SOS! Παρακαλώ διαδώστε: Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Γράφει η Χριστίνα Σαλεμή

Η δικαιοσύνη φαίνεται ότι αποφάσισε επιτέλους να κάνει την δουλειά της και να εξετάσει την έσχατη προδοσία λόγω παραχώρησης Εθνικής Κυριαρχίας σε αλλοδαπές δυνάμεις μέσω της από 8/05/2010 δανειακής σύμβασης και του μνημονίου συνεννόησης που συντάχτηκε με τους δανειστές ως προϋπόθεση δανεισμού.  

Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από το γεγονός ότι σήμερα (28 Ιανουαρίου 2014) κλήθηκε να καταθέσει στην τακτική δικαιοσύνη ο Παντελής Γιαμαρέλλος ο οποίος είχε ζητήσει την σύλληψη των 173 βουλευτών που υπερψήφισαν τον Μάϊο του 2010 το Α΄ Μνημόνιο και του οποίου αίτηση συσχετίστηκε με μηνύσεις για έσχατη προδοσία που είχαν σταλεί στην βουλή ή είχαν μπει στο αρχείο και ανασύρθηκαν. ( δείτε σχετικά Καινούργια δικογραφία για έσχατη προδοσία ! Για να δούμε τι θα δούμε …)

Τα ίδια προκύπτουν και από τις χθεσινές δηλώσεις ενός από τους μηνυτές (Δημήτρης Αντωνίου) σύμφωνα με τον οποίο ο εισαγγελέας τον ενημέρωσε ότι η υπόθεση του έφυγε από την βουλή και βρίσκεται πια στα χέρια της δικαιοσύνης. (εδώ οι δηλώσεις του http://www.youtube.com/watch?v=2nrk9uHVrDA#t=257)

Με την ελπίδα ότι δεν πρόκειται για πυροτέχνημα και ότι η προκαταρκτική εξέταση δεν θα κρατήσει χρόνια όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, κάνω μια ανακεφαλαίωση της υπόθεσης και καλώ τους πολίτες που έχουν καταθέσει σχετικές μηνύσεις να επικοινωνήσουν με τις εισαγγελικές αρχές. 

Διευκρίνιση: Σε αυτή την ανάρτηση και στα σχετικά της θα βρουν οι μηνυτές πρόσθετο αποδεικτικό υλικό τόσο του εγκλήματος όσο και του δόλου. Σταδιακά, θα προστεθεί στα σχόλια της το υλικό που θα εντοπιστεί εκ των υστέρων. Γι΄αυτό, παρακολουθήστε τα.  

Τέλος, επειδή θεωρώ ότι το παρόν μπορεί να διευκολύνει το έργο της δικαιοσύνης, να συνεισφέρει στην εξαρχής απαγγελία όλων των κατηγοριών, στην επιτάχυνση της διαδικασίας και στην ορθή απονομή δικαίου, μετά την δημοσίευση του, το άρθρο θα αποσταλεί σε δικηγορικούς συλλόγους και εισαγγελικές ενώσεις.  

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ: 

 

Στις 27.05.2010 ο Δημήτρης Αντωνίου κατέθεσε ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ διά των μέτρων για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη – μέλη της ζώνης του Ευρώ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.  Όπως ανέφερα και στην από 2 Μαρτίου 2012 καταγγελία μου στην Χάγη, μετά από πολιτική θα έλεγα και όχι νομική κρίση, ο αρμόδιος εισαγγελέας αρχειοθέτησε την μήνυση επειδή έκρινε μεταξύ άλλων, ότι ναι μεν αληθεύουν όσα ο μηνυτής ανέφερε αλλά η κυβέρνηση δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς και έτσι δεν υφίσταται έγκλημα. Κατόπιν σχετικής ένστασης του μηνυτή ενώπιον του ΑΠ, ο εκεί εισαγγελέας θεώρησε ότι ο προηγούμενος εισαγγελέας δεν έπρεπε να εξετάσει την μήνυση αλλά να εφαρμόσει τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και να την διαβιβάσει αμελητί στην βουλή. Αυτό έκανε ο ίδιος στις 20-09-2011: έστειλε την μήνυση στην βουλή ώστε οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι οι συνάδελφοι και οι φίλοι τους να ασκήσουν την ποινική δίωξη, πράγμα το οποίο εννοείται ότι δεν έγινε ποτέ. ( Στην Χάγη έκανα αναφορά σε αυτή την μήνυση, στις δικές μου μηνύσεις και στις μηνύσεις όλων των υπόλοιπων πολιτών που έγιναν μέχρι στην αποστολή της, επειδή η πρόσβαση στη δικαιοσύνη και η ορθή απονομή δικαίου, αποτελούν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και επειδή η επανειλημμένη παραβίαση δικαιωμάτων του ανθρώπου αποτελούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Συνεπώς, όλες οι μηνύσεις που δεν εξετάστηκαν από την δικαιοσύνη και μάλιστα σε εύλογο χρονικό διάστημα, αποδεικνύουν την ύπαρξη του εγκλήματος και την βασιμότητα (ενός από τους λόγους) της προσφυγής. 

Στις 29.07.2010 Ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς και η Χριστίνα Σαλεμή  κατέθεσαν ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (Πολιτική Αγωγή) εδω ΚΑΤΑ όλων των Ελλήνων Βουλευτών της Ζ΄ Αναθεωρητικής Βουλής των Ελλήνων (περίοδος Απρίλιος 2000 – Μάρτιος 2004)  και παντός άλλου υπευθύνου διότι διά της θέσπισης της διαδικασίας απόδοσης ποινικών ευθυνών κατά Υπουργών όπως αυτή καθορίζεται από το αρθ. 86 του Συντάγματος και το νόμο 3126/19.03.2003, οι βουλευτές της Ζ΄ Αναθεωρητικής Βουλής των Ελλήνων έχουν διαπράξει το έγκλημα της έσχατης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 134.2 α, β, το άρθρο 134 Α ε, στ, ζ, η , ή/και το άρθρο 135 παρ.1-4 του Ποινικού Κώδικα. 

(Για όσους δεν το ξέρετε, με την αναθεώρηση του άρθρου 86 Σ και την ψήφιση του σχετικού εκτελεστικού νόμου, η βουλή θέσπισε ουσιαστικά την ατιμωρησία των μελών των κυβερνήσεων όλων των εποχών και των συνεργών τους και νομιμοποίησε έτσι το έγκλημα. Εξαιτίας του άρθρου 86 Σ και του νομού περί (αν)ευθύνης μέλλων της κυβέρνησης , σχεδόν όλες οι μηνύσεις για έσχατη προδοσία στάλθηκαν στη βουλή έτσι ώστε η ίδιοι οι καταγγελλόμενοι και η παρέα τους να αποφασίσουν περί της ένοχης ή της αθωότητας τους. TRAGIC! ) 

Στις 24.12.2010 κατατέθηκε ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ 300 ΑΠΟ ΤΟΝ Π.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ κατά: 

α) της ελληνικής κυβέρνησης η οποία υπέγραψε Διεθνή Σύμβαση, κατά παράβαση των άρθρων 28 παρ 2 και 36 παρ/φοι 2-3 του Συντάγματος, γνωστή ως ΜΝΗΜΟΝΙΟ, μη προσκομισθείσα και επικυρωθείσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και β) της πλειοψηφίας της Ελληνικής Βουλής που ψήφισε το καθ’ ολοκληρία αντισυνταγματικό νόμο 3845/6-5-2010 και τις συναφείς με αυτόν διατάξεις, κατά σφετερισμό της ιδιότητάς των ως οργάνων του Κράτους.

