Μεταναστευτικό: Απαιτείται κλείσιμο των συνόρων, επαναφορά της νομιμότητας και τιμωρία των ενόχων

xrys

Στις 2 Μαρτίου 2012, κατήγγειλα το γεγονός ότι από τα τέλη του 2009 η Ελλάδα έπεσε στα χέρια αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι σκοπό έχουν την ολική καταστροφή της χώρας και ότι γι΄αυτό αρκούσε από μόνη της η μεταναστευτική πολιτική που εφάρμοζε η φερόμενη ως ελληνική κυβέρνηση, η οποία δεν δίστασε να χρησιμοποιεί ανθρώπους και συγκεκριμένα αλλοδαπούς μετανάστες ως όπλο για την επίτευξη του στόχου αυτού. Από τα στοιχεία που προσκόμισα προέκυπτε ξεκάθαρα ότι ανά την ελληνική επικράτεια τελούνται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχουν ως θύματα τόσο τους Έλληνες όσο και τους αλλοδαπούς που χρησιμοποιούνταν ως όπλο εναντίον τους και ότι βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη επιχείρηση γενοκτονίας των Ελλήνων.

Μίλησα ευθέως για γενοκτονία, επειδή οι συνέπειες της μεταναστευτικής πολιτικής σε συνδυασμό με την γενική κυβερνητική πολιτική και τα τερατουργήματα που γίνονταν με σκοπό την εφαρμογή της, θα οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια αρχικά στην αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού, της εθνικής και της θρησκευτικής ταυτότητας του, και τελικά, στον πλήρη αφανισμό των Ελλήνων από τα εδάφη τους και όχι μόνο. Η καταγγελία στάλθηκε στη εισαγγελία του Διεθνούς Ποινικού Δικαστήριου της Χάγης αλλά δεν ήταν ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία.

Συγκεκριμένα, στις 11 Οκτωβρίου 2011, είχε προηγηθεί η καταγγελία της Όλγας και της Τάνυας Γεριτσιδου, οι οποίες έστειλαν δικά τους στοιχεία και αποδείξεις ότι ο τότε πρωθυπουργός της χώρας, Γ Παπανδρέου και οι κατά καιρούς υπουργικές συνθέσεις της κυβερνήσεως του, είναι υπεύθυνοι για τέλεση εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονίας διά της εφαρμογής απάνθρωπων μέτρων λιτότητας και παραβίασης πληθώρας προστατευμένων από το σύνταγμα και το διεθνές δικαίο δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών. Οι δυο ζήτησαν και την αποζημίωση τους καθώς και την αποζημίωση όλων των θυμάτων.

Τον Μάρτιο του 2012 ακολούθησε η δική μου καταγγελία, που στρεφόταν κατά της φερόμενης ως πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας κατά τη περίοδο 05.10.2009 – 02.03.2012, και συγκεκριμένα, κατά του Κάρολου Παπούλια, του Γεωργίου Α. Παπανδρέου του Λουκά Παπαδήμου, του Ευάγγελου Βενιζέλου του Θεόδωρου Γ. Πάγκαλου και παντός άλλου υπευθύνου.

Λίγο αργότερα, στις 11 Ιουλίου και στις 21 Νοεμβρίου 2012 μια ομάδα δημοσιογράφων και μια Γερμανίδα ακτιβίστρια, κατήγγειλαν και αυτοί εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και υπέδειξαν ως θύτες, τους: α) Christine Lagarde, Angela Merkel , Wolfgang Schäuble, José Manuel Durão Barroso and Herman Van Rompuy β) την τρόικα γενικά, καθώς και γ) παντός άλλου προσώπου/ φορέα θα προέκυπτε από την έρευνα (όπως σχ. άτομα που αποτελούσαν την Ομάδα Εργασίας των υφυπουργών Οικονομικών του Eurogroup, οι ανώτεροι τους υπουργοί Οικονομικών, και πολλοί εξωτερικοί σύμβουλοι και λομπίστες). Τέλος, στις 15 Ιανουαρίου 2013, ο σημερινός Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ (δημοσιογράφος και τότε Βουλευτής Επικρατείας του πολιτικού κόμματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», κατέθεσε στην Ελλάδα μήνυση κατά των Πωλ Τόμσεν (ΔΝΤ), Ματίας Μορς (ΕΕ) και Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ), για αδικήματα του ΠΚ καθώς και για εγκλήματα που τιμωρούνται από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο όπου ζήτησε γι΄αυτο το λόγο να διαβιβαστεί κιόλας από τον αρμόδιο Υπουργό Δικαιοσύνης.

Σημειώστε παρακαλώ ότι η Εισαγγελία του ΔΠΔ, έχει υποχρέωση να εξετάσει όλες τις πληροφορίες που έλαβε σχετικά με τέλεση εγκλημάτων της αρμοδιότητας της σε ένα κράτος μέλος (στη προκειμένη περίπτωση στην Ελλάδα) και αν συμπεράνει ότι έχουν βάση, να αρχίσει κατόπιν σχετικής έγκρισης του δικαστηρίου, αυτεπάγγελτη έρευνα με σκοπό τη στοιχειοθέτηση της υπόθεσης και την παραπομπή των ενόχων ενώπιον του δικαστηρίου. (περισσότερα εδώ: ΦΕΚ Α 75/2002, σχετικά άρθρα 13 και 15)

Επειδή τα εν λόγω εγκλήματα δεν παραγράφονται ποτέ και επειδή οι αποδείξεις συσσωρεύονται συνεχώς, είναι δεδομένο ότι τα στοιχεία θα εξεταστούν κάποια στιγμή εξονυχιστικά και θα οδηγήσουν τελικά τους υπαίτιους στο σκαμνί.

Μετά την καταγγελία και με σκοπό:

α) την ενημέρωση της παγκόσμιας κοινής γνώμης που λόγω της προπαγάνδας και όχι μόνο, θεωρούσε ότι τα θύματα ήταν θύτες

β) την επιτάχυνση της διαδικασίας εντοπισμού και τιμωρίας των ενόχων βάσει όλων των στοιχείων, και

γ) την πρόληψη τέλεσης νέων εγκλημάτων και εξάπλωσης των συνεπειών, στις 1 Μαΐου 2012 συνέταξα και δημοσίευσα μια συντομότατη περίληψη της καταγγελίας μου και το έως τότε ιστορικό της υπόθεσης (που ανανέωσα μετά την κατάθεση κάθε καινούργιας καταγγελίας) και ζήτησα την υπογραφή σχετικού αιτήματος προς τον αρμόδιο εισαγγελέα του ΔΠΔ.

Δείτε την μετάφραση ενός μικρού αποσπάσματος αυτού του ιστορικού και το αίτημα :

Petition published by christina salemi on May 01, 2012

Προς τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC): ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

Ως γνωστό, εδώ και περίπου τρία χρόνια, όλος ο κόσμος ασχολείται με την Ελλάδα και η γενική εντύπωση είναι ότι, όλα αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση μάχεται να σώσει την χώρα από την χρεοκοπία και την καταστροφή (!).

Στη πραγματικότητα όμως, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική και ακριβώς οι φερόμενοι ως σωτήρες, είναι εκείνοι που όλον αυτόν τον καιρό, μάχονται να καταστρέψουν την χώρα και το λαό της και ήδη κατάφεραν πάρα πολλά.

Συγκεκριμένα, από το 2009, η Ελλάδα έπεσε στα χέρια μίας χούφτας εγκληματιών που ηθελημένα και βάση σχεδίου, την διαλύουν μεθοδικά. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα κανείς δεν κατάφερε να τους σταματήσει, παρότι μεγάλες προσπάθειες έχουν καταβληθεί από πολλούς. Γι΄ αυτό, τους τελευταίους μήνες και ως ύστατη προσπάθεια σωτηρίας, κατατέθηκαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) δύο καταγγελίες, ενώ εκατοντάδες Έλληνες πολίτες ζήτησαν ήδη από τον αρμόδιο εισαγγελέα, να εμποδίσει την τέλεση ενός από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της σύγχρονης ιστορίας: Την ολική καταστροφή μίας χώρας σύμβολο για το δυτικό πολιτισμό και τη γενοκτονία του ιστορικού λαού της, ο οποίος από την αρχαιότητα έως τώρα προσέφερε πολλά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, αλλά σήμερα βρίσκεται εξαθλιωμένος, ταπεινωμένος και ντροπιασμένος εξαιτίας της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας του .

Όπως ήδη καταλάβατε, οι καταγγελίες αφορούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία σε εξέλιξη. Επειδή όμως, η λέξη γενοκτονία μπορεί να ακούγεται πολύ σκληρή και το ενδεχόμενο τέλεσης ενός τέτοιου εγκλήματος, ειδικά στην σύγχρονη Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να φαίνεται απίστευτο, να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει καμία υπερβολή. Διαβάστε την παρούσα περίληψη και τα κείμενα των καταγγελιών, δείτε το αποδεικτικό υλικό και θα πειστείτε μόνοι σας για την βασιμότητα των ισχυρισμών.

Θα δείτε ότι δεν υπάρχουν θάλαμοι αερίων όπως κάποιοι ειρωνικά λένε όταν ακούν τη λέξη γενοκτονία, αλλά υπάρχουν άλλα μέσα τα οποία φέρνουν το ίδιο αποτέλεσμα. Αυτά χρησιμοποιούνται κατά της Ελλάδας. Και ποια είναι; Ο οικονομικός πόλεμος, η ψυχολογική και η σωματική βία, το δόγμα του σοκ, η συνεχόμενη παραβίαση θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων, η προπαγάνδα και άλλα, τα οποία, σε συνδυασμό μάλιστα, φέρνουν πολύ “καλύτερα” αποτελέσματα από τους θαλάμους αερίων και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια όχι μόνο στην τάχιστη μείωση του ελληνικού πληθυσμού, αλλά και στο βέβαιο αφανισμό του. Δηλαδή στην γενοκτονία.

Πέραν των προαναφερόμενων όμως, γίνεται χρήση και ενός άλλου μέσου, που λόγω των πολλαπλών, αλυσιδωτών συνεπειών, είναι σε θέση από μόνο του, να καταστρέψει την Ελλάδα. Και το όνομα αυτού: εξισλαμισμός της χώρας! Συγκεκριμένα, λόγω της καινούργιας νομοθεσίας σε συνδυασμό και με την ελλιπέστατη φύλαξη των συνόρων, η χώρα μετατράπηκε σε πόλο έλξης για τους δυστυχισμένους όλου του κόσμου, οι περισσότεροι μουσουλμάνοι προερχόμενοι από Αφρική και Ασία, τους οποίους όμως η Ελλάδα, ούτε μπορούσε, ούτε μπορεί να φροντίσει, αλλά ούτε και να αφήσει να φύγουν προς την Ευρώπη (Δουβλίνο ΙΙ).

Έως τώρα, η χρήση όλων αυτών των μέσων, οδήγησε μεταξύ άλλων, στη ραγδαία αύξηση της ανασφάλειας, της εγκληματικότητας, των εκτρώσεων, της υπογεννητικότητας, των αυτοκτονιών, των ασθενειών και των ψυχασθενειών, των θανάτων από μην φυσικά αίτια, στη μαζική μετανάστευση Ελλήνων, κυρίως νεαρής ηλικίας, στο εξωτερικό και στην αλλοίωση του ντόπιου πληθυσμού.

Συνεπώς, όχι μόνο ότι αυτά τα “όπλα” είναι πολύ αποτελεσματικά, αλλά σε αντίθεση με τους θαλάμους αερίων, έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα: πολύ δύσκολα γίνεται αντιληπτή η ύπαρξη, ο στόχος, η δύναμη και η αποτελεσματικότητα τους.

η συνέχεια εδώ

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ:

Ως πολίτης του κόσμου, στηρίζω το δικαστικό αγώνα των Ελλήνων και ζητώ από τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC) να ενεργοποιήσει αμέσως τις διαδικασίες, να εξετάσει τα εγκλήματα που τελέστηκαν στην Ελλάδα και να οδηγήσει σε δίκη όσους ευθύνονται γι΄αυτά. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν, η διάπραξη παρομοίων εγκλημάτων πρέπει να αποτραπεί.

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ (κλικ στο λινκ)

Το πρωτότυπο του ιστορικού της πρωτοβουλίας συλλογής υπογραφών δημοσιεύθηκε στα αγγλικά και επειδή απευθυνόταν σε πολίτες τρίτων χορών, τέλειωνε έτσι:

Help us to save our country and our lives, and who knows, maybe your own country and your own life.  Save Greece, Save Democracy, Save the world ! [Βοηθήστε μας να σώσουμε τη χώρα μας και τη ζωή μας, και ποιος ξέρει, ίσως και τη δική σας χώρα και τη δική σας ζωή. Σώστε την Ελλάδα, Σώστε τη δημοκρατία, Σώστε τον κόσμο !]

Σήμερα πια, η λιτότητα, η διασπορά των μεταναστών, η συρρίκνωση της δημοκρατίας, οι δυσμενείς συνέπειες και οι κίνδυνοι σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, είναι πια γεγονός, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ είναι φανερό ότι οι συμμορίτες αποφάσισαν να τελειώσουν με την Ελλάδα !

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Την εποχή που έγινε η πρώτη καταγγελία στη Χάγη, φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν ο “πολυπολιτισμικός” του ΔΝΤ και Αμερικάνος πολίτης, Γ.Παπανδρέου, ο οποίος αφού δήλωσε ότι η Ελλάδα βρισκόταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η κυβέρνηση λόγω έλλειψης χρημάτων δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα καθήκοντα της,  έκανε ανοιχτή πρόσκληση στους απελπισμένους /δυσαρεστημένους/δυστυχισμένους όλου του κόσμου, να έρθουν στην Ελλάδα, γιατί θα τους δώσει άδεια διαμονής, δικαίωμα ψήφου και εντός σχετικά σύντομου χρονικού διαστήματος ελληνική ιθαγένεια, σχεδόν άνευ προϋποθέσεων.

Αυτό που ξέχασε όμως να πει σε όλους τους προσκεκλημένους του, ήταν ότι θα τους χρησιμοποιήσει για δικούς του σκοπούς, ότι δεν είχε την πρόθεση και δεν μπορούσε να τους προσφέρει τίποτα (εργασία, τροφή, στέγη, ασφάλεια κλπ), ότι θα μείνουν σε δρόμους και πλατείες, ότι θα κινδυνεύουν, ότι για να επιβιώσουν θα ωθηθούν στο έγκλημα, στην πορνεία, στην υποδούλωση κλπ και ότι λόγω του κανονισμού Δουβλίνου ΙΙ που ο ίδιος είχε υπογράψει, δεν μπορούσε καν να τους επιτρέψει να διαφύγουν σε άλλες ευρωπαίες χώρες. Ξέχασε δηλαδή να τους πει ότι θα παγιδευτούν εδώ και ότι τους κάλεσε για να δυστυχήσουν και για να τους εκμεταλλευτεί.

Για να αποδείξει ότι η Ελλάδα, για λογαριασμό της οποίας υποτίθεται ότι ενεργούσε δεν αστειεύεται, και για να δώσει βάση στις δηλώσεις του, σε μόλις ένα μήνα ( από 22/09/2011 έως 21/10/2011) ελληνοποίησε 2131 άτομα, ξεκίνησε νέα διαφημιστική εκστρατεία ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινής γνώμης απέναντι στους αλλοδαπούς που εισήλθαν παράνομα στη χώρα και αυτός νομιμοποιούσε εκ των υστέρων κλπ

Παράλληλα, και με σκοπό την διευκόλυνση της διέλευσης και την παραμονή τους εδώ, έκανε και άλλες δυο κινήσεις:

α) Με το που ανέλαβε καθήκοντα, ακύρωσε την προμήθεια του “Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας κατά την Μετακίνηση Ανθρώπων και Αγαθών” της ΕΥΠ, το οποίο είχε ενσωματωμένο ρωσικό λογισμικό. Η ακύρωση της προμήθειας και απένταξή του από την ΕΥΠ, αλλά και η μη αντικατάστασή του έστω από κάτι ανάλογο, σε συνδυασμό και με τις υπόλοιπες κινήσεις του, είχε ως αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη, παράνομη είσοδο αλλοδαπών στη χώρα, χωρίς δυνατότητα ταυτοτοποίησης των στοιχείων τους ή ελέγχου τους  με αντίστοιχα άλλων ξένων υπηρεσιών. ( δείτε σχετικό δημοσίευμα εδώ “Ένα σκάνδαλο σε βάρος της ασφάλειας της χώρας το οποίο οδήγησε στην ανεξέλεγκτη είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, προκύπτει από την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών (18ο Τριμελές), το οποίο έκρινε ότι παράνομα η κυβέρνηση Παπανδρέου ακύρωσε την προμήθεια του “Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας κατά την Μετακίνηση Ανθρώπων και Αγαθών” της ΕΥΠ, κλπ … Μάλιστα η απόφαση προβλέπει και την καταβολή σημαντικού ποσού ως αποζημίωση στην εταιρεία, αλλά αυτό είναι μόνο μία μικρή λεπτομέρεια του όλου θέματος, αφού η ζημιά έχει γίνει και ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι η κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου εκτέλεσε διατεταγμένο σχέδιο, όχι απλώς διάρρηξης των ελληνορωσικών σχέσεων, αλλά και “ανοίγματος των πυλών” της χώρας σε τεράστιες μάζες λαθρομεταναστών.” και εδώ )

