Ο Π. Καμμένος ομολόγησε ότι ψήφισε εγκληματική διάταξη. Θα συλληφθεί ;;;

Ο Πάνος Καμμένος είναι ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΑΘΗΝΩΝ, Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Μιλώντας σήμερα από τη Σύρο, ομολόγησε πως η αύξηση στον ΦΠΑ στα νησιά αποτελέι μία πράξη εγκληματική και αντισυνταγματική. Πάρα ταύτα όμως την ψήφισε και παραβίασε έτσι εν γνώση του το Σύνταγμα που ορκίστηκε ότι θα υπακούσει (Άρθρο 59Σ) και διέπραξε αδίκημα. ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ;;;

Δείτε ΕΔΩ τις επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία από την αύξηση του ΦΠΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

17 comments on “Ο Π. Καμμένος ομολόγησε ότι ψήφισε εγκληματική διάταξη. Θα συλληφθεί ;;;

  1. Ο “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ” ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

    Όταν κορόιδευε τους νησιώτες.

    Στις αρχές Νοεμβρίου 2015, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποφάσιζε σε σύσκεψη στο Μαξίμου, ότι στη Λέσβο, στη Σάμο, στη Χίο στην Κω και στη Λέρο θα δημιουργηθούν τα πρώτα Κέντρα Υποδοχής “Προσφύγων” (Hotspots).

    Ακολούθως, από την Κω, διαβεβαίωνε τους κατοίκους των ακριτικών νησιών μας:

    “…Όχι σε σταθμούς υποδοχής στα νησιά. Όπου δημιουργήθηκε σταθμός υποδοχής προσφύγων και μεταναστών, την ίδια στιγμή αυξήθηκε η ροή μεταναστών από την άλλη πλευρά…”.

    Σήμερα, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου εξακολουθούν να “φιλοξενούνται” περί τις 20 χιλιάδες “πρόσφυγες”. Οι οποίοι – καθώς και οι άλλοι στην υπόλοιπη χώρα – με τις “ευλογίες” της ΕΕ και της μπολσεβίκικης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ήλθαν για να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα. Προκειμένου να μετέχουν των τραγικών εξελίξεων που σύντομα θα βιώσει η Πατρίδα μας και να συμβάλλουν στην αλλοίωση της συνοχής του Έθνους των Ελλήνων.

    Στρατιωτικές στολές MaidofChina.

    Αυτοί λοιπόν, οι “υπερπατριώτες” με το χαμηλό κέντρο βάρους, αντίθετα με όσα υποσχέθηκαν, με την πολιτική τους κλείνουν καθημερινώς και τις τελευταίες ελληνικές μικρό-επιχειρήσεις. Και ενώ έχουν τη δυνατότητα – αυτοί οι ψευτοπατριώτες – να δίνουν έστω ένα μικρό φιλί ζωής στην πεθαμένη εν Ελλάδι, επιχειρηματικότητα, αυτοί αρνούνται και αυτό το φιλί ύπαρξης.

    Έτσι, οι Έλληνες στρατιώτες θα φοράνε από τούδε και στο εξής χιτώνια και μπλούζες MaidofChina. Ναι πολύ καλά ακούσατε.

    Γιατί, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, επέλεξε τα κινεζικά εργοστάσια για την κατασκευή στρατιωτικού ρουχισμού; Έλεος Κύριε!!

    Τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από αυτήν την μεγάλη παραγγελία;

    Μπορούσε κάποια ελληνική βιοτεχνία να κατασκευάσει αυτόν τον στρατιωτικό ρουχισμό;

    Δυστυχώς, ο Πάνος Καμμένος έχει χάσει και το τελευταίο ψήγμα πατριωτισμού που είχε. Αν τελικά είχε ποτέ του. Από την άλλη μεριά τον “ενόχλησε” τάχατες – τάχατες η δήλωση Μουζάλα περί “Μακεδονίας”, αλλά δεν τον ενόχλησε η δήλωση του άλλου Μπολσεβίκου Μπαλαούρα. Που από τα “γουναράδικά” είδαν φως και μπήκαν στην ελληνική Βουλή.

