Gatestone Institute: Οι «πρόσφυγες» είναι επικίνδυνοι, είναι δυνάμεις κατοχής στην Ελλάδα

gatestone-logo-1000

Bankingnews, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 

Οι Έλληνες έχουν καταστραφεί από το Ισλάμ, από τη γενοκτονία του εικοστού αιώνα στην Τουρκία και την πιο πρόσφατη τουρκική κατοχή στην Κύπρο….

Οι πρόσφυγες είναι επικίνδυνοι είναι δυνάμεις κατοχής στην Ελλάδα αναφέρει σε ειδική ανάλυση του το Gatestone Institute το οποίο προσεγγίζει το όλο ζήτημα με ρεαλιστικό τρόπο.

«Ο Αλλάχ απαιτεί από τους πιστούς να είναι κύριοι της γης όπου ζουν και μόνο αυτοί μπορούν να έχουν περιουσία και οι μόνοι που είναι σε θέση να κατέχουν γη» Οι μετανάστες ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν τζιχάντ, στην Κρήτη επειδή πίστεψαν μια φήμη….

Οι Έλληνες έχουν καταστραφεί από το Ισλάμ, από τη γενοκτονία του εικοστού αιώνα στην Τουρκία και την πιο πρόσφατη τουρκική κατοχή στην Κύπρο….

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, όπως και σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης, είναι στην πραγματικότητα μια μαζική αντικατάσταση του πληθυσμού της, των αξιών του τρόπου ζωής της.

Τα κύρια πολιτικά κόμματα υπακούουν στις αυτοκαταστροφικές πολιτικές της ΕΕ για τη μετανάστευση που θα μπορούσε τελικά να επιφέρει το τέλος των ελληνοχριστιανικών αξιών της Ευρώπης, όπως η ατομική ελευθερία, η κριτική σκέψη και η ψύχραιμη έρευνα. Τι σημαίνει όταν ένας στρατός κατοχής εγκαθίσταται σε μια χώρα; Καταλαμβάνει τη γη, αναγκάζει τους κατοίκους να ακολουθήσουν το δικό του τρόπο ζωής. Εφαρμόζει μέτρα εναντίον των κατοίκων της χώρας, προπαγανδίζει τις πεποιθήσεις του και χρησιμοποιεί βία για να τους επιβληθεί.

Αυτό, δυστυχώς, έχει συμβεί στην Ελλάδα από τους μετανάστες που φαίνεται να «ξεχνούν» ότι φιλοξενούνται στην Ελλάδα και αναγκάζει τους Έλληνες να αισθάνονται σαν επισκέπτες στη χώρα τους.

Αν κάποιος είναι σε πόλεμο ή η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο στην πατρίδα του, όταν φτάνει σε μια χώρα προορισμό η οποία του προσφέρει άσυλο, πρέπει να την ευγνωμονεί, να σέβεται την ιστορία της χώρας, τους ανθρώπους της αξίες της και τους νόμους της. Το ίδιο θα ισχύει και για έναν μετανάστη που θέλει να πάει σε μια χώρα όπου ελπίζει ότι θα βρει ένα καλύτερο μέλλον.

Στην Ελλάδα, αντίθετα, οι παράνομοι μετανάστες – τους οποίους τα μέσα ενημέρωσης αποκαλούν “πρόσφυγες” – προφανώς προσπαθούν τεχνητά να τους νομιμοποιήσουν στην ηθική συνείδηση των πολιτών. Οι παράνομοι μετανάστες καταλαμβάνουν χώρους που δεν τους ανήκουν, με τη χρήση βίας, μπλοκάρουν δρόμους, διαπράττουν  εγκλήματα κατά της δημόσιας περιουσίας, ενεργούν επιθετικά προς τους κατοίκους και την αστυνομία, και προκλητικά τονίζουν  ότι αισθάνονται προσβεβλημένοι όταν βλέπουν σύμβολα που αντιπροσωπεύουν τον Χριστιανισμό.

Οι παράνομοι μετανάστες συμπεριφέρονται λες και ότι βρίσκονται στην χώρα τους.

Πριν από λίγες εβδομάδες, 200 Βορειοαφρικανοί και Πακιστανοί εξεγέρθηκαν στη μέση της νύχτας, απαιτώντας να φύγουν από την Λέσβο, φωνάζοντας, «Τζιχάντ! Τζιχάντ» σπάζοντας τα αυτοκίνητα των κατοίκων στο κέντρο του νησιού και διαταράσσοντας την τοπική κοινότητα.

Οι μετανάστες ισχυρίστηκαν ότι κάποιος τους είπε για τον θάνατο 7 μεταναστών σε ένα πλοίο, έτσι ώστε να ξεσηκώθηκαν εναντίον των αρχών. Η αστυνομία και ορισμένες ΜΚΟ εξήγησαν ότι αυτό ήταν παραπληροφόρηση, αλλά οι 200 μετανάστες προφανώς δεν ενδιαφέρθηκαν να ακούσουν την άλλη εκδοχή.

Οι μετανάστες ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν τζιχάντ, επειδή πίστεψαν μια φήμη που ακόμη και αν ήταν αλήθεια, το ελληνικό κράτος δεν είχε καμία ευθύνη. Όπως αποδείχθηκε, δεν υπήρχαν νεκροί μετανάστες η εξέγερση ήταν ένα «λάθος», αλλά η αστυνομία και οι ντόπιοι έπρεπε να περάσουν τη νύχτα στους δρόμους της Λέσβου από ανησυχία…

Οι παράνομοι μετανάστες δήλωσαν ότι τις πληροφορίες σχετικά με τους 7 νεκρούς μετανάστες τις πήραν από τηλεφωνήματα. Λίγες μέρες αργότερα, στις 19 Σεπτεμβρίου του 2016 στη Λέσβο πάλι, υπήρξε μια νέα έκρηξη από μετανάστες στην περιοχή Μόρια. Αυτή τη φορά, οι μετανάστες άκουσαν – που αποδείχθηκε ότι ήταν ψέματα – ότι επρόκειτο να επιστρέψουν στην Τουρκία. Αμέσως έβαλαν φωτιά σε 16 στρέμματα με ελαιόδεντρα, καθώς και στο στρατόπεδο στο οποίο ζούσαν.

Επίσης 300 μετανάστες, οι οποίοι είχαν νωρίτερα δραπετεύσει από το στρατόπεδο τους και προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούν στο κέντρο του νησιού, έκαιγαν τα πάντα στο στρατόπεδο και την περιοχή γύρω από αυτό, μέχρι που η αστυνομία τους σταμάτησε και τους έκανε να επιστρέψουν στο στρατόπεδο, όπου και πάλι προσπάθησαν να κάψουν τα πάντα.

Οι κάτοικοι είδαν τους ελαιώνες τους στάχτη αλλά και εκτεταμένες καταστροφές. Μερικοί από τους παράνομους μετανάστες έπαιρναν selfie με τις φωτιές φωνάζοντας «Allahu Akbar»

Το λιμάνι της Μυτιλήνης στην Λέσβο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, όπου οι μετανάστες και πολλοί Έλληνες “αριστεροί” προσπάθησαν να εμποδίσουν στρατιωτικό άγημα να υποστείλει την ελληνική σημαία μπροστά από το παλιό λιμάνι της πόλης.

Πολλοί Έλληνες μισούν την εθνική σημαία. Φαίνονται να προτιμούν τα πολυεθνικά κράτη χωρίς αναφορές στις εθνικές βάσεις του κράτους. Φώναζαν συνθήματα και προκαλώντας τόσο το στρατιωτικό άγημα και τους ανθρώπους του νησιού που  παρακολουθούσαν  έκπληκτοι. Ήταν μια επίδειξη δύναμης από μέρους των «αριστερών» και των παράνομων μεταναστών. Κάποιοι πολίτες αντέδρασαν…

Κάθε Κυριακή πρωί στη Μυτιλήνη της Λέσβου, στρατιώτες υψώνουν τη σημαία και το βράδυ, μία ώρα πριν από το ηλιοβασίλεμα, στρατιώτες την υποστέλλουν. Μια εβδομάδα μετά από αυτό το περιστατικό, χιλιάδες Έλληνες συγκεντρώθηκαν γύρω από τους στρατιώτες και τη σημαία στο λιμάνι της Μυτιλήνης και τραγουδούσαν τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο, τιμώντας το εθνικό σύμβολο.