β) Επειδή βάσει του Πρωτοκόλλου Επανεισδοχής του 2001, το οποίο μπήκε σε ισχύ τον Απρίλιο 2002, όσοι αλλοδαποί έμπαιναν παράνομα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στην Ελλάδα, έπρεπε να επιστρέψουν εκεί εάν εντοπιζόταν από τις ελληνικές Αρχές, το Μάιο του 2010, αντί να ενισχύσει την σχετική συμφωνία, να την εκτείνει και να πιέσει προς την εφαρμογή της, την έβαλε ουσιαστικά  στη «ναφθαλίνη» και έλυσε έτσι τα χέρια των Τούρκων οι οποίοι όχι μόνο ότι έπαψαν να πάρουν πίσω έστω και ελάχιστους από αυτούς που παράνομα μας έστειλαν, αλλά στο εξής και ουκ ολίγες φορές η παράνομη είσοδος των αλλοδαπών στην Ελλάδα έγινε πια με την βοήθεια των τούρκικων Αρχών. ( βλέπε Η ουσιαστική αποδυνάμωση της συμφωνίας Ελλάδας – Τουρκίας για τη λαθρομετανάστευση και Toύρκος δουλέμπορος: “Η τουρκική ακτοφυλακή μας στήριζε!” Κυνική ομολογία )

Μετά την πρώτη καταγγελία/αναφορά στην Χάγη, με την οποία δεν κατηγορήθηκε καν για την μεταναστευτική πολιτική, καθώς δεν είχε γίνει ακόμα ευρέως αντιληπτή ως μέρος του καταστροφικού σχεδίου του, ο Γ Παπανδρέου το έβαλε στα πόδια. Παραιτήθηκε δηλαδή και έφυγε για Αμερική όπου είχε καλύτερη προστασία, χωρίς όμως να παραδώσει και την έδρα του στην βουλή που του παρείχε ένα καλό εισόδημα, παρότι ήταν απόν. Με αυτό τον τρόπο η δική του συνεισφορά στο μεταναστευτικό ζήτημα διακόπηκε αναγκαστικά, αφού είχε καταφέρει πρώτα να δώσει το σήμα, να εισάγει τον όρο πολυπολιτισμικότητα στον λεξιλόγιο μας, να δαιμονοποιήσει ως “ρατσιστική” την όποια εκδήλωση ανησυχίας για την εθνική ασφάλεια λόγω μεγάλου αριθμού αλλοδαπών που ερχόταν παράνομα στην χώρα και αφού κατάφερε να αλλάξει την σύνθεση της μεταναστευτικής ροής προς Ελλάδα. Συγκεκριμένα, έως τότε οι αλλοδαποί που παραβίαζαν τα ελληνικά σύνορα προερχόταν ως επί των πλείστων από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ και κυρίως από την Αλβανία των 3 εκατομμύριων κατοίκων, η οποία μας είχε στείλει ήδη ότι είχε να στείλει. Το 2011 όταν αποχώρισε από την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας, οι περισσότεροι αλλοδαποί προερχόταν πια από την Τουρκία και καταγόταν από χώρες της Ασίας και της Αφρικής, με την πρωτιά να την κατέχουν άτομα που καταγόταν από την Ισλαμική Δημοκρατία του Αφγανιστάν των 30.550.000 κατοίκων και την Ισλαμική Δημοκρατία του Πακιστάν, των 189.439.000 κατοίκων. Αυτή μάλιστα “αναβάθμιση” !

(εικόνα σύνολο 99.368)

Επειδή όμως δεν καταγράφονται ποτέ όλες οι αφίξεις, είναι δεδομένο ότι στην πραγματικότητα ο αριθμός ήταν ακόμα μεγαλύτερος. Αναφέρω ενδεικτικά ότι το 2010 τα επίσημα στοιχεία μίλαγαν για 76.697 συλλήψεις ενώ μόνο τον Οκτώβριο του 2011 και μόνο από τον Έβρο, πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα 9.700 αλλοδαποί.

9.700 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

” … απολύτως επιτυχημένη η διαφημιστική καμπάνια που έχει μετατρέψει την χώρα σε νούμερο ένα προορισμό για όλους τους μετανάστες της Ασίας και της Αφρικής Την μια ημέρα είσαι λαθρομετανάστης και την επομένη είσαι με άδεια παραμονής  ενός μήνα(που ανανεώνεται επ’ άπειρο) έχεις δικαιώματα, αλληλέγγυους και καμία υποχρέωση” Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου εδώ http://toklysma.weebly.com/home/500435 η εδώ October 30, 2015 @ 15:31 και συμπληρωματικά δείτε και το κοινό Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ που εξέδωσαν την επομένη χρονιά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων και το Σωματίο Ειδικών Φρουρών ΕΛ.ΑΣ Αττικής : Πληρώνουμε το Μεταναστευτικό «Μνημόνιο» ελεύθερης εισόδου των παράνομων μεταναστών στη Χώρα. (9-6-2012)

Ο νομός Έβρου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Τον κώδωνα του κινδύνου προς όλους τους υπευθύνους κρούει η Ένωση Συνοριοφυλάκων Έβρου, επισημαίνοντας ότι μόνο τον μήνα Οκτώβριο πάνω από 9.700 λαθρομετανάστες μπήκαν στη χώρα, αριθμός δύσκολα διαχειρίσιμος, όπως ανέφερε μιλώντας στο Sferikos 99,3, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης, Βασίλης Κοντονής. Σύμφωνα με τον ίδιο, το μόνο πλέον που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, είναι η εφαρμογή μιας πολιτικής που θα αποθαρρύνει τους λαθρομετανάστες να έρθουν στην χώρα μας. Παράλληλα, ο κ. Κοντονής σημείωσε πως πρέπει να αλλάξει και η πολιτική που μετέτρεψε τους συνοριοφύλακες από κυνηγούς σε σιτιστές, νοσοκόμους και εκδότες ταυτοτήτων του ενός μηνός για τους λαθρομετανάστες.

Ας γυρίσουμε στις αναφορές/καταγγελίες στην Χάγη και για την ιστορία ας σημειώσουμε ότι στις 11 Οκτωβρίου 2011 έγινε η πρώτη και ότι αμέσως μετά, και συγκεκριμένα στις 9 Νοεμβρίου, ο πολυπολιτισμικός του ΔΝΤ παραιτήθηκε και μας άφησε κληρονομιά έναν υπάλληλο του γραφείου του, τον Λουκά Παπαδήμο (ex GOLDMAN SACHS) και 38 στελέχη της κυβέρνησης του. Ο τραπεζικός ανέλαβε στις 11 Νοεμβρίου 2011 και έτσι η καταγγελία μου περιέλαβε και αυτόν, χωρίς να ξέρω καν τότε, ότι ήταν φυγόδικος και ότι είχε καταδικαστεί στην Αμερική.

Μετά την δημοσίευση της δεύτερης καταγγελίας, παραιτήθηκε και αυτός ο δήθεν πρωθυπουργός της Ελλάδας (17 Μαΐου 2012) και την θέση του πήρε ο Παναγιώτης Πικραμμένος, που σύμφωνα με δημοσιεύματα και ιστορικά ντοκουμέντα είναι γιος φανατικού θαυμαστή των Γερμανών, με πλούσιο παρελθόν συνεργασίας με της κατοχικές δυνάμεις (σχετικά εδώ και εδώ ). Η δουλειά του Πικραμένου ήταν η διοργάνωση των “δημοκρατικών” εθνικών βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου κατά των οποίων δεν είχαμε το δικαίωμα να προτείνουμε και να επιλέξουμε ονομαστικά τους αντιπροσώπους μας στη βουλή μας. Στην Βουλή των Ελλήνων δηλαδή. Αφού έκανε τη δουλειά, έφυγε και ο Πικραμένος και βρεθήκαμε με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, συμφοιτητής και συγκάτοικος του πολυπολιτισμικού Γ Παπανδρέου στην Αμερική, και ο οποίος Σαμαράς δεν ήταν άλλος από εκείνον που είχε ανοίξει αρχικά τα σύνορα της χώρας προς τα άτομα του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Παπανδρέου – Σαμαράς: από συγκάτοικοι, συμφοιτητές, πολιτικοί αντίπαλοι (;), τώρα συνοδοιπόροι στην ολική καταστροφή της Ελλάδας !

Το 1991 η Αλβανία άνοιξε τις φυλακές και ο Σαμαράς τα σύνορα για τους εγκληματίες!

…Λίγους μήνες αργότερα, Γενάρη 1991, ο τότε πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας (ανάμεσά τους Αντ. Σαμαράς και Ντ. Μπακογιάννη, πρόεδρος σήμερα της ΔΗΣΥ) επισκέπτεται τα Τίρανα για συνομιλίες με την αλβανική κυβέρνηση. Γράφει ο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» στις 15/1/1991: «Αυτό που (…) παρουσίασε χθες στη Δερβιτσάνη ο Κ. Μητσοτάκης ως “άνοιγμα των συνόρων” είναι στην πραγματικότητα η δήλωση Σαμαρά το βράδυ της Κυριακής, (…) Δηλαδή ότι: “Η ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα θα αυξήσει τη ροή των θεωρήσεων (εκδόσεις βίζας) διάρκειας μέχρι ενός έτους για τους Αλβανούς υπηκόους”». Ο «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» 14/1/91 λέει: «Αποφασίστηκε να δίνονται με αυξανόμενο ρυθμό βίζες βορειοηπειρωτών προς την Ελλάδα για εποχιακές δουλειές». Κάπως έτσι έχει πέσει το σύνθημα για μαζικές εισροές με στόχο βέβαια να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του κεφαλαίου για φτηνά εργατικά χέρια. Και άσχετα αν όντως το σχέδιο έλεγε για ένα χρόνο παραμονή στην Ελλάδα, η ουσία είναι ότι για τους Αλβανούς υπηκόους, το άκουσμα και μόνο του στοιχείου «αυξανόμενος αριθμός βίζας» έδινε από μόνο του κίνητρο για μετανάστευση. 

Μετά τη δεύτερη καταγγελία/αναφορά στην Χάγη η οποία εμπεριείχε το μεταναστευτικό ζήτημα, αλλά και κατόπιν δυο αποφάσεων του ΣτΕ (ΣτΕ350/2011, Ολομ.ΣτΕ 460/2013) οι οποίες έκριναν αντισυνταγματική την παραχώρηση δικαιώματος ψήφου σε αλλοδαπούς (σσ. εκκρεμούσε τότε και σχετική έγκληση μήνυση) ο αριθμός των συλληφθέντων αλλοδαπών που παραβίασαν τα σύνορα μειώθηκε δραστικά. Συγκεκριμένα, από 132.524 που ήταν οι συλλήψεις το 2010 επί Παπανδρέου το 2013 μειώθηκαν σε “μόλις” 43.002. Στις αρχές του 2014 όμως, δόθηκε μια νέα πνοή στο μεταναστευτικό κύμα προς Ελλάδα μέσω των συζητήσεων για το «Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης» και νέας “αντιρατσιστικής” εκστρατείας ανοιχτή πρόσκληση από ελληνική πλευρά και όλα τα σχετικά. Ενδεικτικά και μόνο:

Στις 28 Φεβρουαρίου 2014, η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ -Ιωάννα Γαϊτάνη δήλωσε στη βουλή ότι πρέπει να νομιμοποιηθούν όλοι οι μετανάστες, νόμιμοι και παράνομοι. Η δήλωση έκανε το γύρο του διαδικτύου και έτσι όλοι οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν σχετικά.

Γαϊτάνη: Nα νομιμοποιηθούν όλοι οι μετανάστες! | Newsbomb
Χτύπησε η πανκ του ΣΥΡΙΖΑ. Να νομιμοποιηθούν όλοι οι μετανάστες!!!
Boυλευτής ΣΥΡΙΖΑ: “Να νομιμοποιηθούν όλοι οι “λάθρο”, τους θεωρούμε αδέλφια μας”

«Για εμάς ο φασισμός και ο ρατσισμός παλεύεται στο δρόμο. Και το κάνουμε όλη η Αριστερά μαζί με τους μετανάστες που είναι αδέλφια μας -γιατί τους θεωρούμε ταξικά μας αδέλφια. Θα το σταματήσουμε μαζί τους. Είμαστε, όμως, υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα και μέσα στη Βουλή. Γι’ αυτό σας ζητάμε και επιμένουμε, μέσα από τις ενστάσεις μας και τις τροπολογίες μας, να κάνετε ακόμα περισσότερες παραχωρήσεις, διότι είναι πολύ λίγες αυτές που έχετε κάνει, κύριε υπουργέ. Το νομοσχέδιο έχει πολύ λίγες βελτιώσεις και δεν καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων. Κατ’ αρχάς, κάνετε μια σοβαρή διάκριση, στην οποία επιμένετε, και είναι ζήτημα φυσιογνωμίας του ΠΑΣΟΚ και μην μας λέτε ότι μιλάτε για τον προοδευτικό χώρο και για τα ανθρώπινα δικαιώματα κ.λπ., διαχωρίζετε τους μετανάστες σε νόμιμους και παράνομους, ενώ θα έπρεπε να είναι οι μετανάστες και πώς θα τους αντιμετωπίσουμε όταν δεν τους νομιμοποιείτε όλους. Αυτοί που είναι μέσα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης τι θα γίνουν; Αυτοί που ήρθαν μετά το 2005 και είναι οκτώ χρόνια εδώ τι θα γίνουν; Έχουν παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο. Άρα, επιμένετε στις διακρίσεις και στο διαίρει και βασίλευε».

Ακολούθησε ο Ν. 4285/2014 – Καταπολέμηση ρατσισμού & ξενοφοβίας … και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν: Το 2014 σχεδόν διπλασιάστηκε ο αριθμός των αλλοδαπών που είχαν συλληφθεί για παραβίαση των ελληνικών σύνορων. [από 43.002 συλλήψεις το 2013 έγιναν 77.163 το 2014. Όσο για τα θύματα, σε 18 καταγεγραμμένα ναυάγια από αρχές 2012 έως αρχές Μαΐου 2014, οι θάνατοι ανήλθαν σε 191 και οι αγνοούμενοι σε  33. Δες FRONTEX, παράρτημα 1 )

Ενδιάμεσα όμως έγινε και κάτι άλλο: Τον Ιούνιο του 2014, και παρότι έως τις 13 Μαρτίου 2015 που θα έληγε η θητεία του Κάρολου Παπούλια υπήρχε πρόεδρος, η κυβέρνηση έβαλε μπρος τις συζητήσεις για την εκλογή νέου πρόεδρου δημοκρατίας, και το θέμα κυριάρχησε επί μήνες στην επικαιρότητα. Για την ακρίβεια ήταν σχεδόν το μόνο θέμα με το οποίο ασχολιόταν οι πάντες.

Τελικά και κατά πιστή αντιγραφή της προηγούμενης διαδικασίας εκλογής πρόεδρου, η αντιπολίτευση δεν ψήφισε την κυβερνητική πρόταση και ούτε δική της έκανε, έτσι ώστε να προκληθούν εθνικές βουλευτικές εκλογές. Ό΄τι έκανε ο Παπανδρέου δηλαδή το 2009 ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να γίνει πρωθυπουργός, έκανε τώρα ο Τσίπρας. Μίνι πραξικόπημα κατά την διαδικασία εκλογής πρόεδρου, εξαπάτηση εκλογέων στις βουλευτικές εκλογές, άριστη χρήση της προπαγάνδας κλπ.

Έτσι αποκτήσαμε στις 26 Ιανουαρίου του 2015 την κυβέρνηση “όλος ο κόσμος είμαστε αδέλφια, δεν χρειάζονται σύνορα, να έρθουν όλοι”, η οποία ήρθε για να τελειώσει την δουλειά που ο Παπανδρέου ξεκίνησε και οι επόμενοι φροντίσαν να μην πάει χαμένη, να τη συντηρήσουν, και να εξασφαλίσουν /ενισχύσουν με τον τρόπο τους τα αποτελέσματα. Αναφέρομε στην κυβέρνηση Τσίπρα, ο οποίος επειδή στις (δήθεν) εκλογές της προηγούμενης μέρας δεν κατάφερε με την ομάδα του να αποσπάσει πάρα μόνο το 22,57% των ψήφων του εκλογικού σώματος και δεν έλαβε την πλειοψηφία των βουλευτικών εδρών, σχημάτισε την κυβέρνηση του μαζί με τον Π Καμμένο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) όμως δεν ήρθε με άδεια χέρια. Για να δώσει το στίγμα της, μας έφερε και μας έκανε δώρο ως Πρόεδρο Δημοκρατίας τον άνθρωπο που ως υπουργός εσωτερικών ευχαρίστησε τους μετανάστες που βρέθηκαν παράνομα στην χώρα επέλεξαν να μείνουν εδώ και να ζήσουν μαζί μας.

Και αφού έδωσε το στίγμα της, έπιασε δουλειά! Άρχισε αμέσως ένα πραγματικό μπαράζ ανοιχτών προσκλήσεων με αποκορύφωμα τις δηλώσεις Καμμένου ότι θα στείλει μετανάστες και τζιχαντιστές στην υπόλοιπη Ευρώπη (Μάρτιος 2015 Independent: Η Ελλάδα απειλεί να στείλει μετανάστες και τζιχαντιστές στην υπόλοιπη Ευρώπη )

Αποτέλεσμα ;;;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας (από αστυνομικές και λιμενικές αρχές), τα ελληνικά νησιά δέχθηκαν ένα πρωτόγνωρο κύμα μεταναστών το οποίο, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, δημιούργησε μία σειρά από κοινωνικά, ανθρωπιστικά και οικονομικά άμεσα, βραχυπρόθεσμα, αλλά και μεσοπρόθεσμα ζητήματα. Συγκεκριμένα, κατά την περίοδο Ιανουάριος – Αύγουστος 2015, οι συλληφθέντες μη νόμιμοι μετανάστες ανήλθαν στο σύνολό τους στις 271.156, παρουσιάζοντας αύξηση 251% σε σχέση με το σύνολο του 2014 (77.163) και 530% σε σχέση με το σύνολο του 2013 (43.002)! Σχετική έκθεση εδώ και ένα ενδεικτικό δημοσίευμα εδώ1 Ιουν 2015 Kos migrant crisis is putting off holidaymakers – Telegraph)

Σημειώστε παρακαλώ ότι για τους τύπους και μόνο, η αστυνομία συνεχίζει να αναφέρει ότι τους έχει συλλάβει, αλλά αυτό στη πραγματικότητα δεν ισχύει καθώς οι εντολές της είναι απλά να καταγράφουν τους παραβάτες και να τους αφήσουν να φύγουν στην ευχή της Παναγίας

Αριθμός ρεκόρ στις αφίξεις μεταναστών

08.08.2015
Τους τελευταίους μήνες, οι φουσκωτές βάρκες που ξεκινούν από τα τουρκικά παράλια υπερφορτωμένες με δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες δεν προσεγγίζουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου μόνο τη νύχτα ή το χάραμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας προσαράζουν στις παραλίες των νησιών. Μόνο τον περασμένο Ιούλιο, σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, περισσότεροι από 54.000 μετανάστες διέσχισαν παράτυπα τα υδάτινα σύνορα της χώρας. Αριθμός που ξεπερνά το σύνολο των αφίξεων για ολόκληρο το 2014.