Η μήνυση εξετάστηκε από τη δικαιοσύνη και στις 26 Σεπτεμβρίου 2011 τέθηκε στο αρχείο από τον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών. Στις 7 Νοεμβριου 2011 ο πολίτης ζήτησε από τον εισαγγελέα του ΑΠ την ανάσυρση της μήνυσής του από το αρχείο την διαβίβαση της στην Βουλή κατ’ άρθρο 86 του Συντάγματος και την συσχέτιση της με την ήδη υποβληθείσα στη Βουλή δικογραφία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, επί παρόμοιας μηνύσεως του Αντωνίου  ( βλέπε πιο πάνω τη πρώτη μήνυση ) 

Ακολούθησαν: 

15/03/2011 ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ  ΤΩΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΛΥΓΕΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΓΙΑΤΡΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΚΑΨΗ ΑΣΠΑ, ΑΛΙΒΑΝΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΥ, ΤΖΑΝΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ, ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΤΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗΣ, ΣΠΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. ΖΥΓΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΞΥΛΑΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

18/03/2011 Αναφορά Λυγερού κατά της βουλής για μην άσκηση ποινικών διώξεων  ( Πολίτης κατήγγειλε και καταλόγισε ποινικές ευθύνες στη βουλή επειδή δεν επιτέλεσε το καθήκον της ως θεσμικό όργανο που έχει από το Σύνταγμα αρμοδιότητα να ελέγχει και να διώκει τα εγκλήματα των κυβερνώντων)

22/03/2011 Ολγα Γεριτσίδου Μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία ΚΑΤΑ Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ και παντός ετέρου υπευθύνου ηθικού και φυσικού αυτουργού όπως ήθελε προκύψει από την διαδικασία λόγω παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας, εξαναγκασμού της Βουλής να ψηφίζει κατά πλειοψηφία κατ’ εντολή της και άλλα. Η μήνυση μπήκε στο αρχείο. 

24/03/2011 Γιώργος Γρυμπογιάννης κατά κυβέρνησης Γ.Α.Π. και κάθε συνενόχου εντός και εκτός Κοινοβουλίου επί εσχάτη προδοσία και δόλια παραπλάνηση του λαού και της χώρας, για την υπογραφή/ψήφιση του μνημονίου. Πορεία: ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ….

02/06/2011 Εξώδικο στους βουλευτές του Νομού Ηρακλείου για το μνημόνιο χιλίων τριακοσίων ογδόντα πολιτών του Ηρακλείου που το υπογράφουν. Μέσα από το εξώδικο, το οποίο επέδωσε δικαστικός κλητήρας στους οκτώ βουλευτές του νομού Ηρακλείου, οι πολίτες επιφυλάσσονται να ζητήσουν την ποινική δίωξη των αιρετών για οποιαδήποτε ζημία διαπιστωθεί σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, τα δικαιώματα των οποίων (καθώς και του ελληνικού κράτους) οι βουλευτές έχουν ορκιστεί να προστατεύουν. (Το παρών εξώδικο όπως όλα τα υπόλοιπα καθώς και οι ανοιχτές επιστολές και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τους ιθύνοντες τεκμηριώνουν την ύπαρξη δόλου) 

09/06/2011 Ξεκίνησε η προκαταρκτική εξέταση της από  29 Ιουλίου 2010 μήνυση για την θέσπιση της ατιμωρησίας των κυβερνώντων, αλλά οι εισαγγελείς δεν σταμάτησαν να στέλνουν τις σχετικές δικογραφίες στη βουλή. Σαλεμή, Μυλωνάς (έσχατη προδοσία, νόμος περί ευθύνης υπουργών ) Η προκαταρκτική εξέταση συνεχίζεται … Διευκρινίζω ότι στις 11 Μαΐου 2011, αμέσως μετά την τροποποίηση του σχετικού νόμου περί «ποινικής ευθύνης υπουργών» κατατέθηκε συμπληρωματικά και μια ΑΝΑΦΟΡΑ επειδή η εισηγητική έκθεση στο σχετικό σχέδιο νόμου επιβεβαίωνε τους περισσότερους προβαλλόμενους στην μήνυση ισχυρισμούς και υποδείκνυε την πλήρη γνώση των συνταγματικών και άλλων παραβιάσεων. Τα κατονομαζόμενα στην αναφορά εγκλήματα ήταν: υπόθαλψη εγκληματία , παρασιώπηση εγκλημάτων, σύσταση συμμορίας και συμμετοχή σε αυτήν, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, νομιμοποίηση προϊόντος εγκλήματος, παρακώλυση της δικαιοσύνης και έσχατη προδοσία ή έσχατη προδοσία κατά συρροή, ανάλογα με το εάν τα αναφερόμενα πρόσωπα ήταν ή όχι συμμέτοχοι στο αρχικό έγκλημα της έσχατης προδοσίας που καταγγέλθηκε στις 29.07.2010 

14/06/2011 ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ( της Ανοιχτής Λαϊκής Συνέλευσης του Κινήματος των «Αγανακτισμένων» του Δήμου Αγρίνιου,που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου την 14η Ιουνίου του 2011 στις 21:00 μ.μ.και εκπροσωπείται νόμιμα από τα υπογράφοντα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής.)

14/06/2011 ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΕΙΡΑΙΑ !

15/06/2011 ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ  Υπό την επιφύλαξη παντός άλλου δικαιώματος τους οι πολίτες απέτισαν από τους βουλευτές τους να ζητήσουν  με ερώτηση ή επερώτηση να μοιραστούν τα κείμενα των δανειακών συμβάσεων του Μαΐου 2010 (πρώτου «Μνημονίου») προκειμένου, έστω και τώρα, να ενημερωθούν επ’ αυτών. 

23/08/2011 Ο Δημήτρης Αντωνίου ζήτησε την παραπομπή της δικογραφίας στην Τακτική Δικαιοσύνη και την έκδοση διαταγής από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για άσκηση ποινικής δίωξης

16/03/2012 Στεφανία Λυγερού – Αναφορά κατά Παπαδήμου, Σαμαρά, Βενιζέλου  Τους κατηγορεί ότι συνεχίζουν να τελούν τα ίδια με τον προκάτοχό τους εγκλήματα  και για κατάχρηση εξουσίας στο θέμα της παραχώρησης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας στους δυνάστες, διότι κανένας πολίτης δεν τους έδωσε καμία άδεια για να το κάνουν.

30/03/2012 Σακάς κατά της Ολομέλειας της ΙΒ Βουλής, ως Δικαστικού Εισαγγελικού (συλλογικού) Οργάνου, για το Βατοπέδι (Ομαδική μήνυση)  Με αφορμή την μην άσκηση ποινικής δίωξης στην υπόθεση του Βατοπεδίου, πολίτες και πρώην εισαγγελέας κατηγόρησαν τους Βουλευτές της Β Συνόδου της ΙΒ Βουλής ( πλην τριών) για κατάχρηση εξουσίας κατ΄ εξακολούθηση (άρθρα 98,  239 β ΠΚ) και για όποια άλλη πράξη αποδειχθεί κατά παντός υπευθύνου συμμετόχου, ηθικού αυτουργού ή άμεσου συνεργού ή απλού συνεργού.  

06/07/2012 Μήνυση Κρητικοπούλου – Σακκά και 282 πολιτών για εξαπάτηση εκλογέων και έσχατη προδοσία και ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ (28/10/2012) Με την κατάθεση του υπομνήματος  ο αριθμός των συνυπογραφόντων/συμμηνυτών αυξήθηκε κατά 94 άτομα (προσκομίσθηκαν η σχετικές υπογραφές κλπ). Συνεπώς τώρα υπάρχουν τουλάχιστον 376 συν-μηνυτες. Μέρος της μήνυσης αφορά την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. 

