Όταν το δουλεμπόριο ανθεί ως φιλανθρωπική επιχείρηση

mko3

Θέλεις να γίνεις δουλέμπορος; Θέλεις να κάνεις καριέρα στο εμπόριο ανθρώπινων ψυχών, αλλά και οργάνων; Ε, δεν έχεις παρά να στήσεις μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση και να βγεις στο σαφάρι για πρόσφυγες, ή λαθραίους μετανάστες. Μη φοβάσαι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένας έλεγχος. Θυμίσου ότι ο ίδιος ο Καμμένος εκ μέρους της κυβέρνησης ζήτησε τη συνδρομή σου στη διαχείρηση του προβλήματος. Υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για έναν δουλέμπορο;

Κι έτσι δεν έχεις παρά να έρθεις ως “εθελοντής” σε ένα από τα ελληνικά νησιά και να στήσεις τη δική οσυ επιχείρηση διάσωσης από την θάλασσα. Με το πρώτο, αρχίζεις τη φασαρία. Βγαίνεις στο διαδίκτιο και καταγγέλεις τις ελληνικές αρχές, το λιμενικό, τις συνθήκες. Έτσι κι αλλιώς το ελληνικό κράτος είναι ανύπαρκτο. Κανένας έλεγχος, κανένας συντονισμός, καμιά λογοδοσία, κανένα σχέδιο. Τα πάντα χύμα στο κύμα. Αληθινό σαφάρι.

Με την φασαρία πετυχαίνεις, πρώτο, να γίνεις υπολογίσιμη ΜΚΟ και υποψήφια χρηματοδότησης. Δεύτερο, να μαζέψεις χρήμα μέσω crowd funding και εισφορών από αφελείς. Τρίτο, να βρεις αρκετούς ανύποπτους εθελοντές για να λειτουργήσουν ως βιτρίνα. Άλλωστε η ανοησία περισσεύει, η ιδεοληψία το ίδιο, όπως και η φιλανθρωπία, που για τους πλείστους είναι ταυτόσιμη με τη ζωοφιλία.

Άμα φωνάζεις και “κάτω τα σύνορα”, θα σε βρουν αμέσως από την Open Society του Σόρος για να τεθείς υπό την προστασία της. Θα υπάρξουν δεκάδες αργυρώνυτοι επώνυμοι δήθεν προοδευτικοί διανοούμενοι και ακαδημαϊκοί, που θα υπερασπίζονται τους ανώτερους σκοπούς που υπηρετείς. Στα ΜΜΕ και το διαδίκτιο θα κάνουν αφιερώματα σε σένα, το τεράστιο εθελοντικό σου έργο και τα ευγενικά σου κίνητρα. Ενώ κάθε λογής αριστερό απολιφάδι, που έχει υιοθετήσει τα συμφέροντα του Σόρος και της συμμορίας του ως ταξικό πρόταγμα, θα δουλεύει για σένα.

Από κει και πέρα ο δρόμος είναι ανοιχτός. Τα δίκτυα ΜΚΟ θα σε βοηθήσουν για το πώς και προς τα πού θα προωθήσεις τους δύσμοιρους που ξεβράζει το Αιγαίο. Πολύ γρήγορα θα συνδεθείς με το κύκλωμα, υπό επίσημη κρατική προστασία, του δουλεμπορίου στην Τουρκία. Καραβιές θα έρχονται για να τους προωθήσεις. Το χρήμα θα ρέει άφθονο και οι “συστημικές” τράπεζες είναι πάντα πρόθυμες να το ξεπλύνουν.

Πρώτος σταθμός η Αθήνα. Κέντρο διαλογής για την επαναπροώθηση με βάση τη ζήτηση. Μην ανησυχείς για τις αστυνομικές αρχές. Ποιός θα πειράξει μια ΜΚΟ υπό την προστασία του Σόρος, ή της Ευρώπης; Μην ανησυχείς για τους δύσμοιρους. Ποιός θα τολμήσει να σε καταγγείλει όταν θα αναλάβει να τους τρομοκρατεί ο υπόκοσμος της Χρυσής Αυγής;

Προνομιακό πεδίο τα ασυνόδευτα παιδιά. Δεκάδες χιλιάδες πέφτουν στα χέρια της μαφίας, που τα προωθεί προς τις τουρκικές ακτές του Αιγαίου με προορισμό την Ευρώπη. Η βιομηχανία παιδοφιλίας στη Γερμανία και αλλού στην ΕΕ, ποτέ δεν ανθούσε όσο σήμερα. Ενώ οι ανάγκες για ανρθώπινα όργανα έχουν πια ισοφαριστεί από την τεράστια προσφορά ασυνόδευτων παιδιών.

Δεν είναι ανάγκη να απαγάγεις παιδιά από τα φανάρια. Έρχονται μόνα τους σε σένα από τις κατεστραμμένες χώρες τους. Το μόνο που χρειάζεται είναι, αφενός, να στήσεις χιλιάδες λογαριασμούς στο FB και το twitter, για να τα προσκαλείς στον παράδεισο της Ευρώπης και, αφετέρου, να είσαι εκεί όταν θα καταφθάσουν.

Πρόσφατα η Διεθνής Κοινοπραξία Ερευνητών Δημοσιογράφων (International Consortium of Investigative Journalists) αποκάλυψε ότι “κατά την τελευταία δεκαετία, τα έργα που χρηματοδοτούνται από την Παγκόσμια Τράπεζα έχουν φυσικά ή οικονομικά εκτοπίσει πάνω από 3,4 εκατομμύρια ανθρώπους, αναγκάζοντάς τους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, παίρνοντας τη γη τους ή καταστρέφοντας τα προς το ζην τους.” Από τους εκτοπισμένους, εκατοντάδες χιλιάδες είναι ανήλικα παιδιά, που από την ίδια την Παγκόσμια Τράπεζα και τις συνεργαζόμενες ΜΚΟ, προωθούνται προς τις ανεπτυγμένες χώρες.