Ο αριθμός των αφίξεων μεταναστών στην Ελλάδα αυξάνεται δραματικά

19 Αυγούστου 2015

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που συγκεντρώνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, ο αριθμός των αφίξεων μέσω θαλάσσης από την 1η Ιανουαρίου έως τις 14 Αυγούστου 2015 έφτασε τις 158.456. Κατά την ίδια περίοδο, 1.716 πρόσφυγες και μετανάστες εισήλθαν στην Ελλάδα μέσω των χερσαίων συνόρων με την Τουρκία, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των αφίξεων (θαλάσσιων και χερσαίων) στις 160.172.
Ο ρυθμός των αφίξεων αυξάνεται σταθερά τις τελευταίες εβδομάδες. Μέσα στον Ιούλιο έφτασαν στην Ελλάδα περισσότεροι πρόσφυγες και μετανάστες (50.242) απ’ ό,τι σε όλο το 2014 (43.500). Την περασμένη εβδομάδα (8 – 14 Αυγούστου) συνολικά 20.843 άνθρωποι έφτασαν μέσω θαλάσσης στην Ελλάδα, σχεδόν οι μισοί από όσους έφτασαν συνολικά το 2014.

Μεγάλη βέβαια ήταν και η αύξηση εκείνων που έχασαν τη ζωή τους κατά την επιχείρηση “διάσωσης” από την κακή τους μοίρα, όλων των δυστυχισμένων ή/και τυχοδιωκτών της Ασίας και της Αφρικής από την “ελληνική” κυβέρνηση και Σία, την οποία κυβέρνηση κατά τα άλλα πληρώνουμε για να ασκήσει την δημόσια διοίκηση προς όφελος της Ελλάδας και των Ελλήνων, σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους που δεν αντίκεινται σε αυτό.

07/02/2015 Ναυάγιο με μετανάστες βόρεια της Σύμης | Newsbeast

07 /04/2015 ΥΓΡΟΣ ΤΑΦΟΣ το Αιγαίο: Επτά μετανάστες νεκροί σε ναυάγιο ανοιχτά της Κω

20 /04/2015 Τραγωδία στη Ρόδο: Ναυάγιο με 200 μετανάστες. Τουλάχιστον 3 νεκροί.

21/04/2015 Νέο ναυάγιο με μετανάστες στη Μυτιλήνη | Newsbeast

07/07/2015 Ελλάδα: Ένας νεκρός και 15 αγνοούμενοι μετανάστες σε ναυάγιο στο Φαρμακονήσι

08/07/2015 Πέντε οι νεκροί από το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι … – in.gr

Περιττό να σας πω ότι μετά τον Ιανουάριο του 2015 υπήρχε πληθώρα σοβαρών επεισοδίων και όλων των ειδών διαμαρτυριών, αντιδράσεων και προτάσεων.

Ενδεικτικά:

– 19/03/2015 Νέο υπόμνημα 85 προσωπικοτήτων για τον κίνδυνο της λαθρομετανάστευσης

– 15/04/2015 Oργανωμένη “εισβολή” λαθρομεταναστών από την Άγκυρα – Σχέδιο αλλοίωσης της σύνθεσης του ελληνορθόδοξου πληθυσμού της χώρας

– 7/7/2015 Η  “ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ” κατέθεσε εξώδικο στην Κωνσταντοπούλου για την απονομή Ιθαγένειας στους αλλοδαπούς που μπήκαν παράνομα στη Ελλάδα

– 9 Αυγούστου 2015 Ο Γ. Πανούσης, Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης στην Καθημερινή«Το μεταναστευτικό είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από το δημοσιονομικό, γιατί είναι θέμα εθνικής ασφάλειας και κοινωνικής συνοχής. Στα παράλια της Τουρκίας βρίσκονται 2 εκατ. Σύροι. Οι υπέρμαχοι του “Οχι” δεν καταλαβαίνουν ότι το θέμα δεν είναι ευρώ ή δραχμή, αλλά εάν θα υπάρχει η Ελλάδα. Σε μια αδυναμία τέτοιας φύσεως θα ορμήσουν από το Αιγαίο, από την Αλβανία, από παντού. Αν έρθουν 300.000 μετανάστες, έχεις τελειώσει ως χώρα όχι ως Τσίπρας. Λύση είναι να σταματάει η ιστορία μέσα στην Τουρκία, γιατί από τη στιγμή που έρχεται εδώ ο μετανάστης δεν μπορείς να τον αφήσεις να ζει μέσα στα σκουπίδια. »

– 11 Αυγούστου 2015 Λαθρομετανάστευση: Όταν η Κυβέρνηση δεν θέλει…τότε «κάποιο λάκκο έχει η φάβα» 

– 15 Αυγούστου 2015 Ποιος κρύβεται πίσω από τα (δια)δίκτυα της (λαθρο)μετανάστευσης;

– 17 Αυγούστου 2015 Αναφορά της Ένωσης Αστυνομικών Βορείου Δωδεκανήσου για τα συμβαίνοντα στην Κω

– 22 Αυγούστου 2015, Ανοιχτή επιστολή του ΚΥΡΙΑΚΟΥ Σ. ΚΑΤΣΙΜΑΝΗ, Docteur d’ Etat ès Lettres (Paris-Sorbonne) Επίκ. Καθηγητής Φιλοσοφίας του Παν/μίου Αθηνών, Επ. Σύμβουλος / τ. Αντιπρόεδρος  του Π.Ι. Προς Τον αξιότιμο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τ. Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα ΜΕ ΘΕΜΑ: SOS – «Η Ελλάς εάλω»

Migrants Riots in Lesvos Greece

Δημοσιεύτηκε στις 17 Αυγ 2015
Migrants new clashes in Lesvos Greece. Νέες συμπλοκές, επεισόδια και χειρονομίες απο μετανάστες προς τους άντρες του λιμενικού έξω από το λιμεναρχείο στη Λέσβο

Η κυβέρνηση δεν πτοήθηκε, φοβούμενη όμως ότι σύντομα δεν θα χάσει μόνο την στήριξη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την ίδια την εξουσία, προχώρησε άρον άρον σε εκλογές πριν είναι πολύ αργά γι΄αυτην. Και έτσι, στις 20 Αυγούστου ο αρχηγός της παραιτήθηκε από πρωθυπουργός για να διώξει ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τους ενοχλητικούς της ομάδας του και να γίνει πάλι …. πρωθυπουργός.

Και τα κατάφερε. Μετά από βουλευτικές εκλογές κατά των οποίων όπως και τον Ιούνιο του 2012 δεν είχαμε το δικαίωμα να προτείνουμε και να επιλέξουμε τους αντιπροσώπους ΜΑΣ στη βουλή ΜΑΣ, ύστερα από πολυάριθμες μεταγραφές, μπόλικη βοήθεια από τα ΜΜΕ και από τον εκλογικό νόμο που χάρισε 50 έδρες στην πολυσυλλεκτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ η οποία με το ζόρι είχε αποσπάσει την ψήφο του 19,57% του εκλογικού σώματος, το όνειρο έγινε πραγματικότητα ! Στις 21 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της σύμπραξης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διορίστηκε πάλι (με συνοπτικές διαδικασίες) πρωθυπουργός της Ελλάδας και η χώρα απέκτησε την κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ 2.

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 69 ΦΕΚ Α113/21 Σεπτεμβρίου 2015 Διορισμός του Αλεξίου Τσίπρα του Παύλου, Αρχηγού του Κόμματος του «Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς» (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.), ως Πρωθυπουργού.

Με πολιτικό όρκο (sic!), ορκίσθηκε για δεύτερη φορά ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας ως πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας

Αν και κανονικά ο Αλέξης Τσίπρας έπρεπε να λάβει διερευνητική εντολή καθώς το κόμμα του δεν διέθετε την πλειοψηφία στη Βουλή, όπως και τον Ιανουάριο 2015, η διαδικασία παρακάμφθηκε επειδή ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πως υπάρχει ήδη συμφωνία συνεργασίας με τον Πάνο Καμμένο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όσο έλειπε η ΣΑΝΕΛ από την εξουσία, η Γερμανία φαίνεται ότι φοβήθηκε μη χάσει τη πολύτιμη συνεργάτιδα της, και έτσι, καλού κάκου, αποφάσισε να ενισχύσει μόνη της την μεταναστευτική ροή. Γι΄αυτο,  μετά την προκήρυξη των ελληνικών εκλογών και συγκεκριμένα στις 25 Αυγούστου, ανακοίνωσε ότι αναστέλλει προσωρινά το Δουβλίνο ΙΙ και στις 10 Σεπτεμβρίου έβγαλε selfies με τους μετανάστες. Merkel, ‘Mother of all refugees’ takes selfies with migrants in …]

Συνέπεια όλων των προαναφερόμενων ήταν ότι από την αρχή του έτους έως το τέλος του Σεπτεμβρίου και σε σχέση με το 2014, μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα 21 φορές περισσότεροι Ιρακινοί, 12 φορές περισσότεροι Ιρανοί, 8,5 φορές περισσότεροι Σύριοι, 6 φορές περισσότεροι Αφγανοί 4 φορές περισσότεροι πακιστανοί και 1,3 φορές περισσότεροι Σομαλοί και Μπαγκλαντεσιανοί. Εδώ το σύνολο εννιάμηνου : 

Όσο για τα αποτελέσματα της τελευταίας διπλής πρόσκλησης Ελλάδας – Γερμανίας, αυτά φάνηκαν με την επιστροφή της ΣΑΝΕΛ στην εξουσία και την ενισχυτική δήλωση/ πρόσκληση του Πονόψυχου Ανθρωπιστή ότι η Ελλάδα έχει μόνο χερσαία σύνορα ( Τσίπρας: ΔΕΝ έχουν σύνορα οι θάλασσες… ) Έτσι, τον Οκτώβριο οι αφίξεις ξεπέρασαν τη κάθε φαντασία (σε μόλις 20 μέρες παραβίασαν τα ελληνικά σύνορα 151.000 άτομα) και το Αιγαίο μετατράπηκε σε πραγματικό υγρό τάφος (σχετικό 02|11|2015: Υγρός τάφος το Αιγαίο -100 παιδιά και βρέφη πνίγηκαν σε 2 μήνες)

Αναλυτικότερα: 

Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε για τους Πρόσφυγες, στους πρώτους 9 μήνες του 2015, αποβιβάστηκαν στην Ελλάδα 530.000 άτομα, κυρίως από Συρία, Αφγανιστάν, Πακιστάν και Ιράκ. ( UNHCR: With the new figures from Greece, the total number of refugees and migrants crossing the Mediterranean this year is nearly 530,000.) Όσο για τον δέκατο μήνα, ο Διεθνής Οργανισμός για την Μετανάστευση (ΔΟΜ), ανακοίνωσε ότι παρά τις επιδεινούμενες καιρικές συνθήκες, περίπου 48.000 άτομα έχουν περάσει από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά σε διάστημα μόλις πέντε ημερών (9,600 την ημέρα), και ότι έως τις 21 Οκτωβρίου, ο αριθμός των νεόφερτων εκτοξεύτηκε στις 681.000. (σύμφωνα με την αστυνομία ήταν λιγότεροι ήτοι 422 113 αντί 530 000, αλλά είπαμε ότι δεν καταγράφονται ποτέ όλοι Ούτε από την αστυνομία ούτε από την Ύπατη Αρμοστία)

Δηλαδή, σε μόλις μια μέρα του Οκτωβρίου 2015, μπήκαν από την κύρια είσοδος (θάλασσα) στην χώρα τόσοι αλλοδαποί όσοι μπήκαν από την τότε κύρια είσοδος (Έβρος) ολόκληρο τον Οκτώβριο του 2011!

24 Οκτωβρίου 2015 Αριθμός-ρεκόρ 48.000 προσφύγων και μεταναστών έφτασαν στην Ελλάδα σε διάστημα πέντε ημερών

Φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα και εικονίζει πρόσφυγες και μετανάστες να φτάνουν σε παραλία της Λέσβου την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015, με φουσκωτή βάρκα από τα τουρκικά παράλια, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ

Μια λέμβος υπερπλήρης με Αφγανούς μετανάστες προσεγγίζει το ελληνικό νησί της Λέσβου, αφού διέσχισε ένα τμήμα του Αιγαίου Πελάγους ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα, 6 Αυγούστου 2015. REUTERS / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ

Όσο για τα ναυάγια και τους νεκρούς, για να μην μας πιάσει πάλι η κατάθλιψη, ας αναφέρουμε απλά ότι από τις αρχές του χρόνου έως τις αρχές Νοεμβρίου, περίπου 3.500 άνθρωποι που έπεσαν θύμα των διακινητών έχασαν την ζωή τους στην θάλασσα και άλλοι τόσοι τουλάχιστον στην στεριάΜε το “αζημίωτο” βέβαια γιατί τα κέρδη από την  διακίνηση ανθρώπων, την βιομηχανία πλαστών έγγραφων κλπ είναι τεράστια, και έτσι δεν πρέπει να μας ξαφνιάζει το γεγονός ότι τελικά η Άντζελα Μέρκελ δεν μηνύθηκε μόνο για έσχατη προδοσία αλλά και για trafficking (δείτε σχετικά Bavaria threatens court action over refugees και HUNDREDS OF GERMANS ARE TRYING TO BRING TREASON CHARGES AGAINST ANGELA MERKEL OVER MIGRATION POLICY)

Στην επιτυχία της επιχείρησης “μαζικής διάσωσης” Ασιατών και Αφρικανών, η οποία όπως είπαμε είναι δεδομένο ότι άφησε τεράστια κέρδη στους διακινητές και στους συνεργάτες τους, δεν συνεισφέραν μόνο οι ελληνικές και μετέπειτα ελληνογερμανικές προσκλήσεις αλλά αυτές ήταν οι σημαντικότερες. Μερικές άλλες τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν ώστε να είναι εφικτή η μαζική διέλευση αλλοδαπών προς την Ευρώπη ήταν αυτές:

1) Όπως παλιότερα βαφτιζόταν Βορειοηπειρώτες και ομογενείς όλοι όσοι ερχόταν παράνομα στην Ελλάδα, έτσι και τώρα βαφτίστηκαν όλοι οι νεόφερτοι Σύριοι πρόσφυγες

2) Για να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη και να μην υπάρχουν σφοδρές και βίαιες αντιδράσεις για την μαζική παραβίαση των συνόρων, οι διακινητές έφεραν σχεδόν όλους τους πελάτες τους από την θάλασσα, ώστε να μπορούν να βουλιάζουν που και που μερικές βάρκες όπου απαραιτήτως θα βρισκόταν και παιδιά. Πρόκειται περί στυγερού εγκλήματος το οποίο κανείς δεν διερεύνησε ποτέ παρότι ο ισχυρισμός είναι αυταπόδεικτος από το γεγονός ότι η Τουρκία έχει και xερσαία σύνορα με την ΕΕ, αλλά κατά κάνονα θα θύματα τους δεν οδηγούνται από εκεί αλλά μόνο από την Ελλάδα και μόνο από θάλασσα. Και όπως είπαμε, οδηγούνται από αυτή τη διαδρομή επειδή εδώ έχουν προσκληθεί οι πάντες και επειδή για την επίτευξη της κερδοφόρας επιχείρησης  τους είναι απαραίτητες οι εντυπωσιακές εικόνες όπως εκείνη  του μικρού Αϊλάν που έκανε το γύρο του κόσμου και την οποία μόνο η θάλασσα μπορεί να την προσφέρει.

Έχω πολλές άλλες παρόμοιες φωτογραφίες, και μάλιστα χωρίς τετραγωνάκια, αλλά δεν θα τις αναπαράγω επειδή δεν θέλω να ενισχύσω την διαφημιστική εκστρατεία των διακινητών και να γίνω έτσι και εγώ συνεργός τους. Αν τις χρειαστεί κάποιος, για δικαστική χρήση και μόνο, ας τις ψάξει στο διαδίκτυο ή ας μου τις ζητήσει.

Με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης αλλά και ως απτή απόδειξη της επιτυχίας της επιχείρησης στους υποψήφιους πελάτες, κυκλοφορήσαν ευρύτερα επιλεγμένες φωτογραφίες που “αποδείκνυαν” :

– ότι οι νεόφερτοι είναι γυναικόπαιδα και οικογένειες και όχι απλοί μετανάστες που έχουν άλλο καθεστώς εισόδου και παραμονής σε μια χώρα της ΕΕ. (Για τους ανάριθμους λιποτάκτες και τζιχαδειστες που έχουν αναμιχτεί με το πλήθος δεν έχει νόημα να μιλήσω γιατί έχουν μιλήσει ήδη οι πάντες. )

– ότι οι πελάτες έφτασαν στη Γη της Απαγγελίας

Ενδεικτικά:

 

Το γεγονός ότι στην πραγματικότητα πάνω από το 66% των καταγεγραμμένων νεόφερτων είναι άνδρες νεαρής ηλικίας δεν έχει καμία σημασία, παρότι αποδεικνύει ότι οι περισσότεροι δεν είναι πρόσφυγες αλλά λιποτάκτες, τυχοδιώκτες ή κάποιου είδους στρατιώτες.