Οι άνθρωποι είναι φοβισμένοι. Στρέφονται στην σημαία και τον στρατό προφανώς επειδή αισθάνονται ότι χάνουν την πατρίδα τους και την κυριαρχία τους από τους χιλιάδες παράνομους μετανάστες που έχουν καταλάβει το νησί τους.

Στις 26 Σεπτεμβρίου, το 2016, στην περιοχή Τυμπάκι του νησιού της Κρήτης, παράνομοι μετανάστες βρέθηκαν στους δρόμους φωνάζοντας αποσπάσματα από το Κοράνι. Το κείμενο, που υπογράφεται από την “Μουσουλμανική Αδελφότητα της Κρήτης», δήλωσε μεταξύ άλλων:«Είστε οι ανώτεροι άνθρωποι όλου του κόσμου, το μόνο που μετράει είναι η πίστη σας και κανένας άλλος δεν έχει  δικαίωμα  ζωής και θανάτου και  ιδιοκτησίας πάνω από κάθε άλλο πρόσωπο που τολμά να αμφισβητήσει την ηγεσία σας και δεν θα αγκαλιάσει την πίστη σας. «Ο Αλλάχ απαιτεί από τους πιστούς να είναι κύριοι της γης όπου ζουν, και μόνο αυτοί μπορούν να έχουν περιουσία, και οι μόνοι που είναι σε θέση να κατέχουν τη γη. Ο Αλλάχ είπε ότι θα πρέπει να κατακτήσουμε όλο τον πλανήτη, και οι πιστοί θα πρέπει να κατέχουν γη και καλλιέργειες.

 «Οι άπιστοι δεν μπορεί να έχουν γη και καλλιέργειες»

Την ίδια ημέρα, 26 Σεπτεμβρίου του 2016, στην περιοχή Ασπροβάλτα, κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ένα 49 χρονών από την Γαλλία που ήρθε στην Ελλάδα μέσω της Τουρκίας συνελήφθηκε από αστυνομικούς επειδή υπήρχαν υποψίες ότι είναι τζιχαντιστής. Τη στιγμή που είδε το αυτοκίνητο της αστυνομίας, φώαξε «Allahu Akbar».[Ο Αλλάχ είναι ο μεγάλος]. Ο παράνομος μετανάστης συνελήφθη και ο εισαγγελέας διέταξε την απέλασή του.

Πριν από ένα μήνα, οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού στην Χίο, ένα άλλο νησί που έλαβε έναν μεγάλο αριθμό παράνομων μεταναστών, αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Οι κάτοικοι δημιούργησαν μια πολιτοφυλακή για να προστατεύσουν τις οικογένειές τους και τις περιουσίες τους από τους παράνομους μετανάστες.

Μέσα σε μια εβδομάδα, είχαν καταγραφεί περισσότερες από δέκα διαρρήξεις και τεράστιες υλικές ζημιές.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καλύπτουν μεγάλες ζημίες π.χ. σεισμούς, οι μικρές ζημίες δεν είναι προφανώς ενδιαφέρουσες. Η ίδια αδιαφορία των μέσων ενημέρωσης σημειώνεται και με τα καθημερινά προβλήματα που προκαλούνται από τους παράνομους μετανάστες.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν καλύπτουν τη διακίνηση ναρκωτικών, τις συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών διαφορετικών ισλαμικών δογμάτων, τις εξεγέρσεις στα καταφύγια, τις συγκρούσεις μεταξύ φυλών και βιασμούς ανήλικων παιδιών.

Στις 24 Σεπτεμβρίου του 2016, στην περιοχή Μόρια της Μυτιλήνης 4 άτομα περίπου 17 χρονών – μετανάστες από το Πακιστάν -βίασαν ένα ανήλικο Πακιστανό ηλικίας 16 και κατέγραψαν το βιασμό με τα τηλέφωνά τους. Η αστυνομία συνέλαβε τους δράστες, οι οποίοι είχαν εκβιάσει το αγόρι πριν το βιάσουν. Οι παράνομοι μετανάστες έχουν επίσης μπλοκάρει τους δρόμους σε πολλές πόλεις. Καταλαμβάνουν τους δρόμους και η αστυνομία δεν τους έχει σταματήσει και επίσης δεν υπάρχουν συλλήψεις.

Η ελληνική κυβέρνηση είναι φιλική προς τους παράνομους μετανάστες…

Οι παράνομοι μετανάστες, σε μια προφανή επίδειξη δύναμης, ζήτησαν από έλληνες οδηγούς να τους δείξουν  ταυτότητες και άδειες οδήγησης.

Η κυβέρνηση και η αστυνομία δεν έκανε τίποτα για να τους σταματήσει.

Οι άνθρωποι έδειξαν τα έγγραφά τους, λόγω του μεγάλου αριθμού των μεταναστών…. οι οδηγοί προφανώς φοβήθηκαν για τη ζωή τους και τα αυτοκίνητά τους… Πώς θα αισθανόσασταν αν οι Αμερικανοί μουσουλμάνοι  που ζουν στην Αμερική, δήλωναν ότι είχαν προσβληθεί από το Άγαλμα της Ελευθερίας επειδή δεν φορούσε μπούρκα;

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδα, Ιερώνυμος, τον περασμένο Μάρτιο αφαίρεσε το σταυρό του, το σύμβολο του Χριστιανισμού, από τα άμφια του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο λιμάνι του Πειραιά, με σκοπό, όπως είπε, να μην «προσβάλλει» τους μουσουλμάνους μετανάστες.

Τι θα συνέβαινε έαν ο Αρχιεπίσκοπος τους είχε επισκεφθεί φορώντας το σταυρό του;

Θα μπορούν να τον σκοτώσουν; Θα έκαιγαν την πόλη του Πειραιά; Θα διεξήγαγαν τζιχάντ εναντίον του ελληνικού λαού;

Γιατί κρύβουν οι έλληνες τα σύμβολα της πίστης τους από τους ανθρώπους που έρχονται παράνομα και απρόσκλητα στην Ελλάδα;

Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι μόνο η κυβέρνηση ή η κακή διαχείριση της παράνομης μετανάστευσης. Όλα τα παραδοσιακά κύρια πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα, άμεσα ή έμμεσα, έχουν ενθαρρύνει την παράνομη μετανάστευση και τη μεταφορά τεράστιων μουσουλμανικών πληθυσμών στην ελληνική κοινωνία. Θα υπακούσει τις αυτοκαταστροφικές πολιτικές της ΕΕ για τη μετανάστευση που θα μπορούσε τελικά να προκαλέσει το τέλος των ελληνοχριστιανικών αξιών, όπως η ατομική ελευθερία, την κριτική σκέψη και ψύχραιμη έρευνα.

 

ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ: 

Refugees or an Occupation Army?

by Maria Polizoidou October 11, 2016 at 5:00 am

  • “Allah requires from the believers to be masters of the land where they live, and only they can have property, and only we will be able to own the land.” — Muslim migrants in Crete, Greece.
  • The migrants were ready to wage jihad because they believed a rumor about an event for which, even had it been true, the Greek State and its inhabitants had no responsibility.
  • The establishment in Greece is a miniature of the American establishment: politicians and institutions of government corrupted to the bones.
  • We Greeks have already been crushed by Islam, by the twentieth century genocide in Turkey and the more recent Turkish occupation of Cyprus, again with the world’s complicity.
  • What is happening in Greece, as in much of Europe, is actually a massive replacement of its population, its values and its way of life.
  • The mainstream political parties obey the self-destructive EU policies on immigration that could eventually cause the end of the Hellenic-Judeo-Christian values of Europe, such as individual freedom, critical thinking and dispassionate inquiry.

