Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Βίντεο απο την Τάνυα Γεριτσίδου: Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοε 2014 με λεζάντα“Η δική μας απόδοση τιμής στην Εξέγερση του Πολυτεχνείου, στην οποία καταλογίζεται ως επίσημο θύμα ο παππούς μου Γεώργιος Γεριτσίδης”

Στην φετινή Επέτειο του Πολυτεχνείου, την τόσο πικρή και πληγωμένη για όλους εμάς που και τα ζήσαμε και ματώσαμε και δεν εξαργυρώσαμε, μένοντας πιστοί στα Αιτήματα τα τότε, τα διαχρονικά από την εποχή ακόμα της Κατοχής, έχουμε να πούμε ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΧΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

Το Πολυτεχνείο όχι μόνο ζεί και απειλεί τους εχθρούς του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδας αλλά ήδη έχει καταφέρει καίριο χτύπημα στις προπαγάνδες των κυβερνητικών και της καμαρίλας :

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ

* ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ, ΟΤΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΤΙ ΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑΣ.

* ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΤ- ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ.

* ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΟΡΤΗ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΜΝΕΙ ΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

* ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΑΣΘΕΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΥΨΟ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ -ΑΡΜΟΣΤΙΑ.

* ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ‘ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ’ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΧΘΗ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ .

* ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.

Το Πολυτεχνείο ξεσκίζει και τα τελευταία υπολείμματα του φερετζέ της ‘δημοκρατικότητας’ που κάθε δικτάτορας φοράει, ζητωκραυγάζοντας την ‘δημοκρατία’ ενώ φονεύει κάθε έκφραση και υπερασπιστή αυτής με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Όλοι μας είμαστε εδώ ! Η Ελλάδα όλη είναι Πολυτεχνείο σήμερα και αντιστέκεται σε αυτή την παράνομη ολοκληρωτική, άναρχη, άνομη, χουντική κυβέρνηση :

Όλοι μαζί θα τσακίσουμε τον φασισμό για να ζήσουμε ως Άνθρωποι νοικοκύρηδες στον τόπο μας τον οποίο θα τον δουλέψουμε να ανθίσει από εμάς για εμάς.

.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !
ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !
ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ !
ΖΗΤΩ ΤΟ 120Σ (ΠΡΩΗΝ 1-1-4) !

Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου

http://humansupport.gr/gr_news_more.php?nid=345

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: 

Στις 12 Νοεμβρίου 2014 και για πρώτη φορά στην ιστορία συζητήθηκε ενώπιον του Ανώτατου Ειδικού Δικαστήριου υπόθεση που αφορά τη κατάλυση του συντάγματος η οποία επιβεβαιώνει με τον πιο επίσημο τρόπο την ύπαρξη ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

Με δυο λόγια η υπόθεση έχει ως εξής: Εκμεταλλεύοντας τον εκλογικό νόμο και αξιοποιώντας το άρθρο 120 του συντάγματος βάσει του οποίου όπως είπαν, είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να προστατεύουν το σύνταγμα, μερικοί πολίτες εμφανίστηκαν ενώπιον του σημαντικότερου δικαστηρίου της χώρας και με αφορμή ένσταση κατά του κύρους των ευρωεκλογών, ισχυρίστηκαν ότι η μόνη νόμιμη εξουσία αυτή την στιγμή είναι η δικαιοσύνη, η οποία πρέπει πρώτα να απαλλάσσει από τα καθήκοντα τους όλους τους σφετεριστές του συντάγματος και μετά στα πρότυπα του άρθρου 37.3 του συντάγματος να διορίσει προσωρινή κυβέρνηση στην οποία όμως να συμμετέχουν και απλοί πολίτες