Σημασία έχει τι είπαν και τι έδειξαν τα περισσότερα ΜΜΕ και ότι ο πολύς ο κόσμος πείστηκε από αυτά ότι υπάρχει ξαφνικό προσφυγικό κύμα (γυναικόπαιδων) από την Συρία και ότι γι΄αυτό άνοιξε την αγκαλιά του.

Προσωρινά βέβαια, γιατί σύντομα και παρότι τα θύματα αυξάνονταν λογαριθμικά, οι προπαγάνδα έπαψε να φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι Ευρωπαίοι άρχισαν να ξεσηκώνονται, η μια μετά την άλλη οι χώρες της ΕΕ διαμαρτυρήθηκαν επίσημα και άρχισαν να κλείνουν τα σύνορα τους, ενώ η Γερμανία, όπως ήταν αναμενόμενο, επανέφερε σε ισχύει το Δουβλίνο ΙΙ (Κανονισμός 343/2003).

Οι αντιδράσεις, τα επεισόδια, τα προβλήματα ή ενημέρωση και η επισήμανση των κινδύνων συνεχίστηκε βέβαια και στην Ελλάδα αλλά μάταια. Η ΣΑΝΕΛ συνέχισε το βιολί της, και ως συνήθως, μετά από “σκληρές διαπραγματεύσειςαπέσπασε από την ΕΕ την υπόσχεση χρηματοδότησης της ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΝΤΑΞΗΣ 20 000 ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ διά της επιδότησης των ενοικίων τους. Τους υπόλοιπους δεν χρειάζεται να τους εντάξει γιατί θα μας εντάξουν αυτοί ! Είτε τώρα, είτε αργότερα όταν θα μας τους στείλουν πίσω πακέτο. Λίγο αργότερα, συμφώνησε επίσης να πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι στην αμαρτωλή Τουρκία 32 εκατομμύρια ευρώ για να φυλάξει αυτή τα σύνορα της Ευρώπης . Εντωμεταξύ αποφάσισε να δώσει και κάρτα υγείας σε όλους τους νεόφερτους: Κανένας Μετανάστης Δεν Θα Μείνει Χωρίς Κάρτα Υγείας Λέει Το Υπουργείο – 1.200.000 Οι Ανασφάλιστοι Έλληνες 

Τι άλλο έκανε ;;; Πολλά. Το αποκορύφωμα ήταν όμως η δήλωση του υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ότι, άκουσον άκουσον, η κυβέρνηση θα ασκήσει πιέσεις στα Σκόπια ώστε να κόψει τις εξυπνάδες και να επιτρέψει στους “πρόσφυγες” να περάσουν καθώς δεν γίνεται να υπάρχει ελεύθερη διακίνηση εμπορευμάτων και όχι ανθρώπων !!!!

Η δήλωση έγινε όταν η ΦΥΡΟΜ εκτελώντας απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρας, άρχισε να υψώσει φράκτη και να επέτρεψει την διέλευση μόνο σε ενδεχόμενους πρόσφυγες (Σύριους, Ιρακινούς και Αφγανούς) και όχι σε μετανάστες (Μαροκινοί, Ιρανοί, Σομαλοί, Πακιστανοί κλπ). 

Αυτοί έμειναν Ελλάδα

Αποκλεισμένοι στην Ειδομένη περίπου 3.000 αλλοδαποί

Επειδή η ΦΥΡΟΜ δεν είναι χώρα ΣΕΝΓΚΕΝ όπως δεν είναι ούτε οι υπόλοιπες χώρες της Ασίας και της Αφρικής (Μαρόκο, Ιράν, Σομαλία, Μπαγκλαντές, Πακιστάν κλπ) ώστε να ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης διακίνησης εμπορευμάτων και ανθρώπων το οποίο ο υπουργός επικαλέστηκε 

Επειδή όσοι μπαίνουν στην Ελλάδα και πηγαίνουν προς Ευρώπη μέσω ΦΥΡΟΜ ή μέσω άλλης χώρας δεν μπορούν καν να χαρακτηριστούν ως πρόσφυγες καθώς έρχονται από τη Τουρκία, μουσουλμανική χώρα όπου δεν απειλείται η ζωή των επισκεπτών και έτσι δεν υπάρχει λόγος παραβίασης των ελληνικών συνόρων από αυτούς με σκοπό την προστασία της ζωής τους

Επειδή η Ελλάδα έχει προξενείο στην Τουρκία και όσοι ενδιαφέρονται να έρθουν προς τα εδώ μπορούν να το κάνουν νόμιμα εφοδιασμένοι με ελληνική/ευρωπαϊκή βίζα από τα χερσαία συνοριακά φιλάκια και όχι από τη θάλασσα κλπ.

Επειδή πάρα ταύτα ένας τεράστιος αριθμός Ασιατών και Αφρικάνων επισκεπτών /κατοίκων της Τουρκίας εισέβαλαν στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας και είναι ξεκάθαρο ότι αυτό δεν θα γίνει πια δεκτό από τις υπόλοιπες χώρες αφού είναι αδιανόητο να “φιλοξενήσει” η ΕΕ όσους Ασιάτες και Αφρικανούς επιθυμούν να εγκαταστατών εδώ (ο πληθυσμός της γης ανέρχεται σε 7 δις κατοίκους περίπου, από τους οποίους τα 5,5 δισεκατομμύρια βρίσκονται στην Ασία και στην Αφρική )

Επειδή αυτό ήδη άρχισε να γίνεται καθώς πριν από την ΦΥΡΟΜ πληθώρα χωρών δηλώσαν ότι ετοιμάζονται να μηνύσουν την ΕΕ διότι τις φόρτωσαν μετανάστες πάρα την θέληση τους και άρχισαν να σηκώσουν φράκτες για να προστατέψουν την επικράτεια τους

Επειδή ουκ ολίγοι πρωθυπουργοί και όχι μόνο ζήτησαν να σταλούν πίσω στην Ελλάδα όλοι οι μετανάστες γιατί αυτή τους άφησε να μπουν στην ΕΕ

Επειδή η συμμετοχή της Γερμανίας στην όλη επιχείρηση γρήγορα θα ξεχαστεί γιατί Γερμανία είναι αυτή και πάντα καταφέρνει να ξεμπλέξει (αλλά και να μην συμβεί αυτό δεν έχει σημασία γιατί η βλάβη της Ελλάδας θα είναι ήδη ανεπανόρθωτη)

Επειδή η χώρα και για πρώτη φορά βρίσκεται σε πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης αλλά κανείς δεν μιλάει γι΄αυτό

Επειδή κατεπείγουσα ανάγκη δεν ήταν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας ή οι εκλογές για αρχηγό ΝΔ αλλά:

– η μετατροπή του πλημμελήματος της σωματεμπορίας σε κακούργημα.

η προστασία της ζωής των παιδιών που χρησιμοποιούνται από τους διακινητές και τα οποία παιδιά κανείς δεν ξέρει πραγματικά ποιανού είναι, πού τα πηγαίνουν και γιατί, ποιος έβαλε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους όταν τους φόρτωσε σε μια βάρκα που είχε μεγάλες πιθανότητες να ανατραπεί από τους ίδιους τους διακινητές ώστε να ενεργοποιηθεί η επιχείρηση διάσωσης από τις ελληνικές αρχές κλπ

– η εφαρμογή του νόμου και η απαγόρευση εισόδου και άλλων αλλοδαπών διά της παραβίασης των συνόρων

– η σύλληψη και ο έλεγχος πραγματικής ταυτότητας και λόγου παραβίασης των συνόρων από όσους βρίσκονται ήδη στην ελληνική επικράτεια

Επειδή υπάρχουν και άλλοι λόγοι που προτιμώ όμως να μην αναφέρω δημόσια 

Επειδή είναι πια ορατός και για τους πιο ηλίθιους ο κίνδυνος ΣΚΟΠΙΜΟΥ εγκλωβισμού εκατομμύριων αλλοδαπών στην Ελλάδα (μιλάμε συνολικά για περίπου 4 εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι θα προστεθούν στους υπόλοιπους που ήδη ζουν εδώ νομίμως ή όχι, και οι οποίοι μετά την οικογενειακή επανένωση μπορούν να φτάσουν τα 20 εκατομμύρια )

ΚΑΙ 

Επειδή δεν πάει καλά μόνο το σχέδιο “διάσωσης της Ελλάδας” μέσω της μεταναστευτικής πολιτικής αλλά και της υπόλοιπης πολιτικής ( οικονομικής, κοινωνικής κλπ ) και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα τους, αφού: α) το κυβερνητικό χρέος που ήταν περίπου 125% του ΑΕΠ το 2009, ξεπερνά πλέον το 175% του ΑΕΠ, β) με 25% ανεργία (στοιχεία Ιουλίου 2015) η χώρα κατέχει με διάφορα την πρωτιά στην ΕΕ ( ενώ το 2009, με 9,5%, ήταν ογδόη στην ΕΕ) γ) η κυβέρνηση ζήτησε καινούργιο δάνειο 86 δις εύρω και για να το πάρει υπέγραψε καινούργια μνημόνια και έλαβε καινούργια μέτρα δ) η δημόσια περιουσία βρίσκεται στα χέρια των δανειστών και δ) η επιρροή που έφεραν στον ΑΕΠ τα μέτρα λιτότητας και λοιπά μέτρα που επιβλήθηκαν για το καλό της ελληνικής οικονομίας και του λαού είναι αυτή:

οι δηλώσεις και τα συμβάντα των τελευταίων ημερών, μου δημιούργησαν την έντονη αίσθηση ότι οι συμμορίτες που από το 2009 και έπειτα χτυπούν ανελλιπώς την χώρα, αποφάσισαν να τελειώσουν μαζί μας μια και καλή.

Γι’ αυτό πρέπει να βρεθεί αμέσως τρόπος αποκατάστασης της νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα γιατί σε λίγο θα είναι πολύ αργά.

Ξέρετε εσείς πως πάει …

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ 

Και το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει σε ότι αφορά το μεταναστευτικό, είναι να σταματήσει μαχαίρι η παράνομη είσοδος των αλλοδαπών από την Τουρκία, ώστε να απομακρυνθούν οι κίνδυνοι που τώρα απειλούν τη χώρα εξαιτίας τους, να ελαττωθούν οι ζημιές και ταυτόχρονα, να τερματιστούν έτσι και τα εγκλήματα κατά της ζωής πολλών εξ αυτών αλλά κυρίως κατά της ζωής των παιδιών τους ! Ταυτόχρονα πρέπει να εφαρμοστεί το Πρωτοκόλλο Επανεισδοχής, να προχωρήσουν η επαναπατρισμοί, να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι κλπ έτσι ώστε να σταλεί ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι το πάρτι τελείωσε.

Κλείνοντας ας δούμε τα γεγονότα της τελευταίας στιγμής:

Η πιο πρόσφατη μαζική άφιξη που εντόπισα, έγινε εχτές:

Περισσότεροι από 1.700 μετανάστες και πρόσφυγες έφτασαν στη Λέσβο (εικόνες)
24-11-2015 – 18:38μμ

Περισσότεροι από 1.700 μετανάστες και πρόσφυγες έφτασαν στη Λέσβο από σήμερα το πρωί μέχρι και τις 6 σήμερα το απόγευμα. Εν τω μεταξύ, σήμερα το πρωί εντυπωσίασε ο εντοπισμός και η μεταφορά στο λιμάνι της Μυτιλήνης ξύλινου ιστιοπλοϊκού σκάφους με 150 επιβαίνοντες!

Τέλος, ας σημειωθεί ότι χθες η θάλασσα ξέβρασε άλλα τρία πτώματα προσφύγων από παλαιότερα ναυάγια σε προχωρημένη σήψη. Μια σορός παιδιού ξεβράστηκε στο Πυθαγόρειο της Σάμου και δύο αντρών αναβρέθηκαν στην είσοδο του κόλπου της Γέρας και στο Πλωμάρι της Λέσβου.

Και η τελευταία επίσημη αντίδραση σήμερα:

Βαλς: H Ευρώπη, δεν μπορεί να δεχθεί άλλους πρόσφυγες
25 Νοε 2015

Ο Γάλλος πρωθυπουργός δήλωσε σήμερα πως οι Ευρωπαϊκές χώρες κινδυνεύουν μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, επισημαίνοντας ότι πρέπει να σταματήσει η υποδοχή των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών από τη Μέση Ανατολή

 

Χριστίνα Σαλεμή

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

 Μεταναστευτικό

 Muslim openly threatens German man: “We will conquer you with births, we will marry your daughters!”

“We are reproducing faster and faster. You Germans are not getting any children. In the best case you get two children. We make seven to eight children. Okay mate? And then we take four wives each, then we have 22 children. Maybe you Germans have one child and a dog. Huh? And that’s it.”

 ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ: 300 ΕΥΡΩ! ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 10.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ;

 Καραγκούνης: Ανοιχτή πρόσκληση στους λαθρομετανάστες, το κυβερνητικό σχέδιο για ιθαγένεια Μάϊος 15 2015

– 8 Σεπτεμβρίου 2015 “This is Greece, not Middle East refugee isis syria muslim islam”

– 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ιμάμης: Έτσι θα κατακτήσουμε την Ευρώπη με τους πρόσφυγες – Σατανικό σχέδιο! (βίντεο) 

– ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, Ή «ΝΕΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ» BY NEW ORDER ; Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης September 14, 2015 @ 11:3915

– Σεπ 2015 ΝΥΤ: Μαζικές ακυρώσεις δρομολογίων από κρουαζιερόπλοια στη Λέσβο λόγω μεταναστών Τουλάχιστον τρεις ναυτιλιακές εταιρείες κρουαζιέρας έχουν αλλάξει τα δρομολόγιά τους, αποφεύγοντας να προσεγγίσουν το νησί,

– 17 Σεπ 2015 Νέες προειδοποιήσεις ότι μεταξύ των προσφύγων μετακινούνται και τζιχαντιστές

– 17 Σεπτεμβρίου 2015, ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ – ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Υποναύαρχος Λ.Σ (ε.α)

– 27 Σεπτεμβρίου 2015 Η Απόρρητη Έκθεση της ΕΥΠ για τους Λαθρομετανάστες … Στο Φως Από το 2011!!! Την Παρουσίασε Μάλιστα ο Τέρενς Κουίκ, μετέπειτα Υφυπουργός Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου από 27 Ιανουαρίου 2015 μέχρι 28 Αυγούστου 2015 και από τις 23 Σεπτεμβρίου 2015 είναι Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ στην με αρμοδιότητα, πάλι, το συντονισμό του κυβερνητικού έργου.
Δημοσιεύθηκε στις 16 Μαΐ 2011:

η έκθεση εδώ

– 29 Σεπτεμβρίου 2015, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, άρθρο με τίτλο Προσφυγιά ή “εισβολή”;
Μαχαιρώματα και επεισόδια μεταξύ μεταναστών στην πλατεία Βικτωρίας

– 19 Οκτωβρίου 2015 ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΚΟΤΖΙΑ Και Υπόλοιποι Συριζοκαμμένοι, «Γιαλατζή» Πασόκια Της Κυβέρνησης, Προς Τι η Προδοσία Της Χώρας Και Μαζί Το Άγριο Ξεπούλημα Της Όταν Υπάρχουν Οι Λύσεις; ΠΟΙΑΝΩΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ;

– 19 Οκτώβριος 2015 Ασφυκτική πάλι η κατάσταση στη Λέσβο- Εντάσεις και επεισόδια μεταξύ μεταναστών

– 28 Οκτωβρίου 2015 ΑΥΣΤΡΙΑ : “Τις τελευταίες βδομάδες εισβάλλουν ανυπόμονοι(;) και…ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ μετανάστες! Θα λάβουμε όλες τις προφυλάξεις και ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΦΡΑΧΤΗ!”

– 31 Οκτωβρίου 2015 Κάρτα υγείας για πρόσφυγες και μετανάστες θεσπίζει το υπουργείο Υγείας

 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «Επιπτώσεις από τις Ροές Προσφύγων στα Νησιά του Αιγαίου» Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Θέμα: Η γενοκτονία των Ελλήνων δεν είναι σενάριο, είναι πραγματικότητα. Πέμπτη 31 Ιούλ 2014

 

ΥΓ Το άρθρο δεν είναι πλήρες, αλλά θεωρώ ότι εμπεριέχει αρκετές χρήσιμες πληροφορίες που μπορούν να αξιοποιηθούν

22 comments on “Μεταναστευτικό: Απαιτείται κλείσιμο των συνόρων, επαναφορά της νομιμότητας και τιμωρία των ενόχων

 1. ΣΗΜΕΡΙΝΑ:

  Καναδάς: Θα διώχνουν τους άνδρες πρόσφυγες που είναι «singles»!
  Καλοδεχούμενες οι οικογένειες προσφύγων, οι γυναίκες και τα παιδιά που ταξιδεύουν χωρίς συνοδεία (!!) – δήλωσε ο πρωθυπουργός του Κεμπέκ, Φιλίπ Κουιγιάρ
  http://www.sport-fm.gr/article/kanadas-tha-diwxnoun-tous-andres-prosfuges-pou-einai-singles/3124367

  Προκόπης Παυλόπουλος: Οι πρόσφυγες χρειάζονται αλληλεγγύη
  http://newpost.gr/politiki/500631/paylopoylos-oi-prosfyges-xreiazontai-allhleggyh

  Η φράση του Ολάντ για τους πρόσφυγες που προβληματίζει την Ελλάδα​

  Χθες ​κατά την κοινή συνέντευξη τύπου με τον Μπάρακ Ομπάμα, ο ​
  Γάλλος Πρόεδρος ανέφερε την Ελλάδα από κοινού με την Τουρκία ως τις χώρες από τις οποίες διέρχονται οι περισσότεροι πρόσφυγες.