29/09/2012 Ο Δημήτρης Αντωνίου κατάθεσε Μήνυση κατά της Βουλής για κατάχρηση εξουσίας (ΠΚ 239) λόγω παράλειψης δίωξης στην από 27.05.2010 μήνυση του για έσχατη προδοσία. ( Οπος είδατε, αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά καταγγελία για το συγκεκριμένο αδίκημα, αλλά μέχρι τώρα η δικαιοσύνη δεν συγκινήθηκε)  

29/11/2012 Η Βουλή απέρριψε αίτημα για εξεταστική για το μνημόνιο Σχετικό: Παπανδρέου, ΔΝΤ, ΟΗΕ και άλλοι για τα μέτρα λιτότητας [βίντεο] και ΑΙΤΗΣΗ ΚΛΗΤΕΥΣΗΣ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ κου ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

13/01/2013 Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (ΦΕΚ 240/2012)

α) Κατήγγειλε ως έσχατη προδοσία την κύρωση της  από 12/12/2012 ΠΝΠ  “Έγκριση των Σχεδίων των Συμβάσεων Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) και της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), με τίτλο «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης», της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Σύμβαση Διευκόλυνσης Διαχείρισης Υποχρεώσεων ΣΙΤ» και της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Διευκόλυνση αποπληρωμής Τόκων Ομολόγων», παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφή των Συμβάσεων και άλλες επείγουσες διατάξεις”  

β) Ζήτησε να εφαρμοστεί η υπ΄αριθμ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.ΑΠ και να συλληφθούν με την αυτόφωρη διαδικασία ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ  στις 14.01.2013 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, με την κύρωση της ΠΝΠ. Την σχετική Πράξη νομοθετικού περιεχομένου και όλα όσα σχετίζονται με αυτήν θα την βρείτε εδώ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ 07.10.2009 – 11.10.2013 [Κατάλογος]

γ) Κάλεσε τους πολίτες να καταθέσουν και αυτοί σχετικές καταγγελίες και αιτήσεις. 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ και η δικηγόρος  Ντορα Κρητικοπουλου (Δείτε σχετικά ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ! Διαβάστε και κοινοποιήστε με κάθε τρόπο !! ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! Μην παραβλέπετε τα σχόλια). Πληθώρα πολιτών ανταποκριθήκαν σε αυτά τα καλέσματα ή προχωρήσαν σε δικές τους, διαφορετικές κινήσεις . Ενδεικτικά παραδείγματα: 14/01/2013 Η ΚΑΠΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠ’ΑΡ. 4/2012 ΓΝΩΜ.ΕΙΣ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥΣτεφανία Λυγερού προς Ανακριτική Αρχή, Αστυνομία και Βουλή,  Πάτρα: Πολίτες υπέβαλαν μήνυση και ζητούν να …συλληφθούν οι βουλευτές που θα ψηφίσουν .. , Κατέθεσαν μήνυση κατά όσων ψήφισαν τονομοσχέδιο  (Θεσσαλονίκη  50 πολίτες) , ΦΡΥΝΗ ΓΑΖΗ ΕΔΩ. Οι βουλευτές αγνόησαν για άλλη μια φορά την βούληση των πολιτών και την νομιμότητα και ως συνήθως η δικαιοσύνη αδράνησε. Γι΄αυτό  στις 26.01.2012, η κ   Κρητικοπούλου συνέταξε ένα κείμενο το οποίο ονόμασε ΑΙΤΗΜΑ / ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ με το οποίο υπογράφοντας το,  να ζητήσουν τόσο αυτή όσο και η πολίτες έγγραφη τοποθέτηση / απάντηση περί της μη εφαρμογής της  υπ’ αριθ. 4 / 2012 Εγκύκλιου του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Το κάλεσμα ήταν για την Τετάρτη 13-02-2013 και ώρα 10:30

14/01/2013 ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ Υπογράφουν: Οδυσσέας Τηλιγάδας του Ανδρέα και της Χρυσούλας, Μαρία Εξαρχουλάκου του Ιωάννη και της Φωτούλας, Αλίκη Κυριακάκη του Δημήτριου,  Δημήτριος Αυλής του Ευαγγέλου, Αθανάσιος, Λασπόπουλος του Δημητρίου, Στυλιανός Σφακιανάκης του Αντωνίου. 

14/01/2013 Ο Γιώργος Κασιμάτης για την ψηφοφορία της 14ης Ιανουαρίου 2013 Δημόσια καταγγελία

16/01/2013 Ένστολος και πολίτες ζητούν τη σύλληψη πολιτικών (μηνυτήριες αναφορές) 

18/10/2013 Ο Βασίλειος Τσάμης κλήθηκε στην Εισαγγελία Πύργου προκείμενου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με προγενέστερη Μήνυση κατά  πρωθυπουργών που έφεραν και εφάρμοσαν τα μνημόνια! [Υπολογίζω ότι η μήνυση κατατέθηκε ένα περίπου χρόνο πριν δηλαδή κάπου στα μέσα του 2012. Μπορεί βέβαια και νωρίτερα]

27/01/2014 ΕΝΟΡΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ-ΥΠΟΜΝΗΜΑ του Δημ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ στην από 27.05.2010 μήνυση του για έσχατη προδοσία Με την παρούσα καταγγέλλει ο πολίτης για έσχατη προδοσία και τους:   Λουκά Παπαδήμο, Αντώνιο Σαμαρά,  Ευάγγελο Βενιζέλο, Γιάννη Στουρνάρα , Γεώργιο Προβόπουλο (Δ/την της ΤτΕ), όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου των παραπάνω δύο κυβερνήσεων Λουκά Παπαδήμου και Αντώνιου Σαμαρά, καθώς κι όλους τους βουλευτές που υπερψήφισαν την 2η Δανειακή Σύμβαση (ν .4060/20-03-2012, ΦΕΚ Α` αρ. 240, 12-12-2012  και ν. 4111/2013 (ΦΕΚ Α` αρ. 18/25-01-2013),  το Νομικό  Συμβούλιο του Κράτους στο Υπουργείο Οικονομικών, τον Νομικό  Σύμβουλο του ΤΧΣ, για συνέργεια και ηθική αυτουργία σε Εσχάτη Προδοσία. 

Και φυσικά εκ νέου τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, που υπέγραψε όλους τους παραπάνω προδοτικούς νόμους, για συνέργεια και ηθική αυτουργία σε Εσχάτη Προδοσία.   

Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν και άλλες κινήσεις που δεν εντόπισα. Εάν και εσείς κάνατε κάτι και δεν βλέπετε το όνομα σας στην λίστα, στείλτε παρακαλώ αν θέλετε το δικόγραφο σας προς δημοσίευση.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΟΛΟΥ : 

Δ.Καζάκης: Πρόκειται για εσχάτη προδοσία στην πιο ξεκάθαρη εκδοχή της..

– Γεώργιος Κασιμάτης:  01.01.2011   ” Η εξουσία που ασκείται βάσει των Συμβάσεων με την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ είναι πραξικόπημα

– Μαρία Τζάνη 9.11. 2012  Είχαν προ-αποφασίσει να ξεπουλήσουν την χώρα

Επειδή κάποτε θα δικαστούν, ας ξέρουν από τώρα ότι ο δόλος έχει ήδη αποδειχτεί [βίντεο]

Για τα πρακτικά – Γ Κασιμάτης: Έγινε πραξικόπημα, Σαμαράς : τα ξέρω όλα

Πως η Ελλάδα πτώχευσε 2 φορές μέσα στο 2012…

746 δις κόστισαν τα τρία μνημόνια μέχρι τέλους του 2012!