Άλλωστε η ίδια η Παγκόσμια Τράπεζα θεωρεί ότι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί η παγκόσμια φτώχεια είναι η απελευθέρωση της μετανάστευσης. Γιατί; Διότι δεν μπορούν να υπάρξουν παγκόσμιες αγορές κεφαλαίου, χωρίς νομάδες της απόλυτης εξαθλίωσης να μετακινούνται από χώρα σε χώρα. Χωρίς δηλαδή εκατοντάδες εκατομμύρια εν δυνάμει δούλους.

Η παγκόσμια αγορά γεννήθηκε μέσα από μια πρωτοφανή έξαρση του δουλεμπορίου. Χωρίς τις τεράστιες μάζες, τα εκατομμύρια των δούλων, που μεταφέρθηκαν στις φυτείες των “νέων χωρών”, η γηραιά ήπειρος δεν θα γνώριζε ποτέ τη βιομηχανική επανάσταση.

Σήμερα, ζούμε μια πρωτοφανή αναβίωση του δουλεμπορίου. Με τον δουλέμπορο, αυτό το αρχαίο επάγγελμα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας – πιο αρχαίο ίσως και από την πορνεία – να φοράει τα καλά του, να ντύνεται με τις ρόμπες όχι του ιεραπόστολου όπως παλιά, αλλά του φιλάνθρωπου. Αποκτά αριστερό πρόσημο και διεκδικεί θέση στα πιο επιφανή επαγγέλματα του πλανήτη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

– FORMER NATO COMMANDER: ‘TURKEY IS SUPPORTING ISIS’ / The Man Who Funds ISIS: Bilal Erdogan, The Son Of Turkey’s President

– Τσίπρας: “Ξεκλειδώσαμε την ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας, ξεκλειδώνουμε την αναθέρμανσή της”

– Ποιος κρύβεται πίσω από τα (δια)δίκτυα της (λαθρο)μετανάστευσης;

– Το ποσό των 11 δισ. ευρώ διαθέτει ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος για τη μεταφορά προσφύγων από την Τουρκία προς την Ελλάδα

– Μεταναστευτικό: Απαιτείται κλείσιμο των συνόρων, επαναφορά της νομιμότητας και τιμωρία των ενόχων

– ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ: εμετική προπαγάνδα από την ΟΛΜΕ

12 comments on “Όταν το δουλεμπόριο ανθεί ως φιλανθρωπική επιχείρηση

  1. Ποιος κρύβεται πίσω από τα (δια)δίκτυα της (λαθρο)μετανάστευσης;

    Αυτό (θα έπρεπε να ) είναι ένα από τα πλέον κύρια ερωτήματα στην προσέγγιση μελέτης και εξέτασης του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης.

    Η Νέα Ελληνική Κυβέρνηση κατ’αρχήν , να υπενθυμίσουμε, ότι άνοιξε τα κέντρα κράτησης, και δημιούργησε σύγχυση σχετικά με την επίσημη μεταναστευτική πολιτική στέλνοντας το «μήνυμα» ότι η Ελλάδα είναι μία φιλεύσπλαχνη και αλληλέγγυη προς τους «λαθρο»μετανάστες Χώρα.

    Τα δελτία τύπου των αρμοδίων υπηρεσιών και οργανώσεων τύπου ΜΚΟ αναφέρονται συχνά σε περιστατικά έρευνας και διάσωσης» προκειμένου να δικαιολογήσουν την ανεμπόδιστη είσοδο παρατύπων μεταναστών σε θαλάσσιες περιοχές των νησιών Σαμοθράκης, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Αγαθονησίου, Κω και Ρόδου ή παλαιότερα στον Έβρο ποταμό.

    Πίσω, όμως, από τη «βιτρίνα» της «ανθρωπιστικής προσέγγισης» υπάρχουν αρκετά ερωτήματα που περιμένουν τις δικές τους απαντήσεις ενώ κάποια στιγμή πρέπει να καταλογίσουμε και να αποδώσουμε τις ευθύνες σε όλους αυτούς που ευθύνονται για την σημερινή εικόνα που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα:

    Η Νέα Ελληνική Κυβέρνηση έλαβε γνώση του περιεχομένου της ετήσιας έκθεσης της Frontex «Annual Risk Analysis 2015» στην οποία φαίνονται καθαρά οι τάσεις του φαινομένου της (λαθρο)μετανάστευσης και περιγράφονται με σαφήνεια οι διαφαινόμενοι κίνδυνοι;

    Δημιουργήθηκε σχέδιο αποτροπής της προσβολής των εθνικών μας συνόρων από τις κατευθυνόμενες και καλά οργανωμένες ομάδες λαθρομεταναστών που είχαν σίγουρα υποστήριξη και από εξωχώριες και καλά οργανωμένες δομές διακινητών; Ποια είναι η επίσημη Εθνική Στρατηγική για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και ποιοι ασχολούνται διαχρονικά και σε διακομματικό επίπεδο με το φαινόμενο αυτό;

    Στα πλαίσια της διεθνούς προσπάθειες αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης έθεσε η ελληνική πλευρά το ζήτημα εντοπισμού των «εμπνευστών» και «διοργανωτών» της μεταφοράς σε ελληνικό έδαφος των λαθρομεταναστών; Ποιο το επίπεδο συνεργασίας με τις αρμόδιες υπηρεσίες ξένων χωρών;