    Ο “επαναστάτης” της Μπύρας.

    Πριν μήνες στο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” άσκησαν δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης και τάχθηκαν κατά της ρύθμισης για τη φορολόγηση της ελληνικής μπύρας, που παράγουν μικροί ανεξάρτητοι παραγωγοί. Και απειλούσε ο Πάνος Καμμένος ότι θα αποχωρήσει ο ίδιος και το κόμμα του από την κυβέρνηση. Άλλωστε, έκανε την “επανάστασή” του και από το twitter γράφοντας:

    PanosKammenos ‎@PanosKammenos

    Η φορολόγηση της Ελληνικής Μπύρας που ζει τη Θράκη και μικρές ζυθοποιίες σε όλη την Ελλάδα ΔΕΝ ψηφίζεται ούτε αποτελεί προαπαιτούμενο.

    3:32 PM – 30 Oct 2015

    Έτσι, απαλλάχθηκαν του επί πλέον φόρου οι μικρές ζυθοποιίες που η παραγωγή τους δεν ξεπερνούσε τα 200 χιλιάδες εκατόλιτρα το χρόνο.

    Ωστόσο, στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε από την κυβέρνηση το βράδυ της 18ης Μαίου 2016 στη Βουλή, προβλέπεται από το 2018, αύξηση του φόρου περί του 50% στις μικρές ζυθοποιίες που παράγουν έως 200 χιλιάδες εκατόλιτρα ετησίως.

    Παρά ταύτα παραμένει η έκπτωση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης για το ούζο και το τσίπουρο. Προφανώς, γιατί είναι της αρεσκείας του Πάνου Καμμένου, που για τους γνωρίζοντες, είναι “γερό ποτήρι”.

    Της “τάξεως και της ηθικής” ο πατριώτης Πάνος.

    Αυτή η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, προσπαθεί να πείσει τους εναπομείναντες ψηφοφόρους τους ότι πρεσβεύουν την τάξη και την ηθική. Άλλωστε, εκλέχθηκαν προκειμένου να φέρουν ένα νέο αέρα, τσαλαπατώντας και ακυρώνοντας τις κακές και επιζήμιες παθογένειες του παρελθόντος.

    Αλλά, όπως λέει ο λαός μας: “με τα λόγια χτίζω ανώγια και κατώγια”…

    Έτσι, διαβάζουμε στο διαδίκτυο ότι ο Πάνος Καμμένος ανάθεσε τη σίτιση “προσφύγων” κάποιων Hotspots, με απ΄ ευθείας ανάθεση – δηλαδή χωρίς διαδικασία διαγωνισμού – σε εταιρεία catering της Αθήνας. Της οποίας ιδιοκτήτης είναι ένας προσωπικός φίλος του κυρίου Υπουργού.

    Γίνεται επίσης λόγος, ότι για την καθημερινή μεταφορά του φαγητού θα επιλαμβάνεται ο Στρατός και η μεταφορά θα γίνεται με τα πολεμικά αεροσκάφη τροφοδοσίας (ντακότες).

    Αληθεύει αυτή η είδηση; Απάντησε στο μέγα ζήτημα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και συγκυβερνήτης της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;

    Γνωρίζει επίσης, ο κύριος Υπουργός την καταγγελία μας, πως πολλά από τα Hotspotsκατασκευάζονται από εταιρείες των Μπόμπολα και Κόκκαλη;

    Ούτε επί αυτού πήραμε μέχρι σήμερα καμιά απάντηση!!

    Επί του πιεστηρίου.

    Στις προηγούμενες ημέρες αναφέραμε τις εκτιμήσεις μας – ένεκα πληροφοριών – για τις ανακατατάξεις που θα συντελεστούν το επόμενο χρονικό διάστημα στο σαθρό πεπαλαιωμένο πολιτικό προσωπικό της Πατρίδος μας.