[10 βίντεο για το αρχείο σας ] Αποδείξεις και στοιχεία για το πως έθαψαν έναν λαό

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ 136 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

– ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Επειδή αυτό το ιστολόγιο υπάρχει για να στηρίξει το δικαστικό αγώνα όλων των Ελλήνων και για να βοηθήσει την δικαιοσύνη στο έργο της, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει πληθώρα πληροφοριών που αφορούν αυτή την υπόθεση. Διαβάστε ΕΔΩ και ψάξτε και μόνοι σας.

Ευχαριστώ. 

update 

Η Μήνυση για Εσχάτη Προδοσία στην Τακτική Δικαιοσύνη
Συνέντευξη Αντωνίου στο Νάσο Ζαγγογιάννη

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιαν 2014

Η μήνυση για Εσχάτη Προδοσία από την βουλή στην τακτική δικαιοσύνη (Συντ. 97) by Λόγιος Ερμής on Scribd

11 comments on “SOS! Παρακαλώ διαδώστε: Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

 1. Pingback: SOS! Παρακαλώ διαδώστε: Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ | ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

 2. Θέλοντας να συμβάλλω κι εγώ με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στον αγώνα συμπολιτών μας, φορέων, κινήσεων,με σκοπό την απόδοση ευθυνών και δικαιοσύνης για τον λαό μας, σας παρακαλώ να λάβετε υπόψη σας την εργασία που έκανα πάνω στο σύγγραμμα του Κου Π.Ρουμελιώτη με τίτλο “Το άγνωστο παρασκήνιο της προσφυγής στο ΔΝΤ” με το οποίο ο κύριος Ρουμελιώτης προσφέρει μια πολύτιμη υπηρεσία στην Ελληνική δικαιοσύνη και τον Ελληνικό λαό: Στοιχειοθετεί πλήρως το κατηγορητήριο της πολιτικής και υπηρεσιακής ανεπάρκειας της ηγεσίας της χώρας που οδήγησε απο δόλο ή και αμέλεια στην εξαθλίωση εκατομμύρια συμπολίτες μας. Η εργασία μου πάνω στο σύγγραμμα του Κου Ρουμελιώτη βρίσκεται στο σύνδεσμο που ακολουθεί: http://kanetakis.wordpress.com/2012/12/08/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1/
  Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία και την προσοχή. Στην διάθεσή σας, Γιώργος Κανετάκης @kanetakisgiorgi

 3. Στις 11:52 π.μ. Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014, ο/η Γεώργιος Γρυμπογιάννης έγραψε:

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΖΟΜΕΝΟ e-mail.

  Η Δικογραφία είναι 13094 ΠΡ ΙΔ 13-2145. Εισαγγελέας η κα Ιωάννου. Τηλέφωνα για την προκαταρκτική εξέταση 2108709890 κα Πετρακάκη που σήμερα απουσιάζει , 2108709889 αυτό το τηλέφωνο απαντάει σήμερα.Η κα Εισαγγελέας πέρα από τις απόψεις του καταγγέλλοντος κου Παντελή Γιαμαρέλλου (τηλ. …, e-mail pantg@otenet.gr) και του κου Αντωνίου, ζήτησε τις απόψεις τριών Συνταγματολόγων των κκ Νικολόπουλου (Παντείου Πανεμιστημίου),Κασιμάτη, Κατρούγκαλου, για την αντιμετώπιση κυρίως του άρθρου 86 του Συντάγματος (γιατί πανευρωπαϊκά υπεριχύει η άποψη πως άρθρα συντάγματος δεν κρίνονται από Δικαιοσύνη ανεξάρτητα αν έρχονται σε σύγκρουση με άλλα-θεμελιώδη- συνταγματικά άρθρα.Από την πλευρά μου έκλεισα ραντεβού για συνάντηση στο γραφείο της κας Εισαγγελέως, είναι σημαντικό να γίνει προσπάθεια από κάθε πολίτη που μπορεί να συνεισφέρει ή και να συσχετίσει, να επικοινωνήσει με το Εισαγγελικό γραφείο.
  Γιώργος Γρυμπογιάννης 29 Ιανουαρίου 2014 (συσχετιζόμενος βάσει των συνημμένων)

  • ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ

   1
   ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (αριθμ.πρωτοκ.κατάθ. Δ/κο 4324/11.6.2013)
   ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (αριθμ.πρωτοκ.κατάθ. 439/11.6.2013)
   Θέμα :
   Εσχάτη προδοσία και δόλια παραπλάνηση σε βάρος του Ελληνικού λαού και της χώρας.
   Διεφθαρμένη και διαφθοροποιός δικονομική αντιμετώπιση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Συνεργασία του Συμβουλίου της Επικρατείας στο παραπάνω έγκλημα.

   Κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
   Έχετε διαβιβάσει μηνύσεις περί εσχάτης προδοσίας και δόλιας παραπλάνησης του Ελληνικού λαού που αφορούσαν το πρώτο Μνημόνιο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με βάση το νόμο περί ποινικής ευθύνης υπουργών.

   1. Οι μηνύσεις αυτές παρέμειναν κατά κυριολεξία «κλειστοί φάκελοι» στη Βουλή και ουσιαστικά και τυπικά. Αυτές οι μηνύσεις έχουν ουσιαστική σχέση με λοιπές δικογραφίες, όπως «των δηλώσεων Ρουμελιώτη», διαφόρων οικονομικών εγκλημάτων {λίστα Λαγκάρντ, υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ με καταγγελλόμενους εκβιασμούς προς τους εκεί εργαζομένους προκειμένου αυτοί να φοβηθούν είτε να εξαγοραστούν για να αποκρύψουν όσα γνωρίζουν για την υπόθεση, οι ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών (238 δις) που γίνονται δολίως με χρήματα του Ελληνικού λαού όπως ανακάλυψαν από αντίστοιχα ΦΕΚ δύο γνωστοί από το διαδύκτιο συμπολίτες μας (Γεώργιος Σαρρής και Παναγιώτης Θεοδωρίδης), και επεξηγούν πολλοί οικονομολόγοι όπως ενδεικτικά αναφέρω οι γνωστοί Σπύρος Λαβδιώτης, Δημήτρης Καζάκης, Πάνος Παναγιώτου, Γιάννης Τόλιος}. Ακόμα και ο υπέρ του ευρώ και της Ε.Ε. οικονομολόγος κος Γιάννης Βαρουφάκης την Παρασκευή 7-6-2013 στο πρωϊνό ΑΝΤ1 ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΔΗΜΟΣΙΑ την παρούσα κυβέρνηση ότι «συνεχίζει την οικονομική πολιτική Παπακωνσταντίνου του οποίου το μεγάλο έγκλημα δεν είναι η Λίστα Λαγκάρντ, αλλά η λήψη του τεράστιου μνημονιακού δανείου που είναι αδύνατο να αποπληρωθεί». Υπενθυμίζω ακόμα και τις σχετικές με το όλο ζήτημα εγκληματικές «παραλείψεις», όπως του ζητήματος της διεκδίκησης των Γερμανικών αποζημιώσεων, επανορθώσεων κλπ.
   Αυτή η διεφθαρμένη και διαφθοροποιός ως προς το ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ, ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ-ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, «επέτρεψε» να εφαρμοστεί και δεύτερο και τρίτο Μνημόνιο , το τελευταίο με την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ των κορυφαίων εκπροσώπων του νομικού κόσμου της χώρας πρώην προέδρων του ΔΣΑ κκ ΚΟΥΒΕΛΗ-ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ .

   Επιπροσθέτως, ο από το 2010 Πρόεδρος του ΣτΕ κος Π.ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ συμμετέχει στο Ευρω-παϊκό έγκλημα κατά της Ελλάδος ως (ο καταλληλότερος…) υπηρεσιακός μνημονιακός πρωθυπουργός (16/5/2012), χωρίς :
   α) να έχει λάβει υπ΄όψιν ότι ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου έχει διαβιβάσει στη Βουλή προς εξέταση Δικογραφίες περί εσχάτης προδοσίας και δόλιας παραπλάνησης σε βάρος του λαού και της χώρας με αφορμή το πρώτο μνημόνιο και οι οποίες δικογραφίες ουδέποτε εξετάστηκαν.
   β) να έχει διερευνήσει ως όφειλε το ζήτημα της ευθύνης της οικονομικής πρόσδεσης και των μετέπειτα συνεπειών της για τη χώρα με την ένταξή της στο σκληρό νόμισμα του ευρώ (βλέπετε συνέπειες από τη θεωρία μηδενικού αθροίσματος διεθνούς εμπορίου όπου το πλεόνασμα μιας χώρας ισούται με το έλλειμμα άλλων). Ως γνωστόν το αλλότριο νόμισμα του ευρώ υπακούει στο άρθρο 123 της συνθήκης της Λισαβώνας, που επιτρέπει τη λειτουργία των εμπορικών τραπεζών με κλασματικά αποθεματικά και τη δημιουργία άϋλου (βλ.παρακάτω) νομίσματος από τις εμπορικές τράπεζες. Δηλαδή, να εκδίδουν χρήμα εκ του μηδενός με ηλεκτρονικές λογιστικές εγγραφές με ταυτόχρονη δημιουργία χρέους (παρέχοντας δάνεια σε κράτη και ιδιώτες). Ως συνέπεια, υποχρεούμεθα να αποπληρώνουμε τις δανειακές υποχρεώσεις με τοκογλυφικά επιτόκια της τάξεως μέχρι και του 8,5% σε σχέση με τα επιτόκια των αντιστοίχων ομολόγων της Γερμανίας που ανήρχοντο σε 2%.
   γ) να έχει διερευνήσει ως όφειλε τη δυνατότητα και τα Εθνικά οφέλη μιας νομισματικής πολιτικής που αποβλέπει στο δημόσιο συμφέρον της χώρας και ασκείται από μία Κεντρική Τράπεζα που αντανακλά πράγματι Τράπεζα της Ελλάδος, διότι η σημερινή ΤτΕ ελέγχεται κατά συντριπτική πλειοψηφία από μετόχους που επί 85 ολόκληρα χρόνια παραμένουν άγνωστοι στον Ελληνικό λαό. Η σημερινή ΤτΕ είναι μία ανεξάρτητη αρχή υπεράνω και του Υπουργείου Οικονομικών και συνεπώς είναι αδύνατον να ελεγχθεί από την εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση.
   Επίσης ο Οργανισμός αυτός λογοδοτεί και ενεργεί σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές και οδηγίες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), ενός αλλότριου θεσμικού οργάνου με έδρα την Φραγκφούρτη της Γερμανίας.

   2. Κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
   Αυτή η Βουλή δεν νομιμοποιείται πλέον να εξετάσει τις μηνύσεις ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
   Και αυτό διότι
   α) είναι αντισυνταγματικός ο νόμος περί ποινικής ευθύνης υπουργών
   β) αυτή η Βουλή κατ’ επανάληψη ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΣΑΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ. Το τελευταίο αφορά και τους μεμονωμένους βουλευτές που συγκαλύπτουν – αποσιωπούν και τις δικογραφίες και το έγκλημα.
   Επίσης δεν νομιμοποιείται πλέον το ΣτΕ να εξετάσει καθ΄οιονδήποτε τρόπο τυχόν ζητήματα συνταγματικότητας ή μη μνημονίων ή ακόμη το ζήτημα της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΥΡΩ. Στην ουσία ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙΣΕΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ (πολλώ δε μάλλον δικονομικό) ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ παραμένει έκθετο το ΣτΕ (*).

   3. Κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
   Θεωρώ πως η τακτική Δικαιοσύνη αποτελεί το τελευταίο Θεσμικό προπύργιο που έχει ήδη κρίνει ως κατ’ αρχήν βάσιμες για εξέταση κάποιες εκ του συνόλου των υποβληθεισών μηνύσεων εσχάτης προδοσίας για τα μνημόνια. Ως εκ τούτου εκ των παραπάνω εκτεθειμένων πραγματικών περιστατικών είναι η μόνη δικαιϊκή αρχή που δικαιούται πλέον να ΑΝΑΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣτΕ. Κατ’ αυτό τον τρόπο δύναται να προχωρήσει σε ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
   Επιπλέον θεωρώ, λόγω της πλήρους απαξίωσης του ιδίου του ΣτΕ με βάση τα προαναφερόμενα πραγματικά περιστατικά, αλλά και με βάση την απουσία συνταγματικού δικαστηρίου, ότι πρέπει να μεριμνήσετε για την εξέταση της (καταφανούς) αντισυνταγματικότητας του νόμου περί ποινικής ευθύνης Υπουργών στα πλαίσια της σχετικής δικαιοδοσίας της τακτικής δικαιοσύνης. Επιπροσθέτως, πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν πως οι δικογραφίες δεν σπάνε σε κομμάτια και πως η συγκάλυψη στο ανώτατο κοινοβουλευτικό επίπεδο θα επιτρέψει και στους συνενόχους {στους οποίους συμπεριλαμβάνεται η τρόϊκα εξωτερικού που εργάζεται στη χώρα (**)} ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ τη χώρα και τους πολίτες της, κάτι που ήδη ο παγκόσμιος τύπος (πλην του Ελληνικού) διαρκώς επισημαίνει.-
   (*) Δέον να σημειωθεί ότι παραμένει ανεξέταστη ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας αίτηση ακυρώσεως με αριθμό καταθέσεως Δ΄ 6440 /10-10-2005, κατά του Ευρώ και υπέρ της επαναφοράς της Δραχμής, όπως με πληροφόρησε ο αιτών.
   (**) To ΔΝΤ μετά το mea culpa για τον πολλαπλασιαστή παραδέχεται τώρα κατά συρροή λάθη το ένα πάνω στο άλλο που κατέστρεψαν τη χώρα, την περιουσία και τη ζωή του Έλληνα πολίτη. Μάλιστα το ΔΝΤ ισχυρίζεται ότι ωθήθηκε σε αυτά τα λάθη από την ΕΕ, η οποία στην προσπάθεια της αποφυγής της κατάρρευσης της Ευρωζώνης απέφυγε τότε την αναδιάρθρωση για να κερδίσουν χρόνο οι Ευρωπαϊκές τράπεζες έτσι ώστε να ξεφορτωθούν το μεγαλύτερο τμήμα του Ελληνικού χρέους που είχαν στα χέρια τους υπό μορφή Ελληνικών ομολόγων (το ΔΝΤ παραδέχεται λάθη στο σχέδιο διάσωσης της Ελλάδος, Wall Street Journal, 5 Ιουνίου 2013). Τώρα ο πρωθυπουργός της χώρας και ο υπουργός Οικονομικών δηλώνουν ότι αποτελεί Εθνικό στόχο της Κυβέρνησης η επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος {ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ = έσοδα (κυρίως φόροι και τέλη) του κρατικού προϋπολογισμού μείον τις κρατικές δαπάνες, εξαιρουμένων των εξόδων εξυπηρέτησης του δημοσίου χρέους (τα έξοδα αυτά είναι οι τόκοι και χρεωλύσια)}. Αυτό απλά σημαίνει ότι το δημόσιο χρέος θα αποπληρώνεται από την τσέπη του Έλληνα πολίτη με επιπρόσθετες επιβαρύνσεις οι οποίες θα ισούνται με το πρωτογενές πλεόνασμα που θα προκύπτει. Ως συνέπεια θα επέλθει περαιτέρω οικονομική εξαθλίωση των πολιτών και η διάσπαση του κοινωνικού ιστού για χάρη της αποπληρωμής των τοκογλυφικών και απεχθών με τη δικονομική έννοια δανείων της χώρας.
   Ο πολίτες: Βιδάλης Σταύρος amesidimokratia-andros.blogspot .com Γεώργιος Γρυμπογιάννης …

  • 2
   Από
   Γεώργιος Γρυμπογιάννης

   e-mail HYPERLINK “mailto:george.griboyiannis@gmail.com” george.griboyiannis@gmail.com
   Προς Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών (αρ.πρωτ. 65576/5.11.13)
   Εισαγγελέα Αρείου Πάγου (αρ.πρωτ. ΔΚΟ 8113/5.11.13) 5-11-2013

   ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

   Θέμα: Επείγουσα ενημέρωση για τον συσχετισμό εκδίκασης της 20ης -12-2013 με δικογραφίες που παραμένουν κυριολεκτικά αδιάβαστες (και από τους τριακόσιους βουλευτές) στην Βουλή των Ελλήνων.