  Ωστόσο ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αποστροφή του λόγου του κατά την οποία αφού εξέφρασε την άποψη ότι η Τουρκία θα πρέπει να κλείσει τα σύνορά της με την Συρία για την αποφυγή άκρατης έλευσης προσφυγικών ροών, προσέθεσε ότι “στόχος πρέπει να είναι οι πρόσφυγες που φεύγουν από την Συρία να παραμένουν σε χώρες κοντινές της χώρας προέλευσής τους”.
  http://www.thetoc.gr/diethni/article/i-frasi-tou-olant-gia-tous-prosfuges-pou-problimatizei-tin-ellada

  Παρά την κακοκαιρία απεγκλώβισαν με επιτυχία πρόσφυγες από δύσβατη περιοχή της Σάμου

  Με επιτυχία έληξε πριν από λίγη ώρα η συντονισμένη επιχείρηση διάσωσης δέκα εννέα προσφύγων και μεταναστών, που είχαν εγκλωβιστεί σε μια απόκρημνη περιοχή του Αγίου Αντωνίου στο γαλάζιο της Σάμου, από το λιμενικό την σουηδική αλλά και ελληνική ομάδα διάσωσης. Στην περιοχή έπνεαν άνεμοι εντάσεως οκτώ μποφόρ και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια και προσοχή για να προσεγγίσουν τους μετανάστες μεταξύ αυτών και παιδιά και να τους μεταφέρουν με ασφάλεια στο Μαλαγάρι της Σάμου όπου και τους παρέλαβε ο γιατρός του ΚΕΛΠΝΟ Μάνος Λογοθέτης και οι υπόλοιποι εθελοντικοί φορείς προκειμένου να τους περιθάλψουν. Δύο μετανάστες μεταφέρθηκαν από τους διασώστες του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Σάμου που ήταν σε ετοιμότητα και παρέμειναν για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους. Οι υπόλοιποι μετανάστες παραμένουν με ασφάλεια κοντά στις εθελοντικές ομάδες που τους φροντίζουν και τους περιθάλπουν .

  Σάμος: Χάρης Ζαβουδάκης
  http://www.ert.gr/para-tin-kakokeria-apegklovisan-me-epitichia-prosfiges-apo-disvati-periochi-tis-samou/

  • και ένα χτεσινό :

   Sweden slams shut its open-door policy towards refugees

   24/11/2015 • 19:17 The Guardian

   ‘We simply can’t do any more,’ prime minister says in announcing Sweden’s asylum regime will revert to EU minimum Sweden needs “respite” from the tens of thousands of refugees knocking at its door, the government has said, announcing tough measures to deter asylum seekers in a sharp reversal of its open-door policy towards people fleeing war and persecution. The country’s generous asylum regime would revert to the “EU minimum”, Sweden’s prime minister, Stefan Löfven, said on Tuesday, revealing that most refugees would receive only temporary residence permits from April.

   Read more:

   http://www.theguardian.com/world/2015/nov/24/sweden-asylum-seekers-refugees-policy-reversal

 2. ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΡΑΜΑ
  Ανήλικοι πρόσφυγες μόνοι σε ξένη χώρα

  Δίχρονο προσφυγόπουλο από τη Συρία βρέθηκε, άγνωστο πώς, να περιφέρεται στην Ορεστιάδα, μόνο χωρίς οικογένεια, ενώ ένα οχτάχρονο μπήκε σε βάρκα που αναχώρησε από τα τούρκικα παράλια για την Ελλάδα, με τους γονείς και τα δύο αδέρφια του να «περισσεύουν» στο παραφορτωμένο σκαρί, απομένοντας να το κοιτούν καθώς απομακρυνόταν.

  Από το 2011 έως σήμερα περίπου 2.700 παιδιά, που κατέληξαν στην Ελλάδα χωρίς τις οικογένειές τους, συνόδεψαν τα μέλη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) ΜετάΔραση (www. metadrasi.org) σε δομές φιλοξενίας κυρίως στην Αθήνα. Όπως δήλωσε η πρόεδρος του οργανισμού Λώρα Παππά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, δυστυχώς ο αριθμός αυτός παρουσιάζει αυξητική τάση, εξαιτίας των μεγάλων προσφυγικών ροών που παρατηρούνται στα ελληνικά νησιά.

  Ενδεικτικός αυτής της τάσης είναι ο αριθμός των ανηλίκων που οδηγήθηκαν σε ξενώνες μόνο το τελευταίο δίμηνο, ο οποίος ανέρχεται στα 450 παιδιά τη στιγμή που κατά τα προηγούμενα έτη η ΜετάΔραση συνόδευε 40-50 ανηλίκους το μήνα.

  Η δράση της συνοδείας ανηλίκων προσφυγόπουλων άρχισε από τη ΜΚΟ πιλοτικά το 2011 στην Ορεστιάδα, καθώς τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο το μεταναστευτικό κύμα ήταν ιδιαίτερα μεγάλο στην ακριτική περιοχή και προκειμένου να μην παραμένουν τα ανήλικα σε κέντρα κράτησης. Η κ. Παππά θυμάται ότι εκείνον τον πρώτο χρόνο ήταν απαραίτητη η παρουσία σεκιούριτι στην ομάδα, η οποία λειτουργούσε υπό τον ασφυκτικό κλοιό των διακινητών που καραδοκούσαν να πάρουν τα παιδιά, εύκολο στόχο κυκλωμάτων, ακόμη και σήμερα, διαφόρων μορφών παιδικής εκμετάλλευσης.

  Δυστυχώς τα προαναφερθέντα μεγέθη, σύμφωνα με την πρόεδρο της οργάνωσης, απέχουν κατά πολύ από τον πραγματικό αριθμό των προσφυγόπουλων που καταλήγουν στην Ελλάδα χωρίς τις οικογένειές τους, καθώς υπάρχει μεγάλη δυσκολία εξακρίβωσης της ανηλικότητας, για την οποία απαιτούνται ιατρικές εξετάσεις και η πλειονότητα αυτών δηλώνουν ενήλικες ή «ανίψια» ενός αγνώστου στην πραγματικότητα «θείου».

  «Το μικρότερο παιδί που συνοδέψαμε ήταν 10 μηνών. Μέσα στην όλη ευάλωτη ομάδα των ανηλίκων υπάρχει μία ακόμη πιο ευάλωτη ομάδα που είναι επικίνδυνο να πέσει στα χέρια των διακινητών και είναι αυτή κάτω των 12» αναφέρει η κ. Παππά.

  Οι δομές φιλοξενίας είναι μία καλή και ασφαλής λύση για τα προσφυγόπουλα, το ιδανικότερο βέβαια, λέει η κ. Παππά, είναι η επανένωση της οικογένειας, δεδομένου όμως ότι αυτή στην καλύτερη περίπτωση θα καθυστερήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, η οργάνωση ετοιμάζεται να εγκαινιάσει μία νέα δράση, αυτή της φιλοξενίας σε οικογένειες, με προτεραιότητα εκείνες που έχουν την ίδια γλώσσα και κουλτούρα με τα παιδιά.

  «Δεχθήκαμε τηλεφώνημα από την υπηρεσία ασύλου στην Αθήνα, η οποία μας ενημέρωσε ότι υπάρχει ένα παιδί μόνο του στην Ομόνοια. Ήταν το παιδί που κάπου είχε πει ότι είναι 19 ετών, μ’ έναν θείο. Συναντήσαμε ένα φοβισμένο πλάσμα κρυμμένο μέσα σ’ ένα μπουφάν ενηλίκου που έφτανε μέχρι κάτω από τα γόνατά του. Ήταν το πρώτο παιδί που ανέλαβε επίτροπός μας στην Αθήνα…».

  Πηγή: In.gr
  25/11/2015 – 20:37

  http://www.livenews.com.cy/cgibin/hweb?-A=110968&-V=news

  ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ !

  • Με τόσα παιδιά που έφτασαν στην Ελλάδα, έγιναν ποτέ συλλήψεις για ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΝΙΛΙΚΟΥ,ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ, ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΙΝΟ κλπ;;; Αν θα είχαν γίνει, πόσες ζωές θα είχαν σωθεί ;;;;

   (Εκμετάλλευση θεωρείται η με κάθε τρόπο χρησιμοποίηση του παιδιού για να αποκομίσει οφέλη ο ενήλικας που το χρησιμοποιεί.)

 3. Netherlands: “Welcome to hell” – refugees greeted with pig heads

  http://www.liveleak.com/view?i=294_1448467758

  Με κομμένα κεφάλια γουρουνιών στην είσοδο του κέντρου υποδοχής υποδέχτηκαν άγνωστοι Ολλανδοί τους πρόσφυγες που θα έφταναν στην πόλη Enschede
  «Καλώς ήλθατε στην Κόλαση». Αυτό ήταν το μήνυμα των Ολλανδών που τη νύχτα που μας πέρασε αποφάσισαν να «υποδεχτούν» τους πρόσφυγες που έφτασαν σε ένα κέντρο υποδοχής Eschmarkerveld κοντά στην πόλη Enschede.

 4. Θεόδωρος ΚατσανέβαςΘεόδωρος Κατσανέβας
  Πανεπιστημιακός, Γ.Γ. Ελληνικής Δημοκρατικής Κίνησης ΔΡΑΧΜΗ

  Η τζιχαντιστική επίθεση στο Παρίσι και οι άμεσες συνέπειες για την Ελλάδα

  Τα αιματηρά γεγονότα στο Παρίσι αναδεικνύουν το λάθος ή και την αφέλεια της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων στο βωμό μιας ανιστόρητης αντίληψης για τη φιλανθρωπία που συγχέει την παγκοσμιοποίηση με το σοσιαλιστικό διεθνισμό.

  Τελευταία, έχει καταργηθεί όχι μόνο η έννοια του παράνομου μετανάστη αλλά και αυτή του μετανάστη.

  Τώρα πλέον όλοι οι μετακινούμενοι στην Ευρώπη είναι πρόσφυγες.

  Γεγονός είναι ότι όλοι τους είναι μουσουλμάνοι, χωρίς αυτό από μόνο του φυσικά να αποτελεί κόλαφο.

  Όμως, εκτός των άλλων που αναλύονται ποιο κάτω, ανάμεσα στις εκατοντάδες χιλιάδες που έχουν εισέλθει από την Τουρκία στην Ελλάδα με το ψευτοπροσωπείο του πρόσφυγα, ήταν αναμενόμενο να παρεισφρύσουν και ακραία στοιχεία, αποδεικνύοντας, εκτός των άλλων, το τεράστιο κενό των μέτρων ασφαλείας στον ίδιο τομέα.

  Και είναι τουλάχιστον αφελές να αγνοείται ο ρόλος της γειτονικής Τουρκίας στην υποδαύλιση της κρίσης στη Συρία και της συστηματικής προώθησης μουσουλμάνων μεταναστών όχι μόνο από τη Συρία αλλά και από χώρες όπως το Πακιστάν, Αφγανιστάν, Σομαλία, Αλγερία κλπ.

  Και προφανώς δεν είναι καινοφανές να υπενθυμισθεί η τεράστια ευθύνη της Δύσης και ειδικά των ΗΠΑ, σε αγαστή συνεργασία με την Τουρκία και άλλων συντηρητικών μουσουλμανικών καθεστώτων στη Μέση Ανατολή στην επιχείρηση ανατροπής του Άσαντ στη Συρία με αποκλειστική αιτία το γεγονός ότι ο τελευταίος είναι σύμμαχος των Ρώσων.

  Και ας μη γελιόμαστε. Η αρχική εκπαίδευση, παρότρυνση, καθοδήγηση και κυρίως ο οπλισμός του Ισλαμικού Κράτους προέρχεται αποκλειστικά από την ίδια μήτρα. Κάτι αντίστοιχο με το φαινόμενο Μπιν Λάντεν.

  Οι πιθανές συνέπειες για την Ελλάδα

  Το πρώτο πιθανό συνακόλουθο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι είναι, οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης να αποφασίσουν το κλείσιμο των συνόρων τους με συνέπεια τεράστιες μάζες μουσουλμάνων μεταναστών και προσφύγων να εγκλωβιστούν στη χώρα μας.

  Οι συνέπειες θα είναι τραγικές.

  Ήδη σήμερα, μαζί με τους ομόθρησκούς τους στη Δυτική Θράκη, βρίσκονται στη χώρα μας περίπου 2 εκ. εκατομμύρια μουσουλμάνοι.

  Με δεδομένη τη συνεχιζόμενη εισβολή, μέσα σε ένα χρόνο από σήμερα αναμένονται να έρθουν 1,5 εκ. επιπλέον.

  Αν υποθέσουμε ότι, παραμείνουν τελικά εδώ 800-900.000, τότε συνολικά, μαζί με τις γεννήσεις θα αριθμούν στο τέλος του 2016 περίπου 3 εκ. νεαρών και ιδιαίτερα ενεργών ατόμων.

  Και αν αυτή η πορεία δεν ανατραπεί ριζικά, σε δύο τρία χρόνια, θα έχουν ξεπεράσει τα 5 εκ. άτομα.

  Οι τρομακτικοί αυτοί αριθμοί προδικάζουν ανεξέλεγκτες πολιτικές περιπλοκές, που μπορεί να οδηγήσουν σε αναστατώσεις, ταραχές, συγκρούσεις, ενδυνάμωση ακραίων στοιχείων και εμφύλιο σπαραγμό όπως στο Λίβανο, στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη και αλλού.

  Γεγονός είναι ότι, όταν ένα τέτοιο ομοιογενές νεανικό πληθυσμιακό ρεύμα αποκτήσει δεδομένα μόνιμης παραμονής, ο πολλαπλασιασμός του στο μέλλον, δύσκολα μπορεί να αναστραφεί.

  Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι, οι μέχρι πρόσφατα πολυάριθμοι μετανάστες από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ που έχουν έρθει στη χώρα μας μέχρι πρόσφατα, ενσωματώνονται ομαλά στην ελληνική κοινωνία λόγω της πολιτισμικής τους ώσμωσης με τον εγχώριο πληθυσμό.

  Ήδη υπάρχουν πολλοί μικτοί γάμοι ανάμεσα σε ελληνόπουλα και μεταναστόπουλα από την Αλβανία, τη Γεωργία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία κλπ.

  Αντίθετα, οι μουσουλμάνοι εξ΄ αιτίας της ισχυρής θρησκευτικής τους ταυτότητας που συνιστά ξεχωριστό τρόπο ζωής -και μπράβο τους- σε καμιά περίπτωση δεν ενσωματώνονται σε διαφορετικές κοινωνίες όπως η Γαλλική, η Γερμανική, η Ελληνική κλπ.

  Σε μικρούς αριθμούς δεν αποτελούν πρόβλημα. Αλλά όταν μεγεθύνεται αριθμητικά η παρουσία τους, τότε δημιουργούνται ανεξέλεγκτες εκρηκτικές καταστάσεις, με τελική κατάληξη ακόμα και τη μουσουλμανοποίηση της χώρας που τους φιλοξενεί.

  Είναι γνωστά παρόμοια φαινόμενα διεθνώς και πολλά σχετικά ιστορικά προηγούμενα όπως η Βοσνία, το Μαυροβούνιο, η Βόρεια Κύπρος, η Αίγυπτος, ο Λίβανος κ.α.

  Ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση των μουσουλμάνων γαλλόφωνων, Γάλλων υπηκόων της Αλγερίας, που πριν από πολλές γενιές μετανάστευαν στη μητροπολιτική Γαλλία και ποτέ δεν ενσωματώθηκαν στην εκεί κοινωνία.

  Και πολλοί από τους σημερινούς Τζιχαντιστές προέρχονται απ’ αυτή τη μήτρα.

  Βέβαια, η Γαλλία διαθέτει έναν πληθυσμό 65 εκ. γηγενών κατοίκων που υπερτερεί σε μεγάλο βαθμό πληθυσμιακά από τη μουσουλμανική μειονότητα, σε αντίθεση με χώρες όπως η Ελλάδα όπου ο Ελληνογενής γερασμένος πληθυσμός δεν ξεπερνά τα 9 εκατομμύρια.

  Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης, όπου εκεί η κλειστή και αυτονομημένη μειονότητα, αυξάνεται ραγδαία και έχει υπερφαλαγγίσει τον καταρρέοντα αριθμητικά χριστιανικό πληθυσμό.

  Η μαζική εισβολή μουσουλμάνων με μέση γεννητικότητα πέντε παιδιών ανά γυναίκα, σε συνδυασμό με την τραγική υπογεννητικότητα των 9 εκ. ελληνογενών κατοίκων με περίπου στο ένα παιδί ανά μητέρα, σηματοδοτούν το τραγικό μέλλον της χώρας.

  Σήμερα οι θάνατοι ελληνογενών ξεπερνούν τις γεννήσεις κατά 80.000 περίπου το χρόνο.

  Αντίθετα οι γεννήσεις μουσουλμάνων είναι περίπου 100.000 άτομα.

  Την ίδια ώρα, το τσουνάμι της οικονομικής κρίσης και η συνακόλουθη ανεργία, οδηγεί τα νέα παιδιά μας να μεταναστεύουν μαζικά στο εξωτερικό.

  Η ελπίδα του αύριο, χάνεται και υποκαθίστανται από ανειδίκευτους μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι γίνονται αντικείμενο αισχρής εκμετάλλευσης από δουλεμπορικά κυκλώματα που διαχειρίζονται ετήσιους τζίρους των 6 δισ. ευρώ.

