Ο Αγώνας των πολιτών Ωραιοκάστρου κατά των σχεδίων ισλαμοποίησης της Χώρας μας

polites_473_355

ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ : http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/Evalan-gkazakia-stin-Patriotiki-Enosi-Ellinon-Politon-Oraiokastroy/690483


Ο Αγώνας των πολιτών Ωραιοκάστρου που έχει στιγματιστεί απο όλους τους Νεοέλληνες υποτιθέμενους φιλελέ,δεν είναι ένας αγώνας μιας μερίδας ακροδεξιών η ρατσιστών πολιτών όπως τους χαρακτηρίζουν και τους βάζουν ταμπέλες!!!

Ούτε είναι ένας αγώνας ενάντια σε δικαιώματα αθώων παιδιών που θέλουν να συμμετάσχουν στην μόρφωση και εκπαίδευση τους.

Ο αγώνας που γίνεται αυτή την στιγμή στο Ωραιόκαστρο δεν γίνεται ενάντια στα 10 προσφυγόπουλα όπως υποστηρίζουν κάποιοι!!!

Που σίγουρα δεν είναι προσφυγόπουλα με αποδεικτικά στοιχεία ντοκουμέντα που είναι καταγεγραμμένα στα αρχεία της αστυνομίας και του λιμενικού όπου αναφέρεται και ο πραγματικός σχεδόν αριθμός αυτών που έχουν εισβάλλει παράνομα στην Χώρα μας ,όπως και οι Χώρες καταγωγής κάποιων από αυτούς που τουλάχιστον μπορούν να καταγράψουν.

Γιατί πολλούς εξ αυτών δυστυχώς δεν μπορούν να τους καταγράψουν.

Τα στοιχεία υπάρχουν και αν κάποιος τα έχει πρόχειρα ας μου τα δημοσιεύσει!!!

Ο αγώνας αυτός λοιπόν γίνεται κατά των σχεδίων ισλαμοποίησης της Χώρας μας απο τους κυβερνώντες!!! Κανένας γονιός που έχει παιδιά δεν είναι αναίσθητος με τα παιδιά όλου του κόσμου.Αντίθετα ο κάθε γονέας που αγαπάει και πονάει το δικό του παιδί αγαπάει και τα παιδιά όλου του κόσμου!! Μιλάω για ευσυνείδητους γονείς!!!  Όμως εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα!!!

Τα παιδιά αυτά που υποστηρίζουν ότι είναι απο εμπόλεμες ζώνες τα χρησιμοποιούν κάποιοι σαν προϊόντα εκμετάλλευσης για διάφορους σκοπούς που εξυπηρετούν τα σχέδια της νέας τάξης και θέλουν να τα χρεώσουν στις συνειδήσεις των λαών.Αυτοί που υποκινούν όλους αυτούς τους λαούς της Μέσης Ανατολής είναι αυτοί που δημιούργησαν τους πολέμους στις χώρες τους!!!

Είναι οι ίδιοι που τους κατέστρεψαν που τους σκότωσαν που τους ξεσπίτωσαν που τους άφησαν νηστικούς που τους αμπαλάρανε σε πακέτα και τους έστειλαν σε Ευρωπαϊκές χώρες όπου και τους χρεώνουν.Είναι αυτοί οι ίδιοι που τους εκπαίδευσαν για αποστολές αυτοκτονίας και τους υποσχέθηκαν παραδείσους με πιλάφια και γυναίκες!!!!

Είναι οι ίδιοι που τους εκπαίδευσαν να γίνουν τζιχαντιστές!!! Είναι οι ίδιοι που οπλίσανε ένα εξάχρονο παιδάκι με ένα όπλο ,με μία χειρομβοβίδα,με ένα μαχαίρι για να το μετατρέψουν σε αδίστακτο πολεμιστή του ισλάμ!!!!

Είναι αυτοί οι Αόρατοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που έχουν αρπάξει παιδιά από μάνες ,οικογένειες για να τα φορτώσουνε σε ένα σαπιοκάραβο με οποιονδήποτε μπορεί να τα χρησιμοποιήσει σαν ασπίδα σε μία τηλεοπτική κάμερα για να κάμψει τις ανθρώπινες συνειδήσεις!!!