    Σήμερα σας αναφέρουμε ότι μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αναζητείται ένα “βελούδινο διαζύγιο”.

    Οψόμεθα…

    http://www.apostoloupanos.gr/index.php/articles/963-2016-05-24-21-25-46

  2. Ειδικό φορολογικό καθεστώς για τα νησιά, εξήγγειλε ο Π. Καμμένος από τις Κυκλάδες 28.05.2012

    Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για τη νησιωτική πολιτική με βασικό άξονα το ειδικό φορολογικό καθεστώς 5% για τα νησιά.

    Όταν ο Π. Καμμένος έλεγε την ΠΓΔΜ… «Μακεδονία» [VIDEO]16.03.2016

    ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: 6000 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!!! Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

    Μήνυση από αστυνομικό στον Π.Καμμένο – Η Βουλή αποφασίζει για άρση ασυλίας 20/05/2016

    Αφορμή, το περιστατικό που έγινε σε βάρος του με τους διαμαρτυρόμενους πολίτες να του επιτίθενται με αυγά και μπουκάλια με νερό. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστήριξε μέσω Twitter ότι «επικεφαλής των αγανακτισμένων πολιτών ήταν εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ μαζί με νεοναζί», κατονομάζοντάς τον ως οργανωτή της διαμαρτυρίας….
    Ο αστυνομικός κατέθεσε αγωγή σε βάρος του Π. Καμένου διεκδικώντας 19.950 ευρώ ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη και μήνυση με την οποία ζητά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή δεν βρισκόταν καν στον χώρο εκείνη την στιγμή

    Ο Καμμενος και το κόμμα του θα στηρίζουν την μήνυση ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ για έσχατη προδοσία Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και θα ζητήσουν εξεταστική 1/11/2012

    Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Γιαταγάνα, συναντήθηκαν σήμεραστα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, με την κα. Ντόρα Κρητικοπούλου, η οποία έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου για εσχάτη προδοσία και εξαπάτηση εκλογέων.
    Η μήνυση της Ντόρας Κρητικοπούλου κατά Γ. Παπανδρεου και Γ. Παπακωνσταντίνου για τα εγκλήματα αυτά, την οποία συνυπέγραψαν 378 Έλληνες και Ελληνίδες, διαβιβάστηκε από τον Άρειο Πάγο στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων στις 10 Οκτωβρίου.

    ΜΗΝΥΣΗ και ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΤΡΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο
    για τη χρησιμοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων στο προσφυγικό 17/02/2016 και 01/03/2016

    ΕΞΩΔΙΚΟ 145 πολιτών στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟ και τον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ (για ΕΝΦΙΑ, εξαπάτηση εκλογικού σώματος, εξόντωση πληθυσμού μέσω βίαιης φτωχοποίησης κλπ) Νοέμβριος 2015

  3. Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά δεν παραβιάζει μόνο το ελληνικό σύνταγμα (Αρθ 4.1&5 και 101.2&4, αλλά και ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Βουλής :

    Ψήφισμα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περί την συνέχιση των ειδικών φορολογικών ρυθμίσεων στα ευρωπαϊκά νησιά

    Δελτίο Τύπου

    EL

    Νησιά: Ανάληψη δράσεων από την Επιτροπή, μετανάστευση, φορολογικές ρυθμίσεις

    Σύνοδος Ολομέλειας [04-02-2016 – 12:33]

    Οι ευρωβουλευτές ζητούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με ψήφισμα που υιοθέτησαν την Πέμπτη, να λάβει συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση των μόνιμων μειονεκτημάτων που αντιμετωπίζουν τα ευρωπαϊκά νησιά. Το κείμενο επισημαίνει επίσης τις μοναδικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω των αυξημένων μεταναστευτικών ροών οι νότιες νησιωτικές περιοχές της Ευρώπης και ζητά συνέχιση των ειδικών φορολογικών ρυθμίσεων για τα νησιά, “ιδίως των κρατών που υπάγονται σε προγράμματα οικονομικής προσαρμογής”.