Το αίτημα από μόνο του, αλλά και ολόκληρη η διαδικασία που αναγκάστηκαν να εφαρμόσουν ώστε να φτάσουν να παρουσιάσουν την υπόθεση τους στην δικαιοσύνη αποδεικνύουν την κατάλυση του συντάγματος λόγω μην ανεξάρτητης λειτουργίας των τριών πυλώνων της δημοκρατίας. Τι θέλω να πω ;; Ότι σε μια δημοκρατία, όποιος έχει κάποιο παράπονο, ζητάει δικαστική προστασία χωρίς να αναγκαστεί να κάνει κόμμα και να συμμετέχει σε εκλογές για να μπορεί να φτάσει στην πόρτα της δικαιοσύνης και όχι στην πόρτα της βουλής, όπου η ίδια η δικαιοσύνη παραπέμπει όσα παράπονα αφορούν μέλη της νομοθετικής και της εκτελεστικής εξουσίας [ Ενδεικτικά: ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ 136 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ με βάση το άρθρο 86 του Συντάγματος και το Ν. 3126/2003 «Ποινική ευθύνη Υπουργών», από το 2009 έως το Ιανουάριο του 2014, ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ –> εμπεριέχει πληθώρα καταγγελιών για έσχατη προδοσία και προδοσία της χώρας που δεν εξετάστηκαν ποτέ, επειδή στάλθηκαν από την δικαιοσύνη στους ίδιους τους κατηγορούμενους για αυτοέλεγχο της ενοχής τους !] 

Οι κυριότεροι ισχυρισμοί των εναγόντων οι οποίοι συνδέουν κιόλας τις εκλογές με την κατάλυση του συντάγματος είναι ότι:

– από το 2009 όταν τελεσιδίκησε η απόφαση του γερμανικού δικαστήριου που βεβαιώνει ότι ελληνικά κόμματα χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό τα μέλη αυτών των κομμάτων δεν δικαιούνται να νομοθετήσουν για λογαριασμό των Ελλήνων καθώς δεν εκτελούν πια δικές τους εντολές αλλά εντολές ξένων δυνάμεων ( εντολές των χρηματοδοτών τους )
– από τη στιγμή που κάποια άλλα κόμματα δεν δέχονται το σύνταγμα και τα μέλη τους αρνούνται να εφαρμόσουν την διάταξη που τα υποχρεώνει να δώσουν θρησκευτικό όρκο πριν αναλάβουν βουλευτικά καθήκοντα, δεν δικαιούνται ούτε αυτοί να νομοθετήσουν για λογαριασμό των Ελλήνων.

Κατεβάστε όλο το κείμενο της Ένστασης κατά του κύρους των τελευταίων ευρωεκλογών και εναντίον των σφετεριστών του Συντάγματος.
Δείτε μια σύντομη παρουσίαση της υπόθεσης από την αρχή της:

Αναλυτικότερη παρουσίαση:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο 12.11.2014 – Η Θέμις στο εδώλιο!

22.02.2010 – 18.01.2013: Οι νομικές κινήσεις των πολιτών και η αδράνεια της δικαιοσύνης …,

 Όλες οι μηνύσεις και οι μηνυτήριες αναφορές  (οι αναφορές  αφορούν μόνο εγκλήματα που διώκονται αυτεπάγγελτα εγκλήματα και η διαφορά με τις αντίστοιχες μηνύσεις είναι ότι ο  καταγγέλον δεν δήλωσε πολιτική αγωγή – η οποία στοιχίζει 150 ευρώ. )

Ατιμωρησία

Advertisements

5 comments on “Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου για την επέτειο του Πολυτεχνείου

 1. Συνέντευξη του Τζίμη Πανούση στο Newsbomb.gr

  Δημοσιεύτηκε στις 20 Οκτ 2014

  Μερικά από αυτά που λέει :

  Κάθε ψηφοδέλτιο που παίρνουν μας στοιχίζει 12 ευρώ

  Όταν έχεις 50 έδρες μπόνους δεν είσαι δημοκρατία Είσαι τηλεπαιχνίδι

  Εάν είσαι αριστερός δεν μένεις σε βουλή δωσίλογων. Σηκώνεσαι και φεύγεις

  Αν δεν φεύγουν τα κομματόσκυλα δεν θα σωθούμε

  Γίνεται οργανωμένο σχέδιο γενοκτονίας Την κάνουν πολύ καλά και δεν υπάρχει θέμα ανικανότητας Πολύ ικανοί είναι.