 Είναι όλοι αυτοί που χρηματοδότησαν τις απρόσωπες ΜΚΟ και αλληλέγγυους, είναι όλοι αυτοί που πληρώνουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να τους προβάλλουν και να αποσπάσουν την συμπόνοια ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!! Είναι όλοι αυτοί που πληρώνουν τους διακινητές δουλεμπόρους ανθρώπινων ζωών για να τους μεταφέρουν έναντι αδράς πληρωμής με όποια σύχρηστη συνθήκη για αυτούς χωρίς να υπολογίζουν πόσοι απο αυτούς κινδυνεύουν να χαθούν με τις παράνομες μεταφορές τους πόσοι απο αυτούς βυθίστηκαν απο σαπιοκάραβα!!!

Είναι όλοι αυτοί ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που κόπτονται για τα υποτιθέμενα ανθρώπινα δικαιώματα,όμως δεν κόπτονται για τα παιδιά της Αφρικής η άλλων Χωρών που λιμοκτονούν απο πείνα!!!

Είναι όλοι αυτοί που κόπτονται για την ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΠΛΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

Αυτοι λοιπόν οδήγησαν την Χώρα μας τις χώρες τους σε διάλυση!!! Αυτοί που κόπτονται υποτίθεται για τα δικαιώματα αθώων παιδιών που είναι θύματα εκμετάλλευσης τα έφεραν ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και σε ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ για να εξυπηρετήσουνε δικά τους σχέδια και όχι γιατί νοιάζονται για αθώα προσφυγόπουλα η για λαθρομεταναστόπουλα!!! Τους έφεραν τους πλήρωσαν για να τους φέρουνε ενώ τους τάξανε επίγειους παραδείσους,πλήρωσαν τις ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ,και τους πέταξαν σαν σκουπίδια σε αποθήκες ψυχών η HOT SPOT,όπως αποκαλούν τις αποθήκες και τα επόμενα σχέδια τους ,να τους νομιμοποιήσουν με παράνομους και αντισυνταγματικούς νόμους όπως αυτόν τον νόμο περί ιθαγένειας που ψήφισαν πρόσφατα !!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!! ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!! Γιατί αν το πραγματικό ενδιαφέρον τους ήτανε για να μορφώσουνε αυτά τα παιδιά θα προχωρούσανε πρώτα στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας όπως συνέβη και με άλλους αλλοδαπούς και μετά θα προχωρούσανε στην ένταξη τους σε σχολεία!!! Ομως το σχέδιο τους δεν είναι αυτό!!! Το σχέδιο τους είναι να φέρουνε 5.000.000 λαθρομετανάστες στην χώρα μας κατόπιν δηλώσεως ντοκουμέντου που υπάρχει σε βίντεο εκπαιδευτικού που το έχουν αποδεχθεί οι κυβερνώντες!!! ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ!!! ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΣΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ; Ε;;;

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;;;;;;

ΕΚΔΗΛΩΣΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;;;Ε ;;;;

ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ;;;; Ε;;;;; ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΤΟΥ;;;Ε;;;; ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ Η ΤΟ ΝΕΡΟ;;;Ε;;;;

Και επειδή την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ::: ΟΧΙ!!!! ΟΧΙ!!!

ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ!!! ΚΑΙ ποιός είναι ρε εσείς, ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ;Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;; Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ;ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΡΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ!!! Αυτοι που την αδικία την επιβάλλουν με νόμους;;;

Ποιός είναι φασίστας αυτοί που θέλουν ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ;;;Η ΕΜΕΙΣ;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΡΕΕΕ;;;;

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠ[Ο ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΟΥ Η ΕΜΕΙΣ;ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΡΕΕΕΕ;;;;;ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ!!!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΑΥΡΟ;;;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝΕ; ΕΕΕΕ!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!

ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!! ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ!!!

ΟΤΑΝ ΧΤΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΤΕΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘ΄ΟΛΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΕΜΕΛΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΡΤΣ!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΙΜΙΕΣ ΤΟΥΣ!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ!!!!