   Κυρίες, κύριοι Εισαγγελείς της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών.
   Εισαγωγή:
   Με την συνημμένη κλήση μάρτυρα ΙΓ10/3799 εκδικάζεται στις 20 Δεκεμβρίου 2013 στο έκτο τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών παραβίαση εργατικού δικαίου (ΙΓ 10 / 3799)
   η οποία με βάση το παρακάτω ενημερωτικό σημείωμα, υπάγεται ως συσχετιζόμενη στην δικογραφία ΙΑ 2012/19806 η οποία δικογραφία παραμένει ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ-ΑΝΕΞΕΤΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ οποιοδήποτε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΥΠΙΚΟ/(ΑΝΤΙ)ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 86 ΤΡΟΠΟ , στην υπό την κυριαρχία των Δανειστών δήθεν Ελληνική Βουλή. Παρακαλώ να αναλάβετε ακέραιο το δικαιϊκό σας έργο σύμφωνα και με την τελευταία παράγραφο του παρακάτω κειμένου.Υπό τις παρούσες συνθήκες πλήρους κατάργησης του εργατικού δικαίου, τυχόν μεμονωμένη εκδίκαση της υπόθεσης συνιστά δικαιϊκό ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ.

   Ενημερωτικό Σημείωμα
   Σας ενημερώνω πως η καταγγελία μου 24-3-2011 κατά κυβέρνησης Γ.Α.Π. και κάθε συνενόχου εντός και εκτός Κοινοβουλίου επί εσχάτη προδοσία και δόλια παραπλάνηση του λαού και της χώρας , για την υπογραφή/ψήφιση του μνημονίου, μετά την προκαταρκτική εξέταση (κατάθεσή μου 2-8-2011) διαβιβάστηκε από Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών κατ’ άρθρο 86 Συντάγματος και κατ΄άρθρο 1 παρ. 1 Ν 3126/2003 με αριθμό εξερχομένου 150017/30-12-2011 προς Εισαγγελέα Αρείου Πάγου.
   Στη συνέχεια ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου διαβίβασε την δικογραφία στη Βουλή με αριθμό πρωτοκόλλου εξερχομένου 78/24-1-2012. Στη Βουλή ανακοινώθηκε 14/2/2012 «απλά», ως δικογραφία κατ΄άρθρο 86 χωρίς να θελήσει να υποψιαστεί ή να πληροφορηθεί κανείς βουλευτής κάτι για το καταγγελλόμενο μέγεθος και ακολούθως καταχωνιάστηκε στο υπόγειο της Βουλής .

   Εν συνεχεία, o Εισαγγελέας Αρείου Πάγου διαβίβασε στη Βουλή με το διαβιβαστικό 2465/13 από 5 Ιουνίου 2013 τις τρεις παρακάτω καταγγελίες μου συσχετισμένες μεταξύ τους σε ενιαίο φάκελο δικογραφίας ΙΑ 2012/19806 (αυτό είναι σημαντικό από δικονομική άποψη):

   Η πρώτη είναι η από 16 Αυγούστου 2012 “αίτησή κλητεύσεώς μου ως μάρτυρα στην υπόθεση Ρουμελιώτη” ταυτόχρονα και αντιμνημονιακή καταγγελία, η οποία συσχετίζεται, α)με την σε βαθμό εσχάτης προδοσίας κατάργηση του νομικού μας πολιτισμού δηλαδή και με την καταγγελία μου 24-3-2011 και με όλες τις συναφείς δικογραφίες/καταγγελίες, β)με τις από το 1998 καταγγελίες μου στην ελληνική δικαιοσύνη για την «τοις πράγμασι» κατάργηση του εργατικού δικαίου από συγκεκριμένους πολυεθνικούς εργοδότες, που λειτούργησε ως προάγγελος της σε βαθμό εσχάτης προδοσίας ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στις από το 1998 καταγγελίες μου αλλά και στα συνημμένα της από 16-8-2012 αίτησης κλητεύσεώς μου ως μάρτυρα, περιλαμβάνεται και η δικογραφία της οποίας η εκδίκαση αναφέρεται στην Εισαγωγή της παρούσας ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.

   Η δεύτερη είναι η από 13 Δεκεμβρίου 2012 “γραπτή μου κατάθεση” σε προκαταρκτική εξέταση που αφορούσε ποινικά εργοδοτικά αδικήματα από το 2008 του ιδίου εργοδότη για τον οποίο και η εκδίκαση που αναφέρω στο θέμα και στην εισαγωγή της παρούσας επείγουσας αναφοράς. Στην κατάθεση γίνεται αναφορά και σε πολλές παρεμφερείς δικονομικές περιπτώσεις από το έτος 1998 μέχρι το 2010 (περιλαμβανομένης της δικογραφίας που εκδικάζεται 20-12-2013) που έδειχναν, ότι η προηγούμενη εξέλιξη καταστρατήγησης του ισχύοντος εργατικού δικαίου όδευε προς την πλήρη κατάργηση του ισχύοντος εργατικού δικαίου και την αντικατάστασή του από το ιδιωτικά εφαρμοζόμενο εργοδοτικό δίκαιο, Πράγμα που όπως επισημαίνω στην συγκεκριμένη κατάθεση (όπως επίσης και στην από 16-8-2012 αίτησή κλητεύσεώς μου ως μάρτυρα στην υπόθεση Ρουμελιώτη), πραγματοποιήθηκε ολοκληρωτικά και επίσημα με τα μνημόνια καταργώντας επιπροσθέτως, πέραν του εργατικού δικαίου, ολόκληρο τον νομικό πολιτισμό σε βαθμό εσχάτης προδοσίας σε βάρος του λαού και της χώρας. Αυτή η κατάθεσή μου της 13ης Δεκεμβρίου 2012 ζήτησα να συσχετιστεί με την από 16 Αυγούστου 2012 “αίτησή κλητεύσεώς μου ως μάρτυρα στην υπόθεση Ρουμελιώτη”. Αυτός ο συσχετισμός πραγματοποιήθηκε από τους αρμόδιους Εισαγγελείς στον ενιαίο φάκελο ΙΑ 2012/19806.

   Η τρίτη είναι η από 18 Φεβρουαρίου 2013 κατατεθείσα μήνυσή μου και κατά της Τρόϊκα και κατά όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων από την πρώτη του Γ.Α.Π. μέχρι και σήμερα για οικονομικό έγκλημα σε βαθμό εσχάτης προδοσίας κατά της Ελλάδος.Αυτή η μήνυσή μου συσχετίστηκε, όπως ζήτησα, με την από 16 Αυγούστου 2012 “αίτησή κλητεύσεώς μου ως μάρτυρα στην υπόθεση Ρουμελιώτη” και με την από 13 Δεκεμβρίου 2012 “γραπτή μου κατάθεση” και με την καταγγελία μου 24-3-2011 κατά κυβέρνησης Γ.Α.Π. και κάθε συνενόχου εντός και εκτός Κοινοβουλίου επί εσχάτη προδοσία και δόλια παραπλάνηση του λαού και της χώρας.