What does an occupation army do when it is installed in a country? It occupies the land, forcing residents to follow its own way of life. It implements measures against the country’s inhabitants, it propagandizes its beliefs and uses force to have them imposed.

This, sadly, is what has been happening in Greece from the migrants who seem to “forget” that they are hosted in Greece and force the Greeks to feel like guests in their own country.

If someone is a war refugee or his life is in danger in his homeland, it would seem appropriate, when he arrives in the country which offers him asylum, to be grateful to this country, respect its history, its people its values and its laws. The same would hold true for an immigrant who wants to go to a country where he hopes he will find a better future.

In Greece, conversely, illegal immigrants — all of whom the media call “refugees,” apparently trying artificially to legalize them in the moral consciousness of citizens — have been occupying spaces that do not belong to them, using violence, blocking roads, committing crimes against public property, acting aggressively toward residents and the police, and saying that they feel offended when they see symbols that represent Christianity. The guests seem to be trying to take over the house.

A few weeks ago, 200 North Africans and Pakistanis rioted in the middle of the night, demanding to leave Mytilene Island. They were chanting, “Jihad! Jihad!”, smashing the residents’ cars in the center of the island and disrupting the local community. The migrants claimed that someone told them about the death of seven migrants on a ship, so they rose up against the authorities. The police and NGO workers explained that this was misinformation, but the 200 migrants were evidently not interested in hearing that. The migrants were ready to wage jihad because they believed a rumor about an event for which, even had it been true, the Greek state and its inhabitants had no responsibility. The authorities were unsuccessful at calming them down and trying to make them return to their living area.

As it turned out, there were no dead migrants; the uprising was a “mistake,” but the police and the locals had to spend the night tracking down refugees and migrants on the streets of Mytilene.

The illegal immigrants stated that the information about the seven dead migrants came through phone calls to them during the night. Police sources say, off the record, that this incident has all the hallmarks of covert “black operations.”

A few days later, on September 19, 2016, on Mytilene Island again, there was a new eruption from migrants in the Moria district. This time, the information the migrants heard, which again turned out to be false, was that they were about to be returned to Turkey. Immediately they set fire to 16 acres of olive trees, as well as to the camp in which they were living.

Now 300 migrants, who had earlier escaped from their camp and tried to protest in the center of the island, were burning everything in the camp and the area around it, until the police stopped them and made them to return to the camp, where again they tried to burn everything.

Residents saw their groves of olive trees turn to cinders as well as much of the migrant camp, three shipping containers, clothing and footwear.

Some of the illegal immigrants were taking selfies during the burning and chanting, “Allahu Akbar” [“Allah is the Greatest”].

The Port of Mytilene Island was turned into a battlefield, where migrants and many Greek “leftists” tried to prevent the military contingent from lowering the Greek flag in front of the town’s old port. Many Greeks hate the national flag. They appear to prefer multinational states without any references to the state’s national foundations. They were chanting slogans and provoking both the military contingent and the people of Mytilene Island, who watched amazed from the opposite side of the road. It was a demonstration of power from behalf of “leftists” and illegal immigrants. Many citizens of Mytilene Island evidently could not stand to see the illegal immigrants and other Greeks provoke them and try to halt the lowering of the flag. So some citizens moved aggressively against them and engaged them in street fights.

Every Sunday morning on Mytilene Island, soldiers hoist the flag and in the evening, an hour before sunset, soldiers lower the flag. A week after this incident, thousands of Greeks gathered around the soldiers and the flag in Mytilene Port and were singing Greek National Anthem, showing their faith and honoring the national symbol. People are scared. They are gathering around the flag and the Army apparently because they feel they are losing their homeland and their sovereignty to the thousands illegal immigrants who have occupied their island.

On September 26, 2016, in the Tympaki region of the island of Crete, people found all over the streets quotes from the Quran. The text, signed by the “Muslim Brotherhood of Crete Island”, stated among other things:

  • “You are the senior people of the whole world, Only your faith counts and no one else has the right of life and death and ownership over every other person who dares to challenge your leadership and will not embrace your faith.
  • “Allah requires from the believers to be masters of the land where they live, and only they can have property, and only we will be able to own the land.
  • “Allah said that we should conquer all the planet, and the faithful ones should own the land and the crops.
  • “Unbelievers cannot have land and crops because it belongs only to us – the believers.
  • “Unbelievers will have from us – as the holy Quran assures us – only alms.”

On the same day, September 26, in the Asprovalta region near the city of Thessaloniki, a 49-year-old man from France who came to Greece through Turkey was followed by police officers because he was suspected of being a jihadist. The moment he saw the police car, he rammed it, while chanting “Allahu Akbar”. [Allah is the greatest”] The attacker was arrested and the district attorney ordered his deportation.

A month ago, the inhabitants of Vavilon, a small village in Chios, another island that received a large number of illegal immigrants, decided to take the law into their hands, because, it seems, the state was not protecting them. The residents set up a militia to protect their families and their property from illegal immigrants. Within a week, they had recorded more than ten burglaries and vast property damage.

The media covers these disruptions only when they are like earthquakes, when one large one causes major disasters; the small ones are evidently not interesting. The same indifference of the media can also be seen regarding daily problems caused by the illegal immigrants. The media covers drug trafficking, conflicts between migrants of different Islamic doctrines, rebellions in migrant shelters, conflicts between countries and races, and underage boys and girls being raped. On September 24, in the Moria area of Mytilene Island, four 17-year-old migrants from Pakistan raped an underage Pakistani migrant, age 16, and recorded the rape with their phones. The police arrested the perpetrators, who had been blackmailing the boy before they raped him.

Illegal immigrants have also been blocking roads in many cities; halting traffic for hours. They occupy the roads whenever they feel like it; the police do not stop them and there are no arrests.

The Greek government has been friendly to the migrants. Illegal immigrants have, in an apparent demonstration of power, been asking Greek drivers to show their IDs and driver’s licenses. They have established checkpoints as an occupation army does. The government and the police did nothing to stop them. People showed their documents because of the great numbers of migrants; the drivers were evidently scared for their lives and their cars, and did not want things to get nasty. If you consider that the police were just watching all this passively, the drivers did not have much choice.

Another day, illegal immigrants blocked a road because they apparently did not have a good enough internet connection in the “refugee shelter.”

How would Americans feel if Muslim illegal immigrants living in America said that they were offend by the Statue of Liberty because she was not wearing a burqa?

The Archbishop of Athens and All Greece, Hieronymus, last March removed his cross, the symbol of Christianity, from his vestments during his visit to the Port of Piraeus, in order, he said, not to “offend” the Muslim migrants.

Archbishop Hieronymus of Athens and All Greece is pictured distributing food to migrants at the Port of Piraeus. The Archbishop removed his cross from his vestments during the visit to Piraeus, in order, he said, not to “offend” the Muslim migrants. (Image source: HellasNewsTv video screenshot)

Who warned him that Muslim migrants would be offended by his cross? What would they do if the Archbishop visited them while wearing his cross? Would they kill him? Would they burn the city of Piraeus? They would wage jihad against the Greek people?

Why are we hiding the symbols of our faith from people who come illegally and uninvited into our countries? What power could make an Archbishop remove the symbol of his faith, apart from a country’s political power?

The problem in Greece is not only the government or the mismanagement of illegal immigration. All traditional mainstream political parties in Greece, directly or indirectly, have been encouraging illegal immigration and the transfer of huge Muslim populations into Greek society. They obey the self-destructive EU policies on immigration that could eventually cause the end of the Hellenic-Judeo-Christian values of Europe, such as individual freedom, critical thinking and dispassionate inquiry.

We Greeks have already been crushed by Islam, by the twentieth century genocide in Turkey — that even now targets anyone not Muslim such as Christians, Alevis and Kurds — and the more recent Turkish occupation of Cyprus, again with the world’s complicity.

In spite of that, the mainstream political parties clearly do not care about protecting the nation, its identity or the safety of its citizens.