Anna Art

http://oraiokastromekatiallo.blogspot.gr/2017/02/blog-post_3.html

9 comments on “Ο Αγώνας των πολιτών Ωραιοκάστρου κατά των σχεδίων ισλαμοποίησης της Χώρας μας

  1. Ποιός θα σταματήσει τον εποικισμό και αφελληνισμό της Ελλάδος; Διαδώστε το

    Σάββατο, 11 Μάρτιος 2017 09:33

    Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

    Όλα ξεκίνησαν πριν από είκοσι περίπου χρόνια, όταν τα πρώτα κύματα νομίμων αλλά και παράνομων (λαθραίων) μεταναστών άρχισαν να έρχονται στην Ελλάδα.
    Σε γενικές γραμμές, τα δεξιά κόμματα έλεγαν ότι δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό, ενώ τα αριστερά έλεγαν ότι πρέπει ελεύθερα να έρχονται στη χώρα μας όποιοι και όσοι θέλουν.
    Το κομβικό σημείο στο χρόνο, ήταν η στιγμή που ο “σοφός” και “κυρίαρχος” λαός, αποφάσισε να ψηφίσει “πρώτη φορά αριστερά”.
    Η τωρινή διοίκηση λοιπόν της Ελλάδος, έχει ανοίξει τα σύνορα και έστειλε με τον τρόπο της το μήνυμα, ότι όποιος θέλει μπορεί να έρθει στην Ελλάδα.
    Αυτά σύμφωνα με την ιδεολογία της αριστεράς, του Μαρξ και του Λένιν και όλων των μπολσεβίκων, είναι αποδεκτά και ορθά και η αριστερά δεν κάνει κάτι ανέντιμο, αφού ενεργεί σύμφωνα με την ιδεολογία της, που είναι η ιδεολογία της συνανάμιξης των λαών και η κατάργηση των εθνών αλλά και των κρατών εθνών με την πλήρη κατάργηση των συνόρων.
    Ο σοφός και κυρίαρχος λαός όμως στην Ελλάδα, όταν ψήφισε μέσα στο 2015 τρεις απανωτές φορές αριστερά (δύο για την βουλή και μία για το δημοψήφισμα), δεν ήθελε να σκέφτεται τι σημαίνει αριστερά και θεωρούσε ότι απλά, θα του χαριστούν τα δάνεια, θα φύγουν τα μνημόνια, θα κοπεί ο ΕΝΦΙΑ και θα γίνουν μαζικοί διορισμοί στο δημόσιο, το οποίο με ένα μαγικό και εξωπραγματικό τρόπο, θα έβρισκε τα λεφτά, όπως τα έβρισκε επί Ανδρέα Παπανδρέου.
    Τότε όμως, ο Ανδρέας Παπανδρέου, αφενός μεν καταχρέωσε τη χώρα, αφετέρου δε ξόδεψε όλα τα επενδυτικά κονδύλια της Ευρώπης, για να διορίσει τον κομματικό στρατό του ΠΑΣΟΚ που τώρα τον ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού πριν η Νέα Δημοκρατία, προσπάθησε να τον οικειοποιηθεί.
    Τώρα, λεφτά δεν υπάρχουν και έτσι αποφασίστηκε να πάρουν βάζοντας τρελούς φόρους, όλα τα λεφτά όσων είχαν στην άκρη κάποιες οικονομίες (άσχετα αν τις έκαναν με νόμιμο ή παράνομο τρόπο) και να τα χρησιμοποιήσουν για να πληρώνουν τους μισθούς του δημοσίου.
    Όλο όμως αυτό το “τρελοκομείο” της φορολογικής καταιγίδας, έχει σαν σκοπό, να στρέψει την προσοχή των Ελλήνων από ένα άλλο πολύ σημαντικότερο γεγονός, το γεγονός του εποικισμού της Ελλάδος και του αφανισμού του Ελληνικού γένους.
    Τα βήματα εν συντομία είναι τα εξής.

    1. Δημιουργία εφιαλτικών συνθηκών διαβίωσης στην Κεντρική Ασία, την Μέση και την Εγγύς Ανατολή, όπως και στην Βόρεια Αφρική.