  Παρ’ όλα αυτά, η παράνομη διαχείριση κονδυλίων για τους πρόσφυγες και μετανάστες από ΜΚΟ που αποκαλύφθηκε από σχετική Εισαγγελική έρευνα για το θέμα, μπήκε τελευταία στο ράφι.

  Και οι οργανώσεις αυτές βγήκαν ξανά μπροστά και χρηματοδοτούνται και πάλι αφειδώς και ανεξέλεγκτα.

  Η Ελλάδα στους μη-Έλληνες

  Η Ελλάδα υπήρξε χρόνια υποτελής σε ξένες ισχυρές δυνάμεις και το αίτημα για εθνική ανεξαρτησία όπως αποτυπώνεται στο σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», είχε συνεγείρει τον ελληνικό λαό.

  Σήμερα αυτό το σύνθημα – μήνυμα αντιμετωπίζεται από τα κεντρικά ΜΜΕ ως γραφικό ή ρατσιστικό.

  Η αποδόμηση της χώρας δε γίνεται μόνο από εξωτερικούς εχθρούς. Και στο εσωτερικό της πολλοί επιμένουν σε ένα ανιστόρητο και αντιεπιστημονικό προοδευτικό φιλανθρωπισμό.

  Μετατρέπουν τη χώρα σε χώρο.

  Οι «αποδομιστές» γράφει ο καθηγητής της φιλοσοφίας Κωσταντίνος Ρωμανός, «προέρχονται συνήθως από τις τάξεις τις λάιτ αριστεράς, η οποία συνοδοιπορεί με την παγκοσμιοποίηση προκειμένου να πλήξει το μισητό έθνος στη θεωρία αλλά και στην πράξη».

  Αλλά και το όλο σύστημα που ευνοεί την παγκοσμιοποίηση τύπου Τζορτζ Σόρος, βαδίζει στα ίδια βήματα, με πρωτοστάτες τα κεντρικά ΜΜΕ και πολιτικάντηδες του ευρύτερου πολιτικού φάσματος.

  Δύσκολο να εξηγήσει κανείς αυτόν τον ανορθόδοξο προοδευτικό φιλανθρωπισμό, σε μια χώρα που υποφέρει από την εισβολή του Βερολίνου, του Δ.Ν.Τ., του μνημονίου και της ευρωφυλακής που την έχουν μετατρέψει σε απέραντο πτωχοκομείο.

  Πόσο λογική και προοδευτική είναι η άποψη που υποστηρίζει ότι με τη φιλανθρωπία θα λυθεί το πρόβλημα του ενός δισεκατομμυρίου των δυστυχισμένων πολιτών που λιμοκτονούντων ανά την Υφήλιο, όπως αναφέρουν τα στοιχεία του ΟΗΕ;

  Πόσο λογικό είναι η ταλαίπωρη Ψωροκώσταινα, να επιλύσει το πρόβλημα της διαίρεσης της Υφηλίου ανάμεσα στον κόσμο των πλουσίων και των πάμφτωχων χωρών που δημιουργεί ο μεταμοντέρνος ιμπεριαλισμός της σημερινής εποχής;

  Έχει η μικρή χώρα μας έστω ελαχιστότατο ποσοστό ευθύνης για τα συμβαίνοντα στη Συρία ή σε άλλες περιοχές τοπικής ανάφλεξης;

  Μήπως ο Καρλ Μάρξ στου οποίου τη φιλοσοφική και πολιτική σκέψη εδράζονται οι κυρίαρχες αριστερές αντιλήψεις, δεν ήταν εκείνος που κατακεραύνωνε τη φιλανθρωπία ως εργαλείο της άρχουσας τάξης για να διαιωνίζονται οι ταξικές διαιρέσεις;

  Ιμπεριαλισμός, ακτιβισμός και φιλανθρωπισμός

  Ορισμένοι πολιτικοί ακτιβιστές προσεγγίζουν το πρόβλημα μονόπλευρα από την ανθρωπιστική του σκοπιά, παρακάμπτοντας τις άλλες επικίνδυνες συνιστώσες του.

  Κάποιοι φτάνουν στο απλοϊκό συμπέρασμα ότι για όλα φταίει ο ιμπεριαλισμός.

  Προφανώς παραβλέπουν ότι και αν ακόμα δεχτούμε αυτή την υπόθεση, το μεγαλύτερο θύμα του σκόπιμα ή μη, είναι η χώρα μας.

  Η οποία κινδυνεύει από κατάληψη χωρίς να έχουν μεσολαβήσει πολεμικές συγκρούσεις, για να επιβεβαιωθεί και η ρήση του Οζαλ, ο οποίος έχει πει ότι «δε χρειάζεται να πολεμήσουμε με τους Έλληνες. Απλώς θα στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και θα τελειώνουμε με αυτούς».

  Πρόκειται για μια απλή όσο και αποτελεσματική πολιτική πρακτική που εφαρμόστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία αλλού.

  Και τώρα, εφαρμόζεται με τον πιο απλό τρόπο σε μια χώρα διάτρητη όπως η Ελλάδα.

  Θα ήταν τουλάχιστον απλοϊκό να θεωρηθεί ότι η παράθεση των αδιάψευστων αυτών στοιχείων και εκτιμήσεων συνδέεται με ρατσιστικού τύπου αντιλήψεις.

  Αντίθετα, η αγνόησή τους, εμπεριέχει υπόνοιες αφέλειας, αδιαφορίας, φόβου ή υπονόμευσης της μελλοντικής συνοχής και υπόστασης της χώρας.

  Το επιχείρημα ότι οι όλοι οι μετανάστες είναι πολιτικοί πρόσφυγες που οφείλει η χώρα μας να περιθάλψει είναι τουλάχιστον αφελές, γιατί η Ελλάδα ουδέποτε αρνήθηκε να ενεργήσει προς αυτή την κατεύθυνση, με την προϋπόθεση ότι θα προσφέρει καταφύγιο σε πραγματικούς και όχι σε δήθεν πολιτικούς πρόσφυγες και σε αναλογία με το μέγεθος του πληθυσμού της χώρας.

  Φυσικά, κάθε άλλο παρά αποτελεί προοδευτική ή αριστερή αντίληψη, η άποψη ότι το πρόβλημα της φτώχειας μπορεί να λυθεί μεμονωμένα με φιλανθρωπικού τύπου ενέργειες και μάλιστα από μια κουκίδα στον παγκόσμιο χάρτη όπως η χώρα μας.

  «Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη όχι μόνο για λόγους αισθηματικούς, αλλά και για την ταπείνωση στην οποία υποβάλλουν τα άτομα που έχουν ανάγκη και γιατί ενσταλάζουνε μέσα τους το μίσος. … Όσοι αρέσκονται στο ρόλο του καλού Σαμαρείτη, ας μην ξεχνούν ότι δε θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές…».

  Αυτά, μεταξύ άλλων αναφέρονται στη διακήρυξη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

  Όπως και σε κείμενα του Μάρξ και άλλων διανοητών του Μαρξισμού, όπου επισημαίνεται η εκμετάλλευση των μεταναστών από το διεθνή καπιταλισμό σε βάρος των κατακτήσεων της εργατική τάξης.

  Τα κύρια θύματα από την παράνομη μετανάστευση είναι οι μικρές χώρες, οι μικρομεσαίες και οι φτωχές τάξεις.

  Οι πλούσιοι ελάχιστα ενδιαφέρονται για την πατρίδα. Οι κοσμοπολίτες της παγκοσμιοποίησης και οι υπέρμαχοί τους, είναι οι ισχυροί και οι πλούσιοι.

  Μαζί τους ακολουθούν και ο κύκλος τους και αυτοί που θέλουν να μπουν στον ίδιο κύκλο της νέας τάξης και της δημοκρατίας του θεατή.

  Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ, τονίζεται και πάλι, σήμερα περίπου 1 δισ. άτομα στην Υφήλιο κυρίως στις χώρες της Αφρικής και της Ασίας, βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας και λιμοκτονούν.

  Η κατάσταση των δύστυχων αυτών υπάρξεων αποτελεί κόλαφο για την παγκόσμια κοινότητα. Όμως, είναι εντελώς ανεδαφική και αστεία η άποψη ότι το τεράστιο αυτό πρόβλημα θα επιλυθεί από την «μικράν πλην έντιμο Ελλάδα»!

  Το μόνο για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αν συνεχιστεί το προσκλητήριο της εισβολής της παγκόσμιας δυστυχίας στην Πτωχοκώσταινα, είναι ότι ο Έλληνες θα γίνουν μειοψηφία στη χώρα τους και πολλοί θα οδηγηθούν στο δρόμο της αυτοεξορίας.

  Η χώρα θα μεταβληθεί σε χώρο εμφύλιων σπαραγμών, μια κόλαση με εκατόμβες θυμάτων όπως ο Λίβανος και η Βοσνία. Και στο τέλος θα επικρατήσει ο πολιτισμός της μπούργκας, ενώ οι αριστερές πολιτικές παρατάξεις, αν δεν απαγορευτούν, θα μπουν στο περιθώριο.

  Η Ελλάδα και η ελληνική γλώσσα, μετά από χιλιάδες περιπετειώδη χρόνια ύπαρξης, απλά θα πάψει να υπάρχει.

  Χωρίς να αμφισβητείται η συμβολή των μεταναστών στη δημογραφική ανάταξη, την οικονομική ευημερία και ανάπτυξη της χώρας, δεν μπορεί να εφησυχάζουμε μπροστά στη διαφαινόμενη ριζική αλλοίωση της εθνολογικής και κοινωνικής ενότητας, το διαμελισμό της χώρας και τις επερχόμενες φυλετικές συγκρούσεις, με δεδομένο τον τεράστιο αριθμό τους και τη δυστοκία για κοινωνική τους ενσωμάτωση.

  Διεθνής και ελληνική πραγματικότητα

  Στις Η.Π.Α., στον Καναδά, στην Αυστραλία, χώρες που γεννήθηκαν και αναπτύχθηκαν μέσα από την έλευση μεταναστών, διατηρήθηκε η κοινωνική, πολιτισμική και πολιτική ισορροπία με την υπεροχή του αγγλοσαξονικού στοιχείου, μέσα από την ελεγχόμενη και επιλεκτική εισροή νόμιμων μεταναστών από διάφορες χώρες.

  Επιτρεπόταν η υποδοχή μόνο συγκεκριμένου αριθμού τους από την Πολωνία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ελλάδα κ.α. Η παράνομη μετανάστευση ήταν και είναι αυστηρά ελεγχόμενη, με βασική κύρωση την επαναπροώθηση στις χώρες καταγωγής τους.

  Όπως στα σύνορα της ΗΠΑ με το Μεξικό που τα χωρίζει ένας τεράστιος ηλεκτροφόρος φράχτης.

  Βέβαια, πάντοτε υπήρχαν και υπάρχουν αρκετοί, ιδιαίτερα Ισπανόφωνοι, οι οποίοι διαφεύγουν και παραμένουν τελικά στη χώρα, αλλά η κατάσταση διατηρείται υπό έλεγχο, με δεδομένη και τη μεγάλη πληθυσμιακή υπεροχή των αγγλοσαξόνων στις Η.Π.Α.

  Και επιπλέον, οι λατινογενείς που εισέρχονται στις ΗΠΑ είναι καθολικοί στο θρήσκευμα και με δυνατότητες αφομοίωσης με τον εκεί πληθυσμό και με δεδομένη τη λειτουργία εκτεταμένων προγραμμάτων κοινωνικής ενσωμάτωσης.

  H πολυπολιτισμική ή διαπολιτισμική κοινωνία που προωθείται στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης της Υφηλίου, λειτουργεί αρμονικά σε μεγάλες χώρες όπως οι Η.Π.Α., όπου διατηρείται η αρχική εθνολογική ταυτότητα των Αγγλοσαξόνων.

  Στη περιφέρεια της γης τα πράγματα, όταν εξελίσσονται διαφορετικά, μπορεί να οδηγήσουν στην εξαφάνιση εθνών- κρατών, όπως έχει συμβεί με πολλά παρόμοια ιστορικά παραδείγματα.

  Αν δεχτούμε αυτή τη θέση, τότε υιοθετούμε τη μελλοντική διάλυση της εθνολογικής και κοινωνικής συνοχής μας.

  Χωρίς να υιοθετούμε εθνικιστικές υπερβολές, θεωρούμε ότι, πολύ δύσκολα μια τέτοια άποψη αντέχει σε δημόσιο διάλογο.

  http://www.tribune.gr/blog/news/article/188588/i-tzichantistiki-epithesi-sto-parisi-ke-i-ameses-sinepies-gia-tin-ellada.html

 5. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ …..

  Το «καράβι» των εσόδων βουλιάζει και η κυβέρνηση φέρνει νέα μέτρα

  Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, 12:43 – Τελευταία ενημέρωση: 16:29

  Μαύρη τρύπα 2,1 δισ. ευρώ εμφανίζουν τα καθαρά έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού, στο δεκάμηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου, παρά το «τσουνάμι» φόρων που χτυπά από την αρχή του έτους όλους τους φορολογούμενους και τις επιχειρήσεις.

  Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις ότι τα έσοδα πάνε καλά και τις βαρύγδουπες κυβερνητικές δηλώσεις ότι τα μεγέθη κινούνται εκτός στόχων, προσπαθώντας να διαψεύσουν τις «κασσάνδρες» και φυσικά να μην προκαλέσουν αντιδράσεις από την πλευρά των δανειστών, που περιμένουν με το δάχτυλο στην «σκανδάλη» για τη λήψη νέων εισπρακτικών μέτρων, τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα πιστοποιούν ότι το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκε σε 39.755 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας μείωση κατά 2.106 εκατ. ευρώ ή 5,0% έναντι του αναθεωρημένου στόχου.

  Ειδικότερα τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 36.660 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 1.898 εκατ. ευρώ ή 4,9% έναντι του στόχου, εκ των οποίων πάντως ποσό 1.867 εκατ. ευρώ αφορά την υστέρηση στα έσοδα από τη μεταφορά αποδόσεων από τη διακράτηση ομολόγων του Ε.Δ. στα χαρτοφυλάκια των κεντρικών τραπεζών του Ευρωσυστήματος (ANFAs & SMPs), σύμφωνα με τον αναθεωρημένο στόχο.

  Για την περίοδο πάντως του 10μήνου το έλλειμμα που παρουσιάστηκε στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ήταν ύψους 793 εκατ. Ευρώ, έναντι ελλείμματος 2.448 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2014 και αναθεωρημένου στόχου του Προσχεδίου Προϋπολογισμού 2016 για έλλειμμα 2.881 εκατ. ευρώ.

  Σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών, το πρωτογενές πλεόνασμα αυξήθηκε σε 4.532 εκατ. ευρώ, από 2.654 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο το 2014, έναντι αναθεωρημένου στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 2.424 εκατ. ευρώ.

  Όλα βέβαια οφείλονται στο «μαχαίρι» που έχει πέσει στις κρατικές δαπάνες, αφού η πορεία των εσόδων είναι σταθερά φθίνουσα και τα φορολογικά έσοδα απέχουν από τους στόχους που έχουν τεθεί, καθώς οι πολίτες, όπως πιστοποιούν και τα στοιχεία των ληξιπροθέσμων οφειλών, δεν αντέχουν να πληρώνουν άλλους φόρους.

  Ωστόσο, με βάση τα στοιχεία του προϋπολογισμού, την περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2015 αύξηση έναντι του στόχου παρατηρήθηκε στα έσοδα:

  Α) Άμεσων φόρων ειδικών κατηγοριών κατά 20 εκατ. ευρώ ή 1,8%,
  Β) Φόρων στην περιουσία κατά 222 εκατ. ευρώ ή 12%,
  Γ) Λοιπών άμεσων φόρων κατά 39 εκατ. ευρώ ή 1,7%,
  Δ) ΕΦΚ ενεργειακών προϊόντων κατά 46 εκατ. ευρώ ή 1,4%.
  Μειωμένα έναντι του στόχου την ίδια περίοδο ήταν τα έσοδα:
  Α) Φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων κατά 243 εκατ. ευρώ ή 3,6%,
  Β) Φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων κατά 84 εκατ. ευρώ ή 4,1%,
  Γ) ΦΠΑ λοιπών κατά 185 εκατ. ευρώ ή 2,0%,
  Δ) Λοιπών φόρων κατανάλωσης κατά 51 εκατ. ευρώ ή 18,3%, και
  Ε) το σύνολο των λοιπών μη φορολογικών εσόδων κατά 73 εκατ. ευρώ ή 2,3%.

  Οι επιστροφές εσόδων ανήλθαν σε 2.277 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας μείωση κατά 344 εκατ. ευρώ έναντι του αναθεωρημένου στόχου (2.621 εκατ. ευρώ), ενώ τα έσοδα του ΠΔΕ ανήλθαν σε 3.095 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 208 εκατ. ευρώ έναντι του αναθεωρημένου στόχου.

  Από την άλλη πλευρά και τον Οκτώβριο του 2015, το σύνολο των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκε στα 5.464 εκατ. ευρώ, μειωμένο κατά 57 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον αναθεωρημένο μηνιαίο στόχο.

  Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν στα 4.438 εκατ. ευρώ, αυξημένα έναντι του αναθεωρημένου μηναίου στόχου κατά 150 εκατ. ευρώ.

  Η αύξηση των εσόδων Οκτωβρίου 2015 οφείλεται κυρίως:

  Α) στους φόρους στην περιουσία (πρώτη δόση ΕΝΦΙΑ) κατά 201 εκατ. ευρώ,
  Β) στους λοιπούς άμεσους φόρους κατά 40 εκατ. ευρώ,
  Γ) στον ΕΦΚ ενεργειακών προϊόντων κατά 42 εκατ. ευρώ.
  Αντίθετα, μειωμένα έναντι του στόχου ήταν τα έσοδα:
  Α) του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων κατά 49 εκατ. ευρώ,
  Β) του φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων κατά 100 εκατ. ευρώ,
  Γ) του ΦΠΑ λοιπών κατά 105 εκατ. ευρώ.