The establishment in Greece is a miniature of the American establishment: politicians and institutions of government corrupted to the bones, mainstream media and oligarchical fans of globalization. Greece is, in fact, being paid 198 million euros for the refugees.

The Greek establishment suffers from the same symptoms as Western European and American regimes. They no longer believe in the foundations of the Republic: “Vox Populi, Vox Dei”: the voice of the people is the voice of God.

The political establishment, when the public does not agree with their policies about illegal immigration and the protection of national identity, prefers to blame the voters for immaturity, stupidity or fascism. So as the voters persist in retaining their views for national identity and against illegal immigration, the elites in Greece are replacing the native population by giving the illegal immigrants citizenship.

That is their solution to the migration crisis and Greece’s economic meltdown, from failed authoritarian policies of the unelected, unaccountable and untransparent EU. What is happening in Greece, as in much of Europe, is actually a massive replacement of its population, values and way of life. There is only one way now to save what is left of Greece: The British way. Exit. Now.

© 2016 Gatestone Institute. All rights reserved. The articles printed here do not necessarily reflect the views of the Editors or of Gatestone Institute. No part of the Gatestone website or any of its contents may be reproduced, copied or modified, without the prior written consent of Gatestone Institute.

https://www.gatestoneinstitute.org/9071/greece-refugees-migrants

 

ΣΧΕΤΙΚΑ:

7 comments on “Gatestone Institute: Οι «πρόσφυγες» είναι επικίνδυνοι, είναι δυνάμεις κατοχής στην Ελλάδα

  1. Προσφυγιά ή “εισβολή”;

    Γιατί χριστιανικές χώρες γεμίζουν από μουσουλμάνους; Γίνεται τυχαία η κατόπιν συνειδητής κινητοποίησης; Τα παροδικά συμφέροντα, οι μυωπικοί πολιτικοί στόχοι και οι κίνδυνοι

    Ανδρέας Ανδριανόπουλος

    Η παρουσία του Ισλάμ σε μια χώρα επιδρά στις εξελίξεις ευθέως ανάλογα με τους αριθμούς των μουσουλμάνων που βρίσκονται εκεί. Αν οι αφοσιωμένοι οπαδοί του Μωάμεθ δεν ξεπερνούν το 1% του πληθυσμού τότε οι μουσουλμάνοι είναι φιλήσυχοι, αγαπούν την ειρήνης και δείχνουν έτοιμοι να ασχοληθούν αποκλειστικά με την καθημερινότητα τους. Αυτό ισχύει απόλυτα σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες η Αυστραλία η ο Καναδάς με ποσοστό μουσουλμάνων από 0,08 έως 1,8%.

    Η ‘επιθετική ισλαμοποίηση’ έχει σαν αφετηρία την στιγμή που οι αριθμοί των μουσουλμάνων είναι αρκετοί ώστε να επιτρέπουν διεκδικητικές κινητοποιήσεις με στόχο την κατοχύρωση κατ’ αρχήν δικαιωμάτων που στην συνέχεια εξελίσσονται σε επιλογές επιθετικές η καταπιεστικές για τις άλλες πληθυσμιακές ομάδες μιας χώρας.

    Όπως με λεπτομέρεια αναφέρει ο Δρ. Peter Hammond στο εξαιρετικά διαφωτιστικό του βιβλίο Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat (2010), όταν οι ανεκτικές, πολυπολιτισμικές και ‘πολιτικά ορθές’ κοινωνίες δέχονται μια σειρά από απαιτήσεις των μουσουλμάνων κατοίκων τους κάποια άλλα ζητήματα αρχίζουν να γίνονται ορατά και βαθμιαία κυρίαρχα.

    Επιπτώσεις Μουσουλμανικής Κυριαρχίας

    Μόλις ο αριθμός των μουσουλμάνων κατοίκων προσεγγίζει το 2 – 5 % αρχίζει ο προσηλυτισμός άλλων εθνικών μειονοτήτων καθώς και ομάδων του πληθυσμού που αισθάνονται περιθωριοποιημένοι και εξαιρεμένοι (λχ φυλακισμένοι). Τέτοια φαινόμενα παρατηρούνται ήδη σε χώρες όπως η Δανία (2%), η Γερμανία (3%) η Βρετανία (2,7%), η Ισπανία (4%) και η Ταιλάνδη (4,6%). Μόλις το ποσοστό ξεπεράσει περίπου το 5 % (Γαλλία 8 %, Σουηδία 5 %, Ελβετία 4,3 %, Ολλανδία 5,5 %, Φιλιππίνες 5 %) οι πιέσεις εντείνονται σε βαθμό μεγαλύτερο από το μέγεθος της μειονότητας. Λχ, γίνονται μεγάλες διεκδικήσεις για την εισαγωγή ενός ειδικού ‘καθαρού’ (halal) με ισλαμικούς όρους φαγητού, πχ στα σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα την εξασφάλιση απασχόλησης υποχρεωτικά σε μουσουλμάνους για την προπαρασκευή και διαχείρισή του. Σε περιπτώσεις που το αίτημά τους δεν γίνεται δεκτό εμφανίζονται απειλές για κινητοποιήσεις και αντίποινα. Την ίδια στιγμή αιτήματα αυτοδιοίκησης με βάση την Σαρία (ισλαμικό νόμο) στις ιδιαίτερες κοινότητές τους εμφανίζονται με απειλές για βίαια αντίποινα αν η πίεση απορριφθεί.

    Όταν το πληθυσμιακό ποσοστό των μουσουλμάνων ξεπερνά το 10 %, βιαιότητες κάνουν την εμφάνισή τους με ανησυχητική συχνότητα με βάση παράπονα και αιτήματα για την κοινωνική τους κατάσταση. Στο Παρίσι βλέπουμε ήδη πυρπόληση αυτοκινήτων ενώ η παραμικρή κίνηση που ενοχλεί τους ισλαμιστές απαντάται με βιαιότητες και συχνά με αίμα (Παρίσι και Κοπεγχάγη με καρτούν για τον Μωάμεθ και Αμστερνταμ για κάποιο φίλμ). Τέτοιες εντάσεις παρατηρούνται σχεδόν καθημερινά σε κοινωνίες με τέτοια ποσοστά (Ινδία 10%, Κένυα 19%, Ρωσία 15 %).

    Με ποσοστά πάνω από 20 % σημειώνονται συχνές εγκληματικές ενέργειες που περιλαμβάνουν σκοτωμούς αντιφρονούντων ετερόπιστων (χριστιανών) η ετερόδοξων (σιίτες) καθώς και σχηματισμός παραστρατιωτικών οργανώσεων όπως λχ στην Αιθιοπία (32,8 %), στο Τσαντ (53,1 %) και στο Λίβανο (59,7 %) και στη Βοσνία (40 %). Όταν το ποσοστό των μουσουλμάνων κατοίκων ξεπερνά το 60 % σημειώνονται οργανωμένες διώξεις ‘άπιστων’, εθνοκαθάρσεις αντιφρονούντων, η χρησιμοποίηση της Σαρία σαν επιθετικού όπλου όπως και η Γίζυα (φόρος στους άπιστους) καθώς και φαινόμενα βίαιης Τζιχάντ (Μαλαισία 60,4 %, Κατάρ 77,5 %, Σουδάν 70 %, Μπανγκλαντές 83 %, Αίγυπτος 90 %, Ινδονησία 86,1 % κλπ).