    2. Χρηματοδότηση με τρεις ή και τέσσερεις χιλιάδες δολάρια κατά κεφαλήν για κάθε μετανάστη, με δώρο ένα smart phone, με ελεγχόμενη σύνδεση και καταγεγραμμένο αριθμό για να στέλνονται μαζικά SMS με εντολές.

    3. Άνοιγμα των συνόρων στην Ελλάδα με εντολή των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, όχι μόνο να μην εμποδίζουν αλλά και να βοηθούν τους μετανάστες-εποίκους.

    4. Διαφήμιση και έπαινος από τα κανάλια και τα ΜΜΕ, εκείνων (λιμενικοί, ψαράδες κτλ) που σώζουν ανθρώπινες ζωές από τα νερά του Αιγαίου, ώστε να μαθαίνουν οι διστακτικοί μετανάστες ότι κάποιοι θα νοιαστούν για αυτούς και να κάνουν το τόλμημα της μετακίνησης.

    5. Προώθηση των μεταναστών στην δυτική Ευρώπη με τρόπο ανεξέλεγκτο και δράση προβοκατόρικων ομάδων μουσουλμάνων με βιασμούς, φόνους και ληστείες, ώστε οι τοπικές κοινωνίες να ξεσηκωθούν και να ζητούν το σταμάτημα της εισροής των μουσουλμάνων εποίκων.

    6. Κλείσιμο των συνόρων γύρω από την Ελλάδα, ώστε να σταματήσει η ροή μεταναστών προς την Ευρώπη, πλην των οικογενειών με γυναικόπαιδα.

    7. Συγκέντρωση και απομόνωση στην Ελλάδα εκατομμυρίων ανδρών στρατεύσιμης ηλικίας, που δεν θα γίνονται αποδεκτοί στην Ευρώπη.

    8. Δημιουργία ανοικτών στρατοπέδων (HOT SPOTS) σε διάφορα σημεία της Ελλάδος, από όπου αποκλειστικά και μόνο άνδρες κυρίως 18 ως 30 ετών, αφού οι μεγαλύτεροι δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα, θα γυρίζουν ανεξέλεγκτοι, νηστικοί και εννοείται έτοιμοι για βιασμούς, φόνους και κάθε είδους εγκληματική συμπεριφορά.

    9. Οι άνδρες αυτοί σαν μουσουλμάνοι, έχουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία την αίσθηση, που προέρχεται από την ισλαμική τους παιδεία, ότι όλες οι γυναίκες γύρω τους είναι πόρνες και ο Αλλάχ επιτρέπει να τις βιάζουν και όλοι οι άνδρες γύρω τους είναι άπιστοι που απλά πρέπει να τους ανέχονται μέχρι να βρουν ευκαιρία να τους αφανίσουν.

    10. Όσοι από αυτούς ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία, αναγκαστικά θα κάνουν μικτούς γάμους , ή θα φέρουν τέσσερεις γυναίκες ο καθένας από τις χώρες τους, και θα κάνουν από δέκα παιδιά και θα θέλουν τζαμιά και επιβολή της Σαρία, του μουσουλμανικούς νόμου και ήδη στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζουν και τις ισλαμικές σπουδές στο πανεπιστήμιο.

    ΕΡΩΤΗΣΗ

    Ποιός θα τα σταματήσει όλα αυτά; Ποιος μπορεί να κλείσει την Κερκόπορτα που άνοιξε στην Ελλάδα, εδώ και μερικούς μήνες, ειδικά τώρα που θα κλείσουν τα σύνορα με Σκόπια και Βουλγαρία και θα εγκλωβιστούν εδώ μέσα όλοι οι μετανάστες, αποκλειστικά σχεδόν άνδρες από 18 έως 30 ετών και σε λίγο θα είναι πιο πολλοί από τον αντίστοιχο ελληνικό πληθυσμό;

    Αξίζει μια υπόσχεση για διορισμό στο δημόσιο, σαν αντίτιμο για τον αφελληνισμό της Ελλάδος;

    Σκεφτείτε το.

    http://www.liakonews.gr/index.php/liako-apopsi/item/209-poios-tha-stamatisei-ton-epoikismo-kai-afellinismo-tis-ellados-diadoste-to