    Ποιοι οργανώνουν τη μεταφορά των λαθρομεταναστών από το Αφγανιστάν και το Ιράν με τελικό προορισμό την Ουγγαρία μέσω Ελλάδα με συνολικό κόστο 2.500 έως 5.000 ευρώ; Ποιες είναι ο δομές που τους καθοδηγούν στις «μεταβατικές χώρες» όπως είναι η Ελλάδα, τα Σκόπια, η Σερβία κοκ:

    Ποιες δομές ελέγχουν τις «πύλες εισόδου» μέσω δυτικών Βαλκανίων, ανατολικής -δυτικής – κεντρικής Μεσογείου, από τα ανατολικά σύνορα (χερσαία διέλευση),από Αλβανία ;

    Ποιοι είναι οι σχεδιαστές, διαχειριστές και χρηματοδότες ιστοσελίδων και εντύπων που διανέμονται στους λαθρομετανάστες που κατευθύνονται προς το ελληνικό έδαφος. Είναι κοινό μυστικό ότι κυηκλοφορεί μέχρι και «τουριστικός οδηγός για λαθρομετανάστες» με τίτλο «WELCOME TO GREECE!» και υπότιτλο, «AN INFO-GUIDE FOR REFUGEES AND MIGRANTS». Στις εσωτερικές του σελίδες έχεις δεκάδες πληροφορίες, για το πως θα κινηθούν και τι θα κάνουν μόλις φτάσουν στην Ελλάδα.

    Διευθύνσεις Κέντρων Κράτησης, Υπηρεσίες, τηλέφωνα, mail, χάρτες, λεξικά σε διάφορες γλώσσες, ενώ υπάρχουν φωτογραφίες του 1922 με Έλληνες πρόσφυγες που φεύγουν με καραβάκι από τη Σμύρνη και αντίστοιχες των μεταναστών που φεύγουν τώρα από την Τουρκία, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τους Έλληνες, για να τους παρέχουν καλή φιλοξενία. Στην «ενημέρωση» και «υποδοχή – πρόσκληση» των λαθρομεταναστών έχει δημιουργηθεί και ένα σάιτ, το http://www.w2eu.info, που διαφημίζεται και στο εξώφυλλο του φυλλαδίου.

    Κατά την περίοδο της ταυτοποίησης υπάρχουν οργανωμένα κλιμάκια ειδικών που μπορούν να διαχωρίσουν τους Σύρους πρόσφυγες από τους (λαθρο)μετανάστες άλλων εθνικοτήτων κάποιοι εκ των οποίων μπορεί να συνδέονται με τρομοκρατικές οργανώσεις και δίκτυα διεθνοποιημένου και διασυνοριακού οργανωμένου εγκλήματος; Υπάρχει σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των κινδύνων που ενδεχομένως θα προκύψουν στην προσεχή περίοδο από τους λαθρομετανάστες που θα εγκλωβισθούν επί ελληνικού εδάφους και δεν θα έχουν την δυνατότητα αυτοσύντηρησης κι εξυπηρέτησης βασικών αναγκών;

    Η μεταναστευτική πολιτική σε αυτή τη φάση της «Νέας Ελληνικής Κυβέρνησης» θα πρέπει να στραφεί κατά κύριο λόγο στην αντιμετώπιση των συνεπειών και όχι στη διατύπωση ανθρωπιστικών ιδεολογημάτων.

    Τεράστια ,βεβαίως, κι η διακομματική ευθύνη όλων εκείνων των πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων που απο τη δεκαετία του 1990 (μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές από τους πολέμους στα Βαλκάνια και την πτώση του Τείχους) δεν φρόντισαν να δημιουργηθεί μία ευρωπαϊκών προδιαγραφών «μεταναστευτική πολιτική».

    ΝΊΚΟΣ ΑΡΒΑΝΊΤΗΣ, 15 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ, 2015

    http://www.viadiplomacy.gr/pios-krivete-piso-apo-ta-diadiktia-tis-lathrometanastefsis/

  2. Απειλή για τη ρωσική εθνική ασφάλεια το Ίδρυμα Σόρος!

    Δημοσιεύθηκε 30 Νοεμβρίου 2015

    Το Γραφείο του ρωσικού Γενικού Εισαγγελέα αναγνώρισε το Ινστιτούτο του George Soros «Ανοικτή Κοινωνία» και μια άλλη συνδεδεμένη οργάνωση, ως ανεπιθύμητες ομάδες και απαγόρευσε στους Ρώσους πολίτες και οργανισμούς να συμμετέχουν σε πρότζεκτ τους.

    Σε μια ανακοίνωση που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, οι εισαγγελείς είπαν ότι οι δραστηριότητες του «Ινστιτούτου Ανοικτής Κοινωνίας» και του «Ιδρύματος Βοήθειας Ινστιτούτου Ανοικτής Κοινωνίας» είναι μια απειλή για τα θεμέλια της ρωσικής Συνταγματικής τάξης και της εθνικής ασφάλειας. Πρόσθεσαν ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα πρέπει να ενημερωθεί δεόντως για τα συμπεράσματα αυτά και να προσθέσει τις δύο ομάδες στη λίστα ανεπιθύμητων ξένων οργανισμών της Ρωσίας.

    Οι εισαγγελείς ξεκίνησαν έρευνα σχετικά με τις δραστηριότητες των δύο οργανισμών – και οι δύο χρηματοδοτούμενοι από τον γνωστό Αμερικανό Τζορτζ Σόρος – τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, αφότου Ρώσοι γερουσιαστές ενέκριναν την λεγόμενη «πατριωτική λίστα-απαγόρευσης» 12 ομάδων που απαιτούσαν άμεση προσοχή για φερόμενες αντι-ρωσικές δραστηριότητες. Άλλες ομάδες στον κατάλογο ήταν το National Endowment for Democracy, το Διεθνές Ρεπουμπλικανικό Ινστιτούτο, το Εθνικό Δημοκρατικό Ινστιτούτο, το Ίδρυμα MacArthur και το Freedom House.