  Ο Τσίπρας θα είναι ο καινούργιος Γιωργάκης

  Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι παράδεισος. Θα πέσουμε φούντος. Θα περάσουμε πάρα πολύ άσκημα. Το βλέπω

  Δεν κυβερνάει μόνο η συμπολίτευση Κυβερνά και η αντιπολίτευση.

  Θα σου πω όλο το σκηνικό παραστατικά για να το καταλάβεις :

  Γίνεται ένας βιασμός. Βιάζουν ένα αγοράκι 12 χρόνων. Το βιάζει ένας νεοδημοκράτης και ένας πασοκτζής. Ταυτόχρονα από δίπλα παρακολουθούν ένας κνίτης (ΚΚΕ), ένας συριζεος, ένας δημαρ και ένας καμένος Έλληνας . Οι οποίοι παρακολουθούν τον βιασμό και το παίζουνε. Δηλαδή συμμετέχουν αυνανιζόμενοι στο βιασμό και ταυτόχρονα καταγγέλλουν απαράδεκτο που βιάζετε κλπ Και όλοι αυτοί πληρώνονται. Πληρώνονται από τους γονείς του παιδιού που βιάζουνε. Από τους φόρους τους.

 2. Στις 12 Νοε 2014 στο ΣτΕ, Πανεπιστημίου 47, ξεκίνησε η διαδικασία εξέτασης της ένστασης της «Πατριωτικής Ένωσης-ΕΛ.ΛΑ.Σ (Ελληνικής Λαϊκής Συσπείρωσις)» ενώπιον του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου(ΑΕΔ), που αφορούσε στην αντισυνταγματικότητα όλων των κυβερνήσεων από το 2009 μέχρι σήμερα.
  Σας επισυνάπτω προς ενημέρωσή σας την παρέμβαση μου που θα κατατεθεί στο ΑΕΔ την 19η Νοεμβρίου 2014 ημέρα Τετάρτη.
  Οι παρεμβάσεις των κκ. Τηλιγάδα Οδυσσέα και Γκέκα Κων/νου θα σας σταλούν όποτε καταστούν διαθέσιμες

  ΜΘΠΧ

  Ταξχος Στέργιος Σμυρλής
  22910 25459

               
    ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
  «ΕΛ.ΛΑ.Σ.»                    
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
         Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220
                                                                             HYPERLINK “http://www.patriotiki-enosi.gr/” http://www.patriotiki-enosi.gr**Ηλ.Ταχ: HYPERLINK “mailto:elas@otenet.gr” elas@otenet.gr
   
     Αθήνα 12 Νοεμβρίου 2014
  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ταξχου(ε.α) Στέργιου Σμυρλή σχετικά με την ένσταση της Πατριωτικής Ένωσης –Ελληνικής Λαϊκής Συσπείρωσης, που εκδικάζεται σήμερα στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο

  Κύριε Πρόεδρε, κύριοι Δικαστές,
  Για κάθε σκεπτόμενο Έλληνα η παρούσα δίκη είναι εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον της Πατρίδος μας, η δε αξία της αποφάσεώς σας είναι σημαντικότερη αυτής που πάρθηκε την 28η Οκτωβρίου 1940 εναντίον του Φασιστικού Άξονα.
  Όπως όλοι γνωρίζουμε η Πατρίδα μας πνέει τα λοίσθια, προσβληθείσα από τον επάρατο ιό της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
  Η  προσβολή από τον ιό και η εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος της χώρας δεν ήσαν γεγονότα τυχαία, αλλά είχαν προσχεδιασθεί και υλοποιούνται παράλληλα.