  2. Καταγγελία κατὰ Προϊσταμένου Εἰσαγγελίας Θεσσαλονίκης γιὰ τὰ ἐπεισόδια τοῦ Ὡραιοκάστρου

    Πρός:
    Εἰσαγγελία Πρωτοδικῶν Χαλκίδος
    Χαλκίδα,
    23 Φεβρουαρίου 2017

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

    Παρουσιάζομαι σήμερα ἐνώπιόν σας, πρὸ κειμένου νὰ καταγγείλω σειρὰ γεγονότων ποὺ συνιστοῦν κατάφωρη παραβίασις τόσο τοῦ ἑλληνικοῦ Συντάγματος, ὅσο καὶ τῆς ἰσχυούσης ἑλληνικῆς νομοθεσίας. Παραβίαςις ποὺ ἔλαβε χώρα τὴν Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου τρέχοντος ἔτους, στὸ Ὡραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

    Τὶς πρωινὲς ὧρες τῆς ὡς ἄνω ἀναγραφομένης ἡμερομηνίας, ὁμάδα κατοίκων τοῦ Ὡραιοκάστρου, συγκεντρώθηκε ἔξωθεν τοῦ 1ου Δημοτικοῦ Σχολείου Ὡραιοκάστρου, πρὸ κειμένου νὰ διαμαρτυρηθῇ γιὰ τὸ φλέγον ζήτημα τῆς παρακολουθήσεως μαθημάτων ἐντὸς τοῦ σχολικοὺ κτιρίου, ἀπὸ μικρὸ ἀριθμὸ ἀνηλίκων προσφύγων. Τὸ δὲ αἴτημα τῶν συγκεντρωμένων, ἦταν σαφὲς καὶ δίκαιο: νὰ πιστοποιηθῇ ὅτι τὰ ἐν λόγῳ προσφυγόπουλα διαθέτουν τὰ ἴδια πιστοποιητικὰ ὑγείας ποὺ διαθέτουν οἱ Ἕλληνες μαθητὲς καὶ νὰ πιστοποιηθῇ ὅτι ἔχουν ἐξετασθεῖ ὅπως ἐξετάζονται καὶ οἱ Ἕλληνες μαθητές. Τὸ αἴτημα αὐτό, ἅπτεται τοῦ Οἰκογενειακοὺ Δικαίου καὶ ἀποτελεῖ ἀναμφισβήτητο δικαίωμα τοῦ κάθε γονέως, πρὸ κειμένου νὰ προστατεύσῃ τὸ παιδί του.

    Τὸ εὔλογο ὅμως αὐτὸ αἴτημα τῶν γονέων, ἐκρίθη «ῥατσιστικό» ἀπὸ ὁμάδα ἀναρχικῶν στοιχείων, ἀλλὰ καὶ ἀπὸ τὸν προϊστάμενο τῆς Εἰσαγγελίας Πρωτοδικῶν Θεσσαλονίκης κ. Λάμπρο Τσόγκα. Αὐτὸ εἶχε ὡς ἀποτέλεσμα νὰ προκληθοῦν ἐκτεταμένης ἐκτάσεως ἐπεισόδια, τόσο ἐκτὸς τοῦ σχολείου, ὅσο καὶ ἐντὸς αὐτοῦ. Ὁμάδα ἀναρχικῶν κουκουλοφόρων, ἐπετέθη στοὺς κατοίκους μὲ χυδαῖο ὑβρεολόγιο. Ἡ ἐπιθετικότητά τους ὅμως, δὲν περιορίσθηκε στὸ ὑβρεολόγιο. Ἐπετέθησαν στοὺς γονεῖς μὲ σκαπτικὰ ἐργαλεῖα, μὲ τοὺς ἄνδρες τῆς ΕΛΑΣ νὰ ἀπολαμβάνουν τὸ θέαμα ἀπαθεῖς, ἀδιαφορώντας γιὰ τὴν σωματικὴ ἀκεραιότητα τῶν κατοίκων. Ἀποκορύφωμα τῆς ἡμέρας ἦταν -ὅπως ὅλοι εἴδαμε ἀπὸ τὰ Μέσα Μαζικῆς Ἐνημερώσεως- ὁ ἄγριος ξυλοδαρμὸς νεαροῦ κατοίκου ἀπὸ ἀναρχικοὺς κουκουλοφόρους ἐντὸς τοῦ προαυλίου χώρου τοῦ 1ου Δημοτικοῦ Σχολείου Ὡραιοκάστρου.

