρι τα μέσα του 2003 το θέμα επανερχόταν στη δημοσιότητα ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά μετά τα σενάρια διαδοχολογίας έγιναν πιο έντονα παρότι ο κ. Σημίτης είχε δηλώσει ότι δε θέλει να παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος και δεν είχε κανέναν λόγο να το κάνει άλλωστε, αφού απολάμβανε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας της κοινωνίας και όλες οι δημοσκοπήσεις τον εμφάνιζαν ως καταλληλότερο πρωθυπουργό. Έχοντας υπόψιν ότι στις ίδιες δημοσκοπήσεις η ΝΔ φερόταν ως πρώτο κόμμα, πάει να πει ότι τα όποια προβλήματα του ΠΑΣΟΚ δε χρεωνόταν στο πρόσωπο του αρχηγού του. Το Δεκέμβριο, πριν το τέλος της δίκης της 17 Νοέμβρη και την κατάθεση του προϋπολογισμού, ο υπουργός εξωτερικών δηλώνει έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του ( !!!) και αρχίζει να κάνει αντιπολίτευση, περιοδείες και αρχηγικές εμφανίσεις, προκαλώντας πρόβλημα στο εσωτερικό του κόμματος και στην κυβέρνηση. Ταυτόχρονα, στις δημοσκοπήσεις τέθηκε τότε και ένα πρωτοφανές ζήτημα: τι θα γινόταν στις εθνικές εκλογές εάν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα ήταν ο υπουργός εξωτερικών και όχι ο πρωθυπουργός ; Τα αποτελέσματα δεν άλλαξαν. Η ΝΔ συνέχιζε να έχει το προβάδισμα, ο Κ. Σημίτης συνέχιζε να είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός και όσον αφορά τον ” καινούργιο παίχτη “, τα αποτελέσματα έδειχναν σαφέστατη υπεροχή του κ. Σημίτη σε όλους τους πολιτικούς χώρους, ενώ στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ το προβάδισμα ήταν ακόμα πιο μεγάλο. Ενδεικτικά : “Η Ν.Δ. προηγείται του ΠΑΣΟΚ κατά 7,3% στη μία (της «Κάπα Research» για το «Βήμα») και κατά 7,8% στην άλλη (της RASS για την «Καθημερινή»). Ο Κ. Σημίτης προηγείται του Κ. Καραμανλή και στις δύο στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία. Κατά 1,2% στην πρώτη και κατά 1,8% στη δεύτερη.” “Όταν τίθεται στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ το ερώτημα «με ποιον αρχηγό έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ», το 59,6% απαντά με τον Κ. Σημίτη και το 34,4% με τον Γ. Παπανδρέου. ” Παρόλα αυτά, ούτε οι φημολογίες, ούτε οι πιέσεις προς τον πρωθυπουργό δε σταμάτησαν αλλά αντιθέτως έγιναν πιο έντονες και κάποιοι του ζήταγαν εκ νέου και επίμονα, να ξεκαθαρίσει αν θα μείνει ή θα φύγει από την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ πριν από τις εθνικές εκλογές, οι οποίες πλησιάζαν. Και αυτό είναι κάτι παραπάνω από περίεργο, αφού εκτός από τις δημοσκοπήσεις, υπήρχε καθημερινό μπαράζ δηλώσεων όλων των ηγετικών στελεχών ότι ο κ. Σημίτης θα ηγηθεί και πάλι του κόμματος στις εκλογές, μέχρι τότε ούτε ένας βουλευτής δεν είχε ζητήσει δημοσίως από τον πρωθυπουργό να αποχωρήσει και ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει πολλές φορές και με πολλούς τρόπους από την αρχή, ότι αυτός θα ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές και ότι δεν ενδιαφέρεται για καμία θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση (όπως κάποιοι ισχυρίζονταν), για χάρη της οποίας θα εγκατέλειπε την πρωθυπουργία. Αποφασισμένος «να μην υποκύψει