Δείτε γιατί είναι εγκληματικές και ανυπόστατες όλες οι συμφωνίες τους και γιατί θα μπουν φυλακή όλοι μαζί !

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2016, τρεις συμπολίτες μας κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης, μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά όσων άσκησαν νομοθετική και εκτελεστική εξουσία από 4 Οκτωβρίου 2009 και έπειτα, Ζήτησαν την αποκατάσταση του Πολιτεύματος και έως τότε Δήλωσαν ανυπακοή και στάση πληρωμών προς το δημόσιο και τους συνεργαζόμενους οργανισμούς. Οι μηνυτές κατήγγειλαν κυρίως α) την παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας της χώρας με σκοπό την σύναψη ενός δανείου μαμούθ προς όφελος των τραπεζών, β) την επιβολή στον λαό δυσβάσταχτων μέτρων λιτότητας καθώς και την παραχώρηση περιουσιακών δικαιωμάτων της χώρας με σκοπό την σύναψη του δανείου γ) την εξαπάτηση του λαού και δ) την συγκάλυψη / συμμετοχή σε αυτά τα εγκλήματα, των προέδρων δημοκρατίας, πρωθυπουργών, υπουργών, βουλευτών και άλλων προσώπων που άσκησαν και ασκούν νομοθετική και εκτελεστική εξουσία από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 έως τώρα. Δείτε την μήνυση εδώ.

Σήμερα 22 Μαΐου 2017, στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης, οι μηνυτές κατέθεσαν το ακόλουθο συμπληρωματικό / διευκρινιστικό της μήνυσης τους υπόμνημα:

ΥΠΟΜΝΗΜΑ/Κατάθεση

Στην από 13 Σεπτεμβρίου 2016 μηνυτήρια αναφορά Γ16|447 με θέμα:

1)  ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ) ΑΠΟ ΤΙΣ 4/10/2009 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ

2) ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ

3) ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ, ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.

Κύριε εισαγγελέα / Κύριε ανακριτή

Με το παρόν υπόμνημα αποδεικνύουμε περαιτέρω τους ισχυρισμούς τους οποίους προβάλαμε με τη μήνυσή μας και διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:

Όπως αναφέραμε,

Στις 4/10/2009 διεξήχθησαν οι βουλευτικές εκλογές και ανέλαβε την πρωθυπουργία ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο οποίος παρακούοντας την εντολή του Ελληνικού λαού και καταπατώντας το σύνταγμα, επέτρεψε να:

α) παραχωρηθεί η Εθνική κυριαρχία της χώρας μας με την υπογραφή της διακρατικής δανειακής σύμβασης η οποία υπογράφηκε από τον τότε υπουργό οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, στις 8/5/2010, που καθιστά την χώρα μου υπό κατοχή ΚΑΙ

β) να επιβληθούν στον λαό δυσβάσταχτα μέτρα λιτότητας τα οποία ο ίδιος υπουργός οικονομικών συμφώνησε με τους δανειστές στις 3/5/2010 όταν υπέγραψε το «Μνημόνιο Συνεννόησης» της Ελληνικής Δημοκρατίας με κράτη της ευρωζώνης και έπειτα του ΔΝΤ.

Από τότε και έως τώρα, η κρατική εξουσία συνέχισε την ίδια τακτική/πολιτική, με καταστροφικά αποτελέσματα για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Συγκεκριμένα:

Στις 4 Οκτωβρίου 2009 διεξάχθηκαν εθνικές βουλευτικές εκλογές και νικητής τότε ήταν το ΠΑΣΟΚ, το οποίο κατέλαβε την πλειοψηφία των βουλευτικών εδρών και κατ΄ επέκταση τη διακυβέρνηση της χώρας.

Η λαϊκή εντολή διακυβέρνησης που έλαβε διά των εκλογών, ήταν να εκτελέσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του, δηλαδή να προστατεύει την χώρα από την διεθνή κρίση, να προστατεύει το κύρος και την αξιοπιστία της, να λύσει τα χρόνια προβλήματα, να νοικοκυρέψει το κράτος, να επανεκκινήσει την οικονομία αξιοποιώντας τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας (διότι όπως έλεγε ο αρχηγός του, η Ελλάδα είναι μια χώρα αστείρευτων δυνατοτήτων, η οικονομία μπορεί να επανέλθει σε τροχιά ανάπτυξης και να παράγει νέο πλούτο που θα μοιράζεται δίκαια), να φτιάξει ένα δίκαιο και σταθερό φορολογικό πλαίσιο, να μην φορτώσει την χώρα με τεράστια ποσά νέου χρέους, να καταπολεμήσει την φοροδιαφυγή, την διαφθορά και τη σπατάλη και να φτιάξει ένα κοινωνικό κράτος που παρέχει υπηρεσίες ποιότητας στον πολίτη και διασφαλίζει τα δικαιώματά του.

Αυτή τη πολιτική έθεσε σε λαϊκή ετυμηγορία το ΠΑΣΟΚ και για την άσκηση αυτής της πολιτικής έλαβε λαϊκή εντολή.

Μετά από εφτά μήνες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ όμως, κατά τους οποίους δεν είχαν εφαρμοσθεί οι πολιτικές που είχε επικυρώσει το εκλογικό σώμα, ο υπουργός οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, ζήτησε εγγράφως βοήθεια από ξένα κράτη και διεθνής οργανισμούς, για το καθορισμό μιας νέας οικονομικής (και όχι μόνο) πολιτικής, η οποία να οδηγήσει την χώρα στην έξοδο από το αδιέξοδο που φερόταν ότι είχε τότε βρεθεί. Πράττοντας έτσι ο υπουργός, ο οποίος ως μέλος της εκτελεστικής εξουσίας είχε μόνο το δικαίωμα να εφαρμόσει τις υπάρχουσες αποφάσεις της βουλής που είχαν γίνει νόμος του κράτους, έλαβε μια απίστευτη πρωτοβουλία: Εμμέσως πλην σαφώς δήλωσε προς πάσα κατεύθυνση ότι η Ελληνική Δημοκρατία είναι μια χώρα ανίκανη να κανονίσει τα του οίκου της και η οποία για να τα βγάλει πέρα, χρειάζεται την βοήθεια που ο ίδιος ζήτησε από ξένα κράτη και διεθνής οργανισμούς! Η παρέμβαση της διεθνής κοινότητας με σκοπό κατά τα λεγόμενα τη διάσωση της Ελλάδας, αφορούσε την παροχή οικονομικής βοήθειας 110 δις ευρώ υπό μορφή έντοκου δανεισμού, τον σχεδιασμό των κατάλληλων πολιτικών που η χώρα θα εφάρμοζε στο εξής και την άσκηση κάποιων διοικητικών αρμοδιοτήτων από τους διασώστες. Το αντάλλαγμα που ο Γ. Παπακωνσταντίνου προσέφερε για την παροχή αυτής της βοήθειας, ήταν η αμετάκλητη και άνευ όρων παραίτησή του για λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας, από τα νομικά και περιουσιακά της δικαιώματα, έτσι ώστε η υπάρχουσα και η μελλοντική περιουσία της χώρας να μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά το δοκούν από τους διασώστες για την υλοποίηση του προγράμματος και την εξόφληση του δανείου.

Μιλάμε δηλαδή για το απόλυτο πραξικόπημα, διότι ο εν λόγω υπουργός, άσκησε ταυτόχρονα καθήκοντα Αρχηγού Κράτους και Ολομέλειας της Βουλής προς υλοποίηση μιας ανύπαρκτης λαϊκής εντολής!

Το πρώτο σχετικό αίτημα το έστειλε στις 15 Απριλίου 2010, τις οικονομικές πολιτικές που επηρέαζαν όλους τους τομείς του δημοσίου και ιδιωτικού βίου, τις καθόρισε με τους εκπροσώπους όσων είχαν προσφερθεί να βοηθήσουν στις 3 Μαΐου 2010 διά Μνημονίου Συνεννόησης και τη συμφωνία περί του τρόπου παροχής της διεθνής οικονομικής βοήθειας, την έκλεισε στις 8 Μαΐου 2010 διά την υπογραφή της διεθνής δανειακής σύμβασης, βάσει της οποίας τα πρώτα χρήματα κατατέθηκαν στις 12 Μαΐου 2010.

Διά του λόγου το αληθές δείτε:

– Την επιστολή τις 15ης Απριλίου 2010

5-7 NIKIS STR

10180 ATHENS

PRESS OFFICE PHONE: 210-3332551/2

FAX: 210-3332559

e-mail: press@mnec.gr

Athens, 15th April 2010

The Ministry of Finance sent to the European Commision, to the IMF and to the European Central Bank the following letter:

To

Mr. Olli Rehn, Commissioner on Economic and Monetary Affairs, European Commission

Mr. Dominique Strauss-Kahn, Managing Director IMF

Mr. Jean-Claude Trichet President European Central Bank

Dear Sirs,

In accordance with the statement of 11 April 2010 on the support to Greece by euro-Area Member States, the Greek authorities are requesting discussions with the European Commission, the ECB and the IMF on a multi-year programme of economic policies building on the Ecofin conclusions of February that could be supported with financial assistance from the euro-area Member States and the IMF, if the Greek authorities were to decide to request such assistance.

Yours sincerely,

George Papaconstantinou

http://www.euroacademic.org/en/index.php?act=show&code=guncel&resume=0&id=108&id_page=0

Σχετικό δημοσίευμα:

Greece triggers international aid request 15 April 2010 : The Greek government took the first step this afternoon to put the request for aid from the international community into motion. The IMF and the European Commission are going to send missions to Athens next Monday. Investors applaud.” http://www.drpeterboone.co.uk/files/theme/PTR/doc124-ENG.pdf

Η μετάφραση που έγινε εκ των υστέρων:

«Προς

Κύριο Olli Rehn, Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Θεμάτων Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Κύριο Dominique Strauss-Kahn Managing Director Δ.Ν.Τ.

Κύριο Jean-Claude Trichet Πρόεδρο Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας

Αγαπητοί Κύριοι,

Σύμφωνα με τη δήλωση της 11ης Απριλίου 2010 για τη στήριξη της Ελλάδας από τις χώρες-μέλη της Ευρωζώνης, οι ελληνικές αρχές ζητούν διαβουλεύσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ πάνω σε ένα πολυετές πρόγραμμα οικονομικών πολιτικών, που θα στηρίζεται στα συμπεράσματα του ECOFIN του Φεβρουαρίου και το οποίο θα μπορεί να υποστηριχθεί με οικονομική βοήθεια από τις χώρες μέλη της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ στην περίπτωση που οι ελληνικές αρχές αποφασίσουν να αιτηθούν μία τέτοια βοήθεια.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Παπακωνσταντίνου»

https://www.imf.org/external/pubs/ft/scr/2010/cr10111.pdf

– Το «Μνημόνιο Συνεννόησης» («Memorandum of Understanding» / MOU) το οποίο υπέγραψε στις 3 Μαΐου 2010 για λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας

Το κείμενο έγινε σε τρία πρωτότυπα στην αγγλική γλώσσα και αποτελούνταν από 3 μέρη: α) το «Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής» («Memorandum of Economic and Financial Policies»), β) το «Μνημόνιο στις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής» («Memorandum of Understanding on Specific Economic Policy Conditionality») και γ) το «Τεχνικό Μνημόνιο Συνεννόησης» («Technical Memorandum of Understanding»).

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

ΜΕΤΑΞΥ

ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ,

ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ

ΚΑΙ

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Το παρόν Μνημόνιο Συνεννόησης περιέχει τα ακόλουθα έγγραφα:

(a) Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής)

(b) Μνημόνιο στις συγκεκριμένες προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής 

(c) Τεχνικό Μνημόνιο Συνεννόησης

Το Μνημόνιο Συνεννόησης μπορεί να τροποποιηθεί μετά από αμοιβαία συμφωνία των Συμβαλλομένων Μερών υπό τη μορφή Παραρτήματος. Το Παράρτημα θα αποτελεί ένα ενιαίο μέρος αυτού του Μνημονίου και θα τεθεί σε ισχύ με την υπογραφή του.

Έγινε στις Βρυξέλλες, στις 03/05/2010 και στην Αθήνα στις 03/05/2010 σε τρία πρωτότυπα, στην αγγλική γλώσσα.

Για την Ελληνική Δημοκρατία,

______________________________

Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Υπουργός Οικονομικών

_______________________________

Γεώργιος Προβόπουλος

Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος

Για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενεργώντας για λογαριασμό των Κρατών-Μελών της Ευρωζώνης,

______________________________

Olli Rehn
Μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Το «Μνημόνιο Συνεννόησης» α) όπως έχει σταλεί στο ΔΝΤ, μαζί με τη σχετική αλληλογραφία θα το βρείτε στην ιστοσελίδα του εδώ http://www.imf.org/external/pubs/ft/scr/2010/cr10111.pdf και β) όπως κατατέθηκε προς κύρωση στις 4 Ιουνίου 2010 (μεταφρασμένο και στα ελληνικά), θα το βρείτε στη σελίδα 170 του νομοσχεδίου που αναφέρουμε πιο κάτω, το οποίο όπως θα δείτε, δεν συζητήθηκε και δεν ψηφίστηκε ποτέ.

– Την επιστολή που έστειλε στις 3 Μαΐου 2010 μαζί με το «Μνημόνιο Συνεννόησης» στους κύριους Juncker, Rehn και Trichet, με την οποία τους βεβαίωνε ότι η Ελληνική κυβέρνηση και η Τράπεζα της Ελλάδος δεσμεύτηκαν πλήρως απέναντι στις πολιτικές που ορίζονται στο Μνημόνιο και τους ενημέρωσε ότι είχε στείλει αίτημα για οικονομική βοήθεια συνολικού ύψους 80 δισεκατομμυρίων ευρώ στις χώρες της ζώνης του ευρώ και στο ΔΝΤ, αίτημα για παροχή Διακανονισμού Χρηματοδότησης Άμεσης Ετοιμότητας ισοδύναμου με Ειδικά Τραβηχτικά Δικαιώματα (ΕΤΔ) 26,432.9 εκατομμυρίων (3.212% της ποσόστωση, 30 δις. ευρώ). http://www.imf.org/external/pubs/ft/scr/2010/cr10111.pdf , σελ. 25

– Την διεθνή δανειακή σύμβαση την οποία υπέγραψε για λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας με ξένα κράτη, την επενδυτική τράπεζα ΚfW («Kreditanstalt für Wiederaufbau») και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στις 8 Μαΐου 2010

Απόσπασμα:

Loan Facility Agreement

8 MAY 2010

THIS LOAN FACILITY AGREEMENT (the “Agreement”) is made by and between:

(A) The Following Member States whose currency is the euro: Kingdom of Belgium, Ireland, Kingdom of Spain, French Republic, Italian Republic, Republic of Cyprus, Grand Duchy of Luxembourg, Republic of Malta, Kingdom of the Netherlands, Republic of Austria, Portuguese Republic, Republic of Slovenia, Slovak Republic and Republic of Finland, represented by the European Commission (hereinafter referred to as the “Commission”) and KfW acting in the public interest, subject to the instructions of and with the benefit of the guarantee of the Federal Republic of Germany (hereinafter referred to as the “Lenders” and each, a “Lender”);

(B) The Hellenic Republic (hereinafter referred to as “Greece” or the “Borrower”), represented by the Minister of Finance; and

(C) The Bank of Greece acting as agent on behalf of the Borrower (hereinafter referred to as the “Borrower’s Agent”), represented by the Governor of the Bank of Greece.

άρθρο 14 ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

παρ. 1. Η παρούσα Σύμβαση καθώς και κάθε εξωσυμβατική υποχρέωση που τυχόν προκύψει από την παρούσα ύ σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, διέπεται και ερμηνεύεται σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο.

παρ. 5 Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος».

….

Done in Brussels on 8 May 2010 and in Athens 8 May 2010.

HELLENIC REPUBLIC

as Borrower

Represented by

-signed-

George Papaconstantinou

Minister of Finance

Ολόκληρο το κείμενο βρίσκεται εδώ: http://www.irishstatutebook.ie/eli/2010/act/7/enacted/en/print#sched2

Τη Δανειακή Σύμβαση (με τα επτά παραρτήματά της), το «Μνημόνιο Συνεννόησης» (MOU) και το διακανονισμό χρηματοδότησης αμέσου ετοιμότητας από το ΔΝΤ, τα κατάθεσε προς κύρωση από τη βουλή ένα μήνα αργότερα, στις 4 Ιουνίου 2010, αλλά το σχέδιο νόμου δεν συζητήθηκε και δεν υπερψηφίστηκε ποτέ. Δείτε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής, το νομοσχέδιο με τίτλο “Κύρωση της από 8 Μαΐου 2010 Σύμβασης Δανειακής Διευκόλυνσης μεταξύ αφενός της Ελληνικής Δημοκρατίας ως δανειολήπτη και αφετέρου κρατών μελών της Ευρωζώνης και του ΚfW ως δανειστών καθώς και του από 10 Μαΐου διακανονισμού χρηματοδότησης, αμέσου ετοιμότητας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Συμμετοχή της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης“, την Αιτιολογική Εκθεση και τις Λοιπές Συνοδευτικές Εκθέσεις (http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Katatethenta-Nomosxedia/?). Εισηγητής ήταν ο  Νικόλαος Λέγκας.