    Πρόσφυγες η Εισβολείς;

    Οι χριστιανικές χώρες γεμίζουν από μουσουλμάνους τυχαία η κατόπιν κάποιας συνειδητής κινητοποίησης; Κανένας δεν μπορεί με σιγουριά να διατυπώσει κάποια καίρια άποψη. Παρατηρήσεις όμως είναι δυνατόν να γίνουν. Η κραυγή ‘Χετζίρα’ (Hijrah) στέλνει κραδασμούς ανατριχίλας στις ψυχές και στο θυμικό των μουσουλμάνων. Σηματοδοτεί το ξεκίνημα του Ισλάμ κι’ αναφέρεται στη φυγή σαν πρόσφυγας του Προφήτη Μωάμεθ από την Μέκκα, για να διασωθεί από επικείμενους φονιάδες, την άφιξή του στη Μεντίνα (τότε, Γιαθρίμπ), την μεθόδευση της από μέσα κατάληψής της και την επεκτατική στη συνέχεια κυριαρχία του Ισλάμ παντού. Περιέχεται σε 91 στίχους του Κορανίου σαν καθήκον των μουσουλμάνων να μιμηθούν τoν Προφήτη και να αυξήσουν την Χε% τζίρα, με στόχο την επεκτατική διάδοση του Ισλάμ σε άλλες χώρες και κοινωνίες. Μια τέτοια ‘φυγή’ των μουσουλμάνων, με την μορφή προσφυγιάς η μετανάστευσης, οριοθετεί τους τρόπους με τους οποίους η Σαρία (ιερός νόμος) μπορεί τελικά να επιβληθεί σε αλλόπιστες κοινωνίες. Από την βία των Σαλαφιστών μέχρι την αξιοποίηση των δημοκρατικών θεσμών και της ανοχής των άλλων κοινωνιών, που κάνουν χρήση οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι και οι οπαδοί της Χιζμπ – ουτ Ταχρίρ, υπάρχουν σαφείς θρησκευτικές αναφορές στα διάφορα ιερά κείμενα. Σε ποιό βαθμό λοιπόν η ανθρώπινη πλημμύρα που κατακλύζει τα ελληνικά νησιά και την υπόλοιπη Ευρώπη είναι προιόν γνήσιας προσφυγικής διαφυγής η αποτέλεσμα προσχεδιασμένης – με μεθόδους βίαιου εξαναγκασμού συχνά – ισλαμικής διείσδυσης; (Για περισσότερες πληροφορίες στο θέμα, βλ το μικρό βιβλίο των Sam Solomon και E. Al Maqdisi, Modern Day Trojan Horse: Al-Hijra, the Islamic Doctrine of Immigration, Accepting Freedom or Imposing Islam?. Advancing Native Missions, 2009).

    Ρίχνοντας μια ματιά στις φωτογραφίες και στα βίντεο από τα συμβαίνοντα στα ελληνικά νησιά και στους σταθμούς της Βουδαπέστης, της Βιέννης και του Μονάχου αλλά και στα σύνορα Ουγγαρίας – Σερβίας και Γερμανίας – Δανίας διαπιστώνουμε (παρά τις προσπάθειες των ΜΜΕ να επικεντρώνουν τις κάμερες στα ελάχιστα γυναικόπαιδα) πως 8 στους 10 εικονιζόμενους είναι νέοι άνδρες ηλικίας γύρω στα είκοσι και πάνω. Ανάμεσα στις τόσες χιλιάδες ‘πρόσφυγες’, που είναι οι πολλές γυναίκες, τα μικρά παιδιά, οι άρρωστοι και οι ηλικιωμένοι; Αυτοί δεν κινδυνεύουν από τους εμφύλιους και τις αγριότητες των τζιχαντιστών του Χαλιφάτου; Κάτι δεν στέκει καλά σε όλα αυτά. Είναι περίεργο πως δεν γίνεται σχεδόν καθόλου κουβέντα για το ζήτημα αυτό.

    Είναι επίσης ακατανόητο πως όσοι διαφεύγουν από τη Συρία κυρίως στρέφονται προς την Δύση, και όχι προς πολύ κοντύτερα ευρισκόμενες χώρες που είναι πλούσιες αλλά και μουσουλμανικές. Σε χώρες όπως το Κουβέιτ, το Κατάρ , τα Εμιράτα και η Σαουδική Αραβία δεν έχει μέχρι σήμερα μεταφερθεί ούτε ένας (!) μετανάστης. Ενώ σε άλλες γειτονικές χώρες, με σοβαρά όμως οικονομικά προβλήματα οι περισσότερες , και που δεν μπορούν να τους κρατήσουν για πολύ, έχουν γίνει δεκτοί πάρα πολλοί (Τουρκία 1,8 εκ., Λίβανος 1,2 εκ., Ιορδανία 628.000, Αίγυπτος 133.000). Κι αυτοί όμως, λόγω άθλιων οικονομικών συνθηκών, πασχίζουν να φύγουν για Ελλάδα και Ευρώπη. Γιατί οι εύπορες μουσουλμανικές χώρες, όπου θα μπορούσαν να παραμείνουν μόνιμα δίχως προβλήματα, δεν δέχονται κανέναν;

    Μήπως λοιπόν στόχος είναι η νέα ‘φυγή’ (hijrah) προς την Δύση; Πριν από μήνες το Ισλαμικό Χαλιφάτο στη Συρία και στο Ιράκ είχε απειλήσει την Δύση με 500.000 χιλιάδες ισλαμιστές ‘πρόσφυγες’. Που σύμφωνα με το παράδειγμα του Προφήτη θα διέβρωναν τις κοινωνίες αυτές από μέσα, διαδίδοντας την φανατισμό τους, με τελικό στόχο την επιβολή της Σαρία. Το σχέδιο του Χαλιφάτου δείχνει να πετυχαίνει, με την Ευρώπη να κατακλύζεται από μουσουλμάνους και τα ελληνικά νησιά, σαν ανυπεράσπιστα προγεφυρώματα, να βουλιάζουν κάτω από το βάρος των αριθμών τους..

    Το ζήτημα δεν έχει να κάνει με ρατσισμό. Μια και η εθνικότητα και το χρώμα των εισβολέων δεν παίζει κανένα ρόλο. Έχει όμως μεγάλη σημασία η σύγκρουση αξιών. Οι κοινωνίες μας είναι χτισμένες πάνω στην αποδοχή του διαφορετικού, στην ανεκτικότητα και τον αλληλοσεβασμό. Αυτές είναι αρχές που αντιπαρατίθενται με τον ακραίο ισλαμισμό. Οι αξίες των δύο πολιτισμών δεν είναι συμβατές. Φανατισμός, μίσος, αντιπαλότητα, εξαίρεση του ‘άλλου’ κυριαρχούν στο δικό τους πολιτισμό. Στην αναπόφευκτη σε βάθος χρόνου ρήξη, ποιος θα κυριαρχήσει;

    Οι ευρωπαϊκές ηγεσίες εξακολουθούν να κρατούν τα μάτια ερμητικά κλειστά στην πραγματικότητα και στους κινδύνους. Προκειμένου να εξυπηρετήσουν παροδικά συμφέροντα και μυωπικούς πολιτικούς στόχους θυσιάζουν τις μακρόπνοες προοπτικές των κοινωνιών τους. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τη σκέψη τους και την έλλειψη οραματισμών.

    *Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος έχει γράψει τα βιβλία: Στην Καρδιά του Ισλάμ: Από τις Στέπες της Κεντρικής Ασίας στο Αφγανιστάν (2001) και πρόσφατα Η Οργή του Ισλάμ και οι Φανατικοί της Τζιχάντ (2015)

    ΣΧΟΛΙΑ:

    Κρίτων Καππαδόκης 29 Σεπτεμβρίου 2015 – 10:28 μ.μ.Εξαιρετικά διαφωτιστικό και ενδιαφέρον άρθρο. Συγχαρητήρια. Ας σημειωθεί ότι διαδίδεται πλέον ανοικτά διεθνώς ένας λογικός προβληματισμός . Παραθέτω εδώ τις ερωτήσεις που θέτουν αρκετοί στο διαδύκτιο, όπως τις έλαβα (στην αγγλική γλώσσα) απολογούμενος για το άκομψο τής παρουσίασης και με την επιφύλαξη να τις επαναφέρω, μόλις βρώ χρόνο, στην Ελληνική: 1.) Why would Syrian refugees make the dangerous and extremely long journey to European nations and U.S. (who hold damnable doctrine and life-styles according to the Quran) rather than the Arab nations (who are Islamic oriented) around them? 2.) Why has it taken 5 full years (length of civil war in certain parts of Syria) for Syrians in the particular regions to leave? 3.) Why are refugees tossing out good water and food given to them by western governments on their arrival? 4.) Why are so many of the refugees young men? 5.) Why are the 5 wealthiest Gulf Nations refusing to take even one refugee? What do they know that we don’t? 6.) Could it be this refugee crisis is not really a crisis at all but a Trojan Horse? 7.) Could it be that we could be looking at the most massive Infiltration of Muslims and the religion of Islam the West has EVER seen in History 8.) Could it be this “refugee crisis” is a planned takeover by the United Nations, U.S. and EU sensitive to the Caliphate of Islamic Teachings? MANY IN EUROPE ARE CONCERNED

    Aquilles30 Σεπτεμβρίου 2015 – 12:41 π.μ. Its not a refugee crisis. You are being invaded. Wake up and act now or forever perish.