στους εκβιασμούς των σεναριογράφων» φαίνεται ο Κώστας Σημίτης σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία και στις 22 Δεκεμβρίου, ημέρα συζήτησης του προϋπολογισμού στην Βουλή, όταν οι πιέσεις είχαν φτάσει στο αποκορύφωμά τους. Γεγονός είναι ότι το γαϊτανάκι συνεχίστηκε και τελικά ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να συναντηθεί με τον εγκαλούμενο-μηνυόμενο στις 6 Ιανουαρίου για να συζητήσει την ομαλή πολιτική διαδοχή. Την επόμενη μέρα με διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ, τη διενέργεια πρόωρων εθνικών εκλογών στις 7 Μαρτίου 2004 και τη μέχρι τότε παραμονή του στην πρωθυπουργία. Τέλος, είπε ότι οι αποφάσεις του αυτές προωθούν αυτό που συμφέρει την Ελλάδα και τους Έλληνες. “Ο Κώστας Σημίτης έκανε, κάνει μια πράξη που χαρακτηρίζεται από το ήθος, τη γενναιότητα και το αίσθημα ευθύνης”, είπε ο εγκαλούμενος μηνυόμενος έξω από το Μέγαρο Μάξιμου και η ΕΡΤ βασισμένη σε δημοσκόπηση της ”Κάπα Research” μας ανακοινώνει αμέσως τα καλά νέα : Η διαφαινόμενη ανάληψη της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ από το Γιώργο Παπανδρέου μειώνει πολύ την απόστασή του από τη ΝΔ στην ”παράσταση νίκης” (μόνο) και αρχίζει έτσι μια νέα φρενίτιδα. Σύσσωμος ο τύπος και οι δημοκοπικές εταιρίες ασχολούνται ανελλιπώς με τις κινήσεις και τις πιθανότητες του καινούργιου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ να κερδίσει τις εθνικές εκλογές. Όλα καλά και ευνοϊκά μέχρι τις κάλπες, όπου έχασε με 5 μονάδες διαφορά. Την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου συνεδρίασε η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, έκανε δεκτή την παραίτηση Σημίτη και με συνοπτικές διαδικασίες ρύθμισε τα της εκλογής του νέου προέδρου του κόμματος στις 8 Φεβρουαρίου βάση ψηφοφορίας και προκήρυξε έκτακτο συνέδριο για την 6η Φεβρουαρίου, για να αποφασίσει τις λεπτομέρειες για τον τρόπο της ψηφοφορίας και για τη συμμετοχή σ’ αυτήν των μελών αλλά και των φίλων του ΠΑΣΟΚ . Αμέσως μετά, ο υπουργός εξωτερικών με δήλωσή του στους δημοσιογράφους, επισημοποίησε την υποψηφιότητα του για τη θέση του πρόεδρου. Την ίδια ημέρα στη Βουλή η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ τροποποιεί και κυρώνει την αγορά των Μεταλλείων Κασσάνδρας από το Ελληνικό Δημόσιο και την πώλησή τους στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, του Ομίλου Μπόμπολα και του κ. Δημήτρη Κούτρα. Δυο μέρες αργότερα, στις 10 Ιανουαρίου, πριν ακόμη εκλεγεί στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός εξωτερικών ξεκινά την πορεία του προς τις εθνικές εκλογές, με προσκύνημα στη γενέτειρα του παππού του, το Καλέντζι. Από τότε και μέχρι στις εκλογές δε σταμάτησε τις περιοδείες και τις ομιλίες.

    Σαλεμή κατά Παπανδρέου (έσχατη προδοσία κλπ – 20/06/2011)

    Δειτε και το ΦΕΚ που επιβεβαιώνει τις σχέσεις οικογένειας Μπόμπολα και οικογένειας Τσοχατζόπουλου

    Tο ΦΕΚ που επιβεβαιώνει τις σχέσεις οικογένειας Μπόμπολα και οικογένειας Τσοχατζόπουλου

  4. Pingback: Και οι πολίτες της Χαλκιδικής ενεργοποίησαν το Αρθ 120 Σ |

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.