  Οι επιστροφές εσόδων για την περίοδο Οκτωβρίου 2015 διαμορφώθηκαν σε 255 εκατ. ευρώ σημειώνοντας μείωση κατά 121 εκατ. ευρώ έναντι του αναθεωρημένου μηνιαίου στόχου (377 εκατ. ευρώ).

  Οι δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν στα 40.548 εκατ. ευρώ και παρουσιάζονται μειωμένες κατά 4.194 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου (44.742 εκατ. ευρώ).

  Ειδικότερα, οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 37.727 εκατ. ευρώ και είναι μειωμένες κατά 3.165 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου, κυρίως λόγω της μείωσης των πρωτογενών δαπανών κατά 2.822 εκατ. ευρώ και των ταμειακών δαπανών για εξοπλιστικά προγράμματα κατά 395 εκατ. ευρώ.

  Οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού παρουσιάζονται μειωμένες σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014 κατά 1.923 εκατ. ευρώ ή σε ποσοστό 4,9%, παρά το γεγονός ότι έχουν καταβληθεί επιπλέον 33 εκατ. ευρώ για εφημερίες ιατρών ΕΣΥ, 101 εκατ. ευρώ για αποδόσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, 68 εκατ. ευρώ για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, 92 εκατ. ευρώ για επιδοτήσεις Γεωργίας, 24 εκατ. ευρώ για επίδομα θέρμανσης, 22 εκατ. ευρώ για επιχορηγήσεις συγκοινωνιακών φορέων και 19 εκατ. ευρώ για εκλογικές δαπάνες.

  Οι δαπάνες του Προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) διαμορφώθηκαν σε 2.821 εκατ. ευρώ, μειωμένες κατά 1.029 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου (3.850 εκατ. ευρώ) και μειωμένες κατά 1.297 εκατ. ευρώ σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

  Ειδικά για τον μήνα Οκτώβριο oι δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 4.352 εκατ. ευρώ και παρουσιάζονται μειωμένες κατά 312 εκατ. ευρώ έναντι του μηνιαίου στόχου, ενώ oι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 3.702 εκατ. ευρώ και παρουσιάζονται μειωμένες κατά 523 εκατ. ευρώ έναντι του μηνιαίου στόχου.

  Οι δαπάνες του Προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) ανήλθαν σε 651 εκατ. ευρώ αυξημένες κατά 211 εκατ. ευρώ έναντι του μηνιαίου στόχου, κυρίως λόγω του συγχρηματοδοτούμενου σκέλους.

  http://www.liberal.gr/arthro/22337/oikonomia/2015/trupa-21-dis-sta-esoda-tou-propologismou-sto-10mino-.html

  • Ανοιχτή πληγή το «κρυφό» χρέος των 25 δισ. €
   25.11.2015

   Ανοιχτή πληγή για την ελληνική οικονομία αποτελεί το λεγόμενο κρυφό χρέος, ύψους 25 δισ. ευρώ. Πρόκειται για τις εγγυήσεις που έχει παράσχει το Δημόσιο σε κρατικές επιχειρήσεις, δημόσιους οργανισμούς και ΔΕΚΟ, οι οποίες έχουν αντλήσει αυτά τα δάνεια.

   Σε περίπτωση που αυτές οι εγγυήσεις καταπέσουν, όπως έγινε με τα 481.000.000 του ΟΣΕ και τα 49.000.000 της ΕΑΣ στο πρώτο εξάμηνο, τότε το δημόσιο χρέος θα μπορούσε να εκτοξευθεί στα 340 δισ. ευρώ, από τα 314 δισ. ευρώ που είναι σήμερα!

   η συνέχεια εδώ :
   http://www.dimokratianews.gr/content/55856/anoihti-pligi-kryfo-hreos-ton-25-dis-eu

 6. Refugee crisis: Chancellor Angela Merkel set to curb Germany’s open-door policy

  Wednesday 11 November 2015
  Chancellor Angela Merkel was set to back down from her controversial open-door refugee policy today after senior members of her ruling Christian Democrats endorsed plans to drastically curb the rights of Syrian migrants in Germany and ban relatives from joining them.

  Under proposals announced by the German Interior Minister, Thomas de Maizière, Syrian refugees would be allowed to stay in Germany for just one year as opposed to the current three years. Relatives who are currently allowed to join them would be banned from doing so. It was not clear whether the policy would be applied retroactively to refugees who have already been granted temporary residency.

  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/refugee-crisis-angela-merkel-set-to-curb-germany-s-open-door-policy-a6727771.html

 7. October 23, 2015
  Mama Merkel and the Immigration Invasion of Germany
  By Rael Jean Isaac

  Read more: http://www.americanthinker.com/articles/2015/10/mama_merkel_and_the_immigration_invasion_of_germany.html#ixzz3saH7rkzC
  Follow us: @AmericanThinker on Twitter | AmericanThinker on Facebook

  On Oct. 20, months after the “immigration invasion” of Europe began — whose long-term impact goes far beyond temporary obsessions like email servers and Benghazi — one of the Wall Street Journal’s chief pundits finally addressed the subject. Bret Stephens wrote an op-ed, “In Defense of Christendom.” The reason for the long silence is not hard to guess. The Wall Street Journal has long been wedded to the notion of open borders. Never mind that Nobel Prize winning economist Milton Friedman admonished the paper almost twenty years ago “It’s just obvious you can’t have free immigration and a welfare state.” The Journal has remained deaf to Friedman’s irrefutable argument that in a redistributionist state, unlimited immigration, with its unlimited demands on the public purse, at minimum will destroy limited government.

  So how should the socially conservative editorial page react to open borders in action? In theory this was fine. Yet there was something deeply troubling about millions of Muslims invading Europe’s richest welfare states, with no end in sight. As the King of Siam would say, it was a puzzlement.

  Stephens finally ended the embarrassing silence. He ignored the economic impact and focused on what is in truth the most important danger to which this migration contributes: the destruction of European civilization. Stephens treats the immigrant invasion as what he calls “a stiff breeze” in a civilization that has already lost its moral compass. No longer believing in the sources from which their comfortable beliefs in human rights, peace, progress, spring — Judaism, Christianity, the Enlightenment, capitalism, etc. — they have lost the capacity for what Pope Benedict called “self-love.” Stephens is by no means the first to make this point. Nobel Prize for Literature winner Imre Kertesz more than a decade ago identified “suicidal liberalism” as Europe’s dominant set of values, leaving it “wide open to Islam.”

  Stephens describes Angela Merkel’s behavior in the crisis as “odd and disconcerting.” This is because she has been seeking a small immediate favor from Turkey — stemming the refugee flow from its shores — in exchange for major concessions that could only aggravate the problem in the longer run: visa-free entry to Europe for 75 million Turks and forwarding Turkish membership in the E.U. Given that Turkey under Erdogan has become steadily more autocratic and contemptuous of the human rights the E.U. supposedly holds dear, and Merkel is trying to stem the Muslim tide into Europe, not pave the way for many millions more, this makes no sense. Moreover, were Turkey to become part of the E.U., Europe would physically border on major sources of the refugee flow: Syria, Iraq and Iran. For Stephens all this sits oddly with Merkel’s leadership of a party whose purpose ‘is to rally the German right to a reasonable conservatism.”

  Read more: http://www.americanthinker.com/articles/2015/10/mama_merkel_and_the_immigration_invasion_of_germany.html#ixzz3saHLpYmr
  Follow us: @AmericanThinker on Twitter | AmericanThinker on Facebook

  Monday, 26 October 2015
  The Muslim Migrants and the Death of the West

  Written by Selwyn Duke

  Death can happen suddenly, as when being shot or hit by a truck. But it’s more often a process involving steady and observable decline. It’s also true that symptoms can be confused with causes. Such is the case with listing Western civilization and the Muslim migrant crisis, opines the Wall Street Journal’s Bret Stephens. In a rather insightful piece entitled “In Defense of Christendom,” he writes:

  The death of Europe is in sight. Still hazy and not yet inevitable, but nevertheless visible and drawing nearer—like a distant planet in the lens of an approaching satellite. Europe is reaching its end not because of its sclerotic economy, or stagnant demography, or the dysfunctions of the superstate. Nor is the real cause the massive influx of Middle Eastern and African migrants. Those desperate people are just the latest stiff breeze against the timber of a desiccated civilization.

  Of course, critics point out that most of the migrants aren’t “desperate” at all. Estimates inform that 75 percent are males, mostly young and strong. Contrary to the narrative, only 25 percent are Syrian; moreover, as Muslim refugee and Jordanian opposition leader Dr. Mudar Zahran pointed out, “Seventy-five percent of those arriving from Syria come from safe area[s]; actually, the ones in disaster areas cannot … leave.” They are economic migrants, he tells us, seizing the opportunity of the current crisis to emigrate to a “rich nation with a generous welfare system,” such as Germany or Sweden. A good example is the tragic early September story of three-year-old Aylan Kurdi, who washed up on a Turkish beach. The unfortunate child’s death was used to beat the drum for open European borders, but here’s the truth: He, along with his parents and brother, had been living safely in Turkey for three years. And why did his father take the family on a journey, destination Greece, on a 15-foot dinghy?

  He wanted free dental care (he’s also accused of being a people smuggler).

  Yet these facts only strengthen Stephens’ case. It’s not that Westerners are just being fooled, but that it wouldn’t be possible were they not playing the fool. As Stephens also writes, “Europe is dying because it has become morally incompetent. It isn’t that Europe stands for nothing. It’s that it stands for shallow things, shallowly. Europeans believe in human rights, tolerance, openness, peace, progress, the environment, pleasure. These beliefs are all very nice, but they are also secondary.”

  Stephens then explains that what “Europeans no longer believe in are the things from which their beliefs spring,” such as Christianity. It is then that you can descend into the situation G.K. Chesterton described when writing (I’m paraphrasing), “Nowadays, we have Christian values floating around detached from one another. Consequently, we see scientists who care only about truth but have no pity, and humanitarians who care only about pity but have no truth.”

  Read more:
  http://www.thenewamerican.com/reviews/opinion/item/21824-the-muslim-migrants-and-the-death-of-the-west

  • A Dutch high court on Thursday upheld a government policy of withholding food and shelter to rejected asylum-seekers who refuse to be repatriated, giving legal backing to one of Europe’s toughest immigration policies.

   The Raad van State or Council of State, which reviews the legality of government decisions, found that the new policy of conservative Prime Minister Mark Rutte does not contravene the European Convention on Human Rights.

   A rejected asylum seeker does not have the right to appeal to the European Social Charter, it said.

   The Dutch government “has the right, when providing shelter in so-called locations of limited freedom, to require failed asylum-seekers to cooperate with their departure from the Netherlands,” a summary of the ruling said.

   Read more at Reutershttp://www.reuters.com/article/2015/11/26/us-europe-migrants-netherlands-idUSKBN0TF0S920151126#cyBOGPmAvwRDCy4b.99

   η απόφαση:

   https://www.raadvanstate.nl/pers/persberichten/tekst-persbericht.html?id=794&summary_only=&category_id=8

   Χωρίς τροφη και στέγη οι αλλοδαποί που δεν δικαιούνται άσυλο

   Ολλανδικό ανώτατο δικαστήριο ενέκρινε σήμερα την κυβερνητική πολιτική που προβλέπει άρνηση χορήγησης τροφής και στέγης σε όσους αιτούντες άσυλο, που η αίτησή τους έχει απορριφθεί, αρνούνται να επαναπατριστούν.

   Το Raad van State που ελέγχει τη νομιμότητα των κυβερνητικών αποφάσεων αποφάνθηκε ότι η πολιτική αυτή δεν αντιβαίνει στην Ευρωπαϊκή Συνθήκη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και πως κάποιος που η αίτησή του για τη χορήγηση ασύλου έχει απορριφθεί δεν μπορεί να επικαλείται τον Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Χάρτη.

 8. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑ!  

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑ! ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΘΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ. 

  ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ. ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

  Καλέστε τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου να εξετάσει όλες τις καταγγελίες και τα στοιχεία που έλαβε αναφορικά με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που τελούνται στην Ελλάδα, να ξεκινήσει έρευνα και να στείλει σε δίκη τους ενόχους.  

  Για να υπογράψετε το ψήφισμα κάντε κλικ εδώ

  “Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.”
  Άλμπερτ Αϊνστάιν

 9. From: Euripides Billis [mailto: ….]
  Sent: Friday, November 27, 2015 9:10 PM
  To: undisclosed-recipients:

  Subject: Fwd: ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΑλΕΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

  Κύριοι βουλευτές,

  Διαβιβάζεται η κατωτέρω εξαιρετική μελέτη για την εις βάρος του Ελληνισμού επιτελούμενη Εσχάτη Προδοσία.

  Ως Έλληνες βουλευτές δεν έχετε δικαίωμα να εθελοτυφλείτε μπροστά στην επιτελούμενη εσχάτη προδοσία, αφανισμού του Ελληνισμού.

  Ευριπίδης Μπίλλης

  Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

  Μεταναστευτικό: Απαιτείται κλείσιμο των συνόρων, επαναφορά της νομιμότητας και τιμωρία των ενόχων

  https://justiceforgreece.wordpress.com/2015/11/25/μεταναστευτικό-απαιτείται-κλείσιμο/

  Στις 2 Μαρτίου 2012, κατήγγειλα το γεγονός ότι από τα τέλη του 2009 η Ελλάδα έπεσε στα χέρια αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι σκοπό έχουν την ολική καταστροφή της χώρας και ότι γι΄αυτό αρκούσε από μόνη της η μεταναστευτική πολιτική που εφάρμοζε η φερόμενη ως ελληνική κυβέρνηση, η οποία δεν δίστασε να χρησιμοποιεί ανθρώπους και συγκεκριμένα αλλοδαπούς μετανάστες ως όπλο για την επίτευξη του στόχου αυτού. Από τα στοιχεία που προσκόμισα προέκυπτε ξεκάθαρα ότι ανά την ελληνική επικράτεια τελούνται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχουν ως θύματα τόσο τους Έλληνες όσο και τους αλλοδαπούς που χρησιμοποιούνταν ως όπλο εναντίον τους και ότι βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη επιχείρηση γενοκτονίας των Ελλήνων.

  Μίλησα ευθέως για γενοκτονία, επειδή οι συνέπειες της μεταναστευτικής πολιτικής σε συνδυασμό με την γενική κυβερνητική πολιτική και τα τερατουργήματα που γίνονταν με σκοπό την εφαρμογή της, θα οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια αρχικά στην αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού, της εθνικής και της θρησκευτικής ταυτότητας του, και τελικά, στον πλήρη αφανισμό των Ελλήνων από τα εδάφη τους και όχι μόνο. Η καταγγελία στάλθηκε στη εισαγγελία του Διεθνούς Ποινικού Δικαστήριου της Χάγης αλλά δεν ήταν ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία.

  και ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο

 10. ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ

  Στις 7:44 μ.μ. Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015, ο/η Euripides Billis έγραψε:

  Μεταναστευτικό: Απαιτείται κλείσιμο των συνόρων, επαναφορά της νομιμότητας και τιμωρία των ενόχων
  https://justiceforgreece.wordpress.com/2015/11/25/μεταναστευτικό-απαιτείται-κλείσιμο/

  Στις 2 Μαρτίου 2012, κατήγγειλα το γεγονός ότι από τα τέλη του 2009 η Ελλάδα έπεσε στα χέρια αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι σκοπό έχουν την ολική καταστροφή της χώρας και ότι γι΄αυτό αρκούσε από μόνη της η μεταναστευτική πολιτική που εφάρμοζε η φερόμενη ως ελληνική κυβέρνηση, η οποία δεν δίστασε να χρησιμοποιεί ανθρώπους και συγκεκριμένα αλλοδαπούς μετανάστες ως όπλο για την επίτευξη του στόχου αυτού. Από τα στοιχεία που προσκόμισα προέκυπτε ξεκάθαρα ότι ανά την ελληνική επικράτεια τελούνται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχουν ως θύματα τόσο τους Έλληνες όσο και τους αλλοδαπούς που χρησιμοποιούνταν ως όπλο εναντίον τους και ότι βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη επιχείρηση γενοκτονίας των Ελλήνων. …………………..

  Κύριοι Βουλευτές,
  Οι άνθρωποι δεν είναι «φιλανθρωπικά» άρρωστοι στο μυαλό.
  Από το 1996 είναι πράκτορες της ανθρώπινης σαλάτας των εθνών, της παγκοσμιοποίησης της νέας τάξης, ή του τρα λα λα παγκόσμιου χωριού του Σουλτζ.

  Άκουγα σήμερα τον αρμόδιο υπουργό, άξιο διάδοχο της Τασίας τους, να λέει ότι οι Ευρωπαίοι είναι περίπου βάρβαροι που δεν αφήνουν όλα τα στίφη των λαθρομεταναστών να καταστρέψουν τα Ευρωπαϊκά έθνη, δίδοντας τους «πολιτικό άσυλο».

  Γιατί όπως έλεγε, είναι υποχρεωμένα να δίδουν πολιτικό άσυλο σε όποιον το ζητεί, χωρίς διακρίσεις εθνικότητας. Και από όποια χώρα και αν προέρχεται. Ακόμα στους μισούς Κινέζους, συμπληρώνω, αν το ζητήσουν. Ή έστω σε ένα 5% τους. Δηλαδή σε κάπου 60 εκατομμύρια.