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ἀστυνομικὸς δὲν ἐκινήθη νὰ σταματήσῃ τὴν δολοφονικὴ ἐπίθεση τῶν ἀναρχικῶν πρὸς τὸν νεαρὸ κάτοικο, ὁ ὁποῖος χρωστᾶ τὴν ζωή του στὴν παρουσία τῶν τηλεοπτικῶν συνεργείων ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ καὶ ὄχι στοὺς ἄνδρες τῆς ΕΛΑΣ, οἱ ὁποῖοι ἐνήργησαν ὡς ΣΥΝΕΡΓΟΙ τῶν ἀναρχικῶν κουκουλοφόρων.

    Στὴν συνέχεια, ὁ ἀνεκδιήγητος προϊστάμενος Εἰσαγγελίας Πρωτοδικῶν Θεσσαλονίκης, διέταξε τὴν σύλληψη τοῦ θύματος ὡς ἐνόοχυ γιὰ κατηγορίες ποὺ ἅπτονται τοῦ… «ἀντιρατσιστικοῦ νόμου», ἐνῶ διέταξε ΕΔΕ γιὰ τὸν ξυλοδαρμὸ τοῦ θύματος. Προφανῶς, ὁ ἐν λόγῳ εἰσαγγελεύς, δὲν ἄκουσε ΠΟΤΕ κατὰ τὴν διάρκεια τῆς φοιτάσεώς του στὴν Νομική, οὔτε στὴν διάρκεια τῆς καριέρας του για τὸ Οἰκογενειακὸ Δίκαιο, συνεπῶς εἶναι ἀνίκανος καὶ ἀνάξιος τῆς θέσεώς ποὺ κατέχει.

    Σὰν να μὴν ἔφθαναν ὅλα αὐτά, σύμφωνα μὲ πληροφορίες ποὺ ἦλθαν σ’ ἐμένα, τὸ νεαρὸ θῦμα ἐκβιάζεται αἰσχρὰ ἀπὸ τὸν Δῆμο Ὡραιοκάστρου, καθὼς ὁ ἐν λόγῳ Δῆμος διαθέτει δικηγόρο στὸ θῦμα τοῦ ξυλοδαρμοῦ, ὑπὸ τὸν ὄρο νὰ μὴν ἔλθῃ σὲ ἐπαφὴ μὲ τοὺς ὑπολοίπους διαμαρτυρομένους κατοίκους.

    Ὅλα αὐτά, ἀποτελοῦν ΟΝΕΙΔΟΣ γιὰ τὴν πολιτεία, τὸ πολίτευμα, ἀλλὰ καὶ τὸ Δικαστικὸ Σύστημα, τὸ ὁποῖο ΟΦΕΙΛΕΙ νὰ διαφυλάξῃ τὴν ἀκεραιότητα καὶ τὴν ἀνεξαρτησία του ἀπὸ τὰ πολιτικὰ κέντρα διαπλοκῆς.

    Μετὰ τιμῆς, Γεώργιος Δουρμούσης – Μεταξᾶς

    Καταγγελία κατὰ Προϊσταμένου Εἰσαγγελίας Θεσσαλονίκης γιὰ τὰ ἐπεισόδια τοῦ Ὡραιοκάστρου

  3. ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ !!! Άραγε ποιοι κρύβονται κάτω από τις κουκούλες ;;;

    Κουκουλοφόροι με τσεκούρι και στιλέτο κάνουν έφοδο σε ΜΑΤ-φοιτητές
    24/05/2017

    Με νέα «όπλα» εμφανίζονται τις τελευταίες ημέρες οι κουκουλοφόροι απέναντι στις αστυνομικές δυνάμεις: Μετά τις ενισχυμένες μολότοφ τόσο την περασμένη εβδομάδα στα επεισόδια κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων ενάντια στην ψήφιση του 4ου μνημονίου, όσο και σήμερα στα Εξάρχεια, «επιστρατεύθηκαν» τσεκούρια, ρόπαλα, αλλά και στιλέτα!

    Οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός προκαλούν σοκ: Αναρχικοί κινούνται προς τους άνδρες των ΜΑΤ και τους φοιτητές κρατώντας τσεκούρια και στιλέτα, έτοιμοι να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς σε μια ενδεχόμενη κοντινή προσέγγιση με τους αστυνομικούς.

    Μάλιστα, στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη την περασμένη Πέμπτη, οι άνδρες των ΜΑΤ είχαν εντοπίσει μέσα στο σακίδιο ενός κουκουλοφόρου τον οποίο συνέλαβαν ένα τσεκούρι και ένα σφυρί. Και την περασμένη Τετάρτη, όμως, κουκουλοφόροι είχαν επιτεθεί στη διάρκεια του συλλαλητηρίου εργαζομένων στο Σύνταγμα, στις αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποιώντας τσεκούρια και σφυριά.

    Υπενθυμίζεται ότι σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το Παιδαγωγικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ναυαρίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, νεαροί με φωτοβολίδες και τσεκούρια επιτέθηκαν σε φοιτητές που βρίσκονταν στο σημείο για τις φοιτητικές εκλογές και ακολούθησε συμπλοκή. Λίγο μετά υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας που απώθησε τους ταραξίες προς τα Εξάρχεια. Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι ξέσπασαν νέα επεισόδια, αυτή τη φορά στα Εξάρχεια – με πετροπόλεμο στη Θεμιστοκλέους μεταξύ κουκουλοφόρων και ανδρών των ΜΑΤ. Η κατάσταση εκτονώθηκε περίπου στις 4 το απόγευμα.

    η συνέχεια εδώ

    http://www.protothema.gr/greece/article/682327/koukouloforoi-me-tsekouri-kai-stileto-kanoun-efodo-se-mat-foitites-/

    και εδώ

    http://www.protothema.gr/greece/article/682254/alert-epeisodia-kai-xulo-exo-apo-to-himeio/

    • Τη νύχτα, οι κουκουλοφόροι επέστρεψαν στη παιδαγωγική σχολή και μαχαίρωσαν τον φύλακα Κλήθηκε ασθενοφόρο αλλά δεν πήγε επειδή το ΕΚΑΒ φοβόταν τους κουκουλοφόρους

      Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐ 2017
      Εισβολή κουκουλοφόρων στο Πανεπιστήμιο: μαχαίρωσαν φύλακα στο παιδαγωγικό (Alpha, 25/5/17)

      Μετά την χθεσινή έφοδο κουκουλοφόρων στην Παιδαγωγική Σχολή, και την επίθεση με τσεκούρια και στιλέτα κατά φοιτητών, σήμερα αποκαλύφθηκε ότι ένας υπάλληλος σεκιούριτι της σχολής, χτυπήθηκε με μαχαίρι από τους κουκουλοφόρους. Ο υπάλληλος τραυματίστηκε σοβαρά, και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Αυτόπτες μάρτυρες, μιλούν στον Αlpha για δολοφονική αυτή επίθεση.

      http://www.alphatv.gr/news/society/koykoyloforoi-mahairosan-ton-fylaka-tis-paidagogikis-sholis

  4. Τσίπρας : Δεν είναι υπαρκτή & επίκαιρη η εγκληματικότητα … αλλά Καταδικάζω την επίθεση ενάντια στον Λουκά Παπαδήμο

    https://twitter.com/ekyriakopoulos_/status/833636544674152448

    Πρώην βουλευτής κ Υφυπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα:«Λάθος ανθρώπους σκότωσε η 17 Νοέμβρη», «Πο@στη προδότη Παπαδήμο»και «ΜΟΝΟ Η ΒΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΤΕΛΟΣ»

  5. Ὥρα ὀρθῆς χρήσεως τοῦ …ἀντιῤῤατσιστικοῦ νόμου!!!
    3 ἸΟΥΝΊΟΥ 2017

    Ὁ ἀντιῤῥατσιστικὸς νόμος μπορεῖ νὰ γίνῃ μπούμερανκ γιὰ τοὺς φασίστες ποὺ τὸν καταχρῶνται.
    Ἐὰν φτιαχθῇ ἕνα «Παρατηρητήριο Ῥατσιστικῶν Ἐγκλημάτων Κατὰ τῶν Ἑλλήνων», ποὺ θὰ κυνηγᾶ ἀπηνῶς ὅσους λὲν ὁ,τιδήποτε ἀπαξιωτικὸ γιὰ τοὺς Ἕλληνες.