    Μόλις μια ομάδα αναγνωριστεί ως ανεπιθύμητη, τα περιουσιακά στοιχεία της στη Ρωσία «παγώνουν», τα γραφεία της κλείνουν και η διανομή οποιουδήποτε από τα προϊόντα της απαγορεύεται.

    Εάν η απαγόρευση παραβιαστεί, το προσωπικό της παράνομης ομάδας και όποιος Ρώσος πολίτης συνεργάζεται μαζί της, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει βαριά πρόστιμα, ή ακόμη και ποινές φυλάκισης σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων αδικημάτων.

    Το Ίδρυμα Σόρος άρχισε εργασίες στη Ρωσία, στα μέσα της δεκαετίας του 1990, αλλά έκλεισε τις ενεργές δραστηριότητές του το 2003.

    Ο Ούγγρος πρωθυπουργός καταγγέλλει τον Σόρος για την προσφυγική κρίση στην Ευρώπη

    Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ουρμπάν κατηγόρησε τον Tζόρτζ Σόρος, ως υπαίτιο του ολοένα και διογκούμενου προσφυγικού κύματος από τη Μέση Ανατολή υποστηρίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό αποσταθεροποιεί την Ευρώπη.

    Κατηγορώντας τον Αμερικάνο δισεκατομμυριούχο ως υπεύθυνο της κρίσης, ο Ούγγρος πρωθυπουργός είπε πως ο Σόρος ανήκει σε ομάδα «ακτιβιστών» που «ενθαρρύνει τους πρόσφυγες να κατευθυνθούν στην Ευρώπη και με τον τρόπο αυτό επίτηδες χειροτερεύουν την κατάσταση».

    Όπως υποστηρίζει ο Ούγγρος πρωθυπουργός «το όνομα του Σόρος είναι το εντονότερο παράδειγμα εκείνων που προσπαθούν να εξασθενίσουν ένα κράτος υποστηρίζοντας ριζικές αλλαγές στις παραδοσιακές ευρωπαϊκές δομές και τον τρόπο διαβίωσης των Ευρωπαίων».

    Οι δηλώσεις αυτές του Orban έγιναν κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο δημόσιο ραδιόφωνο Kossuth, και αναμεταδόθηκαν από το Bloomberg.

    «Αυτοί οι ακτιβιστές είναι εκείνοι που συμμετέχουν σε διεθνές δίκτυο λαθρεμπόρων-δουλεμπόρων ανθρώπινων ζωών», πρόσθεσε.

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ορμπάν τα βάζει με τον Σόρος., ο οποίος είναι ουγγρικής καταγωγής. Ο Sόρος είναι γνωστό ότι χρηματοδοτεί αρκετές μη κυβερνητικές οργανώσεις που παροτρύνουν την μετανάστευση.

    Σε άλλη συνέντευξή του στο ουγγρικό τηλεοπτικό δίκτυο TV2 ο Ορμπάν είπε πως ο Σόρος «κερδίζει χρήματα από την προσφυγική κρίση την ώρα που η Ουγγαρία προσπαθεί να προστατέψει τον κανονικό τρόπο ζωής της».

    Η απόφαση της Ουγγαρία να αναγείρει αιχμηρά συρματοπλέγματα στα σύνορά της για να εμποδίσει την είσοδο μεταναστών, επικρίθηκε από τις Βρυξέλλες αλλά και από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων συμπεριλαμβανομένης της ΜΚΟ του Σόρος

    Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015, 18:39

  3. Κύριοι Βουλευτές,
    Η κατάσταση όζει ότι και να λέει ανωτέρω ο κ. Μουζάλας
    Κουκουλοφόροι εγκάθετοι (ποιου;;;,) τρομοκρατούν για το λαθρομεταναστευτικό Καθηγητές του ΕΜΠ. Διανοητική «αριστερή» αρρώστια ή κάτι άλλο;;
    Διαβάστε κατωτέρω.
    Ευριπίδης Μπίλλης

    From: ece-dep On Behalf Of Stefanos Kollias
    Sent: Wednesday, December 2, 2015 10:09 PM
    To: Μέλη ΔΕΠ ΣΗΜΜΥ;
    Subject: [ece-dep] ΕΜΠ 2015…

    Αγαπητοί συνάδελφοι,
    Σήμερα το μεσημέρι περίπου 10 κουκουλοφόροι (άντρες και γυναίκες) έσπασαν την πόρτα του γραφείου μου και σε διάστημα 10 λεπτών κατέστρεψαν ό,τι μπορούσαν, ενώ συγχρόνως έπαιρναν φωτογραφίες της καταστροφής. Ο λόγος της επίθεσης ήταν το ερευνητικό έργο της Ευρωπαϊκής Ενωσης με τις κάμερες για τα σύνορα του Εβρου που είχα συμμετάσχει πριν από κάποια χρόνια.