    αντιπροοδευτικος (61,3%=OXI)30 Σεπτεμβρίου 2015 – 5:32 π.μ. Τωρα ειναι αργα. Και ο πιο κοινος νους καταλαβαινε τι παιζοτανε. Μονο οι ειδικοι ξυπνησαν μετα την καταστροφη.

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ :

    Προσφυγιά ή “εισβολή”;

  2. Greece: The Freedom-of-Speech Canary Died
    August 29, 2016 at 4:00 am

    The Minister for Immigration Affairs himself, repeatedly stated that 50% to 70% of migratory flows to Greece were illegal migrants and the rest were refugees. The illegal migrants come from 77 different countries.

    If it is a “racist crime” for a citizen to express accurately the percentages of refugees and illegal migrants entering the country, what will come next, the Thought Police?

    The real reason for prosecuting Bishop Markos, it seems, is that the government expects that Turkey’s migration deal with the EU will collapse, and that if it does, the migrant flows in the coming months will increase dramatically. The government, according to some members in the opposition, has no friendly way to manage illegal migration and therefore prefers to impose restrictions on freedom of speech and prosecute anyone who objects.

    The government might scare the Bishop of Chios Island by pressing charges against him and trying to stigmatize him as a racist. But the government will still not scare the angry majority of Greeks.

    In coalmines, from 1911 to 1986, canaries operated as an early warning system for the leakage of hazardous gases. Whenever the birds showed signs of distress, the miners knew trouble was coming.

    Greece has deep problems. Greece is presently in the “coalmine” of an endless economic and immigration crisis.

    This month, for the first time, there was a request to activate an anti-racist law, passed in September 2014, against a Greek citizen who also has institutional status.

    The coalition government of Alexis Tsipras (SYRIZA) and Panos Kammenos (Independent Greeks) asked the district attorney to prosecute the Bishop of Chios Island, Markos Vasilakis, because he dared to say, during a sermon, that the thousands of people who recently arrived from Turkey on the island of Chios are illegal migrants, and not Syrian refugees.

    Chios, the fifth-largest island of Greece, is only 3.5 nautical miles from Turkey, and therefore offers an opportunity to migrants and refugees to cross from Turkey into the European Union.

    Chios is also one of a few Greek islands that has received the largest waves of migrants. Its population of 51,320 inhabitants now accommodates, according to the latest official data, 3,078 migrants, with more on the way.

    It seems the government coalition, through the Secretary of Human Rights, has decided that the solution of Greece’s migrant/refugee problem will come if the Bishop of Chios Island is prosecuted for incitement to racial hatred, and if the constitutional right of Greek citizens to freedom of speech is overturned. Secretary of Human Rights Kostas Papaioannou asked the district attorney to prosecute Bishop Markos for these specific charges.

    Is Bishop Markos Vasilakis a Greek Orthodox fanatic or a neo-Nazi? Did the church close its doors to refugees and migrants? Did the bishop try to turn the population of Chios against anyone?

    Not at all. Bishop Markos is highly educated, with a PhD in Byzantine Philology from the Philosophical and Theological School of Athens University. Since the beginning of the migrant crisis, according to the residents of Chios, Bishop Markos opened all the island’s churches to accommodate the refugees and illegal migrants. Under his command, all the available spaces on the island were given to caring for whoever left his homeland and home. He has fought hard to collect clothing, shoes and food for refugees and illegal migrants. His work speaks for itself.

    If Bishop Markos were such a horrible person, why did Prime Minister Alexis Tsipras met him in his office in November 2015 to discuss the migrant crisis and never express any dissatisfaction him?

    What, then, did Bishop Markos do to infuriate the Greek government to such an extent that they turned on him?

    Bishop Markos spoke the truth. He said that the people arriving in Greece were not refugees but illegal migrants.

    Was it a lie? According to the Hellenic Coast Guard, for the period of July and August 2016, of the 1,950 people who illegally entered Greece from Turkey, only 500 — or 25% — were refugees from Syria; all the others were illegal migrants. The Minister for Immigration Affairs himself, repeatedly stated that 50% to 70% of migratory flows to Greece were illegal migrants and the rest were refugees. The illegal migrants come from 77 different countries.

    Left: The Bishop of the Greek island of Chios, Markos Vasilakis, is being prosecuted for incitement to racial hatred, because he correctly observed that most of the migrants arriving in Greece from Turkey were not refugees but illegal migrants. Right: Migrants occupying the port of Chios in April 2016.

    If it is a “racist crime” for a citizen to express accurately the percentages of refugees and illegal migrants entering the country, what will come next, the Thought Police?

    The real reason for prosecuting Bishop Markos, it seems, at least according to members of the opposition, is that the government expects that Turkey’s migration deal with the EU will collapse, and that if it does, the migrant flows in the coming months will increase dramatically. The government, according to some members in the opposition, has no friendly way to manage illegal migration and therefore prefers to impose restrictions on freedom of speech and prosecute anyone who objects. Tsipras’s government is leftist; the ideology and the official policy of the SYRIZA party is that of open borders for illegal migrants who wish to settle in Greece.

    Church groups in Greece believe that the government is targeting the Church in an attempt to change the country’s Christian foundation and lead the society into a non-Christian era. The SYRIZA party was always “Christianophobic.” Its members do not even enter Christian churches. When a notable priest is giving to migrants and being so unjustly prosecuted, the Greek Orthodox Church cannot help wondering about the government’s real intentions on the issue of migrants and refugees.

    If Bishop Markos is the canary of freedom of speech, then, as many observers believe, the prosecution of people who have a view on migrant/refugee policy that differs from SYRIZA’s will continue.

    If the government believes that prosecuting whoever objects will scare them into silence, as members of the opposition claim, the government is making a big mistake. The government might scare the Bishop of Chios Island by pressing charges against him and trying to stigmatize him as a racist. The government forced him to publish a press release claiming that for him, all people are created in the image of God and that all he had explained to his congregation was the legal difference between refugees and illegal migrants.

    But the government will still not scare the angry majority of Greeks.

    In a country suffering seven years of economic downturn, and where each municipality will have to accommodate 1,000 migrants, whether it wants to or not; in a country that sees on the news migrants fight each other, the natives and the police; in a country that has 61 cases of malaria and 12 municipalities already in quarantine because of the migration problem, according to the Health Ministry, and where gun sales increase day by day — the last thing we need is to abolish the constitutional rights of citizens. Violence and social unrest will then be the next stage in a drama that will have a bad end.

    In Greece — the “coalmine” of the Eurozone — the canary seems to have died. If this is the beginning of a methodical abolition of constitutional rights such as freedom of speech, Greece could turn into a Turkish style of democracy — like that of Erdogan, which he seems hell-bent on turning into an Islamic caliphate. What a very sad fate that would be for Greece, the nation which gave birth to democracy.

    © 2016 Gatestone Institute. All rights reserved. The articles printed here do not necessarily reflect the views of the Editors or of Gatestone Institute. No part of the Gatestone website or any of its contents may be reproduced, copied or modified, without the prior written consent of Gatestone Institute.