– Δημοσιεύματα αναφορικά με τη καταβολή της πρώτης δόσης του δανείου:

Καθημερινή, 12 Μαΐου 2010: “Σήμερα εισρέουν στα κρατικά ταμεία 5,5 δισ. ευρώ από το ΔΝΤ: Στις 18 Μαΐου ακολούθησαν 14,5 δισ. ευρώ από κράτη της ευρωζώνης και την επενδυτική τράπεζα ΚfW Αναλυτικά, η ΚfW έδωσε 4,427,870,552.22 ευρώ, η Γαλλική Δημοκρατία 3,325,164,236.57, η Ιταλική Δημοκρατία 2,921,922,720.93, το Βασίλειο της Ισπανίας 1,941,619,822.56,  το Βασίλειο των Κάτω Χωρών 932,510,618.54, η Δημοκρατία της Αυστρίας 454,003,276.67, η Πορτογαλική Δημοκρατία 409,274,004.99, το Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου (40,847,902.58), η Κυπριακή Δημοκρατία (32,009,604.25) και η Δημοκρατία της Μάλτας (14,777,260.69). http://www.kathimerini.gr/393041/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/shmera-eisreoyn-sta-kratika-tameia-55-dis-eyrw-apo-to-dnt

finance.in.gr, Τρίτη, 18 Μαΐ 2010: “ Εκταμιεύθηκε την Τρίτη η α’ δόση για το 2010 από τις χώρες της Ευρωζώνης, ύψους 14,5 δισ. ευρώ. Τα διμερή δάνεια από τα κράτη της ζώνης του ευρώ, χορηγούνται με επιτόκιο 3,60%. Την περασμένη Τετάρτη εκταμιεύθηκαν και τα πρώτα 5,5 δισ. ευρώ από το ΔΝΤ…. Στην πρώτη αυτή εκταμίευση συμμετείχαν μέσω διμερών δανείων 10 χώρες της Ευρωζώνης με τα εξής ποσά:…”

Ναυτεμπορική, Τρίτη, 18 Μαΐου 2010 “Εκταμιεύτηκε η πρώτη δόση του ευρωπαϊκού δανείου Υψους 14,5 δισ.ευρώ. Στην πρώτη αυτή εκταμίευση συμμετείχαν μέσω διμερών δανείων 10 χώρες της ευρωζώνης: ….. ” http://www.naftemporiki.gr/finance/story/291452/ektamieutike-i-proti-dosi-tou-europaikou-daneiou

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΧΡΙΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Και μιλάμε για πραξικόπημα, διότι όταν λέμε Ελληνική Δημοκρατία, δεν εννοούμε κάποιο άτομο που ανήκει στην εκτελεστική εξουσία, αλλά τον Αρχηγό του Κράτους, ήτοι τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας που ενεργεί κατόπιν συναίνεσης με τη Βουλή των Ελλήνων, δηλαδή κατόπιν εντολής των νομίμως εκλεγμένων αντιπροσώπων μας και του έθνους εάν διά των εκλογών έλαβαν σχετική εξουσιοδότηση.

Την συγκεκριμένη “διάσωση” όμως από ξένες δυνάμεις, ποτέ δεν την ζητήσαμε ως λαός και ποτέ δεν δώσαμε στους αντιπροσώπους μας εντολή να τη ζητήσουν για λογαριασμό μας. Αντιθέτως, αυτό που πάντα ζητήσαμε και ζητάμε είναι να κάνουν όλα τα μέλη της κρατικής εξουσίας σωστά τη δουλειά που τους πληρώνουμε να κάνουν: Τους βουλευτές να νομοθετούν σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και τα μέλη της κυβέρνησης να εκτελέσουν τις αποφάσεις των αντιπροσώπων μας που συμφωνούν με το σύνταγμα, να διοικήσουν σωστά και νόμιμα τη χώρα κλπ.

Πάρα ταύτα όμως, από το 2010 και έπειτα, οι πολίτικες Παπακωνσταντίνου, οι οποίες αποτελούν το απόλυτο αντίθετο της λαϊκής εντολής διακυβέρνησης της χώρας μας, αυτούσιες ή λίγο τροποποιημένες, εφαρμόζονται κατά το δοκούν έως και σήμερα. Για να μην πολυλογούμε, σας θυμίζουμε απλά ότι το 2015 ο ελληνικός λαός εξέφρασε ξεκάθαρα την αντίθεσή του στην έτσι αποκαλούμενη ως μνημονιακή πολιτική, αλλά η βούλησή του αγνοήθηκε επιδεικτικά από ολόκληρο το κρατικό μηχανισμό. Συνεπώς, για αυτό το λόγο και μόνο, όλοι όσοι άσκησαν από τότε και έπειτα νομοθετική και εκτελεστική εξουσία την άσκησαν και την ασκούν και σήμερα, πραξικοπηματικά, αντισυνταγματικά, παράνομα και καταχρηστικά διότι όπως αποδείξαμε, η εξουσία τους δεν πηγάζει από τον λαό, δεν υπάρχει υπέρ αυτού και του Έθνους και δεν ασκείται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΜΗΜΑ Α’: Μορφή του πολιτεύματος

Άρθρο 1

Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Ως πρόσθετη απόδειξη, αναφέρουμε και το γεγονός ότι από το 2010 και μετά πρακτικά καταργήθηκαν και οι εθνικές βουλευτικές εκλογές, καθώς, ό,τι και να ψήφισε ο κόσμος οι πολιτικές Παπακωνσταντίνου που είχαν ως κύριο άξονα την λιτότητα, την μείωση του ΑΕΠ και την αύξηση του δημοσίου χρέους, την τιμωρία των πολιτών που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν πια στις παράλογες απαιτήσεις του υπουργείου οικονομικών και την δήμευση δημοσίας και ατομικής περιουσίας, δεν άλλαζε. Ο κόσμος το κατάλαβε και αφού δοκίμασε τα πάντα χωρίς να καταφέρει κάτι (διαδηλώσεις, μηνύσεις, απεργίες κλπ), απλά έπαψε να συμμετέχει στην διαδικασία ανάδειξης αντιπροσώπων του έθνους των Ελλήνων. Έτσι, στις τελευταίες εθνικές βουλευτικές εκλογές παρωδία του Σεπτεμβρίου 2015, που δεν είχαμε καν το δικαίωμα ονομαστικής επιλογής ενός αντιπροσώπου από εκείνους που μας έβαλαν κάτω από την μύτη, αλλά μόνο ενός κόμματος, το 45,19% του εκλογικού σώματος δεν ψήφισε καθόλου ή δεν ψήφισε έγκυρα που το ίδιο κάνει, ενώ από τους υπόλοιπους, μόνο λίγοι επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ που με δεκανίκι τους ΑΝΕΛ ανέλαβε μετά τη διακυβέρνηση της χώρας. Συγκεκριμένα, εάν τα στοιχεία του υπουργείου εσωτερικών / SingularLogic είναι σωστά, φαίνεται ότι από τους 9.913.609 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, μόλις 1.926.526 ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και 200.532 ΑΝΕΛ! Δηλαδή, 7.987.083 Έλληνες (80,57%) δεν ήθελαν να αναλάβουν την τύχη της χώρας οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, όποιοι και αν ήταν αυτοί, ενώ τους ανθρώπους του μικροσκοπικού ΑΝΕΛ, φαίνεται ότι τους ήθελαν μόνο τα μέλη του κόμματος, οι υποψήφιοί του, οι συγγενείς και οι φίλοι τους, οι οποίοι όλοι μαζί, με το ζόρι αποτελούσαν τότε το 2% του εκλογικού σώματος. [πηγή στοιχείων: http://ekloges.ypes.gr/current/v/public/index….22:%7B%7D%7D]

Για τις εκλογές, τον τρόπο διεξαγωγής τους και την κακουργηματική εξαπάτηση εκλογέων σε βαθμό εσχάτης προδοσίας, έχουν γίνει πληθώρα δημόσιων καταγγελιών και μηνύσεων από τις οποίες αναφέρουμε ενδεικτικά και μόνο:

α) τη δημόσια καταγγελία του Γεώργιου Κοντογιώργη, Καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης-Συγγραφέα και πρώην Πρύτανη της Παντείου ΑΣΠΕ, αναφορικά με τις “κανονικές” εκλογές με σταυρό προτίμησης:

Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν, απλά επιλέγουν μεταξύ αυτών που υποδεικνύει το σύστημα. Αυτό το σύστημα πρέπει να ανατραπεί.Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν με την αληθινή έννοια της ψήφου. Οι Έλληνες απλά καλούνται να νομιμοποιήσουν, δηλαδή να επιλέξουν μεταξύ εκείνων των επιλογών που προτείνουν οι μηχανισμοί του συστήματος.  Αυτό το σύστημα παράγει σκουπίδια, δεν παράγει φιλοδοξία, άρα δεν παράγει προσωπικότητες, τις αποκλείει.”

β) δυο μηνύσεις που αφορούν την εξαπάτηση εκλογέων κατά τη διαδικασία ανάδειξης των μελών του κοινοβούλιου το 2009 η μία, και την παρανομία όλων των εκλογών από το 2011 και έπειτα, η άλλη. 

Συγκεκριμένα, με τη πρώτη μήνυση (ΑΒΜ Α 2012/2593), τέως εισαγγελέας, δικηγόρος Αθηνών και 376 πολίτες, εγκάλεσαν τους υποψήφιους βουλευτές που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, τα στελέχη του κόμματος, τους μετέπειτα βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ περιόδου Οκτωβρίου 2009 – Απριλίου 2012, τους δυο πρωθυπουργούς εκείνης της εποχής και τα μέλη των κυβερνήσεών τους, για τα εγκλήματα των άρθρων 134 2α΄ – 2β΄ και 162 του Ποινικού Κώδικα ήτοι Εξαπάτηση Εκλογέων και Εσχάτη Προδοσία, μεταξύ άλλων και λόγω της εφαρμογής των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών.

Με τη δεύτερη μήνυση, η οποία κατατίθεται συνεχώς από τις 05/05/2012, στηριζόμενοι στην από 24/11/2011 ανακοίνωση  δικογραφίας εσχάτης προδοσίας στην ολομέλεια της βουλής και άλλα έγγραφα, χιλιάδες πολίτες κατήγγειλαν όλες τις βουλευτικές εκλογές που διεξάχθηκαν μετά την ημερομηνία αυτή, κυρίως διότι συμμετείχαν σε αυτές ως υποψήφιοι, ύποπτοι εσχάτης προδοσίας οι οποίοι μάλιστα, στη συνέχεια, τέλεσαν πληθώρα άλλων αδικημάτων κλπ. Εν όψη των εκλογών του Ιανουαρίου 2015, οι μηνυτές εμπλούτισαν τη καταγγελία τους με νέα στοιχεία, την ονόμασαν ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΔΟΛΟ, ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ & ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ και την κατάθεσαν στα αστυνομικά τμήματα όλης της επικράτειας όπως και πριν. http://ieridilosi.blogspot.gr

Κύριε εισαγγελέα / Κύριε ανακριτή

Επειδή άσκηση εξουσίας κατά κατάλυση του άρθρου 1 του συντάγματος αποτελεί ουσιαστικά άσκηση της εξουσίας κατά κατάλυση ολοκλήρου του συντάγματος, δεν πρόκειται πια για ένα “απλό” έγκλημα κατά του πολιτεύματος, αλλά για την ανατροπή του, η οποία τιμωρείται πολλαπλά βάσει διατάξεων του Ειδικού Μέρους του Ποινικού Κώδικα με τίτλο “Προσβολές του πολιτεύματος“ άρθ. 134 -152 (Εσχάτη προδοσία, βασανιστήρια και άλλες προσβολές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, Προδοσία της χώρας κλπ). Σε αυτό το μέρος του ΠΚ, και συγκεκριμένα στο Άρθρο 134α, καταγράφονται και οι θεμελιώδεις αρχές και θεσμοί του Πολιτεύματος που τεκμηριώνουν την εσχάτη προδοσία αν καταλυθούν, αλλοιωθούν ή καταστούν ανενεργοί διαρκώς ή προσκαίρως, και είναι οι ακόλουθοι:  α) η ανάδειξη του Αρχηγού του Κράτους με εκλογή. β) το δικαίωμα του λαού να εκλέγει τη Βουλή με γενικές, άμεσες, ελεύθερες, ίσες και μυστικές ψηφοφορίες μέσα στα συνταγματικά χρονικά πλαίσια. γ) το κοινοβουλευτικό σύστημα διακυβέρνησης. δ) η αρχή του πολυκομματισμού. ε) η αρχή της διάκρισης των εξουσιών, όπως προβλέπεται στο Σύνταγμα [δηλαδή άσκηση νομοθετικής εξουσίας από τη Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, της εκτελεστικής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση και της δικαστικής από τα δικαστήρια· οι αποφάσεις τους εκτελούνται στο όνομα του Ελληνικού Λαού.(Αρθ.26 Σ)]. στ) η αρχή της δέσμευσης του νομοθέτη από το Σύνταγμα και της εκτελεστικής και της δικαστικής εξουσίας από το Σύνταγμα και τους νόμους [όπου νόμους νοούνται μονό εκείνοι που συμφωνούν με το σύνταγμα, (Αρθ.120Σ)] . ζ) η αρχή της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης. και η) η γενική ισχύς και προστασία των ατομικών δικαιωμάτων που προβλέπει το Σύνταγμα. Βάσει του Συντάγματος (άρθρο 120.3), σε περίπτωση κατάλυσης του, οι κυρώσεις αυτές επιβάλλονται μετά τη αποκατάσταση της νόμιμης εξουσίας (της λαϊκής κυριαρχίας δηλαδή), οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

Κύριε εισαγγελέα / Κύριε ανακριτή,

Η κατάλυση του συντάγματος και κατ επέκταση η ανυπαρξία της εθνικής κυριαρχίας δεν αποδεικνύεται μόνο με το πραξικόπημα Παπακωνσταντίνου, τη ντε φάκτο κατάργηση των εκλογών και την δέσμευση της δημόσιας περιουσίας για λογαριασμό ξένων, αλλά και με την αδυναμία της Πολιτείας να τιμωρήσει τους παραβάτες και να εξασφαλίσει τη σωστή και ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος.

Και όλα αυτά μας δίνουν το δικαίωμα να αντισταθούμε με κάθε μέσο (άρθρο 120 Σ)

Συγκεκριμένα:

Με βάση την έως τώρα νομική θεωρία, το δικαίωμα αντιστάσεως των πολιτών για τη προστασία και τη σωτηρία της συνταγματικής τάξεως και αποκαταστάσεως του πολιτεύματος ενεργοποιείται σε περίπτωση κατάλυσης του Συντάγματος η οποία υφίσταται όταν επέλθει η άμεση ή έμμεση κατάλυση του πολιτεύματος που εκδηλώνεται με την προσβολή της μορφής του ή μιας από τις οργανωτικές του βάσεις (θεμελιώδεις αρχές), εάν εκτός από την παραβίαση μιας τέτοιας διάταξης υφίσταται και αδυναμία επιβολής των κυρώσεων. Σχετικά:

– ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ http://openeclass.panteion.gr/modules/document/file.php/TMB223/2.pdf

– Για το άρθρο 120 του Συντάγματος https://skeptikon.wordpress.com/2012/11/08/constitution-article-120/%5D

Την προσβολή της μορφής και (άμεσα ή έμμεσα) όλων των οργανωτικών βάσεων του πολιτεύματος (θεμελιωδών αρχών), την αποδείξαμε με πολλαπλούς τρόπους ενώ η αδυναμία επιβολής των κυρώσεων είναι αυταπόδεικτη διά την συνέχιση της ίδιας κατάστασης επί τόσα χρόνια. Πέραν τούτου, επειδή μια ειδική κατηγορία κυρώσεων, είναι και η τιμωρία των ενόχων σύμφωνα με το προαναφερόμενο Ειδικό Μέρος του Ποινικού Κώδικα με τίτλο “Προσβολές του πολιτεύματος“ άρθ. 134 -152, η αδυναμία επιβολής των κυρώσεων αποδεικνύεται και από τις αμέτρητες μηνύσεις και δημόσιες καταγγελίες προσβολής του πολιτεύματος που δεν εξετάστηκαν ποτέ, όπως ακριβώς έχει συμβεί και με τις δυο προαναφερόμενες μηνύσεις που αφορούσαν τις εκλογές.

Συνεπώς, είναι απολύτως δικαιολογημένη

– η δήλωσή μας ανυπακοής και μην αναγνώρισης της εξουσίας των ανθρώπων που εξασφαλίζουν την νομοθετική και την εκτελεστική λειτουργία της Πολιτείας από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2010 και έπειτα.