   Με τις τρεις προαναφερόμενες καταγγελίες μου ζητούσα δικονομικό συσχετισμό αυτών με όλες τις λοιπές συναφείς καταγγελίες/μηνύσεις/δικογραφίες και με αυτές που ευρίσκονται στη Βουλή και με αυτές που υπάρχουν απλά ως δημόσιες καταγγελίες , ακόμα και γι’ αυτές που προηγούμενα ετέθησαν από τη Δικαιοσύνη στο αρχείο και πρέπει να εξεταστούν εκ νέου υπό το φως των νέων δεδομένων που δημιουργούν οι υποθέσεις ΕΛΣΤΑΤ,λίστα Λαγκάρντ,δηλώσεις Ρουμελιώτη κλπ.

   Η Βουλή παρέλαβε την δικογραφία ΙΑ 2012/19806 στις 7 Ιουνίου 2013, και όπως με ενημέρωσε προφορικά η νομική υπηρεσία της Βουλής, δεν ανακοίνωσε αυτή την παραλαβή, «απλά» συσχέτισε την εν λόγω δικογραφία με την μήνυση 24 Μαρτίου 2011 που βρίσκεται στο αρχείο στα υπόγεια της Βουλής. Αυτό πιθανά να υποκρύπτει και ότι οι αποσβεστικές προθεσμίες για την νεότερη δικογραφία θα συμπαρασυρθούν προς τα πίσω με την λήξη της αποσβεστικής προθεσμίας για την μήνυση 24/3/2013 η οποία ανακοινώθηκε στη Βουλή 14 Φεβρουαρίου 2013 χωρίς να φαίνονται ούτε το είδος της καταγγελίας, ούτε οι καταγγελλόμενοι, ούτε ο καταγγέλλων.

   Με την συνημμένη ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς Εισαγγελέα Α.Π. 11 Ιουνίου 2013 (την οποία κατέθεσε επίσης 1/7/2013 ο πολίτης Σταύρος Βιδάλης) με κοινοποίηση προς Πρόεδρο Α.Π.τοποθετήθηκε ένα “δικονομικό καπάκι” σε όλα αυτά, τέτοιο με το οποίο:

   Αυτή η ανοιχτή επιστολή, που έρχεται εκ νέου στην επικαιρότητα συνδεδεμένη και με την παρούσα ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑ με το πλήρες Ενημερωτικό Σημείωμα:
   Απαγορεύουν απολύτως αιτιολογημένα στη Βουλή να ασχοληθεί ΠΛΕΟΝ με τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας, και ειδικότερα με την καταγγελία μου 24-3-2011 αλλά και με τον ενιαίο φάκελο δικογραφίας ΙΑ 2012/19806 και καλούν την Τακτική Δικαιοσύνη , ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙ ΤΗΝ Βουλή σχετικά και να αναλάβει το συγκεκριμένο έργο ΤΗΣ, της συνεξέτασης των προαναφερομένων εγκαταλελειμμένων δικογραφιών αφού τις ανακαλέσει από τις υπόγειες αποθήκες του διεφθαρμένου και υπό την κυριαρχία των Δανειστών δήθεν Ελληνικού Κοινοβουλίου.
   ΓιώργοςΓρυμπογιάννης
   Συνημμένα:1)κλήση μάρτυρα ΙΓ10/3799, 2)ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς Εισαγγελέα Α.Π. 11 Ιουνίου 2013

  • 3

   ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ

   Αναρτήθηκε από τον/την HYPERLINK “http://olympia.gr” olympiada στο Ιανουαρίου 15, 2014

   Κύριοι Συνταγματολόγοι

   Για το θέμα της από την Ελληνική Δικαιοσύνη επιβαλλόμενης ανάκλησης από τα υπόγεια αρχεία της Βουλής των δικογραφιών εσχάτης προδοσίας και των συσχετιζομένων οικονομικών εγκλημάτων, με αφορμή και την από13-1-2014 δήλωση της βουλευτού κας Ζ.Κωνσταντοπούλου, που είναι σύμφωνη και με το βούλευμα του Δικαστικού Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου, περί μη παραγραφής των ποινικών αδικημάτων και επομένως ανάγκης διερεύνησης των σχετικών δικογραφιών, επαναφέρω στον Δημόσιο Διάλογο, τα εξής:

   Την άπό την έδρα της δίκης Τσοχατζόπουλου δήλωση της Εισαγγελέως κυρίας Αδειλίνη περί αντισυνταγματικότητας του νόμου περί ευθύνης υπουργών (ως εκτελεστικού του ομοίως αντισυνταγματικού άρθρου 86). Αυτή η επίσημη Εισαγγελική (από έδρας μάλιστα) δήλωση, επιβεβαιώθηκε ως προς την ευστοχία της δια της επικυρωτικής σιωπής (η σιωπή είναι χρυσός) της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.
   Το θέμα είναι πως μετά (ΚΑΙ) από την εν λόγω ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ/ΔΗΛΩΣΗ ανοίγει ο δρόμος για να ΑΠΑΙΤΗΘΗ ΠΛΕΟΝ από τον Ελληνικό Λαό ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

   Διότι η ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ κρίνεται ΑΡΜΟΔΙΩΣ και κατ΄αποκλειστικότητα από τα δικαιϊκά όργανα ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , κρίνεται δηλαδή από την τακτική δικαιοσύνη είτε από το ΣτΕ, σε περίπτωση δε διαφωνίας (εφ’ όσον τολμήσει το χιλιοεκτεθειμένο ΣτΕ) κρίνεται από το ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ΑΕΔ) ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 100.
   Γιώργος Γρυμπογιάννης

   e-mail HYPERLINK “mailto:george.griboyiannis@gmail.com” george.griboyiannis@gmail.com 15.1.2014

  • 4
   Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κος ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΙΤΕ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΤΕ ΨΕΥΔΕΤΑΙ.
   Αναρτήθηκε από τον/την HYPERLINK “http://olympia.gr” olympiada στο Ιανουαρίου 16, 2014
   HYPERLINK “http://olympiada.files.wordpress.com/2014/01/20140116-095512.jpg” INCLUDEPICTURE “http://olympiada.files.wordpress.com/2014/01/20140116-095512.jpg” \* MERGEFORMATINET

