Εξώδικο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την συμφωνία των Πρεσπών, το συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου και τα χημικά

Από την ίδια δικηγόρο προηγήθηκαν 2 άλλα εξώδικα (εδώ) με τα οποία καλεί τον πρόεδρο της δημοκρατίας να μην επιτρέψει την μετατροπή της συμφωνίας δυο ανδρών σε Συνθήκη των Πρεσπών και την γενοκτονία των Ελλήνων, καθώς και μια επιστολή προς ΕΕ, ΝΑΤΟ, και ΟΗΕ .

 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΙΣ– ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ ΜΕΣ’ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΟΥ

 

Αἰκατερίνης – Βεατρίκης Κίμωνος Παντελίδου, Δικηγόρου παρ’ Ἀρείῳ Πάγῳ, κατοίκου Ἀθηνῶν, ὁδός Μαυρομιχάλη ἀρ. 182.

ΠΡΟΣ

Τόν Ἀξιότιμον Πρόεδρον τῆς Δημοκρατίας τῆς Ἑλλάδος κ.κ. Προκόπην Παυλόπουλον.

Σήμερον 20/1/2019 σύσσωμος ὁ Ἑλληνικός Λαός ἐξέτεινεν τόν ἠθικόν του ἀνάστημα και διατρανώσας την ΒΟΥΛΗΣΙΝ του ἐβροντοφώναξεν ἒναντι τοῦ Κοινοβουλίου ὃτι ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ την ὑπογραφήν τῆς ἀτιμωτικῆς συμφωνίας «δύο ἀνδρῶν», τῆς ἀτιμωτικῆς συμφωνίας τῶν ΠΡΕΣΠΩΝ. Προσῆλθεν δέ εἰς τήν παλλαϊκήν αὐτήν συγκέντρωσιν ἀνεξαρτήτως ἡλικίας, αὐθόρμητα καί φιλειρηνικά με τά παιδιά του, τήν οἰκογένειά του, μέ πάθος καί παλμό.

Ἡ πολιτεία ὃμως ἀδικαιολόγητα καί καταφανῶς φοβισμένη ἀπό την σημαιοστολισμένη λαοθάλασσα προσεπάθησεν νά διαλύση τόν εἰρηνικόν αὐτόν ὂγκον καί νά πνίξη τήν ἐλευθέραν ἒκφρασιν τῶν Ἑλλήνων μέ ξυλοδαρμούς καί μέ ἀπαγορευμένα χημικά, τά ὁποῖα και ἒρριξεν ἐγκληματικά εἰς γέροντες καί παιδιά.

– Ἒναντι τοῦ «γίγαντα Λαοῦ» ἡ Πολιτεία «νάνος».

– Ἒναντι τῆς βαρύτητος τῆς Ἑλληνικῆς Ἱστορίας, ἡ ἐγκληματική ἐλαφρότης τῶν ἰθυνόντων.

– Ἒναντι τῆς ἱστορικῆς Ἀλήθειας τῆς Μακεδονίας, ἡ ἐγκληματική προδοσία της ἀπό τους ἀνυπόληπτους «βουλευτάδες».

 

Ἀξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Ὁ Ἑλληνικός Λαός σήμερα, δίκην δημοψηφίσματος, ἐπανέλαβεν περίτρανα τήν διαμαρτυρίαν του, διά τό κατάπτυστον «ξεπούλημά» του.

Ὑμεῖς δε ὡς Πρόεδρος τῆς Ἑλληνικῆς Δημοκρατίας ἒχετε δώσει ἐνώπιον τῆς Ἁγίας Τριάδος και τῶν Ἑλλήνων τόν ὃρκον Σας κατά τό Ἂρθρον 33§2 τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματος, ὑποχρεούμενος ταυτοχρόνως κατά τά ἐν αὐτῷ , ὑπέχων δ’ ἃμα και την εἰδικήν εὐθύνην.

Ὃθεν διαμαρτυρομένη κι ἐγώ ὡς Ἑλληνίδα πολῖτις ἒχουσα πρός τοῦτο ἐκ τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματος τόσον τό δικαίωμα ὃσον και τήν ὑποχρέωσιν,

Σᾶς καλῶ:

1. Να λάβετε ἐπισήμως θέσιν ὡς προς την ἀτιμωτικήν συμφωνίαν τῶν Πρεσπῶν, ἡ ὁποία θέτει εἰς κίνδυνον τήν Ἐθνικήν Ἀνεξαρτησίαν καί ἀκεραιότητα τῆς Χώρας,

2. Νά προστατεύσετε τά δικαιώματα καί τίς ἐλευθερίες τῶν Ἑλλήνων, ἀσκῶν τίς ἐξουσίες Σας ὃπως καθορίζωνται ἀπό τά ἂρθρα 35-48 τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματος.