  Ο υποφαινόμενος, τελειώνοντας το 1990 την ΣΕΘΑ, είχα πάρει το πρώτο μήνυμα για την ύπαρξη σχεδίου ακρωτηριασμού της Πατρίδος μας.
  Οι Κυβερνήσεις διεδέχοντο η μία την άλλη αφήνοντας το απόστημα του ονόματος της Μακεδονίας να απλώνεται, ενώ η κατάδοση του Λάλα, η παράδοση του Οτσαλάν, το έγκλημα των Ιμίων, η νομισματική μας ένωση με την αντιστοιχία 1€ ίσον με 341 δραχμές, η απάτη του Χρηματιστηρίου, οι πανάκριβοι Ολυμπιακοί Αγώνες, το σχέδιο ΑΝΑΝ, το σαμποτάζ στο Μαρί της Κύπρου και πολλά άλλα εγκλήματα, που ο κόσμος δεν γνωρίζει, αποτελούν δείγματα Πολιτικής διαφθοράς και Εθνικής Προδοσίας μιας Ελληνόφωνης Ελίτ, που η μοναδική της μέριμνα ήταν και συνεχίζει να είναι η συμμόρφωση στα Εθνοκτόνα σχέδια του μεγάλου αδελφού.

  Έτσι φτάσαμε στην ορκωμοσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος αν και εγγυητής της ακεραιότητας και ανεξαρτησίας της πατρίδος, άκουσε ατάραχος από την τότε Πρόεδρο της Βουλής ότι επί των ημερών του θα μειωθούν τα σύνορα της Πατρίδος, θα περιορισθεί η Δημοκρατία κλπ.

  Ουδείς Εισαγγελεύς παρενέβη να κηρύξει άκυρη την ορκωμοσία.
  Οι μεγάλες Πυρκαγιές της Πελοποννήσου, της Αττικής και η καταστροφή το 2008 της Αθήνας από τους Κοσσοβάρους απετέλεσαν τα γεγονότα που επιτάχυναν την ανάληψη της Κυβέρνησης από τον Γεώργιο Παπανδρέου.

  Η περίοδος 2009 μέχρι σήμερα αποτελεί περίοδο πρωτοφανούς προδοσίας της άρχουσας πολιτικής τάξης σε βάρος του Ελληνικού Λαού και γενικότερα του Ελληνισμού.

  Έτσι η κομματοκρατία και η συναλλαγή της μεταπολιτευτικής ξενόφερτης ολιγαρχίας εξασθένησαν τα αντισώματα του Έθνους, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή, η χώρα να είναι διασωληνομένη στην εντατική και να της αφαιρούνται τα όργανα ως έχουσα υπογράψει μέσω των αντιπροσώπων της, αλλά χωρίς την έγκριση των δικών της δηλαδή του κυριάρχου Ελληνικού Λαού, το σχετικό μνημόνιο του «Δωρητού Οργάνων».