  3. Οι ισλαμιστές τρομοκράτες που χτύπησαν σε Παρίσι και Βρυξέλλες εκπαιδεύτηκαν στην Αθήνα! ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ» ΤΟΥΣ ΥΛΙΚΟ
    16/10/2016

    του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

    Tην βάση τους στην Αθήνα είχαν οι ισλαμιστές που πραγματοποίησαν τις πολύνεκρες επιθέσεις σε Παρίσι και Βρυξέλλες όπως αποκαλύπτει η δικογραφία του Πρωτοδικείου Βρυξελλών στο οποίο δικάστηκαν τα μέλη του πυρήνα τρομοκρατών της πόλης Βερβιέ.

    Με βάση την δικογραφία, εντοπίστηκαν κάρτες SIM και υπολογιστές σε δύο «γιάφκες» της Αθήνας βρέθηκαν οδηγίες για την κατασκευή εκρηκτικών και σχέδιο επίθεσης στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ, όπως και οδηγίες για την κατασκευή εκρηκτικών που χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεις στις δύο ευρωπαϊκές μητροπόλεις

    Μαζί με τις δέκα κάρτες sim που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της οδού Αστερόπης στο Παγκράτι η ελληνική Αστυνομία βρήκε φωτογραφίες ενός τετραδίου στο οποίο υπήρχαν χειρόγραφες οδηγίες για την κατασκευή της γνωστής εκρηκτικής ύλης TATP.

    Η συγκεκριμένη εκρηκτική ύλη χρησιμοποιήθηκε στις δύο βομβιστικές επιθέσεις σε Βρυξέλλες και Παρίσι.

    Βρέθηκαν και φωτογραφίες σημειώσεων με σχέδιο βομβιστικής επίθεσης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

    Τα μέλη του επονομαζόμενου «πυρήνα της Βερβιέ» χρησιμοποιούσαν την Ελλάδα ως ενδιάμεσο σταθμό των ταξιδιών τους από τη Συρία στο Βέλγιο και αντίστροφα. Ίχνη ορισμένων εξ αυτών εντοπίζονται στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στα Τρίκαλα, ενώ χρησιμοποιούσαν κοινά διαβατήρια για να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους.

    Είναι σαφές λοιπόν ότι οι ισλαμιστές του ISIS διαμέσου των προσφύγων περνούν στην ευρωπαϊκή ήπειρο και διοργανώνουν χτυπήματα κατά των δυτικών πόλεων. Άλλη μια αμαρτία που πληρώνουν οι Ευρωπαίοι και η Δύση γενικότερα για το έγκλημα που διοργάνωσαν στην Συρία με σκοπό την ανατροπή του προέδρου Μ.Άσαντ.

    Πριν αρκετούς μήνες ο Frederic Van Leeuw, ο Βέλγος εισαγγελέας είχε πει ότι είχαν βρει 33 λίβρες «οικιακών εκρηκτικών» σε ένα σπίτι που είχε χρηιμοποιηθεί από τους δύο βομβιστές που χτύπησαν το αεροδρόμιο των Βρυξελλών όπως δημοσίευσε και το Associated Press. Τότε οι δύο εκρήξεις είχαν συνδυαστεί με μία ακόμα έκρηξη στο μετρό των Βρυξελλών με περισσότερους από 30 ανθρώπους να σκοτώνονται και να τραυματίζονται άλλοι 270.

    Φσυκικά είχαν χρησιμοποιηθεί και καρφιά για να εξυπηρετήσουν ως θραύσματα στις συγκεκριμένες κατοικίες σύμφωνα με την Chicago Tribune.

    Η βασική εκρηκτική ύλη κατά τον Van Leeuw ήτα μια ουσία με το όνοα triacetone triperoxide, ή αλλιώς TATP μια κρυσταλλική σκόνη που αποτελεί εφιάλτη τόσο για τους τρομοκράτες όσο και για τους αστυνομικούς λόγω της αστάθειάς τηςies.

    Θεωρείται ότι κατασκευάζεται εύκολα και ανιχνεύεται πολύ δύσκολα και διαθέτει την ισχύ του 80% του TNT. (Οι τρομοκράτες το ονομάζουν ως “the Mother of Satan” σύμφωνα με το The Future of Things.)

    Ο γνωστός “shoe bomber” χρησιμοποίησε TATP το 2001, όπως και οι τρομοκράτες στο Λονδίνο το 2005 και το 2006. Το χημικό αυτό συστατικό χρησιμοποιήθηκε επίσης και σε πυροδοτηθείσες βόμβες στο University of Oklahoma το 2005 και στο Texas City, το 2006, σύμφωνα με ερευνητές του Northeastern University.

    Αλλά χρησιμμοποιήθηκε και τον Νοέμβριο στις επιθέσεις στο Παρίσι

    «Το TATP και άλλα εκρηκτικά που ανήκουν στην οικογένεια των υπεροξειδίων χρησιμοποιούνται εκτενώς από τρομοκράτες σε όλον τον κόσμο γιατί είναι εύκολο να κατασκευαστεί και δύσκολο να εντοπιστεί» είπε ο Ehud Keinan ένας χημικός του Technion-Israel Institute of Technology, σε μια συνέντευξή του για την έρευνά του πάνω στην ουσία αυτή.

    Το εκρηκτικό αυτό εχει τρομάξει τους επιστήμονες από το 1895 όταν και ανακαλύφθηκε.

    Προφανώς λοιπόν στην Αθήνα έγινε η εκπαίδευση κατασκευής του αφού τα υλικά για να το φτιάξουν θα τα έπαιρναν σε Βέλγιο και Γαλλία. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της απρόσκοπτης μετανάστευσης και των προσφυγικών ροών.

    Ακόμ έχουμε την τύχη η Ελλάδα να μην αποτελεί στόχο. Ίσως διότι αποτελεί χώρα γέφυρα και δεν θα ήθελαν οι ισλαμιστές να κλείσει ο «διάδρομος» από αναγκαστικά έκτακτα και μακρόχρονα μέτρα ασφαλέιας.

    http://www.pronews.gr/portal/20161016/defencenet/esoteriki-asfaleia/65/oi-islamistes-poy-htypisan-se-parisi-kai-vryxelles-eihan#.WANdaZ9RSA8.twitter

  4. ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ:
    http://www.makeleio.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%86%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89/

    ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ:
    http://www.pronews.gr/portal/20161011/defencenet/esoteriki-asfaleia/65/epidimia-ipatitidas-stoys-kataylismoys-prosfygon

    Ο κ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΒΡΑΑΜ) ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ …ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!:
    http://katohika.gr/ellada/avramopoulos-prostateuei-europaika-sinora-tous-lathro-mono-apovoulgaria/

    ΕΒΡΟΣ : ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ:
    http://www.onalert.gr/stories/ebros-synagermos-apo-thn-afksisi-ton-metanasteytikwn-roon/52408

    ΝΕΕΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ:
    http://katohika.gr/ellada/nees-thanatifores-astheneies-erxontai-lathroeisvoli/

    ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ:
    http://attikanea.blogspot.gr/2016/09/blog-post_625.html

    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ …ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!!:
    http://katohika.gr/ellada/lathrometanastes-trikala-ekanan-diamartiria-giati-tous-aresei-fagito-opos-isxirizontaioi-giatroi-einai-kaloi-lene-arxisoun-klevoun/#comment-287056

    ΑΠΟΦΑΣΗ- ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»:
    http://attikanea.blogspot.gr/2016/08/blog-post_403.html

    ΣΕ «ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ» ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ:
    http://www.pronews.gr/portal/20160912/defencenet/esoteriki-asfaleia/65/binteo-sok-stin-exegersi-toy-savvatoy-stin-mytilini-oi

    ΟΚΤΩ ΣΤΑ ΔΕΚΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΑΚΑΛΥΠΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ:
    http://www.eglimatikotita.gr/2016/09/blog-post_627.html