– η απαίτησή μας να ασκήσετε επιτέλους ποινική δίωξη εναντίον όλων των εγκληματιών που έφεραν την χώρα μας και τον λαό σε αυτήν την κατάντια και να δημεύσετε τις περιουσίες τους!

Αρχίστε με τον Παπακωνσταντίνου, τα εγκλήματα του οποίου προσδιορίζονται επακριβώς με την παρούσα σε ό,τι αφορά τον τόπο την ημερομηνία και τον τρόπο διάπραξης τους και ο οποίος έχει μηνυθεί έως τώρα αμέτρητες φορές αλλά επειδή η δικαιοσύνη μέχρι τώρα αδιαφόρησε επιδεικτικά, η τιμωρία του δεν ήρθε ποτέ! Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα, μόνο μέχρι τις 29/11/2013, είχαν σχηματιστεί τουλάχιστον 20 «καυτές» δικογραφίες εναντίον του. Εσχάτη προδοσία, αποδοχή παράνομου χρέους και υποστήριξη συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων είναι το δια ταύτα λίγων μόνο από τις δικογραφίες αυτές (29/11/2013) https://olympia.gr/2013/11/29/24-δικογραφίες-στην-βουλή-για-το-δίδυμο/

Συνεχίστε με τον προϊστάμενο του Παπακωνσταντίνου, τον Γ. Παπανδρέου και με τους βουλευτές της ολομέλειας της ΙΓ’ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΕ∆ΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ οι οποίοι αντί να στείλουν τον Παπακωνσταντίνου πακέτο στον εισαγγελέα στις 06/05/2010 όταν συζήτησαν και υπερψήφισαν το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών «Μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη-μέλη της Ζώνης του Ευρώ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» (έπειτα ν. 3845/06.05.2010 ΦΕΚ 65 Α’), από το οποίο σαφέστατα προέκυπτε το πραξικόπημά του, με νόμο που δημοσιεύθηκε και μπήκε σε ισχύ στις 11 Μαΐου 2010 (ΦΕΚ Α 67/2010), δηλαδή 3 μέρες αφού είχε υπογράψει για λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας και την τελευταία συμφωνία, ήτοι τη διεθνή δανειακή σύμβαση, του έδωσαν την άδεια να υπογράψει ό,τι θέλει για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου χωρίς έγκριση της Βουλής. Άλλο πράγμα όμως το Ελληνικό Δημόσιο μέρος του οποίου είναι και αυτός και άλλο η Ελληνική Δημοκρατία μέρος της οποίας είμαστε και εμείς και εξ ονόματος της οποίας ούτε έλαβε ποτέ ούτε μπορούσε να λάβει εξουσιοδότηση να ενεργήσει. Η συζήτηση του προαναφερόμενου νομοσχεδίου υπάρχει εδώ http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/a08fc2dd-61a9-4a83-b09a-09f4c564609d/es20100506_1.pdf,  σελ. 6727- 6795.

Μετά πηγαίντε στους σημερινούς βουλευτές, υπουργούς κλπ και σταματήστε τους! Βιαστείτε όμως γιατί από το το 2015 φόρτωσαν τον κρατικό προϋπολογισμό με δανεισμό 1,28 τρις! Καλά διαβάσατε: Τρισεκατομμύρια, όχι δισεκατομμύρια ή εκατομμύρια.

Ενδεικτικά δημοσιεύματα:

– ”ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΥΦΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟ 2015 ΥΨΟΥΣ 675 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ…” http://greeknewsondemand.com/2017/01/11/αποκαλυπτουμε-τον-κρυφο-δανεισμο-τησ/,

– ”ΚΡΥΦΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 675 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ 2015 ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ…” http://lobbystas.gr/κρυφο-δανεισμο-τησ-ελλαδασ-675-δισ-ευρω-τ/,

– ”2014 – 2015: Στο 1 τρισ. € εκτινάχθηκε το ελληνικό δημόσιο χρέος! (Τα eurocommercial papers, ως κρυφό παράλληλο νόμισμα και η εγκληματική διαχείριση του βραχυχρόνιου δημόσιου χρέους. Από τα 129,11 δισ. € των σαμαροβενιζέλων, στα 740,46 δισ. € του Αλέξη Τσίπρα)” http://tassosanastassopoulos.blogspot.gr/2016/04/2014-2015-1-eurocommercial-papers-12911.html,

– “Οι τιτλοποιήσεις της Ελληνικής περιουσίας προχωρούν από το 2015 χωρίς να ανοίξει μύτη. Κάθε χρόνο εγγράφονται 700 δις ευρώ επίσημα στον προϋπολογισμό! Όλα τα κόμματα το ξέρουν και δεν έχει ακουστεί τίποτα.” Του Καθηγητή Γ. Ζουγανέλη http://zcode-gr.blogspot.gr/2017/03/2015-700.html

– Δημήτρης Χαλυβόπουλος “Τεράστιος ο βραχυπρόθεσμος δανεισμός” http://www.iskra.gr/τεράστιος-ο-βραχυπρόθεσμος-δανεισμό/

Στο έργο σας πέραν των εδώ αναφερόμενων που θεωρούμε ότι αρκούν για την τεκμηρίωση της ενοχής όλων τους, θα βοηθήσει πάρα πολύ η “Μαύρη Βίβλος της Ντροπής” της Επιτροπής Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία κατήγγειλε πληθώρα παρανομιών της διετίας 2012 -2014 και όχι μόνο, η οποία αποδεικνύει τον δόλο για πολλές κακουργηματικές πράξεις των σημερινών βουλευτών και υπουργών του, καθώς και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο, εκτός των εναντίον του μηνύσεων για εσχάτη προδοσία υπάρχει και ψήφισμα που μέχρι τώρα υπέγραψαν 14.769 άτομα: https://avaaz.org/el/petition/..Stirixi_se_minysi_kata..Alexi_Tsipra eshati_prodosia/   

Η Μαύρη Βίβλος υπάρχει σε πολλούς ιστότοπους. Ένας είναι αυτός: http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf. Εν τάχει, με αυτό το έγγραφο, ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τη μετατροπή της νομοθετικής εξουσίας σε πλυντήριο σκανδάλων και νεκροταφείο ποινικών δικογραφιών, την παραβίαση της συνταγματικής νομιμότητας, τη διαπλοκή και την νομοθέτηση υπέρ αυτής, την άρση του κράτους δικαίου από την Βουλή και τις ιλιγγιώδεις αποστάσεις που αυτή πήρε από την ουσία της δημοκρατίας μετά το 2010, κρατώντας αρχικά μόνο τα προσχήματα και τους τυπικούς κανόνες της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και έπειτα, από το 2012 να μη σέβεται ούτε τους κανόνες αυτούς. Η καταγγελία έγινε στις 24/05/2014 και ήταν ένας από τους λόγους που στις επόμενες εκλογές την εξουσία την ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος όμως συνέχισε να κάνει ακριβώς ό,τι είχε καταγγείλει, αποδεικνύοντας έτσι την αναμφισβήτητη ύπαρξη του δόλου.

Επιμελήτρια αυτής της δημόσιας καταγγελίας ήταν η μετέπειτα Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία εδώ και καιρό καταγγέλλει συνεχώς τον Α. Τσίπρα, τα μνημόνια ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, την κατοχή της χώρας από ξένες δυνάμεις, τον προδοτικό ρόλο όλων των κομμάτων και καλεί συνέχεια τον κόσμο σε γενική ανυπακοή.

Ενδεικτικοί τίτλοι δημοσιευμάτων:

– “Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας είναι προδότης και ξεφτιλισμένος” http://www.newsit.gr/politikh/Zoi-Konstantopoyloy-O-Tsipras-einai-prodotis-kai-kseftilismenos/711526

– “«ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ» Zωή Κωνσταντοπούλου: Οι μνημονιακοί πρωθυπουργοί και ο Τσίπρας πρέπει να πάνε φυλακή” http://www.iefimerida.gr/news/328256/zoi-konstantopoyloy-oi-mnimoniakoi-prothypoyrgoi-kai-o-tsipras-prepei-na-pane-fylaki#axzz4hDLU7KLP,

– ”Γενική ανυπακοή για να πέσει το καθεστώς ζητά η Ζωή Κωνσταντοπούλου” http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/2634157/geniki-anipakoi-gia-na-pesi-to-kathestos-zita-i-zoi-konstantopoulou

– “Ζωή Κωνσταντοπούλου: είμαστε μια χώρα υπό κατοχή” http://www.ant1news.gr/news/Politics/article/467225/zoi-konstantopoyloy-eimaste-mia-xora-ypo-katoxi

– “H Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί σε «γενική ανυπακοή»: Άρνηση πληρωμής κάθε οφειλής“ 06|02|2017 http://www.iefimerida.gr/news/317644/h-zoi-konstantopoyloy-kalei-se-geniki-anypakoi-arnisi-pliromis-kathe-ofeilis#ixzz4gZHbR7c6

– “Ζωή Κωνσταντοπούλου, Συνέντευξη στον Κώστα Ουΐλς 1/4/2017” όπου μίλησε για τον προδοτικό ρόλο όλων των κομμάτων, περιγράφει τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που τελούνται στην Ελλάδα και την εσχάτη προδοσία βουλευτών, υπουργών, πρωθυπουργών, προέδρων δημοκρατίας κλπ https://www.youtube.com/watch?v=CzOr0be8sDo

-“Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Οι υπαίτιοι για τα Μνημόνια πρέπει να λογοδοτήσουν σε Μεικτά Ορκωτά Δικαστήρια»” 16/06/2016 https://www.plefsieleftherias.gr/zoi-konstantopoulou-ypetii-gia-ta-mnimonia-prepi-na-logodotisoun-se-mikta-orkota-dikastiria/

Κάλεσμα σε αντίσταση και ανυπακοή όπως ορίζει το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος, έκανε πριν λίγες μόνο μέρες και ο Μίκης Θεοδωράκης μαζί με 20 πανεπιστημιακούς, καλλιτέχνες, νομικούς κλπ. http://www.mikistheodorakis.gr/el/writings/articles/?nid=5261. 

Το κάλεσμα έγινε εν όψη ψήφισης του πολυνομοσχεδίου για την επικύρωση της συμφωνίας για το κλείσιμο της 4ης Αξιολόγησης, το οποίο εμπεριείχε και προληπτικά μέτρα, για τα οποία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος είπε στις 30 Ιανουαρίου 2017:

«Kαθένας γνωρίζει πως είναι πρωτόγνωρο να ζητάει κανείς την νομοθέτηση μέτρων προληπτικών, και μέτρων που τελούν υπό αίρεση. Το να υποχρεωθεί μία χώρα να ψηφίσει με νόμο τέτοια μέτρα, σημαίνει ότι θα δεχόταν να παραβιάσει κάθε έννοια του ευρωπαϊκού δικαίου και κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και ιδίως διεθνούς δικαίου που να αφορά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου. ….Νομοθεσία υπό αίρεση και μάλιστα μελλοντική νομοθεσία και αίρεση για τη λήψη μέτρων μετά από δύο και τρία χρόνια, είναι κάτι όχι μόνο πρωτόγνωρο αλλά και εντελώς αντίθετο –το τονίζω- πέρα και έξω από την λογική του ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου και δεν μπορεί να γίνει δεκτό, …». http://www.protothema.gr/politics/article/649837/prokopis-paulopoulos-protognoro-na-ziteitai-nomothetisi-proliptikon-metron/

Πριν από αυτό το κάλεσμα, και συγκεκριμένα στις 6 Μαΐου 2017, ο διάσημος μουσικοσυνθέτης είχε καταγγείλει τον σημερινό πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι στήνει Μαδουρισμό στην Ελλάδα, δηλαδή την παράνομη διαιώνιση της εξουσίας εις το διηνεκές, με δήθεν συνταγματικά μέτρα που λαμβάνει η πλαστή πλειοψηφία στη Βουλή http://www.eleftherostypos.gr/politiki/97539-arthro-fotia-toy-miki-o-tsipras-stinei-madoyrismo-stin-ellada/. Ο Μίκης Θεοδωράκης όμως, ο οποίος ισχυρίζεται και αυτός ότι υπάρχει σχέδιο καταστροφής της χώρας, αντέδρασε απέναντί του από το 2012. Ενδεικτικά: τον Φεβρουάριο εκείνου του έτους απευθύνθηκε στην διεθνή κοινή γνώμη με σκοπό την ενημέρωση όσων περισσότερων ανθρώπων γινόταν περί της στρατηγικής που κατασκεύασαν οι Έλληνες πολιτικοί και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα με στόχο τη λεηλασία της χώρας.

UN APPEL DE MIKIS THEODORAKIS À L’OPINION PUBLIQUE INTERNATIONALE La vérité sur la Grèce par Míkis Theodorákis Le compositeur et figure de la résistance Mikis Theodorakis dénonce la stratégie conjointe de la classe politique grecque et des organismes financiers pour organiser la spoliation du pays. “ http://www.voltairenet.org/article172906.html και “AN OPEN LETTER TO INTERNATIONAL PUBLIC OPINION The truth about Greece by Míkis Theodorákis Composer and resistance icon Mikis Theodorakis lambastes the joint strategy devised by Greek politicians and financial institutions with the objective of pillaging the country” http://www.voltairenet.org/article172907.html

Λίγους μήνες αργότερα επανήλθε στο θέμα και βοήθησε στο να κυκλοφορήσει ευρύτερα ένα κείμενο του Γιώργου Κασιμάτη με τίτλο “Κάτω από μια Επικίνδυνη Διακυβέρνηση – ΟΙ ΑΜΕΣΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”, όπου ο διακεκριμένος Έλληνας νομικός, πολιτειολόγος και πανεπιστημιακός, καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, που διετέλεσε πρόεδρος της Νομικής Σχολής Αθηνών και διευθυντής του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, έγραφε μεταξύ άλλων:

Μόλις ένας μήνας πέρασε από τις εκλογές και ο ελληνικός λαός βλέπει ήδη με θλίψη να συνεχίζονται ‘λες και δεν έγιναν εκλογές- δύο πραγματικότητες που δείχνουν πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο διακυβέρνησης της χώρας: η μια είναι η πλήρης απουσία κάθε προγράμματος αντιμετώπισης της κρίσης και η πλήρης εγκατάλειψη των προεκλογικών εξαγγελιών, η άλλη ειναι η σταθερή συνέχιση της ποδηγέτησης του ελληνικού λαού από το Μεγάλο Δουκάτο με τους έλληνες τσάτσους του προς τον πιο βαθύ γκρεμό που υπάρχει: προς μια έξοδο από το ευρώ με ελεγχόμενη από τους δανειστές πτώχευση. “

Ένα πρόγραμμα μονάχα υπάρχει σίγουρο -αυτό που υπήρχε εξαρχής: η εκποίηση των δεκάδων χιλιάδων μονάδων της δημόσιας περιουσίας και των πηγών του δημόσιου πλούτου. “ “Το πρόγραμμα αυτό, που ήδη εκτελείται, δεν είναι, βέβαια, πρόγραμμα ανάπτυξης ή ανάκαμψης, αλλά καταστροφής της χώρας. 

Εν όψει αυτής της κατάστασης, θα ήθελα να επισημάνω δύο τεράστιους κινδύνους που έχουν ήδη δρομολογηθεί και απειλούν για πολλές γενιές την υπόσταση της Ελλάδας:  

1ος  κίνδυνοςΗ απώλεια της δημόσιας περιουσίας και των πηγών του εθνικού πλούτου. Όπως επανειλημμένα έχομε καταγγείλει, με τη δανειακή σύμβαση της 10ης Μαΐου 2010 έχει δεσμευτεί το σύνολο της δημόσιας περιουσίας υπέρ των δανειστών, η δε ελληνική κυβέρνηση έχει παραιτηθεί από κάθε δικαίωμα να αρνηθεί τη μεταβίβαση κρατικού περιουσιακού στοιχείου που έχει ζωτική σημασία για την κυριαρχία και την επιβίωση της χώρας μας (άρθρα 4 και 17 §5 της Σύμβασης Δανειακής Διευκόλυνσης), καθώς και από την προστασία που μας παρέχουν το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της ΕΕ (με την υπαγωγή μας στο αγγλικό δίκαιο, άρθρο 14).Οι ίδιες δεσμεύσεις έγιναν δεκτές και με το Μνημόνιο Β΄ [άρθρα 5 (1) (2), 15 (1) (2) (3) (4)]. Το Μνημόνιο Β΄ περιλαμβάνει, μάλιστα, και ρητό όρο (με το Μνημόνιο Α΄ απαγορευόταν έμμεσα) που απαγορεύει στην Ελλάδα, από τώρα και στο μέλλον, να δεσμευτεί η ίδια και να δεσμεύσει τα περιουσιακά της στοιχεία απέναντι σε τρίτα πρόσωπα και κράτη! (Πλήρης κατάλυση της κυριαρχίας κράτους). ..