    Για να έχετε μια εικόνα του μέγεθους της μανίας επισυνάπτω 2-3 φωτογραφίες.
    Από ό,τι φαίνεται ήμουν τυχερός γιατί είχα φύγει πριν 10 λεπτά από το γραφείο μου σε άλλο χώρο στο Ιδρυμα.
    Μετά το συμβάν, μόλις νύχτωσε, μια ομάδα ανέλαβε την ευθύνη κολλώντας μεγάλες αφίσες απέναντι από την πρυτανεία, στους τοίχους της ΣΕΜΦΕ (εκεί τις είδα εγώ τουλάχιστον), που αιτιολογούν την ενέργειά τους.
    Επισυνάπτω επίσης την φωτογραφία μιας αφίσας.
    Λέω ότι ήμουν τυχερός, γιατί αν δείτε από τον τίτλο της αφίσας που είχε ετοιμαστεί πριν το συμβάν, μιλάει για ‘Επίθεση στον καθηγητή Κόλλια’.
    Καλό βράδυ

    https://justiceforgreece.files.wordpress.com/2015/12/unknown.jpeg?w=225&h=300

    https://justiceforgreece.files.wordpress.com/2015/12/unknown-1.jpeg?w=189&h=300

  4. Μόσχα προς Αθήνα: “Επιτρέπετε σε ισλαμιστική οργάνωση που βομβαρδίσαμε στην Συρία να δρα ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα” (vid)

    του Στέφανου Μαρινάκη

    Σε μια δραματική προειδοποίηση προχώρησε το ρωσικό ΥΠΕΞ προς την Αθήνα σε ότι αφορά την ισλαμιστική οργάνωση “One Nation” της οποίας το κονβόι βομβαρδίστηκε (όπως ήδη σας ενημέρωσε πρώτο και μόνο το pronews.gr) την επομένη της κατάρριψης του ρωσικού su-24 από τα τουρκικά F-16, και δρα ανεξέλεγκτα στην Λέσβο όπου “διασώζει” λάθρο-πρόφυγες.

    Προκύπτουν δύο συμπεράσματα: Είναι οργάνωση των τζιχαντιστών και ελέγχεται άμεσα από την ΜΙΤ αφού μετέφερε οπλισμό στους Τουρκμένους ισλαμιστές.

    Μετά την δημοσίευση ενός βίντεο-ντοκουμέντου από τη δράση της ισλαμιστικής, φιλανθρωπικής οργάνωσης ONE NATION, στο Αιγαίο της οποίας το έμβλημα είναι το έμβλημα των τζιχαντιστών, ο υψωμένος δείκτης του χεριού,ήρθε η άτυπη προειδοποίηση από την Ρωσία και οι ελληνικές αρχές άρχισαν να θορυβούνται.

    Ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν πριν 5 ημερες τουρκικό κομβόι που μετέφερε εφόδια στους ισλαμιστές της al-Nusra και του FSA σε Bab al-Salama και Αzaz στα σύνορα με τη Τουρκία σκοτώνοντας 7 Τούρκους και καταστρέφοντας 20 φορτηγά ενώ βομβάρδισε και τις αποθήκες της ισλαμιστικής ΜΚΟ “One Nation” στην al-Dana στην Ιντλίμπ.

    Η συγκεκριμένη ισλαμιστική MKO, με έδρα τη Βρετανία, βρίσκεται στη Λέσβο από τις 30 Οκτωβρίου με το πρόσχημα παροχής βοήθειας σε πρόσφυγες….
    Οι τζιχαντιστές ισχυρίζονται ότι βομβαρδίστηκε φούρνος και αποθήκη με τρόφιμα όμως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

    Υπήρχαν πληροφορίες ότι οι Τούρκοι στέλνουν όπλα, και πολεμοφόδια με “ανθρωπιστικό” κομβόι υπό τον μανδύα ΜΚΟ!

    Το επίμαχο βίντεο, καθώς κι άλλα, αναρτήθηκαν στη σελίδα που διατηρεί η οργάνωση στο Facebook.

    Το pronews.gr σας είχε ενημερώσει με εκτενές άρθρο του προ μηνός για την οργάνωση αυτή και τους σκοπούς που εξυπηρετεί.

    Σε αυτό φαίνονται μέλη της οργάνωσης εν πλω, με φουσκωτό σκάφος, στο θαλάσσιο στενό μεταξύ Σκάλας Συκαμνιάς και τουρκικών ακτών να υποδέχονται βάρκα με πρόσφυγες και μετανάστες και να τους καθοδηγούν στα Αγγλικά πώς και σε ποιο μέρος της ακτής να κατευθυνθούν.

    Στη συνέχεια τους απευθύνουν τρεις φορές στα αραβικά τον ισλαμικό χαιρετισμό «Αλλάχ ακ μπαρ» («ο Θεός είναι ένας») για να λάβουν ισάριθμες φορές την ανάλογη απάντηση.

    Στο βίντεο φαίνονται πάνω στο σκάφος, εκτός από μέλη της οργάνωσης ONE NATION, και μέλη της φιλανθρωπικής οργάνωσης TEAMHUMANITARIAN, την οποία και κατονομάζουν επιβραβεύοντας τη δημόσια για την καλή συνεργασία.

    Ας σημειωθεί ότι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, σε χαμηλό ύψος πάνω από τη σωστική λέμβο με τα μέλη των ΜΚΟ πετά ελικόπτερο της δύναμης της Frontex στο νησί, όπως σημειώνει.

    Σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο, η οργάνωση επιχειρούσε σε ελληνικά ύδατα δίχως να έχει λάβει την έγκριση των αρμόδιων Αρχών. Παράλληλα, ανέπτυσσε δράση για τη βοήθεια των προσφύγων και στη Λέσβο.

    Σε άλλα βίντεο που έχει αναρτήσει στο Facebook, αλλά και στη σελίδα της στο Youtube, μέλη της οργάνωσης διανέμουν νερό σε πρόσφυγες και μετανάστες στη Λέσβο που ετοιμάζονται να αναχωρήσουν από το λιμάνι, στους οποίους αρνούνται να δώσουν νερό αν δεν το παραλάβουν με το δεξί τους χέρι, απόδειξη του ότι είναι καλοί μουσουλμάνοι.