    Η συνέχεια εδώ:

    SOS : Ψήφισμα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περί την συνέχιση των ειδικών φορολογικών ρυθμίσεων στα ευρωπαϊκά νησιά

  4. Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

    ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ MEGA: “ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ. ΤΑ 10 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η π. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΑΣ ΣΠΥΡΑΚΗ, ΔΕΝ ΕΝΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ”!

    Σαρωτικός για μια ακόμη φορά ο Πάνος Καμμένος, με την εμφάνισή του (αυτή τη φορά) στο MEGA αποστόμωσε τον Πρετεντέρη όταν αυτός…

    έλεγε ότι πρέπει να πληρώσουμε το χρέος μας στους δανειστές γιατί τους χρωστάμε τα δανεικά. Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι το δημόσιο χρέος της χώρας είναι πλασματικό. Δεν χρωστάμε όσα μας λένε, φέρνοντας ως παράδειγμα τα 10 δις που έλεγε η κα Σπυράκη όταν δημοσιογραφούσε στο MEGA για τα χρήματα που έφερναν με αεροπλάνα από την Ιταλία. Αυτό τα 10 δις δεν γράφτηκαν ποτέ στον Προϋπολογισμό και δεν μας απάντησαν, παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις μας στη Βουλή.
    Ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε ότι η χώρα μας σε καμία περίπτωση δεν χρωστάει αυτά που ισχυρίζονται οι δανειστές και ότι το χρέος είναι πολύ μικρότερο. Το χρέος έχει διογκωθεί παράνομα.

    http://indobserver.blogspot.gr/2015/01/mega-10.html

  5. Ραχήλ Μακρή: «Στα πλαίσια εκτέλεσης της παράλογης και ανήκουστης απόφασης Καμμένου, η «δολοφονία» των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων»

    Posted on Απρίλιος 19, 2017 by Rachel Makri in ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

    19 Απριλίου 2017

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Με απόφαση του ΚΥΣΕΑ στις 30 Μαΐου του 2013 και στο πλαίσιο της μείωσης της δομής των δυνάμεων του Στρατού, καταργήθηκαν μεταξύ άλλων μονάδων σχηματισμών το Στρατηγείο Β΄ Σώματος και η 2η Ταξιαρχία Υποστήριξης, η οποία είχε έδρα την Κοζάνη.

    Η Συγκυβέρνηση, κατ’ επιταγή της τρόικα, όπως αποδείχτηκε από την συζήτηση της με αρίθμ. 3/22.07.2013 Επίκαιρης Ερώτησής μου στην Βουλή (http://bit.ly/2pBRqJJ), με την ως άνω απόφαση του ΚΥΣΕΑ προέβη ουσιαστικά στην αποδυνάμωση της άμυνας της χώρας, αλλά και του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, αφήνοντας απροστάτευτα τα βόρεια σύνορα της πατρίδας μας.

    Με την ανάληψη της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ και κατά την διάρκεια συνεδρίασης της επιτροπής εξοπλιστικών που πραγματοποιήθηκε στο πεντάγωνο, ζήτησα από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας όπως προβεί στην επαναλειτουργία και ενίσχυση των δύο Σωμάτων του Στρατού, την ενίσχυση των φυλακίων στα σύνορα προκειμένου να προστατεύσει την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία που είχαν μείνει εντελώς ακάλυπτες και οι κάτοικοι απροστάτευτοι στις ορέξεις εισαγόμενων εγκληματικών οργανώσεων και όλα αυτά με το επιχείρημα της εξοικονόμησης πόρων, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των εθνοκτόνων μνημονιακών πολιτικών.

    Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αδιαφορώντας και προβαίνοντας σε βάρος των συμφερόντων της περιοχής, αλλά και του αξιόμαχου προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων, προχώρησε στην απόφαση και καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους τη «διεξαγωγή αναγνωρίσεων με ελικόπτερα, την προσγείωση ελικοπτέρων δίπλα στα χωριά και συνάντηση με κατοίκους μια έως τρεις φορές το μήνα, ώστε να νιώθουν πιο ασφαλείς» (https://www.youtube.com/watch?v=yLbbmq9aJZs).

    Στα πλαίσια της ανήκουστης και παράλογης αυτής απόφασης μετατροπής των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας σε αστυνομικούς, σκοτώθηκαν 4 αξιωματικοί, ενώ χαροπαλεύει μια αξιωματικός.

    Καλώ την κυβέρνηση όπως απαντήσει και δώσει στοιχεία για το:

    Πόσες ώρες είχε εκτελέσει το μοιραίο ελικόπτερο από την τελευταία επιθεώρηση.
    Πόσες ώρες υπολείπονται μέχρι την επόμενη επιθεώρηση.
    Τι συντηρήσεις είχαν πραγματοποιηθεί τα τελευταία δύο χρόνια.
    Τι είδους αποστολή εκτελούσαν και εάν αυτή περιλαμβάνεται στα καθήκοντα των αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων όπως προκύπτουν από τον στρατιωτικό κανονισμό.
    Ζητώ την παραίτηση του επικίνδυνου για την εθνική ασφάλεια και την ζωή αξιωματικών και προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων Υπουργού Εθνικής Άμυνας.

    Εκφράζω τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των αξιωματικών μας.

    Υπόσχομαι ότι όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία και η νομιμότητα στην πατρίδα μας θα δοθούν στο φως όλα τα στοιχεία και οι υπαίτιοι της εγκληματικής αυτής απόφασης.

    Ραχήλ Μακρή

    Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

    http://www.rachelmakri.com

    https://rachelmakri.com/2017/04/19/ραχήλ-μακρή-στα-πλαίσια-εκτέλεσης-τη/

  6. Μανώλης Χατζησάββας: ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΕΚΒΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ «ΚΑΡΕΚΛΑ»

    Eμένα τον Εμμανουήλ ΑΘ. Χατζησάββα αυτός ο άτιμος με πρόδωσε.

    Εγώ, Θα σας πω σήμερα, ποιος είναι αυτός ο ΑΤΙΜΟΣ «κύριος» Παναγιώτης (Πάνος) Καμμένος a.k.a. “freedom”

    Ποιος αληθινά είναι ο Προδότης, σημερινός ΥΕΘΑ και συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, ΑΤΙΜΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

    Ο οποίος, όχι μόνο γνωρίζει την ύπαρξη μου, όχι μόνο ξέρει τον ρόλο μου στο ξεβρώμισμα της πατρίδος μας, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, αλλά αυτό που έχει μεγάλη σημασία και το επισημαίνω, είναι ότι γνωρίζει σε μεγάλο μέρος και με λεπτομέρειες τους περισσότερους ΛΗΣΤΕΣ του πλούτου της πατρίδος μας, και το γράφω αυτό και τον προκαλώ δημοσίως να μας πει εάν εγώ δεν γράφω αλήθειες, και μαζί πόσα ψέματα μας έχει πει αυτός.

    Ο Πάνος Καμμένος γνωρίζει όλους αυτούς τους υπεύθυνους για την καταστροφή της ΕΛΛΑΔΑΣ μας, και τους εγκληματίες.

    Ο Πάνος Καμμένος γνωρίζει πολλά από τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν, και διαπράττονται μέχρι σήμερα σε βάρος εμάς όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ και σιώπησε…!

    ΑΡΓΟΤΕΡΑ, όπως έμαθα, ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ με πολλούς από αυτούς τους Εγκληματίες, άλλους τους εκβίασε, και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βιώνουμε σήμερα.

    ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ

    Αυτός είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ by ANTI300 on Scribd

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.