Γεριτσίδου – Συμπληρωματικά στοιχεία στην προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης

medium_65522

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ανοίγουμε τον 2ο και καθοριστικό γύρο

ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ στο ΔΠΔΧ

(Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο Χάγης)

        Το 2011 στείλαμε την 1η Προσφυγή στο ΔΠΔΧ που καταμαρτυρούσε το συνεχές και ακόμα εκτελούμενο έγκλημα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ στο Πρόσωπο του Ελληνικού Λαού, η οποία άνοιξε τον δρόμο για ακόμα πέντε Έλληνες συμΠολίτες και έναν Πολίτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να συ-στρατευθούν με τις δικές τους Προσφυγές.

          Το 2012 ο Εισαγγελέας του ΔΠΔ της Χάγης άνοιξε την υπόθεση μόνιμα αλλά ζήτησε πιο επίσημα, πιο τρανταχτά, πιο σοκαριστικά στοιχεία για να κινηθεί, μη ενδιαφερόμενος να αποτρέψει μαζικούς θανάτους και ανεπανόρθωτες καταστροφές σε μια εθνική ομάδα όπως είναι οι Έλληνες της Ελλάδας, σε πείσμα όλων των κειμένων που έλαβε (όχι μόνο από τους επισήμως προσφεύγοντες  αλλά και από πλήθος συμΠολιτών που δήλωσαν στήριξη και προσυπέγραψαν με διάφορους τρόπους τις κινήσεις προς την Χάγη) και σε πείσμα των υποχρεώσεων του.

          Πλέον σήμερα, το 2016, έχουμε πληθώρα επισήμων εγχωρίων και διεθνών στοιχείων και μελετών με τρομαχτικούς αριθμούς και δείκτες για το αίμα που ήδη έχουν κοστίσει τα τρία Μνημόνια και ακόμα πιο σοκαριστικά στοιχεία προβολών του άμεσου μέλλοντος των Ελλήνων στην Ελλάδα και του Κράτους της Ελλάδας.

          Σήμερα λοιπόν, 29 Αυγούστου 2016, στείλαμε όλα αυτά τα στοιχεία, όλα τα γεγονότα, όλους τους τρομαχτικούς αριθμούς θυμάτων και καταστροφών και την αντίστοιχη σχετική νομολογία του ιδίου του ΔΠΔΧ, καλώντας τον Εισαγγελέα να ενεργήσει άμεσα.

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ.

ΑΥΤΟΣ Ο 2ΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.

          Όπως είχαμε επανειλημμένα πει χρειάζονται πολλοί μάρτυρες που θα στηρίξουν το κατηγορητήριο ενάντια σε όλους όσους συνέβαλαν, επέβαλαν, προπαγάνδισαν, βιαιοπράγησαν, αισχροκέρδησαν και εξαπάτησαν για την επιβολή και διατήρηση των τριών Μνημονίων, επιφέροντας την κατάργηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τους Έλληνες (και όχι μόνο) και την σύληση του Συντάγματος μέχρι την εμπράγματη άρση βασικών Δημοκρατικών Αρχών, οδηγώντας τον Ελληνικό Λαό στην Γενοκτονία και στο να υπόκειται καθημερινά Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

          Μόλις μεταφραστεί στα Ελληνικά το κείμενο της συμπληρωματικής αυτής Προσφυγής μας, θα επανέλθουμε με οδηγίες και έντυπα για την αυτόκλητη παρουσίαση υποψηφίων μαρτύρων στο ΔΠΔΧ και πώς μπορεί ο κάθε ένας εντελώς αυτόνομα και ανεξάρτητα να δράσει σε σχέση με αυτή για τον κοινό Εθνικό μας στόχο της Ανατροπής του εγκληματικού, αντιανθρωπιστικού και γενοκτονιακού Μνημονιακού καθεστώτος/ζυγού και την προστασία της επιβίωσης της δικής μας και της Ελλάδας μας.

Δείτε το αγγλικό κείμενο της Προσφυγής που αποστείλαμε συστημένη σήμερα στον Εισαγγελέα του ΔΠΔΧ εδώ: Additional Report to the Prosecutor 

 

Όλγα & Τάνυα Γεριτσίδου

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 

http://crimesagainstgreeks.com/2η-προσφυγη-στο-δπδ-τησ-χαγησ/

 

ΣΧΟΛΙΟ:

Με σκοπό την ενίσχυση όλων των προσφυγών που έγιναν ή θα γίνουν, διεξάγεται συλλογή ηλεκτρονικών υπογραφών η οποία απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους του παγκόσμιου “χωριού”, διότι τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας αφορούν τους πάντες και όχι μόνο εμάς. 

Προς τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC): ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! 

Περιοχή: κόσμος

Αίτημα:

Ως πολίτης του κόσμου, στηρίζω το δικαστικό αγώνα των Ελλήνων και ζητώ από τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC) να ενεργοποιήσει αμέσως τις διαδικασίες, να εξετάσει τα εγκλήματα που τελέστηκαν στην Ελλάδα και να οδηγήσει σε δίκη όσους ευθύνονται γι΄αυτά. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν, τα εγκλήματα αυτά πρέπει να αποτραπούν.

[Για να υπογράψετε το αίτημα κάντε κλικ εδώ και συμπληρώστε τα υποχρεωτικά πεδία της φόρμας συλλογής υπογραφών. (απαιτούνται μόνο ένα όνομα, η χώρα και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συμπληρώστε αυτά τα πεδία  και τελειώσατε. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε να μην δημοσιευτεί το όνομα σας στην λίστα των υπογραφών. Το e-mail ούτως η άλλως δεν δημοσιεύεται και δεν χρησιμοποιείται για κανένα άλλο σκοπό ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα. Το like στο facebook δεν προσμετρά.)]

To the Prosecutor of the International Criminal Court (ICC): Save Greece! Save the cradle of western civilization!  

Petition:

As a citizen of the world, I support the legal battles of the Greek people and ask the Prosecutor of the International Criminal Court (ICC) to immediately activate procedures, to investigate the crimes being perpetrated in Greece and bring to trial anybody responsible for them. Any and all persons found guilty must be punished. Such crimes must be prevented. Sign the petition 

¡SALVEMOS GRECIA! SALVEMOS LA CUNA DE LA CIVILIZACIÓN OCCIDENTAL  

Petición: 

Como ciudadano del mundo, apoyo las batallas legales del pueblo griego y pido al Fiscal de la Corte Penal Internacional (CPI) que active inmediatamente los procedimientos para investigar los crímenes perpetrados en Grecia y lleve a juicio a todos sus responsables. Todas las personas encontradas culpables deben ser castigadas. Estos crímenes deben ser evitados. Firma la petición  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

2 comments on “Γεριτσίδου – Συμπληρωματικά στοιχεία στην προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης

  1. Pingback: Γεριτσίδου – Συμπληρωματικά στοιχεία στην προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης | Oxtapus *blueAction

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.