    Στη σελίδα της ONE ΝΑΤΙΟΝ έχουν ανέβει επίσης φωτογραφίες μελών της πάντα με την κιτρινοπράσινη μπλούζα τους, ακόμα και φωτογραφίες τους από την υπαίθρια διαθρησκειακή προσευχή για τα θύματα των ναυαγίων που πραγματοποίησε ο Δήμος Λέσβου στη Μυτιλήνη.

    Επισημαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό έχει υπάρξει εντονότατη αντίδραση από τις ελληνικές αρχές, αλλά και τις τοπικές αρχές στη Λέσβο, για το ανεξέλεγκτο της δράσης των ΜΚΟ στο νησί.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις 30 από τις 70 οργανώσεις που βρίσκονται στο νησί έχουν απογραφεί, ενώ σοβαρά προβλήματα δημιουργούνται από μη διαπιστευμένες οργανώσεις και μέλη τους που επιχειρούν χωρίς την απαραίτητη πιστοποίηση σε επιχειρήσεις διάσωσης και προσφοράς ιατρικών υπηρεσιών.

    Δείτε το επίμαχο βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης, καθώς κι άλλα βίντεο από τη δράση της οργάνωσης στη Λέσβο…

    One Nation in Lesvos, Greece Alhumdulillah our team was on the coast today and were sent on a rescue boat to help the people reach there destination safely alongside with #TeamHumanitarian who are doing fantastic Job.Jazakamullahu Khayran to all who support our efforts to help the most needy.Day 5 – 6 and 7 videos now OUThttp://youtu.be/qpp_mLt4_gkDay 6http://youtu.be/NGW0fEA8CGoDay 7http://youtu.be/JnBQufuLUmATo donate online http://www.Aid4Refugees.comFor worldwide donations -To set up Monthly Direct Debits and make a difference throughout the whole year – http://www.onenationuk.org/donate/Follow us -https://www.facebook.com/onenationUK?ref=bookmarkshttp://www.onenationuk… charity no 1156200www.Aid4Refugees.comwww.OneNationUk.org

    περισσότερα εδώ
    http://www.pronews.gr/portal/20151203/defencenet/διεθνησ-ασφαλεια/η-ισλαμιστική-μκο-one-nation-με-το-έμβλημα-των-τζιχαντιστών-στη

  5. Λέσβος: Μέλη ΜΚΟ ξυλοκόπησαν τον φωτορεπόρτερ Άρη Μεσσίνη

    Επίθεση από μέλη της ομάδας ναυαγοσωστών Lifeguard Hellas, που συνδράμουν στην διάσωση προσφύγων στη Λέσβο, δέχτηκε την Παρασκευή ο βραβευμένος φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου Άρης Μεσσίνης.

    Όπως κατήγγειλε μέσω Facebook ο επίσης φωτορεπόρτερ πατέρας του, Δημήτρης Μεσσίνης, ναυαγοσώστες, -τους οποίους χαρακτηρίζει «φασιστοειδή»- ξυλοκόπησαν τον γιο του γιατί «ασκούσε ελεύθερα και σε δημόσιο χώρο το επάγγελμά του (φωτογράφιζε άφιξη προσφύγων)». Ακόμη καταγγέλλει ότι από την επίθεση καταστράφηκε η κάμερα.

    Αναλυτικά, στην ανάρτησή του στο Facebook ο Δημήτρης Μεσσίνης αναφέρει: «Φασιστοειδή ντυμένα ναυαγοσώστες… Θαυμάστε τους Χτύπησαν τον Αρη Μεσσίνη χωρίς έλεος γιατί ασκούσε ελεύθερα και σε δημόσιο χώρο το επάγγελμά του (φωτογράφιζε άφιξη προσφύγων)… Ο φουσκωτός (που έσπασε και την μηχανή που κατέγραψε αυτές τις εικόνες) κρατείται ήδη. Οι υπόλοιποι κρυμμένοι στα λαγούμια να γλιτώσουν το αυτόφωρο… Δυστυχώς όπως είπα δεν φαίνεται η συνέχεια διότι η κάμερα καταστράφηκε και η φωτογράφος χτυπήθηκε επίσης».

    Ο ίδιος ανήρτησε και φωτογραφίες από την επίθεση εις βάρος του Άρη Μεσσίνη.

    Φασιστοειδή ντυμένα ναυαγοσώστες… Θαυμάστε τουςΧτύπησαν τον Αρη Μεσσίνη χωρίς έλεος γιατί ασκούσε ελεύθερα και σε δημ…

    Posted by Dimitri Messinis on Friday, December 4, 2015

    Από την πλευρά τους, οι ναυαγοσώστες παρουσιάζουν – και αυτοί μέσω Facebook- μία διαφορετική εκδοχή του συμβάντος. Σύμφωνα με τη δική τους εκδοχή, ο Αρης Μεσσίνης εισέβαλλε σε σκηνή όπου άλλαζαν ρούχα γυναίκες πρόσφυγες με τα παιδιά τους για να τραβήξει πλάνα. Οι πρόσφυγες προσβλήθηκαν και του ζήτησαν να αποχωρήσει , ωστόσο εκείνος, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζουν, απάντησε βρίζοντας. Στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή.