    Ἔχουμε ἀνεχθεῖ νὰ καθυβριζόμεθα ἀπὸ ὑποκείμενα σὰν τὸν Δήμου, τὸν Βαλλιανάτο, τὸν Νᾶσο Θεοδωρίδη καὶ τοὺς ὑπολοίπους («οἱ Ἕλληνες εἶναι ῥατσιστές… ὑπανάπτυκτοι… τεμπέληδες… κλέβουν… κλπ»,) καὶ ἀντὶ νὰ τοὺς καθίζουμε στὸ σκαμνί, ὅπως ἔχουμε πλέον τὸ δικαίωμα, προσπαθοῦμε ἁπλῶς νὰ τοὺς ἀποδείξουμε ὅτι εἶναι ἐμπαθεῖς καὶ ἀνθέλληνες.
    Αὐτὸ τέλος. Δὲν θὰ ξανανοίξουν τὸ βρωμόστομά τους γιὰ Ἕλληνες, ἢ θὰ κάνουν παρέα στὸν Παλαιοκώστα στὴν στενή.

    Εἶναι πανεύκολος ὁ ἐντοπισμός τους.
    Ἐὰν βάλῃς σὰν keywords «Δήμου» καὶ «Ἕλληνες» τὸ μόνον ποὺ θὰ βρῆς εἶναι ἕνας ὀχετὸς ἀπὸ ῥατσιστικὰ σχόλια.
    Ὁ κύριος Δήμου λοιπὸν καὶ ὅλοι οἱ «Δήμου», ἢ θὰ σκάσουν for good, ἢ θὰ παραπέμπονται.

    Χαρίτων Χαριτωνίδης

    Ὥρα ὀρθῆς χρήσεως τοῦ …ἀντιῤῤατσιστικοῦ νόμου!!!

    Πολλοι οι υποψήφιοι βέβαια Μεταξυ τους και ο πρώην υπ παιδείας Ν. Φιλης ο οποίος μηνύθηκε ατομικά και ομαδικά τουλάχιστον 6 φορές διότι αρνήθηκε τη γενοκτονία των Ποντιων.

    Άρθρο 2
    Δημόσια επιδοκιμασία ή άρνηση εγκλημάτων
    1. Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρ− νείται την ύπαρξη ή τη σοβαρότητα εγκλημάτων γενο− κτονιών, εγκλημάτων πολέμου, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, του Ολοκαυτώματος και των εγκλημά− των του ναζισμού που έχουν αναγνωριστεί με αποφά− σεις διεθνών δικαστηρίων ή της Βουλής των Ελλήνων και η συμπεριφορά αυτή στρέφεται κατά ομάδας προ− σώπων ή μέλους της που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές κατα− βολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, όταν η συμπεριφορά αυτή εκδηλώνεται κατά τρόπο που μπορεί να υποκινήσει βία ή μίσος ή ενέχει απειλητικό ή υβριστικό χαρακτήρα κατά μίας τέτοιας ομάδας ή μέλους της, τιμωρείται με τις ποινές της παραγράφου 1 του προηγούμενου άρθρου.

    ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4285
    Τροποποίηση του ν. 927/1979 (Α ́ 139) και προσαρμο− γή του στην απόφαση − πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ της 28ης Νοεμβρίου 2008, για την καταπολέμηση ορι− σμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξε− νοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου (L 328) και άλ− λες διατάξεις.http://www.ministryofjustice.gr/site/LinkClick.aspx?fileticket=Ik2xQr3jIkg%3D&tabid=132

    ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Ν.ΦΙΛΗ ΕΔΩ:

    Υπόθεση Φίλη: ΠΟΙΑ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ;;;

    Υπόθεση Φίλη: ΠΟΙΑ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ;;;

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.