2ος Κίνδυνος: Η επιβολή ελεγχόμενης (από τους δανειστές) χρεοκοπίας. Έχομε ξαναγράψει ότι η ελεγχόμενη από τους δανειστές χρεοκοπία είναι πολύ χειρότερη  από την ανεξέλεγκτη πλήρη χρεοκοπία και η χείριστη από όλες τις λύσεις. Γιατί; Για τους εξής λόγους: Διότι στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, μπαίνοντας η χώρα σε κατάσταση ανάγκης, η παρούσα γενιά υφίσταται, αναμφίβολα, μεγάλες οικονομικές θυσίες (όπως, για παράδειγμα στη δεκαετία του 1950),  αλλά: η χώρα δε χάνει την κυριαρχία της, δε χάνει τη δημόσια περιουσία της και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της, απελευθερώνεται νόμιμα από τα δεσμά των δανειακών της υποχρεώσεων, αποδεσμεύεται από την απαγόρευση να ασκεί πολιτική προστασίας της οικονομίας της και δεν υποθηκεύονται οι επόμενες γενιές. Μπορεί μόνη της η Ελλάδα, με τα πλεονεκτήματα  μιας πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής, να ανακάμψει. 

Αντίθετα, η ελεγχόμενη από τους δανειστές χρεοκοπία, σημαίνει τα έξης:

 • Έξοδο από το ευρώ. Επειδή δεν μπορούν να το κάμουν θεσμικά, ούτε είναι εύκολη η άσκηση πολιτικής και οικονομικής βίας, θα εξασφαλίσουν τη συναίνεση της κυβέρνησης, ώστε να βγει η Ελλάδα… «με τη θέλησή της».
 • Ελεγχόμενη ισοτιμία δραχμής, ώστε: ο ελληνικός λαός να χάσει μεγάλο μέρος των χρημάτων του, οι δανειστές να διασφαλίσουν τα δάνεια και τη δημόσια περιουσία της Ελλάδας και να συνεχιστεί η ύφεση στο διηνεκές σκληρότερη, για να μας ελέγχουν.
 • Εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, με τις ρυθμίσεις που περιγράψαμε πιο πάνω, για πολλές γενιές.
 • Τον πλήρη αφελληνισμό της ελληνικής οικονομίας με τη μεταβίβασή του ελέγχου της στο πολυεθνικό επίπεδο
 • Τη φυγή ή την υποδούλωση του ανθρώπινου δυναμικού των επόμενων γενιών.”

Η επιστολή Θεοδωράκη βρίσκεται εδώ http://www.mikistheodorakis.gr/el/writings/spitha/?nid=5148 και εμπεριέχει και το κείμενο Κασιμάτη το οποίο μπορείτε να βρείτε και στο προσωπικό του ιστολόγιο: http://www.kassimatisdimokratia.gr/index.php/component/k2/item/109-κατω-απο-μια-επικινδυνη-διακυβερνηση-οι-αμεσοι-κινδυνοι-για-την-ελλαδα-και-η-απαντηση-στο-μεγαλο-διλημμα.

Η μήνυσή μας είναι αυταπόδεικτη, αλλά και τα έγγραφα τα οποία προσκομίσαμε την τεκμηριώνουν απόλυτα. Σε περίπτωση όμως που χρειάζεστε επιπλέον έγγραφα, πείτε μας ποια ακριβώς είναι αυτά για να σας τα προσκομίσουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

27 comments on “Δείτε γιατί είναι εγκληματικές και ανυπόστατες όλες οι συμφωνίες τους και γιατί θα μπουν φυλακή όλοι μαζί !

 1. Κολλάνε γάντι :

  ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟ KAI ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ (ΕΝΦΙΑ, εξαπάτηση εκλογικού σώματος, εξόντωση πληθυσμού μέσω βίαιης φτωχοποίησης κλπ)
  https://justiceforgreece.wordpress.com/εξωδικα/εξωδικο-προσ-τον-παναγιωτη-καμμενο-kai-τ/

  ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΤΆΡΤΗ, 6 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2011 (αποχή, πολιτική ανυπακοή ) https://justiceforgreece.wordpress.com/εξωδικα/εξωδικο-στον-προεδρο-τησ-δημοκρατιασ/

  Εξώδικη επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας 4/8/2011 (πολυνομοσχέδιο) https://justiceforgreece.wordpress.com/εξωδικα/εξώδικη-επιστολή-στον-πρόεδρο-της-δημ/

  ΨΗΦΙΣΜΑ :

  Προς:

  Αξιότιμο Κύριο Πρόεδρο της Δημοκρατίας,
  Αξιότιμο Κύριο Πρόεδρο της Κυβέρνησης,
  Υπουργούς, Βουλευτές, Δημοσίους φορείς κλπ.
  Κοινοποίηση: Σε όλες τις πρεσβείες, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ. κλπ.

  ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΔΗΛΩΣΗ

  Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες, παραλήπτες της παρούσας επιστολής – δήλωσης.
  Έχω παρατηρήσει, ότι αρκετά συχνά γίνεται η χρήση του ονόματος του ελληνικού λαού, π.χ. «ο ελληνικός λαός μας ψήφισε» και του ονόματος των Ελλήνων, π.χ. «με κοινή προσπάθεια όλων των Ελλήνων θα βγούμε από την κρίση», προκειμένου να προβληθούν, δικαιολογηθούν ή νομιμοποιηθούν ποικίλες και διάφορες προτάσεις, ενέργειες και νομοθετικές ρυθμίσεις με τις οποίες δεν συμφωνώ.

  Επιπροσθέτως παρατηρώ ότι:
  – Ουδέποτε λήφθηκε υπ’ όψη η προσωπική μου άποψη, γνώμη ή συμβουλή σε ζητήματα, η επίλυση των οποίων θα βελτίωνε την παρούσα πολιτική, κοινωνική και οικονομική κατάσταση της χώρας.
  – Ουδέποτε μου ζητήθηκε η συναίνεση ή συγκατάθεση σε οποιαδήποτε νομοθετική ή άλλου τύπου ενέργεια, όπως η ψήφιση ενός νομοσχεδίου, η επικύρωση μιας διακρατικής συμφωνίας ή σύναψης ενός δανείου.
  – Ουδέποτε μπόρεσα να ελέγξω τις πρακτικές της παρούσας κυβέρνησης (όπως άλλωστε και όλων των παρελθουσών κυβερνήσεων), οι ενέργειες της οποίας απέχουν τα μέγιστα από τις προεκλογικές εξαγγελίες.

  Προς τούτο σας παρακαλώ όπως, σε κάθε επόμενη αναφορά που έχει να κάνει με δηλώσεις, αναφορές και αποφάσεις στο όνομα του ελληνικού λαού και των Ελλήνων και εφ΄ όσον δεν έχει την σύμφωνη γνώμη μου, να με εξαιρείτε. Επιθυμώ λοιπόν (για παράδειγμα), να λέτε:

  «ο ελληνικός λαός εκτός του / της …………………………………………(ονοματεπώνυμο)».

  Ειδικώς για τις περιπτώσεις εκείνες όπου προβαίνετε σε σύναψη δανείου καθ’ οιονδήποτε τρόπο, χωρίς την συγκατάθεσή μου και εκ των υστέρων ζητάτε την συμμετοχή μου στην αποπληρωμή του, πριν την υπογραφή της σύναψης, να ενημερώνετε τον δανειοδότη σας ότι:

  «εγγυάστε την εμπρόθεσμη αποπληρωμή των δόσεων του δανείου, με συμμετοχή του ελληνικού λαού, εκτός του / της ………………………………………………(ονοματεπώνυμο)».

  Επίσης σας δηλώνω ότι δεν νιώθω κανένα βάρος ευθύνης για την οικτρή οικονομική κατάσταση της χώρας, όπως ο υπέρογκος δανεισμός ή για την χαμερπή πολιτική ζωή του τόπου, όπως διαφαίνεται από τα κατά καιρούς δημοσιοποιημένα σκάνδαλα. Ως συνέπεια των παραπάνω, δεν βλέπω κανέναν λόγο, βάσει του οποίου ζητείται η συνδρομή μου στον απεγκλωβισμό από την κρίση, στην διαμόρφωση της οποίας δεν συμμετείχα. Προς τούτο επιφυλάσσομαι, ως Ελεύθερος Πολίτης, να αποποιηθώ, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, οποιασδήποτε ευθύνης μου επιρριφθεί άδικα και αναίτια, όπως και οποιασδήποτε απαίτησης αποπληρωμής οφειλών από οποιονδήποτε το απαιτήσει.

  Με εκτίμηση,

  Ελεύθερος Πολίτης

  ………………………………………………
  (ονοματεπώνυμο)

  υπογράψτε εδώ

  https://www.gopetition.com/petition/35892.html

 2. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΟΦΟΡΟΛΟΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ 8/5/2010 ΥΠΕΡ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΕΠ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  We send to you some data in order for you to be able and proceed with the finding of the companies. NCB 1. Stock Hellenic Development Beteiligungs AG (HDB AG) with E.D.GOUTOS S.A. NCB 2. Stock from the Database Switzerland Registered Deemed- Compliant Financial Institution (including a Reporting Financial Institution under a Model 1 IGA)

  E.D.GOUTOS SA BANK GREEK BRANCH GIIN G2YPA9.00012.BR.300
  HDB-AG GIIN G2YPA9.00012.BR.276

  What is the HDB?
  The Harmonised Database is the world’s largest goods and services database and is embedded in all EUIPO online filings and in classification tools such as TMClass or Similarity. The HDB contains terms that are agreed by all the regional and national IP offices of the EU together with EUIPO.

  https://www.tmdn.org/network/web/guest/-/harmonised-database-hdb-updated-with-latest-changes-to-nice-classification
  of (G-SII) 2013/36/ΕΕ Ministry of Justice of North Rhine-Westphalia

  Main context of the directive  European Unique Identifier (EUID) In order to facilitate the interoperability between Company and Branches Registers, the Directive proposes that both Companies and Branches be identified with a unique identifier.  Branch disclosure notification Directive 89/666/EEC requires that the Company Register makes available without delay the information on the opening and termination of any winding- up or insolvency proceedings of the company and on the striking-off of the company. 5 Carsten Schmidt, Ministry of Justice, 11.03.2015
  Business Registers Interconnection System Ministry of Justice of North Rhine-Westphalia (BRIS) Citizens Other companies Administrations Other Access point E-Justice Portal Other Access point 1 2 Member State A Member State B Business Register 1 Business Register 1 EU Central Platform Platform 2 Member State A Member State C Business Register 2 Central Business Register 1 Subscription List Carsten Schmidt, Ministry of Justice, 11.03.2015 8

  http://fliphtml5.com/ntbg/gfzw/basic

  In addition we also send you relative document (registered GIIN within the Internal Revenue Service USA ) as cross border subsidiary firms of U.S.A that are based in Europe
  Member Information Table for Aristotle Global Monetary Institution. Ar.G.M.I.EUROPE (DE)(IAS1) REINSURER OF LAST RESORT USD 21.4.16(TEG)(IASB)Solvency II M5 ECB EUROGR DEBT – FATCA ID: G2YPA9 created on 01/27/2017 9 Member FIs Legal Name of Member Financial Institution Country/ Jurisdiction Member Type FATCA ID Temp. Access Code Status GIIN MARIAD HOLDINGS LTD, AFFILIATED INSURANCE INSTITUTION 2016/948/ECB OF THE GREEK DEBT 11/10/2011 EUROPE (GREECE)2012 (GERMANY) – EFTA NON EURO G (10) Switzerland Limited Financial Institution G2YPA9.00002 ******** Limited Conditional BERTO PROPERTIES LTD Switzerland Limited Financial Institution G2YPA9.00003 ******** Limited Conditional MARGARITARENI A AKTI SA Switzerland Limited Financial Institution G2YPA9.00004 ******** Limited Conditional ABS SOFTWARE LTD, IT – WEB MONETARY SOFTWARE SERVICES Switzerland Limited Financial Institution G2YPA9.00005 ******** Limited Conditional ELLINON POLITEIA SEC MONETARY PAYMENT TR.CHF -G20WEB-IT SERVICES EUROPE EURO66BIL 11.10.2011.TO ESM GREEK DEBT HELLINIKON SHARES EFTA IBAN 2012/2262INI United States Participating Financial Institution not covered by an IGA; or a Reporting Financial Institution under a Model 2 IGA G2YPA9.00009 ******** Approved G2YPA9.00009.ME.840 E.D.GOUTOS SA (HBCI) 11/10/2011 PAYMENT ORDER OF 66 BILLION EUROSYSTEM EUROPEAN ECONOMIC AREA EFTA MARKET SWISS FRANC COUNTERPARTY WITH THE GREEK DEBT Switzerland Participating Financial Institution not covered by an IGA; or a Reporting Financial Institution under a Model 2 IGA G2YPA9.00010 ******** Approved G2YPA9.00010.ME.756 HELLENIC DEVELOPMENT BETEILIGUNGS AG 26/2/14 66 BIL. PAYMENT ORDER USD (EMU) EUROPE GERMAN TR TTIP PARENT COMPANY WITHIN THE EUROSYSTEM UNTIL 21/4/16 Switzerland Participating Financial Institution not covered by an IGA; or a Reporting Financial Institution under a Model 2 IGA G2YPA9.00011 ******** Approved G2YPA9.00011.ME.756 globalestate24 globaldeals24goutos.com United States Participating Financial Institution not covered by an IGA; or a Reporting Financial Institution under a Model 2 IGA G2YPA9.00012 J.4jktV6 Initiated Page 1 of 2
  2. DIMIINTERNATION ALLTD (lloyds bank)CH MARKET EFTA UAF BANK CONNECTED WITH EUROPEAN T.I.N.OF E.D.GOUTOS SSSs-CSDs/ICSDs E-BANKING2006 TTIPs EUROMONETARY Switzerland Registered Deemed- Compliant Financial Institution (including a Reporting Financial Institution under a Model 1 IGA) G2YPA9.00014 ******** Approved G2YPA9.00014.ME.756 Page 2 of 2

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ (G-SII) 2013/36/ΕΕ Βασιλείας (BCBS) οδηγίας 2013/36/ΕΕ τίτλο III του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 600/2014. Euro area NCB 1. Stock, Hüttenstrasse 3, 40215 Düsseldorf, Germany GROUP HDB-AG market (EFTA) monetary means 2016 (TARGET2) International Bank Account Number Code — BIC (2012/2262(INI) , ‘ELLINON POLITEIA’ (CHF-EUR )> ISO standard 9362 G:Bid Amount: 82601.57 mn US dollar collateralised Type of eligible assets held Government Securities.. GREEK DEBT MoU in the European Union (Association of Accredited Advocate) USA (ASSETS – GREEK DEBT RIGHTS) counterparties for the CSPP (21/04/2016): Central Legal Headquarters > Aristotle Global web – Monetary Institution (Ar.G.W.M.I.com) 26-04-2016 EU Transparency Think Tank – European Parliament (TR) GERMANY (26/07/2012): Greece Annexes NCB 2. Stock E.D.GOUTOS S.A (1998). Attika > Athens – Peloponnese > Porto Heli > TARGET2 provides RTGS (recast) (ECB/2012/27) Government Securities

 3. Pingback: Δείτε γιατί είναι εγκληματικές και ανυπόστατες όλες οι συμφωνίες τους και γιατί θα μπουν φυλακή όλοι μαζί ! | † ΘΑΡΣΩΜΕΝ

 4. Pingback: Δείτε γιατί είναι εγκληματικές και ανυπόστατες όλες οι συμφωνίες τους και γιατί θα μπουν φυλακή όλοι μαζί ! – ΑΝΤΙΦΙΜΩΤΡΟ

 5. Η αποκωδικοποίηση της ελληνικής κρίσης χρέους

  november 17, 2012

  Το 2009 η ελληνική κυβέρνηση χρώσταγε κάτι λιγότερο από 300 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό που ισοδυναμούσε με το 120% του τότε Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος (Χ=120%ΑΕΠ). Μέχρι στις αρχές του 2010, η νέα κυβέρνηση έπεισε τους δανειστές της (τις αγορές) ότι δεν μπορεί να επιστρέψει αυτά τα χρήματα, ότι δηλαδή το χρέος της είναι μη βιώσιμο και ξεκίνησε έτσι η κρίση χρέους. Επειδή γενικά, βιώσιμο θεωρείται το χρέος που είναι μικρότερο από το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (Χ ΑΕΠ σε Χ<ΑΕΠ. Τα απλά μαθηματικά λένε ότι αυτό μπορούσε να γίνει με τρεις τρόπους : Μειώνοντας το Χρέος (Χ), αυξάνοντας το ΑΕΠ ή και τα δυο μαζί. Έτσι δεν είναι;; Ωραία. Αυτά ακριβώς έκανε και η κυβέρνηση μόνο που από την ανάποδη.