    <> “Γιατι η κάμερα δεν…

    Posted by lifeguard Hellas training center – Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυαγοσωστων on Friday, December 4, 2015

    Μετά το επεισόδιο ο φωτογράφος μήνυσε τα μέλη της Lifeguard Hellas για ξυλοδαρμό και οι ναυαγοσώστες υπέβαλαν και αυτοί μηνύσεις για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, εξύβριση και απόπειρα ξυλοδαρμού.
    Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015, 22:00

  6. Το δικαίωμα να φηφίσουν (ΣΥΡΙΖΑ) ετοιμάζεται να δώσει η κυβέρνηση σε 250.000 μετανάστες!
    Το πιο μεγάλο κόλπο για να παραμείνουν στην εξουσία
    27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 23:07

    Το δικαίωμα ψήφου σε πάνω από 250.000 μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα ετοιμάζεται να δώσει ο Αλέξης Τσίπρας.

    Φυσικά όλοι τους θα ψηφίσουν δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα με αποτέλεσμα ο Μητσοτάκης ακόμη κι αν είναι πρώτος πολύ δύσκολα θα έχει αυτοδυναμία.

    Αυτό είναι το τελευταίο μεγάλο κόλπο του Τσίπρα να παραμείνει με κάθε τρόπο στην εξουσία. Ηδη από τώρα συγκεκριμένες ΜΚΟ δουλεύουν σ΄αυτή την κατεύθυνση…

    http://kourdistoportocali.com/news-desk/dikeoma-na-fifisoun-syriza-etimazete-na-dosi-kyvernisi-se-250-000-metanastes/

  7. Οι Ελληνες Πολιτικοί Οι Συνεργάτες Τους, Και Οι Εμπλεκόμενοι Σε Δίκτυα Διακινητών Λαθρομεταναστών by ANTI300 on Scribd Aug 30, 2016

    DESCRIPTION

    Ο Πάνος Καμμένος, ο υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Ντάλιος και πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο., ο Βασιλιάς των ΡΟΜΑ Βασίλης Στηροκλέας, συνεργάτες σε κύκλωμα εγκληματιών-Λαθρο Διακινητών στην χώρα μας.

  8. Αυτοί που βρίσκονται πίσω από τα αντι-«ρατσιστικά» κινήματα. Ποιοι θέλουν να γίνουμε πολυπολιτισμικοί;

    Αυτό το βίντεο προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά σε κάθε είδους “προοδευτικό” εγκέφαλο μιας και αποδεικνύει ότι οι Εβραίοι είναι πρωτοπόροι αντιρατσιστές στο εξωτερικό και στην πατρίδα τους είναι φανατικοί ρατσιστές. Ότι θέλουν να εφαρμοστεί στο εξωτερικό το αντίθετο θέλουν να εφαρμοστεί στο Ισραήλ.

    Αυτοί που βρίσκονται πίσω από τα αντι-“ρατσιστικά” κινήματα.

    • Red Ice Live – Israeli NGO Helping Migrant Boats Reach Europe’s Shores, Instructs Them Where to Go

      Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπ 2016
      Henrik & Lana expose IsraAID, an Israeli NGO that is helping migrant boats reach Europe’s shores by waving them in and giving them instructions on where to go. Meanwhile, Israel itself has the lowest refugee admittance rate of any country in the world. Why won’t they help Palestinians or take in these migrants from Syria, the Middle East and North Africa themselves?

      This is an excerpt from the twelfth episode of Weekend Warrior, a live show available to Red Ice Members.

      Watch the entire episode here:
      http://www.redicemembers.com/secure/t

      Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπ 2016
      Credits @Red Ice Radio! Many thanks to Henrik & Lana for telling it like it is and feeling for the Greek nation.

      Δεν ξέρω τι θα νιώσετε, εγώ πάντως θύμωσα τοσο που ξενύχτησα για να το βγάλω. Ανέβηκε 3:40 τα ξημερώματα.
      ‘Ενιωσα πως έφαγα μια γροθιά ακόμα στο στομάχι. Όχι ότι εκπλήσσομαι βέβαια…
      Διαδώστε. Είναι πολλοί που δεν τα ξέρουν αυτά.

      Κι όταν η κοπέλα αναφέρεται στην επανάσταση των Μακκαβαίων και στην εκδίκηση προς τους Ελληνες, μιλάει για τη σφαγή των Ελλήνων από Ιουδαιους στα αρχαία χρόνια! Και η μεγάλη τους γιορτή που λέγεται Χάνουκα, αυτή την επέτειο της σφαγής γιορτάζει. ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ. Τα σχετικά θα τα δείτε εδώ http://www.pentapostagma.gr/2013/01/b
      Οι “περιούσιοι” εκδικήθηκαν τους Ελληνες τότε για τον πολιτισμό τους, τον εκδικούνται και τώρα…

      Σχεετικό τόπικ στο φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/vie

  9. Pingback: Gatestone Institute: Οι «πρόσφυγες» είναι επικίνδυνοι, είναι δυνάμεις κατοχής στην Ελλάδα | Trolis News

  10. Pingback: Δίνουμε απεγνωσμένο αγώνα ζωής και θανάτου για το τέμενος στον Βοτανικό, ΟΧΙ για το θεά Αθήναι, αλλά διότι ειναι η επισφράγιση του θανάτου τ

  11. O Γιώργος , η ΜΚΟ και οι παιδεραστές
    Ρεπορτάζ εμπλέκει τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό σε σκοτεινή υπόθεση εκμετάλλευσης προσφύγων

    07:10,01.06.2017

    H είδηση και μόνο στο άκουσμά της προκαλεί σάλο – Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου η δικογραφία με τα στοιχεία κατά των υπαλλήλων της Mercy Corps. Ποιος ο ρόλος του πρώην Πρωθυπουργού.