    ΦΙΛΗΣ «..Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ…» (ΕΔΩ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ):
    https://hellasforce.com/2016/10/09/%cf%86%ce%af%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%ad%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc/

    http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2016/10/gatestone.html

  5. Pingback: Gatestone Institute: Οι «πρόσφυγες» είναι επικίνδυνοι, είναι δυνάμεις κατοχής στην Ελλάδα | Oxtapus *blueAction

  6. Pingback: Gatestone Institute: Οι «πρόσφυγες» είναι επικίνδυνοι, είναι δυνάμεις κατοχής στην Ελλάδα | https://hppolyth.wordpress.com/

  7. ΤΕΤΆΡΤΗ, 15 ΜΑΡΤΊΟΥ 2017

    Μ.Κ.Ο.: Οι ομάδες κρούσης του σύγχρονου φασισμού

    Το Δεκέμβριο του 2006, κάποιοι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» τραμπούκοι έκαναν απόβαση στην Αμάρυνθο για να επιτεθούν στους «ρατσιστές» κατοίκους της. Τότε σε σχόλιό μας με τον τίτλο, «Η ροζ Πανούκλα», σημειώναμε:
    «Όλη αυτή η ιστορία με την «εισβολή» των αντιρα
    τσιστών στην Αμάρυνθο είναι για γέλιο. Θα μέναμε στο γέλιο αν ήταν απλώς μια πράξη φρενοβλαβών γραφικών. Δεν είναι όμως έτσι. Είναι τέτοια η πολιτική παράκρουση, τόσο γκανγκστερική, που δεν μπορεί να είναι «αυθόρμητη» γραφικών.

    Είναι μια πράξη μεθοδευμένη και κατευθυνόμενη που χρησιμοποιεί τα κόπρανα ενός πολιτικού υπόκοσμου (τους δήθεν αναρχικούς και τους «αριστεριστές» δωσίλογους) για εκπαιδευτικούς αντιρατσιστικούς τραμπουκισμούς και βιασμούς.
    Είναι μια επιχείρηση ενταγμένη στη στρατηγική συγκρότησης των «νέων» φασιστικών ορδών, που θα τρομοκρατούν και θα βιοπραγούν κατά των κινημάτων, των τοπικών κοινωνικών και του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας».

    Μαζί με άλλα σχετικά κείμενα θα το βρείτε εδώ:
    http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=27142#27142

    Από εκείνη την εποχή σε πληθώρα κειμένων μας αναλύσαμε αυτές τις νέες ροζ ποικιλίες των «ομάδων κρούσης» του νεοταξικού φασισμού: Ποικιλίες με «αντιεξουσιαστικές», «αριστερίστικες» και «επαναστατικές» φορεσιές, οι οποίες ανύψωσαν τα ιδεολογήματα του πλανητικού ιμπεριαλισμού («αντιρατσισμό», «αντιεθνικισμό», «ξενοφοβία» και CIA) σε ξεχωριστό επάγγελμα, ιδιαίτερης κερδοσκοπικής απληστίας…

    Αυτό που δεν αναλύσαμε και μας …διέφυγε ήταν η ανάπτυξη και η αναγωγή αυτών των πρώτων «προζυμιών» της ροζ Πανούκλας, σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ θεσμοθετημένα όργανα: Στις Μ.Κ.Ο…

    Όλα αυτά τα πρώτα έμβρυα της «αριστερίστικης» ροζ Πανούκλας, των επαγγελματιών «αντιρατσιστών» και CIA, ενσωματώθηκαν στους μαφιόζικους μηχανισμούς του χρήματος, του ιδιωτικού κεφαλαίου, στις Μ.Κ.Ο.: Σε μια θεσμοθετημένη οικονομική δομή αχαλίνωτης κερδοσκοπίας…

    Έτσι η επαγγελματική βάση των «αντιρατσιστών» και CIA βρήκε και την οικονομική της δομή: Τη νέα δομή των ομάδων κρούσης των μαφιόζων του χρήματος, τη νέα δομή του ΦΑΣΙΣΜΟΥ…

    Σήμερα αυτό το εφεύρημα των μαφιόζων του χρήματος, το εφεύρημα των ομάδων κρούσης του νεοταξικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ, έχει πάρει επιδημικές διαστάσεις.

    Η βρώμικη δουλειά πλέον του σύγχρονου φασισμού (4ου Ράιχ) δεν γίνεται με «ομάδες κρούσης» στρατολογημένες από συμμορίες του πολιτικού υπόκοσμου, όπως στον κλασσικό φασισμό (αυτόν του 3ου Ράιχ), αλλά από θεσμοθετημένες δομές του ιδιωτικού κεφαλαίου: Τις Μ.Κ.Ο…

    Οι χρηματοδοτήσεις και οι επιδοτήσεις των νέων «επαγγελματιών» του ΦΑΣΙΣΜΟΥ, οι εκπαίδευση των ροπαλοφόρων του, δεν γίνονται στα υπόγεια και με τις κλασσικές ασφαλίστικες πρακτικές, αλλά επίσημα και εκλεπτυσμένα, μέσω οικονομικών δομών και λειτουργιών…

    Έτσι όλες οι εμετικές ιδιότητες και πρακτικές των παλιών φασιστικών συμμοριών και επαγγελματιών τραμπούκων «ξεπλύθηκαν» με το τέχνασμα του προβιβασμού σε μια οικονομική ΔΟΜΗ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ με «ανθρωπιστικό» περιεχόμενο και «κοινωνική» δράση…

    Οι νέες ομάδες κρούσης του σύγχρονου φασισμού απόκτησαν πλέον το «κύρος» της «κοινωνικής ευαισθησίας», της «ανθρωπιστικής δράσης» και της …φιλανθρωπίας!!!

    Οι Μ.Κ.Ο. έγιναν η κολυμπήθρα του Σιλωάμ για τα νέα φασιστικά «τάγματα εφόδου», για κάθε δωσίλογο υπηρέτη και τραμπούκο της διεθνούς και εγχώριας μαφίας του χρήματος: Και με το αζημίωτο (η οικονομική – επαγγελματική βάση

    Και όπως ήταν φυσικό οι πρώτοι και οι πλέον κατάλληλοι που επάνδρωσαν αυτές τις νέες ομάδες κρούσης του 4ου Ράιχ (Μ.Κ.Ο.) ήταν και τα πρώτα, «αντιεξουσιαστικά» και «αριστερίστικα» έμβρυα που γεννήθηκαν πάνω στα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης: Του ρατσισμού, του εθνικισμού και CIA…

    Σήμερα βλέπουμε ότι οι …αντιεξουσιαστές «ήρωες» αυτού του επαγγέλματος, έχουν άμεση σχέση με το κράτος και την κυβέρνηση για τη διευθέτηση(!) των προβλημάτων που δημιουργεί η λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα και η κατευθυνόμενη «προσφυγική» λαίλαπα…

    Οι «αντιεξουσιαστές» αγκαλιά με το κράτος και την κυβέρνηση στις καταλήψεις κτιρίων για τους «πρόσφυγες»!!!

    Διαβάστε μια αποκαλυπτική καταγγελία, εδώ:
    http://www.press-gr.com/2017/03/city-plaza.html

    Σημείωση: Αυτός ο «άγριος» αντιεξουσιαστής και «αντιρατσιστής», ο Νίκος Γιαννόπουλος, πάντα αγκαλιά με τους μηχανισμούς του κράτους και των κυβερνήσεων: Παλιότερα πολλά είχαν ακουστεί για επαφές με το Χρυσοχοΐδη, σήμερα με τον Μουζάλα…

    Πάντα στα μέσα και στα έξω…

    Οι Μ.Κ.Ο. και τα «επαγγελματικά» δίκτυα ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ…

    «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη»…

    Και το δόλωμα του «αριστεριστή», του «αντιεξουσιαστή» και της δόλιας αριστεροσύνης είναι από τα πλέον κερδοφόρα σήμερα, αλλά και από τα πλέον κυνικά…

    Διαβάστε και ΕΔΩ

    http://resaltomag.blogspot.gr/2017/03/blog-post_15.html

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.