  Συγκεκριμένα: αύξησε το χρέος ζητώντας ένα δάνειο μαμούθ ύψους 240 δις εύρω, δηλαδή σχεδόν όσα ήδη χρωστούσε και δεν μπορούσε να ξεπληρώσει και ταυτόχρονα, ξεκίνησε την διαδικασία μείωσης του ΑΕΠ, τραβώντας χρήμα από την αγορά, κλείνοντας επιχειρήσεις και γενικά μειώνοντας με κάθε τρόπο την οικονομική δραστηριότητα της χώρας. Αποτέλεσμα; Το χρέος σκαρφάλωσε για την ώρα στα 354 δις. εύρω, το ΑΕΠ συρρικνώθηκε κατά 25%, η μεταξύ τους αναλογία βρίσκεται στο 182% και η διαδικασία συνεχίζεται. Για να έχετε πλήρη εικόνα, σημειώστε παρακαλώ και ότι το προαναφερόμενο δάνειο ήταν το μεγαλύτερο κυβερνητικό δάνειο στην ιστορία της ανθρωπότητας, ότι ξεπερνά το συνολικό ποσό που οι ελληνικές κυβερνήσεις είχαν δανειστεί στα προηγούμενα 30 χρόνια και ότι για να κλείσει την συμφωνία, η κυβέρνηση παραχώρησε την εθνική κυριαρχία και ουσιαστικά υποθήκευσε την Ελλάδα.

  Σε αυτό το χρονικό διάστημα (Οκτ. 2009 – Νοβ. 2012), η κυβέρνηση έκανε και το εξής: μείωσε δραστικά το εργατικό δυναμικό της χώρας και συνεχίζει απτόητη την ίδια τακτική. Αποτέλεσμα;; Ο αριθμός εκείνων που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εργάζονται τωρα για να συντηρούν την χώρα και να πληρώνουν τα χρέη της, ανέρχεται σε μόλις 3.726.663 άτομα, αλλά ο αριθμός μειώνεται συνεχώς. Τι σημαίνει αυτό ;; Ότι το 30% του πληθυσμού πρέπει όχι μόνο να καλύπτει τις ανάγκες ολόκληρης της κοινωνίας αλλά και να εξοφλήσει τα χρέη της κυβέρνησης, η οποία εδώ και τρία χρόνια όλο τα αυξάνει, αλλά διαβεβαιώνει τους πάντες ότι ξέρει τι κάνει και ότι η χώρα βρίσκεται πια στο σωστό δρόμο. Αν μιλάμε για τον δρόμο προς την ολική καταστροφή, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!

  Με πολύ λίγα και απλά λόγια, αυτή είναι η ουσία της κρίσης κυβερνητικού χρέους και της έτσι αποκαλούμενης επιχείρησης διάσωσης της χώρας.

  Εικόνα από proactiveinvestors.com

  ( αγγλικό κείμενο εδώ )

  Σχετικά :
  Eurostat:Στο 9,5% η ανεργία στην Ελλάδα το 2009
  Στο 25,4% η ανεργία τον Αύγουστο(2012)
  Στο 27,4% η ανεργία το α’ τρίμηνο (2013)
  7,2% η μείωση του ΑΕΠ κατά το τρίτο τρίμηνο του 2012 Τι λέει ο Στουρνάρας ;
  Τα ψέμματα για τις ελληνικές εξαγωγές
  Grèce : un crime se commet sous nos yeux (Ελλάδα:Ένα έγκλημα πραγματοποιείται μπροστά στα μάτια μας) , 
  Δεν υπήρξε ποτέ σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας
  Η Ελλάδα πτώχευσε αλλά το χρέος έμεινε! (βίντεο) , 
  Η ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 1981-2009… 

  https://justiceforgreece.wordpress.com/2012/11/17/παρακαλώ-διαβάστε-η-αποκωδικοποίηση/

 6. ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

  Νέα Απόρρητα Έγγραφα – αποδείξεις που αξίζει να κρατήσετε, διότι θα χρειασθούν.

  Όποιος μπορεί να πει κάτι διαφορετικό

  «ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα»

  Έλληνες, με αφορμή την εφαρμογή του αποικιοκρατικού σχεδίου των ξένων επικυριάρχων, σε συνεργασία με «Έλληνες», «γερμανοτσολιάδες», «φίλους» και «κουμπάρους», φθάσαμε στην υλοποίηση του 4ου «Μνημονίου», το οποίο υποδουλώνει την πατρίδα μας, με κεφαλικούς φόρους που επιβάλουν δια της βίας οι «συμμορίτες» του Μαξίμου, σας παραθέτω Ν Ε Α Απόρρητα Έγγραφα.

 7. Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

  Υποεπιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ καταγγέλλει επίσημα τη συνωμοσία ΔΝΤ και Ευρωπαίων σε βάρος της Ελλάδας.

  Η Υποεπιτροπή Νομισματικής Πολιτικής και Εμπορίου της Γερουσίας των ΗΠΑ προέβη σε ακρόαση την Πέμπτη 18 Μαΐου για να αξιολογήσει τα διδάγματα από το πρόγραμμα «διάσωσης» της Ελλάδας από το ΔΝΤ το 2010 και το 2012.

  «Με την οικονομία της Ελλάδας ξανά επισήμως σε ύφεση και τις συζητήσεις που διεξάγονται για τρίτη διάσωση του ΔΝΤ, είναι σαφές από τη σημερινή ακρόαση ότι οι προσπάθειες του ΔΝΤ για διάσωση της Ελλάδας από την αφερεγγυότητα υπήρξαν ανεπιτυχείς και το Ταμείο πρέπει να μάθει από αυτές τις αποτυχίες,» δήλωσε ο πρόεδρος της υποεπιτροπής Andy Barr. «Το ΔΝΤ πρέπει να επικεντρωθεί στην κύρια αποστολή του και να μην παρέχει πολιτική κάλυψη για τους πολιτικούς της Ευρωζώνης που αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη για την κρίση του χρέους της Ελλάδας.»

  Κύρια συμπεράσματα από την Ακρόαση:

  • Η «διάσωση» της Ελλάδας από το ΔΝΤ, η οποία έχει εμφανώς πολιτικοποιήσει το Ταμείο – δηλαδή το έχει καθυποτάξει εμφανώς σε πολιτικές σκοπιμότητες – και έχει αφήσει την ελληνική οικονομία σε ερείπια, αμαυρώνει τη φήμη του ΔΝΤ και θέτει σε κίνδυνο τα δολάρια των φορολογουμένων.
  • Οι αξιωματούχοι της Ευρωζώνης χρησιμοποιούν το ΔΝΤ ως φύλλο συκής για να αποφύγουν τις εκλογικές και πολιτικές συνέπειες, παρόλο που το ταμείο διάσωσης της Ευρώπης διαθέτει επαρκείς πόρους για να επιλύσει μόνη της η ΕΕ την ελληνική κρίση.

  Οι μάρτυρες που κλήθηκαν και κατέθεσαν στην ακρόαση τόνισαν τα εξής:
  • «Κατά τη διάρκεια της κρίσης στην ευρωζώνη,» είπε ο Paul Blustein, Senior Fellow, Κέντρο Καινοτομίας Διεθνούς Διακυβέρνησης, «το Ταμείο εντάχθηκε σε αρκετές διασώσεις, παρά τις σοβαρές επιφυλάξεις μεταξύ των μελών του Εκτελεστικού του Συμβουλίου και κορυφαίων οικονομικών και νομικών αξιωματούχων – και το έπραξε υπό την πίεση των κορυφαίων Ευρωπαίων πολιτικών, οι οποίοι διατηρούν μεγάλη επιρροή στους μοχλούς ελέγχου του Ταμείου. Ορισμένα από αυτά τα πακέτα έκτακτων δανείων λειτούργησαν καλά, αλλά, όπως πολύ συχνά συμβαίνει, το χρέος προστέθηκε στο χρέος κι έτσι υπερβολικά σκληρές συνθήκες επιβλήθηκαν στις χώρες που επλήγησαν από κρίσεις. Αυτή η προσέγγιση, σε συνεννόηση με τους Ευρωπαίους, διευκόλυνε χώρες όπως η Γερμανία και η Γαλλία, οι τράπεζες των οποίων αγωνίζονταν να αποτρέψουν τις απώλειες και των οποίων οι ψηφοφόροι εξοργίστηκαν να πληρώσουν για τη διάσωση χωρών που αντιλαμβάνονται ως ανεύθυνες. Διευκόλυνε επίσης και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), διότι συνέβαλε στη διατήρηση του διεθνούς καθεστώτος του ευρώ και των αρχών της ανεξαρτησίας της ΕΚΤ, στις οποίες οι ηγέτες της κεντρικής τράπεζας αποδίδουν ύψιστη σημασία.»
  • «Η προσέγγιση που υιοθετήθηκε δεν ήταν εντελώς άστοχη,» σύμφωνα με τον Paul Blustein. «Βασίστηκε στους φόβους ότι η κρίση θα εξαπλωθεί, μέσω της οικονομικής “μόλυνσης”, στην υπόλοιπη Ευρώπη και αλλού σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, τα νόμιμα συμφέροντα των χωρών που πλήττονται από τη κρίση θυσιάστηκαν στη διαδικασία – και πιστεύω ότι η κρίση υπήρξε πιο παρατεταμένη, οδυνηρή και σχεδόν καταστροφική από ό, τι έπρεπε να είναι. Αν και οι οικονομολόγοι του ΔΝΤ – προς τιμήν τους – εντόπισαν τις σοβαρές αδυναμίες που αντιμετωπίζουν αυτές οι διασώσεις, συχνά υπέκυψαν στην βαριά επιρροή των διαμορφωτών πολιτικής στο Βερολίνο, τη Φρανκφούρτη, τις Βρυξέλλες και το Παρίσι.»
  • «Εκ των υστέρων, το ΔΝΤ δεν έπρεπε να υποταχθεί τόσο εύκολα όσο το έκανε στις ευρωπαϊκές πολιτικές σκοπιμότητες. Η ελληνική κρίση είναι ίσως η χειρότερη απογοήτευση στην ιστορία του Ταμείου.» – Paul Blustein.
  • «Ο δανεισμός του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) σε χώρες μέλη της Ευρωζώνης έχει φέρει στα όριά τους τις βασικές αρχές του ΔΝΤ και υπονόμευσε τον ηγετικό του ρόλο στο σχεδιασμό των προγραμμάτων προσαρμογής και των πακέτων χρηματοδότησης για χώρες που αντιμετωπίζουν κρίσεις ισοζυγίου πληρωμών. Τα προγράμματα δανεισμού του ΔΝΤ που συνήθως καλύπτουν όλες τις πτυχές της πολιτικής του μακροοικονομικού και του χρηματοπιστωτικού τομέα έχουν διαμορφωθεί περισσότερο από τις ευρωπαϊκές ανάγκες παρά από τα πρότυπα του ΔΝΤ.» – Meg Lundsager, Senior Fellow Δημόσιας Πολιτικής, Κέντρο Woodrow Wilson.
  • «Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μερίδιο του χρέους οφείλεται στους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την αποδέσμευση του ΔΝΤ από τη χρηματοδότηση του προγράμματος προσαρμογής της Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή το ανεξόφλητο χρέος της Ελλάδας προς το ΔΝΤ έχει μειωθεί σε λιγότερο από 14 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ το χρέος προς τους Ευρωπαίους εταίρους παραμένει πάνω από 200 δισεκατομμύρια δολάρια. “- Meg Lundsager.
  • «Η συγχρηματοδότηση περιόρισε τη χρηματοοικονομική δέσμευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα, αλλά ο IEO διαπίστωσε ότι η λεγόμενη συμφωνία της «τρόικας» – ΔΝΤ, Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ΕΚΤ – περιόρισε τις αποφάσεις πολιτικής του ΔΝΤ και δυνητικά υπέβαλε τις τεχνικές κρίσεις του προσωπικού του Ταμείου σε πολιτικές πιέσεις.» – Δρ Rebecca Nelson, Ειδικός στο Διεθνές Εμπόριο και Οικονομικά, Υπηρεσία Έρευνας του Κογκρέσου.
  • «Στην ελληνική κρίση, το ΔΝΤ βρέθηκε από πολλές απόψεις σε άγνωστο έδαφος: δεσμεύοντας σημαντική χρηματοδότηση σε προγράμματα back-to-back, μπαίνοντας σε ασυνήθιστη συμφωνία συγχρηματοδότησης, αλλάζοντας τις δανειστικές πολιτικές του, σχεδιάζοντας προϋποθέσεις για την κρίση σε μια μεγάλη νομισματική ένωση και αντιμετωπίζοντας προσωρινή αδυναμία πληρωμής από έναν από τους μεγαλύτερους δανειολήπτες [την Ελλάδα]… Υπάρχει ευρεία συναίνεση ότι το ΔΝΤ συνέβαλε στην εξάλειψη της μετάδοσης από την Ελλάδα σύμφωνα με την εντολή του για προώθηση της διεθνούς νομισματικής σταθερότητας.» – Rebecca Nelson.

  Τι μας ενδιαφέρουν όλα αυτά; Πρώτα-πρώτα, μας ενδιαφέρει το γεγονός ότι η πίεση από τις ΗΠΑ προς το ΔΝΤ να μην ξανασυμμετάσχει στη «διάσωση» της Ελλάδας, αυξάνεται. Κι αυτή η πίεση εκθέτει το ΔΝΤ ακόμη και σε διώξεις στα αμερικανικά δικαστήρια για καταπάτηση των καταστατικών του αρχών, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις πολιτικές σκοπιμότητες των Ευρωπαίων. Αυτό το νόημα έχει και η ακρόαση της Υποεπιτροπής. Συχνά τέτοιες ακροάσεις βρίσκουν τη συνέχειά τους στα δικαστήρια των ΗΠΑ.

  Δεύτερο, καταδεικνύουν με τον πιο επίσημο τρόπο τη συνωμοσία που στήθηκε σε βάρος της Ελλάδας με σκοπό όχι τη δική της «διάσωση», αλλά τη διάσωση των μεγάλων οικονομιών, των παγκόσμιων αγορών και τραπεζών. Πρόκειται για μια αδίστακτη εγκληματική συνομωσία, γιατί ούτε τη διοίκηση του ΔΝΤ, ούτε οι φίλοι και εταίροι της ΕΕ δεν δίστασαν να φορτώσουν σε μια αδύναμη, χρεοκοπημένη χώρα σαν την Ελλάδα με το κόστος διάσωσης του ευρώ, της Γαλλίας, της Γερμανίας και των τραπεζών τους, αλλά και της νομισματικής σταθερότητας παγκόσμια. Το κόστος αυτό φορτώθηκε στο συνταξιούχο, τον εργαζόμενο, τον άνεργο, τον επαγγελματία στην Ελλάδα και οδήγησε την κοινωνία και την οικονομία σε πρωτοφανές αδιέξοδο. Κι αυτό πλέον ομολογεί ακόμη και η Γερουσία των ΗΠΑ.

  Τι έκαναν οι ελληνικές κυβερνήσεις των μνημονίων; Αποδέχθηκαν ότι για όλα φταίμε εμείς. Εμείς κι όχι αυτοί. Για όλα τα σφάλματα, τις αστοχίες, τις καταστροφικές επιλογές και τα «αχαρτογράφητα νερά». Κι ενώ στην Υποεπιτροπή της Γερουσίας αποδεικνύεται επίσημα ότι η Ελλάδα επίτηδες τέθηκε υπό καθεστώς μνημονίων, χωρίς πρώτα να προχωρήσει άμεσα σε αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους προκειμένου να γίνει εξυπηρετήσιμο, δηλαδή «βιώσιμο», το πολιτικό σύστημα της χώρας έχει τρέξει να υπογράψει εκ προοιμίου ότι αναλαμβάνει η Ελλάδα την ευθύνη για τη μη βιωσιμότητα του χρέους!

  Στο νόμο 4334, ΦΕΚ 80 / 16 Ιουλίου 2015, ο οποίος ψηφίστηκε όχι μόνο από την κυβερνητική παράταξη (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), αλλά και από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, κοκ, δηλώνεται καθαρά (σ. 758) ότι οι «ανησυχίες» για την «βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους», οφείλονται «στη χαλάρωση των πολιτικών κατά τους τελευταίους δώδεκα μήνες». Δηλαδή οφείλεται στην πολιτική του Success Story των Σαμαροβενιζέλων, αλλά και της Πρώτης Φορά Αριστερά.

  Φανταστείτε ξεφτίλα, υποτέλεια και εθελοδουλία. Οι «θεσμοί» προκειμένου να γλυτώσουν από τυχόν ποινικές ευθύνες για τις πολιτικές που επιβάλλουν στην Ελλάδα, έβαλαν τα πολιτικά κόμματα που 7 χρόνια τώρα εφαρμόζουν πιστά αυτές τις πολιτικές να δηλώσουν με νόμο της Βουλής ότι για την τυχόν μη βιωσιμότητα δεν ευθύνονται οι επιλογές των δανειστών, αλλά αυτά τα ίδια και οι κυβερνήσεις τους.
  Στον ίδιο νόμο επισημαίνεται επίσης σαφώς «ότι ονομαστικό κούρεμα του χρέους δε μπορεί να πραγματοποιηθεί. Οι Ελληνικές Αρχές επαναβεβαιώνουν την ανεπιφύλακτη δέσμευσή τους να εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς όλους τους πιστωτές πλήρως και εγκαίρως.» Κατά τ’ άλλα τους βλέπουμε σήμερα όλους αυτούς που ψήφισαν μια τέτοια δέσμευση να διαγκωνίζονται μπροστά στο φακό και για εγχώρια κατανάλωση αφελών και ηλιθίων ότι δήθεν αγωνίζονται για την απομείωση του χρέους!