  Ξέχασε να πει, «αφού πριν εξετάσουν το αίτημα» και επίσης ξέχασε να πει ότι πρόκειται για αρχικά, τουλάχιστον 30 εκατομμύρια λαθραίους.

  Αν κάποιος δεν τους σταματήσει τους ημετέρους παγκοσμιοποιημένους πράκτορες (που από το 1996 βρίζουν τον Ελληνισμό, ως εθνικιστή, Ελληναρά κτλ) ή τους αστείους διεθνιστές του ΚΚΕ, αμφότεροι ανθέλληνες και καταστροφείς του Ελληνισμού, τότε Ελλάς Τέλος.

  Αφού ήδη εγκλωβίζονται στην Ελλάδα μας, με5τά το κλείσιμο των συνόρων όλων των Ευρωπαϊκών Εθνών, όλοι οι λαθραίοι οικονομικοί μετανάστες.

  Απαιτείται άμεση φρούρηση των θαλάσσιων και άλλων συνόρων μας.

  From: Euripides Billis
  Sent: Friday, November 27, 2015 11:48 AM
  To: undisclosed-recipients:
  Subject: Fwd: Ζήτησε σύγκλιση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών. Για κακό προφανώς. Γιατί αν ήταν για καλό, δεν χρειαζόταν. Τους θέλει όλους συνενόχους στην εκτέλεση των διαταγών της Μέρκελ. καταστροφής του Ελληνισμού.

  Ρούτε: Η Ελλάδα να δεχθεί 100.000 πρόσφυγες – Κίνδυνος κατάρρευσης της ΕΕ
  http://www.enikos.gr/international/355017,Royte-H-Ellada-na-dex8ei-100000-prosfyges-Kindynos-katarreyshs-ths-EE.html
  Πρώτη καταχώρηση: 26/11/2015 – 22:02

  Η Ευρωπαϊκή Ένωση κινδυνεύει να έχει τη μοίρα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, εάν δεν ανακτήσει τον έλεγχο των συνόρων της και δεν σταματήσει τη μαζική εισροή μεταναστών από τη Μέση Ανατολή, δήλωσε ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε , ζητώντας από την Ελλάδα να δεχθεί τουλάχιστον 100.000 πρόσφυγες.

  F.T.: Ηγέτες της ΕΕ εξετάζουν τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη συνθήκη Σένγκεν
  26/11/2015 23:39

  Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης θεωρούν ότι η απειλή κατά της Ελλάδας με αποκλεισμό της από το σύστημα Σένγκεν – που επιτρέπει τη χωρίς διαβατήρια είσοδο στις χώρες της ΕΕ – είναι ο μόνος τρόπος για να πείσουν την Ελλάδα να συμμορφωθεί και να ζητήσει επείγουσα βοήθεια από την ευρωπαϊκή υπηρεσία προστασίας των συνόρων, τη Frontex…, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

  Κύριοι Βουλευτές,
  Ζήτησε σύγκλιση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.

  Για κακό προφανώς. Γιατί αν ήταν για καλό, δεν χρειαζόταν.

  Τους θέλει όλους, («όλοι μαζί η Ελλάδα μπορεί»),συνενόχους στην εκτέλεση των διαταγών της Μέρκελ.

  Εξουσιοδότησε όμως κανείς τον νεοταξικό Αλέξη (σκέτο χαϊδευτικό και «οικείο», κατά το Γιώργος, Αντώνης κτλ), ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα, φιλανθρωπικώς ή «διεθνιστικώς» αρρωστημένο,

  Να καταστρέψει τον Ελληνισμό, με τους μουσουλμάνους που στέλλει ο Ερτογάν,τζιχαντιστές ή ου;;

  Ποιος εξουσιοδότησε τον καταστροφέα τουΕλληνισμού Τσίπρα, να δεχθεί, 50.00 ή 100.000 ή 1.000.000 ή 10.000.000, μουσουλμάνος αφροασιάτες;

  Με ποιο δικαίωμα θα εκφέρουν θετική γνώμη τα έτερα κόμματα, στο θέμα αυτό Εσχάτης Προδοσίας;;

  Η Ελλάδα, θα πρέπει το γρηγορότερο νααπαλλαγεί από την νεοταξική «αρρώστια» του χαρισματικού, της Σίας, της Τασίας και του Παπαδημούλη.

  Και όλων των άλλων, Πουλαντζάδων και μη,του «θα τη λέμε Μακεδονία», του το «Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του», του εκτουρκισμού της Θράκης μας, κτλ .

  Είναι εσχάτη προδοσία και ντροπή η Ελλάδα να είναι χωραφάκι οπουδήποτε «πρωθυπουργού» Κουίσλινγκ ή μη, που το κάνει ότι θέλει.

  Συναινούντα ίσως ή μάλλον βεβαίως τουσυντρόφου Λεβέντη (ο σύντροφος Καμμένος προφανώς ήδη συνεφώνησε «πατριωτικά»)

  Διαφορετικά, «Ελλάς» τελείως «τέλος» και μετατροπή της σε Ελλαδιστάν, τούρκικο προτεκτοράτο του Χαλιφάτου του Ερτογάν (αν ήδη δεν έγινε) .

  Με τον Πρόεδρο Παπούλια, συγνώμη τον κ. Παυλόπουλο, λόγω «μη αρμοδιότητας»(ξεχνά τον συνημμένο Συνταγματικό όρκο του που είναι η σχεδόν μοναδική του πραγματική αρμοδιότητα), σιωπηλό.

  Και τον Αρχιεπίσκοπο, άγνωστον γιατί,επίσης σιωπηλά και ανθελληνικά «φιλανθρωπικά»να αποδέχεται να καταστραφεί οΕλληνισμός και να εξισλαμιστεί η Ελλάδα (αν δεν έκανε ήδη ο χαρισματικός)

  Ευριπίδης Μπίλλης

  • ΣΥΝΝΗΜΕΝΟ

   ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο άρθρο 33 γράφει: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του, δίνει ενώπιον της Βουλής τον ακόλουθο όρκο: «Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικότερο συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού λαού».

 11. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

  1. Τελεσίγραφο για την έξωση της Ελλάδας από τη Σένγκεν
  https://justiceforgreece.wordpress.com/2015/12/02/τελεσίγραφο-για-την-έξωση-της-ελλάδας/

  2.Μόσχα προς Αθήνα: “Επιτρέπετε σε ισλαμιστική οργάνωση που βομβαρδίσαμε στην Συρία να δρα ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα”

  του Στέφανου Μαρινάκη

  Σε μια δραματική προειδοποίηση προχώρησε το ρωσικό ΥΠΕΞ προς την Αθήνα σε ότι αφορά την ισλαμιστική οργάνωση “One Nation” της οποίας το κονβόι βομβαρδίστηκε (όπως ήδη σας ενημέρωσε πρώτο και μόνο το pronews.gr) την επομένη της κατάρριψης του ρωσικού su-24 από τα τουρκικά F-16, και δρα ανεξέλεγκτα στην Λέσβο όπου “διασώζει” λάθρο-πρόφυγες.

  Προκύπτουν δύο συμπεράσματα: Είναι οργάνωση των τζιχαντιστών και ελέγχεται άμεσα από την ΜΙΤ αφού μετέφερε οπλισμό στους Τουρκμένους ισλαμιστές.


  One Nation in Lesvos, Greece Alhumdulillah our team was on the coast today and were sent on a rescue boat to help the people reach there destination safely alongside with #TeamHumanitarian who are doing fantastic Job.Jazakamullahu Khayran to all who support our efforts to help the most needy.Day 5 – 6 and 7 videos now OUThttp://youtu.be/qpp_mLt4_gkDay 6http://youtu.be/NGW0fEA8CGoDay 7http://youtu.be/JnBQufuLUmATo donate online http://www.Aid4Refugees.comFor worldwide donations -To set up Monthly Direct Debits and make a difference throughout the whole year – http://www.onenationuk.org/donate/Follow us -https://www.facebook.com/onenationUK?ref=bookmarkshttp://www.onenationuk… charity no 1156200www.Aid4Refugees.comwww.OneNationUk.org

  περισσότερα εδώ
  http://www.pronews.gr/portal/20151203/defencenet/διεθνησ-ασφαλεια/η-ισλαμιστική-μκο-one-nation-με-το-έμβλημα-των-τζιχαντιστών-στη

  3. Εκρηκτική η κατάσταση στην Ειδομένη: 6.000 πρόσφυγες και λάθρο προσπαθούν να “μπουκάρουν” στα Σκόπια (ένας νεκρός)

  Σε «καζάνι» που σιγοβράζει έχει μετατραπεί η ουδέτερη ζώνη Ελλάδας – ΠΓΔΜ, στο ύψος της Ειδομένης, καθώς περίπου 6000 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο και περιμένουν να περάσουν στη γειτονική χώρα.

  Νεκρός 22χρονος Μαροκινός από ηλεκτροπληξία
  Ενας 22χρονος Μαροκινός έχασε το πρωί τη ζωή του, από ηλεκτροπληξία, στην Ειδομένη. Οι λαθρομετανάστες και οι πρόσφυγες αφού προσευχήθηκαν για τον άτυχο νέο, παρέδωσαν τελικά τη σορό στους τραυματιοφορείς και συνέχισαν να φωνάζουν συνθήματα εν μέσω έντασης.

  Άνοιξε αργά το απόγευμα της Πέμπτης το σημείο διέλευσης των προσφύγων, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας – ΠΓΔΜ, στο ύψος της Ειδομένης.

  Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα των μεταναστών από το Ιράν και το Μαρόκο που βρίσκονταν μπροστά στην ουδέτερη ζώνη και την είχαν αποκλείσει ως ένδειξη διαμαρτυρίας επειδή τους έχει απαγορευθεί η διέλευση, πείσθηκε να απομακρυνθεί. Έτσι, εδώ και περίπου μία ώρα έχουν αρχίσει οι ροές, και πρόσφυγες από το Ιράκ, το Αφγανιστάν και τη Συρία, περνάνε στη γειτονική χώρα.

  Την Πέμπτη ένας 22χρονος Μαροκινός μετανάστης βρήκε τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία στην Ειδομένη, προσπαθώντας να περάσει πάνω από τα ηλεκτροφόρα καλώδια που έχει στήσει η ΠΓΔΜ στα σύνορα.

  Πηγή: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ

  4. Παρέμβαση της εισαγγελίας ζητούν οι κάτοικοι της Ειδομένης λόγω προβλημάτων που τους δημιουργούν οι αλλοδαποί
  “κλέψανε ακόμη και φιάλη υγραερίου”«διέρρηξαν σπίτι, το οποίο ιδιοκτήτες επισκέπτονται κυρίως τα Σαββατοκύριακα.Φωνάξαμε την αστυνομία για να επιληφθεί του γεγονότος ενώ βλέπουμε συνέχεια να ξηλώνουν ακόμα και ξύλινα περβάζια για να τα κάψουν και να ζεσταθούν»«Πολλές φορές, μετανάστες μεθούν και μπαίνουν στις αυλές ζητώντας φαγητό και τουαλέτα»

  ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΖΗΜΙΕΣ)

  Γονατίζει και άλλο την ελληνική οικονομία ο αποκλεισμός

  Τετραπλή απειλή από το κλείσιμο της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη. Η ελληνική οικονομία, εξαιτίας της αδυναμίας της κυβέρνησης να διασφαλίσει την ομαλή κυκλοφορία των τρένων, αντιμετωπίζει τέσσερις μεγάλους κινδύνους οι οποίοι όπως φαίνεται έχουν υποτιμηθεί.
  – η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει υποστεί ζημίες που ανέρχεται σε δύο εκατομμύρια ευρώ
  – Δεν γίνονται εξαγωγές ελληνικών προϊόντων με αποτέλεσμα να ζημιώνουν οι εξαγωγικές επιχειρήσεις και κατά συνέπεια και η ελληνική οικονομία η οποία τόσα πολλά στηρίζει στις εξαγωγές για την έξοδο από την κρίση.
  – Εχουν μπλοκαριστεί στα σύνορα από την πλευρά της ΠΓΔΜ εισαγωγές οι οποίες προορίζονται για τη χριστουγεννιάτικη αγορά με αποτέλεσμα αν υπάρξουν μεγαλύτερες καθυστερήσεις τα είδη αυτά να είναι πλέον άχρηστα. Βεβαίως, καθυστερούν και οι συνήθεις εισαγωγέ;ς με ζημιά για τους εισαγωγείς.
  – Δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα με τις ξένες επιχειρήσεις όπως η Hewlett Packard και η Sony οι οποίες έχουν υπογράψει ειδικές συμφωνίες για τη χρησιμοποίηση του λιμανιού του Πειραιά και του ελληνικού σιδηρόδρομου για την τροφοδοσία των αγορών της Ευρώπης.

  • Makis Mylonas ‏@MylonasMakis 52 λεπτάΠριν από 52 λεπτά Προβολή μετάφρασης
   Many Moroccans are trying to enter #EU from the Greek-#FYROM border and not from their country’s border with Spain. Says a lot for #Greece.

 12. Ο Ιωάννης Μουζάλας στην Μπουσδούκου για τον κίνδυνο εγκλωβισμού χιλιάδων μεταναστών (7/1/16)

  Κύριοι Βουλευτές,
  Ακούστε τον κ. Μουζάλα. Ορθά δήλωσε προς τιμήν του, ότι έρχονται τώρα κάθε μέρα 3.000 έως 4.000 στα νησιά μας.

  Μόνον που ο κ. Μουζάλας έκανε ένα λάθος. Είπε ότι θα εγκλωβιστούν μερικές δεκάδες χιλιάδες. Έκανε λάθος δύο μηδενικών. Γιατί μέχρι τέλος του έτους θα εγκλωβιστούν ένα εκατομμύριο παράνομοι μετανάστες.

  Ελπίζω επίσης να διερωτήθηκε ο κ. Μουζάλας, ποιος δίδει σε κάθε λαθρομετανάστη τα περίπου 5.000 ευρώ για το ταξίδι του στην Ελλάδα. Άλλες χώρες λένε ότι τα δίδουν, η Σαουδική Αραβία κτλ, μέσω της Διεθνούς Μουσουλμανικής Αδελφότητας (συνημμένο, για να εκμουσουλμανίσουν την ΕΕ.

  Αν και είναι αντιληπτή η λεπτή κυβερνητική του θέση, ο κ. Μουζάλας αντί να μας καθησυχάζει και να κατηγορεί άλλες ΕΕ ότι αντιδρούν κτλ, θα πρέπει να υλοποιήσει άμεσα αυτό που είπε ότι μπορεί να συμβεί. Την φρούρηση των θαλάσσιων συνόρων μας. Διαφορετικά θα είναι ο άμεσα υπεύθυνος για τον σίγουρα επερχόμενο όλεθρο.

  Αυταπατάται ο κ. Μουζάλας, ότι οι λαθραίοι που δεν θα μπορέσουν να πάνε στην Ευρώπη, θα θελήσουν, αφού ήδη πάτησαν στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας, να επαναπατριστούν.

  Θα μείνουν εδώ επ’ αόριστο αναμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία.

  Και επειδή ξύπνησαν οι χώρες της ΕΕ και δεν θέλουν να γίνουν Μουσουλμανικές και να καταστραφούν, και ποτέ στο άμεσο μέλλον δεν θα δχθούν την παράνομη μετανάστευση, της κυρίας Τασίας, του κ. Τσίπρα και της Μέρκελ, οι λαθραίοι κύριε Μουζάλα, θα αλώσουν τα Ελληνικά νησιά μας του Αιγαίου.

  Με την σιωπηλή ανοχή του εξ ίσου υπευθύνου Καμμένου, αρμόδιου Συνταγματικά για την προστασία των κατοίκων των (που τόσο «συγκινητικά» τους «πονούσε» με το ΦΠΑ!!!! ), με φρούρηση των θαλασσίων μας συνόρων. Που θα έπρεπε να παραιτηθεί αν εμποδιζόταν στο έργο του αυτό.

  Συνεπώς πρώτο σας μέλημα κ. Μουζάλα, πέραν οποιουδήποτε άλλου, θα έπρεπε να είναι η Συνταγματική επιταγή προστασίας των κατοίκων της Ελλάδας.

  Και όχι το να κατηγορείτε άλλες χώρες της ΕΕ που σέβονται τους λαούς τους και δεν θέλουν να τους αφήσουν να καταστραφούν, για νεοταξική παγκοσμιοποιημένη δήθεν φιλανθρωπία.

  Ευριπίδης Μπίλλης.

  συνημμένο:
  THE INTERNATIONAL MUSLIM BROTHERHOOD: “SPECIALLY DESIGNATED TERRORIST ORGANIZATION”A Position Paper for the Committee on the Present Danger and All Other Interested Parties

 13. Έκθεση-«βόμβα» της Europol: Μετανάστες με τρομοκρατικές διασυνδέσεις στην Ελλάδα

  Για μετανάστες, που βρίσκονται επί ελληνικού εδάφους, με τρομοκρατικές και εγκληματικές διασυνδέσεις κάνει λόγο η Europol.

  Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sunday Mail, στην απόρρητη έκθεση της Europol επισημαίνονται δύο περιπτώσεις μεταναστών που πέρασαν σε ελληνικό έδαφος και πιστεύεται ότι έχουν διασυνδέσεις με τη διεθνή τρομοκρατία.

  Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έγγραφο που διέρρευσε αναφέρει πως η Europol ταυτοποίησε 68 άτομα που περιλαμβάνονται στη βάση δεδομένων της με ύποπτους εγκληματίες.

  http://newpost.gr/ellada/537679/ekthesh-bomba-ths-europol-metanastes-me-tromokratikes-diasyndeseis-sthn-ellada

 14. Επειδη το βίντεο με τον ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ να ευχαριστήσει τοτς λαθρομετανάστες εξαφανίστηκε από την τοποθεσία που επισύναψα στο άρθρο δινω άλλο λινκ
  ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.