Με τήν ἐπιφύλαξιν παντός νομίμου δικαιώματός μου ὡς Ἑλληνίδος πολίτιδος καί ἐν συνεχεία τῶν ἀπό 5/3/2018 και 16/6/2018 ἐξωδίκων μου σχετικῶν με την συντελουμένην γενοκτονίαν τῶν Ἑλλήνων καί τήν ἀτιμωτικήν συμφωνίαν τῶν Πρεσπῶν και κοινοποιηθεισῶν νομίμως, ἁρμόδιος Δικαστικός ἐπιμελητής ἐπιδότω νομίμως πρός τον κ. Προκόπην Παυλόπουλον, Πρόεδρον τῆς Ἑλληνικῆς Δημοκρατίας προς γνῶσιν του και διά τάς νομίμους συνεπείας, ἀντιγράφων ταύτην ἐν τῇ ἐκθέσει ἐπιδόσεώς του.

Ἀθῆναι 20/1/2019

Ἡ διαμαρτυρομένη Δικηγόρος

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

5 comments on “Εξώδικο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την συμφωνία των Πρεσπών, το συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου και τα χημικά

  1. Βούτσης για τα χημικά που έπεσαν σε μάνες & παιδιά: «Καλά τους έκαναν πήγαν να εισβάλουν στην Βουλή»!

    Επιχειρώντας να δικαιολογήσει την ρίψη χημικών κατά πολιτών και μητέρων με παιδιά σε καροτσάκια ο πρέοδρος της Βουλής Ν.Βούτσης υποστήριξε όπως και η υπόλοιπη κυβέρνηση ότι δεν ήταν αντιεξουσιαστές αυτοί που έκαναν τα επεισόδια ξεκινώντας από την επίθεση στα σκαλάκια της Βουλής, αλλά ακροδεξιοί και ότι οι αστυνομικοί εμπόδισαν εισβολή στην Βουλή!

    Ο πρόεδρος της Βουλής Ν.Βούτσης θέλησε να δικαιολογήσει τη στάση της ΕΛ.ΑΣ. λέγοντας ότι δεν ήταν απλή επίθεση στα ΜΑΤ στα σκαλάκια της Βουλής, αλλά γενική δοκιμή (σσ των κουκουλοφόρων) για εισβολή στη Βουλή.

    Ο κ. Βούτσης υποστήριξε ότι οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν οργανωμένα επιχειρώντας να να εισβάλλουν στη Βουλή από πέντε εισόδους.

    Ο Πρόεδρος της Βουλής υποστήριξε ακόμη ότι στο περσινό συλλαλητήριο έκαναν προσπάθεια-πρόβα να μπουν στο προαύλιο του κοινοβουλίου και ότι το χθεσινό ήταν γενική δοκιμή για εισβολή.

    πηγή άρθρου https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/voyli/744910_nvoytsis-gia-ta-himika-poy-epesan-se-manes-paidia-kala-toys-ekanan

    πηγή φωτογραφιών https://justiceforgreece.wordpress.com/petitions/συλλαλητήριο-της-20ης-ιανουαρίου-ημουν/

  2. Ο ιατρικός σύλλογος θα καταθέσει μήνυση για τα χημικά στο συλλαλητήριο

    Σε μηνυτήρια αναφορά θα προχωρήσει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) για τα χημικά και δακρυγόνα που χρησιμοποιήθηκαν στο σημερινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

    Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο ΙΣΑ, “πρόκειται άμεσα να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες σε όσους επέλεξαν τον απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό αυτό μέσο καταστολής που έθεσε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

    Ο ιατρικός σύλλογος θα καταθέσει μήνυση για τα χημικά στο συλλαλητήριο

    Ο ΙΣΑ Θεωρεί εγκληματικό το γεγονός ότι τα επικίνδυνα αυτά χημικά όπλα χρησιμοποιήθηκαν ενάντια σε οικογένειες που διαδήλωναν ειρηνικά και έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή παιδιών και ηλικιωμένων. Ακόμη θεωρεί απαράδεκτο ότι η εγκληματική αυτή ενέργεια γίνεται με την ανοχή και την συγκάλυψη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, η οποία ανήκει στο ιατρικό σώμα και οφείλει να προστατεύει τη Δημόσια υγεία”.

    Ο ιατρικός σύλλογος θα καταθέσει μήνυση για τα χημικά στο συλλαλητήριο

    Σχολιάζοντας το θέμα ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης επισήμανε τα εξής: “Καταγγέλλουμε το αντιδημοκρατικό και επικίνδυνο αυτό μέσο καταστολής ενός ειρηνικού συλλαλητηρίου για τα εθνικά μας συμφέροντα που βάναυσα καταπατούνται. Η χρήση των χημικών ουσιών, έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή ακόμα και παιδιών ενώ πέρα από τις άμεσες βλάβες στην υγεία, έχει επιπτώσεις στο σύνολο του πληθυσμού που παραμένει στην περιοχή. Καθώς έχει αποδειχθεί ότι η χρήση τους, σε μικροπεριβάλλοντα, προκαλεί τη συσσώρευση τοξικών χημικών ενώσεων, σε επίπεδα ικανά να επιφέρουν συμπτώματα στους κατοίκους της περιοχής για μακρό χρονικό διάστημα. Ζητούμε να αποδοθούν ευθύνες σε όσους επέλεξαν το βάναυσο αυτό τρόπο για να φιμωθεί η φωνή των εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο.”

    https://foninews.gr/o-iatrikos-syllogos-tha-katathesi-minysi-gia-ta-chimika-sto-syllalitirio/

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.