  Αυτή είναι η δική τους ξεφτίλα. Η δική μας ως λαού βρίσκεται στο γεγονός ότι ακόμη και τώρα αναρωτιούνται πολλοί πώς γίνεται να σβήσουμε ολοσχερώς ένα χρέος το οποίο είναι αποδεδειγμένα πια προϊόν και μέσον συνωμοσίας κατά της χώρας μας. Μιας συνωμοσίας που έχει πλέον ομολογηθεί ακόμη και ενώπιον της Γερουσίας των ΗΠΑ.

  http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2017/05/blog-post_24.html

 8. Το όποιο οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας μπορούσε να λυθεί μέσα σε έναν μήνα και το ήξεραν όλοι …

  7 Μαΐου 2012

  Πως μπορούμε να βγούμε από την στενωπό στην οποία τόσο έντεχνα, γρήγορα και σχεδιασμένα μας τοποθέτησαν; Αυτή είναι η απορία όλων, αυτό είναι το ερώτημα που δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν οι υπάρχοντες πολιτικοί, αφού το ζητούμενο γι αυτούς είναι να διασωθούν οι ίδιοι, αλλά όχι η χώρα και οι πολίτες της. Επί χρόνια, άλλωστε, εργάστηκαν ώστε να δημιουργήσουν την σημερινή εικόνα φρίκης και απαξίωσης της Ελλάδας και των Ελλήνων.Πόσο τυχαίο είναι άραγε ότι Ελλάδα και Κύπρος έχουν τοποθετηθεί στο κέντρο του ενεργειακού χάρτη του αύριο; Πόσο τυχαίο είναι άραγε πως η Ελλάδα βρέθηκε στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο με ένα πολιτικό σκηνικό και δυναμικό, το οποίο αρνείται επιμόνως να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κινηθεί προς το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών και της χώρας, αλλά με πολύ μεγάλη ευκολία αποφασίζει να νομοθετεί υπέρ των «δάνειων» και κατοχικών δυνάμεων; Στην Ισλανδία, ένας μόνο πολιτικός –ο πρόεδρος της χώρας- στάθηκε στο ύψος του, συμπεριφέρθηκε ως άνθρωπος και σταμάτησε την επερχόμενη ορδή του ΔΝΤ και των δανειστών που απαιτούσαν να πάρουν τα πάντα από τον Ισλανδικό λαό. Στην Ελλάδα δεν βρέθηκε ούτε ένας που να σκεφθεί το συμφέρον των πολλών, να σεβαστεί την δημοκρατία και το πολίτευμα και να δώσει το δικαίωμα στον λαό να αποφασίσει… Ούτε ένας!

  Και όμως, σε έναν μήνα θα μπορούσε να μην υπάρχει κανένα απολύτως οικονομικό πρόβλημα για την Ελλάδα, η οποία έχει την δυνατότητα να μετατραπεί σε πανίσχυρο διεθνή οικονομικό «παίκτη». Γιατί δεν συμβαίνει αυτό; Επειδή κάποιοι θέλουν να καρπωθούν οι ίδιοι τα μέγιστα (αν όχι τα πάντα) από την κρίση που «φυτεύθηκε» στο «οικόπεδο» Ελλάδα (όπως χαρακτήρισε την πατρίδα μας ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος όλως τυχαίως τοποθετείται σε υπουργεία άμεσου ενδιαφέροντος της τρόικας…).

  Ενέργεια, λοιπόν. Η λέξη που «κρύβει» την απάντηση. Πετρέλαιο, φυσικό αέριο και υπόλοιπος ορυκτός πλούτος, είναι η στόχευση των «δανειστών» μας. Ενέργεια που «κρύβεται» (ή τουλάχιστον μέχρι πριν 8 μήνες εθεωρείτο γραφικός οποιοσδήποτε αναφερόταν σε αυτήν) σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα. Ενδεικτικό του σχεδιασμού κλοπής του Ελληνικού ενεργειακού πλούτου, είναι η απόφαση και ανακοίνωση -από την κυρία Μέρκελ- παύσης λειτουργίας των πυρηνικών εργοστασίων της Γερμανίας. Και πού θα βρει η Γερμανία ενέργεια για να καλύψει τις ανάγκες της, αφού είναι μία εξαρτώμενη ενεργειακά οικονομία; Μα, από το «οικόπεδο» Ελλάδα, το οποίο φέρεται να έχει τεράστια αποθέματα νοτίως της Κρήτης, στο Ιόνιο και φυσικά νοτίως του Καστελλόριζου αλλά και στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο (χωρίς να ξεχνάμε τον Θερμαϊκό κόλπο).

  Και πως μπορεί η Ελλάδα να εκμεταλλευτεί τον ενεργειακό αυτό πλούτο, δεδομένης της οικονομικής της κατάστασης, αλλά και της μη ύπαρξης σχετικής τεχνογνωσίας; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα βρίσκεται στην λέξη αυτοκυριαρχία. Μόνο εάν επανέλθουμε σε κατάσταση ενός αυτοκυρίαρχου και ανεξάρτητου κράτους, θα μπορέσουμε να απαντήσουμε στο συγκεκριμένο ερώτημα. Με το υπάρχον πολιτικό προσωπικό, όμως, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό.

  Στην περίπτωση που διώξουμε τις κατοχικές δυνάμεις και τους εγχώριους υπαλλήλους τους, τότε… όλα είναι δυνατά. Για την ακρίβεια, μέσα σε έναν μόνο μήνα μπορούμε να αντιστρέψουμε τα όσα σήμερα συμβαίνουν… Το όλο ζήτημα δεν είναι εάν μπορούμε, αλλά εάν πραγματικά θέλουμε να αγωνιστούμε για να κρατήσουμε όσα θέλουν να μας κλέψουν, εάν πραγματικά θέλουμε να παλέψουμε για να ξαναγίνουμε ανεξάρτητοι, αυτοκυρίαρχοι και ελεύθεροι.

  Για να γίνουν αυτά, αρκεί να έρθουμε σε επαφή με μία ισχυρή εβραϊκή τράπεζα και να της ανακοινώσουμε πως θέλουμε –ως χώρα- να εκδοθεί ένα ομόλογο αξίας 3 τρισ. Ευρώ (με δική της προνομιακή συμμετοχή), προκειμένου να παραχωρηθεί το ενεργειακό κοίτασμα νοτίως της Κρήτης σε όποιον ή όποιους μετάσχουν στην αγορά του. Αφού συμφωνήσουμε το ποσοστό της τράπεζας (από 0,20 έως 0,30% επί του ομολόγου), μπορούμε να θέσουμε ακόμη και όρους συμμετοχής στο ομόλογο αυτό (π.χ. εξαίρεση της Γερμανίας –ακόμη και μέσω άλλων αγοραστών-, περιβαλλοντικούς όρους, οικονομικούς όρους που θα αφορούν προσλήψεις χιλιάδων Ελλήνων, μη συμμετοχή όσων κρατούν Ελληνικά ομόλογα παρά μόνο εάν δεχτούν «κούρεμα» της τάξης του 80% κ.α.). Τέλος, απαιτούμε την ολοκλήρωση της διαδικασίας εντός ενός μηνός…

  Πιστεύει κανείς πως δεν θα τρέξουν να συμμετάσχουν σε αυτό το ομόλογο όλοι οι ισχυροί; Ρώσοι, Αμερικανοί, Κινέζοι, Ινδοί και άλλοι, θα ζητήσουν να συμμετάσχουν. Βλέπετε, οι ενεργειακός χάρτης έχει ήδη οριοθετηθεί. Όλοι τους γνωρίζουν τι συμβαίνει και τι υπάρχει κάτω από την λεκάνη του Ηροδότου (Κρήτη), καθώς και νοτίως του Καστελλόριζου (το οποίο επισκέφθηκε off the record η κ. Χίλαρι Κλίντον προ εξαμήνου, συνοδευόμενη από συμβούλους για την ενέργεια). Ένας μήνας, λοιπόν, στον οποίο θα υπάρχει απόλυτη ετοιμότητα στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και στα σύνορα, για να μην υπάρξουν «πρόθυμοι» να «πιέσουν» για «αλλαγή πλεύσης». Εάν δείξουμε στους «φίλους», στους «εταίρους» και στους «συμμάχους» πως είμαστε διατεθειμένοι να προκαλέσουμε την ιστορία, πως σεβόμαστε τους εαυτούς μας και υπερασπίζουμε τα συμφέροντά μας, τότε θα κερδίσουμε τον σεβασμό τους και από δουλικά τους θα γίνουμε ομοτράπεζοί τους.

  Ένας σώφρων πολίτης μπορεί να αναρωτηθεί: Και γιατί οι Έλληνες πολιτικοί δεν κινήθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση; Γιατί προτίμησαν να συνεργαστούν με τον Τόμσεν (ο οποίος δήλωσε πως στις συναντήσεις με την Ελληνική πλευρά υπήρχαν οι ίδιες σκέψεις και στις δύο πλευρές) και αρνήθηκαν να υπερασπιστούν τα Ελληνικά συμφέροντα;

  Ίσως η απάντηση βρίσκεται στους πρότερους πολιτικούς χρόνους και δράσεις. Τότε που τα 500 εκατομμύρια (δραχμές) ήταν ένα «δωράκι» σε έναν υπουργό, τότε που κλείνονταν συμφωνίες για στρατιωτικούς εξοπλισμούς με πολλαπλάσια χρήματα, τότε που η Siemens έκανε ό,τι ήθελε κόβοντας και ράβοντας, αναδεικνύοντας και εξαφανίζοντας, χρήμα και πολιτικούς.

  Η απάντηση ίσως να βρίσκεται σε συρτάρια και υπολογιστές ξένων μυστικών υπηρεσιών που παρακολουθούσαν τον βίο και την πολιτεία ενός εκάστου των πολιτικών της Ελλάδας… και σήμερα απλά τους θύμισαν τα «έργα» τους.

  Ίσως γι αυτόν τον λόγο να τρέχουν έντρομοι και να ψηφίζουν όλα όσα τους δίνουν, χωρίς καν να διαβάσουν (καλά, για να μελετήσουν, να σκεφτούν, να αντιπροτείνουν κ.α. δεν γίνεται καν λόγος) τα χαρτιά – νόμους, ψηφίζοντας «ναι σε όλα», ευελπιστώντας πως δεν θα υπάρξουν «διαρροές» του πρότερου πολιτικού τους βίου.

  Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι αποκλειστικώς πολιτικό. Οποιοσδήποτε μπορεί να διαφωνεί με αυτό, αλλά, δυστυχώς, η πραγματικότητα επιβεβαιώνει την επιτηδευμένη ανικανότητα λογικής προσέγγισης του σημερινού γίγνεσθαι από το πολιτικό προσωπικό.

  Εάν δεν αντικατασταθεί ολόκληρο το υπάρχον πολιτικό σκηνικό και προσωπικό, εάν δεν προχωρήσει ο Έλληνας πολίτης στο δικαίωμα της αυτοσυντήρησής του διαγράφοντας δια παντός τους ανύπαρκτους πολιτικούς δίνοντας διέξοδο στο σχεδιασμένο αδιέξοδο, ανακτώντας την εθνική (και πολιτική) αυτοκυριαρχία και ανεξαρτησία, τότε το σήμερα θα φαντάζει σαν παράδεισος μπροστά στο «Βαλκανικό μοντέλο» (τελευταία εικαστική προσέγγιση των ΜΜΕ για τους μισθούς Βουλγαρίας που απαιτεί η τρόικα για την Ελλάδα) που με ταχύτατους ρυθμούς ετοιμάζονται να επιβάλουν οι κατοχικές δυνάμεις και οι (εξ)υπηρετούντες αυτές.

  Εάν δεν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε “πολίτες” ενός εικονικού κράτους, τότε μπορούμε να προχωρήσουμε… εάν δεν τολμήσουμε εμείς να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν, πρέπει να είμαστε σίγουροι πως θα βρεθούν (και ήδη βρέθηκαν) άλλοι που θα θελήσουν να μας πάρουν όλα όσα έχουμε… και δεν θα σταματήσουν στην κλοπή της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας μας… Να είστε σίγουροι γι αυτό.

  https://justiceforgreece.wordpress.com/2012/05/07/το-πρόβλημα-της-ελλάδας-λύνεται-μέσα-σ/

 9. Pingback: Δείτε γιατί είναι εγκληματικές και ανυπόστατες όλες οι συμφωνίες τους και γιατί θα μπουν φυλακή όλοι μαζί ! - Κατοχικα Νεα ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞ

 10. Ι. Σιάτρας: Οι ζημιές μας, κέρδη τους – Η λεηλασία της Ελλάδας

  Συγγραφέας: Γιάννης Σιάτρας
  Πρόλογος: Γιώργος Χατζημαρκάκης
  Εκδόσεις: EuroCapital
  ISBN: 978-960-7787-05-7
  Σελίδες: 400

  Όλος ο κόσμος πίστεψε πως ο «μηχανισμός διάσωσης» λειτούργησε για να σώσει την Ελλάδα. Όμως, οι εξελίξεις απέδειξαν το αντίθετο. Ο στόχος ήταν να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες, από τα «τοξικά» ελληνικά ομόλογα που είχαν στην κατοχή τους. Η Ελλάδα εξαπατήθηκε, αδικήθηκε και λοιδορήθηκε. Και το τέλος αυτής της διαδικασίας παραμένει πτωχευμένη και καταχρεωμένη!

  Πώς σχεδιάστηκε η «επιχείρηση διάσωσης» των ευρωπαϊκών τραπεζών; Γιατί το ελληνικό χρέος παραμένει στα ίδια επίπεδα και συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί; Γιατί υπάρχουν τα «χρηματοδοτικά κενά»; Γιατί η χώρα παραμένει στο έλεος των δανειστών;

  Ποιές ήταν οι ζημιές της Ελλάδας από την κρίση χρέους; Ποιά ήταν τα κέρδη της Γερμανίας και των άλλων χωρών της βόρειας Ευρώπης;
  Ποιές είναι οι ευθύνες των ελλήνων πολιτικών για ό,τι έγινε τα τελευταία χρόνια; Ποιός είναι ο ρόλος και ποιες οι ευθύνες των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων;

  http://www.i-siatras.gr/permalink/3091.html

 11. Και ξαφνικά ανακαλύψαν όλοι ότι η Ελλάδα είναι ζάπλουτη …

  Γράφει η Χριστίνα Σαλεμή

  Αφού η Ελλάδα δεν έχει πια κανένα περιουσιακό δικαίωμα και όλη η υπάρχουσα και η μελλοντική περιουσία της παραχωρήθηκε στους δανειστές, ανακάλυψαν όλοι ξαφνικά ότι η χώρα είναι ζάπλουτη !

  Αναφέρομαι στο θόρυβο που ξέσπασε εδώ και λίγες μέρες, έπειτα από δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πρόσφατες ανακαλύψεις σχετικά με τα πλούτη της χώρας μας, όπως: «Κρυμμένος θησαυρός» 2,4 τρις ευρώ στη Χαλκιδική (25 Απριλίου 2017), Νεο πετρελαϊκό Ελ Ντοράντο η Ελλάδα: «Απόβαση» ExxonMobil και Total – Eντοπίστηκαν τουλάχιστον 10 κοιτάσματα πετρελαίου 20 φορές μεγαλύτερα του Πρίνου – Οι Αμερικανοί το γνώριζαν από το ’90!, (24 Μαΐου 2017) Το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου στον κόσμο στην Κρήτη; (25 Μαΐου 2017) και άλλα παρόμοια.

  Στη πραγματικότητα όμως, το γεγονός ότι η χώρα διαθέτει αμύθητα πλούτη, ήταν γνωστό στους πάντες τουλάχιστον από το 1981, όταν σύμφωνα με τον τότε πρόεδρο της ΕΟΚ, Γκαστόν Τορν, η Ελλάδα έχει ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα των 9, «με τρία πλεονεκτήματα: Την Εμπορική της Ναυτιλία, τον Ορυκτό της πλούτο και το επιχειρηματικό δαιμόνιο των Ελλήνων». Τώρα βέβαια χάθηκαν και τα 3 πλεονεκτήματα αλλά ας σταθούμε στα πλούτη της. Της δήλωσης Τορν, είχε προηγηθεί άρθρο των «FINANCIAL TIMES» όπου αναφερόταν ότι «Όταν η Ελλάδα γίνει το δέκατο μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας, ο εκτεταμένος ορυκτός της πλούτος θα προμηθεύσει την Κοινή Αγορά με μια μεγάλη ποικιλία πρώτων υλών που θα συμβάλουν στην εξασφάλιση ουσιαστικής αυτάρκειας της Κοινότητας ως προς τον ορυκτό πλούτο» (βλέπε «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ»,Απρίλιος 1978, σελίδα 257 και Πρακτικά της Βουλής, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011 σελίδα 3381)

  Η συνέχεια εδώ

  https://justiceforgreece.wordpress.com/2017/05/25/και-ξαφνικά-ανακαλύψαν-όλοι-ότι-η-ελλά/

 12. ΟΠΟΙΟΣ ΔEN YΠΟΒΑΛΛΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ..ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ….

  ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ..ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ 2016 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 94Α/27-5-2016 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ..ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ..Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟ ΠΑΡΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΜΙΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ…ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ..

  ΠΑΝΟΣ ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/en-y.html#ixzz4iFrc69ll

  Σχετική μήνυση :

  3/1/2017
  Μήνυση για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κατά ΠΔ, Υπουργών και βουλευτών που ψήφισαν τον ν. 4389/2016
  https://justiceforgreece.wordpress.com/μηνύσεις-2/μήνυση-για-σύσταση-εγκληματικής-οργά/

 13. Η Ελλάδα καταλύθηκε επίσημα ως συγκροτημένο κράτος της διεθνούς κοινότητας

  Tου Δημήτρη Καζάκη

  Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην ιστορία της οικουμένης που δέχεται να καταλυθεί ως συγκροτημένο κράτος χωρίς να έχει ηττηθεί σε κανέναν πόλεμο. Μας αξίζουν ως έθνος συγχαρητήρια. Ίσως γι’ αυτό ζητωκραυγάζουν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας μας. Μαζί βέβαια με τους κυβερνώντες.

  Η χώρα μας είναι η πρώτη στην παγκόσμια ιστορία που συγκροτήθηκε ως κράτος -αμέσως μετά την παλιγγενεσία- υπό καθεστώς προστασίας. Δηλαδή ως προτεκτοράτο. Με άλλα λόγια η νεώτερη Ελλάδα -ή ορθότερα η κρατούσα τάξη των τυχοδιωκτών κάθε είδους και των παλιών μπέηδων του οθωμανικού μεσαίωνα που πήραν την εξουσία σε τούτον τον τόπο με τις πλάτες ξένων πρεσβειών και δυνάμεων- δίδαξαν στη νεότερη ανθρωπότητα τι σημαίνει προτεκτοράτο και ημιαποικία.

  Σήμερα έχουμε μια νέα παγκόσμια πρώτη. Προβιβαστήκαμε. Η κρατούσα πολιτική τάξη στην Ελλάδα βάλθηκε να διδάξει στη σύγχρονη ανθρωπότητα πώς μπορεί να καταλυθεί ένα συγκροτημένο κράτος χωρίς πόλεμο. Φυσικά προς το συμφέρον ξένων δυνάμεων.

  Τι σημαίνει όμως κατάλυση συγκροτημένου κράτους; Κάτι πολύ χειρότερο από την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας, ή των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας. Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο από την εποχή της Συνθήκης του Μοντεβιδέο το 1932, συγκροτημένο κράτος θεωρείται εκείνο που διαθέτει τα εξής θεμελιώδη γνωρίσματα:

  (α) Μόνιμο πληθυσμό. (β) Καθορισμένη επικράτεια. (β) Δική του διακυβέρνηση. (δ) Και την ικανότητα να συνάπτει σχέσεις ελεύθερα με άλλα κράτη.

  Τίποτε απ’ όλα αυτά δεν ισχύει πια επίσημα για την Ελλάδα μετά την ψήφιση και του τελευταίου πολυνομοσχεδίου. Η χώρα έχασε τον έλεγχο στο ποιος και πώς κατοικεί ως μόνιμος πληθυσμός. Έχασε τον έλεγχο στην εδαφική της επικράτεια. Και φυσικά δεν διαθέτει ούτε δική της διακυβέρνηση, ή έστω τη δυνατότητα να συνάπτει με δική της επιλογή σχέσεις με άλλα κράτη και τη διεθνή κοινότητα.

  Τα πάντα τελούν υπό τον άμεσο θεσμοθετημένο πια έλεγχο των ευρωπαϊκών “θεσμών”. Δηλαδή των Βρυξελλών και του Βερολίνου.

  Πολύ σύντομα – έως το τέλος του 2018 – η Ελλάδα δεν θα διαθέτει ούτε καν δική της άμυνα. Ό,τι θα έχει απομείνει από τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις θα μετασχηματιστεί σ’ ένα μικρό και επιχειρησιακά ευέλικτο πλήρως επαγγελματικό – δηλαδή μισθοφορικό – στρατιωτικό σώμα υπό την άμεση διοίκηση του ΝΑΤΟ με σκοπό την “αστυνόμευση” της ευρύτερης περιοχής και την αντιμετώπιση “ασύμμετρων απειλών”. Όπως ήδη ισχύει στη Βουλγαρία και την Αλβανία.

  Αυτό λοιπόν που δεν έχει αντιληφθεί ακόμη ο μέσος Έλληνας είναι αυτό που συνέβη την περασμένη Κυριακή με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου των 7.500 σελίδων δεν είναι ότι παραδόθηκε η κυριαρχία της χώρας. Αυτή έχει παραδοθεί ήδη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις με την συνεπικουρία Αρείου Πάγου και ΣτΕ. Αυτό που συνέβη είναι ότι η ελληνική πολιτεία έπαψε να υφίσταται ως συγκροτημένο κράτος με βάση τα προβλεπόμενα του διεθνούς δικαίου.

  Πιο συγκεκριμένα:

  – Η ίδια η έννοια του δημοσίου συμφέροντος καταργήθηκε. Το κράτος δεν είναι πλέον εγγυητής, ή φορέας του δημοσίου συμφέροντος, αλλά μηχανισμός τήρησης και επιβολής των δεσμεύσεων και αποφάσεων ξένων “θεσμών”. Και μάλιστα υπό ιδιωτική εποπτεία. Την εποπτεία μιας ανεξάρτητης αρχής με ιδιώτες στελέχη από την αγορά, φυσικά υπό καθεστώς ασυλίας, η οποία έχει τον απόλυτο έλεγχο της πρώην δημόσιας διοίκησης. Ιδιαίτερα της δημοσιονομικής.

  – Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση της συνταγματικής έννομης τάξης και του εθνικού δικαίου της χώρας με το δίκαιο σκοπιμότητας των δανειστών και των “θεσμών” τους. Το δίκαιο σκοπιμότητας είναι εκείνο που εφαρμόζεται σε χώρες υπό κατοχή με σκοπό να δοθεί το ελεύθερο στους κατακτητές να κάνουν ό,τι θέλουν.

  – Δεν υπάρχουν πλέον αναγνωρισμένα δικαιώματα στους Έλληνες πολίτες. Ακόμη και το δικαίωμα στην ιδιοκτησία τελεί πλέον υπό την αίρεση της σκοπιμότητας των δανειστών και των “θεσμών”. Δεν υπάρχει πλέον δικαστήριο που μπορεί να προστατεύσει τον Έλληνα πολίτη, γιατί πολύ απλά προέχει το συμφέρον των δανειστών και των τραπεζών. Η ελληνική δικαιοσύνη καταργήθηκε οριστικά και μετατράπηκε επίσημα σε σύστημα προστασίας του δικαίου σκοπιμότητας των “θεσμών”.

  – Δεν υφίσταται πλέον εδαφική επικράτεια. Με το υπερταμείο “αποκρατικοποιήσεων” όχι μόνο ξεπουλιέται ολοκληρωτικά η δημόσια περιουσία, αλλά αποκτούν δικαιώματα επιφανείας επί της εδαφικής επικράτειας της Ελλάδας οι “επενδυτές”. Όπως προβλέπει άλλωστε ο ήδη ψηφισμένος νόμος 3986/1-7-2011 (Κεφάλαιο Τρίτο), που τώρα ενεργοποιείται. Δια του δικαιώματος επιφανείας ο “επενδυτής” αποκτά δικαιώματα στα χωρικά ύδατα της χώρας, την ακτογραμμή, τον εναέριο χώρο, ακόμη και στην οριοθέτηση μέρους της εδαφικής επικράτειας. Ανάλογα με την “επένδυση” και το συμφέρον του. Αρκεί μια υπουργική απόφαση. Και φυσικά η σύμφωνη γνώμη των “θεσμών”.

  Όποιος λοιπόν είναι τόσο ραγιάς ώστε να αδιαφορεί για όλα αυτά, μπορεί κάλλιστα να βαυκαλίζεται ότι το πρόβλημα αρχίζει και τελειώνει με τη λιτότητα, τη σύνταξη, το μεροκάματο, τα εργασιακά και τα κλαδικά. Απλά θυμίζουμε ό,τι η τύχη του καθενός μας ξεχωριστά και όλων μας μαζί είναι ταυτισμένη με την τύχη αυτής της χώρας. Και λαός χωρίς πατρίδα, δεν είναι παρά ραγιάς, δούλος, ή νομάδας ρακοσυλλέκτης σαν τις μάζες της εξαθλίωσης που μετακινούνται από ήπειρο σε ήπειρο σε αναζήτηση στοιχειώδους επιβίωσης.

  Δημοσιεύτηκε στην Kontranews, 29/5/2016

  http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/2016/05/blog-post_545.html

  Δημήτρης Καζάκης: “Καταργούνται όλα τα δικαιώματα για τον Έλληνα – Έχει τρελαθεί κόσμος με τη συμφωνία! Πρέπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία.” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

  ♦ Προκλητικότατοι ισχυρισμοί της ελληνόφωνης κυβέρνησης, περί σωτηρίας της χώρας, μέσω της νέας συμπληρωματικής συμφωνίας(μνημόνιο).
  ♦ Με τα νέα μέτρα, καταργείται κάθε έννοια βασικών δικαιωμάτων του Έλληνα πολίτη.
  ♦ Παραχώρηση όλων των περιουσιακών στοιχείων της χώρας, στο αποκαλούμενο Υπερταμείο.
  ♦ Με το νέο νομοθέτημα, τίθεται τέλος κάθε έννοιας νόμου και τάξης
  της χώρας.
  ♦ Επί της πραγματικότητος, δεν υφίσταται πλέον το Ελληνικό κράτος
  το οποίο διοικείται πια από τις λεγόμενες, Ανεξάρτητες Αρχές.
  ♦ Η δικαιοσύνη και οι δικαστικές αρχές, τηρούν…εκκωφαντική σιωπή.
  ♦ Η Παλιγγενεσία, μόνη δυνατότητα σωτηρίας του Έλληνα.
  ♦ Εγκάλεσμα από τον φυσικό δικαστή, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας και σφετερισμού εξουσίας, σε όσους παραχώρησαν την Εθνική κυριαρχία.
  ♦ Ανυποταγή, Ανυπακοή κι Ανένδοτος Αγώνας, η μόνη λύση για την ανάκτηση της Εθνικής κυριαρχίας της χώρας.

 14. «ΛΗΣΤΕΙΑ»… ΜΕΤΑ ΦΟΡΟΥ
  Αποκάλυψη «Ε.Τ.»: Δήμευση εισοδήματος έως και 72,45% από εκκαθαριστικό και ΕΦΚΑ

  Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017, 8:07πμ
  Σοκάρει ο πραγματικός λογαριασμός σε φόρους και εισφορές προς τον ΕΦΚΑ που καλούνται να πληρώσουν από φέτος εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι, καθώς οι τελικές επιβαρύνσεις όπως προκύπτουν από τις δηλώσεις που υποβάλλουν φτάνει μέχρι και το 72,45% του εισοδήματος.

  Οι επαγγελματίες που αντικρίζουν τι τους αναλογεί πραγματικά να καταβάλουν στο κράτος, πέφτουν «ξεροί», καθώς διαπιστώνουν ότι αντί για φόρους και εισφορές, υφίστανται δήμευση εισοδήματος.

  Το κύριο βάρος δε των επιβαρύνσεων αυτών προέρχεται από τις εισφορές του ΕΦΚΑ που για τα μεσαία και υψηλά εισοδήματα εκτινάσσεται σε διπλάσια και τριπλάσια ποσά από αυτά που οι ίδιοι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι πλήρωναν μέχρι το 2016.

  Θα έλεγε κανείς ότι αυτό που διαπράττει η κυβέρνηση (σ.σ. παραφράζοντας ένα από τα κλισέ του αστυνομικού ρεπορτάζ) είναι όχι «ληστεία μετά φόνου» αλλά «ληστεία μετά φόρου και εισφορών».

  Εκκαθάριση…
  Το σοκ που προκαλεί ο διπλός λογαριασμός από τα εκκαθαριστικά της εφορίας και τις εισφορές του ΕΦΚΑ αποκαλύπτεται σε δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος, με βάση τις πραγματικές εκκαθαρίσεις φόρου και εισφορών που βγάζουν οι φετινές δηλώσεις.

  1 Στο πρώτο παράδειγμα μία ομόρρυθμος εταιρία (Ο.Ε.) με δύο μέλη και κέρδη (έσοδα μείον έξοδα) 30.119 ευρώ το 2016 καλείται να πληρώσει το 60,4% σε φόρους και εισφορές το 2017. Το κάθε μέλος από μηνιαίο εισόδημα 1.250 ευρώ καταλήγει να πληρώνει τα 755 ευρώ σε φόρους και εισφορές και μένουν 495 ευρώ καθαρά τον μήνα! Με αυτό το ποσό θα πρέπει να πληρώσουν για τα έξοδα παιδιών, για σούπερ μάρκετ, για ΕΝΦΙΑ, για μετακινήσεις, για λογαριασμούς ρεύματος, νερού, τηλεφώνου κ.λπ. Ο λογαριασμός είναι ηλίου φαεινότερον ότι δεν βγαίνει. Τα βάρη που έχουν φορτωθεί είναι ασήκωτα και ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν να ζήσουν οι επαγγελματίες με τέτοιες υποχρεώσεις είναι αυτός της μαύρης οικονομίας, δηλαδή η φοροαποφυγή, που επιλέγεται ως έσχατη λύση επιβίωσης.

  2 Στο δεύτερο παράδειγμα ένας φαρμακοποιός με κέρδη (έσοδα μείον έξοδα) 60.244 ευρώ το 2016 καλείται να πληρώσει για το 2017 το 72,45% του εισοδήματος σε φόρους και εισφορές. Και εδώ τη μεγάλη «ζημιά» την κάνουν οι εισφορές στον ΕΦΚΑ, καθώς η τελική πραγματική ασφαλιστική επιβάρυνση για φέτος φτάνει στα 15.000 ευρώ, όταν το 2016 ήταν 5.000 με 6.000 ευρώ! Αυτή η εκτίναξη των εισφορών από 5.000 στα 15.000 ευρώ (τριπλάσια επιβάρυνση) είναι που οδηγεί σε δήμευση εισοδήματος! Απόδειξη ότι από τα 60.244 ευρώ που έβγαλε το 2016 μένουν στην τσέπη μόλις 16.598 ευρώ, μετά την αφαίρεση των φόρων και των εισφορών του 2017!

  Επιβαρύνσεις
  Από τα δύο αυτά παραδείγματα αποκαλύπτεται ότι ο λογαριασμός είναι υψηλός όχι μόνο για τα υψηλά εισοδήματα, αλλά και για τα μεσαία όπως και τα μικρά εισοδήματα, όπως φαίνεται στο πρώτο παράδειγμα όπου στην επιχείρηση με τα κέρδη των 30.119 ευρώ οι δύο μέτοχοι μοιράζονται ένα εισόδημα 15.059 ευρώ και από αυτό, στο τέλος της ημέρας (μετά τους φόρους και τις εισφορές), ο καθένας μένει με 5.961,79 ευρώ στην τσέπη ως καθαρό ετήσιο εισόδημα!

  Αξίζει δε να σημειωθεί ότι οι επιβαρύνσεις του 2017 προσαυξάνονται και από την αύξηση της προκαταβολής φόρου που από το 75% που ήταν το 2016 αυξάνεται στο 100% το 2017. Για παράδειγμα, στα κέρδη των 60.244 ευρώ ο φόρος του 2017 είναι 20.109 ευρώ και η προκαταβολή φόρου για το 2018 που θα πρέπει επίσης να πληρωθεί με τον κύριο φόρο του 2017 είναι στο 100%, δηλαδή άλλα 20.109 ευρώ, και συνολικά 40.218 ευρώ. Από το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί η περσινή προκαταβολή φόρου που ήταν 12.222 ευρώ και υπολογίστηκε στο 75% του κύριου φόρου του προηγούμενου έτους.

  Επίσης στις ατομικές επιχειρήσεις ενώ πέρυσι ο φόρος υπολογιζόταν με ανώτατο συντελεστή 33%, φέτος θα υπολογιστεί με βάση την ενιαία κλίμακα, δηλαδή από 22% ως 45%.

  Με τις προσαρμογές αυτές, η καθαρή φορολογική επιβάρυνση για το 2017, μετά και την αφαίρεση της περσινής προκαταβολής φόρου, διαμορφώνεται στα 27.996 ευρώ.