  Σε πραγματικούς όρους η παρούσα κατάσταση της Χώρας έχει ως εξής:
  *      Το Σύνταγμα έχει καταργηθεί και η Δικαστική Εξουσία, ως ο τρίτος πυλώνας του κράτους, είναι απούσα.
  *     Το κράτος δεν λειτουργεί, η παιδεία και η Υγεία βρίσκονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο
  *      Η οικονομία και η ανάπτυξη βρίσκονται στον πάτο ενώ η ΑΟΖ και οι Γερμανικές οφειλές απεμπολούνται
  *     Οι Τράπεζες κατέστρεψαν την Ελληνική Επιχειρηματικότητα, βοήθησαν τις γειτονικές χώρες και υπερχρέωσαν τον Ελληνικό Λαό.
  *       Ο διασυρμός, η γενοκτονία του Λαού και ο εκπατρισμός του φυτωρίου του Έθνους συνεχίζεται.
  *       Τα ΜΜΕ τρομοκρατούν τον Λαό, αποκρύβουν την αλήθεια και εξυπηρετούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων στην υλοποίηση του εθνοκτόνου έργου της.
  *        Κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες σε συνεργασία με την Κυβέρνηση και τις Τράπεζες ξεπουλούν τον πλούτο της Πατρίδος.
  *       Πράκτορες, Ισλαμοφασίστες και παρακράτος απειλούν την ασφάλεια της Χώρας.
  *       Η Ακαδημαϊκή και Πανεπιστημιακή Κοινότητα βρίσκονται σε λήθαργο.
  * Η εξωτερική μας Πολιτική είναι προδοτική, παραχωρώντας τα πάντα στους πάντες. Εδώ ακριβώς δικαιώνεται ο νυν Υπουργός Εξωτερικών, όταν ως Υπουργός Εθνικής Αμύνης, καταργώντας το Α’ΣΣ, είπε ότι η Άμυνα της Χώρας θα εξασφαλισθεί με την σωστή Εξωτερική μας πολιτική, δηλαδή θα παραδώσουμε Γη και Ύδωρ και θα καταργήσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις.
  *       Τα Εθνικά θέματα είναι όλα ανοιχτά. Η Κυπριακή και η Ελληνική ΑΟΖ ευθέως απειλούνται από τον κουμπάρο, τον Ερντογάν, ενώ ο τρίτος Βαλκανικός πόλεμος, αυτή τη φορά ως αποτέλεσμα μεταβολής των γεωπολιτικών εξελίξεων (π.χ. σύμπτωση αλυτρωτικών επιδιώξεων γειτόνων με συμφέροντα Μ. Δυνάμεων στην περιοχή) είναι σχεδόν βέβαιος.
  * Οι Ένοπλες Δυνάμεις, το καμάρι του Έθνους, που επί σαράντα χρόνια αποτελούν τον σάκο του Μποξ των διαπλεκομένων κομμάτων και των προδοτικών ΜΜΕ, αδυνατούν σήμερα να εξασφαλίσουν την Εθνική Άμυνα της Χώρας γιατί οι κομματικές ηγεσίες τους ταυτίσθηκαν με τις προδοτικές Κυβερνήσεις, που επιδιώκουν τη διάλυση τους και τον διαμελισμό της Ελλάδος.
  Κύριοι Δικαστές,

  Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Ελλάδα είναι στο προθάλαμο του πολέμου, και θα έπρεπε οι πολεμικές προετοιμασίες, το ηθικό του Λαού και των Ενόπλων Δυνάμεων, η Παλλαϊκή Άμυνα, τα πολεμικά αποθέματα και το υλικό ψυχολογικών επιχειρήσεων κατά των αντιπάλων να βρίσκονται σε επάρκεια.

  Αντ’ αυτών τα προδοτικά ΜΜΕ συνεχίζουν να αποκοιμίζουν και να διαφθείρουν τον Ελληνικό Λαό, οι παρελάσεις να είναι μόνο για τους επισήμους, η ξενόφερτη ΝΕΡΙΤ να έχει αλλεργία με τον Εθνικό Ύμνο και οι γαλιάντρες της Παγκοσμιοποίησης να προσπαθούν ακόμη να με πείσουν ότι οι γονείς μου από τη Σμύρνη το 1922 μετά από μία ωραία εκδρομή απεφάσισαν να μείνουν στην Αθήνα
  Οι ένοπλες δυνάμεις προπαρασκευάζονται για πόλεμο. Πόλεμος για τους πολεμιστές σημαίνει θάνατος. Όταν ο πολεμιστής πεθαίνει για την πατρίδα, την μάνα, την αδελφή, για τους τάφους των προγόνων, τότε ο θάνατος αυτός βραβεύεται με την αθανασία του. Ο πολεμιστής είναι τετιμημένος. Έτσι θεωρείται σε όλες τις ευϋπόληπτες και αξιοβίωτες πολιτείες.