    Σάλος έχει προκληθεί από τις καταγγελίες του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γ. Μουζάλα ο οποίος κατέθεσε σχετικό φάκελο στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στον οποίο περιλαμβάνονται στοιχεία κατά υπαλλήλων της ΜΚΟ Mercy Corps για σεξουαλική εκμετάλλευση μεταναστών.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η MKO Mercy Corps αποτελεί συνεργάτη της Ε.Ε. από την οποία χρηματοδοτείται για να συμβάλει στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος στην χώρα μας και διαχειρίζεται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων το σημαντικότερο τμήμα δίδεται για το πρόγραμμα των κουπονιών σίτισης στα νησιά του Αιγαίου.

    Άξιο προσοχής όμως είναι το γεγονός ότι στο Δ.Σ της ΜΚΟ που έχει έδρα στις ΗΠΑ και διαθέτει διεθνή παρουσία ανήκει και ο …Πρώην Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.

    Ως γνώστης του διεθνούς συστήματος των ΜΚΟ, ο πρώην Πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμμετέχει με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ως προσωπικότητα με διεθνή επιρροή στην μεγαλύτερη οικογένεια κομμάτων και πολιτικών σχηματισμών στον κόσμο!

    Δείτε τη σύνθεση της εταιρείας

    και στο τέλος μπορείτε να δείτε και τον Γιώργο Παπανδρέου

    Βεβαίως ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να έχει σχέση με αυτά που καταγγέλονται, όμως είναι γνωστές οι θολές διαδρομές που είχαν στενοί συνεργάτες του, κατά τη διάρκειά της θητείας του ως υπουργός Εξωτερικών με διάφορες ΜΚΟ.

    Ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και η κυβέρνηση αφού άφησαν τις ΜΚΟ να αλωνίζουν στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων σε όλη την επικράτεια ξαφνικά ανακάλυψαν ατασθαλίες και παράνομες δραστηριότητες εργαζομένων των ΜΚΟ που έρχονται ως αποτέλεσμα της έλλειψης ελέγχου από το ελληνικό κράτος.

    Μετά το πρωτοφανές γεγονός όπου υπουργός καταγγέλλει στην Δικαιοσύνη την παράνομη δράση εντός της Ελλάδας, μελών διεθνούς ΜΚΟ για σεξουαλική εκμετάλλευση μεταναστών, ήρθε και η απάντηση της Mercy Corps σύμφωνα με την οποία η οργάνωση διερευνά τους ισχυρισμούς για διάπραξη σοβαρών παραπτωμάτων από δύο εργαζόμενους της στην Ελλάδα, «έπειτα από τηλεφώνημα που πραγματοποιήθηκε στην τηλεφωνική γραμμή παραπόνων», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

    Σημειώνουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη «διεξοδική έρευνα, υπό την καθοδήγηση ενός ειδικού σε θέματα που αφορούν στα δικαιώματα των θυμάτων και, ειδικότερα, με βαθιά εξειδίκευση στη διερεύνηση ισχυρισμών σεξουαλικής παρενόχλησης και εκμετάλλευσης». Στους δύο εργαζόμενους που κατονομάστηκαν «χορηγήθηκε προσωρινή άδεια μετ’ αποδοχών εν αναμονή του αποτελέσματος της διενεργούμενης έρευνας». Όπως διευκρινίζεται, εάν αποδειχθούν οι καταγγελίες, «θα έχουν ως αποτέλεσμα πειθαρχικές ενέργειες που μπορεί να φτάσουν μέχρι και την καταγγελία της σύμβασης εργασίας ή συνεργασίας», σημειώνουν χαρακτηριστικά. «Κάνουμε ό,τι μπορούμε να κατανοήσουμε τις συνθήκες που περιβάλλουν αυτή την καταγγελία, να λάβουμε έγκαιρα και κατάλληλα μέτρα και να επανορθώσουμε την κατάσταση», καταλήγει η οργάνωση χωρίς να διευκρινίζει ποια θα είναι τα μέτρα αυτά.

    Η καταγγελία του κ. Μουζάλα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η οποία συνοδεύονταν από επιστολή του Επιτρόπου Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστου Στυλιανίδη, αφορά τη δράση υπαλλήλων της συγκεκριμένης Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) για περιστατικά σεξουαλικής εκμετάλλευσης, αλλά και για οικονομική αφαίμαξη μεταναστών και προσφύγων.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι και αυτό το φαινόμενο αποτελεί δείγμα της έλλειψης οργάνωσης και της παντελούς απουσίας συντονισμού στο υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής. Ο υπερσυγκεντρωτισμός στο γραφείου του υπουργού και στην διευθύντρια του γραφείου του κ. Μαμώλη η οποία είναι και ανηψιά του καθώς και η απουσία ελέγχου από την πλευρά του υπουργείου στους χώρους υποδοχής μεταναστών και προσφύγων εκτιμάται ότι αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους που οδήγησαν πρόσφατα σε παραίτηση τον γενικό γραμματέα Πρώτης Υποδοχής κ. Σαλτερή από την θέση του.

    Ο κ. Μουζάλας ακολουθεί την τακτική ότι …«για όλα φταίνε οι άλλοι» και για τον λόγο αυτό μετά την παράδοση του σχετικού φακέλου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την δράση της ΜΚΟ, επέρριψε ευθύνες στην ….Γερμανία για τις καθυστερήσεις στις μετεγκαταστάσεις: «Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες. Θα ήταν εύκολο για εμάς να καταγγέλλουμε. Όμως δεν καταγγέλλουμε, έχουμε διαλέξει την διπλωματική διαχείριση που είναι δύσκολη. Παλεύουμε με όλους τους τρόπους που έχουμε», είπε χαρακτηριστικά

    http://patrastimes.gr/πολιτική/o-γιώργος-η-μκο-και-οι-παιδεραστές/

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.