   Σχετικά με την πρόσφατη απάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης κου Αθανασίου προς την βουλευτή κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις 136 δικογραφίες που έχουν διαβιβαστεί από το 2009 στη Βουλή κατά Υπουργών: “Στην απάντησή του, ο υπουργός Δικαιοσύνης επισημαίνει, ως προς τη διαδικασία διαβίβασης δικογραφιών στη Βουλή σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος και τον Ν. 3126/2003 «ποινική ευθύνη υπουργών», ότι «από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποστέλλεται η σχετική ποινική δικογραφία στον υπουργό Δικαιοσύνης απ΄ όπου και διαβιβάζεται στον Πρόεδρο της Βουλής. Η διαβίβαση της δικογραφίας από τον υπουργό Δικαιοσύνης αποτελεί τυπική διαδικασία και διενεργείται χωρίς να ελέγχεται το περιεχόμενό της,
σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος και του σχετικούνόμου περί ευθύνης υπουργών που εφαρμόζονται κατά περίπτωση».”
   1) Ακόμα και με βάση το ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ 86 και ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ (βλέπετε επίσημη εισαγγελική-από έδρας, δήλωση της Εισαγγελέως κας Αδειλίνη της δίκης Τσοχατζόπουλου γι’αυτές τις αντισυνταγματικότητες) Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ αποκρύπτει ότι ο κάθε βουλευτής-Εισαγγελέας αν γνωρίζει την ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, πρέπει αφού ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ διαβάσει την κάθε δικογραφία, ΠΑΛΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ πρέπει ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ να αποφανθεί ΕΠΙΣΗΜΩΣ/ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ (είτε μέσω ανακοινώσεως του κόμματός του εντός της Βουλής με την οποία αν δεν διαφοροποιηθεί εξυπακούεται ότι συμφωνεί) αν η δικογραφία θεωρείται βάσιμη για περαιτέρω εξέταση ή αν πρέπει να τεθεί στο αρχείο.
   2) Όπως είναι γνωστό, οι Εισαγγελείς έχουν θέσει στο αρχείο μηνύσεις κατά υπουργών και βουλευτών για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ενώ άλλες μηνύσεις τις διαβίβασαν στη Βουλή (βάσει σχετικής εγκυκλίου του πρώην Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κου Δ.Λινού που ζητούσε κάποιον κατ΄αρχήν έλεγχο για να μην υπάρχει πληθώρα διαβιβάσεων για δικογραφίες που κρίνονται αβάσιμες). Μία τέτοια μήνυση/δικογραφία που ετέθη στο αρχείο ήταν και η πρώτη μήνυση της κας Όλγας Γεριτσίδου παρά το γεγονός ότι από την πλευρά μου τουλάχιστον την θεωρούσα περισσότερο προσεγμένη από τις δικές μου μηνύσεις/δικογραφίες οι οποίες, παρ΄ότι εκρίθησαν κατ΄αρχήν βάσιμες για περαιτέρω εξέταση από τον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, αραχνιάζουν στα υπόγεια της Βουλής (ΣΤΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ/ΑΝΤΙΔΙΚΑΙΪΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ). ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κος ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ πως “Η διαβίβαση της δικογραφίας από τον υπουργό Δικαιοσύνης αποτελεί τυπική διαδικασία και διενεργείται χωρίς να ελέγχεται το περιεχόμενό της”.
   3) Είναι γνωστή η άπό την έδρα της δίκης Τσοχατζόπουλου δήλωση της Εισαγγελέως κυρίας Αδειλίνη περί αντισυνταγματικότητας του νόμου περί ευθύνης υπουργών (ως εκτελεστικού του ισοτίμως αντισυνταγματικού άρθρου 86-η αντισυνταγματικότητα του σχετικού νόμου έγκειται στο ότι καθιερώνονται με αυτόν ειδικές διαδικασίες, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με την αρχή της ισονομίας το ίδιο ισχύει και για το άρθρο 86). Αυτή η επίσημη Εισαγγελική (από έδρας μάλιστα) δήλωση, επιβεβαιώθηκε ως προς την ευστοχία της δια της επικυρωτικής σιωπής της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, αμέσως μετά την δημοσίευση αυτής της επίσημης δήλωσης από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ΟΦΕΙΛΕ ΠΑΡΑΥΤΑ να επιβεβαιώσει ότι πράγματι έγινε αυτή η δήλωση και να διαβιβάσει τις 136 δικογραφίες που έχουν διαβιβαστεί από το 2009 στη Βουλή κατά Υπουργών, στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου.-
Γιώργος Γρυμπογιάννης
   INCLUDEPICTURE 
e-mail george.griboyiannis@gmail.com 16.1.2014

 4. Κύριε Γρυμπογιάννη,

  σας έλεγα σε κατ’ ιδίαν συζήτηση ότι το θέμα του άρθρου 86 Σ είναι ποινικό και όχι συνταγματικό ζήτημα ( βλέπε αρθ 134 επ.ΠΚ)

  Ταυτόχρονα, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι οι Έλληνες, δηλαδή και οι εισαγγελείς και οι βουλευτές και οι υπουργοί και όλοι οι υπόλοιποι, είμαστε υποχρεωμένοι να σεβόμαστε και να τηρούμε το Σύνταγμα της Ελλάδας και όχι το σύνταγμα κάποιας άλλης χώρας. Συνεπώς, το τι ισχύει αλλού δεν μας αφορά, επειδή δεν έχουμε καμία υποχρέωση σε ξένα συντάγματα.

  Όσο για το δικό μας σύνταγμα, σας λέω κατηγορηματικά ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν Έλληνα να εγκληματήσει, ασχέτως της ιδιότητας του. Βλέπε ενδεικτικά το άρθρο 5Σ, που λέει ότι δικαίωμα συμμετοχής στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας κλπ έχουν μόνο όσοι δεν προσβάλλουν τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζουν το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.

  Τέλος, σας διαβεβαιώ ότι σε καμία χώρα δεν επιτρέπεται το πραξικόπημα και ότι σε καμία δημοκρατική χώρα δεν εμποδίζεται η πρόσβαση του πολίτη στην δικαιοσύνη όταν αναγνωρισμένα δικαιώματα και ελευθερίες του παρεβιάσθησαν υπό προσώπων ενεργούντων εν τη εκτελέσει των δημοσίων καθηκόντων των ( βλέπε ΕΣΔΑ, αρθ. 6 σε συνδυασμό με το αρθ. 13 https://justiceforgreece.wordpress.com/2013/12/09/ευρωπαϊκή-σύμβαση-δικαιωμάτων-του-αν/)

  Και μιλάω για πραξικόπημα όχι μόνο επειδή συμφωνώ απολύτως με τον κ Κασημάτη (βλέπε το πέμπτο σχετικό με τίτλο Για τα πρακτικά – Γ Κασιμάτης: Έγινε πραξικόπημα, Σαμαράς : τα ξέρω όλα ) αλλά και επειδή με την αναθεώρηση του άρθρου 86 Σ τελέστηκε έσχατη προδοσία καθώς “ πειράχτηκε ” ο σκληρός πυρήνας του συντάγματος . Βλέπε “Ολόκληρο το Σύνταγμα της Ελλάδας σε μια σελίδα https://justiceforgreece.wordpress.com/2012/08/30/ολόκληρο-το-σύνταγμα-της-ελλάδας-σε-μι/”

  Πως έγινε αυτό ;; Με πολλούς τρόπους. Ενδεικτικά : Με την “ αρπαγή” της δικαστικής εξουσίας από την νομοθετική εξουσία καταργήθηκε η ισχύ του άρθρου 26.3 Σ για μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων

  Άρθρο 26
  1. Η νομοθετική λειτουργία ασκείται από τη Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
  2. Η εκτελεστική λειτουργία ασκείται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση.
  3. Η δικαστική λειτουργία ασκείται από τα δικαστήρια· οι αποφάσεις τους εκτελούνται στο όνομα του Ελληνικού Λαού.

  καθώς και η ισχύ του άρθρου 4.1 Σ το οποίο προβλέπει ότι

  Άρθρο 4
  1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.

  Όπως θα δείτε στην προαναφερόμενη ανάρτηση για το σύνταγμα , τα δυο αυτά άρθρα δεν μπορούν να αναθεωρηθούν (ούτε άμεσα ούτε έμμεσα) και ούτε βέβαια να εφαρμοστούν κατά το δοκούν ή να αδρανοποιηθούν όποτε μας γουστάρει.

  Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε την σχετική έγκληση μήνυση μου και του κυρίου Μυλωνά καθώς και την πρόσθετη αναφορά που υποβάλαμε.

  • Δείτε και από που πηγάζουν οι διατάξεις περί της έσχατης προδοσίας ( ΠΚ 134 και επ, ) καθώς και οι υποχρεώσεις των Ελλήνων :

   ΤΜΗΜΑ Δ’: Ακροτελεύτια διάταξη
   Άρθρο 120
   Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε’ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
   Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
   Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
   Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

 5. Pingback: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ | ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.