  Όπου οι ένοπλες δυνάμεις δεν χαίρουν της αναλόγου εκτιμήσεως και όπως στην περίπτωση της Ελλάδος όπου προσβάλλονται δια των ΜΜΕ με σκοπό να εξυπηρετήσουν ξένα προς την Ελληνική ηθική αντίληψη και συναίσθηση του πρέποντος συμφέροντα, τότε το μέλλον της χώρας διαφαίνεται αβέβαιον.
  Η σημερινή πολιτική ηγεσία είναι ανάλγητη, βουτηγμένη στα σκάνδαλα και στη μειοδοσία, ανίκανη και άκρως επικίνδυνη. Τα ΜΜΕ στην Ευρώπη, με την ανοχή της κυβέρνησης, έχουν δημιουργήσει μία τελείως απαξιωτική εικόνα για τον μισητό Έλληνα που η εξαφάνισή του από προσώπου γης, θα ήταν μία σωστή ενέργεια για την πεπολιτισμένη Ευρώπη των παιδόφιλων, κτηνοβατών και αιμομιχτών.
  Κύριοι Δικαστές αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων, σας δίδεται η ευκαιρία να σώσετε την Ελλάδα και να φέρετε την Δημοκρατία. Σας δίδεται η ευκαιρία να εξιλεωθείτε για την ανοχή ή και συμμετοχή σας σε αυτό το αρρωστημένο κομματοκρατούμενο ανθελληνικό σύστημα, με το να καθαρίσετε το απόστημα, απομακρύνοντας αυτούς που έβλαψαν θανάσιμα την Ελλάδα.

  Ο Λαός και οι Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι μαζί σας, για ένα νέο Μαραθώνα, που θα σώσει την Πατρίδα μας και την ανθρωπότητα από τις ανταγωνιστικές αγορές των κερδοσκόπων και των εμπόρων των Εθνών, από τον Μεσαίωνα που άρχισε.
  Ευαισθητοποιημένοι, υπεύθυνοι και ώριμοι Έλληνες πολίτες ενώνονται διεκδικητικά για να υποδείξουν αυτούς που πιστεύουν ότι έχουν τα εχέγγυα να οδηγήσουν τον Ελληνισμό στη συμπαντική του αποστολή.

  Ο καθένας οφείλει να πράττη εφ’ ω ετάχθη, γιατί τότε μόνο θα έχουμε εκπληρώσει τον όρκο που δώσαμε.
  Ο Θεός της Ελλάδος μαζί σας.
  Για την Πατριωτική Ένωση-Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση
  Σμυρλής Στέργιος
  Ταξχος(ε.α)

 3. Είθισται να λέγεται ότι ο τάδε εξαργύρωσε ή δεν εξαργύρωσε την συμμετοχή του στα γεγονότα του Πολυτεχνείου.
  Οποία πλάνη !
  Δεν νομίζω ότι ο καθένας θα μπορούσε να εξαργυρώσει την συμμετοχή του.
  Μόνο όσοι είχαν αναλάβει την εργολαβία της εξέγερσης από τους συνομωτούντες του ξενοκίνητου πολιτικού συστήματος που είχε πάρει εντολή από τα ξένα αφεντικά του να μας ξανακάτσει στο σβέρκο πάσει θυσία, ακόμη και της Κύπρου.
  Γι’ αυτό και ανταμείφθηκαν πλουσιοπάροχα άλλωστε !
  Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ Πολυτεχνείο !
  Εκεί Βρυξέλλες !

 4. Όσο δεν απογαλακτιζόμαστε από τους πολιτικούς αυτής της Βουλής, όλους συλλήβδην, και δεν εγκαθιδρύουμε Δημοκρατία μέσω σύγκλισης συντακτικής εθνοσυνέλευσης, τόσο θα ανακυκλώνουμε το πρόβλημα και η σπείρα θα γίνει ρουφήκτρα που θα μας καταπιεί και αφανίσει.
  Οι δημοκράτες στους οποίους η Πατρίδα έχει εμπιστευτεί τα μέσα, να θυμηθούν τον όρκο τους και να συλλάβουν τους προδότες, παράλληλα συγκαλώντας την συντακτική εθνοσυνέλευση.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s