  Στο ποσό αυτό έρχονται να προστεθούν και οι εισφορές στον ΕΦΚΑ για το 2017 που υπολογίστηκαν (βάσει καθαρού φορολογητέου εισοδήματος του 2016) στα 1.020 ευρώ τον μήνα, δηλαδή στα 12.240 ευρώ ετησίως.

  Το ποσό των 12.240 ευρώ υπέρ του ΕΦΚΑ είναι μετά την έκπτωση εισφορών που προβλέπει ο νόμος 4387/2016 για τους επιστήμονες η οποία διαμορφώνεται στο 50% για τμήμα εισοδήματος από τα 7.033 ως 13.000 ευρώ και από εκεί και πάνω η έκπτωση εισφορών ακολουθεί φθίνουσα πορεία κατά 1 μονάδα ανά 1.000 ευρώ εισοδήματος.

  Δηλαδή η εισφορά που αναλογεί στα 1.000 ευρώ εισοδήματος από τα 13.000 ως τα 14.000 ευρώ έχει έκπτωση 49%. Για τα επόμενα 1.000 ευρώ (από 14.000 ως 15.000 ευρώ) η εισφορά υπολογίζεται με έκπτωση 48%. Οι εκπτώσεις εισφορών τερματίζουν στα 58.000 ευρώ, που σημαίνει ότι οι εισφορές για τμήμα εισοδήματος από 58.000,01 ευρώ και πάνω υπολογίζονται κανονικά άνευ μειώσεων.

  Επιστήμονες
  Στην περίπτωση των επιστημόνων (μηχανικών, γιατρών, φαρμακοποιών, και δικηγόρων), οι εισφορές που τους έστειλε ο ΕΦΚΑ έχουν μεν τις εκπτώσεις που λέει ο νόμος, αλλά δεν έχουν το σύνολο των ασφαλίστρων, καθώς οι υπηρεσίες του ΕΦΚΑ υπολόγισαν για όλους μόνον την εισφορά σύνταξης 20% και την εισφορά ασθενείας 6,95%. Οι επιστήμονες όμως έχουν και εισφορές για επικουρικό 7% αλλά και για εφάπαξ που είναι άλλο ένα 4%.

  Εχουν εκκρεμότητες
  Οι μηχανικοί έχουν όλο το πακέτο και το σύνολο των πραγματικών εισφορών του 2017 δεν είναι 26,95% που τους έχει στείλει ο ΕΦΚΑ, αλλά 37,95% (με ένα 7% επιπλέον στο επικουρικό και ένα 4% για το εφάπαξ που δεν έχουν χρεωθεί και θα σταλούν πιθανότατα μετά τον Ιούλιο).

  Οι δε υγειονομικοί (γιατροί-φαρμακοποιοί) πήραν τα ειδοποιητήρια με εισφορά 26,95% αλλά έρχεται και αναδρομικό ραβασάκι με ένα 4% εισφορά για το εφάπαξ. Η πραγματική επιβάρυνση από τον ΕΦΚΑ θα είναι 30,95% και όχι 26,95%.

  Με αυτή την επιβάρυνση η εισφορά αντί για 12.240 ευρώ (που αναφέρεται στο δεύτερο παράδειγμα) ανεβαίνει στις 15.000 ευρώ!

  Με το τέλος επιτηδεύματος των 650 ευρώ, το σύνολο φόρων και εισφορών που καλείται να πληρώσει ένας φαρμακοποιός με εισόδημα 60.244 ευρώ φτάνει στα 43.646 ευρώ!!!

  Πιο άγρια αφαίμαξη από το 2018
  Το μαρτύριο όμως των εξοντωτικών «φοροασφαλιστικών χαρατσιών» και η δήμευση εισοδημάτων δεν σταματούν στο 2017, αλλά το 2018 έρχεται και νέο σοκ, γιατί οι φετινές εισφορές στον ΕΦΚΑ δεν θα αφαιρεθούν από το αρχικό εισόδημα, όπως έγινε πέρυσι. Οι εισφορές δηλαδή θα προστεθούν στο καθαρό εισόδημα που θα αποκτηθεί το 2017 και επί αυτού του εισοδήματος θα υπολογιστούν οι νέες εισφορές του 2018. Για να χρυσωθεί το χάπι ο νέος νόμος με τα μέτρα του 4ου Μνημονίου (4472/2017) προβλέπει ότι πρώτα θα γίνει έκπτωση 15% στο εισόδημα και στη συνέχεια θα προστεθούν οι εισφορές. Αν υποθέσουμε για παράδειγμα ότι το 2017 το καθαρό εισόδημα είναι 60.000 ευρώ, τότε για τις εισφορές του 2018 θα γίνει έκπτωση 15%, οπότε το εισόδημα υπολογισμού εισφορών θα διαμορφωθεί στα 51.000 ευρώ και επάνω, σε αυτό θα προστεθούν οι εισφορές του 2017, δηλαδή τα 15.000 ευρώ. Η νέα βάση υπολογισμού εισφορών δηλαδή για το 2018 θα είναι 66.000 ευρώ που θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη επιβάρυνση από αυτή του 2017.

  Το 2019 δεν θα υπάρχει η έκπτωση 15%, που σημαίνει ότι η επιβάρυνση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

  Το αίτημα για μείωση εισφορών αποκτά πλέον «εθνική φωνή» και όσο πιο γρήγορα ανατραπεί αυτό το καθεστώς εισφορών τόσο πιο άμεσα θα αντιδράσουν τα πιεσμένα ελατήρια της οικονομίας και της κοινωνίας.

  pinakas-efka

  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΚΟΣ
  kkatikos@e-typos.com

  Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

  http://www.eleftherostypos.gr/oikonomia/104734-apokalypsi-e-t-dimeysi-eisodimatos-eos-kai-7245-apo-ekkatharistiko-kai-efka/

 15. Κυριακή, 22 Φεβρουάριος 2015

  ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ: Ζητώ συγγνώμη, συνήργησα στην ψευδαίσθηση

  – Άρθρο του Μανώλη Γλέζου

  Η μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς, του Μνημονίου σε Συμφωνία και των Δανειστών σε Εταίρους, όπως και όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση.
  Δεν αλλάζεις, βέβαια, και την ψήφο του Ελληνικού Λαού, στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015.
  Ψήφισε αυτό που υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ: καταργούμε το καθεστώς της λιτότητας, που δεν αποτελεί μόνο στρατηγική της ολιγαρχίας της Γερμανίας και των άλλων δανειστριών χωρών της ΕΕ, αλλά και της ελληνικής ολιγαρχίας.
  Καταργούμε τα Μνημόνια και την Τρόικα, καταργούμε όλους τους νόμους της λιτότητας.
  Την επομένη των εκλογών με ένα νόμο καταργούμε την Τρόικα και τις συνέπειές της.
  Πέρασε ένας μήνας κι ακόμα η εξαγγελία να γίνει πράξη.
  Κρίμα και πάλι κρίμα.
  Από την πλευρά μου ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό Λαό διότι συνήργησα σ΄αυτή την ψευδαίσθηση.
  Πριν, όμως, προχωρήσει το κακό.
  Πριν να είναι πολύ αργά, ας αντιδράσουμε.
  Πριν απ΄όλα τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, σε έκτακτες συνελεύσεις, όλων των βαθμίδων των οργανώσεων να αποφασίσουν αν δέχονται αυτήν την κατάσταση.
  Μερικοί υποστηρίζουν, πως σε μια συμφωνία, πρέπει κι εσύ να υποχωρήσεις. Κατ΄αρχήν ανάμεσα σε καταπιεστή και καταπιεζόμενο δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός, όπως ακριβώς ανάμεσα στον σκλάβο και στον κατακτητή, λύση είναι μόνο η Λευτεριά.
  Αλλά κι αν δεχτούμε αυτό τον παραλογισμό, ήδη οι παραχωρήσεις που έκαναν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις με την ανεργία, τη λιτότητα, τη φτώχεια, τους αυτόχειρες, ξεπερνούν κάθε όριο υποχώρησης.

  Μανώλης Γλέζος Βρυξέλλες 22-2-2015
  http://kinisienergoipolites.blogspot.gr/2015/02/blog-post_574.html

  Μανώλης Γλέζος: Ζητώ συγγνώμη από τον λαό που εμπιστεύτηκα τον Τσίπρα

  Ιανουαρίου 29 2016 08:15

  “Ζητώ για πολλοστή φορά συγνώμη από τον ελληνικό λαό, γιατί εμπιστεύτηκα τον Τσίπρα που βλέπει μόνο την εξουσία”. Αυτό δήλωσε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, ο οποίος επισκέφθηκε τους αγρότες στην Κόρινθο.
  Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, δεν παρέλειψε να απολογηθεί ενώπιον του λαού, επειδή -όπως επεσήμανε- “εμπιστεύτηκε ανθρώπους που δεν είδαν τίποτε άλλο εκτός από την εξουσία”.

  “Η κάθε εξουσία συμπεριφέρεται σαν εξουσία”, πρόσθεσε αναφερόμενος στη ρίψη χημικών εναντίον των αγροτών στη Θεσσαλονίκη.
  Από την πλευρά των αγροτών που βρίσκονται στα μπλόκα, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κορινθίας Παναγιώτης Φιακάς δήλωσε ότι οι βουλευτές του νομού Κορινθίας είναι ανεπιθύμητοι εάν ψηφίσουν τα νέα μέτρα

  http://news247.gr/eidiseis/politiki/manwlhs-glezos-zhtw-syggnwmh-apo-ton-lao-poy-empisteuthka-ton-tsipra.3881979.html

 16. Για τα πρακτικά : Όταν ο Αλέξης Τσίπρας ορκίσθηκε για δεύτερη φορά πρωθυπουργός

  Σωτήρης Φωτίου Τηγανίτας
  50 λεπτά ·
  Gloria Aligianni
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Η κυβέρνηση δεν πτοήθηκε, φοβούμενη όμως ότι σύντομα δεν θα χάσει μόνο την στήριξη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την ίδια την εξουσία, προχώρησε άρον άρον σε εκλογές πριν είναι πολύ αργά γι΄αυτην. Και έτσι, στις 20 Αυγούστου ο αρχηγός της παραιτήθηκε από πρωθυπουργός για να διώξει ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τους ενοχλητικούς της ομάδας του και να γίνει πάλι …. πρωθυπουργός.
  Και τα κατάφερε. Μετά από βουλευτικές εκλογές κατά των οποίων όπως και τον Ιούνιο του 2012 δεν είχαμε το δικαίωμα να προτείνουμε και να επιλέξουμε τους αντιπροσώπους ΜΑΣ στη βουλή ΜΑΣ, ύστερα από πολυάριθμες μεταγραφές, μπόλικη βοήθεια από τα ΜΜΕ και από τον εκλογικό νόμο που χάρισε 50 έδρες στην πολυσυλλεκτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ η οποία με το ζόρι είχε αποσπάσει την ψήφο του 19,57% του εκλογικού σώματος, το όνειρο έγινε πραγματικότητα ! Στις 21 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της σύμπραξης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διορίστηκε πάλι (με συνοπτικές διαδικασίες) πρωθυπουργός της Ελλάδας και η χώρα απέκτησε την κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ 2.
  ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 69 ΦΕΚ Α113/21 Σεπτεμβρίου 2015 Διορισμός του Αλεξίου Τσίπρα του Παύλου, Αρχηγού του Κόμματος του «Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς» (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.), ως Πρωθυπουργού.
  Με πολιτικό όρκο (sic!), ορκίσθηκε για δεύτερη φορά ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας ως πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας

 17. Ή ΛΗΣΤΕΊΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ….. Μια τα πέη μια οι όρχεις, μια οι εξεταστικές επιτροπές …

  Μετά την παράξενη γραβάτα του Καμμένου έρχεται το υβριστικό retweet του Παππά!

  http://www.el.gr/top-news/117-top-news/71540-meta-thn-paraxenh-grabata-toy-kammenoy-erchetai-to-ybristiko-retweet-toy-pappa

 18. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ ΕΚΔΟΤΕΣ (ITSD-53387) EFG EUROBANK GREECE BIC: ERBKGRAAXXX ITSD-53400 1.6 ASSET HRB-68648 EUROPA ((ITSD-53379) MiFID / ΟΣΕΚΑ / ΟΔΟΕΕ ΕΤΚΕ / ταμεία επιχειρηματικών κεφαλαίων 1.6 ASSET HRB-68648 EUROPA)
  Betreff: EFG EUROBANK GREECE BIC: ERBKGRAAXXX

  Greece Deals, E.D.GOUTOS Sa (AIFMs), Department Member … …. CONNECTED WITH EUROPEAN T.I.N.OF E.D.GOUTOS SSSs-CSDs/ICSDs E-BANKING2006 TTIPs … Ζωή Γεωργαντά της ΕΛΣΤΑΤ για GAP, Soros & CDS

  NEW GLOBAL OPEN WEB E BANKING MARKET HANDLING INTERNATIONAL GREEK CHARGES GR0112005674 Name und Anschrift des Leistenden Name/Unternehmen E.D.GOUTOS SA Postleitzahl 21300 Ort PORTOCHELI GREECE Staat Vereinigte Staaten von Amerika Steuernummer/USt-IdNr. 93

  Amending When Single-Name CDS Roll to New ‘On-the-Run’ Contracts … und Anschrift des Leistenden Name/Unternehmen E.D.GOUTOS SA ..
  “Target2” gr greece. … WS-I Transitions to OASIS Akadimias 81 PC 10678
  ME.840 E.D.GOUTOS SA (HBCI) 11/10/2011 PAYMENT ORDER OF 66 … T.I.N.OFE.D.GOUTOS SSSs-CSDs/ICSDs E-BANKING2006 TTIPs …

  LEI US$ Code HB7FFAZI0OMZ8PP8OE26 at Bank E.D. GOUTOS S.A.. FATCA IRS EIN Tax ID 0000931106 – SIC 8888 Europe

  E.D.GOUTOS SA HELLINIKON SA GLOBALESTATE24

 19. Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 176/1 http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/…
  Μαύρα σύννεφα (ΣΙΔΕΡΑ) αρχίζουν να σκιάζουν τον ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ τραπεζικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ουρανό!!! ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΌΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΌΣ (ΕΕ) 2016/2070 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ της 14ης Σεπτεμβρίου 2016λύσεις πληροφορικής που θα χρησιμοποιούν τα ιδρύματα κατά την υποβολή αναφορών στην Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών και στις αρμόδιες αρχές σύμφωνα με το άρθρο 78 παράγραφος 2 της οδηγίας 2013/36/ΕΕ http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/… ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΜΕΝΕΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ…
  ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΣΟΥΤ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ + ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΛΠΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ… Απορρίφθηκε η… αγορά ακινήτων
  http://bankingnews.gr/…/332745-to-dnt-kathorizei-tis-oikono…
  EVANGELOS D. GOUTOS
  To:ECB (AIFMs) Hellenic Republic Reserve management services EURO GOLD TAKEOVER EURODEBT 20122262 ISO 20022 ….. the newly establishedHellenic Republic Asset Development Fund (FUND)

  REGULATION (EU) No 575/2013 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL of 26 June 2013 on prudential requirements for credit institutions and investment firms and amending Regulation (EU) No 648/2012

  8 June 2011 MARKET EFTA.
  Aristotle Global Monetary Institution. FRG 510657703417 DE 285941183
  DSGE HRB 68648 EG CENTRAL BANK FATCA Greece Deutschland Swift Code, EFGBGRAASEC (NEFT) (RTGS) INTERNATIONAL GREEK CHARGES GR0112005674 FATCA ΑΕΟ 93172560896 ( Greece Deals, E.D.GOUTOS Sa (AIFMs)) CITIGROUP 1989 E.D.GOUTOS SA Postleitzahl 21300 Ort PORTOCHELI GREECE.. Code / BIC IBSPITNA01S 0000931106 HELLENIC REPUBLIC EIN/TIN – SIC 8888 … STATE BIC EFGBGRAA IBAN GR1902603330000390200012234 Eingang auf …Thus it is wholly owned by the Federal Ρepublic ofGermany, represented by the Federal Minis. Capital Requirements Regulation 2013

 20. GREECE The HFSF and banks will put in place relationship frameworks by …… IAD and the revenue-related departments of GSIS to the revenue administration. …… NATO expenses, capital transfers to social security funds or other entities by …

  In June 2012, the HFSF provided €18 billion in ‘bridge capital’ to these core …… bu dg et- ne utra l wa y by ra tiona lizing sm all ea rm ark ed fu nd s. (le gis la tio n …… NATO expenses, capital transfers to social security funds or other entities by …

  Group of Seven
  North Rhine-Westphalia
  https://en.wikipedia.org/wiki/Group_of_Seven

  0000931106, HELLENIC REPUBLIC, NY · 0000216105,
  Αγορές Χρηματοοικονομικών Μέσων 2014/65/ΕE (“MiFID ΙΙ”) και ο
  http://de.placedigger.com/wto-nato-edgoutossa-g-sii-hbci—ttip-hrb-68648-eg502041445.html

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.